A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Jó reggelt Mindenkinek.

Először is, akik nem aludták végig az éjszakát, térjenek át következő bekezdésre... este 8-tól reggel 7-ig aludtunk, minden mukk nélkül. :) Baromira ki vagyok pihenve és most újra elaludt. :)

Azért ne gondoljátok, hogy teljesen mondja az anyát, csak így aannnnya és persze csak akkor, ha nem lát és nyügős. Az is jó, apa meg féltékeny. MErt én kapom a puszikat is.
Nektek is oda szokott bújni a lábatokhoz?

Ülő-álló babák, hogy ciciznek?

Battyhiány tértől-Margit hídtól hévvel, Szentendréig, vagy Dunakeszi-Göd vonattal és persze autóval. A hév 42 perc, a vonat 30. Ez azt hiszem babával túl hosszú.

A Ligetben hol szoktatok találkozni? Kristóf már nem alszik déltől, hanem később, így mostmár én is el tudnék menni.
Vendég

Nikinek és Leinek boldog szülinapot.

Na és mostmár MEcsi elárulhatnád, hogy hogyan szursz be virágot, most jó lenne. :shock:
Vendég

Leinek is ma van? Bocsi, akkor neki is boldogat :!: :!:

Sziszka, en megeloztelek am :wink:

Oke, jovo keddet beutemezhetjuk, szerintem mi is raerunk...Mi ma megyunk tanacsadasra. Malnusnak tovabbra is jobbulast :!: Eni meg nathas kicsit, de remelem addigra teljesen elmulik...

yuyu79

Jó reggelt!

Kata
Irigyellek az éjszakáért. Mátém ma éjjel 2 óránként fent volt, nem tudom, hogy mi van vele, nem szokott ilyet csinálni. Tegnap mondjuk egész nap nyügi volt.

Mi már csak hajnalban cicizünk, az estiről a napokban szokott le. Hát igen, tényleg problémás, hogy ülve és állva nem lehet szopizni, mert valószínűleg többször elfogadná, ha ülve vagy állva is lehetne, de én úgy nem tudom. Ha meg elfektetem, egyből kapálódzik, és felül. Amikor reggel 5-körül megébred, még elég kába és éhes ahhoz, hogy elfogadja. Az estit is erőltettem egy ideig, de mindig hiszti lett a vége, úgyhogy eldöntöttem, hagyom.

Sziszka
Spenót tegnap bejött, pedig szerintem túl sok fokhagymát sikerült beletennem, de úgy is megette. Ma viszont nem főzök, csak rizst főztem, azt kapja vacsira tápszerrel és banánnal. Ebédre meg kap valami üvegest.

Málnusnak jobbulást!!!

Szülinaposoknak boldogat!!!

Tesóprojekthez drukkolok!!! Nálunk nem mostanában lesz tesó, egyrészt jó lenne, másrészt meg azért én még várni szeretnék ezzel egy ideig.
kittina30

sziasztok!

nagyon boldog szülinapot Nikinek és Leilának! legyen különösen szép napotok! ;) (persze a többieknek is... :P)

Kata, én szoktam hév-en utazni Benivel... rendszerint bealszik, szóval nekünk talán nem lenne olyan nagy táv az Szentendréig, de azért gondolom onnan még kell valamerre menni!? hm? ha összejön, mi szívesen mennénk!

és gratula Kristófnak ehhez a nagy alváshoz! mondjuk ma mi is jót aludtunk. olyan 1/2 10-től reggel 3/4 7-ig :oops: tegnap szerintem nagyon kifárasztotta a játszóház!

sajnos képeket még nem tudok dobni, mert ügyesen összecseréltük a fényképezőinket Aproo-val, persze, hogy ugyanolyan a tokunk :) szóval majd hét vége felé!

nálunk sincs még szerintem a pocakban senki (sajnos), de én még nem is teszteltem. de Boni, hajszálra ugyanilyenek a tüneteim... :shock: én azért inkább a PÉ-re gyanakszom. annak is vannak hasonló tünetei. nem? bővebb folyás szerű cucc, meg hasfájdogálás...

képzeljétek, ma senkinek nincs hófordulója! :)

Dia, ManciBarbi, jó nyaralást nektek és nagyon vigyázzatok magatokra! mi majd csak július 20-tól megyünk... Bfüredre végül! ;) már nagyon várom, meg azt is, hogy apa itthon legyen 2 hetet velünk! azért jó lesz nekem is kicsit lazítani!

Barbi, hol vagy? tessék jönni! visszatérő fórumozók vannak Neked köszönhetően ;) és erre most Te tűnsz el :( remélem, hogy semmi gond nincs!

Nicike!? nálatok mizújs? pénteken Oázis? nincs kedvetek átjönni? 1/2 12-től kb. 1 óra... és 800 Ft. ez lesz az utolsó alkalom!

Sziszka, jobbulást Málnusnak! szuper volt a kollázs!

Cs-andi, szuper a zsák, de azt hiszem, hogy ez sem az én gyerekemnek van kitalálva... :? egyrészt sajtkukac! másrészt baromi nehéz! na mindegy, majd kistesónál! :) meg egy picit talán mintha szűknek találnám magamon. nem???

picit rendbeszedem a lakást! meg felfújom a gyerkőc medencéjét! :) ma pancsizunk!

tényleg. vett már valaki bugyipelenkát a gyereknek? tudjátok olyan up&go típusút? tapasztalat?

sophie27

ja, és mielőtt elfelejtem, írtam RizsiSzilvinek! puszil mindenkit, és majd igyekszik ide is jönni, csak ő is dolgozik újra! :(

sophie27

zsófi, szerintem akkor veszed nagy hasznát ha elfárad a gyerek és hozzád akarna bújni, bár neked más dolgod van.arra ideális.meg késöbb ha már sétáltok , de kifárad és fölkéreckedik...az a jó ha elég passzos, különben nem tartaná meg a gyereket és az meg kifordul belőle.belejössz kicsit a használatába és ráérzel akkor igazán jó lesz.nekem is furi volt eleinte, de ráéreztem és szerintem százszor jobb mint a kendő amit minden alkalommal magadra kell igazítani...és ezt is különféle pozíciókban lehet használni.én még kenguruzok, de megint elővettem a zsákot , mert nálunk is lassan időszerűvé válik :wink:
Vendég

Andi, okés! akkor gyakorolunk bőszen! :)

sophie27

Na, Boni, kellett nekünk tegnap piroskáról cseverészni.....rá egy órára sikeresen, csak gondolnom kellett rá.
Aztán megnéztem pontosan, először 64 napra jött meg, aztán most 3.szor már csak 36....talán kezdünk rendeződni!

Az éjjelért pedig picit irigykedem ám Kata, Zsófi, nekünk hasonló volt Boniékhoz, csak mi 9 körül aludtunk el. Vicces, mert 6kor már bealudt hazafelé a kocsiban, persze csak akkor amikor az utcánkba értünk, így 5 perc volt az egész, de 9kor is úgy kellett lenyomni Levit.

Na, mivel most kelt, megyünk, megnézzük a gödröt az udvaron, amit apa alkotott. Most jön a homokunk. Hurrá!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tudtok ajánlani A Balton északi részére jó szállást??

Üdülési csekkel mennénk, szeretnénk 1 hetet maradni.

Köszi
Vendég

Kata, mi Balatonfüredre megyünk, a Hotel Marinába... sajnos nem olcsó. nem tudom, hogy mennyi csekketek van, de all inclusive az ellátás! és gyerekeknek kész paradicsom! :)

sophie27

ZSófi de igen.. addig oké is, meg 10 napja fáj a hasam de nekem az ébredési hőm is fennt van így Pé elvileg megvolt már...de már bevettem a lexarom tabit! :lol: :lol:

LEi neked is boldogat!

Beleki fekve cicizik Zsiga :lol:
Vendég

Sziasztok;)

Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, köszöntéseket, nagyon jól esett;)))

Lei, Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Nem is tudtam, hogy egy napon ünnepelünk;)

Zsófi, én nappalra már csak up&go pelust használok, mert Barnust képtelenség bepelenkázni! Nagyon szeretjük, mert egyszerű és jó, bár éjszakára nem, mert kifolyt belőle a pisi, nem bír ki 10-12 órát, így éjjelre maradt a sima Libero vagy Huggies. Egyébként ma vagy holnap kapok a pelenkafutártól is egy nagy adag pelust, kértem "up&go"-sat is, kíváncsi vagyok milyen lesz. Az ára 50,-/db, ami szerintem nagyon baráti;)

Kata, mi is fekve cicizünk;)

sniky

Igen, ez nekem is lemaradt: Lei, Téged is Isten éltessen sokáig!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Leinek is nagyon Boldog születésnapot kívánok!

Jelentem Málnus továbbra is makk egészséges :) Szóval a helyettesítő doktornő szerintem is mondjon le!!!

Cicizni nap közben mi is fekve, este pedig ölben :)

Rizsit is pusziljuk, jöjjön ha tud!

Apró, várom a beszámolót a homokozóról, én is puhítom már apát, hogy csináljunk, de még győzködnöm kell egy kicsit. Kíváncsi vagyok Levinek bejön-e.

Viszont Málnus kapott a keresztelőre öcséméktől egy nagy medencét, és tegnap végre elég melegnek ítéltük meg, nagyon tetszett neki, teszek róla képet!

Kép
Szóval akinek van ehhez elég helye, annak csak ajánlani tudom!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jaj, Boni tőled akartam még kérdeni, hogy te milyen fűszereket használsz már? Elkelne néhány jó ötlet :)

Köszi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, ez a medence nagyon profi! nálunk mégsincs ma strandidő, szóval hiába fújtam fel Beninek a pancsolót! ma sajnos nem tud fürdeni benne! :( persze a miénk csak töredéke a tiéteknek! ebbe amúgy Ti is beférnétek???

Boni, jól tetted! :) én sem sokat agyalok a dolgon... majd lesz valahogyan!

Niki, köszi az infót! akkor lehet, hogy most már mi is bejátsszuk, mert a pelenkázás nálunk is kész pankráció! :( majd számolj be, ha megjött a pelenkafutáros up&go, hogy milyen! köszi!

Kata, én is meglestem a fotóitokat! nagyon édes Kristóf! :) annyi a helyes kispasi és kiscsaj itt a mi topicunkban! :)

sophie27

ja és még egy kérdés. szerintetek mikortól ehetik a babák azt, mint mi? vagy ennek nincs ilyen kor szerinti szabályozása?

sophie27

....úgy értem, ölben és fekve cicizünk;)

fúú Sziszka, szuper ez a medence, nem csodálom, hogy bejött Málnusnak;) ilyenkor úgy sajnálom, hogy nem kertes házban lakunk:((( én is el tudnék lenni egy ilyen medencében vígan, egész nap;)

örülök, hogy Málnus jól van, még jó, hogy nem írtak fel neki antibiotikumot....

Rizsi, sok puszi neked tőlünk is és gyere, ahogy tudsz, mert hiányzol innen!!!!!!!!

Sziszka, fűszerek: én petrezselmet, kaprot, bazsalikomot, pici vegetát szoktam használni.

Elvileg a következő fűszereket lehet már: bazsalikom, kakukkfű, petrezselyem, kapor, zeller, citromfű, lestyán, borsmenta, metélőhagyma

sniky

Zsófi, ez a kérdés engem is foglalkoztat, mármint, hogy mikortól ehetik azt, amit, mi;) szerintem a fűszerezésen, hozzávalókon, elkészítésen múlik csak.

Mi még mindent pépesítünk, mert Barnus egyből "fuldoklik", ha darabosabbat kap. Jó lenne már, ha ebben az irányban is fejlődnénk kicsit... és mostanában újból hadilábon állunk a zöldségekkel. 3. napja, hogy nem eszi meg az ebédjét, csak kb. 30-40 gr-ot, bezzeg, ha gyümölcsről van szó, abból bevág 200-at is, ha jó napja van;) szerintem ez a meleg is rátesz egy lapáttal, hogy nincs olyan étvágya, na meg az új fogaink;)

sniky

Sziasztok!
:)
Az előbb írtam egy tök hosszú levelet, és kicsi lányom megelégelte, hogy nem vele foglalkozok, ide jött, és egy elegáns mozdulattal reset-elte a gépet :lol:

Niki, köszönöm a fűszer hozzászólást, egyébként Boni azt írta, hogy ők ugyanazt eszek mint Csiga, csak utólag fűszerez. Egyébként mi is pépesítünk még, bár fogunk sincs, szóval szerintem nem vagyunk elkésve a darabossal. Azt akartam még írni, hogy az egyik babaújságban olvastam a napokban, hogy a főzelék féléket próbáljuk meg ebben a melegben inkább délután adni, mert a déli melegben a babák sem kívánják annyira a meleg kaját, én két napja csinálom ezt, eddig bevált. Jobban eszik délután.

A medencéről, mi is nagyon élvezzük, 3.60 *kb 80 cm-így mindhárman kényelmesen elférünk benne, és nagyon élvezzük a kerti strandot. Senkit sem akarok ezzel bántani, remélem nem is veszitek annak, de én el sem tudnám képzelni, hogy Pesten éljek.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert ma egesz nap barkacsaruhazakban jarkaltunk, de kezd alakulni a hazunk :) Nalunk is lesz ilyen nagy medence, ma fel akartuk allitani, de nem juttott ra ido, majd talan a hetvgen. Homokozot anyu mar csinalt a kertjukben, tegnap Laura ki is probalta, tetszett neki, szorta a homokot a lapattal, probalt asni, ahogy tolunk latta. Es most mar nem akarta mindenaron megenni. :)

Niki, Lei - nagyon sok boldog szuletesnapot kivanok Nektek! :)

A tegnapi jatszohaz jo volt, ha lesz egy kis idom, majd kuldom a fenykepeket is. Egyszer a Lurdy-hazban levot is kiprobalhatnank. Reszunkrol ok Szentendre is, Boni - titeket fel tudunk venni kocsival, ugyis arra mennenk.

UP&GO, en is vettem mar, de en azt is eleg nehezen tudtam Laurara raadni, mi inkabb a simat hasznaljuk meg.

Etelek: szerintem 1 eves kora utan mar eheti azt, amit mi - Laura mar most is eleg jol elboldogul a darabossal is, bar neki mar 6 foga van. Egyedul is szokott ragcsalni kenyerhajat, kortet, barackot, meggyet. En petrezselymet, hagymat, zellert tettem eddig a fozelekekbe, de lehet, hogy akkor mast is teszek mar neki bele.

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Én is úgy tudom, hogy egyéves koruk után ehetik, amit mi (persze a kivételektől eltekintve), meg gondolom, a fűszerezéssel is csínján kell bánni.

Már harmadik napja nem eszi meg ebédre a főzelékadagját manóm (este fejezzük be), ma esett le, hogy a kánikulában mi sem nagyon eszünk annyit... (Nálunk még ma is tombolt a hőség, strandidő ezerrel!)

Jó, hogy szóba került az UP&GO, ma vettem egy kisebb csomagot, mert az utóbbi időben a pelenkázások 90%-a iszonyú ordításban végződik, egyszerűen nem lehet a pelenkázón tartani :? . Akartam kérdezni (még vásárlás előtt), hogy bevált e valakinek, csak aztán belefutottam egy akcióba, és gondoltam kipróbáljuk. Nikin kívül van valakinek tapasztalata vele?

Ja, meg a rehabilitációs szakrendelésről akartam még írni. Megnézte Danit egy nagyon kedves dokinéni. Nem talált semmi kórosat, tankönyv szerint kúszik és ül fel, de azért járunk egy kicsit gyógytornára, hogy a suliban menjen majd jól minden, aminek kell (labdázás, egyensúlyozás).

Judit

Kép
Kép
csutak33

Judit, örülök, hogy Daninál mindent rendben találtak.

up&go pelussal kapcsolatban akartam még írni, hogy Ritusék is a Libero-t használják nappal, éjszakára meg a simát és ők is nagyon szeretik így;) nekem ő adta az ötletet;)

sniky

Nikianyu és Lei !
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, drága vagy, köszönöm:)))

sniky

Mi is up&got hasznalunk mar, hat ejszaka nekunk is neha kifolyik, de egyebkent bevalt...

De jo ez a medence, en is irigy vagyok :wink:

Sziszka, ki volt ez a helyettesito, Batai?? :evil:

Eniko mostanaban 2-3 napig annyit eszik, hogy nem tudok neki szinte eleg kajat adni, utana meg jon par nap, amikor alig tudok par kanal fozeleket beletomni. De en nem vettem eszre, hogy a meleggel fuggne ossze :roll: De a gyumit o is mindig jobban megeszi ilyenkor is, meg neha adok mar neki tapit, mert mar csak 3 deci anyatejet tudok lefejni 1 nap...

Jo pihit mindenkinek... Enikom mostanaban 5 korul kel :roll: de ha szerencsenk van, ha megitta a tejet :wink:

yuyu79

...visszaalszik :wink: ez lemaradt :oops:

yuyu79

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Nadrágpelus
Mi is használtuk egy ideig, mert éjszaka csak abból nem folyt ki a pisi. Úgyhogy nekünk bevállt. Most viszont már a simából sem folyik ki.

Sziszka
Nagyon édes Málnus a medencében. Mi is vettünk medencét Máténak, de még nem állítottuk fel, mert hétvégére mindig rossz idő lett. Remélem most hétvégén fel tudjuk állítani.

Csutak
Szuper, hogy mindent rendben találtak Daninál!

Evés
Én még mindig nagyon babásítok, a darabosat csak akkor eszi, ha ő saját maga veszi be a szájába. Nagyon jól elboldogul a kiflivel, sajtosrúddal, kekszekkel, de a főzelékkel, ha csak egy nagyon kicsi darab is van benne, köpi ki.

Szerintem van pár olyan felnőtt étel, amit nyugodtan ehet a baba, mi már ettünk husilevest, meggyelevest tej nélkül, gulyáslevesből husit és zöldségeket, meg egy kis lét is, meg tegnap kapott a zöldbabfőzelékünkből tejjel felöntés előtt, meg a pörköltből két kocka husit.
kittina30

jó reggelt!

Mecsi jók a videók..

:lol:

Szisz petrezselyem, metélőhagyma, kapor,köménymag naggyon pici jódozott só, olaj, zeller más fűszereket én nem nagyon használok..ja és pirospaprika, fokhagyma, vöröshagyma , újhagyma

én már fordítva főzök sokszor a vége felé sózok utána ha kivettem ZSigi részét!
de pl habarás natúr joghurttal mehet simán...
:wink:
Vendég

Medence naggyon sirály, nálunk sajna még erkély sincs :cry: standra meg nem vinném (DAGÁLY VAN KÖZEL)

de nyáron megyünk siófokra majd ott locsizik!
Vendég

Medence naggyon sirály, nálunk sajna még erkély sincs :cry: standra meg nem vinném (DAGÁLY VAN KÖZEL)

de nyáron megyünk siófokra majd ott locsizik!
Vendég

ja és MAzska köszi beszállunk mellétek útitársnak ha megyünk :lol:
Vendég

Sziasztok!
Mecsi köszi a videot! :D :D

Niki Barnuskájának nagyon boldog névnapot kívánunk!
Vera
l.veronika

Boldog Barnabás napot!

Kép
Vendég

Zsófikám!

Teljesen igazad van! Itt vagyok, lesek ki a fejemböl, mint egy vakond, ugyanis begyulladt a szemem, rettenetesen viszket és alig tudok kezdeni vele valamit lévén itt ünnepnap. Az elmúlt napokban arra gondoltam, hogy allergia, de ma reggel nem tudtam már kinyitni, mert beragadt...
Mellesleg, hogy teljes legyen az öröm, kedden behalt a hütönk. Ezt tette azért, mert jól bevásároltam és nem volt kedve együttmüködni. Elrohantunk hütöért, de nem kaptunk annyiért, amennyit rá szánunk, így most ki kell húznunk hétföig, amikor is az Aldiban lesz egy remélhetöleg.
Aztán tegtnap egész nap gyerekruhákat szortíroztam és pakolásztam, még nem vagyok kész, max. csak idegileg! :) Nem könnyü a tetö alatti zúgba a dobozokat beirakni ill. kiszedni... :(
Vasárnap meg Karlsruhéban voltunk a Természettudományi Múzeumban ismét, aztán meglátogattuk egy innen oda elköltözött ismerösünket felfegyverezve egy fonott kaláccsal. Úgy vettek ök egy sorházat, hogy nulla önerövel szálltak be a hitelbe és még a vagyontanácsadó is azt mondta nekik, hogy ö nem tenné... Hááát.
Utána meg hazafelé spontán csöngettünk az apósom lánytestvérénél, mert ott mentünk el elöttük és láss csodát, otthon volt és spontán este 9-kor is örült a népes - eddig ismeretlen - családtagjainak látogatásán! Mondjuk nekem ezzel együtt nem szimpatikus valamiért, de azért tényleg rendes vot, hogy fogadott minket! Jellemzöen neki sincs immár bö 20 éve kapcsolata az apósommal, csak a másik tesóval, aki Stuttgart mellett lakik. Az ö és apósom kapcsolata is anyósom jóvoltából feneklett meg az anyósom egyik szülinapján. Vicces, mert nálunk is az anyósom szülinapja volt végülis a kapcsolatunkban vízválasztó jelentöségü!
Akkor nekem is meg kell majd hibbanom a jövö hét végén!? :)
Én a szülinapomra remélhetöleg két bolhapiacot kapok! Az egyik itt lesz a közelünkben, a másik meg a határon átmenö Konstanzban! Emlékeim szerint a svájciak nagyon lazák voltak ár tekintetében... :)

Közben majd kifolyik a szemem és úgy viszket, hogy meg tudnék bolondulni!

A szülinaposoknak nagyon sok boldogságot, legyen csodaszép a napjuk! Jövök még késöbb, remélhetöleg virággal és talán sikerül megint sütnöm valamit, amit elküldhetek virtuálisan! :)

Nem olvastam egyébként vissza, csak belelegeltem a terítékbe, ezért nem reagálok még!

Sziszka!
Nagyon szépek a képek, teljesen be van a párom zsongva! Én a magam részéröl a hegyeket és szúrdokokat csak távolról nézve szeretem, nekem az Alföld vagy ált. a síkság a mindenem. :)
Amúgy úgy néz ki, hogy huzamosabb ideig nem megyünk haza. A nyári program még nem fx, még akármi is lehet, de a párom már egy elég merész körutat tervez: Prága-Krakkó-Baltikum... Vannak mindenfelé barátaink, akik nem annyira mobilak, mert hozzánk képest jobban le vannak égve vagy a pénzüket inkább másra fordítják, de szívesen látnak minket. Hát most talán jól meglátogatjuk öket.

Megint szakad az esö. Biztos azért, mert szabadnap van. Nehogy ki tudjunk menni kirándulni! :evil:

Mentem dolgomra.

Vakegér :)
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy visszajeleztetek a sziget ügyben. Azért kérdeztem, mert eljöhetnétek hozzánk is, valamikor július közepén, mert akkor már apának is teljes a szabadság és bármikor jó. Természetesen családostul, egy bográcsozásra. Márha találok ekkora bográcsot, mert a miénk 10 főre van kalibrálva. :shock:

A kertünk elég egy ekkora társaságnak és gyerköc barát. Egykép is róla. Kutyamentes.

Kép

Gondolkozzatok rajta, aztán július közepén visszatérhetünk rá.
Vendég

sziasztok!

Barbi, akkor nem véletlen, hogy nem voltál :( sajnálom a szemed, remélem, hogy hamar rendbejön!!!

nagyon boldog névnapot Barnuskánknak!

illetve boldog hófordulót Emma babának és Enikő babának!
Kata, részünkről köszi a meghívást! ha összejön, szívesen meglátogatunk Benneteket és nagyon szép a kertetek!

Mecsi, köszi a videókat! pont a hétvégén láttam a bemutatóját a 3. résznek! ez is szuper lesz, az tuti ;) és a másik. láttam az új/régi fotóidat az iwiw-en. szerintem azért jól áll neked némi plusz kiló :oops: már bocsi! :)

ja, visszatérve az up&go-ra. metroban akciós mától 3000 Ft/csomag, és olyan 42 db van benne az 5-ös méretből!

sophie27

Barbi jobbulást!

Beleki engem nagyon vonz a kertetek!

:wink:
Vendég

Sziasztok!

Zsófi2:
A pünkösdi királyt és királynét választani szokták ez egy népi hagyomány pünkösd vasárnapján. Mi sem voltunk még sosem, de gondoltam, hogy valaki közüllünk talán elnyerte ez a megtisztelő kitüntetést. bocsi a késői reagálásért.

Anna: Nagy szeretettel várunk benneteket, bármikor is jöjjejtek. Ha lehet emailen vagy privibe jelezd majd az időpontot, mert azt biztosan megnézem. Vagy még Attila emaicímére is írhatsz. Emma egy igazi kis Mozart.

Zsófim!Köszönöm a receptet és kérlek küld el a pontos időpontot a tiszatóval kapcsolatosan. Amúgy arr gondoltam, hogy talán összehozhatnánk egy közös túrázást erdélybe, mert mi is tervezzük, hogy mennénk, ha nyitottak vagytok rá. Mi is befőzünk: megy, ribizli, cseresznye a favorit.

A beteg babáknak jóbulást és szép nyarat mindenkinek. A szülinaposoknak és névnaposoknak, hófordulósoknak pedig sok sok boldogságot kívánunk Almával egyetemben.
Jelentem, hogy tegnap megkaptuk a második Prevenált és 65cm,6887g vagyunk+5 fogunk van. Még nem állunk, nem mászunk és nem ülünk egyedül.
mindenkinek szép napot.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Ja és még egy kérdés. Lehet, hogy maga a noivonal honlap is megszünt, mert már hetek óta nemérem el. Csak azért mert eltünt a vonalzóm és még mindíg nem jöttem rá, hogy miért. Ez csak egy feltételezés, de ha valakinek esetleg van jobb ötlete azt várom.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Tudtok valami konkrétat az 1 éves korban elvégzendő szemvizsgálatról és, hogy hol végzik?
Köszi
Vendég

Barbi, jobbulast a szemednek, es koszi, hogy meg igy is jottel :wink: Remelem sikeres lesz a huto beszerzes, mert az azert nagyon tud hianyozni.... Biztos nagyon jo lesz az a korut, de ha nem jottok a talira, azt azert nagyon sajnalni fogjuk :(

Szemvizsgalat? Ez elvileg kotelezo? Nem hallottam meg rola :oops:

Tegnap voltunk mereckedni... 9900 g es 78,5 centi Eniko :) 6 honapos kora ota osszesen 1 kilot hizott csak, jol lemozogja a kajat :roll:

yuyu79

Ja es olyan hisztit levagott... amikor a fejet merik, azt is utalja, meg csimpaszkodott belem, hogy ne tegyem le a vizsgaloasztalra :shock:

yuyu79

Kata
Nagyon szép a kertetek!

Feluca
A nőivonal oldal megszűnt, ezért nincs vonalzód, nekem is volt nőivonalas vonalzóm.

Yuyu
Az én gyerekem is ezt csinálta a múltkor a dokinéninél. :-D
kittina30

Sziasztok!
Kata, részemről azt sem tudtam,. hogy van ilyen kötelező vizsgálat :( Kedden megyünk tanácsadásra, majd rákérdezek! Szuper a kertetek, ha összejönne egy jó kis tali, akkor mi is benne vagyunk! Sőt, ha sógoromtól elkérjük a nagy autót, akkor Julcsi és Enikő is elfér, ha van kedvük jönni. Legfeljebb két bográcsban fűzünk :wink:
Luca, jó hallani rólatok, szép méretek :) Ha egy szoba konyhás kicsi házat képzelnétek el szállásnak Erdélyben, (olyat ahol megállt az idő) akkor fel tudom ajánlani a miénket :) Meg persze bárkinek akit érdekel!
Barbi, jobbulást neked, küldök egy kis jó időt, hátha jobb kedved lesz tőle! Örülök, hogy vannak még értelmes rokonaid :D De miért nem volt szimpatikus?

Barnuskának nagyon Boldogságos neve napját kívánunk!!!!

Boni, köszi a fűszereket, ebből csak a köményt és a kaprot nem adtam eddig, bár ma megkaparintott egy keveset a kapros túrós pitéből, mire észrevettük tele volt túróval a szája :) Képzeld rajtatok felbuzdulva nem hagytam abba a "tolatva leszállás az ágyról" című projekt megtanítását, és ma 3X szor teljesen egyedül tolatva leszállt az ágyról :) Nagyon büszke voltam :) Még abban esetleg segítenél, hogy Gombát mikortól lehet adni, mert az én táblázatomban egyáltalán nincs benne.

A medencéről akartam még írni, akit érint, hogy kb. annyiért kell venni hozzá még cuccokat, amennyibe a medence maga kerül :( Kellett vennünk bele klórt, algátalanítót, vízminőségmérőt, és egy kombinált szert is, ezekhez egy adagolót és hőmérőt :( 21.000, amit itt felsoroltam) Mondjuk adagolóból volt olcsóbb is, de férjem beleszeretett a kacsásba :D
Megyek, jönnek az unoka hugik fürdeni :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Oke, meglatjuk, attol fugg mikor lesz... De koszi a felajanlast, Sziszka :D

Barnusnak boldog nevenapjat :!: :!: :!:

Zsofi, koszi a koszontest, Emmanak tolunk is boldog hofordulot, de neki 8-an volt, ugye?

yuyu79

Szisz irigy irigy nagyon és nem bántottál meg engem biztos nem :lol:

enyim táblában sincs bennea gomba de én úgy tudom mivel allergizál , hogy 1éves korig nem ajánlják szintén, de a legjobb 2 éve kortól..

hogy őszinte legyek én tojássárgáját sem adtam eddig csak egyszer de azt is kihányta.. így azzal is várok...
Vendég

Julcsi, igen, bocsi! keverem a szezont a fazonnal, tehát ma Enikő és Bence az ünnepeltek! ;)

Sziszka, hát azért ez tényleg nem semmi anyagi kiadás, mármint, ami a kellékeket illeti...

nálunk ma sincs valami jó idő! fülledt van, és meleg, de nem süt a nap, és a szél is fúj! :(

holnap lehet, hogy mi is elugrunk méreckedni! kíváncsi vagyok... szerintem már több, mint 1,5 hónapja nem voltunk ;)

ma jön anyósom... sőt, lassan itt is van! kicsit összerámolok, mert ég a fejem a kupi miatt! néha olyan, mintha bombát robbantottak volna... :(

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: