A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:53-kor.
hékás

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:36-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:36-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:53-kor.
hékás

Brigi kitartás!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:37-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:37-kor.
Vendég

[quote="jkriszta"]O írta:jkrisztaltás megvolt :cry:

Bari
Én is negatívos vagyok. Attól függ az ellenanyag, hogy a picinek mi a vércsoportja, ha negatívos ő is, akkor nem kell ellenanyag.

akkor tényleg ezért nézték dávidnak...én meg azt hittem mindenkinek nézik

oltás:már most gyomoridegem van...nem az oltástól hanem a kúptól,láztól mellékhatásoktól :x de én már csak ilyen vagyok

és nekem nem mondta a védőnő,hogy nem lesz lázas...sőt azt mondta,hogy egy kúp rögtön kell,egy este és még 24 órán belül is lehet lázas...sőt ha tovább lázas akkor jelentkezzek mert akkor összeszedett valamit...
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Mi meg voltunk vérvételen. Hát nagyon mérges vagyok :evil:
Nem elég, hogy szenvedett szegény gyerek vele, direkt megkérdezte a nő a másikat, hogy elég lesz-e ami lejött. Erre 2 óra múlva telefonáltak, hogy újra kell szúrni, mert nem elég. Most mehetünk még egyszer.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kriszta: örülök hogy így megbeszélted magaddal! :lol:
Én is voltam ma már így! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Stella nem semmi! :evil: Ugye nem hagyod szó nélkül, bár igaz semmit sem érsz el vele ha veszekszel! :evil: :evil:
Miért kellett a vérvétel? Bocsi ha figyelmetlen voltam és már írtad!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Stella:én is ideges lennék!Utálom,hogy ilyen hülyeségek (hülyék) miatt szenved újra a gyerek!

Kép
melike

Másfél órát aludt Máté!
Megetettem,böfi,kicsit beszélgettünk és letettem a kiságyba.Elvan.Dumál a játékaihoz.Ez egy TÜNDÉR!Amikor nem,akkor is imádom.

Fél óra múlva jön Apa és elmegyünk együtt a postára meg a boltba.Szeretem nagyon ezt az autót és menni,menni...

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:54-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:54-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:38-kor.
Vendég

Gratula az anyukák, csemetéihez! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:39-kor.
Vendég

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:39-kor.
Vendég

Kriszta: örülök!!! Ez most Tőle a névnapi ajándékod! :lol: :lol:
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:40-kor.
Vendég

[quote="jkriszta"]o írta:jkrisztaka is van.........besz@rt :lol: :lol:

nem erre gondoltam
bszilvi25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na ezt hallgassátok meg!
Ma vagyunk 6 hetesek, de csak 6 hét múlva megyünk csípőszűrésre, és uh-ra! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

xxx
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:40-kor.
Vendég

Kriszta! Boldog névnapot!

Anna, ez nálunk rutinvizsgálat 2 hónaposan elküldi a babákat vérvételre meg hasi UH-ra a doktornéni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella értem! Rutinból szurkálják szegény csemetéket! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

dávid utál kézben lenni 100x inkább a iságyat választja láttatok ti már ilyet? :shock:
kb annyit van kézben amíg eszik büfizik stb...
de büfizés közben is már szenved..szabály szerűen kiköveteli a kiságyat :shock:
Vendég

Lia, ez igen! Irigyellek miatta! Levi max fél órát képes ellenni ágyban, vagy játszószőnyegen, vagy bárhol. Mármint ébren!

Viki szörnyen apás, Én akartam egy anyja majmocskát, hát úgy néz ki megkaptam! :lol: :lol: :lol:
Eszméletlen hogy ki tudják mutatni már most mi esik jól nekik! Imádni való, és imádom a kis cinó hangját amikor gőgicsél! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Bari! Idáig az volt a baj, hogy állandóan ölben van, nem akar kiságyban lenni. Hát, hogy ez a gyerek nem tud a kedvedbe tenni! :lol: :lol: :lol:

Mi is voltunk ma "oltáson", megkapta a Rotarix-et. Ez elég humánus volt, éhesen vittem oda, így benyelte, mint kacsa a nokedlit. 64 cm és 6580 gr. :shock: :shock: Két és fél hét alatt 600 gr-ot hízott. :shock: :roll: Már megint. :roll:

Lányok! Oltás után borogassátok be a babák lábát!!! Marcinak az oltás helye nagyon becsomósodott, még mindig lehet érezni. A dokinéni mondta, hogy borogatni kellett volna. :roll: Na, jó, de ezt nekem senki nem mondta. :twisted: :twisted:

Marci megtanult csettintgetni a szájával. :shock: :shock: :shock: Egész nap csettintget. Először nem tudtam honnan jön a hang, aztán rájöttem, hogy a gyerekből. :?

Anna! Azt hiszem te raktad fel a képet a BCG oltás helyéről. A memóriám már nem a régi. :oops: Szóval Marcié is olyan volt, aztán most hétvégén kifakadt.

Nem voltunk itthon a hétvégén, Debrecenbe utaztunk párom anyukájához. Egész hétvégén azt hallgattam, hogy miért nem adok teát, miért nem eszik almát, biztos nem elég már a tejem. :twisted: :twisted: Ja, biztos. A gyerek meg a levegőtől hízik 600 gr-ot. :twisted: :twisted: A fényképezőgépet meg ott felejtettük, így egy darabig nem kaptok Marci képeket. 8) Ugye ti is szomorúak vagytok? :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Akkorra kaptam időpontot, és mivel kértek születési dátumot tudják, hogy csecsemőről van szó! :roll: :roll: :twisted: :twisted: :roll: :roll:
Ezért voltam kibukva....
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:41-kor.
Vendég

Sziasztok!

Én kezdek megőrülni. Dorina elég keveseket eszik, és minden evéskor sír, meg feszeng, pedig kap Espumisant. Néha egy nagy adag kaki is jön ilynekor. A mellemből a kevés evés miatt fogy a tej, most póbálok minden evésután fejni. Nem tudom, mi történt.

Ja, és tök sokszor minden ok nélkül elkezd keservesen sírni. Ugyanakkor reggel és este alszik szépen. Máskor ilynekor nem aludt. ????

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Halihó!

Zéti baba tünemény :wink: Bogi kitartás, Kristóf ugyanezt csinálta. Kb. 2 hete nyugisabb lett :P

Nézzétek mit sütöttem???? Vaniliás csigákat :wink: Most csináltam :wink:

Kép
bluebox

szépek a gyerekek
Blue nagyon jól néz ki a süti :wink:

Na most van egy olyan kérdésem amiről gigit szivesen megkérdezném...
Ilyenkor van még terheshormon bennünk...tehát a terhesteszt negatív vagy pozitív lenne?
és szivesen elolvasnék erről egy cikket is(keresni lusta vagyok)
Vendég

D Bogi!
Nem lehet,hogy a levegő miatt feszeng dorina?
dávid is ezt csinálta ma este
Vendég

Bari, csak nem csíkosat pisiltél????????????? :roll: :roll: :roll: :roll:
bluebox

Bari: ezt találtam:

Ha a fiatal szülők nem akarnak mindjárt egy újabb csemetét, már a szülés utáni első alkalommal gondolniuk kell a fogamzásgátlásra. Hiszen sajnos nem létezik „termékenységi haladék”, amellyel a szervezet megajándékozná szülés után az anyukákat.

Szakorvosok szerint kb. 8 hét telik el, míg újra beindul a menstruáció, de azoknál a nőknél, akik szoptatnak, akár egy fél évig is eltarthat ez az időszak. Ovulációra azonban már a vérzés előtt sor kerül, így némely nő újra terhes lesz, még mielőtt a szülés után menstruált volna.

Nem Gigit szerettem volna utánozni, vagy pótolni, csak volt pár percem, Neked meg nem volt kedved utánanézni.
bluebox

Bogi, vagy puki, vagy kaki miatt csinálja Dorina szerintem is. Boni is szokott ilyet, ha már aktuális a kaki. Nálunk 3 naponta van.
Márti azok a csigák nagyon kívánatosak :)

Bari, én is ezt mondtam a múltkor, hogy Boni kéri, hogy rakjuk le a kiságyba :) Pláne, ha elfárad a nézelőlésben.

Kép

Kép
[/url]
stella40

ÁÁÁÁÁÁ nem dehogy!
Csak a kiváncsiság..ilyen gyors még én sem lehetek :oops:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁ nem dehogy!
Csak a kiváncsiság..ilyen gyors még én sem lehetek :oops:
Vendég

És még találtam hozzá egy picit. Tudom, Te nem szoptatsz, ezért pláne veszélyes a helyzet.....(ez az én véleményem, de ha elolvasod a következőket, akkor Te is így gondolkodsz szerintem)

Íme:
Ha egy anya szoptatja a gyermekét, sok prolaktin keletkezik. A prolaktin hormon gondoskodik a tejtermelésről és egyidejűleg gátolja a petefészkek működését, így nem kerül sor olyan könnyen peteérésre és ovulációra.

A szoptató nő csak akkor terméketlen időlegesen, ha gyermekét legalább háromóránként (éjjel-nappal) mellre helyezi, viszont már néhány hosszabb szoptatási intervallum is aktiválhatja a hormon működését.
bluebox

Megkóstoltam a csigákat, EHETŐ!!!! Sőt a család azt mondta finom :P Egyébként fahéjas, illetve kakaós csigákat szoktam csinálni és a receptet Dana-tól szedtem :wink: Egy másik topicban írta le a receptet én meg kipróbáltam, bejött :wink:

Az én Kristófom nem kéretőzik a kiságyába :cry: :cry: :cry: :roll: :roll:
bluebox

Jó éjt Mindenkinek :wink:
bluebox

Hamár laptetővel fejeztem be, akkor be is köszönök :wink:

JÓ REGGELT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:55-kor.
hékás

Kriszta, milyen sok haja van Zétinek! Az én fiam úgy kopaszodik, mint egy fizikatanár, pedig sűrű fekete hajjal született... de már látom a szőke babahajszálakat a fején :)

Blue, ide is küldhetnél a csigákból... szénhidrátfüggő lettem. Mit szólna ehhez Norbi?!

Az éjszakánk nekünk is nyugis volt, fél 10től 4-ig aludtunk, 4-kor volt egy kis nassolás, de után megint elaludt. Viszont 5-kor arra ébredtem, hogy nagyon erőlködik, fájt szegénynek a pocakja :( Magam mellé vettem, simogattam, de csak 6 körül aludtunk el, és 8-ig durmolt...

Érdekes, napközben már nincs ez a hasfájás, csak a hajnali etetés után... kiváncsi lennék, miért.

Na, akkor én is dobok egy mosolygósat :)

Kép

Kép
elan

Elan: Gábor gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira őszinte mosolyuk van a babáknak. Imádom Őket :P
Természetesen küldök csigát :P
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: