A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nika:Márknak még a 92s ruhák is nagyon.Most inkább 80-86kat hord. :) Szép nagy fiad van. :)
Vendég

Nika!
Az is nagyon fincsi.
Én is sütöttem egyik nap.

Dolgoznak már a párodék??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Köszi Sissi!
Bocsi, csak az agyam olyan lett, mint egy szivacs!!

Én holnap megyek Egerbe a kötelezőre 18 heti UH ra.
Szerdán meg vissza Gasztonyihoz, de már úgy izgulok.
Remélem minden rendben lesz.
és meglesz a 3. ér is a köldökzsinórban

Te is megtudod akkor már legközelebb a nemét a kicsinek.

picimami

Sziasztok!

takarítónő: Már ismerem. Egyszer amikor még Pesten laktunk, volt nálunk takarítani. És itt az utcában is több helyre szokott járni.
Nem is tudtam, hogy ő a "menye" az előző takarítónőmnek és nem mellesleg a burkolónak a barátnője.
Amikor itt keretsünk takarítónőt, akkor még sok muinkája volt, és mi már nem fértünk bele. Úgy látszik a válság miatt itt is lemondanak az emberek az ilyen luxusnak számító dolgokjról.
Csak sajnos én már nem tudom megtenni. Pedig most jól jönne az a pénz is.

autó: Márkaszervízben kell csináltatni, állítólag benne van a szerződésünkben. Ma délután viszik át a trélerrel Törökbálintra.
Aztán majd a szemle után kiderül, hogy megéri-e megcsináltatni, illetve fizeti-e a biztosító egyáltalán. Ha minden igaz, akkor 1.365 ezerig fizetik a javítást. Ami soknak tűnik, de lehet, hogy mégis határeset, mert olyan apró horpadások és festék hibák vannak az oldalán, ami nem feltűnő ugyan, de a bank miatt meg kell csináltatni. Az pedig, ha az egésuzet fényezik, cserélék a tetejét a szélvédőt, és az egyik üveget, már közel ennyibe kerül majd.
Meg is kérdezte a nő a szervízben, hogy akkor hogyan szá,moljon majd? Legyen inkább gazdasági totálkár, vagy beleférjen a javítási költésg?
Nem tudunk dönteni. Anyagilag MOST a javítással járnánk jobban. De hosszú távon nem biztos, mert nem tudnánk eladni úgy, hogy megérje. Le is akartuk cserélni, csalk pénz kellett volna hozzá. És talán azért is történt az egész, hogy lépjünk végre az ügyben, és ez egy jel volt, hogy másik autó kell nekünk.

Igazából ha valaki megvenné roncsként, akkor szerintem nem kellene sokat költeni rá, és lenne egy megbízható autója.

Nócika!

Gratulálok!
Biztosan találsz majd jó orvost.

Nika!

Jók a ruhák! Legalább előre bevásárolsz.
Beni még most is 98 méretet hord. (Van amiből a 92 is jó rá.)

Pici!

Örülök, hogy jpobban vagy, és már főzőcskézni is van erőd.

Sissi!

Azért kíváncsi lennék, mitől ijedtél meg tegnap annyira.

Törpiri!

Örülök, hogy minden rendben.
Mennyi volt a vérnyomásod?

Nemlajos!

Ilyenkor nem fizeti koi az útlevelet, vagy csak a felárat, a férjed munkahelye, mert ilyen későn szólt?

Az utolsó labor általában a 36. héten szokott lenni, de van ahol csak a 38-on csinálják.
Vendég

sziszi eleve 90 cm volt mikor mérték most januárban :):):)

pici ma dolgoztak de holnap megint nem kiderűlt hogy nem nem tudnak fizetni hanem nem akarnak mert a 5 beépítő csapatból négy szarul dolgozik csak GAbiékat dícsérik állandóan ezért nem akarnak fizetni :(

cat akkor jól jártál :):):) takarító ügyben

ruci a 92-s ippeg hogy jó egy hónap múlva már nem lesz jó rá ezért veszünk neki mindig nagyobbat a pólók nem baj ha kicsit hhosszabb de az újját meg fel lehet hajtani aztán majd belenő :):):):):)

nika70
Salgótarján

Cat!
Örülök, hogy van végra takarítónőd, és megfelelő is a számodra.
Egyre jobban gondolkodom én is.
A függönymosásba és ablakpucolásba nem merek belekezdeni.
Nincs is kedvem, meg erőm sem.
Lehet lustának találtok, de iszonyat sok ablakunk van, nagy munka lenne.
Én meg nem akarok regmálni senkinek a családban.
Anyukámnak meg van elég baja. (nagypapám, nagymamám, apukám ápolása)

Nika!
remélem jól alakulnak Gabi dolgai.
Szorítok nagyon.

picimami

Cat, ne légy naiv, örülünk, ha van munkája... ez nem az az időszak, amikor pluszokért nyújthatjuk a tenyerünket :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Így van ez sajnos Nemlajos!
Úgy húznak le minket, ahogy csak tudnak.
Anno én is dupla árat fizettem.
Pedig megérkezett volna, ha simán kérem is, és nem sürgősen.
De azt nem mondják ám.

picimami

hm, mielőtt megtudnánk, hogy mi a változás a gyedben/gyesben (én már olvastam, remélem, nem igaz), egy kis képtár a dolgaimról 8)
http://picasaweb.google.hu/apati.ildiko ... directlink

http://picasaweb.google.hu/apati.ildiko ... directlink

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ne haragudjatok, hogy nem jövök, de kivagyok!
mihelyt jobban leszek lelkileg jövök!
Vigyázzatok magatokra!

Kép Kép Kép
asiye

Mi a baj Asiye???

picimami

Asiye, vigyázz magadra!!!
Bár a híradótól most én is sírni kezdtem :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát..pont ide nem kéne megírjam...pont nektek nem. lehet hogy este megírom priviben nektek

Kép Kép Kép
asiye

pont ide nem?
Úgy látszik, most valami járvány van, egy másik fórumon egy másik lány pont ezt írta, hogy nem akar bennünket terhelni.
És pont azzal segít rajtunk, hogy leírja, néha mennyire nehéz, hiszen erőt ad, hogy nem csak mi nem vagyunk szuperanyák és nők, és magán is segít, hiszen más, tapasztalt anyák talán tudnak jobb tanácsot adni.
Ha erről van szó, akkor akár priviben, akár itt, de ne tartsd vissza!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asyie!
Remélem minden rendben lesz majd.
Vigyázz magadra nagyon, és a gyerekekre.
Ölelés nektek.

picimami

Szioasztok!

Asiye:mi a baj? Légydzi ird meg nekünk.

Nemlajos:mi van a gyed/gyessel?

Pici:az ablakpucolást felejtsd el, inkább kérj meg vkit.Én modjuk megvárom a tavaszt,ebben az időben nem kezdek neki.

Itt dél óta szakad a hó, már nagyon szépen látszik :D remélem megmarad és akkor végre Márkkal tudunk hógolyozni.
Vendég

sissi, inkább nem mondok semmit, ez még csak tervezet, úgyhogy semmi sem biztos :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye:irt vkinek???
Vendég

Cat!
Faktum családból való, Colibri fantázianevet kapott..... nekem nagyon tetszik
Milyen volt a takarítónő???? Hm.... közben le is írtad :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nika!
Aranyosak ezek a rucik és nagyon tetszik a könyvespolc is :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Pici!
Ha minden jól megy, akkor majd pénteken lesz csak uhu... szerdán kell hívnom a dokimat.

Nemlajos!
Nagyon szépek a cuccok... háromkerekű babakocsitok lesz? Milyen márkájú????
Iszonytatóan tetszik a konyhád :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Asiye!
Mi a baj :?: :?: :?: :?: :?: Megijesztgettél.... írj valamit, kérlek :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sissi!
Nekem nem írt semmit sem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu, nem :lol:
Csak ilyen dobozban adta postára a vaterás a kocsit 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na már kezdtem reménykedni, hogy igen :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csajok csak szólok ne aggódjatok nem asiyével van gond de nem írhatok többet

nika70
Salgótarján

Asiye!
NAgyon aggódom miattad!!!!!! Gyere, írj valamit!!!!!! Tudonk segíteni valamit :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Milvel ilyen kedvesek vagytok és érdeklődtök, nagyvonalakban megírom mi történt, de ne haragudjatok nem szeretnék neveket meg részleteket írni.

A legjobb barátnőm, aki olyan mint a testvérem(és sorolhatnám hogy mért szeretem és mennyire), a 36. hétben volt és ma megtudta hogy napok óta halott a hasában a baba. márc.23-ra várta. most már értitek mért nem akartam pont nektek, bánom is hogy megemlítettem, de a legrosszabb, hogy annyra átérzem a fájdalmát és annyira segítenék..........

pénteken itt volt nállam...adtam neki egy rakás ruhát, stb... akkor már nem élt a babája.

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Annyira sajnálom a barátnődet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Csak kitartást tudok kívánni neki és remélem, hogy mihamarabb sikerül neki feldolgozni a baba elvesztést :cry: :cry: :cry: :cry:
Szívemből sajnálom és részvétem!!!!%

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Óóóóóóóóóó, ezt hogy nem lehetett észrevenni? (nem neki, dokinak, bárkinek).
Lehet tudni, hogy mi történt?
Nagyon-nagyon sajnálom :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

asiye: sajnálom ami a barátnőddel történt részvétem neki és én is remélem hogy hamar túl lesz a gyászon bár ez tudom nehéz lesz te meg nyugodj meg neked sem hiányzik most az idegeskedés

PICIKE: FELEJTSD EL AZ ABLAKPUCOLÁST BABÁSAN

nika70
Salgótarján

no, most már bizti, hogy a Zuram megy Olaszországba, de nem repülővel, autóval, szerdán mennek a melóhelyről, csütörtökön érnek oda (meló után indulhatnak csak, 10 órás az út), aznap kell elintézniük a dolgokat, és aztán vissza...
Nem túlzás, volt már ilyen a cégnél, egyáltalán nem törődnek azzal, hogy aludni, pihenni is kellene.
Az már csak hab a tortán, hogy csütörtökön van a szülinapom... :shock: :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiyr:nagyon sajnálom a bnődet.Részvétem :( . Nagyon rossz lehet neki.
Vendég

Asiye!

Nagyon sajnálom a barátnődet!
Sajnos én is hallottam már ilyet... :cry:

Ezért kell odafigyelni nagyon, hogy a vérnyomással, vizesedéssel és fehérjével minden rendben legyen. Ezzel már egy okot kizársz.
És ami még fontos: figyelni a baba mozgását. Ha hirtelen egyik napról a másikra sokkal kevesebbet mozog, akkor irány az orvos. De még mielőtt rohanna valaki: Előtte feküdjön le, egyen csokit, igyon kólát és egy órán keresztül figyelje van-e mozgás. Ha igen, akkor rendeben van.

Zsu!

Faktum bútor jó. Beninek azt vettünk, és most Marci fogja használni. Semmi baja.

Nemlajos!

Lehet, hogy a férjed hoz valami jó kis ajándékot. Fel a fejjel!

Jók a képek, bár én már láttam. :)

Pici!

Ablakmosást felejtsd el!

Nika!

A polc nagyon jó. Ennyi pénzért pedig nem kapsz mást.
Vendég

Azt nem is mondtam, hogy este hét előtt kimentünk Benivel és csak fél kilenc után jöttünk be. Még mindig esik a hó. Szerintem lassan már 7-8 centi lesz. Olyan jót játszott az utcabeli gyerekekkel. :) Aztán apával lapátolták a havat az udvaron amíg én előkészítettem a vacsorát.

És pár esti pocakfotó (33. héten):

Kép Kép

Bocs a minőségért, de Apa már nagyon fáradt volt amikor csinálta.
Vendég

cat csini vagy :)

itt is esik a hó pár órája

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!
Asyie!
nagyon szörnyű ami történt.
Annyira sajnálom. Ezt soha nem lehet feldolgozni.
Anyukám húga 1985-ben 3-as ikreket várt.
Az egri kórház hibája miatt, az egyik kicsi meghalt.
Két fiúcska maradt, de anyukám húga mai napig nem tudta igazán feldolgozni. A harmadik fiú is az ő picikéje volt.

Cat!
Nagyon szép vagy! És mióta nem láttalak nőtt a pocid!
Az orvossal kapcsolatban igazad van, de sajnos amilyenek az eüben. Nekünk kell nagyon észnél lenni, és figyelni magunkra, és kiharcolni az UH-t és vizsgálatot, ha gondot érzünk.
Varga pl engem meg sem nézett, a méhszájamat, amíg azt nem hazudtam neki, hogy sok folyásom van. :shock: :x
Remélem az új orvosom sokkal alaposabb lesz.

Zsuzska!
Azt hittem valamiért, hogy hétfőn voltál UH-n.
Már nagyon várom a híreket.

Nika! Sissi! Nem fogok abalkot pucolni.
Nem megy.
Este olyan görcseim voltak, úgy féltem.
De lehet az időjárás miatt, mert itt is szakad a hó

Nemlajos!
Nagyon szép lett a lakásotok, és aranyosak Döme cuccai is.
Sajnálom, hogy a párodnak mennie kell olyan messzire.

picimami

Én olvastam a törvény változási javaslatokat.
Gyed és gyesről is.
Nem semmi.
De engem egyenlőre nem érint, annyira drasztikusan.
10 éves munkaviszonyom van.De ha így csinálják, még kevesebb baba fog születni.

picimami

Ma megyek UH a kórházba. Már annyira izgulok. Remélem minden rendben lesz a mi kis Hercegnőnkel.
Szorítsatok nagyon.

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Itt úgy néz ki minden mint a mesében. Csupa hófehér.
De nekem ma mindenféleképpen be kell mennem Pestre. Még nem tudom hogyan. Majd kiderül, hogy járnak.e a buszok.
De szerintem Beniék kimennek majd a bölcsiben a hóba, és azt nagyon fogja élvezni.

Milyen változásokat terveznek?
Mert amit én hallottam a GYED-ről, az nem olyan szörnyű. Szerintem teljesen igazságos.
Vendég

Egy számomra kedves honlap:
http://egyetlenem.hu/

picimami

Cat!
Én is igazságosnak ítélem meg.
Nem mindegy azért, hogy valaki dolgozik, és utána vállal kicsit, vagy aki soha nem dolgozott is megkapja ugyanazt a pénz.
Értitek mire gondolok?

Remélem a 2 év megmarad, mert az nem mindegy.
Mérges lennék, ha pont tőlem vennék el.

picimami

Hát igen, tudom, hogy én vagyok a különleges, de nekem csak 2-3 év munkaviszonyom van, a többi egyetem, meg egyéb sulik (így jár, aki 24 évig tanul...).
És hát a következő baba előtt már nem igazán mehetnék vissza még két évre dolgozni, nem akarok 40 évesen szülni. :cry:
De majd meglássuk :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Én nem éppen Rád gondoltam.
A sulit is kellene nézniük, szerintem.
És azt hogy van aki, már 16 évesen szül, mi mire az elsőt, kb 30 körül járunk átlagban.

picimami

Nem vagyok jól..
Émelygek, és erőtlen vagyok.
Szakad a hó is..
Mi bajom lehet :shock: :shock: :shock:

picimami

Nemlajos!

Szerintem két baba között nem kell meglenni két év munkaviszonynak. Csak az első előtt. Vagy én rosszul hallotam?
Vendég

Pici!

Pihenj!

Lehet, hogy az időjárástól vagy ilyen.

Nekem ma be kell mennem a nődokihoz, az uroloógushoz és a munkahelyemre is.
Pedig szívesebben maradtam voltam itthon ma. De majd délután, ha hazaérek kijövünk játszani megint Benivel a hóba.
Vendég

Pici!

Pihenj!

Lehet, hogy az időjárástól vagy ilyen.

Nekem ma be kell mennem a nődokihoz, az uroloógushoz és a munkahelyemre is.
Pedig szívesebben maradtam voltam itthon ma. De majd délután, ha hazaérek kijövünk játszani megint Benivel a hóba.
Vendég

Cat!
Reggeliztem, tusoltam, kicsit jobb.
De be akarok menni UH ra, már olyan régen láttam.
És kíváncsi is vagyok nagyon.
De!! Mindíg ilyenkor van a legnagyobb hideg, és hó :shock: :shock: :shock:

picimami

Én is megyek zuhanyozni, aztán felébresztem Benit és elindulunk Pestre.
Vendég

itt is szakad a hó tegnap óta :):):)

én pl eleitől kezdve gyest kapok de pici szerintem ez nem fogja visszavenni a gyerekvállalás kedvét szerintem igazságos

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Itt is esik ahó!!!
Lassan megyünk kii.

Nemlajos:szerintem sem kell a 2 gyerek között meglennie a 2 évnek.A bnőm pont emiatt hozta rám a frászt,de kiderült,hogy elolvasott vmit. :)

Cat, Pici:várunk visza a hirekkel.Vigyázzatok magatokra!!!

Törpiri:hogy vagy?

Gabi:mi van veled?

tÖBBIEK?
Vendég

Sziasztok!

Pici, Nika és Cat!
Köszönöm aranyosak vagytok!
Remélem tényleg megtaálom az igazi dokit akiben ujra bizhatok és minden rendben lesz!

Asyie! Nagyon szörnyű ez a dolog! De sajnos nekem is van egy ismim akivel ez megtörtén! Egy szép májusi szombatra volt kiirva az esküvöjük és már azon a héten hétfön érezte, hogy valami nem stimmel! El is ment a dokihoz, hogy elmondja mi avn! A doki csak annyit reagált a dologra, hogy most nagyon izgul a lagzi miatt, de a baba bizti jol van! EZ az első babájuk lett volna! Sajnos már szombaton a lányon látszottak a hullafolktok amit Ő sem ismert fel mert nem tudta milyen az! Vasárnap totál káo irány a korház és ott halva megszülte a kislányát! Apásan született oxitocinnal! Ő a is a 35. hétben volt! Azota van egy 3 éves kisfiuk! Gyönyörű és egészséges! Nem beszélnek a dologról, de a levegőben mindig érezni, hogy nem felhötlen a boldogságuk!
Sajnos ez a magyar egészségügy! Nekem ez a véleményem róluk! Ha van pénzed akkor jó vagy, de ha nem akkor mehetsz a levesbe!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: