Sziasztok!
Csütörtök-péntekig csak olvasó üzemmódban leszek, mert itt van anyósom segíteni. Tegnap voltunk BCG oltáson, bátorkodtam én is elsétálni, nem kellett volna. Most megint csak feküdni tudok
Katuska, köszi a bátorítást!

Vigantolt épp azért adjuk az első perctől kezdve kanállal Áginak, hogy mire kezdődik a hozzátáplálás, addigra elég legyen neki az ízeket megszokni mint újdonságot, ne kelljen a kanalat is. Be is jött a dolog, mert gyönyörűen eszik hónapok óta kanállal.
Moffli, de jó hogy kimozdulsz! Hajrá, csak így tovább! Időnként ruccanj el Bp-re is, szervezünk hozzá babatalit
Eszter, csak ámulok a fogyókúrás eredményeiden

Minden elismerésem! (és bevallom picit irigykedek is

)
Vickybabe, hú de izgi, lehet hogy lesz mindjárt még egy kismamánk?

Holnap ha megvan a teszt, feltétlen írd meg az eredményt! Erre a hírre anyós mellett is szánok időt valahogy

Gratulálok a szépségverseny győzelemhez! No és ez az ácsorgás... az eszem megáll miket tud ez a kiskrapek már...
Kata, szuperek a képek!
Jandrea, nem szabad elkeseredni, minden baba más ütemben fejlődik, és ez így normális! Nekünk például még egyetlen fogacskánk sincs, sőt..
4 fogú
Julcsinak óriási gratula

képet képet képet!
Batkata de jó hogy jobban vagy
Mit akartam még?
Ja
rólunk:
tegnapi méreteink: 7,07 kg, 68,5 cm (szerintem minimum 69, már megint összetolták a lábát méréskor). A hólyagocska szájpenész gyanús, kaptunk rá ecsetelőt. Dokinéni szerint nem kell megijedni, mert ha szájpenész is, ő ilyen picit még nem látott soha. 2-3 nap alatt el kell múlnia. A BCG oltást simán lezavartuk

Ma megint bepróbáltuk a barackot, végre lement egy egész kanál

alakulunk

ÉÉÉéééés a nap híre: Ágnes mászni kezdett
mindjárt dobok egy képet is...