[quote]Z írta:öldi! Tejem szinte alig van, iszom a fitolac teát és elég sokat cicizik Milán, de van olyan, hogy 40 perc alatt 10-et eszik. Lehet ez még jobb?
Enikő! Lehet bizony! Nekem is kb. ennyi volt. 9. napig fogyott bébim, (700 g-ot összesen) és csak 10-20-akat evett + lefejt 4-5 g fecskendőből.
Gabi! A szopi alatt is szedhető antibogyeszról azért tudni kell, hogy nem olyan biztonságos az alacsony hormontartalma miatt.
Niki! Kérdezd meg a sporált dokidtól, mert receptre kell kiváltani, és ha okés vagy, 6 hetesen már fel is tudja tenni.
Csaki! Te direkt nem érted, amit írok? Én is azt mondom, hogy ha egy anya nem biztos abban, hogy jól működik-e a gyereke - lásd eleget eszik-e, ugyanannyi hurka van a lábain akkor inkább konzultáljon szakemberrel potyára, minthogy később gond legyen.
Ugyan
[quote]L írta:átom ha valami nem 100-as
Azt próbáld megérteni, hogy nem mindenki látja! Azt tudjuk, hogy te profi vagy, és minden tökéletesen működik - ha nem, akkor ösztönből megoldod.
[quote]b írta:őven elég lesz a kontrollokon méricskélni - mert azok pont azért vannak, hogy kiszűrjék ha valami nem 100-as
Épp ma írta Andi, hogy náluk nincs minden kontroll, ami pl. nálunk kötelező. Van, ahova hetente jár ki védőnő, van, ahol egyszer volt eddig. (Doki dettó). Én gondolom te sem hiszed, hogy mindent időben kiszűrnek! Pl. 6 hetes csípőszűrés akár egy hónap csúszással. Szerintem nem mindegy.
[quote] írta:s igen, a túl sok méricskélésnek iszonyú gyakori következménye a tápoltatás ami még ha csak kiegészítés is,
...és az ellenkezője pont olyan gyakori, vagyis amikor a bizonytalan anya megerősítést kap a gonosz mérlegtől, hogy nincs is baj, és nem tömi feleslegesen a csemetét táppal.