1 és negyed óra alatt 110 ml.Te nyertél Tabati!

És nekem elektromos mellszívóm van,hogy tudjak közben babanetezni.
Norkili:Lotti 6300 gr,62 cm.4010 gr-mal született,56 cm-rel.Szopik,és napi egyszer tápszert kap 2-3 hete.

Átalussza az éjszakát 5 hetes kora óta.HNason imád lenni,most már háton is.De!Hason emeli a fejét,és forgatja,azonban nem támaszkodik az alkarján,ezért Dévény-tornára hordom.Talpai mefelé állnak

Dévény-torna.+itthon is tornáztatom minden problémás testrészét.
Valaki

kérdezte,hogy hány óránként eszik a gyerek?
Nálunk:reggeli szopi 8-kor 140 ml körül,utána 11 felé 80-100 ml,majd elalvás előtt 1 körül 150 ml tápszer,ébredés utáni szopi 5-kor kb 100 ml,fürcsi 8-kor szopik amennyit tud (60-80 ml),és tápszerrel pótolom60-90 ml.Ha az esti szopiba bealszik,felkeltem!!!!!!!!
Ha nappal nyügi nem kapom fel egyből,éjjel ki sem veszem!!!!!!Persze,ha tudom,hogy nem beteg!Oltásoknál tennék én kivételt,de eddig meg sem kottyantak.
Lotti is dumál,órákig elnézegeti a saját kezét,és megbeszéli vele a napi eseményeket.Nem szoktak összeveszni.

Tegnap előtt először hangosan nevetett,nem csak nevetett,hanem gurgulázott,láttuk-hallottuk mind,cuki volt.
Én 4 hótól hippoallergén tejpépet fogok adni védőnő tanácsára,plusz gyümileveket.Már meg is vettem,és 5 hótól a gyümiket.Igen Ancsurti,én voltam

,aki megkóstoltattam vele 8 hetesen a friss turmixolt őszibarit,mindig,amikor turmixoltam egy adagot.Azok már a fagyóban várják,hogy eljöjjön az 5 hónap.
Dodi jól tudja

,lehet adni nekik bármit,átmegy rajtuk,nem szívódik fel,mert nincsenek még meg az emésztéshez kellő bélbolyhaik.
mitírjakmég
babák gyönyörűek mindenkinél
Norkili:Nálunk patyolat minden,de én rend/tisztaság mániás vagyok.

(nagyon)Én éjjelente mosogatok,főzök,fejek,pakolok,szekrényt rendezek,netezek,virágot locsolok.Nem,nem bolondultam meg,csak:
-4 évig minden éjjelt tanulással töltöttem,most nem tudok egyik napról a másikra átállni

sajnos
-van egy 3,5 éves csibész kislányom,aki mellett napközben nehéz ezeket elvégezni,meg nem akarom elpazaolni a vele töltött időt
Na jó,lehet,hogy télleg megbolondultam?Szerintetek?
Mostanában meghúzom a határt,és csak éjfélig engedek magamnak időt.Így most lépek,mert ez le is járt

.Reggel 8-ig így is van 8 órám.
jövök holnap 22 után