A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Jujj! Hogy milyen vagyok!

Olivér babának, Ádámoknak, Benedeknek, Milán babának, Boldog felediket!!

Kép
Kép
cs_erika

Zsófi mű: n nn jjjjjjjjjjj 0,,,,,,,,,,m ,uhn bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbcfgbvvg vb vvvvvvvvvvvvvvvv vvbhb nnnnvc BM ?nívi ní um m vx

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Csöre, a lányaink ma 200 naposak :D :D :D Boldog kétszázadik szülinapot nekik :lol: :lol: :lol:

A fórum öt álompasijának boldog felediket!

Eszter, szuper az a békás izé! Látszik hogy kicsi Eszter is mennyire élvezi! (Ja, és el vagyok ájulva milyen szép kertetek van)

Petne, nahát ebben az úszógumiban egyáltalán nem is kell fogni a babát? Nem csúszik ki belőle? Julcsi gyönyörű! Micsoda hosszú tincsei vannak már :shock:

[quote="katuska79"]K írta:katuska79riszti!:( ugye ha pihensz elmúlik a fájdalom?

Általában azok allergiásak a görögdinnyére akik a parlagfűre is keresztallergia miatt.
a fájdalom elég elviselhető, és pihenés után csökken. csak akkor fáj nagyon, ha fentvoltam pár percig. amit utálok, hogy szó szerint lebénulok néhány perc állás után. nem bírom el a saját súlyom, nem úgy mozognak a lábaim...
na már megint nyavalygok... bocsi :oops: :oops: :oops:
Affene, ezt nem tudtam, akkor ezért nem tudok dinnyét enni mostanában! :?

Párizsis kenyér! Eldobom az agyam!!! :shock: :shock: :shock:

[quote="Moffli"]l írta:Moffliehet az, hogy vmennyit fogyok ugyan, de kilóban viszont nem jelentkezik?
úgy tudom létezik ilyen. főleg ha kicsit többet mozogsz is, mert az izom nehezebb mint a zsír... vagy valami ilyesmi :roll:

Vicky, örülök hogy kiderült végül! én már úgy várom hogy kismama legyek megint, pedig nekünk is korai lenne még...

Andrea, rossz alvás: nálunk teljesen váratlanul jött, és jó másfél hétig tartott, aztán ahogy érkezett, úgy el is múlt. Szerintem nálunk a fogzás lehetett az oka (vagy a meleg???), bár még mindig semmi nyoma fogacskáknak :roll: Most viszont ismét átalussza Ágnes az éjszakát, egészen reggel 7-ig. Kitartást!

Erika, jó nyaralást!
kisbogacs

Milán: boldog szülinapot!!!

Magdi: boldog névnapot! (ha nem most tartod, akkor is)

Erika: jó utat, jó pihenést!

Andi: Ádám is szokott mostanában hajnalban felsírni. Mi arra gyanúzunk, hogy valami zaj ijesztheti meg vagy álmodik. A szeme csukva, csak egy hangos sírás. Igazából mi sem tudjuk, csak találgatunk.

Délelőtt jót tettem a lelkemnek. Nyári kiárusítás shopping túra. Lőttem magamnak egy halászgatyát és két felsőt. Na meg Ádimnak őszre egy kis kantárost. A tescoban a gyerekrucik 50-70%-kal le vannak árazva. Mondjuk már eléggé ki volt fosztva a fiú részleg. (bezzeg lány ruciból volt még vagy 3 sor)

krisz78

KÉpzeljétek örömhír! Megszületett párom tesójának kisfia ma délelőtt 2800grammal és 52 centivel. Van már Máténak és Petrának is unokaöccse:) Amilyen kis törékeny pici csaj ez igazán szép teljesítmény! Vákuummal kellett segíteni de megvan és ez a lényeg!

Ja és taliztunk Sziszivel és Lillával! Lilla tündéri ahogy vizslat a nagy szemeivel és kiköpött anyja....igaz az apját még nem láttam. Máté meg jól bemutatkozott, félmeztelen mentünk haza mert csurom víz lett....
katuska79

[quote="kisbogacs"]Sziasztok!

a fájdalom elég elviselhető, és pihenés után csökken. csak akkor fáj nagyon, ha fentvoltam pár percig. amit utálok, hogy szó szerint lebénulok néhány perc állás után. nem bírom el a saját súlyom, nem úgy mozognak a lábaim...

mit modanak az orvosok meddig tart ez az egész? Szörnyű lehet a kiszolgáltatottság? Van segítséged?

Kép
Kép
cs_erika

Na és idézni hogyan lehet, olyan simán beletesztek másoktól idézeteket. Nekem meg nem sikerül. :?

Kép
Kép
cs_erika

Erika, teljesen jól csináltad, csak az idézet végére is kell egy olyan, hogy

[/quote]

Most itt van anyósom, csütörtökig. utána majd meglátjuk mi lesz,még nem tudom.

Katuska, óriási gratula a kismanóhoz! :) :)
kisbogacs

Sziasztok!

Boldog felediket: Milánnak,Ádiknak,Benedeknek!

Kriszti: szegény,ez szörnyű lehet! Lehet,hogy lemaradtam a dignózisról,de kiderült,hogy mitől van ez a fájdalom?

Katuska: nagy gratula az unokatesóhoz!

Vickybabe: remélem, azért nem keseredtél el -- bizti,hamar sikerül Levinek a kistesó! Én is már annyira tervezem,hogy a neveken gondolkozunk :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kriszti,Csöre: gartula a 200 naphoz! No,akkor nekünk is ez lesz 1 hét múlva :D

Sziszi: hála,hogy nem lett baj! Tényleg,olyan hihetetlenül elevnek,hogy minden pillanatban sasolni kell -- Martin rendre befűzi a lábát a járóka rácsaihoz....

KépKép

KépKép
kata8110

Krisz: igen,Sóstón voltunk, találtunk árnyékot (vagyis a szüleim előre lementek és körbepakoltak egy fát vagy 3 méteres sugarú körben :lol: ) De jó volt! Csak most hiába lesz 40 fok,ha a víz nem lesz több 25-nél. Abba nem merem bevinni Martint :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska: gratula az unokaöcsihez!

Vickybabe: sajnálom a nega tesztet :cry: Pár hete én is teszteltem egy negatívat, én akkor nagyon elkeseredtem :cry: Apa vigasztalt, hogy higgyem el, még úgyis korai lenne. Persze ő is örült volna, ha pozitív... Na mindegy, remélem nemsokára az lesz.

Krisz: a Tescoban én is vettem pár dolgot, és én is azon dühöngtem, hogy kb. 1:3 az arány fiú-lány cuccokban. Na, ezért is muszáj összehozni egy hugicát :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Kata: én 24 fokosba vittem be Ádit. Nem volt hideg. Élvezte. Persze nem egyből mártottuk bele. Először raktunk egy kis vizet a csónakjába, lemostuk vele a hátát, és utána belelógattuk. Mondjuk egyszerre kb. 10 precet voltunk bent, és ebből felét a csónakban töltötte.

Edit: én is hugira gyúrnék majd. Már csak a cuki ruhák meg csatok miatt is. (meg szeretnék pár Barbie-t is, meg fésülős babát. Amikor kislány voltam, nagyon vágytam egy fodrászkodós babára. Volt hozzá csavaró, hajszárító, színes hajtincsek stb. Egy német újságban láttam, és nálunk tuti nem is lehetett kapni, vagy csak a dollár boltban. Na olyat szeretnék majd a huginak. Jót játszok majd vele. :wink: )

krisz78

Edit: héé, de a fiú cuccok olyan cukik! Nekem jobban tetszenek mint a lányrucik 8)

Magdolnasz:
boldog névnapot!

Boldog félévet a Féléveseknek!!!

Cuki babók tömege az elmúlt 3 oldalon :D

Tápszer: no, tegnap este eljutottunk oda, hogy muszáj volt tápit adni Viónak- a nagy meleg, kevés folyadék, hozzátápi, ami alatt nem fejtem a tejcsit (LLL liga égessen meg) és nem ittam tejszaporító teát sem ( :roll: ) és nem lett elég a kaja estére. Életem első tápi főzése után Vió elsőre kiköpte a Bepa HA Start-ot, aztán amikor Apával felváltva állítottuk, hogy "De finom, de finom..." megitta. A végén már kérte... :D

Légzésfigyelő-babaőr: no, ezen picit ki vagyok bukva. Angelcare AC301R-ünk van, de 2 hete bekrepált- a két egység nem kommunikált egymással, a gyerek fullra üvöltött, és akkor se vette a hangokat. Visszavittük, kicserélték ÉS az új egység EGYÁLTALÁN nem recseg (én a régivel azt hittem, hogy az a normális, hogy először hatalmas recsegés, és utána jön a hang), SŐT annyira érzékeny az új egység, hogy a HUZATOT is beméri (ami így nyáron ciki :evil: ), viszont néha a gyereket az ágyban nem érzi (igaz, ekkor már lecsavartuk az érzékenységet 1-esre). SZóval a rádiós rész csúcsszuper, de mit kezdjek azzal, hogy nyitott ablaknál vagy a gyerek légzését érzékeli- vagy azt, hogy kinn fúj a szél vagy megy a ventillátor?!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

katuska: gratula a kisfiúhoz :lol:

krisz78

Zitócs: igen, édesek a fiúruhák, már amit lehet kapni. Talán emlékszel még, mennyit szenvedtem a keresztelős ruhával, megnéztem vagy 15 boltban, mire végre kaptam egy kedvemre valót. Bezzeg kislány ruhát az elsőben kaptam volna :twisted: Légzésfigyelő: hát, nem tudom, nekünk egy régebbi, öröklött darab van, eddig semmi problémánk nem volt vele (kopp-kopp-kopp)

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Szerintem is édesebbek a lányruhák és sokkal de sokkal nagyobb a választék belőlük! Petrának mindig találok édes cuccot, Máténak meg oylan nehéz. A fiúra vagy nadrágot adok vagy nadrágot....a lányra adhatok szoknyát, ruhát, nadrágot és mindből van csini fazon.
katuska79

Fiú/lány: hát,amennyire azt hittem,hogy lányom lesz,most annyira örülnék még egy kiskrampusznak,mert most meg azt nem tudom elképzeli,hogy lányos anyuka legyek :lol: De persze egyformán örülnénk lánynak/fiúnak :D
Én speciel most vettem MArtinnak csomó piros cuccot,tök cuki bennük :lol:

Krisz: nekünk a 27 fok körüliben nyüszögött kicsit,de lehet,hogy csak az első élmény miatt -- aztán lehet,semmi gond nem lenne most sem :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! pont így voltam én is. El sem tudtam magam képzelni Máté után lányos anyukának! De olyan más! Máté sosem volt bújos, babusgatós baba, Petra meg olyan kis ölelnivaló kedves lény. Olyan jó, hogy átélhetem ezt is...de míg nem volt addig én sem tudtam elképzelni, hogy majd egyszer tincseket fésülgetek, csatokat rendezgetek....csak a birkózás meg a huncutkodás ment...
katuska79

És majdnem megint lemaradt, hogy Magdolnának Boldog Névnapot!

Na és persze minden fél évesnek sok boldogságot!
katuska79

Jó-jó, de ami fiúruhát lehet kapni, az annyira kispasis, míg a lányruhák olyan- kicsit giccses babaruhák sokszor...

Én szeretnék egyszer fiús anyuka lenni- de valószínű kicsi az esélyem- 3-4 generációra visszamenően mindenkinek -anyai ágon- csak lányai születtek... Lehet, hogy ez olyan, mint Manocskáéknál- neki meg csak fiai vannak...

Cukor és babakaja: utálom a cukrot, a teámat is mézzel iszom, a kávéba semmit nem rakok, így részemről cukor csak süteménybe kerül... de a paradicsomos burgonya babaétel cukor nélkül már nekem is sok volt. Miután a keverési arány is olyan volt, hogy kb. 70% paradicsomban laboratóriumi körülmények között talán kimutatható mennyiségű krumpli... szóval bevallom, miután megkóstoltam, én bizony megcukroztam :oops: Nem tudom, hogy bűn-e, de ezt én úgy nem ettem volna meg- és Viola se rajongott az eredeti verzióért, hogy finoman fogalmazzak :?

Babanet találkozó a hétvégén: Jön valaki? Van tapasztalat, érdemes menni?

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs: nem ízlett a paradicsomos krumpli? Nekem az a kedvencem. :oops: Ádám is megeszi. A sütőtök után ez a favorit.
Még lehetsz fiús anyuka. Az semmit sem jelent, hogy anyai ágon csak lányok születtek. A férfiakon múlik. :wink:

krisz78

Sziasztok,

Vicky: óóó, pedig úgy izgultam :D én bevallom, csináltam már egy tesztet egy-két hónapja, "biztosan" éreztem, hogy babás vagyok. Aztán mégsem :roll: :roll: :roll:

Katuska: örülök, hogy megismertelek, Máté nagyon helyes kispasi, Petra pedig igazi kis álombaba :D :D :D Milyen nyugis az a kislány :D

Én következőnek kisfiúra gyúrok, de kislánynak is ugyanúgy örülnék.De azért jó lenne azt is átélni, milyen kisfiús anyukának lenni.
Rászállok Apára tesóügyben, ez így nem mehet tovább :lol: :lol: :lol:

Sajna tényleg sokkal nagyobb a választék lányruciban, mint fiúban...bár azért a mai kegyetlen nagy választékban akad ez-az :)

És. Most. Olvasni. Fogok. Lilla. Pedig. Még. Alszik. Fél. Órát. :lol:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Megvolt a fél éves kontroll.

Eredmény: csatlakozunk csöréékhez, 16 dkg-t sikerült hízni egy hónap alatt. Jelenleg 6660g (én mellesleg 6740-et mértem) és 67 cm.
Azt mondta dokibácsi, hogy a mozgékony babáknál elő szokott fordulni, hogy nem híznak már olyan ütemesen.(Hajrá Saci is :lol: ) De azért a bizti kedvéért adott vizeletvizsgálatra beutalót. Zárjuk ki a fertőzést, hogy nem attól nem hízik. (én amúgy már most kizárnám azonnal :lol: zsófi is olyan kis mozgóegér, mint itt mindenki babója)Vicces lesz azt a zacsit rányomni Zsófira. Kiderül, hogy mi lesz.

Kép
Kép
cs_erika

ERika! ajánlom Mágnes blogjában a pisizacsi részt:) haláli:)

Zitocs! na nekem pont ez a bajom, hogy a fiú ruhák azok a felnőtt ruhák kicsinyítve...

Nem baj ha tettél hozzá cukrot. Ha én főzném akkor is tennék bele egy picit. Sőt egy pici sót is a krumplihoz.
katuska79

Szilvi! mondtam én, hogy vidd haza Mátét :lol: :lol: :lol:
katuska79

Katuska, ez haláli volt! Mármint mági pisizacskós irománya.

Nekem dokibácsi az estét javasolta a felrakásra, hátha reggelre lesz valami siker. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

megyek, majd jövök este

Apa későre igérte magát :cry:

Kép
Kép
cs_erika

Katuska - gratula a unokatesóhoz, nálunk szeptemberben érkezik!!

Én csatlakozom Zitocshoz, édesek a lány rucik, de nekem néha már túl sok a fodor-bodor, a csillám rajtuk. Most is fiú napozót vettem Zillének :shock: :shock: :shock:
De ez lehet azért is van, mert én nagyon fiús voltam gyerekkoromban, szoknya először 8.-ban a ballagáson volt rajtam, meg amikor kicsi voltam biztos, de arra nem emlékszem, amikor én határoztam meg mit veszek fel akkor nem volt rajtam és most se hordok. De megfogadtam hogy azért Zillét nem öltöztetem folyton fiúnak, de néha elcsábulok! :oops: :oops: Aztán úgyis később majd megmondja mit szeretne felvenni inkább.

Én meg a fiússágom miatt azt nem tudtam elképzelni, hogy lányom lesz, de nagyon jóóóóóó!! Nálunk vszínű nem lesz kistesó :cry: de azért kipróbálnám a fiús anyuka szerepét is.

légzésfigyelő, akkor lehet a miénk is selejtes? ez is recseg.

Paradicsomos krumpli - nálunk az tiltólistás egyelőre. De én is raknék bele pici cukrot.

Babanet talira mi most biztos nem megyünk. Azt nem tudom milyen.

Erika - az otthoni mérlegelést ne hassonlítsd a bentihez, mert nincsenek összekalibrálva a mérlegek. Nálunk az itthoni mindig kevesebbet mér mint a védőnőé! De szerintem is csak az örökmozgóság miatt van a kevesebb hízás. Sok sikert a pisizacsihoz. Azt lányra is fel lehet tenni?? :shock: :shock:

Kép

Kép
lucus16

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

KépKép
KépKép
fedi

Gyorsan lerohanom a bandát a jóhírekkel, mert nem bírom ki estig :oops: :oops: :oops:
1. Ágnes kapaszkodva feltérdelt (ilyet már pár napja is csinált), majd felállt :shock: :shock: :shock:
2. segítség nélkül a klasszikus négykézlábra állásból átment olyan pózba, amikor csak a tenyere-talpa van a talajon
3. megevett 4 kiskanál barack-anyatej keveréket

Most megyek és megkomponálom az "én vagyok a legbüszkébb anya a világon" c. dalt :lol: :lol: :lol: :lol:

este jövök bővebben....
kisbogacs

Sziasztok.
Vagyok, most már remélem sűrűbben, mert tegnap és ma is az egész faluban nem volt áram, mert valami vezetéket fektettek vagy mi a fene.

Remélem sikerül addig is vissza olvasnom, ha nem akkor bocsi mindenkitől.

Aki most ünnepli a hófordulót, sok jó egészséget kívánok. Illetve névnaposoknak illetve szülinaposoknak is.

manocskak

istenkém de tudok időzíteni :oops: :oops: :oops: :oops:

szorítunk nagyon Rolinak! lehet valahol bővebben olvasni az állapotáról?
kisbogacs

Katus, annyira azért még nem vagyok vagány anyuka! :D Gratulálok a babóhoz!

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Kriszti! nagy nagy gratula!!!

Szegény Roli:( szorítok neki nagyon! Milyen gyönyörű kisfiú!

Átadom a jókívánságokat a friss anyukának:)
katuska79

Sziasztok!

megint éjszakai bagoly...
nem is emlékszem mindenre mit akartam írni.

Féléveseknek boldog szülinapot, és köszönöm a köszöntéseket.

Cudar éjszaka volt a tegnapi, egy órát aludtam, lehet a körte nem tett jót Benő pocakjának.

Erika: nálunk is kb. ennyi Benus súlya. már meguntam a folyamatos aggódást. Mi az a pisizacsi???

Moffli: én akkor hagytam abba a bogyót, mikor elkezdtük tervezni a manót, aztán gyorsan össze is jött utána
most már jó régen nem kell szerencsére, de most nekem is rosszabb időszakom van, próbálom magam erősen túltenni rajta. Homeos cuccot sajna nem is ismerek.
én amúgy is sokáig szedtem bogyót, most 27 vagyok, kb. 19-20 éves korom óta

lányok: banánt, spenótot lehet már adni? lehet megpróbálom a paradicsomos krumplit is.
Krisz: te az Univereset adtad Ádámnak?

Szilvi
Kép
xania9

Katuska: gratula a kicsihez!

Magdolna! nagyon boldog névnapot!

én is akarok lányos anyuka lenni. csupa pasi vesz körül, még a kutyák és a macska is fiú, meg a két papagáj is. csupa alsógatya vesz körül :)

Szilvi
Kép
xania9

Sziasztok lányok!

Tegnap nem tudtam írni, kidőltem, beájultam, elaludtam...

Tegnap voltunk mázsáláson, "pofaviziten".
Az adataink:
Testsúly: 7800 g
Testhossz: 63,5 cm
Fejkörfogat/mellkörfogat: 44/44 cm
Dokinéni imádja, a múltkor majdnem hazavittem. :)

Mellékelek egy tökjó táblázatot, szerintem sokat segít, legalábbis nekem segített kaja ügyben. A dokinéni adta, szerintem jó irányvonal - kellő kritikával kezelve...
Szóval itten van a tábla... :D

Én meg elteszem magam holnapra, upsz! mára!
(vagy ahogy viccesen szoktuk ezt mondani: tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap feküszök le"... Khm, khm)

Basszus! A szomszéd riasztója már másodszor szólal meg, sehol senki a láthatáron (először éjfél körül, most meg megint berreg itt a fülünkbe nagy hangon). :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Szerencsére a csajok nem ébredtek föl...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Jók azok a riasztók, amik sehova se riasztanak, csak a szomszédokat idegesítik- pláne, ha ki se kapcsolnak...

Batkata:
szép méretek, gratula!!

Lucus:
hát, ha végigpróbáltátok az összes csatornát, és mégis recseg- én megpróbálnám visszavinni. Mi gyanúsan sokkal jobbat kaptunk helyette (bele van írva a papírba, hogy kötelesek cserélni- a Media Markt 2 hét alatt zavarta le, addig venni kellett egy másikat, amit visszaváltottak :roll: ). Mi azt mondtuk, hogy nem kommunikál egymással a két egység- ami igaz is volt, eleinte csak recsegett, utána már azt sem.

Szegény Roli! Nagyon szurkolok, imádkozom érte :cry:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Xania! alsógatyák :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap a buszon egy olyan fazon volt, hogy ihaj....tiszta pinkben! 50-es pasas kis száras rózsaszín bugyiban, feszülős hozzá illú rózsaszín haspólóban, rózsaszín titok zokniban....nem sütött egy kicsit sem :lol: :lol: Múltkor lakkbőrben adta elő...akkor azt hittem csak vicc de már látom, hogy nem...ez itt a nagy magyarisztán.

Batkata tetszik a lefekvős mondat:)
A táblázat jó irányvonal...

Spenót szerintem mehet 7-8 hónaptól de az első főzővizet le kell róla önteni, mint mindig. Én az ilyen leveles főzelékek közül saláta főzeléket adtam először krumplival sűrítve. Tökre szerette Máté.
katuska79

A riasztókat én sem értem...risztanak a nagy semmibe. Itt is van egy ház amiben nem laknak, vagyis csak hetente egy két alkalommal jön a gazdája. SOkat szól a riasztója de már senki nem néz ki...
katuska79

Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból. Korábban írtam hozzátok, mert a Fiam is januári :-)
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,
apa vagyok a Babanet csapatából és érdeklődni szeretnék, hogy jöttök-e a szombati találkozóra a Millenárisra? Tökéletes helyszín topiktalira, pocakosoknak, babásoknak egyaránt.
Bővebben itt olvashattok:

https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0907161

Mindenkit szeretettel várunk!

apa :)
apa

Katuska:A spenót csak 7-8hótól adható?Mert van 6 hós üvegesbe belőle és én múlt hétvégén adtam is a lánynak,hogy mit szól hozzá...Jó mondjuk mi már majdnem 7 hósak vagyunk.Hét szerint már el is múltunk... :roll: És képzeljétek úgy ette,mintha valami finom dolog lenne... :roll: :D Hát nemtom.Én nem szeretem!fúj! :shock: :o :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Dög meleg van!!!

Rita A féléves Attilát Isten éltesse !

Tényleg az Attilát ott kint hogy ejtik? Vagy van spanyol neve is?

Voltuk méreckedni 7220 g és 68,2 cm.

Kép

Kép
lucus16

Boldog felediket Attilának! :D
Dobok pár képet a tegnapi napról.Leruccantunk apához Mórra a horgászversenyre.Nagyon élvezte a csaj!
Kép Kép Kép
Én tegnap előtt mértem meg itthon a lányom....8000g és 72cm.Nő mint a gomba.A féléves mérésen volt 69cm és 7450g.Ez 1-én volt. :) De a 3 cm növés minden hónapban meg volt.

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! üveges kajákban egy csomót hamarabb lehet adni...azért abban nincs annyi spenót, mint amennyit magad készítenél :wink:
Én csak úgy szeretem a spenótot ahogy a menzán adták. Édesen, pici fokhagymával.
katuska79

Eszter! hehe Máté egy évesen volt akkora, mint a lányod:)
húzogatod reggelente????
katuska79

Katuska: :lol: IGEN!Nyújtjuk...Nem,hát havi 3 centi...1 évesen?
Ja igaz...AZ üveges kajákkal kapcsolatban...Na hát nem sűrűn fogok spenótot csinálni... :roll: Majd sóskát!azt imádom! :P

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Riasztó: én csak azért fosok, mert nálunk tényleg voltak a házban sűrűn betörések, besurranások, autólopások, stb, stb. (nálunk is volt a rohadék) - és mindig így július-szeptember tájékán)
Sokan sejtjük, hogy ki a nagyvezér (naná, hogy a takarítók mozdonyszőke újmagyar főnöke), de hát nem lehet ezt csak úgy bebizonyítani, a végén még mi ülnénk rágalmazásért... Mondjuk érdekes, hogy őkelme pont ebben az időben segít be a takarításban. Ja, és számtalanszor veszem észre, hogy a lépcsőház bejárati ajtajának zárján lévő pöcök, ami azt eredményezi, hogy nem záródik be, egész véletlenül pont ilyentájt szokott elállítva lenni... (szép kimagyar fejezve magam).
Azóta beléptetőrendszert cseréltünk, riasztót és kamerát tetettünk fel. Tuti, hgy ő a vezért, més nem nagyon jut be a házba...

Ja, és a legjobb az volt, hogy miután írtam ide, azután még kétszer riasztott be: egyszer négykor és egyszer háromnegyed ötkor... Huh!

Konzerv kaja: dokinéni azt mondja, inkább ne adjuk addig, amíg a táblázat szerint nem lehet. Állította, hogy simán tesznek a bébikajákba tejet is (Katuska, ezt lehet, h. meg tudod erősíteni), csak azt írják: kazein. Nem tudom, én nem ellenőriztem a boltban, ami meg itthon van, azon nem írtak ilyet, direkt megnéztem. Én ebben a dologban hiszek a dokinéninek.
Mondtam dokinknak, hogy láttam alma-csirke cuccot 4 hónapos kortól, amit ugye a tábla szerint 7 hótól lehet adni a csirke miatt. Azt kérte, inkább ne adjam, mert adott esetben többet árt, mint használ.

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: