na. lehet, hogy én is félreérthető voltam! ... szóval nem azért lesz nagy banzáj, mert mi csak ilyen jellegű bulikat tudunk elképzelni, hanem azért, és ez egy hosszabb sztori, akit nem érdekel, az ugorgyon!
szóval az esküvőre mindenkit meghívtunk, aki a közelebbi családhoz tartozik, itt elsősorban párom családjával voltak gázok. pl. keresztanyja+férje és keresztapja (anyuja öccse)+felesége, anyja másik öccse+családja se szó, se beszéd nem jöttek. hogy miért, az a mai napig rejtély. gondolom ők is nagyon elfoglaltak. aztán persze kaptunk kritikát, mert nem küldtünk megszülettem-es értesítőket, mert azt biza úgy szokás, stb. stb. mindig volt valami, amiért pampogni lehetett. a kapcsolatot párom nem is nagyon erőlteti azóta, ami viszont anyósnak (anyukájának) nem tetszik, mert, hogy ugye az ő testvéreiről van többnyire szó, de nem akarja megérteni, hogy az ember csak elvárja már az ilyen közeli rokonoktól, hogy igenis jöjjenek el az esküvőmre, szóval a kapcsolat nem az igazi, vagyis inkább nincs is. idén csak apósom temetésén találkoztunk (januárban), addig sem, és azóta sem! na most párom kitalálta, hogy itt a remek alkalom, ismét mindenkit meghívunk a gyerkőc 1. szülinapjára, mondván, hogy ez nekünk fontos. és akkor kiderül, hogy ki hogyan áll a témához! majd meglátjuk, hogy ezek után mennyire lesz kedvünk kapcsolatokat ápolni az említett felekkel. anyós is rájön, hogy milyen bunkóság ez, és leszáll végre a témáról!

szóval ennyi!
de igazából nem is lesz annyira nagy buli, inkább csak némi csipegetnivaló, meg tortázás! mi is valami olyasmit tervezünk, hogy én sütök Beni által is ehetőt, meg lesz talán kis fasírtgolyós uzsi parti. és ennyi!
Panna. én értettem félre valamit!?

Réka unokatesó, hajrá!
Dia, a magas szárú szandit értem. remélem, hogy azért gyógycipellő nem kell. azt biztosan nem kényelmes, persze, ha muszáj, az más!
Vera, ez a saját kezű ajándék nagyon jó ötlet!

lehet, hogy én is csinálok valamit. de sajnos rajzolni nem tudok. így marad a keresztszemes! azt úgysem csináltam meg szülésre...

pedig oda is terveztem! na. még van szűk 2 hónapom... hátha összejön!
ha van fotót Bence ajándékáról, majd muti már! köszi!
jajj, és képzeljétek! szomszédasszonyom babát vár!

tök örülök. szerettek volna mindenképpen az első csemete 2. szülinapjáig kistesót összehozni. ezen görcsölt szegényem, és mióta nem, na tessék, össze is fog jönni valószínű! ez a baba is februári lesz! tegnap voltak dokinál. 6 hetes a picuri, 4mm, és már vert a kis szívecskéje!

annyira jó visszagondolni, mikor én mentem első uh-ra... hmmm.
Binyek! köszi a cumót. tegnap megjött!
köszi a jókívánságokat! remélem, hogy tényleg csak a fogacskáktól van... a fönti ínye durván meg van duzzadva, meg fehérlik is, de én még nem hiszem, hogy pár nap és áttöri, bár ki tujda. sosem jött még fenti első foga gyerekemnek!
na. megyek. összerámolom egy kicsit a kataszrófa súlytotta övezetünket... pedig alig voltunk ma itthon!

lehervaszt, hogy mindig csak rámolok, és olyan, mintha semmit nem csinálnék. nem a játékok zavarnak, a mi szarjaink inkább... trehány egy banda!
jó éjt mindenkinek!!!