A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna: mi is leköltöztünk a nappaliba,a gyerekszobában 28-29 fok,a légkondit meg nem engedem rá Martinra :roll: Itt most elviselhető,25 fok körül lehet.
Teremgarázs :lol:

Tetyk: én is betojok a szövegeden,jót nevettem! :lol:

Csajok,Martint miért nem tudom hanyattfekve tartani legalább 10 percet kaja után?? :shock: :lol: Hála,még nem jött vissza a főzelék :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Nálunk 25 fok. Redőnyök lent. Egész nap megy ventillátor. Voltam az erkélyen, valami iszonyat kánikula van!!! Nem is főzök ma, mert az 3 fokkal tuti megemeli a hőmérsékletet.
Jaj, de jó lesz csobbanni a Balcsiba!!!! Meg mindjárt a fürdőszobában.

Tetyk: behalok a humorodon! :lol: :lol:

Hanna: Olivér a kis hurkás etióp éhező. :lol: :lol: (hasonló fürdőgatyesze van Ádámnak is)

Erika: na ezen én is mindig felhúzom magam. :evil: Sok felelőtlen nő. A kórházban is lehet baj, de ha otthon történik, nem sok esély van.

krisz78

Krisz: Sóstóra mentek?? Mi is lehet,hogy megyünk pénteken!!!

Hanna: Martinnak meg pont ilyen gatyeszt vettem (már amennyiben ez Olivéren Bambino Mio úszópelus :wink: )

KépKép

KépKép
kata8110

Tetyk :lol: :lol: :lol:
Bent 24fok, kint 42 :evil:
Rohadék szúnyogok :evil: :evil: :evil: Tetőtől talpig tiszta csípés mindkét gyerek :evil: Már nem tudunk kimenni egyáltalan az udvarra, és bent is hemzsegnek...van valakinek ilyen konnektorba dugós riasztó, ér az valamit?

benci

Benci: nekünk,ha kellett,használt. Bár nem tudom,nagy inváziónál mennyit ér :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata,
köszi, egy próbát megér akkor :roll:

benci

Benci: melyik? Amelyik mérgez, vagy amelyik ráz? Saci is csípéses :( a nagyokét már nem is számolom :(
Kata: miénk is bambinomio :) meg van tescos is... majd du. dobok fotót :)

Csöre
csöre74

Csöre: én is azon meditálok,hogy fellehelem Martinnak is a kis medencéjét,csak tombol a napsütés mindkét teraszunkon,így egyelőre bent pihegünk a szobában.

És holnap a nagy nap: visszük Martint úszni :D Remélem, tetszeni fog neki!

KépKép

KépKép
kata8110

SZIASZTOK!

NÁLUNK FENT A GYEREK SZOBÁKBAN 30-32 FOK VAN. :cry:
kINT ÁRNYÉKBAN,34,5 :cry:
MEDENCE VÍZE 31 FOKOS :lol:

KITTIKÉM NAGYON SZENVED,ALUDNI SEM BÍR,ENNI SEM ESZIK,CSAK NYAMNYOG,

Kép
Kép
Kép
regina74

Na,Martin is nyüszög,lehet,elalszik :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

BENÉZTEM A 2010-ES JANUÁRI TOPIKBA.
ANNYIRA LÁZBAN VANNAK A CSAJOK :lol:
MI IS ÍGY VOLTUNK EGY ÉVE????
ÉN MONDJUK,MÉG ILYENKOR NEM TERVEZGETTEM NAGYON,PRÓBÁLTAM TÚLÉLNI AZ ELSŐ 15 HETET,POCSÉK VOLT :cry:
DE MEGÉRTE :wink:

Kép
Kép
Kép
regina74

Regina! naná, hogy volt itt láz....főleg az első babás kismamák paráztak tervezgettek:)

Tetyk! :lol: :lol: :lol: na kitaláltuk, hogy Torockóra megyünk mert ott van szállásunk és onnan járunk majd el kirándulni, ha meg messzebbre megyünk akkor megszállunk egy éjszakát. Jó lenne valami strand is de eddig még egy utunk alkalmával sem sikerült találni...csak a medve tó de az meg Máténak nem jó:( kicsit hozzászoktunk már idehaza, hogy minden bokorban strand meg élményfürdő meg wellness van....
A legjobb az volt amikor tavaly nyáron Homoródalmáson voltunk az ORbán balázs barlangnál és mondták, hogy ó van itt strand! NA elmentünk de az egész egy 2méterszer 2 méteres fával borított gyógyvíz volt egy mező kellős közepén....gyönyörű helyen volt de valahogy nem erre gondoltam :lol: :lol: :lol:

Csöre! nekem kifejezetten kényelmes a fél vállas megoldás mert jobban bírok mozogni, nincs mind a két vállam terhelve, sokkal jobb a tartásom is. Én csúszó csomóval kötöm és akkor könnyű állítani.
katuska79

Áááá, Kata, mi 1/2 11 óta bent vagyunk... vagy korábban? Nem is tudom. Majd 5 után megyünk ki. Megetettem a bandát (jujj, de finom volt :D tarja szeletek tepsiben, sajttal, tejföllel :D), Matyi és Mesi üvegfestenek, SAci a papírjaikat pakolja, Marci és Zaza meg gyöngyöt fűznek... asszem :D
Hajrá úszás :D :D De jó lesz!!!
Regina: hú, ne is mondd... én július 26-án mondtam meg a főnökömnek, hogy babát várok :D ilyenkor mélg naaagy titok volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Enyém Saci sincs a toppon...szerintem kaki kínja van.... nehezen alkalmazkodik a kajához :roll:
Benci: szóval így etetés után vissza a szúnyogriasztó témához... ami ráz, nekünk bejött, van picike, azt a lakásban használjuk, a gyerekszobákban, tele van állatkával, a gyerekeket nem eszik. És van egy méretesebb példány a teraszon... nos, az dolgozik ezerrel, de persze van is mit. Az elektromos méregszórót nem szeretem, mert méreg és mert büdös.

Csöre
csöre74

[quote]B írta:enci: melyik? Amelyik mérgez, vagy amelyik ráz?

Csőre:passz :shock: ...Nektek milyen van?
Fiamat most tettem le aludni, nem hiszem, hogy fog tudni, 30 fok van a szobájában, az emeleten...Borkának is ott van a szobája, de még egy napot sem aludt ott, első hónapokban azért, hogy ne zavarjuk a fiúkat, lent aludtunk a vendégszobában, most meg azért, mert ott csak 24 fok van...én meg szintén lent a nappaliban, hogy ne az emeletről járkáljak 3-4x le éjjelente :shock: ...Ezzel hozzászóltam a szex témához is :oops: ...féléve külön apától, így aztán elég nehézkes :lol:

benci

Csőre :D , közben már írtál is :D
És ezt hol lehet beszerezni?

benci

Z még gyorsan eszembe jutott. Szóval, hogy mindig azt mondják jaj mennyivel jobb nyáron szülni merthogy meleg van, nem kell annyira beöltöztetni a babát stb stb. NEm tudom ki hogy van vele de én mindenről az ellenkezőjét látom, tapasztalom. Mikorra elkezdi a fickándozást és nem akar öltözni egyre kevesebb ruhára van szükség. A hozzátáplálás időszakában frissen eheti a barackot, szilvát, meggyet, almát és minden elsőre adható gyümit, az "új" zöldségeket. Amikor elkezd járni egy éves kora körül, overallal lesz körbepárnázva így mikor esik kell odakint nem lesz belőle baleset és mire biztonságosan szalad itt a tavasz és hatalmasakat lehet sétálni, futkározni vele.

Látjátok csajok miylen ügyesen csináltuk? praktikusan születtek a babák :lol: :lol:
katuska79

Itt nincs szúnyog....viszont csongrádon mikor hazamegyünk söpörni lehet őket!
katuska79

Benci: nem is tudom, szerintem majdnem bárhol... azt hiszem, mi a metróban vettük, de tuti van a barkácsáruházakban is, meg tesco-auchan típusú "remek" üzletekben.

Katuska: maximálisan egyetértek az érveléseddel :D magam is így látom :D

Csöre
csöre74

VAlaki magyarázza már le nekem, hogy miért nehéz a vidéki embereket rávenni arra, hogy kicsit kimozduljanak otthonról!!!! (tisztelet a kivételnek) MIért kell betojni az autópályától, a pár óra utazástól, hidegtől melegtől épp ami van, a többi autótól, a lámpáktól, parkolóhely kereséstől attól, hogy a várostáblán túlra is elmerészkedjenek 1 hetes előre tervezés nélkül????
katuska79

Katuska: :) Nem tudom,de nekem anyósomék sem mozdulnak sehova,valami hihetetlen! Hívtuk őket Balcsira,de nem jönnek,mert mikor Apa kicsi volt,akkor olyan sokat voltak (mintegy 25-30 éve :roll: )

Csöre: MArtinnál is kicsit bekavar a kaja kaki ügyben :roll: Szinte minden pelusban van,igaz csak kevéske. De imádja a a zöldséget,gyümölcsöt,majd hozzászokik a pocak is :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre, mi kimerészkedtünk 3/4 12 körül, 12:20-kor már bent is voltunk. Az egészet csak Zsófi élvezte, mert pancsolt ezerrel. Én azt hittem megfővök közben. Most a szobájában szenved, próbál elalduni, hát nem tudom. Jó lenne, ha egy kicsit sikerülne neki.

Téli babák: én most már úgy tervezem, hogy a következő is így sikeredjen, vagy őszre. (januári projektkezdésnél bármi lehet, Zsófi 7 hónap alatt sikeredett össze) Egy valami nem volt jó, hogy kb 1 hónapos koráig nem tudtunk kimenni olyan car idő volt. Utána.... Amint megkapta az overált máris aludt. Nyáron mi lenne? Szenvedne a hőségtől ő is, amikor még sokkal többet kell aludnia, mint most. Szóval szerintem is jó időben jöttek. :lol:

2010 januári topik: én is szoktam olvsani néha nosztalgiázás céljából. Amennyire emlékszem ide kb júl. végén csatlakoztam. Addig csak olvasó üzemmódban jöttem.
Én nagyon be voltam sózva. Folyamatosan azt vártam, hogy legyen végre nagy hasam. Ennek ellenére 16 hetesen is úgy néztem ki, mint aki jól meghízott. :lol: Augusztusban amikor mentünk nyaralni, akkor is csak oldalról látszot valami pocak. Elölről, hátulról semmi. A végén meg már azt vártam, hogy legyen már végre vége. :lol:
Igazából már nagyon várom a következőt. :roll:

Kép
Kép
cs_erika

Közben enyém gyerek is édesdeden alszik! Én meg olvasgatok mellette a kanapén,keleti kényelem :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Erika: nagyon rámoccantottál a baba témára te is! Már csak Apa kell,hogy rámondja az áment,mert ugye a piszkos anyagiak,valamiből élni is kéne :roll:
Amúgy félidősen rajtam orvosok csodálkoztak,hogy jéé,babát várok?Annyira nem volt még látható a pocak :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Zsófi alvás:
letettem mert ásítozott, és nyüszögött.
Nyüszögést folytatta, közben pörgött, forgott az ágyában. Most (fél óra után) kihoztam.
Láttátok volna azt a széles mosolyt......

Kép
Kép
cs_erika

Nálunk a részemről kell az ámen. Apa benne lenne.

Én dolgoztam október végéig. És amikor bementem valamelyik rendelőbe októberben elbúcsuzni és bemutatni az új kolléganőt (tudjátok, orvoslátogattam) rámcsodálkoztak, hogy tényleg babát várok? Nem is vették észre. És akkor már 25-28 hetes voltam.
nem takargattam, csak szimplán nem volt hasam. Pedig Zsófi pont akkora volt amekkorának kellett.

Kép
Kép
cs_erika

Kata, hogy sikerült bealtatni?

Kép
Kép
cs_erika

Petra most ébredt 2 és fél óra alvás után...Máté még nyomja:)

Kata :lol: :lol:

de most tényleg mi olyan nehéz egy elindulásban???? Még a legnagyobb nyaralás megszervezése sem több egy napnál ha megvan az időpont meg a hely. szállást foglalni, kifizetni stb egy nap alatt megvan. Vásárolni mit kell? Mi az a létfontosságú dolog amire nyaralás alatt szükség van és ott helyben nem lehet beszerezni??? A ruhákat meg ki kell kapni a szekrényből, táskába be oszt jó van....vagy csak én látom túl egyszerűnek a dolgot????
CSak egy egyszerű hétvégi programra hívtunk meg vendégeket szombati állatkertezéssel. de komolyan olyan kínnal vannak, hogy na. Most a parkolás a gond, hogy utálnak helyet keresni. Hát tényleg nálunk az udvarban nem könnyű parkolni...pestről mindenkiben az él, hogy állandó iszonyat dugó, kosz és káosz...holott ez csak egy két kerületre és azon belül is csak bizonyos útszakaszokra igaz.
katuska79

Katuska: :lol: :lol: Hát én tényleg nem tudom :lol: Én azt látom,hogy anyukámék non-stop (na jó,ez túlzás,de nagyon sokat) utaznak, belföldön is,meg London,Róma,Párizs,Loire völgy,hogy csak lesek. És mindezt úgy,hogy azért nem perfektek nyelvekből,de azért nem adják el őket.
Kérdeztem Apát is,hogy az ő szüleit nem érdekelné ilyesmi? Nem kell luxusszállodába menni, olyan jó kis szállásokat lehet találni,pl Prágában is,de nem mennek,mert nem :roll: A fene sem érti,hogy egyes emberek miért nem mernek,vagy ami még érthetetlenebb számomra,miért nem akarnak kimozdulni?

Erika: nyüszögött,ölbe vettem,bekómált :lol: Pedig általában magától beszunyál,de most kellett az 'anyaszag'. Mondjuk aludt vagy 25 percet, most meg hasal és nyüszög... Most vagy még álmos vagy melege van...Szomjasnak nem szomjas,ivott,pelus kicserélve...na,itt fogy el a tudományom néha. És még 3 db. körmét le kell vágnom,az előbb nem sikerült befejezni a műveletet.

KépKép

KépKép
kata8110

Erika: én meg monitorkodtam :wink: Na,nem nőgyógyászok nézték be a helyzetet :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Nálatok is olyan érzékeny a bőre, hogy amikor megfogjátok azonnal piros lesz?

Kép
Kép
cs_erika

Enyém Lányka is durmol :D Igaz, korábban ébredt, mint kellett volna, ezért elég nyöszke volt. Neki az altató cickó kellett...

Utazás: szerintem ez nem attól függ, vidéki-e valaki...

Jaj, úgy vonulok be a történelembe, mint "Csöre a kegyetlen" :? a nagyok kiszórtak egy rakás gyöngyöt, és amikor felfedeztem, közöltem, hogy addig semmi nincs, amíg nem szedik össze, és válogatják szét színenként... hát, tudjátok, az a kásagyöngy, és minimum 6 szín, ha nem több... kis Hamupipő munka...
És akkor a nappaliért még nem is szóltam... itt rakás újság, üvegfesték és kellékei a földön. Ha az lesz a következő, kitör a palotaforradalom :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Kata: még akartam írni, hogy én nem teszem le Sacit evés után, megyek vele pár kört, hogy "ülepedjen", tudod, ő aztán egy másodpercig sem képes nyugton maradni :D Addig elpakoljuk az edénykét, megnézzük az ablakból a cicákat, stb... aztán mehet világgá :D
Kaki: Sacinak azóta ritkábban jön és sűrűbb az állaga...

Csöre
csöre74

Csöre: ez aranyos! De nem vagy semmi ennyi gyerekkel!!! :wink: Mikor mehetünk 'edződni'? :wink: :lol:

Erika: én még nem tapasztaltam :roll:

Csajok szerintetek elég Martinnak 30 faktoros gyereknaptej árnyékban? Vagy irány a patika és vegyek jó kis Vichy 600 faktorosat?

KépKép

KépKép
kata8110

Kép
ezt csinálja alvás helyett

Kép
meg ezt :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Csöre: Martinnak is olyan kis bogyó :oops: De most akkorát alkotott,hogy csak lestem :shock: Én sem teszem le egyből kaja után,de mindig attól tartok,hogy visszajön a kaja,mert egyből hasal -- hála,eddig nem volt baleset :D Most épp a járóka rácsát veri ezerrel a csörgővel :lol: A gyerek tuti dobos lesz :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: én 30-ast használok Sacinak :)
A héten vagyunk, 5 gyerekre turbózva (ez ne zavarjon), majd 2 hétig nem, majd újra vagyunk :D

Erika: jaj, nagggyon álmosnak tűnik Zsófi :wink:

Csöre
csöre74

Csöre, hát igen, ki is hoztam, semmi értelme :shock:

Kép
Kép
cs_erika

Csöre! én is vidéki vagyok....azért így írtam mert csak velük van iylen tapasztalatom...
NA akkor ma nálatok nem lesz bálbamenetel:)....

Erika! Zsófi szereli az ágyat??? Még pár nap és kiszedi a rácsokat alvás helyett:)

copfos Petra:) látszik, hogy még mindig alszik Máté és ráérek nyüstölni a jányt:)
Kép
katuska79

Katuska: jó nagy haja van Petrának :D
Ismerek olyan Bp-it, aki még a saját kerületéből sem mozdult ki :wink: szóval szerintem nagyon emberfüggő, de biztos több a vidéki a "helyhezkötöttek" között :)

Kata: ha dobos lesz, készítsd az idegeidet :wink: :lol:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Megállt a fogunk, vagy mi...látom az íny alatt, de lapul...tegnap óta kap Lilla Pulsatilla és Chamomilla bogyeszokat, ma jobb napja van. A meleg ellenére is egész jól elvan,most alszik. Igaz, lezuhanyozom néha, tetszik neki :)

Vélt evésproblémák: az tény, hogy a babák melegben kevesebbet esznek. Lilla a sok szopi mellett sok vizet is kér. Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Okosabbak ők annál, hogy éhezzenek! :wink:

Hanna: Olivér nagyon helyes! Annyira féltékenyek vagyunk Sacira! :lol:

Naptej: mi 50-essel nyomjuk, biztosra megyek :roll:

Tesó: pocakot akaroooooooooooooooooooooook! :roll: :roll: :roll:

Csöre: nyugi, a 6-9 hónapos picit nagy Lillára, de a szűket/passzentosat nagyon utálja...meg állandóan nő, kéthetente ruhákért futkosok :? Ja, igen, és úgy teszek, mintha nem élvezném :lol:

Mamami: hát, pár napja olvasom, de jelentkezni akarok egy kendős tanfolyamra, Lana kendőket nézegetek, és gondolkodom, hogy itthon mosható pelusozni fogunk. Egyébként abban nem érzi, ha egyet belepisilt? Beszéljen már le valaki! :shock:

Egyébként a kendő azért szívügyem, mert mi lesz, ha jön az öcsi? Újszülöttet nem tehetek MT-ba, igaz? :roll:

Képzeljétek, mit csinált Lilla!
1. Megette a pár napja vásárolt cipők blokkjait :shock:
2. Kikúszott utánam a szobából az előszobán át a konyhába (kb. 5 méter). Becarok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Van ötletetek, hol tudok malacperselyt venni? 15,000 ft-ot szeretnénk beletenni 200-asokban, esküvőre...

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Szilvi: malacpersely: passz
Mosható pelus: nézted mennyibe kerül?! Veszett drága. Arról nem is beszélve, hogy nekem a mosása sem fér bele, a napi 3-4 adag mellé egy 5-ik... képtelenség. Nem tudom, hogy érzi-e, ha bepisilt... biztos előbb, mint az eldobósban. Gombócmakka moshatózik, de ő mostanában nem jár felénk :( Ő popin-t használ. Meg Biga.csiga gondolkodott rajta. Én amúgy nem lennék ellene, de nem fér be az életembe a dolog, és igazából nem tudnék megfogalmazni olyan érvet mellette, ami a fentieket félresöpörné...
Lana kendő: nagyon szép, már tapperoltam is, kis finom :) De nemtom, hogyé' adják... MT-ba tényleg nem jó újszülöttet rakni, ahhoz érdemes kendőt venni, és jó ötlet most belevágni, mert rutionos leszel, mire jön a kistesó.
Fogacska: ááá, Sacinak jó pár hete véraláfutásos volt, de azóta is semmi... ez sajnos elég hosszú folyamat.
Na, csajbulit csapunk Mesivel... majd jövök :D

Csöre
csöre74

Csöre: :lol: Meg is mondtam anyukáméknak,hogy ide dob nem jön -- énfelőlem náluk lehet síp,dob de még nádihegedű is,de nem szeretném napi 24 órában hallgatni :lol: Persze,múltkor a játékboltban olyan édes dobot meg trombitát láttam,hogy majd tuti elcsábulok :lol:

Szilvi: malacpersely: játékbolt? Régió és társai? Vagy, van a Nyugati meg az Oktogon között egy 'retro játékbolt',hátha.

Katuska: micsoda frizkója van Petrának!!! Tündéri!

Erika: Édes Zsófi,ahogy szerel :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Végre elaludt. Már nem tudtam vele mit kezdeni, kivittem az erkélyre pancsolni. Fél órát fürcsizett, úszott minden. Jól elfáradt, most alszik.

Kata: most nem oda megyünk, hanem egy barátunkhoz. Sóstó az egynapos leruccanásokkor játszik. Ha mentek, a strand jobb szélében van kifejezetten gyerekeknek sekély víz. (állítólag) Mi a csúszdánál tanyáztunk egy fa alatt, nem nagyon járkáltam a melegben, és csak a kijáratnál hallottam egy anyukától. Nézd meg, hátha alkalmas Martin pancsiztatására, aztán számolj be nekem. Még biztos fogunk Sóstóra is menni egy párszor. Olcsóbb mint az aquaparkok (benzinnel együtt is), és mi jobban is szeretjük.

Hú, látom rákattantatok a tesó projektre. Mi még nem. Még Ádám is olyan pici.

Sziszi: lebeszéljelek? Kell neked még több házi munka a pelenkamosással? Anyáink hogy örültek volna az eldobhatónak. A pelenkamosásra fordított időt fordítsd magadra! Gondolj arra, hogy egyre büdibb lesz, amit kinyomnak magukból. Na?

Katuska: mi is voltunk Torockón tavaly. Azt a szar utat!!!! Lehet , hogy csak a GPS vitt be rossz felől, és van másik út is, de komolyan azt hittem, elvetélek. Leszakadva az út, a kátyú nem jó szó arra, amivel tele volt. Talán gödröknek nevezhetném. Amúgy gyönyörű, hangulatos kis falu, de végig reszkettem az utat a baba miatt.

Erika: Ádám is ezt csinálja alvás helyett :lol:

katuska: Petra a Hajas szalonban járt? :lol:

naptej: Nivea 50-est használunk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.07.15 16:00-kor.

krisz78

csatlakozom kriszhez

elaludt, én is kivittem fürcsizni, már olyan nyűgös volt, hogy bármit csináltam üvöltött. Cici, abba pedig jól bealudt.

Kép
Kép
cs_erika

Alvás helyett

Kép

krisz78

Krisz: oké,akkor lehet,hogy megnézem! Bár alapvetően oly' sekély ott a part mentén a víz,hogy szinte bárhol jó :wink: Mi is a csúszda környékén szoktunk táborozni,valamelyik kis fa árnyékában! Amúgy honnan van Ádinak az a klassz kis csónakja?

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: a Cora-ból, de nagyon tutikat lehet kapni a strandnál is, ott a fenti parkolónál. (persze drágább, de hinném hogy olyan sokkal)

krisz78

Krisz: köszi!!!! MErt vettem MArtinnak olyan kis beülős úszógumit,meg medencét,de ez a kis csónak is nagyon bejön :D
Micsoda sérója van Ádinak is,megzabálom!

Csöre: olvasod ezt? Krisz-Ádi csónakja a Cora-ból van!!! Csak,hogy ne a Tescoba menj :lol: :lol: Mert annyira beszéltüka talin múltkor :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: áááá, a cora nekünk nagyon kiesik... és még nyaralni sem abba az irányba megyünk. Igaz, addig már tescoba sem megyek :D Voltam vasárnap :) Nem volt csónak :? de volt mosható fürdőbugyi-pelus 650-ért.

Hehe, Ádám is nagyon alszik :D

Enyém gyerek annyira mocskos az egész napos kúszás-mászástól, hogy komolyan elgondolkodtam, berakjam-e a kiságyba... ugye a nagyok medencéznek, ki-be rohangálnak sáros lábakkal, Saci meg mindenütt ott van, felszedi a behordott koszt... én meg nem moshatok fel percenként :? áááááááááááááááááááááááááááááááá

Azt hiszem, ledőlök kicsit, amíg alszik Saca... a nagyok sincsenek a vízben, nem kell béjvocs-csajszit játszanom :mrgreen:

Csöre
csöre74

Krisz, össze kellene hoznunk a gyerekeinket úgy gondolom. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: