A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Jó reggelt!

Cukkinit lehet már adni a babáknak? Ha igen főzve vagy párolva? Lehet egy picit ízesíteni valamivel?

sahli

Adjek Isten jo reggelt!

Nem most keltem ne ijedjetek meg csak most ultem le.

Bence nevebe koszonom a koszonteseket!

Moni ne aggodj meg decemberig sok ido van a forgolodasra,a baba neverol pedig ha akarod ha nem informalak;

Ciprian nev itt a romanok koreben nagyon elterjet(ejsd;Csiprian az ,,a''betu ekezetes,becenev Csipi)Egy nagyon hires roman zene szerzot hivtak tobbek kozott Ciprian Porumbescunak(csak most tudatosodot bennem hogy a Porumbescu=Torokbuzast,kukoricast jelent :shock: )

Hozzatapi Bence abszolut megeret erre is naprol napra minden erdekli ugy nyalja a bajszat mi a cica es foleg a piros szin hozza lazba persze megkaphatja a tesoja piros autoit egy gyors kostolasra de termeszetes ot nem az erdekli inkabb a dinye,ribizli malna stb nem probalkozom meg egyikkel sem(nem merek :oops: )

Majd meg jovok mentem fozni szemes fuszujka levest :D (paszuly)

Tetyk& a fiúk
tetyk

Sali adtam bencenek cukini fozeleket es izesitetem nagyon pici so,csombor,es ereszteket tettem ra keves lisztbol,nem volt semmi gond szerete es nem voltak gazai sem

Katuska Torocko szep hely kozel Nagyenyedhez jo szorakozast es kellemes pihenest

Tetyk& a fiúk
tetyk

El loptak a Bence vonalzojat :shock: vagy en nem csinaltam jol valamit :oops: :roll:

Tetyk& a fiúk
tetyk

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák, és el vagyok hűlve, mennyi mindent tudnak már, és mennyi mindent esznek.
Julcsi tegnap próbálkozott először a négykézlábazással, a kúszás még egyáltalán nem megy, csak kis segítséggel.
Kibújt a negyedik foga is, egy hang nélkül.
Főzeléknek a krumpli, alma, répa, kicsi fahéj kombinációkat próbáltam, ezek bejönnek neki. A vaníliás HA pép teljes kudarcba fulladt, úgy szorította a száját, hogy csak na :shock: ! Még kipróbálom a simát is pár nap múlva, meglátjuk. Gyüminek még csak alma, barack, meggy van a porondon. A héten próbálom ki a sütőtököt, aztán a céklát, gyüminek meg a görögdinnyét.
Ja, és járunk babaúszásra, Julcsi is és mi is imádjuk.

Kép
petne

sziasztok,

Petne, gratula, azta, 4 fogú lett Julcsi???????????? :shock: :lol: Görögdinnyét már lehet? Gratula a négykézlábazáshoz!

Sahli, cukkini már mehet! :wink:

Móni, gratula a kisfiúhoz! Joellel nagy játszópajtik lesznek, az biztos! :lol:

Megfogadtam a tanácsot és teszteltem tegnap du. Halványan ma reggelre mintha lenne rajta 2. csík...nem tudom :roll: a másik topicba tettem képet róla...pár nap múlva lövök egy reggelit. Addig még Apának se mondom, mert nem biztos, hogy örülne :roll:

Kép
vickybabe

ja és fotóztam egy álló Levit tegnap:
Kép

Kép
vickybabe

Edit, Biga.csiga, Regina, Ercsi, Kata, Sziszi! Szuperek a képek, nagyon édesek a kis manók!!!!

Kata, Edit, hogy tetszett a BAlcsi a fiúknak? Én Levit nem mertem belevinni 2 hete még...na majd augusztusban...

Kép
vickybabe

Vickybabe! a halvány csík is csík:)
De ha a megadott időn túl nézed akkor lehet fals eredmény...
Nekem is nagyon halvány volt Petrával de napról napra erősödött ahogy egyre magasabb volt a hcg szint.
Csinálj egyet holnap reggel is!
katuska79

Katuska, hát igen...5 perccel utána még semmi nem volt. Most is ha akarom, látom, ha nem, nem :roll: Másrészt ha valaki sok nega tesztet látott életében, akkor az én vagyok...és ezen van valami tutira...Na mindegy, 1-2 nap múlva csinálok egyet reggel... :roll: azt sem tudom, melyik verziónak örülnék jobban... :roll: :oops:
Most utazunk el 1 hétre a nagyiékhoz, mire visszajövünk, már legalább biztosat fogok tudni (vagyis csak utaznánk, mert reggel pont mikor indulni akartunk, hallottuk, hogy lezárták az M3-ast...úgyhogy figyelem a híreket, mikor indulhatunk).

Kép
vickybabe

Figyu ha holnap tesztelsz már erősebb lesz a csík! Lehet még nagyon korai a terhesség azért halvány. De sajnos akkor is lehet nagyon halvány ha volt terhesség...olyankor egy két nap és meg is jön :(
Szerintem szupi lesz és ne félj egy percet sem!!!! AMikor megtudtam, hogy terhes vagyok Petrával iszonyatosan beparáztam, hogy mi lesz hogy lesz, hogyan fogok bírni két picivel. Ma már látom, hogy igenis kivitelezhető a technikai része, ha most lennék terhes egy harmadikkal már ezen nem is aggódnék.
Ügyes anyuka vagy, nevetve megbirkózol két kicsivel is hidd el!
katuska79

Sziasztok!
Csak gyors bekukkantáás!
Vki:De jó!Gratula előre is,ugyanis mikor én Eszterrel teszteltem tök halovány csíkom volt és alig látható.Szinte csak én láttam.2nap múlva már erősebb volt az a csík,másnap pedig 2 tök erős vastag vonalacska...:)Jajj és tök ügyi a fiad!Enyém gyerek is így nyomja...mindenbe kapaszkodik amit elér és áll fell.Na meg úgy kotor a földön de tök szépen négykézláb,hogy na...!:)
Katuska:Miért te későbbre tervezted Petra babát?
Moffli:Most fehérje diétát követek nagyon szigorúan.pölö: http://www.femina.hu/fogyokura/zsirfalo_feherje_dieta
Majd később jövök,mert a lányom éhen akar halni!

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Bevallom, zugolvasó lettem. Mire odaérek, hogy elolvasok mindent, már nem tudom mire akartam reagálni.

Lucus: köszönjük szépen a köszöntést!!!! Bizony! Végre mi is fél évesek lettünk!

Bartika, Krisz: boldog szülinapot Ádám babáknak!!!! (bocsi, nekem nincs táblám, nem tudom még kinek van ma. Bartikával és Krisszel egy kórházban voltunk).

Rólunk: hát... az én babám még "csak" forog, bár azt nagyon űzi. Semmi egyéb. Egy kicsit el is vagyok keseredve, amikor olvasom, hogy a ti babáitok mit tudnak.
Viszont kint van két kis fogacskánk!!!!! Szerencsére túlzottan nem viselte meg Biankát, csak egy-két rosszabb óránk volt.

GYÖNYÖRŰEK A BABÁK!!!!!!

Manocskak: gratulálok a kisfiadhoz!!!!!!! Igazán szép és különleges neve lesz!

Kép
jandrea

Eszter! a fene se tudja. NAgyon akartam még egy babát csak be voltam tojva....szóval úgy voltam vele tudat alatt, hogy akár jöhetett volna azonnal is de így volt a legjobb.

Hihetelen ügyesek a babák! Már állnak??? fantasztikusak!
Petruska még csak most fedezte fel a kúszást de még nem nagy távolságokra.
katuska79

MAgdolna! rizzsel vagy puffasztott rizzsel lehet sűríteni a gyümiket. VAgy keverheted egy kis tejpéppel is, később kukorica darával, kölessel (azt főzni kell) vagy puffasztott kölessel (kölesgolyóval-amit oda is lehet neki adni rágcsálni:))
katuska79

En is vagyok, csak ataltam olvaso uzemmodba :) fiam meg pufoli helyettem a billentyuzetet :lol:
Katuska: na milyen volt az alatkertezes ? vagy nem most volt?
Vicky: hu en is teszteltem vasarnap, en meg sem neztem ra egy napra, ot percre ra semmit sem mutatott. Na mondjuk nem is akartam, hogy mutasson valamit. Vicces mert mikor kiderult, hogy negativ lett kicsit csalodtam, pedig nem is akarok most masik babat! Lehet en sem tudom mit akarok. :roll: Jo volt mert a ferjem,meg bekopte, hogy neki mindegy lett volna, ha az vagyok az sem zavarja, hat ezen meglepodtem, mert azt hittem nem akar most egy masik gyerkocot. Na mindegy tiszta fejjel gondolkozva, meg varunk egy kicsit :lol:
Kata: hat en is epp akartam mondani, hogy meg a kepeken kulsore is hasonlitanak a fiaink, hihetetlen :wink: nagyon aranyos amugy Martin, oriasi hodito barna szemei utan biztos minden csaj megfordul.
Vicky behalok, hogy Levi milyen ugyes, hihetetlen all :!: Most mar nincs ketseg :P
jaj rohanok, picuri ordit, koveteli az anyjat.

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Csütörtök-péntekig csak olvasó üzemmódban leszek, mert itt van anyósom segíteni. Tegnap voltunk BCG oltáson, bátorkodtam én is elsétálni, nem kellett volna. Most megint csak feküdni tudok :?

Katuska, köszi a bátorítást! :) Vigantolt épp azért adjuk az első perctől kezdve kanállal Áginak, hogy mire kezdődik a hozzátáplálás, addigra elég legyen neki az ízeket megszokni mint újdonságot, ne kelljen a kanalat is. Be is jött a dolog, mert gyönyörűen eszik hónapok óta kanállal.

Moffli, de jó hogy kimozdulsz! Hajrá, csak így tovább! Időnként ruccanj el Bp-re is, szervezünk hozzá babatalit :wink:

Eszter, csak ámulok a fogyókúrás eredményeiden :shock: Minden elismerésem! (és bevallom picit irigykedek is :oops: )

Vickybabe, hú de izgi, lehet hogy lesz mindjárt még egy kismamánk? :D Holnap ha megvan a teszt, feltétlen írd meg az eredményt! Erre a hírre anyós mellett is szánok időt valahogy :wink: Gratulálok a szépségverseny győzelemhez! No és ez az ácsorgás... az eszem megáll miket tud ez a kiskrapek már... :shock: :D

Kata, szuperek a képek!

Jandrea, nem szabad elkeseredni, minden baba más ütemben fejlődik, és ez így normális! Nekünk például még egyetlen fogacskánk sincs, sőt..

4 fogú Julcsinak óriási gratula :D képet képet képet! :D

Batkata de jó hogy jobban vagy :)

Mit akartam még?

Ja rólunk:
tegnapi méreteink: 7,07 kg, 68,5 cm (szerintem minimum 69, már megint összetolták a lábát méréskor). A hólyagocska szájpenész gyanús, kaptunk rá ecsetelőt. Dokinéni szerint nem kell megijedni, mert ha szájpenész is, ő ilyen picit még nem látott soha. 2-3 nap alatt el kell múlnia. A BCG oltást simán lezavartuk :) Ma megint bepróbáltuk a barackot, végre lement egy egész kanál :) alakulunk :D ÉÉÉéééés a nap híre: Ágnes mászni kezdett :D :D :D

mindjárt dobok egy képet is... :oops:
kisbogacs

Sziasztok!

Vikcybabe: Levi szuper ügyes,nagyon édes!!!! Asszem,hozzátok is megyünk mocorgásból különórára :lol: Két csík,ha halvány is....de klassz lenne! Nagyon szorítok Neked!!!
Jajj,a Balcsit élvezte Martin! Apájával kicsit nyüszögött,mert ő óvatosan,lassan guggolt le vele a vízben és ugye úgy kellemetlenebb volt. Én meg lemosdattam és és gyorsan megmártottam,na akkor már hangja sem volt csak vigyorgott :lol: Persze,nekünk is kellemetlen,mikor nyaldossák a hullámok a felhevült testünket :wink:

Rita: ugye,szerintem is hasonlítanak a kis vonásaik :wink:

Jandrea: boldog felediket Biankának!!! Nehogy elkeseredj,hogy Bianka egyelőre 'csak' forog,hivatalosan annak van itt a ideje. Hogy őszinte legyek,Martin sem csinál mást :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska:A rizses tejpépre gondoltál,mikor azt írtad,hogy azt is lehet a gyümihez adni?Mert én ilyen rizsgolyót vettem és azt mixelem bele,de gondolkodtam a tejpépen,csak mondom ki tudja jó lesz-e?!
Figyu milyen izét vettem a lánynak.Szárazon és vízzel töltve is jól eljátszik benne!
:D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Eszter

Kép
eszterem

Eszter: tündéri a kiscsaj! Ilyen cuccost hol lehet lőni? :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Napsugaras jókedvünk van :D :D :D
Kép
kisbogacs

Kata:Auchan-ben vettem,de van ebből piros rákos is... :D Tök jó,még labda is van hozzá 50db.Azért mondom,hogy szárazon és vízzel töltve is tök jól lehet benne mókázni.Szeret benne lenni.Bár ő mindenhol elvan... :) A képen a járókában van :lol: ,mert kimászik a medencéből és pont takarítottam. :lol: :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterem 2009.07.21 12:33-kor.

Eszter

Kép
eszterem

Kriszti:Édes!!!!!! :P

Eszter

Kép
eszterem

Andi: Biankának boldog félévet!
Barti: Ádinak is boldog szülcsinapot!
Hogy eltelt ez a fél év! Még most szenvedtünk a kórházban, meg röhögtünk a nyomorunkon.

Andi: Bianka is a legfiatalabbak között van itt, nem kell még tudniuk felállni, felülni. Meg aztán ő sem kis súllyal született, ezért nehezebben megy nekik. Én megnéztem a kiskönyvet, és abban a hat hónapos "tudnivalókat" csinálja Ádám.

Vicky: nahát!!!! Izgulok. Állítólag a kicsi a hibalehetőség a teszteknél. Tök jó lenne, nem?? Ugye jól emlékszem, hogy Levivel sokat próbálkoztatok.
Levente nagyon ügyes!

Kata: tök jók a képek Martinról. Olyan szép, okos kisfiú! A szemei.... :lol:
Végül Sóstón voltatok? Találtatok árnyékot?

Eszter: baromi jó kis medencét vettél, és nagyon tetszik a háttérben a kertetek is. A kis Eszter meg olyan ügyes nagylány már!

Sahli: én már adtam üveges cukkinit Ádámnak. Önthettem ki majdnem az egészet. Utálta. Viszont a paradicsomos cukkinit két pofára nyomta.

Moffli: meglátod, ha kimozdulsz, máris jobban fogod érezni magad. Az azért jó, hogy elmentetek a Balcsira. Kicsit feltöltődtél, nem?

Tejpép: az én fiam nagyon szereti. Eddig kapott vaníliásat, banánosat, natúrt.

Mi: Ádám hamarabb kel itt anyánál, mint Pesten. Vidéki csávó lett. Tyúkokkal fekszikés velük kel. :lol: Kissé fáradt vagyok.
Melegszik a víz a medencében, ha árnyék lesz, megyünk pancsolni.

Mire akartam még reagálni? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.07.21 12:35-kor.

krisz78

Sziasztok!

Mire megírtam az előző bejegyzésemet, észrevettem, hogy Julcsi idő közben kinövesztette az ötödik fogát is. Nem mondom, meglepődtem, mikor észrevettem, mert semmi jele nem volt (igaz, a negyediknek sem).

Ez a békás-golyós játszóizé nekem is tetszik. Hol vettétek? Mekkorára lehet összecsukni?

5-fogas képünk még nincs, de addig is két viszonylag friss:

Kép huncut motoros Kép

Kép
petne

Lemaradtam, látom, az Auchanban lőtted.

Vicky, én is izgulok. Először biztosan én is kétségbe esnék, ha most teherbe esnék, de aztán örülnék nagyon. Annak drukkolok, amit Te szeretnél.

Kép
petne

Petne:Édes a lányod!Nem lehet összecsukni,leengedni lehet.Nem nagy dolog felfújni újra én is szájjal fújom az ilyeneket,meg ennél sokkal nagyobbakat is! :D
Krisz:Köszi,tényleg olyan nagy lány már! :D Megszületett István unokaöccsének a fia,voltunk is bent a kórházba megnézni és teljesen hihetetlen volt a számomra,hogy ilyen pici volt Eszter is.Aztán itthon fel is lapoztam a kórházas képeket,hogy tényleg ilyen pici vcolt-e a lányom is?! :D

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! bármelyik jó! Jó a natur rizs, puffasztott rizs, rizsgolyó, rizses pép szóval tökmindegy ami jobban tetszik.

Kriszti! ó Te szegény:( ugye ha pihensz elmúlik a fájdalom?
Ágnes gyönyörű itt is:)

Petne! a motorozást nem lehet elég korán kezdeni. Petra is épp Máté motorját szereli.

Mi is oda voltunk csavarogni. Piacon, játszótéren, boltban, fagyizni. Jól kipurcantam mire hazatoltam a járatot....
katuska79

Most jutott eszembe, hogy kérdeztétek a görögdinnyét. Nekem a védőnőm mondta, hogy adhatok neki. Mikor visszakérdeztem, hogy Tényleg?, az volt a válasz, hogy nagyrészt csak víz és cukor, nyugodtan kipróbálhatom.

Kép
petne

Petne! én pont a sok cukor miatt nem adnám...Petra is megnyalogatta de nem kellett neki én meg nem erőltetem.
katuska79

Petne! és ha tököt már evett és nem lett tőle semmi baja akkor a dinnyétől sem lesz. Általában azok allergiásak a görögdinnyére akik a parlagfűre is keresztallergia miatt.

Én egy éves korra emlékszem egyébként...legalábbis Máténak nem adhattam a doki szerint 1 éves kor alatt. Mondjuk Ő még most sem eszi mert nem szereti...
katuska79

Katuska: 1 év alatt nem lehet görögdinnyét? Beszarok, nekem megint mást mondtak. :shock: Komolyan felidegesít, hogy semmiről nincs egységes álláspont. Nincs két doki vagy védőnő, aki ugyanazt mondaná.

krisz78

Sziasztok,

Csak bekukkantottam, Lillára figyelek nagyon...képzeljétek, ma legurult az ágyról...szerencsére semmi baja sincs, csak 1 percig sírt, inkább megijedt, de én halálra rémültem...le sem veszem róla azóta a szemem...

Anyu ma adott egy jó ötletet, hogyan szerettessem meg vele az olyan gyümit, amit nem kedvel, pl. alma. Szerintem az a baja vele, hogy a barackhoz képest sokkal kevésbé leveses. Na, holnap centrifugálok neki :wink: És ha már az íze rendben van, szép lassan adok hozzá gyümölcshúst.

Vicky: jaj, nagyon izgulok érted! Bárcsak babás lennék!!!! Mikor Lillával terhes lettem, a pénteki teszten csak én láttam a csíkot, a két nappal későbbin már a férjem is. Bár ő igazán csak az ötödik teszt után hitte el :D

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

sziszi: jó, hogy nem lett semmi baj. Annyira izgágák már. A másodperc törtrésze alatt képesek "bajba keveredni".

Edit: most láttam, hogy még nem vagyunk iwiw ismerősök. Úgyhogy gyorsan be is jelöltelek. :wink:

krisz78

Hello Lányok!

Olvasgatom itt mit írtok a görögdinnyéről.........pro-contra, ehet-nem ehet......Olyat meséltek, hogy elájultok!
Ma beoltotta Zéténykémet a háziorvos, megvizsgálta...nézegetette a 2 fogát, kérdezgette, hogy mit eszik.........
Mondtam, hogy miket eszik sokmindent, főzeléket, sinlacot, tápszert, gyümölcsöt..........erre azt mondja a háziorvos: ADHAT NEKI KENYÉR BELÉT EGY KIS PÁRIZSIVAL UZSONNÁRA, A KÉT FOGÁVAL MÁR MEG TUDJA RÁGNI. :shock: :shock: :shock: :shock:
Az a szerencse, hogy éppen itt volt a hölgyike aki vigyáz Zétényre időnként...mert ha egyedül hallom lehet hogy azt hiszem halucinálok. Utána itt ültünk és meredtünk egymásra fél órát, hogy párizsis kenyeret kéne adni a gyereknek uzsonnára????? 6 hónaposan????
Szóval azt hiszem a párizsis kenyérhez képest komolytalan ez a "vitafórum" a görögdinnyéről....naná, hogy ehet a gyerek görögdinnyét egy kis sült oldalas és hagymás tört burgonya után
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Eszter: ez velem is elofordult, csak engem nem tudtka, meggyozni meg a kepek sem, hogy ilyen pici volt az en kis dugi fiam :) a ferjem probalkozott, mondta, hogy "hasonlitsd a tenyered a fejehez a kepen" na jo kicsi volt, de en akkor sem emlekszem :oops:
Egyseges allaspont: hat biztos nincs, nekem az orvosom azt mondta, hogy adjak azt amit akarok, nincs tilos, csak a felfujos dolgokkal vigyazzak. Itt amugy narancsleval inditanak.....lehet kiwit is, vagyis semmire nem lett az mondva, hogy nem akarmire is kerdeztem ra. Na jo en azert az eperrel meg stb vigyazok, de nagyreszt mindent fogok adni, kb mint Batkata.
Tenyleg Batkata, neked adott a dokineni tejpepet azert, hogy a gyerkoc at aludja az ejszakat. Be jott? Tenyleg alszik Borcsa amiotta hozza tapizik,vagy ez csak egy szep alom? Mert nekem persze a fiacsakam 2 szer ebred este, es peptol nem javult semmi, az igaz, hogy meg csak feladagot eszik, es meg semmi mast (holnap kezdjuk a gyumit). Arrol ne is beszelve, hogy ma a pepet sem akarta, na nem is meglepo 42 fok van itt.

Kép
brestovsky

Peni: hat en behalok, na akarmilyen modern meg laza az orvosom, parizsit meg nem ajanlott :lol: hogy mik vannak? Parizsi, meg kenyer :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
brestovsky

Peni ez jó :lol: :lol: :lol: :lol: pont párizsis kenyér :lol: :lol: :lol:

Szerintem is meg lehet kóstoltatni mindent. Szerintem a dinnyét csak a keresztallergia miatt nem ajánlják, a legtöbb táblázatban 7-8 hónap van. De szerintem nem oszt nem szoroz ha kap ha nem kap görögdinnyét...tekintve a tartalmára.
katuska79

Gondolhatjátok, hogy én is mennyire meglpeődtem ezen a kenyér és párizsi összeállításon....konkrétan se köpni se nyelni nem tudtam...
Mondtam neki azt is, hogy Zétény nem nagyon eszi a tápszert. Erre azt mondja, hogy akkor ne adjon neki! :shock:
Kérdezem jó de mit egyen? Erre mondta hogy főzeléket...gyümölcsöt és uzsonnára párizsis kenyeret.......
HÁt én nem hinném hogy a párizsis kenyérből meg a főzelékből annyi vitamint ásványi anyagot "összeszed" a gyerek mint a tápszerből.
Úgyhogy igenis eröltetem a tápszert...éjszaka megeszi és reggel is...így nem sok de napi 320-360 ml tápszert megiszik. AZ is valami......
Kicsit túl laza nekem ez a doktornéni asszem.... :roll: :roll:

KépKép
peni

Jó ez a kenyér,párizsi megoldás,.... :roll: Na a párizsit én nem bírom megenni,sose szerettem!Lehet,hogy azt adom utoljára Eszternek,sőt!Lehet,hogy soha!Ha csak nem találok valami ehető fajtát!Abba minden szart beledarálnak,ráadásul foszlik szét.Régen ki lehetett rántani,finom kemény volt...De most!...Én csak a csirke és pulyka mellsonkát nyomom minden mennyiségben!Persze nem most...Most épp diétázom! :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Peni: párizsis kenyér :D :D

Krisz: mindjárt visszajelöllek!

Moffli: remélem a doki segít hamar kijönni a depiből!

Erika: tök jók a képek!

Viki: igazából nem fürcsizett Bálint a Balcsiban, az ölünkben volt, és csak a lábacskáit locsolgattuk. De azt élvezte :D

Eszter: hajrá diéta! Tök jó a sátor, lehet, hogy én is beruházok egybe

Szilvi: leesés :oops:

Petne: édes Julcsi a képeken! Gratula a fogacskékhoz!

Kriszti: aranyosan nevet Ági, látszik, milyen boldog baba :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Eszter! ki kell ábrándítsalak, a sonka sem sonka. Ugyanolyan darálék, csak sonkára van "keverve". Szóval nem a csirke vagy pulyka combja van szeletelve de azért húst tartalmaz. A párizsiban meg tényleg nincs hús. Csak börke, ipari szalonna, csontenyv és jégkása. Még kevertem is ki párizsit gyakorlaton. Egyébként nem annyira gusztustalan...tök olyan, mint a puncspuding:) végül is nincs benne ehetetlen dolog csak ezeket a dolgokat úgy a la natur nem szoktuk elfogyasztani.
katuska79

Katuska :tisztában vagyok vele,de ehetőbb és sokkal finomabb,mint a párizsi...Az sztem undi egy kaja... :roll: :o :)

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! igen így van. Én is sonka párti vagyok, párizsit is szoktunk venni de csak pick sertés párizsit ha minden elfogy itthon mert a kisboltban csak az van elfogadható áron. Itt a kisközértben dupla áron adnak mindent...
katuska79

Sziasztok!

Batkata:ha nem lennél ilyen messze, szívesen sütök neked is palacsinkut.:)

xania:nekem is mondta a doki, hogy kellene vmi bogyó, mivel azonban szoptatok, homeósat kellene beszereznem. Én meg nem akarok még természetgyógyászhoz is menni, aki ajánlana. Így most anélkül próbálkozunk, hátha sikerül.

Sahli:én még csak üvegeset adtam Noinak, igaz abban van kukorica is, de semmi baja nincs tőle. És iszonyatosan ízlik neki.

Petne:gratulálok a négykézlábra emelkedéshez és a 4. és 5.fogacskához!:)

vickybabe:hű de izgi!!Lehet jön a tesó?:)
Micsoda ügyes már Levi!

Csodaszépek a mai fotók és persze a rajta lévő kisemberkék!:)

Szilvi:sajnálom a leesést. :(

kisbogacs:jobbulást!

Köszönöm mindenkinek a biztatást! Most, hogy jó idő van, jobb a kedvem is. Remélem ez sokáig így is marad.:)

Eszter:nagyon jól hangzik ez a diéta.:) Most várok 1 hónapot, ha nem használ a mostani diétám, akkor elkezdem ezt.:)
Ezzel kapcsolatban van egy hülye kérdésem:lehet az, hogy vmennyit fogyok ugyan, de kilóban viszont nem jelentkezik?

Kép
moffli82

sziasztok,
csak gyorsan, mindjárt indulunk, mai csont nega...most jobb így :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Moffli! igen lehet! HA a szervezeted csak vizet veszít, vagy amikor az izomtömegből veszít! Éppen ezért alakformálás, mozgás nélkül nem lesz jó alakod!
POnt fordítva is előfordul, hogy nő a tömeged mert mozogsz, az izom nehezebb, mint a zsír és mégis vékonyabb vagy.

Vickybabe! legalább kiderült...a bizonytalanság meg a találgatás oylan rossz.
katuska79

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert bébikém a járókában és ki tudja meddig bírja.
Tanácsot szeretnék kérni. Bianka napok óta éjszaka többször is felsír. Először azt hittem, hogy az a baja, hogy álmában hátára fordul és úgy nem tud aludni, de már többször is előfordult, hogy hason van és úgy sír fel. Éjszakánként vagy ötször. Nem éhes, mert odamegyek, egy kicsit megsimizem és a legtöbb esetben alszik is tovább, ha nem, akkor magam mellé teszem és ott alszik tovább. Lehet ez a foga miatt???? De már kibújt az alsó kettő, vagy ilyenkor is fáj nekik ennyire. Vagy esetleg rosszat álmodik?
És este nagyon nehezen alszik el. Csak sír a kiságyban, hiába simogatom (ez eddig bevált) sír tovább, mígnem kiveszem és ölben elaltatom. Nagyon kivagyok purcanva.

Kép
jandrea

Jó reggelt!

tegnap körmöztünk a barátnőmnél. Képzeljétek hogy jártam.
Zsófi mostanában kb 5 pelenkát fogyaszt összesen 1 nap. Csak azt nem kalkuláltam be, hogy már 2 napja nem kakilt. Amikor odaértünk a barátnőmhöz 2 pelenkát azonnal összemaszatolt. Utána maradt összesen 1 db.
Azt ráadtam du 3 körül. Erre azt is tele pakolja. Nem maradt tiszta pelusunk.

Na utána rohanás pelenkát vásárolni:))
A közeli gyógyszertárban persze nem árulnak, így maradt a közért, ahol méregdrágán sikerült is venni. :lol:

Eszter, nekünk is van ilyenünk, mi anyuéktól kaptuk, csak még nincs beüzemelve.

Vicky, Ti nem direktbe nem is védekeztek szülés óta? Vagyis a 6 hetes zöldjelzés után? Valami ilyesmi rémlik. :wink: Megnéztem a másik topikban a felrakott képet, én nem láttam rajta csíkot.

Ma megyünk 6 hónapos kontrollra.

Holnap pedig a balcsira 1 napra. Pénteken is megyünk valahova, szombaton nem tudom mi lesz, vasárnap pedig már készülődünk a nyaralásra. Szóval nem nagyon leszek már. Azért még elköszönök majd mielőtt indulunk.

Kép
Kép
cs_erika

Tegnap nem voltam napközben otthon, este meg Benjamin Buttont néztem, most kicsit kómás vagyok, de nagyon jó volt filmet nézni.
Lányok nézzétek meg nagyon jó film a vége sírós, illetve nekem az volt!

Így elmaradt a tegnapi köszöntésem

Tegnapra Boldog félévet Bartika (te is csak olvasó üzemmódban??) és Krisz Ádámjainak és Xania Benedekjének!!

Mára Zille lovagjának :lol: :lol: , Milán babának Boldog féléves szülinapot!

Kép

Kép
lucus16

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: