A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Igen, így felajánlom Berninek a laptatőt, üzenem alukáljon sokat!!

A forgó kreálás jó ötlet, nekem csak azért jött be az a micis, mert

1, én béna vagyok
2, türelmetlen is
3, ócsóbb volt mint bármi (3500)
4, nem kell felhúzni, magától kapcsol ki és mozgás és hangérzékelős, így ha babó felkel akkor végzi a dolgát ( vagy anyuka dolgát), ugyanis lánykám arra elalszik pár percre, csak drága fiacskám aki szüneten van felkelti.

Egyébként most alszik, 14.09- óta, így ha az éjszakánk így is jó lesz akkor extra boldog leszek!!! :D

Kép
babcika

Fejed????

Kép
babcika

Nekem is fájdogált a fejem múlt héten, de nekem a fájós fogamtól, amitől 23-án megváltam. :cry:

Amikor kikapták már megbántam, mert nem fájt így valószínű a gyökérkezelés sem fájt volna. Rendesen hiányzik.

Ja és micsoda érdekességet fedeztem fel, Mátészalka környékéről, konkrétan Mérk-Vállajról rengetegen jönnek Db-be szerencsét próbálni. A múltkor a nőgyógyásszal "jöttem össze", kiderült Mérki, most a fogdokiról is kiderült, a Kistemplomi egyházközség -nél is csupa Mátészalkai és Mérki emberke, a főnököm is Msz-i, szóval közületek valaki?? Mérk-Vállaj??? Esetleg rokon , ismerős...

Lassan rájövök egész Magyarország onnan települt szét :D

Kép
babcika

Babcika,ha lenne olan olcsón én sem kreatívkodnék,de ami vetít is a falra az már tuti nincs olcsó,viszont gyártani nem olan nehéz,csak kell valami ami forog!!!

sutimano76

Szopi közben a kisfiam véleményt alkotott:

Kép

Sütiéknél kölcsön kaptuk a mózest,ebben aludtunk a teraszon:
Kép

Kép
v.andi

Kép
v.andi

T-pk:üdv újra itt.Nagyon szépek a lányaid,már én is néztem iwiwen. :D

MI éjszakánk egyenlő a teli pelenka tartalmával. :D Este fél 9kor szunya fél 1ig.Kaja 10 percig,böfi,anya ágba letesz.Ordítás ezerrel,majd kaja másik ciciből még 10 perc,majd böfi ismét anya letesz.Ordítás (már csak azért,hogy a szomszédok hallják,hogy a kislányom köszöni szépen jól van,él és virul :D ), anya picit dajkálja,simizi,puszilgatja,ágyba megint betesz,zenélő forgót bekapcsol,majd kicsi lány szunyál végre.Utána 3/4 6kor ébresztő és onnantól nincs alvás 9ig.Akkor megint kaja és alvás délig.

Ja és fotók ismét,csak hogy jól megunjatok :D :D :

Kép Pihenőszékben

Kép Mama kötötte ruciban hiszti közben

Ja és erősen gondolkodom,hogy átanyakönyveztetem a lányomat Hisztis Mirtillre!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok lányok! Ezt muszály megmutizni,délután kaptam :D :D :D Kép

Kép
lipót beatrix

Kép
Kép
Vendég

Holnap jön az új szekrénysor és a redőnyös!!!!!Éljen!!!!Alakulunk szépen lassan. :D

Kép A szekrénysorunk
Vendég

Sziasztok!

Jelentem kamaszodunk, tele vagyunk pötyikkel :)
Nappal alszunk, bár egyre kevesebbet, és éjjel is fenn vagyunk néha, nem sírunk, de jól elvagyunk...

Képek csudaédesek!!!

Ma törölgettem régi sms-eket, annyira édesen drukkoltatok nekünk a kórházban, csoda egy csapat vagyunk, teljesen meghatódtam!! Éljenek a 2009 szeptemberi mamák és babák!!!!!!

Bocsánat, nem tudok most többet reagálni...

floranan

Képek villámgyorsan!!!

Kép Kerti-szundi Kép El a kezekkel az elefántomtól!!! Kép Nézzétek a pillákat!
Kép Unom a modell-életet Kép Oroszlánok Kép Mi lennénk :D

floranan

Vendég

Sziasztok!

Azta micsoda termés volt itt ma! Alig győztem visszaolvasni, így bocs, ha nem reagálok mindenre.

Flora: De szépek vagytok! Kedvencem a családos és az apa-baba fotó 8)

Madar: Micsoda vigyoris képek! Én olyan peches vagyok, hogy vagy messze van a gép mikor benne vagyunk a vigyorizásban, vagy szerintem szándékosan lemerül az elem. Így mosolygós képem még mindig nincs. :( Viszont Máté már napok óta akkorákat vigyorog Andrisra, hogy öröm nézni. :lol:

Manó: A fiúk megint egy rugóra járnak. most sajna. :roll: Máté ma déltől adta elő a nem-alszom-sehol-még-kézben-sem-csak-nyöszögök műsort 3 órán át, én pedig már állva elaludtam volna. :( Andris szerencsére tudott aludni egy kicsit, de én csak vergődtem gyerek ide-gyerek oda, közben elkezdett fájni a fejem. :roll: Még jó, hogy jött Apa, átvette, én meg elhúztam a fodrászhoz. :wink: Mírának sok-sok gyógypuszit küldök.

Süti: Nagyon cuki az overál, de még gyönyörűségesebb a mosolygós tulajdonosa. :lol:

Mabe: Molli mosoly 8)

Viki: Ha nincs még udvarlója lánykádnak, jelentkezhetünk? :wink: Bár távkapcsolatnak indul a dolog, de lehet, hogy ez a hosszú távú kapcsolat kulcsa... :D

Lina: Szekrénysor, redőny, juhéjjj! Picilány 8)

Bex: Tomi is nagyon édes!

Andi: Hú, nagyon rendes gyerek ez a Barni, hogy ma ilyen együttműködő és hagy tevékenykedni. Hasonlóan szuper éjszakát mára. Máté is ezt gondolja sokszor az étkezésekről... :wink:

T-pk: Üdv újra itt! És a csajok csodaszépek!

Kép

Kép
hgrita

Süti!

nekünk ilyen FP forgónk van, nagyon tuti!

Kép
arvaerika

Vendég

Timi: A légzésfigyelő akkor is jelezhet mozgást, ha a parketta mozog vagy ha az ágy mellett álltok és hozzáérsz. Nálam is volt olyan, hogy elfelejtettem kikapcsolni, sétálgattam Andrissal és már a szoba másik végén vettem észre, hogy ki se kapcsoltam, és nem riasztott. :roll:

Viki: laptető, akkor szép éjszakát mára. :)

Alvás: Nálunk nagyon hasonló a nap, mint Mabe-éknál: alvás 7től 6-7ig (közte két szopi, kb éjfélkor és 3kor), majd alvás kb. 9től 10-fél11ig, utána pedig déltől 2-3ig, utána már estig fent van.

Vera: Vizsgához drukk!

Andi: De szuper ez az oroszlános rugi... Ha nem titok, honnan van?

Süti: nagyon szuper a tabló, köszi!

Tara: Marci édes pofa!

Lili: De szép a kép! Mekkora méretben nagyíttatod ki? Én is gondoltam rá, hogy Apát meglepem egy keretezett képpel Karácsonyra, de nem tudtam eldönteni mekkora legyen...

Tali: Mi hétköznap biztosan nem tudunk menni, mert két gyerekkel, kocsi nélkül (azaz kocsi van, csak nincs aki vezesse) túl messze vagytok! :( :( :(

Süti, Madar, Andi: Viszont ha már ennyiszer írtátok a meghívást, akkor élnénk vele családilag valamelyik hétvégén. :oops: :wink: Ha jó nektek, akkor egyeztessünk majd priviben. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Mi tegnap voltunk csípőszűrésen. Máténak 80 fokban kötött a csípője, így kell mennünk UHra és pelenkázáskor tornáztatni kell. UH után kontroll.

És tegnap elkezdtem blog-ot írni. :lol: Még csak egy bejegyzésem van és még alakítgatnom kell a külcsínen, de remélem hamarosan belejövök. :wink: Madar, te is írtad ha jól emlékszem,hogy írsz naplót. Az publikus vagy csak magatoknak írod?

Kép

Kép
hgrita

És ma vagyunk 2 hónaposak! Hurrá!!!

Kép

Kép
hgrita

Rita: gratula a hófordulóhoz! :D
Vendég

Süti: Most néztem a Picasa-s képeket... Hát Berni valami hihetetlen édes, főleg a sapis-fehér-kék képeken!!! :lol: Megzabálom! Muszáj látnom már élőben is... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Rita,üdv a blogosok táborában :wink: Majd cseréljünk címet,és ha kell segítség szólj.Éljen a 2 hónap!!!
A rugit férjecske vette a tescoba (pólus),mert amikor hazajöttünk a kórházból szembesültem azzal,hogy nincs rugija Barninak,és őt küldtem el vásárolni.

Annyi kép van ezen az oldalon,hogy nem tudok betelni velük.Kép
Tomika,Ebano,Molli,Viki,úgy szeretem mindegyik kis lurkót.Olllan szíííípek!!!!!

Én is dobok egy Barni montázst.Pofavágás az van:
Kép

Kép
v.andi

Okés,elszállt a hsz-em,így rövidítek,mert kéne aludnom....

képek nagyon jók!!!!

Lina,ruci..szekrénysor...tuti!pütyiruci nekünk is van :D
Andi,beintés....ööööööö,hát mostmég aranyos!!
Mabe,Molli szokott sírni is?????
Beatrix,Tomi kicsit megzuhant,hosszú volt az iccaka????
Flora,jó látni hogy végre együtt van a család....jól látom apa olvadozik??

Lina,link...sajna mire lejár addigra feltornázzák 8-9000-re,de azért figyelem,és megkérem Brumit,hogy vegye meg ha ocsó marad.köszi!!

Barni montázs... :lol: :lol: :lol: megzaba.....

Rita,köszi....ha meggyógyultam jöhettek!!!!
sőt ha nem akartok kizárólagosságot,akkor többen is egyszerre!!!!aztán megyünk Madarhoz,így esélyt kap az is aki egyszer tud jönni máskor nem...

na,pusza jóccakát,mert elvileg éjfélkor jár le a 3 óra,de lehet csak 1-kor fog felkelni a Főnök!!!

sutimano76

Andi, Barni beintés, csúcs! Bicikli, jó de naon drága.

Molli mosoly nagyon szép!!

Flora, de jó családi képet látni rólatok!!

T-pk, nagyon szépek a csajok! Gyere mesélj ha van időd!

Tara, Marci tündéri!!!!

Viki, csodaszép a lánykád!! Megnyunyorgatnám szívesen.

Moncsie, én 25-ös L-thyroxint szedek, de terhesség alatt 75-ös Euthyroxint szedtem(erre mondta h sok lenne).

Mi tegnap megjártuk a doktornénit. reggel rendesen kétségbeestem, nagyon szarul volt a kis mókusom! :cry: Diagnózis: vírus fertőzés. :cry: :cry: :cry: :cry: Piros a torka, és náthás. Láza továbbra sincs. Antibigyót nem kell szedni csak ha lázasodna.Cebion cseppeket kell nyomatnom neki+Physiomer orröblítést+ Lufeel orrspray. Most itt vigyorog mellettem a kiságyban, talán ma mintha jobban lenne.

Tegnap hazaértünk a dokinénitől és nem vagyok kíváncsi senkire :lol: :
Kép

anyával, na nem nézzek ki ilyen szarul az életben mint a képen

Kép

Kép
kata05

jelentem dorka megjavult... elbeszélgettem vele és úgy tűnik hajlik arra, hogy éjszaka szundizzunk....

Ti hogyan bírjátok már ki légzésfigyelő nélkül? Jajjj én nagyon parázós vagyok.... de mondjuk nem csak dorkinál.... a kutyusunkat és volt már páromat is meglöködtem éjjel, hogy lélegzik e mert nem hallottam.... én illen terrorizálós vagyok....:))))

mondjuk szerintem azért mert amikor pici voltam kaptam egy kölökkutyust akinek olyan de olyan szerencséje volt, hogy épp aznap amikor hozzánk érkezett húsleves főtt a fazékban.... Háppersze, hogy kómásra ette magát....Nem lehetett felkelteni... ott sírtam mellette, hogy meghalt a kutyusom... amikor egyszer csak képen nyalt ....

szóval.. nálunk igenis légzésfigyelő van....:)))))))))

KépKép
dorkamartini

éééééén is akarooook talit.......
húúúúúú akkorbizti megint fincsiket is esztek mert mindig fincsiszkedtek talikkor:)))

mutizok kép...aztán menek mert kicsicsöpp éppen felébredt és hangot adott annak, hogy rosszul lett tervezve mert nem fér bele mindkét ökle a szájába.....
én mondom neki, hogy így jobb... de nem hiszi el....:)))

KépKép
dorkamartini

Kata! Lőrincnek jobbulást kívánok!! Gyógypuszit küldök!!

Andi! Barni montázs SUPER ! :D :D :D

Babók szépek!

Floranan! Családi kép aranyos nagyon!

Nekem nagyon sokat kell innom, mert Tomim egyre többet szopizik, és nem mindig elég neki... :cry: Ma vagyunk 6 hetesek! :)
Tegnap sétáltunk egy jót a közeli parkban, kisnudli imád levegőzni, mindig bevágja ilyenkor a szunyát.. Most meg nyekereg az ágyban. :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madár! Köszi a választ cumi ügyben!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kép

KépKép
dorkamartini

uppszez kivsit nagy lett...- bocsi

KépKép
dorkamartini

hehe... látszik, hogy dorka rajtam..:))))) nemtuok írni...

KépKép
dorkamartini

ha szeretnétek még dorki fotót akkor itt nyitottam neki egy oldalt:
http://www.flickr.com/photos/dorkamartini/

ha van kedvetek nézzétek meg..... ide folyamatosan kerülnek fel az újak

nna és akkor most visszaolvasok amig cicanyuszi itt alszik rajtam:)))) mer aztán ha felébred:))))))))))......

KépKép
dorkamartini

Dorka .. ez nagyon állat... dejót nevettem... "és akkor kiderült, hogy nekem tényleg a Télapó a Nagypapám... " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy Dorki megjavult.... :) nem is volt elromolva... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita... naná...távkapcsolat... :lol: :lol: :lol: :lol: már mondtam is Dórinak... jó nagy szemeket nyitott és elmosolyodott... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Flora... húúú dejó képek... kedvenc apika-baó... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi... Barni bemutat... :lol: :lol: :lol: :lol:

Peppino... igyál sokat... és egy jó tanács... minél többször tedd cicire... :) :) és próbáld ki az urtica urens 5CH

Nooo ennyire futotta most... később jövök...
vikiviktor

Andi... figyelmedbe ajánlom ... ilyen az igazi arcra esés... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vikiviktor

Viki baba nagyon édes!! :)

Molli de szépen vigyorog... :)

Tomi baba beájult... megzabálom... :) :) :)
vikiviktor

Nooo senki nincs itt... :( lépek én is... vár a kötelesség... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Kata,jobbulást......mik voltak a tünetek????Berni néha köhög és nemtom rohanjak-e az orvoshoz vagy csak száraz a levegő és kiszáradta torka......vagy nyelésnél félremegy kicsit..... :?: :?: tiszta kérdőjel az életem...

újplotai temető :twisted: :twisted: :twisted: 50 kg murvát és egy kisbabát kellett becipelni(murva uncsiöcsém,babó én és uncsihugom),mert a buzi biztonságiőr nem engedett be csak mozgássérültet :roll: ....hát az 50 kg murva után uncsiöcsém joggal kaphat mozg.sér.igazolványt :?

Dorka ezek olan jó képek!!!!

Viki,arcraesés... :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Kreativoskodtam egy kicsit!! :lol: Kép Kép Kép

Kép
lipót beatrix

Laptető: nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű a megoldás. Annyira stoppolgattátok, hogy azt hittem, valami csodaszó a nyugodt nappali vagy éjszakai babákért. :D

Tara: köszi az infót, ma voltunk a turiban, de hiába, csak 1-ig voltak nyitva (gondolom a holnapi halottak napja miatt), mi 3-ra értünk oda (manóval nem tudunk az egyik percről a másikra elindulni). Szóval megmaradt a pénzünk, viszont nincsenek új ruháink. Marci édi, eszem az öklét, ja, már foglalt.

Móni: részemről nem megyek üres kézzel, lehet, hogy Nati lesz benne? :)

Viki: a mi zenélő forgónknak iszonyatosan borzasztó hangja van. Nem is tettük fel, csak álldogálnak a tehenek a levegőben. A párom most a zenélő bigyóban kitöri a hangot adó részt (szakszerű megfogalmazás), így hangtalanul forog majd (vagy nem).

Süti: akkor én is újszülöttes képet küldök (a legelső fotója).
Kép

Babcika: édes a vigyor!

Andi: ez a bemutatás csúcs. Nati nőiesebb, ő szolidan fityiszt mutat.

Lina: micsoda rucit csináltál Vikinek. Irigylem azokat, akiknek van kézügyességük. Én se horgolni (max. horkolni), se kötni, se hímezni (csak hámozni) nem tudok.

Flora: jók a képek, irigylem a pilláit.

Kata: Lőrincnek gyógypuszi! Ezek szerint az L-Tyroxin a „gyengébb”? Doki után nem csodálom, hogy senkit nem akar látni.

KépKép
moncsie

nnna itten vagyok:)) látom mindenkinél hétvége van úúgyhogy beérem magam és visszaolvasok:)) moost már tényleg......

lányok ez a cumi miért olyan szuper? vagy mi baja a másikaknak?? Nekem naon olyan mintha befogná a baba nóziját..... Volt egy szokásom úgy 6 évesen.... én találtam ki....(volt pár amitől frászt kaptam anyumék.... ) de kííísérleteztem na.....
szóval rájöttem ha nemtok elaludni.. és bebujcizok a takaró alá akkor ott kevesebb a levegő és elalszom.... - nem efféle van itten is:)?
Na jo.... nemtudom..ha nektek bejön akkor elhiszem, hogy jó... de aaaakor is ollan furin néz ki....
Ja a másik kísérletezésem az volt amikor szembeültem a hintával jóóóóól meglöktem és vártam mi lesz..:))))... hááát megtudtam.
Amúgy sokat kísérleteztem ahintával....:))) anyumék meg katák a szívinfarktusokat....pl... merőlegesen maradok e ha én állok a hintán és elengedem akezemmel és vigyázba állok.... a hinta meg száguld ezerrel....
nnnya abbahagytam.... jesszusom mi lesz ha rámüt a gyerekem:)))

ezek a mosolysorozat képek irtó aranyosak:))))
és annyira édesek anya apa vállán.... már bujciznak ezerrel:))

tali miatt megint irigykedek

húúú nekünk is szokott dorki szemünkbe nézni ha fáj a pocija naon és csak tornázunk meg tornázunk... "anya segííts naon rosssz" nézés.....de olyan édes amikor kijön aminek ki kell és elmosolyodik:)

mano - karácsonyi vonalzó tényleg jó!:)
már most látom semmivel sem leszek kész

csaszi vagy szülés..- háát....én is 3 nyomás híján mindkettőt megéltem...

ja tényleg erről jut eszembe képzeljétek egyik barátnőm naon sokat jár svédbe rokonok miatt... és minap mesélte, hogy mondjuk svédországban 90 százalékban tápit kapnak a babák.... én ezen naon csodálkoztam de amikor meséltem páromnak.. mondta, hogy háát igen.... mert ugye nagyon sok helyen szülés után kapsz 3 hónapot aztán szevasz...... anyatejjel nehéz kivitelezni az utána levő időszakot.. ezért kezdik egyből anyatejjel, vagy hamar átszoktatják babókat.... - azért nekünk naon jó ez a 3 év....

sötétség..- háát szerintem összetehetjük a kezünket mert naon szép őszt fogtunk ki.... most is sütött a nap ezerrel.... emlékszem tavaly már szeptemberben fűtöttünk és fagytunk...

KépKép
dorkamartini

ja valamelyikőtök írta a mozgásra elinduló forgót.. jól értettem?
mellikek azok? mert dorki imádja amiénket..simán összetudom kapni a lakást amig magyaráz az állatkáknak de még nem mértem le de max 4-5 perc lehet amíg forog.. és mindig rohanhatok bekapcsolni....
és ooolyan hangosan kattog a kapcsolója....

KépKép
dorkamartini

Beatrix,.szupit csináltál!!!!!!

Moncsie,kép mentve,ha lesz időm holnap,odavarázsolom

Dorka.....hinta :shock: :shock: ...jesszus....írj még,olyan viccesen fogalmazol,mindig mosolygok ha olvaslak!!!

:?: :?: :?: Segítsetek.....babó már második napja hogy naon keveset és felületesen alszik...viszont du-ra már annyira fáradt,hogy azért nem tud elaludni,csak nyöszög,de a világért nem csukná be a szemét.....hogy csináljam,hogy 11 és 2-es evés valamelyike után normálisan bealudjon??????

sutimano76

Süti: Nati ma is nyűgös volt, szinte csak kézben aludt el, amint kiságyba raktam, felébredt. Egy jó nagyot aludt, amikor elmentünk a turkáló helyett a Sugárba (egyébként a szopis melltartóra, amit te is vettél, ma 25% kedvezmény volt). :D A kocsikázás, plázázás éjszaka azért nem oldható meg, pedig akkor nagyon jól alszik. :( Már most imádnak vásárolni járni. :D

KépKép
moncsie

sziasztok!

babók nagyon aranyosak :lol: és napról napra szebbek...
bunkó módon csak sütinek :oops: : Gondoltam rá, hogy beugrunk, de még mindig betegek vagyunk, és nem akarunk megfertőzni benneteket. Lovardába voltunk kint, Törpi szeret kint lenni, jó a levegő és anya is le tudja magát foglalni :lol: De amint jobban leszünk, benézünk hozzátok!
Megyek, mert Törpém ma extra hisztis :shock:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

ma nagyon büszke voltam kicsi Mókuskámra! Reggel indultunk vizsgázni 9:45-kor, 10-kor már aludt a kocsiban, majd kisebb megszakítással aludt majdnem fél kettőig. igaz végig úton voltunk, mert hazamentünk anyáékhoz. ott is nagyon jól viselkedett, csak akkor sírdogált mikor már éhes volt. a haza úton is végig aludt, és mikor hazaértünk, még ráhúzott 1 órát, most szopi, és már alszik is tovább. a fürdés reggelre marad.

Süti: nálunk sem szokott Zoé aludni napközben mostanában, de úgy néz ki az autózgatás nagyon bejön, bár nem lehet mindig kocsikázni sem. Sofőr kell mellé nem bébisintér!

Timi: nagyon jók a képek

Kata: Lőrincnek jobbulást

Madar: remélem Julcsi is már jól van, és készül a bulira

Viki: az arcra esés nagyon édes

Zoé egyáltalán nem szeret hason feküdni, ez nem gáz? nem akarom erőltetni, ha nem szereti.

KépKép
Kép
s.vera

Dorka!

Micimackós és hang és mozgás érzékelős:

Kép Kép

Kép
babcika

Happy halloween :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
v.andi

ééééééés az első laptetőm Barni születése óta.
Húzok alunni :lol:

Kép
v.andi

HellóHalló Mindenkinek!!

Bobóka, Niki baba nadddon kis helyes!!!:)
az egerszegi utat Momó naggyon jóól bírta, s most is itten vagyunk, s most Apát otthon hagytuk, s csak ketten jöttünk... Képezve van a kisEmber.. pocakban is sokat autózott!!

Madar vigyorgós képek:D !

Flora:Ollan szépek vagytok!

Süti Nagyon cuki az overál, BerniBébi is csudi cuki:D temető...brrr
én múltkor a rendelőbe szaladtam le beutalóért, ami a szembelévő sarkon van, addig a barátnőm vigyáznak a pötty gyerekemre..
nem bírtam meggyőzni a munkásokat, h be kell mennem ezen a kapun a házba, mert csak itt van kapucsengő, itt tudnak beengedni, s a másik kaput nem tudom használni, mert kulcsos a kulcs meg a lakásban.. válasz, minek hagyom a gyerekemet másra.. brrrr... a szóváltás ideje alatt már 4szer ki meg bemehettem volna....

Nagyon szuper a tabló! de szépségesek vagyunk:D

Mabe nagypapás kép meg az ágyjelenetesek és Molli mosoly ... olvadozás:)

Manóúj séró nagyon vagány,:D Ákos igazi kis vasgyúró pasi, Mírának gyógypuszi

AndiBarni zabálnivalóóóóóóóóó....

DorkaTimi A légzésfigyelő nálunk még nem jelzett be, csak akkor ooooordít mikor kivesszük a babót, sétálgattunk, ja és altatunk... szupiiiiiii.
keeezdődik minden előlről..éljen..

Vera Vizsga hogy sikerült! én lemaradtam :oops: miből vizsgáztál?

TaraTi is de édeseesk vagytok!

LiliSzép a kép!
Fruzsiii cuuuki!! és nem baj, ha jóóó baba és "nincs mit írnod"..
Momót én is inkább ebbe a kategóriába sorolnám...
séta közben szokták kérdezni, h éééés jó baba?
Én: Mondhaom, ha nem sírja végig az iccakát a baba, akkor iiigen..:D:D
napközben meg ha olyan napja van, de akkor szentbeszédet tartok neki, h így nem annyira oké.... azéé szokott rá hallgatni :lol:

Viki arcraesés:D:D:D

Tali mi autóval bárhova eljutnk... jööövünk szívesen!!!!:D

Rita 2. hónap, éljen éljen!!:D Csípőve meg nem lesz baj, a torna segít!!én babám úúúgy élvezi...
még nem voltunk csípő szűrésen, én csak úgy szórakoztatom.:)

Kata jobbulást Nektek!!!!

Lina Szekrénysor, redőny:)

Bex, Beatrix: Tomi is nagyon cuuuki! meg a képecskék is szííípek!!

T-pkÉljen újra itt!a csajszik szupiii édesek! Te hogy vagy??
mesélj, s hozz még képeket!

Kép

Kép
móka:)

Jó reggelt!

A csajok elfelejtették átállítani az órát és 6óta játszani akarnak :?

Az az érdekes cumi dolog engem is érdekelne, hogy miért jobb,mint a többi...

Képet csak a picassara tudok rakni, ha az jó, mert lenni béna és nem tudom ide berakni ... de ha elmondjátok hogy kell, de alapszinten, mert lassan már csak gügyögni tudok...

Egyébként én már jól vagyok, igaz kellett majd egy hónap mire újra lett erőm a szülés után, annyira vérszegény lettem... így az elején itt volt anya, mert nem bírtam volna a lányokkal, de most már egyedül vagyok és egész jól belejöttünk.
Az elején nagyon hasfájósak voltak és nem igazán akartak aludni + állandóan kaki, és büfi és egyéb levegő és gáz problémájuk volt, de már egész jó (kopp-kopp)..
Éjszaka még 2szer kelünk, ami nem túl jó, mert mire mindkét manót megszoptatom egymás után....majdnem reggel van, na mindegy, a lényeg, hogy esznek

Egyik forumos baba szebb, mint a másik, nem győzök gyönyörködni és milyen hajas babák is vannak... Jázminnak az a kevés haja is kihullott, ami volt - elég furin nézett ki- de már nő a másik.
Flóra egy kicsit vöröses hajú, Jázmin meg feketének indult, de már világosodik - már mondtam is a férjemnek, hogy tök jó, hogy két szökének lesz egy vörös és egy fekete lánya - el nem hinnék, hogy a férjemtől van :lol:

Ha lesz időm visszaolvasok, mert olyan kiváncsi vagyok, hogy kinek hogyan zajlott a szülés. Én 6 napot voltam benn a kórházban, de mire kijöttem, ha jól olvastam akkor, addigra már mindenkinek meg volt a babája.

Na eldugulok, mert még elzavartok, hogy teliírok egy oldalt :lol:

t-pk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: