A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Fruzsi, ez nagyon babafüggő. A fiam 3 hósan nőtte ki a 62-est, a lányom 8 hónaposan :) De azért nyáron is kellhet vastagabb holmi, nekünk is van jó pár pulcsink...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

emma! hmmm...még nem tűnt fel, hogy sok lenne a negatív hsz-om, de majd ügyelek rá........mondjuk akedvem nem túl fényes de így túl a húsvéton azért sokkal jobb!
Más is így látja?? Nem vagyok sértődékeny, csak őszintén!

lituka: én u.ilyen ágyneműt vettem és pelenkázót és hozzá ágynemű huzatot is! Én is sokat filóztam, hogy milyen legyen, de vagy horror-árban voltak vagy fakó v túl agresszív volt a színe....de nem bántam meg!
Amúgy nekünk is kék a babakocsink és a hordozó is . Kislánynak is tökéletes, mert jól mutat benne a rózsaszín rugi. Egyedül a mózeskosarunk rózsaszín. de abból nem veszek más színűt mert ami jó a Bébé confort babakocsira iszonyat szűk, mert ezek a sokeszűek belülre tették a mózes hordozókarját ami műanyag és még a mózes vége is tölcsér formára összeszűkül. A mi mózesünk a régi fajta és nagyon tágas de már nem gyártják....így szegény kiskrapek első félévét rózsaszín mózesben tölti!

Ajándék: nekem is elegem van h a tárolónkban csak gyerekjátékok állnak, de hiába mondom h ne vegyenek csak vesznek. Persze a gyerkőc imádja amíg megkapja, aztán megy a süllyesztőbe. Tőlünk nem kap túl sok mindent. Így sem férünk. A nagyi meg azt mondja h neki csak az a dolga h szeresse és kényeztesse, a szülő dolga nevelni. Végülis egy anyát és egy apát nem lehet pótolni, úhogy már csak akkor zsörtölődöm ha ténylge totál felesleges a játék és soha nem fogja elővenni. De sokkal jobb h kap mintha nem kapna.

Tv: hááááát szinte soha nem nézhet csak dvd-t. Volt múltkor egy nagyon gázos esetünk. Bekapcsolta a dvd-t de nem indult és helyette a Mónika-show bemutatója volt.
Lányok csókolóztak benne......gyorsan elkapcsoltam de nem voltam elég gyors, mert kb 1 hét múlva (én már el is felejtettem) jött oda hozzám és szájon puszilt.
Valahogy így zajlott a párbeszédünk:
anya: Szonja mit csinálsz?
Sz: csókolózok!
anya: lányok nem szoktak csókolózni, pláne nem az anyukájukkal!
Sz: de igen anya! Láttam a tv-ben!
:shock: :shock: :shock:

Hiába mondtam neki h nem, ő csak hajtogatta. Semmi nem nagyon hatott. Aztán lassan tudomásul vette de ez örök lecke volt.
Nagymama meg megengedte neki nézni a Winx nevű sorozatot. Nagyon durva dolgok voltak benne.....rémálmai lettek...aztán letiltottam róla és 4 nap múlva már nem álmodott rosszat. Pedig ez is egy állítólag korhatás nélküli mese.

A national geographic és társai nézését sem engedem mert abban néha megeszik az állatok egymást és vannak kemény dolgok. Így nálunk a Hupikék megy meg a Nils Holgerson és a Jégkorszak 1-2. Ennyi a repertoár. A régi mesék, mint Lolka és Bolka meg társai abszolút nem érdekelte pedig próbáltam. valószínűleg nem volt túl színes a kép.
Vendég

Gabo,
Ezek szerint érdemes volt rájuk zörrentened egy picit. Nem tudom, hogy képzelik, hogy az ember napokig otthon ül és várja, hogy csengessenek! De lényeg, hogy megjött. Majd tegyél fel képet!

Csöppke,
Nekem az ügyeletes dokinéni és már több anyuka ajánlotta ilyenkor a jéghideg kólát. Elég rosszul hangzik, de nálunk bejött. Persze azt is csak kortyonként. Hátha azt megkóstolja. (Egyébként én nagyon kóla ellenes vagyok. Sosincs itthon.)

Nicci,
sajnálom a vesédet! Csak nem hagynak már tovább szenvedni. Elvégre már betöltötted a 37. hetet és a baba sem kicsi! Drukk!
Aztán holnap feltétlenül jelentkezz, hogy mi van veled!

Mannogab,
Nekem egyik gyereknél sem volt mérlegem és szerintem most sem lesz. Tudtam rendesen szoptatni, innentől kezdve elég volt, amikor a dokinéni megmérte. Neki is az volt a véleménye, hogy csak feleslegesen idegesíteném magam, hogy most miért csak ennyit evett, miért nem annyit. Persze más a helyzet, ha nem megy a szopi.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Most miért nincs itt senki, mikor nincs kedvem semmit se csinálni????

Unatkozom a gép előtt (is)

:):):):)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Felsoa: jó Neked, hogy a dokinénitek ilyen rendi!
Én sme akartam stresszelni magam, de azér tkölcsönöztünk egyet Lauránál és elkélt, mert a doki mindig azzal kezdte, hogy mennyiket eszik... :roll:

Szóval mérlegről: most is kölcsönzünk, ha minden jól megy max 3 hónapra...

Kép Kép
celesztina

Mannogab!
Mérleg kapcsán először kérdezd meg a védőnőtől, mert ők is szoktak kiadni bérbe. Azonkívül Szigetszentmiklóson van olyan bababolt, ahol lehet kölcsönözni.
Nekem lesz mérlegem, mivel tavaly a keresztfiam "húsvét keddjén" született koraszülöttként, kis súllyal, így a tesómék vettek egyet, és azt most mi fogjuk használni.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Akkor most pedig jöjjenek a mai infóim: BPD 94mm, TH 90mm. Saccolt súlyunk 2700-2900g. Remélem tényleg ennyi, mert a mellkasa mindig kisebb az átlagnál. A CTG-n produkáltam egy 50%-os keményedést, fájás nélkül, persze ekkor gyűrődött be a papír. Így a fél óra helyett 50 percig tartott a ceremónia. Meglepő módon ma is még sokat keményedek, de sokkal jobban vagyok. Rám a holnapi hidegfront fog nagyon hatni megint. A méhszájam pedig a sok jóslófájás és keményedés ellenére teljesen zárt. És még egy jó hír, bár nálam ez hetente változik: most ismét fejvégűek vagyunk. Jövőhéten újból ctg+uh, plussz vérkép.

Zorróné kiváncsi vagyok a te méreteid milyenek lesznek, hisz te is ma töltötted a 37. hetet.

Judit! Remélem neked is jó lett ma minden eredményed. Jövőhéten szerdán megyek 8-ra a Zitához.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Még nincs összerakva sem a babakocsi, sem a kiságy, de teszek fel képeket!
babakocsi
Kép
kiságy Kép
ágynemű ( mi nem vettünk takarót+ kispárnát, de baldachin van hozzá)
Kép

Kép
gabo001

Nagy a csönd tényleg! :P
Kerekes, Magika (meg még akik írták): hogyhogy nektek ennyi uh van a végén????????? Nálunk hivatalosan a 18. hét után nincs is! Persze lehet kérni. Én is kértem a 30. héten, meg most akarok a 36. hétre is kérni. (ad a dokim a kórházba is időpontot, tehát nem muszály magánba fizetnem. de hivatalosan nincs. ti is úgy kéritek???)

Kép
gabo001

Gabo,

szerintem az nem lehet, hogy a 18. hét után nincs UH!!!
Nézd meg itt a babaneten a rendelő rovatban a terhesgondozási protokolt, az kötelezően minden dokinak be kell tartania!!

KépKép
kisfruzsi

Gabo!
Én azért megyek minden héten UH-ra és CTG-re már január közepe óta, mert a dokim úgy ítélte meg, hogy nem fejlődik eléggé a babó. Ezért hetente nézi, hogy a heti átlagot megnövi-e. Idáig úgy néz ki minden rendben vele, csak kicsit vékonyabb alkat.
Egyébként pedig a 18. hét után is van még kötelező Uh.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

hahó lányok!!! :lol: :lol: :roll:

KépKép
kisfruzsi

Rólunk:
Most jöttünk meg! Szomszédoltunk egy kisfiúnál...szegényt néhányszor jól elgyepálta Szonja, pedig a kissrác egy fejjel magasabb de olyan kis gyámolatlan. Persze mindig az kellett neki ami Szonjánál volt. Az elején tűrte is Sz. de aztán a 10. ilyen nem adom oda dolognál már megverte a kissrácot. De szegény nem ütött vissza csak rohant anyukájához. Mondtam neki h nyugodtan üssön vissza, de nem. Így végülis Sz. már a végén direkt hergelte h elvegyen tőle valamit a kissrác és aztán megüthesse. Érdekes reakciók, amiket Sz. még nem ismert így kiváncsian szemlélte h v.ki nem üt vissza. Nem ehhez szokott. A játszón hamar bunyóba keveredik...de soha nem sír ha jól megverik sem. Tudomásul veszi h most nem ő volt az erősebb. Persze nem engedjük (mi anyukák) h nagyon elfajuljon a dolog, de minden kis apró-cseprő odacsapokért nem szólunk a gyerekekre. Elég liberálisak vagyunk ezen a téren. De nem is sírósak a játszótériek. Meg ismerősök között vagyunk és tudjuk meddig mehetünk el. Idegeneknél azért nem hagyon h odacsapjon.

Voltunk IKEÁ-ban is és vettem egy kis kék babakádat. Van csúszásgátló az alján és csak 1200 ft volt. Szerintem nagyon megérte.

Azt hittem sokkal többet kell visszaolvasnom, de látom nagyon elfoglalt mindenki. Gondolom ha jövő héttől beindul a babaeső még kevesebbet jön mindenki.
Szerintem Szösszenet kezdi és utána hirtelen egy csomó baba jön majd.
Vendég

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a dokitól :)
UH már nem volt .. (a múlt hetin 2600 grammot mondtak..), de a dokim szerint több ez a baba .. már tapintásra is. Mondjuk ő elejétől fogva azt mondja, hogy az UH-n saccolt adatokra kb. fütyülni kell .. majd a mérleg megmondja a tutit. De ő 3000-3200 gramm közti babára mondaná Alízt :)
A méhszájam még mindig zárt (1000-es) :)
1-jén kell reggel befeküdnöm - főorvosi vizit, megbeszélés .. stb. És 2-án reggel lesz a császár!
Annyira közel .. :)

Én a 30. héten, és a 36. héten voltam UH-n (elvileg ez a kötelező), és gratisban kaptam egy 38 heteset is, csak hogy lássuk, hogy állunk :)

Gabo - Szép ez az ágynemű. Amúgy igazad is van .. a párna meg a takaró úgysem fog kelleni az elején :) Cseréből mi is csak rácsvédőt és baldachint veszünk .. lepedőnk van 3 db, hálózsák meg 2 db :)

Zsuzsa - Szépek a méretek, és örülök, hogy zárt a méhszáj! Meg hogy megint fejvégű a csemete ;) reméljük már nem mozog el :)

Kép
szösszenet

Én nem gondoltam, hogy a programozott császárommal én kezdem a baba-esőt :shock: :shock: :lol: :lol:
Meg még van 7-8 napotok beelőzni :P :P :P :lol: 8)

Kép
szösszenet

szösszenet! Amennyire békések ezek a babák.....ahogy elnézem...lehet h te leszel a dobogós második????
Vendég

Lehet-Lehet :) Én nem bánom :)
Örülnék, ha mindenkinek időre jönne a picinye, és nem kapkodnák el a babák a születést!
A frontokat is nagyon szépen átvészeljük mindig .. még a nyuszi sem hozott topic-babát :)
Klarkával meg együtt-szülésre gyúrok :D
Én elsején befekszem ... ki tudja .. csak befut a napokban szülni :lol:

Kép
szösszenet

Zsuzsa,
örülök, hogy Bianka ismét befordult. Szorítok, hogy most már ne forduljon vissza!

Gabo,
ismerős a kiságy :) Sok sikert az összeszereléshez. Aranyos az ágynemű is.

Szerintem ezen a héten már lesz új babánk. Nem hinném, hogy az érkező melegfront nem indítja be senkinél a szülést. Magika, Klarka, Geni, Timi szerintem a fő esélyesek.

Kép
emi29

Szöszke,
felraknád a táblát?

Kép
emi29

Persze :)

Kép

Kép
szösszenet

[quote="gabo001"]N írta:gabo001agy a csönd tényleg! :P
Kerekes, Magika (meg még akik írták): hogyhogy nektek ennyi uh van a végén????????? Nálunk hivatalosan a 18. hét után nincs is! Persze lehet kérni. Én is kértem a 30. héten, meg most akarok a 36. hétre is kérni. (ad a dokim a kórházba is időpontot, tehát nem muszály magánba fizetnem. de hivatalosan nincs. ti is úgy kéritek???)

gaboo, tök furcsa hogy 18 hét után nincs UH. :shock:
elvileg a kötelező négy uh a 12-18-30-36 hét körül van. Külföldön persze más, de itthon így kellene lennie.

Nagyon szép az ágy, ágynemű, babaverda :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Köszi Szöszke, ez gyors volt :)
Gondolom már te is nagyon izgulsz :)

Kép
emi29

Sziasztok lanyok!

Ram nincs hatassal a meleg front. Legalabbis eddig nem volt, csak a hideg.

Zolika mar minden nap kerdezi, hogy mikor jon ki a kisteso es mikor mondjuk neki, hogy nemsokara, mindig kerdezi, hogy hetvegen.

UH nekem minden honapban volt.
Illetve volt 38. heten es a 40. heten, de most majd a lepeny erettseget nezik es az aramlast. De gondolom ilyenkor azert a sulyat is megnezik.
Zolinal is igy volt.
39+6 voltam mikor megneztek mindent.
Lepenyem 2 fokozatu volt, mehszaj 3110, 3500 a becsult suly.

Masnap megszultem 40+0-ra 3700 g lett Zoli es mire beertem a korhazba mar ket ujjnyi volt a kulso mehszaj.

Multheten a mehszajam 3110 volt, ket hete a lepeny teljesen normalis es 2950 g volt a becsult suly.

Penteken kivancsi leszek mi lesz.

Magi
Vendég

egyre izgibb :shock: :shock:

KépKép
kisfruzsi

Magika - Akkor neked már 1 ujjnyira nyitva van a méhszáj .. tényleg bármelyik pillanatos vagy :) Nekem még zárt .. de mondjuk hivatalosan én még csak a 38. hetet töltöm holnap :)
Szerintem megelőzöl ;) :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Most értünk haza a tesóméktól. Nem volt semmi gond az úton, még mindig egyben vagyunk. :D

Még írni akartam mielőtt elmentünk, de nem maradt időm. Ugye még mindenki egyben van a babával Mezsóékon kívül? Vagy megvan a következő topic-baba? Nem volt időm visszaolvasni, és ma már energiám sem lesz rá, de majd holnap pótolom.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szosszenet!

Igen egy ujjnyi, es meg is rovidult, de teljesen kemeny es a baba fejet sem erte el az orvos. Ilyen mar ket vagy harom hete. Tehat hiaba van nyitva nem jelent semmit.

Szeretnek most azonnal szulni, mert mar elegem van, minden bajom van.
Nem ferek be az autoba a hasamtol, megint hatrebb kellett tennem az ulest, igy meg a kezemmel alig erem el a kormanyt.

Nem fer mar el Zoli az olembe, ugy erzem magam mint egy balna. Mosogatni sem tudok, mert nem erek el a mosogatoig a hasamtol.

Mostmar nagyon zavar az egesz es tenyleg terhes.

Ha fekszem akkor az egyik oldalamrol a masikra csak ugy tudok atfordulni, ha a kezemmel megtamasztom a pocakom es erezni, hogy a baba atbillen es faj.
Mondjuk ennek ellenere jol alszom szerencsere.

Na meg nem erzem magam annyira rosszul eleg jol birom, de mar kivagyok neha.

Magi
Vendég

Magika - Annyira együtt érzek :lol: :lol: :lol:
Az egyik oldalról másikra fordulás detto .. a kocsiba be- és kiszállás is .. nagyon kemény :lol: :lol: :lol:
Én ma 200 métert gyalogoltam a tanítványomhoz (2 kapuval lakik arrébb), és sajgott a lábam, és légszomjam volt.
Nekem szorít a nadrágom .. mert elkezdtem vizesedni .. :roll: :roll:
Szóval már nagyon várom a jövő hetet .. én is iszonyú bálnának érzem magam, és alig várom, hogy megkönnyebbüljek!
Ráadásul nem kímél a kiscsaj .. nagyon akítv! Ficánkol, feszít, nyom .. egyfolytában mozog...

Kép
szösszenet

Milyen érdekes...mindenhol azt olvashatjuk, hogy a vége felé már kevesebbet mozog a babó....A védőnő is kérdezte tőlem, hogy meg van-e a napi 10 mozgás??? Mondom micsoda?! annyi egy óra alatt is megvan!
Többet fészkelődik, mint bármikor! :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Jaja .. én is mondtam ma a dokinak, hogy rengeteget mozog .. de ő csak azt mondta, jól érzi magát :) Hát élvezze ki ezt a 8 napot, amíg bent rendetlenkedhet nekem :lol: :lol: :lol:
Úgy látszik ez sem igaz, hogy a végén ne lennének aktívak :)

Kép
szösszenet

Szosszenet!

En is vizesedem ket hete, engem is szoritanak a nadragok.

En a setakat jol birom, bar nem nagyon setalgatok, ellenben a lakasban van emelet es oda mar nehez felmasznom.

Az autozas nekem elkerulhetetlen, mert Zolit minden nap viszem oviba. Gyalog messze van. Igy reggel kiallok a garazsbol, majd becsukni az ajtot es indulni. Ovinal kitenni. Majd ha megyek erte ugyan ez. Igy egy nap 6x szalok ki es 6x be az autoba.

Nekem mondjuk nagyon keveset mozog. Eddig is keveset mozgott. Zoli is ilyen volt.
Remelem ha kijon akkor is olyan lesz majd, mint Zoli.

Magi
Vendég

A blogomra ezt írtam .. méltán jellemzi az aktivitás fokát ..
Tényleg durva ... de örülök neki, megnyugtat :)

"Alízom nagyon-nagyon aktív .. semmi jelét nem mutatja a "szülés előtti csend"-nek, úgy fickándozik, mint aki csodásan érzi magát azon a pici helyen.
Apucija azzal viccelődik, hogy kislányunk járni, úszni és futni tanul odabent, és annyit mozog, erősít és edz, hogy mikor kiveszik őt .. odaszalad majd a mosdatóhoz, és lezuhanyozik magától :lol: :lol:
Mikor ezt elképzeljük, mindig sírva nevetünk :D :D"

Kép
szösszenet

Látom egyben vagytok még. De Magika és Szösszenet, már nincs sok hátra nektek. Egyre izgalmasabb.

Mára elköszönök. Jó éjszakát mindenkinek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Megvolt nekünk is az uh! Minden oké! :D
Adataink:
BPD=95mm
HC=346mm
AC=326mm
FL=73mm
Becsült súly: 2850g

Lepény érettsége: grannum II-III
Magzatvíz: átlagos, kissé több mennyiségű
Flowmetria: normál áramlási paraméterek

Fekvése: fejvégű, a doki szerint már nagyon lent van, teljesen beékelődve a medencébe, a méhszáj viszont zárt

Kerekes: a TH az mi???

Néha már én is nagyon szeretnék szülni, de néha meg úgy vagyok vele, maradjon még kb. 2 hetet...

Ja, van kevésbé jó hír is:
Strepto B: pozitív lett, úgyhogy vajúdás alatt antibiotikumot fogok kapni... :(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Zorroné,

ez a streppto tényleg nem jó hír, de legalább szűrtek Téged és adnak antibiotikumot! Mivel nem kötelező vizsgálat, ezért nem is csinálják sok helyen

KépKép
kisfruzsi

Szosszenet!

Nem irigyellek, mert ha nekem mozog, akkor nekem is faj, de nekem reggel es este mozog egy kicsit es kesz.

Gumimaci!
Neked is mar csak egy honap. :lol:

Zorrone!
Nekem is hasonlo volt az utolso UH-n ami ket hete volt.
CSak nekem a BDP 92 volt a suly meg 2950g

A lepeny es a viz normalis flow nem volt.

Ellenben a mehszajam nyilt, de a baba feje nem volt beekelodve.
De meg egy hete sem volt. :shock:

Na mindegy!

Megyek en is lassan aludni.

Jo ejt mindenkinek!

Magi
Vendég

[quote="magika"]S írta:magikazosszenet!

Nem irigyellek, mert ha nekem mozog, akkor nekem is faj, de nekem reggel es este mozog egy kicsit es kesz.

Bizony, fáj .. amióta megtalálta a medencecsontom, és megtanulta, hogy ott milyen könnyedén ki lehet támasztani, azóta főleg .. :D
De én már úgy megszoktam, hogy szerintem én lennék a legjobban kétségbe esve, ha nem rendetlenkedne odabent egész nap :shock: :lol:
Most már kibírjuk ezt a kis időt így ;) :)

Kép
szösszenet

Jo reggelt!

Hogy vagytok ma?

En lettem az elso!

Mar csak 6 nap!

Klarka!
Hogy vagy?

Most megint probalkozni fogoka homeopatiaval.
Proba szerencse!

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Ma megkaptam mailben egyszerre a várandós naptárt a 35 és 36. hétre is :lol: Csak nem fejlődünk azért ennyire gyorsan.

Annyira utálom a Reggelit, minden reggel van egy beszélgetés egy anyukával aki a) hússzor elvetélt és utána sikerült szülnie b) sérült gyereke született c) egyéb gond van a gyerekkel/volt a magzattal.... :? Miért kell ezt kora reggel én meg miért felejtem el mindig?

Zorróné sajnálom a streptot, de legalább kiderült!

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt!

Anyám micsoda kihívások!!!!!
Végre rászántam magam és bugyikát adtam rá.....árgus szemekkel figyelem! Azt hiszem lesz mit takarítanom ma.

Dehát ezt is el kell kezdeni valamikor!
Vennem kell vízhatlan lepedőt az ágyunkba mert velem alszik.....nem szeretném azt is nagypucolásnak alávetni!
Vajon mennyi idő míg leszokik teljesen?? Már este fürdéskor mindig szól, de még soha nem vettem le róla a pelust.......csak ha szólt..
.
.
.
.
.no túl az első baleseten...pedig 10 perce sincs h bugyi van rajta és másodpercenként szólok neki h szóljon!
.
.
.
jaaaa, és Murphy tv-e szerint természetesen nem úsztam meg sima pisivel......áááááááááááááááááááááááááá

Mindjárt nyomott egy trottyost!

De nagyon meglepődött h ez nem olyan mint a pelusba...szegény elsírta magát...de sikerült megbeszélni, hogy ez nem baj, majd legközelebb jobban megy! Ha pelusba akar azt is lehet csak szólni kell!

Remélem a köv körnél szól!

Lehet h nem is lesz elég egy napra 7 bugyika?

Szívesen veszem a tapasztaltak ötleteit!!
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok (szokásos...).
Még jövök,csakfiam torok- és középfül-gyulladásos...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Magi, Klarka, látom még mindig semmi.

Klarka, szegénykém! A legrosszabbkor lett beteg a kisfiad. Jobbulást nektek!

Nono, bocs, de ezen én olyan jót nevettem :) :)

Zorróné, sajnálom, hogy a strepto eredmény pozitív lett, de tényleg az a szerencse, hogy időben kiderült.

Kép
emi29

Jó reggelt!
zorróné, sajnálom az strepto eredményt, de ha antibiotikummal kezelni tudják és az eredményes, akkor különösebben szerintem ne foglalkozz vele!
magika, ma nagyon fúj a szél. remélem ez segít :lol: :lol: :lol:
fordulás, az ágyban az egyik oldalról a másikra hát én is csak úgy tudok, hogy marha lassan, meg a kezemmel emelem a pocakom, mert ha nem teszem, akkor érzem, hogy a hasam "ott marad". szegény baba ezt biztos nem annyira élvezi.
nono, nincs tapasztalat, majd 1,5-2 év múlva elmondom :lol: :lol: :lol:
szőlő, és még mennyi ilyent fogsz hallani. de csak jó indulatból, meg "nem azért, mert a Te gyerekednek bármi baja lenne". ezt utálom én is, bár nem nagyon járok emberek között, mióta itthon vagyok...
szöszke, közeledik....húúúúúú, de jó. igen, nálunk is mozgolódik rendesen a pocakban, csak azt nem tudom, hogy hogy tud, mert elég kicsi a hely. (97-98 cm a pocakom)
fotók tegnapról, (azért én látom a kezdődő vizesedést)
Kép
Kép

Kép
1bambi

:lol: :lol: Én is nevettem, ezen vagy röhög az ember vagy sír. Persze nem Szonja előtt. Előtte nagyon komoly voltam és nagyon megértő, de azért nehéz volt megállni, pláne mikor kiszagoltam :? .......apát sutyiba fel is hívtam és elújságoltam neki miután kitakarítottam a gyerkőcöt.....

De ne aggódjatok, másfél-2 év múlva én is kuncogva figyelem majd az eseményeket!!!!! :lol: :lol:

Tiszta hülye vagyok..........2 év múlva megint u.ebben a cipőben leszek...... :lol:
Pedig itt örömködöm h majd meglátom ti h oldjátok meg a helyzetet...erre......na inkább megyek Szonját figyelni.
Vendég

Bambi, az én pocakom csak egy tizessel nagyobb, mint a tiéd :roll: :roll:

Nono, hát igen ezen én is elgondolkodtam. Kb két év múlva nálunk is előjön majd ez a téma, de akkor már apa lesz itthon vele :) :) :wink: :wink:

Kép
emi29

Bambi, még annyit, hogy szépek vagytok a pároddal :) :)

Kép
emi29

SIKERÜLT A BILIBE PISILNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apró örömök az életben!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok :D :D

Képben vagyok ám,csak olvasóban.Reménytelen minden hozzászólásra reagálni.
Kész a kiságy,matricák a falon,hiányzik még a függöny,és a zenélő forgóka :D :D Annyira örülök neki :!: Kép Kép Kép

Kép
szibi

És még csak 4 hetem van hátra....annyira örülök neki...... :shock: :D :D :D :D :D :D

Kép
szibi

Bambi: édik vagytok, jók a képek!

Klarka: jobbulsát Andrisnak, sajnálom, hogy beteg lett, remélem, hamar meggyógyul! Segít neki olyan meggymagos párna? (nálunk még nem volt ilyen betegség, ezért ebben tájékozatlan vagyok, csak uncsitesónál volt hasonló és ők valami ilyesmit mondtak)

Nono: gratula Szonjának! Hogy kezdtétek? Szonja kezdte el mondogatni, hogy nem kell pelus? Vagy külön beszélgettetek erről már előtte?
Nálunk Lau ugyan még nem nagyon beszél, de a bilivel ismerkedik -ráül simán, mármint levesz-vetet minden ruhát magáról (pólót is persze) és üldögél, olvasgat, de nem csinál semmit, pedig néha még mondja is, hogy pssss De hogy innen hogy megyünk tovább... :?:
Mindenesetre le a kalappal, hogy még jut erre is energiád, mi megbeszéltük párommal, hogy majd tesó születése után nyár körül kezdjül el jobban ezt a témát...

Kép Kép
celesztina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: