A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Okés egy dolgot utálok csak az ősz-tél-ben ,hogy hamar sötétedik és ilyenkor az emberek már nem indulnak el mondjuk 6-kor sehova,mert "késő" van,pedig nyáron simán megtennék,mert ha világos van 6-kor akkor nincs késő!!!!remélem érthető voltam???

sutimano76

Süti: azzal a kézzel, amivel főzök, azzal lehet közben dobni és lépni is. :wink: Egy kézzel csak egyszerű dolgokat vállalok be, de majd megmutatom, ha jöttök legközelebb. :lol:
Laptetűűűű, úgy legyen. :lol:
Megnyugtatlak, Julcsi nyert.
Ősz: én is imádom, a szép őszt, a sárgát, a barnát, a vöröset ... nagyon ... :lol: de nem ezt a szürkét ... az esőt is szeretem, de akkor szakadjon. :D :wink: :D

No, főzök tovább, mert mindjárt érkezik apa. :D

KépKép
KépKép
madar

Hsz-eim száma 999 ... illetve ez lesz az 1000., akkor most valami fontosat írok:

Nagyon örülök, hogy Rátok találtam ... és most már biztosan tudom, hogy nem véletlen volt, hogy nem az augusztusiba, hanem - magam sem tudom miért - a szeptemberibe írtam. Annyira mások vagytok/vagyunk és annyira jók ... és én már eddig is annyit tanultam, kaptam Tőletek ... Köszönöm. :D

KépKép
KépKép
madar

a másokat úgy értettem, hogy mindenki külön-külön egyéniség, jó kis karakter :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

De aranyos vagy Madár, hogy ilyet írtál!!! :wink: Még szerencse, hogy ezt a topikot választottad!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Veronikának nagyon boldog 2. hófordulót kívánok és mosolygós napokat!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madar....hüpphüpp....köszi mi is hogy vagy nekünk!!!!!

épp most könnyeztem meg a házalakítós műsort is!!!!szóval ázik a klaviatúra is!!!

sutimano76

a mai napunkat így tudnám jellemezni,semmit nem tudtam csinálni....
Kép

Kép
v.andi

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem voltam, ezt a hsz-t is napok óta írom:):)

Madar, köszi a hiányolást. Már napok óta készülök jönni, de mire a gép elé ülhetnék a kisasszonynak szüksége van rám (és ezt a szitut én annyira imádom)

Babcika, fogfájást sajnálom

Kriszti, Gergővel történteket sajnálom, de azért megnyugi, hogy te vagy az anyuja - így tutira jó kezekben van, biztos vagyok benne, hogy hamarosan rendeződnek a dolgok

Koponya és hasi uh: nekünk a madarász utcai kórházba kellett menni. Már az gyanús volt, hogy du. négyre kaptunk időpontot. Kérdeztem a nőcit, hogy a betegfelvételnél regisztrálni kell e? Válasz : nem. Egy arab pasi csinálja az uh-ot, kb. öt percnél nem tartott tovább, leletet alá nem írta, se pecsét se semmi, gyermek taj száma nem szerepel a leleten (amikor múltkor voltunk még nem volt taj számunk és nem szerepelünk a rendszerben) stb. stb. És a slusszpoén az egészben, hogy ezért a fél perces uh-ért elkértek 7000 forintot, amiért ugye nyugtát nem kaptunk.
Könyörgöm, ma már mindenről kapunk elszámolást, ezek meg itt feketén csinálják a dolgokat (dühös szmájli). Ráadásul úgy jöttünk el apával, hogy annyira nem volt meggyőző a doki sem.
Ha pl. az Istenhegyin egy kb. fél órás uh vizsgálat került 12-14 ezerbe, ahol minden kis porcikára kitért a doki és elmagyarázott mindent, akkor egy öt perces vizsgálat, ahol semmit nem mond a doki az ég világon, miért kerül 7000-be???

Nem tudjátok hova lehetne még elmenni beutaló nélkül? Tutira minden rendben van Nikivel, de azért szívesen megnézetném mással is.

Csípő uh-ra újpestre kell majd menni, azt nem tudom, hogy mennyibe fog kerülni.

Flora, Madar, örülök, hogy apikátok már otthon van:)

Andi, nagyon tetszett a cikk a szopiról, amit bemásoltál.

Tényleg csajok, akkor mi van, ha a bal mellből nem nagyon szopizunk??? Meg nem is fejem?

Na, egyelőre idáig jutottam az olvasásban, elküldöm, aztán folyt. köv
Vendég

Andi...
Kép

sutimano76

Boboka,szerintem elapadhat a balból,abba nekem is kevesebb van,de én úgy szoktam,hogy 3-4 jobb 1 bal,azért erőltetem mert jó lenne ha mind a kettőbe sok lenne,ha megnő a tej igény félek csak a jobb nem lesz elég....

a csipő uh szerintem ingyenes kell legyen....

sutimano76

Nahát Süti! Úgy látszik nem csak én nézem a házalakítást. :lol: :lol:

Andi: nagyon tecc a kép. Valahogy találó / jellemző nálunk is. :lol: :lol:

spickey

Sziasztok!

Bár engem sem hiányolt senki és a csodaszép kisfiam sem kell itt egy nőcinek sem, de nem baj... :oops: :cry: :wink:

Tomibaba, Barni (nagyon szuperek a Hajnis képek) és a csajok mind egytől egyik gyönyörűségesek! Manó, Ákosról (és Míráról) is szívesen láttam volna friss képeket!

Manó: Nagyon csinos vagy az új hajjal (is)! 8) És nekem hiányoztál, csak nem írtam... A helyzet nálunk nagyon hasonló mint nálatok: én is most elég mélyponton vagyok, car idő, emiatt kevesebbet jutunk ki, Andris még mindig elég labilis érzelmileg, sok a hiszti, nálam kevés türelemmel párolsulva, szóval nem minden sunshine-happy. :cry: Remélem nálam és nálad is csak őszi szomorkodás van kialakulóban és majd elmúlik.

Andi: Nálunk is ma dettó majmos szitu volt, csak ezt így két gyerekkel már elég nehéz kivitelezni. :roll:

Csípőszűrés: Mi csütörtökön megyünk ide a helyi SZTKbe. Van egy gyanúm, hogy UH nem lesz, de sebaj. Miért mentek néhányan koponya és hasi UHra is? Nálunk Andrissal a koraszülöttség miatt kellett, de most?

Boboka: Niki miért nem eszik a balból? Mindenképp tedd rá, még akkor is ha keveset eszik belőle, mert egyébként szerintem is elapadhat.

Madar: Aranyos vagy! És a csajok igazán csudiszépek!!! Ha nem lenne foglalt Veronika mi biztosan rástartolnánk. :lol: A tökök Julcsival pedig 8) :D

Bibi: Kezet foghatnék veled is... :oops: Mármint hangulatügyileg...

Kép

Kép
hgrita

Utólag is köszi Após nevében a jókívánságokat. Csütörtökön haza szállították, most full fekvőgipszben, ki tudja meddig. Még nem tudjuk mit mondjunk Andrisnak mikor megyünk hozzájuk, mert elég ramatyul néz ki... Mármint Após... Nehogy megijedjen...

Ami minket illet, nem vagyunk éppen a top-on. :( Andris még mindig nagyon-nagyon nehezen viseli az új helyzetet, sok a kiborulása, ellentmond, szemtelenkedik... :cry: Türelmünk sokszor fogytán, így néha hirtelen rá is pirítunk. :oops: Utána persze ő bocsánatot kér, könyörög, hogy öleljük meg, mi pedig küzdünk a lelkiismeretfurdalással. Én főleg amiatt vagyok ki, hogy mindkét gyerkőcnek ott legyek ha kell, de ugye mikor Máté nyűgös egész nap, kézben vagy hordozóban lenne rajtam, akkor Andris elszontyolódik egy idő után és látom a szomorúságot rajta. Még ugye nem tudja az érzelmeit szavakba önteni, így pedig nagyon nehéz beszélni ezekről vele. :cry: Mindent szeretnék jól csinálni, de nem megy. Úgy irigylem azokat, akiknek megy. :oops: Mabe: Tudom, be kéne venni a lecarom tablettát, de két gyerekkel már egy kicsit nehezebb. Irigyellek, hogy ennyire laza tudsz lenni... Én gyerekek előtt sem voltam olyan, sőt. Tipikus mániákus szűz-szűz jegyű vagyok... :roll:

Most persze biztos nehezebb, mert kint car idő van, nem tudunk órákat kint lenni ha nyírkos az idő, itthon pedig sokan vagyunk néha egymásnak. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Rita! Sajnálom, hogy Andrissal most nehéz a dolgotok, de meg fogja szokni a testvérkét és később már nem lesz ilyen lázadó, illetve féltékeny! Tesóméknál is ez volt, de mostmár eltűnt ez a fajta féltékenység, ami az új testvér érkezésével jár!! Ott két év van a testvérek között...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Na, most olvasgattam vissza még egy kicsit...

Mabe: Nagypapis kép aranyos :lol:

Flora: Örülök, hogy Apitok végre újra itthon! :lol:

Bex: Tényleg tessék szépen pihenni, mert ebből baj is lehet! És igenis fogadj el minden segítséget, mikor ha nem most? Foglalkozz Tomival, a többit majd megoldják a többiek... :wink:

Móka: Bocs, hogy csak most válaszolok, de mindig elfelejtettem. :oops: Még nem igényeltük a helyi támogatást, mert MÁKnál van az anyakönyvi. De jó, hogy ilyen sok! :D

Süti: Olvasom, alakulnak az éjszakák, gratula! és a mosoly :lol:

Spickey: Ikea parkolás :evil: Hasonló kedvencem mikor a boltokban többezres vásárlás után elkérnek a zacsiért 20-50 Ft-ot...

Bibi: Első Lilla, második Lotti... Szerintem is egyértelmű. :wink:

Madar: Julcsinak nagy gyógypuszi!

Peppino: De édes a hasonalvós kép! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Helló

Astrid, köszi a tegnapi nap nagyon jó volt a fájdalmak ellenére is. Jót tett nagyon a napsütés! Pozitívabban is láttam mindent.
Nézőjegy jó ötlet... :lol: :lol: bevételnek sem utolsó.
Peppino, Te Tomid is gyönyörű, nagyon jók a képek... sünis badynk nekünk is van és így is szokott feküdni soxor. :wink: :lol:
Erika, így kell ezt, mindenhol babakocsival és hamar végzel. Nagyon szép Lotti.
Madar, ne akarjon már mindenki bántani... Julcsinak jobbulást, puszi neki. A tökök nagyon szupik.de én úgy irigyellek titeket, akik ennyi mindent tudtok csinálni. Nem akarok én nagy dolgokat, csak legalább itthon rend és tisztaság lenne. Meg vacsi.
Brumi ne köszönd, hívj én meg hallgatok.
Süti jól értem? Nővéredéknél főztél? Nekik is?
Manó, csak nem Te is depi? Én olvastam, hogy hiányoltak. De ha nem is írjuk nem jelenti azt, hogy nem. Nekem nagyon furi a hajad még szoknom kell. De tényleg minden képen más vagy.
Andi ez fárasztó, de közben olyan jó. Bár nyűgös lennék, ha egész nap kézben lenne. És még nem is dícsértem meg, gyönyörű.
És Floranan, Csokiképek fantsztikusak, nekem is az jön be nagyon amin Te is rajta vagy. Az olyan szép.
Boboka ezt én sem értem. Az Istenhegyi viszont tényleg alapos.
Remélem nem hagytam ki senkit.
Dorka köszi én is a fényképezős tippeket, hasznosak. Hol jársz?
Petra? Többiek híreket és főleg képeket!!!!!!!
Rita, ma is pihentem. Kitartást Andrishoz.
bex13

HellóHallóMindenki!!

még van két oldalam a visszaolvasásban, de pótolni fogom, ígérem..
:)

családoztunk mi is a hétvégén... kisEmberkének megmutattuk Zalaegerszeget, meg a Dédiket :D
szupi volt.. a séta úgy zajlott, h minden sarkon valaki bekukkantott a kocsiba:) (kisváros..)
meg sok sok látogatónk is volt.. és ,a hogy Süti is írta, mi is nagyon nyugisak vagyunk, ha van társaságunk!:)
aztán a szombat estétől izgulás,mert elindult, s aztán vasárnap hajnalban meg is érkezett a kis barátunk, aki inkább a nagy barátunk lesz:) (4300g 59cm -természetes szülés :shock: :shock: :shock: )
A barátnőm kisfia is végre kíváncsi lett a Nagy világra!:D
Csajok, én nem tudom mi volt velem, de jobban izgultam, mint amikor én szültem..
de ooolyan jóó, h minden ok, s itt van!!!
úgyh Momóról levettem a tonnabébi jelzőt, mert Ő 6 hetesen 60 cm és 5060g (Ő se kicsi :?)
Mi is ma vagyunk 6 hetesek!!!!:D:D:D

Voltunk hasi és koponya uhun :arrow:- eléggé gázosak a belek-
rendesen van büfi , meg mostanában bukás is, mert mohó lett Momó:),igény szerinti szopi, ami 3-4 óránként van, akkor jelez:wink:, és kaki is rendszeresen ..
- nálunk sok a kaki, de a gyarapodás is - heti 250-300g- úgyh kaki ellenére szívódik fel a zsír :D - szóval egyelőre nem értem, h mitől van..
Mi a podmaniczky 109-es gyermekrendelőben voltunk beutalóval - (((asszem ez a máv kórház)))

Éjszakák, szerintem jók, fekvős, relax szopi 1szer vagy 2 szer, s beájulás, s aztán ha mákunk van, akkor még 6-7-es szopi után is alszik kicsit..

Én nem tudom, h h vagyok összerakva, de pörgök, volt azért pihi a szülés után is, de azé már akkor is, inkább a fittség volt jellemző..
ugye nem üt ez vissza???
( csak mert ma bementem a barátnőmhöz a kórházba, s olyan elesett kismamik voltak, s ahogy visszaemlékszem, én már ott is pörögtem...)
Ne értsetek félre, örülök, h nem volt és nincs semmi bajom (kopkop), csak ezáltal valahogy az kapom vissza, h mert császárral szültem, s nem szenvedtem...
nem tudom mennyire emlékeztek a születéstörténetemre, de abban azt írtam, h nem bánom, mert így kellett lenni, nem tudott volna kijönni emberke ... de néha olyan, mintha én nem küzdöttem volna meg azért, h anya legyek...

/na, idáig nem akartam eljutni, de lehet , h pörgentyű ellenére érzékeny lettem, s túlságosan is magamra vettem a hüle emberek hüle véleményeit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: /

Sorry, h csak helyzetet jelentettem :oops: :oops: , de cserébe hoztam képeket, remélem kapok ezért jó pontot :wink:

Kép :)

Kép Dédiéknél aludni jó, miközben 15en meredten néznek:D:D

Kép francia festő vagy kisKukta?! vagy csak egy bébi, aki csípi a kilátóban az életet:D

Szebb álmokat Kismamik és KisBabók!!

Kép

Kép
móka:)

az óra nem állítódik vissza magától? nekem kéne tennem vmit?? :?
hol is??

Kép

Kép

Boboka, mi is a 4 kerbe megyünk csípőre, az ingyenes. És mi a Máv kh-ban voltunk ingyen hasi és koponya uh-n. Dr Szentpéteri Juditnál, beutaló kell. És még státusz vizsgálatot is csinál!

Móka, ugyanott voltunk ,mi is uh-n! Szép Mór!!

Rita, minket a dokinőnk küldött, ahogy Taráékat is. Andrishoz sok energiát kívánok!

Brumi, hozzánk kijött az egy hós státuszra a dokinő, eddig 3x volt kint.

Süti, gratula a 6. héthez!

Madar, Flora jó apikázást!!!

Andi, olyan édes a majmos kép!

Tegnap váltott mellből tudtam először szoptatni!! Úgy örültem! A balt is sikerült felhoznom! ÉÉÉÉsssss helyrejött a balcici!!!!!!!!

Este 5-től műsorozik a drágám már 3 napja, szerintem túl sok inger éri amit nem tud feldolgozni a kis agya, elfárad estére. A fürcsi mindent megold, de addig bizony sírunk.

Ilyen napot kívánok nektek:

Kép

Kép
kata05

Jó reggelt Istennők!

Moncsie, üdv itt :)

Móka, még régebben kérdezted, van segítségem szerencsére, anyu heti kb. két-három alkalommal el tud jönni.

Szopi: hát, amikor hazajöttünk a kórházból a bal oldalamon egyáltalán nem tudtam feküdni, próbálkoztunk úgy is a szopival, de nem ment. Utána meg olyan bénácskák voltunk, ha volt is bal mellből szopi, akkor nem tartott tovább sosem öt-tíz percnél, úgyhogy valahogy szép lassan abba maradt. Próbáltam belőle fejni, de nem sok jött.
De most megijedtem nehogy elapadjon, úgyhogy elkezdtem fejcsizni azt.

Manó, nagyon jó lett az új frizud, és tényleg minden képen más vagy :)
Képeket kérünk szépen a picúrokról

Bocsi, mindig elfelejtem írni, babás képek csodaszépek, tényleg mindegyik babánk gyönyörű:)

Mi múlt héten voltunk az egy hónapos mérésen: 4100-at mértünk (a kórházból 3480-al jöttünk haza)

Eddig hetente látott minket a védőnő meg a gyerekorvos, de most csak nov. végén jön a védőnő, ez így ok. szerintetek? Ilyenkor nem kellene még hetente jönnie?

Kata, Rita, nálatok nem kellett a babáknál vért venni a pajzsmirigyetek miatt?
Nálunk még a kórházban ráírták a papírunkra, hogy három hetesen kell nézni nála is. Hál Istennek semmi baja nincsen, nagy kő esett le a szívemről.

Móka, kis vejem csudiszép:)

Első képek a hintában:

Kép
Kép

Erika, örülök, hogy ilyen gyorsan túl voltál a kontrolon:)

Madar, Julcsi nagyon ügyeseket alkotott (tök, muffin):)
Vendég

lányok csak egy gyors bekukk...mer eszembe jutott..

láttam a boltok kezdenek karácsonyosodni..... ha elfogadtok egy ötletet akkor vegyetek mikulás sapit ha láttok.... és próbáljátok lefotózni benne babót..
még akkor is aranyos ha alszik és csak ráteszitek a buksijára...
és akkor segítek összerakni vagy átalakítani télapóra, karácsonyra.... - lesz csudaszép karácsonyos kép képeslaphoz vagy ajéndékba.....

de ahogy nézem ti is megcsináljátok egyedül.....:))))) nagyon ügyesek voltatok , vagytok a fotókkal:)

plüss hóember(vagy bármi) átölelve,pocira téve vagy csak baba mellé
piros, bordó, vagy zöld takarón sima babafotó....
csillagot a lányos anyuk a baba buksijára is tehetnek....- nagyhajú babások..lehet kapni csillag csatot..:)))
nnnya abbahagyom.....
pusza

KépKép
dorkamartini

Dorka, köszi az ötletet én élni fogok vele! :D

Boboka, hozzánk a védőnő is jött 1 hetesen, 2 hetesen, 1 hónaposan, és többet nem jön szerintem. Mondjuk én nem is igénylem hogy jöjjön! A dokinőt meg hétvégén is hívhatom éjjel-nappal szó szerint ha bármi gond lenne.
Én valamit nem értek:Ha eddig nem fejtél, nem szopiztattál belőle, akkor honnan tudtad hogy eddig nem apadt el a tejed? Milyen szupi hintátok van!

Kép
kata05

Boboka!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... bb-mellemb

Dorka! Köszi, én is élnék a lehetőséggel!! :D

Boboka! Édes Niki, milyen kényelmes lehet ez a hinta!! Én ilyet még nem is láttam... ez lóg valahonnan, vagy csak a földön van??

Kata! Örülök, hogy rendbejött a melled!! Édesen mosolyog Lőrinc!! :)

Móka! Szép Mór baba!! Az a kuktás fejfedő csudajó!! :) Én is ugyanígy voltam a szüléssel, muszály volt a császár, mert nem fért volna ki Tomika... de ettől nem érzem azt, hogy kevésbé lennék jó anya... úgyhogy Neked se járjon ezen a fejecskéd!! :) Van, amiről nem tehetünk...

Szezso babája nagyon édes és szép!! :D Süti, hogy Te milyen szemfüles vagy... :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt!

Julcsinak átadom a jókívánságokat, mert ráfér, este-éjjel is láz, reggel is hőemelkedés ... lehet, nem fogjuk megúszni az antibiotikumot. Ráadásul jövő héten szülinap, bulira a helyszín lefoglalva, nagyon meg kellene gyógyulnia. :roll:

Süti: laptető bejött? :wink:

Peppino: köszönöm. :D és Veronika is. :wink:

Andi: kép nagyon jó volt ... tegnapi magunkra ismertem én is.
:lol:

Boboka:
de jó, hogy jöttél. :) UH :evil: :evil: :evil: hogy van ez, hogy van ahol ingyenes, van ahol nem ... Sajnos, nincs ötletem, hogy hová lehet beutaló nélkül menni. Illetve van, de az mind fizetős, pl. Hepinet tudom, hogy csinál. http://www.hepinet.hu/dunakeszi/
Hogy Niki baba milyen édesen fekszik a hintában. Gyönyörűűűű :) Milyen szerkezet ez?

Rita:
istenbizz gondoltam valamelyik nap, hogy írok, hogy mi van, rég voltál, de valahogy elmaradt :oops: szóval, hiányoztál Te is ...
UH: nem volt semmi gond, de én úgy vagyok vele, hogy jobb, ha megnézzük, mert bármi lenne, talán nagyobb az esély a korrigálásra, kezelésre, ha időben észrevesszük. Az én dokinőm magától nem is küldött volna minket, csak látta, hogy Telkiben a doktornő javasolta (zárójelentés) , ezért írt beutalót. De én elvittem volna akkor is, ha Ő nem ad beutalót, csak akkor fizetős helyre kellett volna menni.
Veronikának átadom a bókot ... úgyis Ő dönt :wink:
Andris: megértelek ... most mi is "kínlódunk", főleg, hogy Julcsi beteg ... ma reggel megkaptam már "most én vagyok beteg, miért Veronikával foglalkozol?" ... azt hittem elbőgöm magam ... mert mindkettő annyira igényel most ... egyik kezemben Veronika volt, lábamon Julcsi ült és ölelt ... igyekszem jól csinálni és tudom, hogy én is számtalan hibát követek el közben ... Julcsi az utóbbi időben sokkal harsányabb lett, talán ezzel próbálja felhívni magára a figyelmet ... és ez időnként annyira idegesít ... pedig tudom, hogy nem kellene, megint csak türelem és szeretet a gyógyír, de amikor állandóan cseszteti Veronikát ... és akar mindig rászolni, hogy ezt ne csináld, azt ne csináld, de Veronika számára is biztosítanom kell a nyugalmat, a pihenést, az intimitást ... őszintén nem tudok most tanácsot adni, mert én is kűzdök ezzel ... azért írtam le, mert talán erőt meríthetsz abból, hogy nem vagy egyedül, nem csinálod rosszul ... hanem egyszerűen ezt tényleg nehéz ... én igyekszem csinálni olyan programokat is, ami csak Julcsinak szól, elmegyek vele mindig az extra foglalkozásokra (kori, tenisz, úszás stb.) és mégis megkapom ... és hiába nagyobb, akivel már meg lehet beszélni .... megbeszéljük, úgy tűnik érti is ... és még sem változik a helyzet ... én is azt gondolom, hogy valamit másként kellene csinálni, de nem tudom, hogy mit ...

Bex:
köszi :) Te pedig ne akarj már most rendet rakni ... az megvár, Neked most és még pihenni kell, majd ha jól leszel, majd akkor foglalkozz a lakással.

Móka:
barátosnédnak gratulálok :) Ti is szépen alakultok, én tegnap mértem Veronikát 5230 gramm, hogy hány centi azt nem tudom, de szerintem hosszú :) Sok ilyen szép hétvégét még Nektek.
Pörgés: tudom, hogy mások mást fognak mondani, de szerintem nem üt vissza, ha Te így érzed jól magad, akkor csináld, mértékkel :wink:
Momo képek nagyon jók, jár a jópont, kedvenc a francia festő
:lol:
Én sem állítottam vissza az órát, nekem kellene :shock:

Kata: jó híreket hoztál, örülök, hogy rendbe jött a mellgyulladás és hogy megy abból is jól a szopi. Ügyesek vagytok. :D Vigyori kép :lol:

Timi: kösz az ötleteket. Jó hogy írtad. :lol: Biztos vannak friss szuper képeid. Kéretik megmutatni. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Azt nem is írtam még, hogy tegnap kapott Veronika oltást. Nagyon ügyes nagylány volt, sírt, amikor megkapta a szurit, de utána olyan gyorsan meg lehetett nyugtatni, szinte elég volt, hogy felvegyem és kapjon egy puszit. :) Azt hiszem még azt sem írtam, hogy olyan kommunikatív, cserfes kiscsaj - akárcsak nővérkéje :wink: - és olyan hálás, ha beszélünk hozzá, azonnal mosolyogni kezd és igyekszik "válaszolni" :lol:

KépKép
KépKép
madar

Móka,Kata tudnátok a mávba az uh-ra telószámot adni?????a neten amit talltam már nem él.és pontosan hova esik a rendelő????

ha Berni elnyugszik jövök többre is reagálni...de lehet csak részletekbe fog menni!!!

sutimano76

Madar, az előbb elfelejtettem írni, hogy Julcsinak jobbulást kívánok!
Jövő hétre tutira meg fog gyógyulni, de addig is mennek a gyógymanók

+ Petráékért is nagyon izgultam a múltkor, nagyon örülök, hogy minden okés

Kata, onnan tudom, hogy még van benne valamennyi, mert ha néha próbálkozunk abból szopizni kevés jön, de sajna nagyon nagyon kevés. Meg néha próbálom fejni is, de minimális jön. De akkor mostantól tényleg megpróbálkozom a többszöri fejéssel, hátha beindul jobban.

A hinta neve: fisher price starlight papas
A déditől kapta karácsonyra a kiscsaládunk :)
Nem valami occsó dolog, de ha a babának bejön akkor szerintem nagyon áldásos
Ezt a képet találtam a neten, itt látszik, hogy csillagokat vetít stb., Niki nagyon élvezte tegnap, csak úgy nézegette:)
Kép

Lehet majdnem fekve benne a baba (mi még alulra tettünk szivacsot, hogy kényelmesebb legyen) meg majd ha nagyobb lesz, akkor félig ülve.

Tényleg csajszik, Ti a pihiszékbe naponta mennyi időt teszitek a babákat?

Peppino, Madar, köszi a linkeket

Móka, Momo hogy bírta az utat z.egerszegig? Nem volt hiszti?
Vendég

Móka, barátnődéknek gratula :)
Vendég

Rita,már bocsi,de ez a nem kell senkinek szöveg ....khmmm ......én már a kórházból el akartam rabolni Mátét!!!!!

Hát én is gondoltam,hogy ekkora nehézségeket okozhat a tesóféltékenység......soha sehol nem hallottam róla....van olyan köztetek ahol ez nem gond?????

Bex,nem jól értetted,nálunk vigyázott a nővérem Bernire,és itthon csak magunknak főztem!!Tisztaság,rend...szokj hozzá hogy az már a múlté....Tomika fog majd olyan kupit csinálni,hogy azt mostmég el sem tudod képzelni....szerintem ha megkérdezed a többgyerekes anyukákat mikor volt utoljára rend......sztem mindenki azt válaszolja ..hát nem mostanában!!! :wink:

Móka,gratula Barinődnek!!!Azta micsoda méretei vannak Mórnak nem semmi!!!Pörgés...hát én eléggé döglöttem a kórházba,mostmár én is pörögnék..
képek csodásak

Madar haladok...reggeli...pötyögés és Berni rázása!!!Na?????

Kata,cici hurrááá,priviben leírnád hogyan hoztad fel...nekem is fel kéne hoznom!!!!Hát az a mosoly...szinte kacagás!!!!!Annyira aranyos!!!!
nálunk most törött el a mécses :( .......

Boboka,ne fejj,hanem tedd balcicire minnél többször,akár nyugiszopinak!!!!!Ezt tanácsolta Kriszti is!!!
a hintáskép...mint egy királylány...nagyon szép!!!!

Timi...köszi ez nagyon kedves tőled...és köszi az ötletet!!!!

Madar...hát egy ideig azt hittem bejött,de hajnaltájt úgy nézett ki mégse...20-kor kaja,majd kicsi sírás,végül bealudt,hasra tettem és 1-ig aludt(ennyit még sose!!)na mondom ha most reggel 6-ig megint aludna az lenne a kánaán,de sajna fél4-5-ig ment a balhé....majd 5-kor alvás..kelés 7..nyugiszopi,majd alvás 9-ig.....azóta ébren...rendes kajálás még nem volt,de most bealudt a pihiszékbe!!!
Azt néztem,hogy Julcsinak nemsokára szülinap!!!!
Cserfes Veronika...de jó!!!!enyim még sporol a hangjával,meg a mosolyokkal is......

sutimano76

sporol...jesszus ,én 5-ös voltam helyesírásból!!!!!!szóval,spórol!! :roll:

sutimano76

Madár! Elnézést, elfelejtettem írni, hogy JULCSINAK MIELŐBBI GYÓGYULÁST kívánok!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kép
v.andi

Süti: nézz ki az ablakon! Ezt az őszt szeretem :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Süti, napi 4liter folyadék (szigorúan, bár én most egyfolytában szomjas vagyok), és az összes szopit onnan kezdtem. 3 hétbe telet, de ugye nekem a gyulladás is benne volt.+ őszilé napi 2-3 pohárral.

Telószámot este tudom csak megírni,de beutalóköteles!

Boboka, ne hagyd veszni a tejcsit, szaporítsd, menni fog. Nekem sem akarta elfogadni a balt, még írtam is nektek. És láss csodát eszik belőle, igaz nem az a "kedvenc cici" de enni kell belőle.

Madar, Julcsinak jobbulást!

Kép
kata05

Süti: bizony, szülinap. Már nagyon készülődik a "bulira" :wink:
Te meg csak szép nyugiban, ügyes vagy :)

Julcsi nevében köszönöm a gyógymanókat, gyógypuszikat :)

Boboka:
nagyon jó cucc ez a fischer price hinta. Gratulálok, szép ajándék. :) Köszönöm a képet is róla.
Nálunk a pihenőszékben naponta kb. két-három alkalommal kb. 15-20 percet + néhány percig időnként, pl. ha kimegyek a mosókonyhába és teregetek, újra indítom a gépet, vagy ha főzök és kell mindkét kezem stb. Most is benne ül és fülig ér a szája ... nagyon játszik a rajta csüngő játékokkal :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Kata: köszi :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Móni: Julcsinak jobbulást !!!

Kata: örülök, hogy jobban vagy ... :)

Süti: mi voltunk Lillával a Podman. uban a MÁV kórházba koponya UH-n, amikor 1 éves volt, mert lassan nőtt be a kutacsa ... úgy rémlik, időpontra mentünk, és nagyon rendes volt a doktornő, aki megvizsgálta és TBre ment, fizetni semmit nem kellett ...

csípő és hasi UH-t csináltak nekünk most a 6 hetes vizsgálaton, koponyát nem csinálnak alapból, csak, ha valami van ...

Olvaslak vissza benneteket ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Napocskásat!

Brumi,szerintem első Lilla,második Lotti!Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Manó,nagyon jó a hajad,jól nézel ki!!!Milyen volt előtte?

Madar,szép 1000. hozzászólás,mi is téged :)Csodaszép Julcsinak jobbulást,gyógypuszi.

Boboka,érzésre nálunk is a jobb ciciben van több tejcsi,de ha többet etetsz onnan,akkor tudod ott is a mennyiséget növelni.Kitartás,biztos lesz ott is tej,csak ne hagyd abba :wink:
Ilyen a mi kölcsön hintánk,csak egy más típus ;) Kék,és aqua

Rita,írjál be az ellenőrződbe egy fekete pontot :lol: :lol: és csatlakozom Sütihez,én is el akartam lopikázni Mátét :lol:
Húú,nem könnyű a helyzet,ahogy olvasom.Andris biztos lassan,de megszokja az új helyzetet,de nehéz okosat mondani.A türelem elfogyását értem,és azt is ami utána van.Remélem ma tudtatok levegőzni,csodaszép idő van.

Móka,barátosnak gratula.Nem vagyunk egyformák felépülés tekintetében sem.Mindenkiből mást hoz ki az anyaság,és ami ezzel jár.Én is pörgős vagyok,alapból is.Biztos számít az alaptermészet is.A lényeg,hogy jól vagytok,jól érzitek magatokat!!!Kiskuktás kép :lol: :lol:

Kata,nagyon ügyes vagy,hogy mindkét oldalról megy a szopi.Jó sok türelem kellett hozzá Kép

Brumi,léleksimi Kép

Nálunk ma minden okés.Normális,korának megfeleő éjszakát produkált csimpike,és napközben is jól viselkedik.Eddig alszik,nézelődik,eszik,alszik,eszik alszik....itt tartunk most :lol: :lol: Ma mivel kedd,megyünk mázsálásra,és vagy terasz,vagy séta,mert csodásan süt a nap.

Kép
v.andi

Kata,köszi várom a tel.számot!!!
4 liter?????nekem annyira nem megy most csak 2 :( ...na jó néha 3,de akkor Berni sokat alszik....ha ébren van a nagy babusgatásba elfelejtkezek róla....még akkor is ha szomjas vagyok!!! :oops: :oops: :oops:

A dokinéni küldött Tarcsára,szóval tuti ír beutalót ha kell.......

sutimano76

Andi köszi a linket,már meg is néztem.......el is mentettem!!!!

sutimano76

Hát én a teraszt választottam...egyedül nem olan jó sétálni!!!!de akkor szél van,hogy bár nehéz a kocsi,de félek felborul.....a múltkor a védőnéni mesélte,hogy hogy egyik kismaminál felborult a kocsi,de a baba valahogy visszaesett bele vagy mi,szóval nem lett baja a kicsinek!!!!!

és ennyi volt..már fel is kelt.....41 perc volt :(

sutimano76

[quote="v.andi"]N írta:v.andiapocskásat!

Brumi,szerintem első Lilla,második Lotti!Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Manó,nagyon jó a hajad,jól nézel ki!!!Milyen volt előtte?

Madar,szép 1000. hozzászólás,mi is téged :)Csodaszép Julcsinak jobbulást,gyógypuszi.

Boboka,érzésre nálunk is a jobb ciciben van több tejcsi,de ha többet etetsz onnan,akkor tudod ott is a mennyiséget növelni.Kitartás,biztos lesz ott is tej,csak ne hagyd abba :wink:
Ilyen a mi kölcsön hintánk,csak egy más típus ;) Kék,és aqua

Rita,írjál be az ellenőrződbe egy fekete pontot :lol: :lol: és csatlakozom Sütihez,én is el akartam lopikázni Mátét :lol:
Húú,nem könnyű a helyzet,ahogy olvasom.Andris biztos lassan,de megszokja az új helyzetet,de nehéz okosat mondani.A türelem elfogyását értem,és azt is ami utána van.Remélem ma tudtatok levegőzni,csodaszép idő van.

Móka,barátosnak gratula.Nem vagyunk egyformák felépülés tekintetében sem.Mindenkiből mást hoz ki az anyaság,és ami ezzel jár.Én is pörgős vagyok,alapból is.Biztos számít az alaptermészet is.A lényeg,hogy jól vagytok,jól érzitek magatokat!!!Kiskuktás kép :lol: :lol:

Kata,nagyon ügyes vagy,hogy mindkét oldalról megy a szopi.Jó sok türelem kellett hozzá Kép

Brumi,léleksimi Kép

Nálunk ma minden okés.Normális,korának megfeleő éjszakát produkált csimpike,és napközben is jól viselkedik.Eddig alszik,nézelődik,eszik,alszik,eszik alszik....itt tartunk most :lol: :lol: Ma mivel kedd,megyünk mázsálásra,és vagy terasz,vagy séta,mert csodásan süt a nap.

Andi: köszönöm...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Megérkezett a nyugicumi, és lett egy új fülbevalónk ... dobok pár képet ... két délutáni alvósat is: egyik Barney-hoz bújva, a másik pedig úgy készült, hogy Lottit szoptattam fekve, és Lilla odabújt mellém a másik oldalról, és közben ő is elaludt ... :)

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móni: az 1000di hszed nekem is tetszett !!! ... és én is nagyon örülök, hogy itt vagy köztünk :)

Kriszti, Petra: merre vagytok ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti,
Vasútegészségügyi Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft.
Egészségügyi Központ Budapest
1062 Bp. Podmaniczky u. 109.
(a dózsa györgy úttól picit vissza a körút felé..)

06 - 1 - 881 -0100
( 881-0104 - a közvetlen - de ebben nem vagyok biztos)

mi is dr. Szentpéteri Juditnál voltunk....
tündéri volt... bár közepesen fejlett és táplált csecsemőnek titulálta az 5kilós 6 hetes gyerekemet
:shock: :shock: :D

no, lépkedek, este jövök... Apa végre leadta a munkáját, s így ma este csak kajára jön hozzám KisGubacs - reggel stipistopi volt :oops:

Kép

Kép

Manó.itt vagy,remélem írsz is!!!!!

sutimano76

Köszi,Móka......remélem sikerül!!!

sutimano76

Brumi,nagyon édesek a csajok!!!!Nekem nagyon tetszik amin ketten vannak a nagyágyban.....annyira ééééédesek!!!Nagyon szép az új fülbevaló...nekem hasonló van..csak nem hordom.....az esküvön átcseréltem és azóta nem került vissza(3 éve)....mennyi idő míg benő a luk???remélem még nem nőttem be!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi,nagyon édesek a csajok!!!!Nekem nagyon tetszik amin ketten vannak a nagyágyban.....annyira ééééédesek!!!Nagyon szép az új fülbevaló...nekem hasonló van..csak nem hordom.....az esküvön átcseréltem és azóta nem került vissza(3 éve)....mennyi idő míg benő a luk???remélem még nem nőttem be!!!

Köszi :) .. és igen: bal Lilla, jobb Lotti volt a régebbi képeken ;) ...

lyuk: babáknál 2-3 nap alatt benő :shock: ... felnőtteknél lassabban, de 3 év alatt tuti benőtt már ... :shock: :shock: :roll: ... ha jössz hétvégén, téged is vár egy ilyen cumi :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: