A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Krisz: látom Ádid élvezte a Balcsizást. Mi még mindig a kismedencében nyomjuk de augusztus első felében megyünk a Zemplénbe és a közelben lesz fürdési lehetőség is.

Mági: jó pihenést !

Moffli: szerintem mindenképpen jó ha kiírod magadból az örömet és a bánatot.

Biga-csiga: nagyon cuki Milánod és szépek a fényképek. Te csináltad? Imádom a hatalmas babaszemeket :D

Hanna: jobbulást Olivérnek!

sahli

Olivérnek és Bencének boldog féléveset!!!!!!!
Hogy van Olivér? Javulgat?

Matyi köszöni, jobban van, de sajnos a tegnapi állatkertet bebuktuk... statikusabb szórakozásként beeresztettük a 4 nagyot moziba... volt öröm, hogy egyedül mehettek :D Mi közben plázaciclákodtunk Apussal és Sacival. Elköltöttük a c&a babautalványt, amit a kollégáktól kaptam, Apus meg kapott egy dolgozós és egy pénteki dolgozós gatyát. És ittunk egy frappét :)

Édesek a babák :) SportZille :D Ádámnak az az arc :lol: :lol: :lol: Milánról szuper jók a képek :D

Moffli: sajnálom a depit, remélem, hamar túljutsz rajta

Répa: nálunk nagy favorit, sárgabarackkal keverve... most azt eszi legszívesebben (na jó, ezek a 100 ml-es mennyiségek, de Sacinál ez már sok).

Peni: hű, tápisztrájkról még nem hallottam... elvileg a sinlac is táp, nem?

Mági: jó nyaralást, örülök, hogy megúsztátok a himlőt

Az ígért kép az epres bugyiról
Kép

Most elpályázok pakolni, bocsi, ha valamire nem reagáltam, most pár napig én sem leszek.
További jó hétvégét és nyarat!

Csöre
csöre74

Hanna: brutűlisak a pelenkaborítók :shock: :shock: :shock: :shock:

Csöre
csöre74

Krisz! Édes Ádám!

Sahli! Gratula a fogacskához!

Csöre! Jó nyaralást!
(na, mosható pelus kell még?) :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Sajna ismét elég feszült itthon a hangulat. Párom kikérte a véleményem öröklés témában (tulajdoni része lesz a rokon néni után a néni házában), de én nem akarok beleszólni a dologba. Nem az én rokonom volt a néni, valahogy nem tartom korrektnek, hogy bármire is igényt tartsak egy évnyi házasság jogán a férjem családjában akár a párom nevében. Erre a Párom megsértődött és órák óta duzzog :evil: Én meg megint fél lábbal a depiben :(

Közben ma tegnap megvolt az első kóstoltatás: tegnap almával. Teljes kudarc. Ma ezért őszibarackkal, szintén teljes kudarc. Most várok egy napot, holnap úgy is BCG oltás, aztán nem tudom hogyan tovább :?

Csöre, epres bugyi :D

Hanna, jobbulást Olivérnek!

Nyaralás: irigy-irigy mindenkire aki megy! De azért jó nyaralást :wink: :D

Milán álomszép! Olvadok a tekintetétől :oops: :)

Ádámka micsoda vagány kiskrapek! Szenzációs :)

Erika, depi :(

Xania, jobban vagy?

Bogi, és egyéb eltűnt kismamák merre járnak?

Topik: akkor végül zárunk?

Kex: az elmúlt hónapokban a gyógyszer mellékhatott, most itt a derékfájásom... lassan már nem is emlékszem mi az :?
[/b]
kisbogacs

A legfontosabbat elfelejtettem: találtam ma a lányom szája sarkában, belül egy fehér hólyagot. S az alsó ajka is olyan gyanúsan piroskás foltokban, mintha gyulladt lenne... Van valakinek tippje mi lehet ez? Holnap úgy is megyünk oltásra, de addig is izgulok :oops:
kisbogacs

Kriszti: szerintem nem is azt várja a férjed, hogy 1 év házasság után jogot formálj bármire akár a nevében...talán csak a érdekelné. AZt szerintem meg mond el....főleg ha ilyen rosszul viseli ha nem mondod. :wink:
Erre a hólyagra nincs tippem...ilyet még nem láttam....

Csöre: répa sárgabarackkal??? Ajajaj.....elég merészen hangzik :lol: .
Tápszersztrájkról én sem hallottam....de a fiam azt nyomatja....sajna

KépKép
peni

Na szóval Kriszti azt akartam írni, hogy talán csak a véleményed érdekelné. AZt szerintem meg mond el...

Minden mondatból kihagyok 1-2 szót...néha magamat sem tudom követni...bocsi :oops:

KépKép
peni

Semmi baj Peni, kisakkoztam :D
kisbogacs

Az a döbbenet egyébként, hogy el is olvasom amit írtam mielőtt elküldöm és mégis benne marad a hiba...gondolom mivel tudom mit akartam írni (még ha nem is jött össze) automatikusan javít az agy.....még jó, hogy ilyen kreatívak vagytok és kitaláljátok a nagy káoszban, hogy vajon mi a szöszre gondolok :lol: :lol: :lol: :lol:
Kriszta a lényeget nem is kérdezem mi van a szifliszeddel? Javul?

KépKép
peni

Peni: olyan sátrat a hiperekben lehet kapni, meg a Decathlonban. 3000 Ft körüli (ha akciós) Ha nagy a hőség, akkor nagyon fülledt alatta a levegő, de legalább árnyékot vet. Aztán jó csomagtárolásra, pelenkázásra. Ha sikerült árnyékban felvernünk, akkor alvásra is jó volt Ádámnak.

Csöre: tök jó Saci bugyogója! :lol:
Jó utat!

Kriszti: szájpenész? Csak találgatok. Vagy olyan kis fertőzés, ami pl. nekem akkor szokott a számban lenni, ha dohányos után iszok. (persze Ági nem hiszem, hogy stikában valami bagós után iszogatott, de mástól is lehet ilyen. pl. bevett a szájába valami koszos cuccot)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.07.19 20:05-kor.

krisz78

Amit még akartam írni:
:D
Móni: nagyon-nagyon gratulálok! Ennyi fiú a családban. :lol: Biztos a tenyerükön fognak hordozni majd a fiaid. Mi lesz a kisfiú neve?

Sahli: gratula az első fogacskához!

Moffli: jaj, nagyon sajnálom, hogy rossz passzban vagy. Gyere gyakrabban, hátha javítani tudunk kicsit a hangulatodon! Jó az, ha kiírja az ember magából. Nem vagyunk ugyan pszichológusok, de hátha.... A férjed viselkedése változott valamicskét?

Ja, és Ádám nevében köszi a dicséreteket. Különben ez a legújabb, hogy ilyen fejeket vág. Szétröhögjük magunkat rajta. :lol:

krisz78

Sziasztok Csajok!

Na, végre én is itt vagyok, ami egyben azt is jelenti, hogy sajna vége a nyaralásnak :cry: Most lennt vagyunk Bcsabán anyóséknál (mlg egy hetet mi Bálinttal maradunk is), de itt már van internet, így megpróbálom felvenni a fonalat és visszakapcsolódni. Nyaralás szuper volt, majd hozok képeket, csak még nincsenek letöltve.
Hozzátápi már megy nálunk is, Bálint 2x eszik nem anyatejet, általában több, néha kevesebb sikerrel :D Ma először kutyultam egy kis krumplit is az őszibarack-körte pürébe és nagyon bejött neki :D

Csak az utolsó kép oldalt olvastam, de azért megpróbálok reagálni.

Kriszti: szerintem is csak a véleményedre volt a párod kíváncsi, szerintem ez nem jelenti azt, hogy Te bármire is jogot formálnál.

Peni: nekünk is van ilyen strandsátrunk, én az Intersportba vettem Budaörsön, 2500 Ft volt akciósan. Igaz, a színe nem túl szép (zöld-piros, de már csak ez volt nekik), de jó nagy és stabil. Nekünk nagyon bejött, jókat szopizott meg aludt benne Bálint. Mondjuk mi mindig árnyékban állítottuk fel, mert a napon tényleg nagyon bemelegszik, de szél és bámészkodók ellen nagyon jó.

Biga.csiga: nagyon édes Milán! Keresztelős ruhája ugyanolyan, mint Bálinté? Meg úszógatyeszunk is van olyan, amilyen Milánon az egyik képen :lol:

Krisz: a ki a király kép csúcsszuper!

Moffli: gyere gyakrabban, szerintem depi ellen jó ellenszer, ha kibeszéled, kiírod magadból a bánatodat. Mi mindig meghallgatunk.

Sahli: grat. a fogacskához!

Felmerült a zárt topic lehetősége? Szerintem jó ötlet, aki akart csatlakozni, az gondolom már megtette eddig.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Köszi lányok a sátras reagálásokat. Nekem itt 5 perc Budaörs van ott Intersport is meg Dechatlon is, beszerzek egyet a héten.
Edit: ügyik vagytok, jól halad a hozzátápi, bár megmondom őszintén a képeken amiket láttam Bálintról nem is úgy tűnik, hogy "evés-gondjaitok" lennének vagy lesznek majd....szerencsére.
Én sem voltam hozzászokva a kaja sztrájkhoz Soma nagyon jól evett mindig, most is...de ez a kis Zétény...olyan hosszú vékony lábai vannak mint egy balerinának...nagyon rapszódikusan eszik, most pár napja éppen sehogyan sem :( . Kérdeztem már a gyerekdokit, hogy mi a véleménye...mindig ráfogja valamire: jön a foga, fúj a szél, hideg van, meleg van, sokat mászik...blablabla
Lehet, hogy igaza van de mégis valami "tudományosabb" dolgot vártam volna, valami olyan "orvososabb" verzióra gondoltam.
Nekem őrült jó étvágyam van (sajnos) szélben is hidegben is melegben is és nehezen tudom elképzelni, hogy a szél hat az étvágyra.....persze attól még lehet, orvos még nem voltam :lol: :lol: .

Móni: Ciprián lesz a fiatok? Hű de különleges...legalábbis én nem ismerek Cipriánt. Klassz név. Mi a vezetéknevetek?

Én nem bánom ha zárjuk a topikot csak nehogy kizárjatok mert én a nagy számítástechnikai tudományommal be nem találok :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

Ágnes próbál felülni: Kép

Vélemény kontra jogformálás: igazatok van lányok, de jelen helyzetben a kettő mondhatni ugyanaz. Hogy jobban megvilágítsam: a házat a néni után párom nagymamája örökli, aki azonnal tovább akarja azt adni a 3 unoka közül annak, aki leginkább igényt tart rá / akinek leginkább szüksége van rá. Erre most mit mondhatnék a férjemnek? Nem látom át a családi szálakat ilyen szinten, nem tudom korrekt-e ha a férjem is ugrál az örökségért, vagy ha átengedi az egészet a másik két unokának. Ebbe én... hogy is mondjam... "csak vélemény" ide vagy oda, nem akarok belefolyni.

Móni, már el is dőlt a kisfiú neve? Mi anno nem találtuk ki Ágnes nevét ilyen hamar. Bár mit beszélek, azt meg már most tudjuk, hogy ha jön még egy kislány Sára lesz
:lol:

Krisz, köszi a tippeket, ilyesmi jár a fejemben nekem is. Remélem holnap megnyugtató választ mond a doki ...

Peni, tudományosabb érv :lol: :lol: :lol: Amúgy megértelek, én a védőnénitől szoktam hasonlók miatt kiakadni. A szifiliszem köszi alakul :wink: Egyetlen egyszer már fent bírtam lenni több mint fél órát. Amúgy átlag kb 5 percig bírom nem fekve. Azóta képzeljétek, apukám is összekeverte az isiász nevét. Ő a szomszédasszonynak mesélte, hogy messiásom van :lol: :lol:
kisbogacs

Mért küldi el duplán az üzeneteket? :evil: :evil: :evil:

Még jó hogy van szerkesztés gomb :)

S így legalább meg tudom mutatni mi a lánykám kedvenc szórakozása mostanában:

Kép

Apa fotózott, én fogtam a lábát. De állandóan nagyon kell figyelni a kis huncutra, mert imád "kinézni" a kanapéról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.07.19 22:35-kor.
kisbogacs

Sziasztok lányok!

Eddig csak olvasó üzemmódban voltam, de most, hogy a lányokat lenyomtam, gondoltam, billentyűt ragadok.

Zárt topik: szerintem is jó ötlet...

Kaja sztrájk: Borcsám tegnap és ma nagyon keveset akart enni, szopizni, folyamatosan nyégykézlábazna, jönne-menne, tenne-venne, mindent megnézne a szájával (kedvence az ágydeszka rágása... :D) Bizti az idő az oka, no meg hogy nincs ideje enni, fel kell fedeznie a világot.

Én a milupa péphez teszek egy kis gyümölcsöt: banánt, barackot, a cukrot még nem próbáltam, de nem is akarom, hogy hozzászokjon.
Egyébként ettünk már alma-csirkehusi párosítást, sütőtököt is alma-barackkal, natúr, asszem az almás cucc volt a favorit. Felet-felet benyomott belőle.
Az alma-banán jöhetne nagy mennyiségben is, habár, mondom, az utóbbi 1-2 napban nem akar annyit enni, mint eddig (vagy ha igen, akkor többet szipákol be ugyanannyi idő alatt...)

Depi: úgy tűnik, hogy "Ez a depi-depi-depi-depi körbejár"... Nálam is volt/van - megspékelve egy kis apukám-gyásszal.
Ehhez hozzájön, hogy az uram elvitte a két fiát vízitúrázni a Drávára, én meg a két csajjal itthon vagyok. A jövő hét közepén valamikor lemegyünk Halasra, már előre zizzz vagyok a szülői házban való léttől. Ééés még a temetőbe is ki kellene menni. Apukám ma ünnepelte volna a 72. szülinapját, ja és pont hónapja temettük. :(

Moffli: fontos, hogy legyen erőd kimozdulni, nyitott lenni. (Bagoly mondja verébnek...) Fárjuraddal mi a helyzet?

Erika: ne legyen lelkiismeret-furdalásod azért, mert szeretnél egy kicsit önmagad lenni újra. Szervezd meg, hogy heti rendszerességgel legyen néhány órád, amikor csak te vagy, te döntöd el hova mégy, kivel, hol merre, meddig mit és hogyan csinálsz. Használd ki, hogy van/lesz segítséged. (Én pl. kihasználnám, de nincs kit megkérjek, jöjjön segíteni, "idegent" meg nem szívesen bízok meg "sintéri" és takarítónői munkával...)

Manócskák: gratula a félidőhöz, de érdekes lehet újra átélni ilyen rövid idő alatt a babavárást! A befordulással ne aggódj, ráér még a kispasi a forgolódással. :D A sógornőm pl. közvetlenül szülés/születés előtt gondolta meg magát, idejében irányba állt (bezzeg a férjem meg hüvelyi úton jött ki ebbe a világba - farfekvéssel, anyósom szülinapján... ma sem a szokott utakat járja, mindig a legnehezebb, legbonyibb utakat akarja járni...)
Gratula a vizsgákhoz!
Ciprián név: hát nem sok Ciprián ismerősöm van, egy moldvai csángó srácot kivéve egy Cipriánt se ismerek. :D

Fotók: nagyon husik a babák, ügyesek, jófejek, tök jó látni a humorérzéket, a vagányságot rajtuk... :)

Hanna! remélem Olivér jobban van már.

Pöttyök: Borcsán van 1-2 piros pötty, de nem olyan, mint a bárányhimlő vagy a melegkiütés... Nem nagyon terjed, de eddig négyet vettem észre: arcocska, kéz, pocak, láb. Remélem, nem vmi (étel)allergia.
Kedden úgyis megyünk 6. hós pofavizitre meg mázsálásra, akkor megkérdem dokinénit, mik ezek az én kis malackám bőrén... :D

Kriszti! Szeritnem is csak a véleményedre volt kíváncsi. Engeszteld ki valamivel az uradat. Adj tanácsot, attól még nem kell jogot formálnod semmire. Mi is megbeszéltük anyukámnál, apósomnál, sőt az anyósom nagynénjénél is. Ő nem tartott igényt anyukám kapcsán semmire, én meg az ő rokonai örökségétől tartottam magam távol. Ha kaptam elfogadtam, de egyébként nem formáltam jogot semmire.

Biga-csiga: hát néha én is megtámadnám az uramat, de akkor vagy nincs itthon, vagy táborban, 6 ágyas szobában 12-en vagyunk (többek között a párom nagyobb gyerekeivel) vagy mit tudom én milyen néznivaló van a neten - mondjuk Tour de France, Giro d' Italia, bármi: Index, hírek, hárompaklis pók.
Szóval kezd ellaposodni a házasságom. Azt sem tudom mikor voltunk kettesben bárhol (múzeum, mozi, étteremben még nem is voltunk). Jó, nyilván Borcsával most körülményesebb, de előtte sem volt igénye, hogy kettesben legyünk 1-2 napot. Neki az lenne a jó, ha elbicikliznék vele a világ végéig, ott úsznánk 100 km-t, futnánk egy kis félmaratont, aztán bicajra pattannánk és hazajönnénk. Ez nekem meg nem megy.

Ja, Borcsa elkezdett porlasztót játszani a szájával, nyáladzik és berreg, sőt ordibál és veszekszik (hogy honnan tanulja ezeket?!). :oops: :? :)
Aggódom, nehogy egyszer teli szájjal csinálja, mert onnantól nincs megállás a meszelésig.. :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: már hiányzott a humorod!

Edit: mutass képeket a nyaralásról!

Kriszti: A nagyi biztos csak jót akar, de ez feszkót okozhet a családban. Oké értem én, hogy van aki rászorultabb, de még évek múlva is felemlegethetik majd egymásnak, hogy bezzeg te kaptál, én nem. Miért nem osztoznak a ház árán? Az lenne a legigazságosabb. Mondjuk, mi mindig mindent egyformán kaptunk tesómmal egész életünkben, ezért furcsa nekem ez.

Milyen ügyesen ül már Ági.

krisz78

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!!!
Féléves babáknak még sok-sok fél- és egész éveket!!!!

Moffli: de jó, hogy jöttél, még ha nem is túl jó hírekkel! De az jó, hogy felismertétek a bajt és szakember segít! Meglátod, hamer visszalendülsz a mindennapokba! Nagyon ügyes Noi, néztem az iwiw-en! :) Gyere gyakrabban!

Krisz: köszi :) Tündéri a vőlegényünk!!!! Király a királyos kép :D

Kriszti: nekem is fura ez a "legrászorultabb" kapja dolog. Mindenkinek más az igénye, lehetősége, szerintem egy milliomos is meg tudná indokolni, neki miért kéne jobban, mint másnak. Kriszhez kapcsolódva én is azt gondolom, el kéne osztani egyenlően és akkor később sem lehet vita, ujjal mutogatás. A véleményed meg nyugodtan elmondhatod, pláne, ha kéri a férjed, hiszen egy család vagytok. Gratulálok Áginak az üléshez!!!!

Móni: gratulálok a vizsgákhoz és az újabb fiúcskához!!!! Honnan választottátok ezt a nevet? A két nagyobb fiadnak mi a neve?

Batkata: jó, hogy itt vagy!

Minden baba gyönyörű és nagyon ügyes!!!!!! Az én kis lustaságom még csak forog (csak hasra!).

Hanna: hogy van Olivér?

Katuska: egyszer írtad, hogy mit keversz a gyümölcsbe, hogy tartalmasabb legyen, de elfelejtettem, visszakeresni meg reménytelen. leírnád ismét? Köszi!

Most ennyire emlékszem :( A memóriám már nem a régi és ráadásul a memóriám se a régi :oops:
magdolnasz

Próbálok visszakapcsolódni- esélytelen picit... Bevállaltam némi társadalmi munkát, így most ha Vió alszik, pályázatokat írok... nem alszik sokat, így lassan haladok :roll:

Boldog félévet a féléveseknek!!!

Gyönyörű babóképek! Ági szeme gyönyörű! Milán milyen hihetetlen okosan néz! Ádámka- bakker, hogy lehet ilyen arckifejezéseket elkapni digitális kamerával? Epres bugyi :lol: :lol: ! Attila milyen gyönyörű- gyakrabban küldj róla képeket! Zille hiperügyes- majd 10 év múlva mutasd meg neki ezt a fekvőtámaszos képet :D

Móni:
gratula a félidőhöz! Hogy becézik a Cipriánt? Cipri?

Hanna: jobbulást nektek!

Batkata: Vió is porlasztó :lol:

Moffli: Depresszió :cry: :cry: Gyere hozzánk gyakrabban! Pozitív gondolatokat és virtuális megoldásokat nálunk mindig találsz!

Bárányhimlő: képzeljétek, megtudtam, hogy a bárányhimlő és a herpeszvírus rokonok. Aki egyszer bárányhimlős lett, annak herpesz bármikor kijöhet, sőt, ha beadatják a bárányhimlő elleni védőoltást, akkor már akár azonnal kijöhet a herpesz (tesóm így járt anno- megkapta az oltást, és hatalmas herpesz jött ki rajta :shock: )

Tápisztrájk: nem hiszem, hogy az íze miatt csinálja- vagy nem éhes, vagy esetleg nem szereti most valamiért (fogacska?) a cumisüveget...

Répa: mi is öklendezünk tőle... szó szerint...

Megyek, már huhog az ágyban... :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Huhogó felötöztetve, tisztába téve- most játszik a csörgőjével :D

Mági: jó pihenést!

Sahli: gratula a fogacskákhoz!

Vickybabe: No, ha Vió "segít" a kajálásnál, abban nálunk sincs sok köszönet- de pohár nekünk is bejön- amúgy is izgi minden átlátszó üvegben lévő folyadék...

Hajhúzás: a kismanók simán rászoknak furi mozdulatsorokra, némelyiket megnyugtatónak-unaloműzőnek is találják. Elég, ha korábban egyszer-kétszer viszketett ott a feje- vagy csak furcsa tapintású, hogy ott a haj. Vió is huzigálja néha, de csak ritkán, főleg, ha ébred. Ő egyébként a mellkasát szokta vakarászni- régebben volt ott ekcéma probléma- és azóta is, ha csupasz, élvezettel "kapirgál"- én meg veszekszem vele, próbálom lefogni a kis kezét- ő meg csak néz és vigyorog :roll:

Pancsolás: kicsit irigyellek titeket- én vettem Viónak egy szuper medencét, úgy néz ki, mint egy sziget, a teteje egy pálmafa, vannak rajta szines lepkék- és ha beleteszem, a gyerekem ÜVÖLT, mint a fábaszorult féreg- lehet, hogy örökölte a szülei "víziszonyát"?!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

reggelt!

Köszönöm szépen a lelki támaszt. :D Kedv: ma is jó. még. :)

Kriszti, azért a messiás a szifilisz után jobbnak hangzik. :lol: :lol:
Minden esetre jópofa egy családod van.

Ami az öröklést ileti. Azt szerintem nem lehet eldönteni, hogy kinek van rá nagyobb szüksége. Ilyen szempontból kicsit igazságtalannak tartom férjed nagymamáját. ( :oops: ) Ha örökíteni akarja valakihez, szerintem egyenlő arányban kellene. Így biztos, hogy senkiben sem lesz ezzel kapcsolatban tüske.
ezt szerintem a férjednek is látnia kellene, és nem tőled kérni ezzel kapsolatban tanácsot

Jó a kép Ágiról ahogy lóg a kanapéról.

Masztamanó, semmi gond, gyere amikor tudsz! J, hogy van egy kis munkád, amivel ki tudsz kapcsolódni a baba mellett. Még ha munka is az.

Batkata, nálunk is tud olyan hangokat kiadni Zsófi. Sőt dühöng, ha nem az van amit szeretne. Tegnap pl a gyerekülésben borult ki a kocsiban, mert ki akart onnan jönni. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nem a kényelmes gyerekülésben volt, hanem a bébihordozóban. Mondtam is apának tegnap, hogy a kocsimból hétvégékre át fogjuk szerelni a jó gyerekülést, mert már a bébihordó csak itthoni etetésre, és minimális nyugalombahelyezésre ideális.

Képzeljétek, tegnap voltunk városnézőbe. Apa itthon akart minket hagyni, mert Zsófi éppen aludt, és az angol kollégájával pedig fél 5-re beszélte meg a talit. Én meg szépen nyugiban (erre olyan büszke vagyok) mondtam neki, hogy olyan jó lenne, ha megvárná amíg Zsófi felébred, és akkor mehetnénk mi is.
És így kb 5-re értünk be a városba. Voltunk a Bazilikánál, a Hősök terén, városligetben, Vajdahunyad váránál. Ennyi fért csak bele, így is este 9-re értünk haza. Zsófi egy kis tünemény volt. Majd teszek fel képet.

Na megyek, van egy kis szabadidőm

Kép
Kép
cs_erika

Ja igen, hajhúzás,
nálunk amikor fáradt, szopizás közben van.

Az előző bejegyzésben lévő helyesírási hibákat pedig gondolatban javítsátok. Nem csinálok listát az elütésekből, és a kevés betüs szavakból. 8)

Kép
Kép
cs_erika

sziasztok!!

Öccsééém mennyit írtatok!!!Azt sem tudom,hogy mire reagáljak!Így ha nem baj,innentől folytatnám a bekapcsolódást,meg ami eszembe jut...
Meg volt a nagy rokonlátogatás a hétvégén...Fürdetésre értünk haza,de 10-ig nem aludt el!! :o :) Lányom mindenbe kapaszkodik bele és feláll.Mászik,de már egyre gyorsabb tempóval...Tegnap csak 1 pár percre fordultam el(beszélgettem anyával)és már ott sem volt...Keresni kellett :roll: :o :lol: Bement a húgom szobájába... :roll: :P Ja és a legjobb!már pakol!!!Beszarok rajta komolyan!Ahogy felkapaszkodik valamibe,már rámol és közben magyaráz,sikongat és vigyorog ezerrel!Kész! :lol:
Férjem elment ma hajnalba versenyre(horgász verseny).Úgyhogy egyedül fogok aludni... :( :? Úgy mentem volna!Mindig együtt mentünk,együtt voltunk.De a gyerekkel még nem szeretnék sátorozni,se faházazni...Majd jövőre!Venni kell egy lakókocsit!Bár had szokja! :D
Ja és már fogytam 5 kilót!Cm-ben is látszik!Örülök neki nagyon!Így tuti nem csábulok el,hogy van sikerélmény!!!Ez a fehérje diéta meghozta a várt eredményt!És még nincs vége!!! :wink: :D

Eszter

Kép
eszterem

peni
A vezeték nevünk Kocsmár.
Nem akartam "hétköznapi" nevet adni a csemetének.

kisbogacs
Hát igen, elég jó összhangban vagyunk a párommal így nem sok közül válogattunk most sem. :D :D

batkata
Nálunk a páromnak az egyik barátját hívják így, tőle kérdezgetjük, most, hogy nem volt-e valami negatív élménye a nevével kapcsolatban, de eddig még nem válaszolt.
Nem igazán tudom, hogy hogyan lehet becézni, de valahogy nem is szeretném, majd valami kialakul. :D :D

magdolnasz
Az anyakönyvezhető neveknél találtuk. A 14 éves fiamat Dávidnak, a 11 éves fiamat Gergelynek hívják.
Köszönöm a gratulációt.

manocskak

tegnapi képek!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Jaj, nagyon köszi a Milán méltatásokat, híztam vagy 5 kilót :oops:
Pedig Apa lefotózott fürdőruciban, hát nem mondom, hogy csúcsformában vagyok... Nem kellene híznom, mert igencsak vastagabb itt meg ott :shock: Azért a ruha tényleg ápol és eltakar... :roll: És olyan fehér vagyok, hogy ez eddig fel sem tűnt...
Na mindegy szóval kissé arcon ütött a látványom, de mivel Apa így is imád és méltat, olyan nagy lelki megrázkódtatást még nem okozott a dolog... Vannak olyanok, akik szülés nélkül amorfabbak nálam, bár nem szép, de belőlük merítek erőt... :roll:

Sahli: Grat a fogacskához... Kezdem azt hinni Milán fogatlan marad :shock: A képeket igen, én fotóztam. Mindig többször lövöm el a gépet, így néhány elég jól sikerül :D Ha jól rémlik, amikor átfutottam a hsz-eket, te kérdeztél usziról. Szóval az tuti, hogy a Mézeskalács téren lévő tanuszodában van babaúszás, de van ott nyári szünet is, lehet éppen ebben hónapban.

Krisz: nagyon csúcs a királyos kép Ádámról. Hihetetlen arcokat tudnak bevágni :D Kérdésedre válaszolva a Velencei-tóba nem mártottuk meg Milánt, ahhoz nagyon hideg volt még a hét elején, a hét második felében meg olyan erős volt a napsugárzás, hogy nem akartuk napon fürdetni. Olyan kis fehérbőrű a lelkem, mint én :roll:

Edit: igen, ugyanolyan a keresztelős ruha. Nem véletlenül kérdeztem anno, hogy hol vetted ;) Muti-muti a nyaralós képeket!!! :)

Kriszti: Ágnesnek is hihetetlen nagy szemei vannak, egyre szebb a lányka mit csinálsz vele :D Öröklés témában Krisszel értek egyet, amúgy a véleményedet nyugodtan mondd el, hiszen egy család vagytok, tök jó dolog, hogy a párod kíváncsi te mit gondolsz erről. Vedd úgy, hogy Ágnest képviseled, hiszen a férjed után ő a következő örökös azon az ágon.
messiás :lol:

Batkata: sajnálom a megtámadási kudarcokat :( Nincsen valaki (barátnő, tesó, sógornő), aki tudna vigyázni a gyerkőcökre, hogy egy moziba eljussatok? Olvasom adtál Borcsának husit. Bébikajás, vagy saját? Én is vacilálok rajta, hogy ha elmélyedtünk a zöldség témában adjak-e husit... :roll: Holnap megyünk doki nénihez, majd megérdeklődöm tőle is, bár az állandóan a Ha-s cucokkal traktál, tejpépet is azt írt, aztán Milánnak nem is kell... Így azt az ízes tejpépekhez kavarom, így már el fog fogyni.

Manócskák: húúú, nagyon ritka és különleges név, én nem is hallottam még... Honnan vettétek, mit jelent? Család mit szól hozzá? Az öregek biztosan mindig elfelejtik majd, nekik egy Milán vagy Dániel is gondot tud okozni :D Én nem lennék ilyen bevállalós, mint ti, nem merném a gyerekemnek adni. Lesz második neve is?

Hajtépés: Milán az enyémet tépi, de olyan szinten megragadja, hogy lassan megkopaszt :shock: Az a legújabb módi, hogy megragadja a hajamat két oldalt (néha a fülemet, vagy a nyakamat marja), és húzza a fejemet az övéhez, aztán "puszit ad". (Igazából nyammog, harap, nyaldos, de olyan jó arra gondolni, hogy ez nála a puszi, szóval szeretget - szerintem :))

kaja: nálunk az őszibarackos összetevőjű kaják jönnek be, na meg a banánosak, és trópusisak is. Holnap próbálkozunk a vilmoskörtével önállóan, társítva már kapott. A burgonya sikerének örülök :D Van helyettese a répának...

Zitocs: ha beleülnél te is a medencébe, nem tetszene jobban Viónak? Ez a bárányhimlős dolog érdekes, akkor már tudom miért jött elő egyszercsak nekem is herpesz :roll: Aztán azóta évente egyszer bizta beköszön... :?

Erika: városnézés tök jó, és apa hozzáállás is ;) Hozzad majd a képeket!!! :)

biga.csiga

Jó lassú voltam... Már látom, nagyon jók a fotók!!! ;)

biga.csiga

Erika: de szépek vagytok!

krisz78

Biga.csiga: nekünk is állandóan HA-s cuccokat ír fel a doki, pedig eddig semmi sem ártott Ádámnak. (remélem így is marad) Kezdem azt hinni, részesedése van a Humana részvényekből a dokinőnek. :wink:

Én is vettem már husis bébikaját, de még nem adtam belőle. Hat hótól mehet, a védőnő szerint.

A répa nálunk sem megy, de a gyümi minden mennyiségben. Zöldségek közül favorit a sütőtök, a paradicsomos krumpli, a paradicsom-cukkini, a zöldséges rizottó.

Móni: én sem hallottam még ezt a nevet sosem.

Fürdőruhás képek: na, én is kitöröltem jó párat. A hashurkák ülve igencsak előnytelenek.

krisz78

Sziasztok!!

Krisz:Ádi zabálnivaló,nagyon vagány kiskrapek!!!! :lol:

Biga-csiga:Milán nagyon szép kisfiú,annyira "okos" szemei vannak! :lol:

Erika:Zsófi is szépséges királylány,édes huncut kiscsaj :wink:

Kép
Kép
Kép
regina74

Kriszti:Ágnes nagyon ügyes,és persze szépséges!!!

Móni:Gratulálok a vizsgáidhoz,nagyon ügyes voltál!
Kisfiatokhoz,pedig sok örömet,EGÉSZSÉGET,és kitartást kívánok.
Nem lesz könnyű két picivel,na és a nagyokkal :wink:
De irigyellek is azért ám!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Kittikém már eszi a husis főziket,nehezen kezdte a hozzátápit,de belejött rendesen :wink:
Inkább a gyümikkel kevert főziket szereti,de zöldség is lemegy....
Tejpépet is eszegeti.
Örökmozgó lett a drágám.
Le nem áll egy percre sem.
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Regina: köszönjük. Kitti nagyon cuki a fürdős képeken. Látszik, hogy élvezte. :lol:

Miért nem akar napközben aludni ez a gyerek??? Ordít, mint akit nyúznak. Olyan fáradt, majd leragad a szeme, de az ágyában csak ordít. Ezt eljátssza minden ebéd után.

krisz78

Na most olvasgattam még visszább!

Lucus:Zille csodaszép,és milyen ügyes már ő is,nem semmi a fekvenyomása :wink:

Rita:Ati is csodapasi,szívtipró lesz ő is,már látom :wink:

Móni:Joel is ügyi, Kitti is így hintázik,jó husis ő is :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Tök jók a baba képek!Minden baba édibédi csodagyerek!
Móni gratulálok az eredményedhez és a babádhoz is!Meg ahhoz is,hogy fiú!Nem is hallottam még erről a névről!Pocakos kép?????? :wink:
Fürdőruhás képekről annyit,hogy csináltam egy fogyókúrám"címszavú mappát és folyamatosan kattingatom a képeket.Már szépen látszik a változás is!Aztán a legvégén lesz egy "before-after" képsorozat.
:roll: :oops: :P :D

Eszter

Kép
eszterem

Gyorsan az ígért képek, majd este jövök bővebben:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bálintanyu 2009.10.18 15:58-kor.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok!

Boldog félévet minden babónak, akinek mostanában volt!
Csuda aranyosak a képek!
És irigy-irigy a strandokért. Mi majd aug. 6-tól megyünk egy hetet, már nagyon várom!

Jahhaj, Csajok, mit nem adnék, ha elmehetnénk Apával megnézni a H.Pottert! De Lillu senkivel sem marad meg rajtunk kívül. Nem is csoda, alig látja a kedves nagyikat :evil: Nagyon pipa vagyok rájuk! :evil: :evil: :evil: A férjem szerint ráadásul én utáltam ki őket, ezen kicsit kiakadtam...már az is baj, hogy kisbabásként kissé kötöttebb a napunk és nem úgy működnek a dolgok, hogy az egyik nagyi két hétre eltűnik, aztán ideszól, hogy na, úgyis megyek a Lidl-be, tíz perc múlva ott vagyok, a másik meg na, lássuk a hétvégi programom ez és ez, ti még befértek szombat este 6 és 7 közé. Jó? Nem? Akkor nem megyek, bocs. Szóljatok, ha nincs igazam :evil:

Moffli: kitartás, Noi biztosan ad sok erőt. A pszihodoki segíteni fog, remélem. Pároddal mi a helyzet?

Vicky: ugyehogy? meg tudok én mindent magyarázni :lol: Na, mondjuk a félrerakatott Lana Rubin kendőt már nehezebben, ha bejön a pénteki hordozókendő-tanfolyam :? Nekem Nandu volt, de nagyon-nagyon kemény és merev kendőnek tartom. Lilla nagyon sírt benne, melegünk volt benne, nem igazán tudtam "körbeölelősre" megkötni. Párszor próbálkoztam, de annyira sírt, hogy feladtam. A MT-ban soha nem sírt. Ez persze az én kétbalkezességem is lehetett. könnyűnek látszik, aztán nem is az. De más is mondta, hogy két Nandu között is van különbség, meg hogy idővel betörik, csak nekem nem volt rá lehetőségem :?

Hozzátápi: még mindig napi 5 kiskanál saját gyártású alma-meggy vagy alma-barack vagy barack-meggy a menü. Lilla barackot eszik és pont, a többi nem igazán nyerte el a tetszését. Pépet nem eszünk és nem is szeretnék adni neki, ehhez nem tudok hozzászólni.

Móni: szerintem szép név. Különleges, soha nem hallottam. A párom nem igazán díjazza a különlegesebb neveket, így mások csemetéinek a nevén kell örvendeznem :D

Kriszti: bizti csak a véleményedet kérdezte a párod...szerintem mondd el neki, ha már kérdezi...lehet, nagyon tanácstalan...egyetértek a Lányokkal, ez elég nehéz szitu...nálunk Ádi családjában volt egy ugyanilyen, csak ott a nagyszülők nem kérdeztek, hanem ráírattak egy házat a három testvér közül az egyikre. Lett is nagyon durva veszekedés...

Biga.csiga: hajam nekem sem maradt túl sok, Lilla imádja tépni :) És ugyanígy ad puszit, mint Neked a babád! Hidd el, az puszi! :lol: :lol: :lol:

Viszont Lillunak van két imádnivaló kis recés fogacskája...két alsó metsző...és harap!!!! :? :shock: :? :shock: :shock: :shock: :shock:

Már megint mire felejtek el reagálni?! :?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vsziszi 2009.07.20 21:53-kor.

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Edit: naggyyyyon kemény a napszemüveges kép. Mindegyiken nagyon édes Bálintka. :lol:

Sziszi: Mekkora szemek!! :lol:

Eszter: milyen ügyes vagy! Most kezdted el a fogyót, aztán máris 5 kg minusz. :shock: Lassan cserélheted a ruhatárat! :D

krisz78

Helló lányok!

Csak gyorsan, mert kezdődik a Beugró, be is hűtöttem már a sörömet... :oops: :shock: :lol:

Biga csiga: bébikajásat adtam neki (Kecskeméti volt, asszem), mást nem nagyon merek husiba - főleg ebben a melegben.
Egyébként én nem nagyon sokat lacafacázok, arra figyelek, hogy ne lépjük túl a hónap-ajánlást, ezen kívül próbálok mindent kipróbálni.
Ma megevett egy fél üveg alma-krumpli trutyit (nekem nem ízlett annyira), estére kapott Milupa pépet frissen pépesített barack-banán cuccal, nagyon ízlett neki. Most sikerült nagyon fincsi barackot beszerezni, megevett egy fél tányérral ebből is. Utána szopi.

Na megyek, mert Bori leesés-veszélyben, Juli meg már kezd lázadozni a bodyguard-szerep miatt.
Majd ha letettem a nőket, még jövök.

Ujjé, mér kezd jobb lenni a kedvem! :D

Moffli! Erika! Nektek is fel a fejjel! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Bocsi az ismét eltűnésért,de Apa csütörtök-péntek szabin volt,úgyhogy pezsegtünk ezerrel! :lol:

GYÖNYÖRŰEK A BABÁK!

Szóval,azt már írtam,hogy a babauszi szuper volt!

Vickybabe: sajna képek nem lettek,mert nem tudtuk,hogy milyenek a lehetőségek,tudunk-e fotózni egyáltalán...mostmár bánom. No,majd legközelebb! Levente valami hihetetlen,annyira aranyos!

Hanna: remélem, Olivér mostmár teljesen jól van!!! Nem lehet,hogy a nagy meleg tett be?? :roll:

Kriszti: hozzátápi ügyben -- nem tudom,hogy adtad az almát,nekem MArtin eleinte nem ette egyáltalán, így kevés vízzel megpároltam,pici főzőlével bele az aprítóba (nekünk jobban bejött mint a turmix) és isteni pépes lesz!! A főzelékeket is így csinálom,mostmár eszik: krumplit,répát,cukkinit,tököt,sütőtököt :D
Ágnes tündéri és szuper ügyes!

Hú,hirtelen ennyi,még visszaolvasok,de hozok pár képet!

Úton Balcsira 1

Kép

Úton Balcsira 2

Kép

Apával csodálkozom

Kép

Úszógumiban

Kép

Úszom!

Kép

Találkozás 6 hetes barátnémmal!

Kép

A féléves szülinapomra kapott telefonommal

Kép

Na,velem van tele az oldal! :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata8110 2009.07.20 19:54-kor.

KépKép

KépKép
kata8110

Rita: szerintem még hasonlítanak is a fiaink amelett,hogy hajszálra egyforma méretűek :D

Sziszi: gratula a fogacskákhoz! Nekünk is az a 2 van és Martin is harap :lol:

Csöre: szerdán megyek a MT-ért.... :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Most mondjátok, hogy a lányom nem igazi NŐ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Ma megint csak köszönteni jöttem, a rég nem látott Bianka babát féléves szülinapja alkalmából!

Na csak két gyors:
Kriszti - Ne add fel a hozzátápit, az elején nagyon nehéz volt nálunk is kb 3 hét volt mire fél üvegnyi gyümit megevett. És 1,5 hónap kellett a majdnem egy üvegből. A főzit később kezdtük 3 héttel ott most tartunk a fél üvegnél!

Peni - Nem próbáltad, hogy a tápszerbe teszel egy kanál Sinlacot?, akkor még elég híg marad és tudja a cumisüvegből enni. De hátha az íze így jobb lesz neki. Amúgy Zille még szopizik valamennyit, szóval nála még nem gond, hogy csak Sinlacot eszik mellette és nem tápit.

Ja és a képek nagyon jók, mindegyik baba olyan sokat változott már és annyira helyesek!

Kép

Kép
lucus16

Sziasztok!

Kisbogacs: 3 napra leruccantunk Balcsira, ott minden szuper volt, úgy viselkedett a férjem, ahogy szeretném. Sajnos hazaérve minden a régi lett.:( Most vegetál a kapcsolatunk.

Manocskák: Még egyszer grat.a vizsgához!Nyugi, nem lesz gond! Még van helye, úgyhogy simán forog még. Noémi a 30. héten fordult pl. be.
Ciprián? Ezt a nevet még ne is hallottam.:S

Kriszti:visszaolvastam picit: Őszinte részvétem!:(:(

biga.csiga: Noémi is úgyanígy reagált a sárgarépára.:) Csak alma, barack mellett eldugva eszi meg.:)És a kiscsajszi is az én hajamat tépi, de hihetetlen erővel, közben meg röhög.:(
Annyira szupi képek!! Cukiiiii a kislegény!!!

xania:sajnálom, hogy te is átélted ezt a depit. Sajnos nekem már korábban is volt, de most lett teljesen káosz a fejem. Nem tudom ki vagyok, mit akarok, mit szeretek, mit utálok, stb. fogalmam sincs, hogy én ki vagyok, és igazából ezért mentem el dokihoz.
Remélem ma már jobb éjszakátok lesz! Rosszullét elmúlt?

Mágnes:tudom, már nem olvasod, de jó pihenést!

Peni:sajnálom a tápszer sztrájkot. Ebben sajna nem tudok segíteni, de remélem mihamarabb megoldódik!

Cs_erika:amiket leírtál, mintha csak én írtam volt. Nekem is így kezdődött, csak sajnos mellettem nem áll senki, aki segítene.:(
Szépek vagytok!

Krisz:annyira haláliak a képek!!!:D:D:D:D:D:D:D

sahli:gratulálok az 1. fogacskához!!!

Olivér, Bence:boldog fél évet!!!

Csöre:csoda édes ez az epres bugyi!

Kisbogacs:sajnálom, hogy megint nem jó a hangulat. Csatlakozom a többiekhez. Szerintem is a véleményed elmondhatod, bár tényleg az lenne a legjobb, ha egyenlően kapna mindenki. Ebből nem lehet később gond.
Hihetetlen ügyes Ágnes baba!

Zárt topik:bocsi a hülye kérdésért, de ha így lesz, akkor mi hogyan tudunk belépni? Én ehhez kicist butus vagyok:(

Hanna: Olivér jobban van már? Éjszakák alakulnak?

Batkata:mindig felemelő soraidat olvasni.

Eszterem: hihetetlen léptékben halad ez a kiscsaj! Mindjárt futhatsz utána! Leírnád mi ez a diéta, amit csinálsz? Én is elkezdtem 1 hete, de még semmit nem használt.:(

Regina:nagyon tetszett a pancsizás, látni a képeken.:)

Edit:Bálint is egy nagy vagány! Micsoda pasi lesz belőle is!

Sziszi:gratula a fogacskákhoz!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Most igyekszem összeszedni magam. Férjemtől kaptunk egy sportkocsit, vettem buszbérletet, így minden másnap beutazunk Sopronba. Vettem hátitáskát is, és ha másért nem, friss gyümiért bemegyünk. Most kicsivel jobb a hangulatom is.
Ma voltam Noival fodrásznál. Míg engem renováltak, csajszit szórakoztatták.:) Utána felmentünk anyámékhoz, és este 7-ig ott ragadtunk. Fogalmam sincs, mi történt velem, egyszer csak nekiálltam kisöcséimnek palacsintát sütni. Majdnem elbőgtem magam, mikor megköszönték, hogy csináltam nekik.

Noémi ma már tudatosan, a szárazföldön is négykézlábra ereszkedett, hintázott, és elindult, persze hátrafelé.:) Nem baj, majd rájön, hogy előre is lehet menni.:)

Noémi nagyon vevő a zöldségekre, gyümikre a s.répán, és a zöldbabon kívül. Eszik már:sárga és őszibarackot, almát(persze csak vmivel keverve), körtét, birsalmát, krumplit, cukkinit, sütőtököt. Amit a héten kóstolunk, az a banán és a paradicsomos krumpli. Mit lehet még ezen kívül adni?

Vettem neki sima rizspépet, de még nem mertem odaadni. Az a gond, hogy most úgy eszik, hogy reggel szopi, délben főzelék, szopi, és sajna mindig 7 körülre tolódik, ami elvileg uzsi, így akkor gyümit adok neki. Tudom, hogy korábban kellene, de nem tudom mit tegyek. Ha nem kap 7 körül vmit, akkor nem elég neki a tejcsim. Mit tegyek? Arra gondoltam, hogy először kipróbálom reggelire a rizspépet. Ha nem lesz egész nap semmi gond, másnap reggel megint kap, majd átteszem estére, így az lesz a vacsi, és fürcsi után meg szopi. Szerintetek ez így jó?

Kép
moffli82

Moffli!
De jó! Ezt igy kell csinálni! Menj, láss világot, ne hagyd magad, ne zárkózz be! Nekem is sühetnél "pacsalintát" ;)

Táp és szopi: én adnék neki gyümölcsöt tízóraira, s ebédnél meg adhatsz neki pépet vagy üveges kaját, no és utána szopit, ha bírja a pocak.
Bár bagoly mondja verébnek: nem mindig tudom tartani a napirendet, egyszerűen elcsúszok mindennel, van, hogy nem adok pépet, hanem többször megszoptatom a kicsi lányt...
Holnap (lassan ma) megyünk féléves pofavizitre, kíváncsi vagyok, mit mond a doki és a védőnéni, majd beszámolok este...

Na megyek, filmezek egy kicsit, aztán szunyálok, mert ma használhaalan voltam az éjszakai fénykép-pakolgatás miatt (4 körül feküdtem... :shock: )

Jó éjt csajok!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Ja, Eszterem!

Mesélj a diétádról, lécci, mert Garfield hozzám képest lassan karcsú nádszál lesz!
Link is jó lesz, vagy könyvajánló, bármi.
Jó lenne megmozdulni, mert iszonyatosan lusta vagyok, egész nap csak aludnék, ennék és döglenék (na mondtam, hogy lassan olyan leszek, mint Garfield...)
Kép Ma így néztem ki

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Mire idejutok elfelejtem mit akarok írni.

Hanna: remélem Olivér jobban van!!!

Moffli: én is jártam dokihoz, de nekem annó gyógyszer is kellett, szerencsére már nem, de most is vannak rosszabb időszakok (most is amúgy) Ha tudok segíteni, írj, akár privit is, mert amiket leírsz,mintha én írnám!!!

Babák édesek!

A rosszullét elmúlt, csak egy délelőttös volt szerencsére, nem tudom mitől lehetett!
Éjszakák nem a legjobbak.

Eszter: nagyon irigy vagyok az akaraterődért!! én mindig elhatározom hogy majd holnaptól!

Szilvi
Kép
xania9

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: