A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

H.Gabi

Nagyon aranyosak a lányok :lol: :lol: :lol:

Ééééééééééééééééééééééééés nyertél :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

HGabi!

Igazad van. :oops: De az még az optimista időszakomban volt, amikor hétágra sütött a nap , repkedtek a pillangók, meg hasonlók... :lol:

Nagyon hasonlítanak egymásra gyerkőceid! :wink:

Dodi!

De azért 6 hónaposan már muszáj elkezdeni a hozzátáplálást nem? Vagy 7 hónaposan? Noé pont karácsonykor tölti a 6. hónapját, én utána gondoltam, így könnyebben el tudunk menni Szilveszterezni férjemmel. :wink:

Katy!

Nem apával megyek színházba.

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

cunci! :)

Ez nem lesz jó? :wink: :

http://www.c-and-a.hu/

Még a DM-hez akartam írni.
Én sem a pontok miatt vásárolok ott, hanem fordítva. Csak nekebb jobban tetszett a régi, mert ennél továbbra sem tudok elszakadni attól, hogy mennyibe kerül nekem egy füzet és valójában nem tudom kihasználni. ÉN. :oops: (De azért lelkesen gyűjtögetem, hátha valamilyen szállóba jól jön egyszer. Vesztenivalóm meg nincsen...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.15 10:43-kor.

Kép
Kép
200907?

Üdv közöttünk Norkili, Ancsurtinak igaza volt, nem fogsz bennünk csalódni :lol:

Sziasztok lógósok, Ikoka és Moncsy :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :lol:

Bond: azért van ám fiúbarátom, aki CSAK barát! Igaz, még nem 20, de 16 éve az! :lol: Vele épp fordítva indult, de félénk volt, így bepasiztam. Amikor szabad lettem, neki volt valakije, és ez így ment... megbeszéltük, hogy inkább csak barátok maradunk, az már bevált :lol: És a mai napig is azok maradtunk, tényleg számíthatunk egymásra, a párjaink is megkedvelték egymást :D
Apát nem szentimentalizmusból tartottam meg :lol: :lol: :lol:
South Park a nagy kedvencem!!! :lol: Elárul valamit, hogy két telefonomon is a kezdőzene a csengőhang? :lol: :lol:

Ancsurti: köszönjük szépen! :lol: :lol:

Orsi: Jóbarátokat én is szeressem!! Apától megkaptam a 10 évadot, de a viasaton azért mindig megnézem :lol:

Boo: jó, ha barátok vagytok előtte, nem ér sok meglepetés... :lol: :lol:

Norkili: üdv közöttünk! :lol:

Ikoka. a telet én is utálom, bemehetek a barlangodba? :D

hendegabi: mindkét kiscsaj nagyon szép! :lol:

Kép
agi125r

Moncsy: igen, bicaj. :D a régit már kinőtte, ez volt a meglepi
(amúgy néhány kis rozsdapötty kivételével a kerék fémrészén, totál új kinézete van, pedig kéz alatt vettük 2500 Ft-ért :oops: )

Katy: Néha csak kócmanónak hívom :D

És mindenkine3k köszi a dícséretet. :) Büszke vagyok ám rájuk.

Orsi: Éljen!!!! (a mostani sztárokban nem vagyok ilyen nyerő)

Akkor most az enyém jön. (Egy a sok közül)
Ő magyar, sajna már nem él. Néhány film, több színpadi szerep, gyakran adta a hangját mesefiguráknak is....

Egyik filmjéből:
"Srácok, itthagynátok az eszetek?"

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="agi125r"]E írta:agi125rlárul valamit, hogy két telefonomon is a kezdőzene a csengőhang? :lol: :lol:

Mérhányvan?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bond!
Tényleg nem értem.. :roll: Régen a DM-ben nem pontot adtak, hanem matricát, de azt is csak akkor, ha x összegért vásároltál. 10 matrica után kaptál egy kuponfüzetet, és 15 után valamennyi %-ot a teljes vásárlás árából.
Most nem matricát kapsz, hanem pontot, és egyben kapod a kuponfüzetet és a százalékot.
A végén szerintem ugyanaz. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Cunci!
Merre laktok? Az oké, hogy kis településen, de melyik nagyobb városhoz közel? Ott nincs esetleg C&A?

Jelentem, félig már átpakoltam a téli-nyári ruhákat. :) Pedig már nagyon unom. :twisted: :twisted:

Boo!
Mi van tiedapa lábával????? És a cukrával??

Én is 6 hónapos korától tervezem bevezetni a gyümiket. Aztán meg is kezdem az elválasztást, mert mire megyek dolgozni (április), addigra max. este szeretném szoptatni. De ha nem kell neki, akkor az se lesz már nagy baj.
Muszáj hozzászoknia minden ízhez, mert szeptembertől a bölcsiben nem lesz válogatás. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Utálom még a gondolatot is.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
katy76

Ancsurti!
Kanadában is van Yves Rocher?
Én nagyon szeretek ott vásárolni, vagy 10 éve ott veszem az arcápoló dolgaimat. És tényleg, ott is gyűjtöm a pecséteket!!! :lol: Pont most gyűlt össze annyi, hogy kapok 3ezer ft kedvezményt a köv. vásárlásomnál egy termék árából. :wink:

Bond!
Eszembe jutott, hogy ezzel az erővel a törpikés törülközők is sokba kerültek, hiszen azokat is vásárlás fejében adták. :wink: :wink:

Csibe?????

Kép
katy76

Sziasztok!

Látom,belehúztatok! Bezzeg tegnap előtt....

Dodi! Azért az első verzió mégiscsak jobban hangzik,mint a második. Maradj is ilyen optimista! Én is megpróbálom a dolgok jó oldalát nézni általában,de nem mindig sikerül,meg is kapom néha apától,hogy "Olyan negatív vagy!" :twisted:

Silli! Jó,hogy végre otthon vagy,apa nagyon édi volt,ahogy bejelentkezett hozzánk és beszámolót tartott :lol: Lóci szerintem is hason van!

Náunk pont tegnap előtt volt kint a doktornéni,és azt mondta,hogy mivel Lilinek gondjai vannak a magától kakilással,így nemsokára kezdhetek egy kis gyümit hozzátáplálni,de azért még kicsit húzni akarom,hátha azért rendbe jön a lelkemnek. A pocijára most felírt valamit,amit ki kellett kevertetni a gyógyszertárban,állítólag ez az ő testsúlyához való összetétel,3*1 kiskanállal kell neki adni,plusz azt mondta,hogy adjak neki éhgyomorra egy kis kamilla teát 1 kiskanál cukorral. Nem akarom elkiabálni,de eddig úgy tűnik,jó a pocijára ez a szer,mert bár kaki még nem volt (hétfő óta),de a hasa sem fáj. Lili még nem alussza át az éjszakát,általában olyan 3-1/2 4 körül kel először és után 6-kor,de utána még alszik 9-ig. Nekünk úgy tűnik,beállt a napirend,9-kor eszik először és utána ugye 3 óránként. Szerintetek mikor állnak át a 4 óránkénti szopira? Nekünk talán 2* volt eddig.

Ancsurti! Én sem adok semmit Lilinek,csak én szedek C vitamint,szerintem az átmegy a tejcin keresztül. Jaj! Erről jut eszembe,tegnap nem adtam be a Vigantolt :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy: 3 :oops: De az egyik a céges, arról nem tehetek.... :lol: Nem kellett visszaadni, mert így tudtam/ tudok segíteni az utódomnak, meg ingyér csevegni a kollegákkal :lol: Erre azért eddig túl sok példa nem akadt :roll: Amúgy csak két telefont hurcolok, az egyik privát át van irányítva a másikra :lol:

Nyuszi: a lényeg, hogy nem fáj Lili pocakja! :lol: Nálunk eddig simán ment az éjszakai alvás, csak néha kelt olyan 4 körül, de egy kis simi, cumi mindig segített- vagy nagyágyba cipelés :oops: :lol: Viszont két napja felkel éjjel 1/2 2- kor is, szopizik is rendesen... talán most van egy fejlődési ugrásban, remélem, nem lesz ebből rendszer! :D
Amikor költözködtünk, meg emiatt vásárolgattunk, a bébihordozóban folyton aludt, akkor volt, hogy csak négy óránként evett. amúgy 3.

Kép
agi125r

katy76! :)

Régen asszem 1000.-Ft.-ért járt egy matrica, tehát egy kuponfüzet 15.000.-Ft.-ba "került".
Én korábban sem sok mindent váltottam ki a kuponokkal, inkább megvártam, hogy beteljen a füzet és az árkedvezményt választottam.

"Bond!
Eszembe jutott, hogy ezzel az erővel a törpikés törülközők is sokba kerültek, hiszen azokat is vásárlás fejében adták. "

Bizony, drága volt! :lol: :lol: :lol: (Mondjuk nem feltétlenül azért, mert 3 daranak kellett összegyűlni, azt könnyen megszerezte az ember amúgyis. Inkább a 2 rugó miatt, amit rá kellett fizetni :? )

De tudok egy még jobbat.
Régen volt, hogy a G-Robynál 3.000.-Ft.-ért járt egy pecsét. Ha összegyűlt 30, akkor már viszonylag értelmes dolgot választhattál. Na, így lett nekem 90.000.-Ft.-os esernyőm. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agi125r! :)

2 telefonnak is a csengőhangja??? Azért az már komoly. :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Orsi :

Nem is vagyok lóóóógóóóós :oops: :oops: :oops: ...... na jó egy kicsit :roll: :roll: :roll:

Agi125r :

Hát persze , hogy jöhetsz, de ígérd meg, hogy nem horkolsz :D :D :D , ja és hozd Katát is, hogy Zsombi se unatkozzon :wink: :wink: :wink:

Nyuszi :

Vigantol
:twisted: :roll: :twisted: :roll: hát basszus, hogy azt én is folyton elfelejtem, persze most alszik, lehet mire felkel megint elfelejtem :cry: .Még jó , hogy a kajáért szól, azt bezzeg számon tartja, hogy mikor kell ennie. :D :D :D Igazán szólhatna ezért is.

Kép
ikoka7

Még mindig DM. :oops:
Ahhoz képest, hogy nem vásárlunk semmit a pontokért, elég rafkósak vagyunk. :wink: Annak idején egy ideiglenes kártya segítségével lehetett vásárolni, majd elkészült a végleges kártya több, mint 2 hónap múlva. Amihez lehetett társkártyát rendelni. De mi nem rendeltünk, hanem megtartottuk, Így Apa használja az ideigleneset, én meg a véglegeset. Ezzel megspóroltunk magunknak 10 hetet, amíg elkészült volna a társkártya és vadul gyűjthettük a pontokat. 8) :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.15 12:40-kor.

Kép
Kép
200907?

Nekem ott van a popsitörlő mellett a Vigantol, így nem tudom elfelejteni.

Ági!
De minek 2 privát telefon? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nekem csak a céges van, a havi keretembe simán beleférnek a magánbeszélgetéseim is. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!!

Köszi Hgabi a hiányolást:) Nagyon helyesek a csajok :wink: Megvagyunk,jól vagyunk!

Sillia!

Örülök,hogy túl vagy a műtéten!

Üdv az újaknak :)

Dobok egy képet
Kép
Vendég

Képzeltékek,az előbb Lili hanyatt fekvésből az oldalára,majd a hasára fordult!! :lol: Épp mentem volna ki a szobából,amikor mintha utánam akart volna fordulni,azzal a lendülettel oldalra vágta magát. Lehet,hogy ez még nem volt tudatos,de azért örülök neki. Ráadásul a nagy ágyban csinálta,azaz tök puha felületen :lol: Tegnap is meg ma is egész nap alszik szinte,mondjuk nem csodálom,hogy kikészíti ez az idő. Délelőtt kitettem őt a teraszra a babakocsiban,jól felöltöztettem és bebugyoláltam és majdnem egy órát aludt. De persze tiszta para volt,hogy biztos nem fázik-e a gyerek :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Most kaptam kéretlenül ( :? :? :? ) egy Milupás kiadványt, ebben volt benne a következő:
"Egyújszülött kb. 7-8 kg-ot gyarapszik 1 éves korára, ezt követően a második születésnapjáig pedig 2-3 kg-ot."
:D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Katy: mert az első egy nagyon régi számom, és az a készülék gps- es. A második meg előfizetéses, amin ingyér beszélek enyémapával :lol: . A dominos van átirányítva, sok ismerősöm még azon ér el :lol:

Ikoka: köszi! Persze, viszem Katát is, általában jön velem mindenhova- bár most megyek fodrászhoz, oda kivételesen nem viszem magammal :lol:

Conversano: Marci nagyon komoly fiatalember! :lol:

Nyuszi: Lili nagyon ügyes! :lol: Kata is oldalrafordul simán, csak onnan hasra nem akaródzik neki :roll: :D

Kép
agi125r

H. Gabi

Nekem jó a memóriám- főleg a számmemóriám-, de sajnos az idézet nem ismerős nekem. 60 év alatti vagy feletti?
Sajnos az én kedvenc magyar színészem sem él már. :cry:

Bond

Ha apa vásárol a DM-ben, nincs nála a kártya, de lepecsételik a blokkot, és így legközelebb mikor megyek DM-be, akkor felírják a pontot a kártyára a blokk ellenében.

Nyuszi

Ügyes Lili. :lol:

Conversano

Marci le sem tagadhatné , hogy kisfiú. :lol:

Kép
Kép
orsi777

Nagyon jó :lol:

Amikor Bill Gates piacra dobta a Win '98-at, a következoket jelentette ki
egy sajtótájékoztatón:
"Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a
számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000
mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint."

A fentiekre maga Mr. Welch, a GM csúcsmenedzsere válaszolt fizetett
hirdetés formájában:
"Ha a GM a Microsoft technológiáját használta volna autói fejlesztése
során, akkor azok a következo tulajdonságokkal rendelkeznének:
1. Az Ön autója ismeretlen okokból naponta kétszer leáll.
2. Az útburkolati jelek újrafestése esetén Önnek új autót kell vásárolnia.
3. Az autó rendszeresen lehajt az autópályáról. Ez egyszeruen megoldható
probléma: le kell állni, újraindítani és továbbmenni.
4. Balkanyart az autó nem hajlandó végrehajtani és a leállításra sem
reagál. Ilyenkor a motort újra kell installálni.
5. Car98 esetén az autóban kizárólag egy ember ülhet, CarNT esetén viszont
mindenülés extrának számit, és külön meg kell fizetni.
6. A Macintosh olyan autókat állít elo, amelyek napenergiával muködnek,
sohasem romlanak el. De ezek csak az utak 5 %-át használhatják.
7. Az autója mindenkülso ok nélkül kizárja Önt. Csak egy különleges trükk
segítségével lehet újra hozzáférni az autóhoz: egyszerre kell fordítani az
indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a
rendszámtáblát.
8. Az autó megvétele esetén Ön köteles egy GM által forgalmazott Delux
térképcsomagot is megvásárolni. Ha ennek a feltételnek nem tesz eleget,
akkor az autója 50 %-kal lassabban megy.
9. Az olajszint-ellenorzo, a vízhomérséklet mutató és töltésellenorzo
muszerek helyett csak egy 'Általános autóhiba' jelzolámpa van beépítve.
10. A légzsák rendszer kioldás elott megkérdezi: "Biztos benne?"
11. A motor leállítása kizárólag a 'Start' gombbal lehetséges."

Kép
Kép
orsi777

Conversano: .... szívesen :D (már csak ezért a fotóért is megérte.)

Hallottátok, hogy Szabó Gyula nagyon beteg? :cry:
Senki más nem mond úgy mesét, mint ő.... :cry:

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi: Lili nagyon ügyi. Vica még kísérletet sem tesz semmi hasonlóra. Csak a fejét forgatja, emelgeti. Ha ébren van, nem szeret hason. Addig szerencsétlenkedik, míg a kezeit hátrahúzza a feje mellől a lábához, és úgy néz ki, mind aki pofáraesett. :roll:
De ami késik, nem múlik.

Dumálni viszont ezerrel tud!!!!

Orsi. 60 már elmúlt a halálakor.

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Szegény már öreg. :(

orsi777! :)

http://dm-drogeriemarkt.hu/content/ab/jovairas.html

Kép
Kép
200907?

H. Gabi

Melyik évben halt meg, vagy az túl nagy segítség?

Kép
Kép
orsi777

Bond

Köszi, akkor okosak voltatok, hogy nem dobtátok el az ideiglenes kártyát.

Kép
Kép
orsi777

[quote]e írta:gyszerre kell fordítani az
indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a
rendszámtáblát.

Ez kész :lol: :lol:
Vendég

Orsi: amikot Zámbó Jimmy (ez naaaaaagy segítség)

Vica ma 99 napos :D

Kép
Kép]
hendegabi

Ez is mindenkit érinteni fog, csak idő kérdése:

http://www.babazo.hu/bebi/20091004-pelenakakiutes-pelenkadermatitis.html

Kép
Kép
200907?

Sinkovits Imre
Vendég

Nyuszi!
Lili nagyon ügyes!!!
Petra rendszeresen az oldalára fordul teljesen, de onnan tovább még nem.

Orsi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pontokat csak nov. 30-ig írnak jóvá. De látom Bond már belinkelte. :D

Megérkezett nekem is a 25%-os kupon, pont tegnap beszéltünk róla. :D

Pelus téma:
Nekem még mindig a Libero válik be a leginkább. A Huggies nagyon nem jött be, mert az oldala, amit hátra kéne húzni, nagyon rövid, és rendszerint kifolyik ott a kaksi.
A Pampers elmegy, de a legjobban a Libero illeszkedik a Petrus combjaira.
Ezeken kívül csak a Berbero-s pelenkákat próbáltam, de nem sokat használtam belőle, levitte, a védőnőhöz, hogy adja oda valakinek.
Most nem is kísérletezek egy jó darabig, a 3-as méret végéig biztos nem.

Most olvastam, hogy az éjszakai szopiról való leszoktatáshoz a legfontosabb, hogy a baba külön tudja választani a szopit és az alvást. Ehhez pedig állítólag az szükséges, hogy elalvás előtt ne etessünk. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Vajon az esti kaját akkor mégis mikor kéne beiktatni????? :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Most olvasom, hogy mitől lehet zöld a kaki:
A tej gyorsabban halad át a bélcsatornán, a zöld epefesték nem bontódik le teljesen, amikor kiürül.

Átpakoltam a garderobe-ot, és találtam néhány Baba magazin, Anyák lapját, meg Kismama magazint. Még az első terhességem idején vettem őket, aztán mikor elvetéltem gyorsan elpakoltam, hogy ne is lássam őket. Most meg megtaláltam és ezeket olvasgatom. Innen a sok érdekesség. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok,

Koszi a kedves fogadtatast!
200907, en azert elhiszem Ancsurtinak, hogy nagyon jo fejek vagytok, es sok tanacsot tudtok adni egymasnak :wink:

Hendegabi, nekem is tetszik a Te vonalzod! :lol:
Lisa elso baba (valoszinuleg egyke lesz sajnos... :roll: :( ). Tunderi kiscsaj, imadom, viszont kuzdunk a szopival, ami kikeszit kicsit. Neked hany gyerkocod van?

Cunci, orulok, hogy nem en vagyok az egyetlen uj csapattag :lol:

Ti hogy tudjatok beosztani az idotoket a baba mellett? Nekem eleg nehezkesen megy, segitsegem egyaltalan nincs, a paromat is csak keso estenkent latom. Nem minden nap jut ido a fozesre vagy takaritasra es ez sajna meg is latszik a lakason :roll:
Egyenlore alberletben lakunk, de kovetkezo honapban koltozunk a sajat kis hazikonkba. Szerencsere tesom kijon, ugyhogy lesz egy kis segitsegem 3 honapig.

Mar varom azt az idot mikor hozzataplalhatok, akkor talan tobbet eszik majd a gyerek. Eddig agyon gorcsoltem magam azon, hogy nem eleg “duci” a lelkem. 3375g-al szuletett es most 5 es fel kilo kb.

A Ti babaitok vegig alsznak ejjel? Lisa meg mindig felkel 2-3x, de volt mar olyan is hogy tobbszor...
Vendég

Norkili és Cunci nem dobtok a babókról képet?

Norkili, miért lesz egyke Lisa?

Odett 3450 grammal született és most kb. 5500 gramm, de 64 cm. Szerintem teljesen jó ütemben gyarapodik Lisa is. Mértétek, hogy hány cm?
Odett már 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, néha forgolódik, és nyög, gondolom fenn van, de nem veszem ki az ágyból, és hamar vissza szokott aludni.

H. Gabi

Conversano kitalálta?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.10.15 15:36-kor.

Kép
Kép
orsi777

Norkili!
Lisa hízása szerintem teljesen normális, az én kislányom és 3380-al született, és 3 hónaposan volt 5500 g. És nincs gond a kajálással. :wink:

Időbeosztás:
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert Petra kb. másfél hónapos kora óta alszik rendesen napközben. 3-4 óránként kel, olyankor kicsit játszunk, eszik, megint játszunk, aztán megy vissza alukálni. Elég kiszámítható már, így jól be tudom osztani az időmet.
Takarítani nem szoktam minden nap, illetve minden nap mást csinálok. Nem porszívózok pl. minden nap, hanem egyik nap pl. porszívózok és felmosok, másik nap a fürdőt takarítom, stb.
Főzni ált. 2 napra szoktam egyszerre.
Most még sétálni se megyünk már kedd óta, így még több időm van.
És általában 7-fél 8 körül kelek fel, aránylag korán.

Ő is eszik még éjszaka. Eddig egyszer kelt 3 óra körül, de pár napja előbbre hozta sajnos, 1-2 körül ébred, és aztán 5-6 körül. Nem nagyon örülök neki, de biztos megvan az oka, csak még én nem jöttem rá.
:roll: :roll:

Hogy keveredtél Londonba? Szerelem, munka??

Kép
katy76

Boo

Kitartás a pakoláshoz.
Most számoltam össze, hogy én életemben 17-szer költöztem,szóval van tapasztalatom a költözés terén. Mindig kidobáltam egy csomó felesleges cuccot, mégis mikor terhes lettem megint tudtam selejtezni a régi dolgok közül. Remélem innen már nem költözünk el, ha csak nem nyerünk a lottón., viszont ha nyerünk nem nekem kell pakolni, és nem viszem el a régi ruháimat és.... :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Orsi, Katy, akkor megnyugodtam, hogy nem csak az en lanykam "vekonyka" :wink: Amugy hosszu O is, szerintem mar olyan 63-64cm lehet, de majd ma lemerem.

Orsi, azert lesz valoszinuleg egyke, mert egyreszt apa mar nem mai gyerek, masreszt nincs semmi segitsegunk, apa egesz nap melozik, sokszor hetvegen is, tehat eleg sokat vagyok egyedul.

Katy, Lisa is ataludta eleinte az ejszakakat... aztan megkaptuk a 2 honapos oltast es azota nem :?
Szerelem az oka, amiert itt elek :wink:
Csak kar, hogy ennyire messze vagyunk. EGyszer talalkoztunk Ancsurtiekkal, az nagyon jo volt, csak hat ezt is ritkan tudjuk megvalositani, mert innen Toronto min. 2 ora vezetes (ha egyaltalan nincs nagy forgalom). Jo lenne, ha kozelebb laknank egymashoz, de ki tudja, talan majd egyszer ez is megoldodik :wink:
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Norkili! Lisa nagyon ééédi!

Csajok! Szerintem ebben a hasfájás elleni oldatban van valami nyugtató,mert a gyerekem két napja szinte egész nap alszik. Nem baj mondjuk,mert eddig mindig max. 20 perceket aludt napközben. MOndjuk biztos ez az idő is betesz neki. Mivel napi 3*1 kiskanállal kell neki adni,most az utolsó szopi előtt fogom adni neki az utolsót és akkor hátha átalussza az éjszakát,ha tényleg van valami nyugtató benne :lol: Amúgy biztos van,mert azt mondta a dokinő,hogy leginkább a Nospa-hoz tudná hasonlítani,görcsoldó egy kis nyugtatóval.

KépKép
KépKép
nyuszi81

norkili! :)

"Ti hogy tudjatok beosztani az idotoket a baba mellett? Nekem eleg nehezkesen megy, segitsegem egyaltalan nincs, a paromat is csak keso estenkent latom. Nem minden nap jut ido a fozesre vagy takaritasra es ez sajna meg is latszik a lakason"
Ééééééééééééés ez így van jól, ne legyen lelkiismeret furdalásod! :wink: Majd átalakul/kialakul ez is, észre sem veszed.

Katy76 és boo "problémás2 ebből a szempontnól, mert katy76éknál allergia játszik be, boo pedig finnya ( :twisted: :twisted: :twisted: )a kuytára.

Most csak én látom úgy vagy Lisád tényleg hasonlít norka81 Jázminjára? :shock: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!!

Juhejjjj!Mit latok :shock: :lol: !

Norkili!!!!!!!
De jo vegre hogy beneztel hozzank!!!

Meg nem volt idom visszaolvasni,csak bekukucskaltam,hatha mar bekoszontel :wink: !

Latog,maris maskent latod majd a vilagot,mikor rengeteg hasonlo koru kisbaba anyukajatol hallod,mikent boldogulnak....
Beleolvastam,Katy is mar mondta,hogy az o Petraja is hasonloan hizik.......nincsen semmi baj.....mindent megoldanak a csajok :wink: !(nyalnyalnyal :P )
Bar en meg a mai napig nehezen boldogulok Hangi sirasaival,hiaba minden.Neha jo napja van,neha rossz....ma mar tul vagyunk egy 20 perces "semmi sem jo"kuzdelmen.....Most megint alszik!
Es latod,mas baba is ebredezik ejszaka tobbszor,de persze vannak olyanok is,akik atalusszak az ejszakat....ez nagyon valtozo,es hiaba allt be egy napirend,addigra borul az elozo....
Eppen a mostani ejszakank is maskent alakult,mint a "megszokott".1/2 11-kor alvas(nehezen ment)es lam mar 2:20-kor ehes volt....aztan 6:30-kor is.....ezutan gyakorolta a hasrol hatrafordulast(kivaloan csinalja :wink: )aztan aludtunk8-ig....szomszed szekeket tologatott a haloszoba felett,ebredes.majd alvas meg 3/4 10-ig......
Azota evett,jatszottunk,es megint szunya,de persze jokora hiszti elozte meg.....
Jo lenne mar majd eloben is latni Lisat!!!!Osszeereszteni a csajokat....

Nem is tudom hirtelen,azt hiszem Nyuszi kerdezte hogy mikor szoknak at a 4 orankenti evesre :shock: :shock: :shock: huuu,mi azert meg a 3-nal sem tartunk...... :roll: :roll:

Marci tenyleg tiszta fius,es komoly,Virag a szepszemu!!!Noci serojat imadom!Latom nagyon orult a bicajnak!!!

Na igy Dodi optimizmusara nagyon irigy vagyok,de azt hiszem ehhez szukseges egy jol kozremukodo kisbaba is....azert ugy sejtem,Botond 1/4 annyira siros termeszet,mint mondjuk Kuglikam...hiaba minden jotanacs,igyekezet,Suttogo,stb....

Na most ezt elkuldom,es leguritok egy kavet,mikozben majd talan sikerul visszaolvasnom.....

Kép
Kép
ancsurti

norkili! :)

Mielőtt Eminenske ( :twisted: :twisted: :twisted: ) feltenné a kezét: ő sem mérvadó, mert ők rendelik a kaját és még a gyerek is a "Tökéletes" funkcióra van állítva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ííííííííííígy nem kunszt kézben tartan a dolgokat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

orsi777! :)

17 még pasiból is sok, nemhogy költözésből! :shock: :shock: :shock: :shock: Felsorolod, hogy hol, meddig (nem)dekkoltál? :?:

hendegabi! :)

Ha jól tévedek, akkor az ominózus mondat a "Tizedes meg a többiek"ből van a legvégén, amikor szétválnának, de végül csak ő nem tartana a többiekkel. Aztán persze tovább tart, lásd az idézetet.

Kép
Kép
200907?

Norkili! Lili egy kicsivel kevesebbel született,mint Lisa (3280g) és ő is 5 és fél kiló és most pénteken lesz 12 hetes,szóval ne izgulj,tökéletes Lisa gyarapodása. Legalábbis a mi doki nénink teljesen meg van velünk elégedve :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Bocs a "bepofátlankodásért", de Orsi azt mondta, hogy nem fogjátok leharapni a fejemet :lol:

Lenne egy kérdésem, csak pontosan nem tudom, hogy kihez. Mikor még babás voltam, és júliusban ezerrel nézegettem nálatok a babaképeket, akkor olvastam, hogy valakinek a babája eléggé élelmiszerallergiás. Remélem jól emlékszem, hogy itt volt. Az lenne a kérdésem, hogy ez hogyan derült ki? Vizsgálatokból, vagy csak gyanús volt a dolog?
Mert úgy néz ki, hogy az én pici fiam tejallergiás, de csak gyaníthatóan az. Jó lenne biztosat tudni. A lányom is az volt 2 éves koráig, (ezért is valószínű), de neki csak egy éves kora körül nézték meg vérből, hogy tényleg az.
Mivel Levi még szopizik, nem mindegy, hogy tényleg az-e, és hogy mennyire, hogy mennyire kell magamtól megvonni a tejtermékeket.
Köszi a segítséget!

És gyönyörű babáitok vannak!!!

Én is teszek egy képet az én pici (2 hónap 6650g, 61 cm :lol: ) fiamról.
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, még egy a mennyiresoványagyeremhez. Hugi 2920 gr-mal és 51 cm-mel született. Ehhez képest 3 hónap alatt 1040 gr-ot hízott és 6,5 centit nőtt. Így most, 3 hónaposan 3960 gr és 57,5 centi. És egészséges. :wink:

Kép
Kép
200907?

linacska! :)

Először is üdv! :)
Másodszor is pedig szerintem marietta1982-ékra gondolt. :roll:
Harmadjára pedig: te is nyugodtan maradj velünk. :wink:

(Basszus csajok, ezt a tempót már lassan én sem bírom. :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Pár napig nem volt gépem, szervízelték. Már szinte elvonási tüneteim voltak :cry:

DM-t én is szeretem. És mivel ott vásárolok, gyűjtöm a pontokat. Így vagyok az Interspar-ral is :wink:

Norkili
Üdv itt!
Szerintem teljesen okés Lisa súlya! (kép alapján nagyon szép, formás baba)
Iringó 3420-szal született, 3 hónaposan 4980 volt.

Sillia
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! Pihenjél sokat!
Vendég

Szia Linácska

Üdv itt, látod aranyosak a csajok, akkor jól emlékeztem Marietta 1982-re.A doki , miért nem vetet le vért Levitől?

Kép
Kép
orsi777

Bond

Majd leírom, de ahhoz tényleg kell szabadidő :oops:

Levi nem semmi nagy baba még mindig :shock: :lol: , és aranyos nagyon a testvérétől, hogy így ápolja :lol: :P :lol:

Lisa tényleg olyan szép, kislányos, mint Norka Jázminja. :P

Voltunk kint sétálni csak egy fél órára mentünk ki, nagyon jól esett Odikának és anyukájának is. Odett végig aludt.

Kép
Kép
orsi777

Köszi a szíves fogadtatást :lol:

Orsi,
kérdeztem, hogy ki lehet-e valahogy mutatni biztosra, de azt mondta, hogy ilyen kicsi babának ha felmerül a gyanu, akkor inkább adják a tejmentes tápszert, mert azzal nem árt, egészséges baba is eheti azt is, és így a tuti. Majd nov. 2-án megyünk a Heim Pálba a SIDS szűrésre, ott úgyis vesznek vért, és talán néznek erre vonatkozó dolgot is. Az augusztusi fórumból már volt egy baba, és neki mondták is, hogy hajalma van a tejallergiára.
Amúgy Levi súlya alatt már leszakad a karom, nem volt idő hozzászokni, szépen bekezdett :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: