Sziasztok!
sillia!
"Álarcosbálon ismerkedtetek össze és tiedapa csak a nászéjszakán láthatta az arcodat.
Milyen romantikus"
"titeket is visszadob alapállapotba ez a szutyok ha frissítitek az oldalt?"
Légyszi ne hozd itt a frászt az emberre! Biztos, hogy jól vagy annyira, hogy megvárd a holnapi napot a dokival?
"Olvastam hogy nektek már milyen kialakult napirendetek van, átfutott rajtam hogy én bénáztam el valamit. "
Hülyeséget lehet beszélni, de nem érdemes.
Nem akarom elkiabálni (
tehát itt most erősen kopogok), de van napirendünk. (Ellenben Manó annyit aludt tegnap, hogy ha azt mondom, hogy 10 órát volt fennt, akkor erősen fölé lőttem.

)
orsi777!
"Én a rockerek táborába tartoztam. Kedvenceim a Metallica, Nirvana, Guns n' Roses, a lágyabb zenét előadó hazai csapatokat, az Eddát, a P-Mobilt.
Az akkori jellegzetes rocker felszerelésben jártam bulizni kockás ing, sztreccs fekete farmer, hosszúszárú Puma cipőt viseltem. Ma már naaaaaaaaaggggyoooooon égő lenne ez a felszerelés"
Na, akkor kérem szépen.
Az én zenei alapjaim a P.Mobilon, P.Box-on, a Hobo Blues Band-es, Piramison, Deák Bill Gyulán és társain fekszenek. Ezek egyenes következménye tehát a Guns 'n' Roses, Aerosmith, stb. Az itthoni metál sosem jött be nekem.

De szerettem az Eddát, Bikinit, Neotont meg mindent amikből sláger lett itthon.
Suliba csak így jártam:
- szigorúan szakadt farmer (édesfiamhogynézelkimitfognakígygondolnirólad!?

)
-fehér póló
-piros kockás flanell ing. (Még a fateromé volt.

)
Szintén szigorúan teljesen kigombolva, az alján összecsomózva.
-magasszárú fehér sportcipő
-hosszú haj, mindig kibontva.
Kb. fél óra volt a suliba az út. Walkmanbe beraktam a Guns 'n' Rosest, felnyomattam teljes hangerőre (tudjátok, amikor a metróban még a következő ajtónál is lehet hallani

), így már kellően felpörögve értem reggel a suliba. Épp csak az ajtót nem rúgtam be, amikor az osztályterembe léptem.
Motoros bőrdzsekim csak később lett, az első keresetemből vettem.
Télen-nyáron azt hordtam, magassarkú (nem tű!!!!), félhosszú szárú csizmával.
breki76!
Azt nem tudom, hogy a fiú magzatoknak hány hetesen lehet már az első merevedésük, de hogy egy-két hetesen lehet, az tuti!
"lehet, hogy ugyanazzal a bébivel álmodtam 2x....ilyen félkarú rablón volt 1 kislány meg egy kisfiú fej és amit nyomtam az lett "
kicsidodi!
[quote="kicsidodi"]
írta:kicsidodiBond!
"Én kb. 27-28 éves korom óta"
Hát ez az! Én még csak 22 vagyok

! Terveink szerint még a 2. babánál is csak 24 leszek! így még kétségbeejtőbb, hogy ilyeneken kell gondolkodnom

! Nem mondom, hogy kevésbé zavarna, ha mindig is ilyen lett volna, de nekem ráadásul atomjó cickóim voltak a fogyásom előtt

. Pöpec kis 80B, és melltartó is csak azért kellett, mert nem szeretem, ha átfigyel a felsőn a stopli

. De ugye a fogyás, meg most hogy annyira sok tejem volt....

. Nem vagyok én nagyra vágyó, még csak azt sem akarom visszakapni, mert sztem ahhoz tuti kéne szilikon, azt meg nem akarok. Szóval beérem én kisebbel is, csak lehetőleg ne férjen alá egy komplett rajzfelszerelés (tudod, ceruzateszt)

.
Tényleg, amúgy szoptatás után valamennyire azért helyreáll? És ugye kisebb lesz a bimbóm is megint? Mert ezzel a setéspárizsival nehez tudok azonosulni

.
Bakker! Ez nem törvényszerűen kell, hogy így legyen, de te már szültél egy gyereket. Én meg hol voltam még akkor tőle?
Élből nem jövök ki velük, mert nem alma formájúak.

Ez még istenes lenne, ha maradtam volna 75B-nél. De egyrészt nem maradtam, másrészt meg a Push Up-os fazonúakkal jól tönkre is vágtam.
Régen még simán felvettem melltartó nélkül is egy pólót. Ma meg már a melltartó alá is melltartót veszek.

Így nemhogy a ceruzák alá férnek, de egy komplett írószerbolt vagy festőműhely is.
Mérettől függetlenül ami nekem mindig csúnya volt, az a bimbó udvar. Na, az aztán tényleg párizsi fazon! Csak akkor okés, ha fázik.
Lényeg, a lényeg: negyvenedik szülinapomra szívesen kérnék Apától egy felvarrás finanszírozást.
Az alapállapot azért rendeződik. A jó ciciért tenni kell (sajnos

)
- sport (nem, nem a súlyemelésre vagy a sakkra gondoltam

)
- JÓL kiválasztott melltartó
- egyenes hát
- génekNem az irigység szól belőlem, de néha nagyon tudok röhögni a szilikon macákon.
Szerintem tök gáz, amikor 20 km-ről virít, hogy az implantátum. Konkrétan van a csaj mellkasa és azon egy dudor. Semmi átmenet, hajlékonység, ív vagy bármi, ami természetessé tenné. Olyan mintha rászerelték volna, mint amikor rácsavaroznak egy gombot a fiókra.
Az igazán szép az, amelyik felett fél óráig kell törnöd a fejed, nagyítóval a kezedben, hogy rágyere.
"Nyugi, nincs is ilyen szép bőröm ! Az az egy kép, amin Bobóval ketten vagyunk, az "zajtalanítva" lett, és nem szeretem ha már műnek hat egy kép, viszont az eredetit meg véletlenül kitöröltem, szóval ez maradt . Szóval inkább a többit nézd, azok valós képet mutatnak . Igazából a karikát akartam csak a szemem alatt halványítani, de pont az nem változott semmit .
Tudod, ezt az effektet alkalmazzák a címlaplányoknál is, hogy szép bőrük legyen ."Jó duma!

Ha valamit zajtalanítani lehet, akkor zajosítani is. CSak annyit kell tenned, hogy visszamented innen és az eredetire preparálod. (És leszámolsz a hiúságoddal: ki nem sz@rja le a szemed alatti karikákat!? Téged a kutya nem figyel, amikor kezedben van Botond.
(Amúgy ki a túró visz magával fényképezőgépet a fürdőbe???? Aztán meg kezébe nyomja valakinek, hogy ilyen és ilyen képet csináljon.
)agi125r!
[quote="agi125r"]B írta:agi125rond: alatta lapul Hugi?

/Manó szerintem már nem férne el a pihenőszékben, ezért tippeltem Hugira

/
Éééééééééééssssssss igennnnnnnnnn!!!!
Leszedtem a megszáradt pelusokat és össze akartam őket hajtogatni. Manó úgy gondoltam, hogy ő is tereget: először Overdose-t terítette be velük, mondván fázik. Aztán pedig rájött, hogy Hugi is fázhat (elvégre a konvektor mellett ült

), ezért az egészet úgy, ahogy van átpakolta rá.
ancsurti!
Naaaaaaaaaaaaagyon jók a régi képek!!!