A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszi Lányok! :wink:

Irina! Amúgy Zsófi még semmi jelét nem mutatja annak, hogy magától fel szeretne ülni. Csak én galádul felültettem, és Ő pont jól meg tudott kapaszkodni. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Van valakinek ilyen? Érdemes venni? Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni: én pont ilyenre vadászok, csak nem találok occót!!! Ha esetleg tudsz 2-3 ezer Ft. körül (használt is jó) akkor szólsz???

Dettyk: köszi! Egy nagy puszi!!! :D

Nosztalgiázhatok?
Dettyk elküldte a maradék szkennelt képet!

Rebeka 2 naposan:
Kép

A család első karácsonya! Rebeka 4,5 hónapos:
Kép

Kép

Rebeka 10 hósan:
Kép

Rebeka 12 hósan:
Kép

Rebeka 17 hós:
Kép

Rebeka 20 hós:
Kép

Rebeka és apa: (kb 2 hós):
Kép

VikDan és apa: (kb. 3 hós):
Kép

És végül a nagy sikerre való tekintettel: Hófehérke: :wink:
Kép

Bocs, nem bírtam magamban tartani őket! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
timi26

Anikó Ha út közben egy benzinkútnál megálltok biztos nem fogják azt mondani, hogy nem melegítik meg Marcika ételét. De esetleg még azt is csinálhatod, hogy egy nagyon jó hőtartó termoszba teszel forró vizet és azt viszed magatokkal, majd egy tálkába kiöntöd és abba rakod bele az üveget. A már melegített ételt ne használd fel újra de azt hiszem ezt már Timi írta neked.

Heni Nekünk nincs.

Mennem kell Cica megint nyügös :? azt hiszem a foga. Totál meg van duzzadva alól az inye es mintha.................. Remélem 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi,
és mi ennek csak örülni tudunk!!!! :lol: (h nem bírtad magadban tartani) Szuperek a képek!

Heni,
nincs. Mi olyan kiskádat (nem is olyan kicsi) vettünk, aminek az egyik fele fekvő, a másik meg ülő. Oda fogom átültetni, ha már megy neki. Ez 13 kg-ig jó. Bár pár napja már követeli az ülést, még ha támogatnom is kell. A félig fekvő pozícióból hasizmozta fel magát, aztán meg leejtette a fejét, amit persze jól beütött és sírdogált. Mint Irináéknál, csak háton.

Fogak közötti szünet:
nekem nagyon tetszik. Mondjuk most hazabeszélek, mert apának is ilyenje van :oops: :lol: Nekem meg jól összetorlódott elől a két fogam, mikor kinőtt a két bölcsességfogam. Azon szoktunk poénkodni, h kettőnknek együtt van két rendes fogsora :lol: És nálunk többet kevés pár vihogott az esküvőjén. Mondjuk fogkrém reklámra nem kérnének föl :lol:

Kismókusnak reggel óta félóránként porszívózom a nóziját :cry:

silka
silka

Silka milyen az a kád? muti!

Heni
KépKép
heni81

Ágica! Aranyos a kis Petra :lol: , és tényleg sajnálom ha nem tudtam segíteni :( Mi ma voltunk 6 hós viziten, és a dokinéni tök lazán azt mondta arra, hogy nem forog Nolka: "próbáljon meg Ön (mármint én) ekkora popóval forogni" :lol:
Ugyanis Nolek 9500gr :oops:

Emese! Zsófika nagyon édes :lol: , és ügyes 8) , Nolka is tud néhány mp-ig így ülni, de egy idő után nagyon előredöl, és nem tudom nem baj-e, nem nyúlik-e meg nagyon a gerince hátul :?:
A fogszünet pedig igazán aranyos sztem :wink:
A fordulótokhoz gratulálok! :P

Timi! Jaj de jó volt nosztalgiázni :wink: nagyon helyesek vagytok :lol:
Vikdaninak meg jobbulást!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Móni! esetleg megkérdeznéd tényleg a mikrót a játszóháztól, Te már leveleztél velük, nem? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

sziasztok

anitja: Teljesen megnyugtattál csak a mi dokinénink azt mondta nem árt ha megnézi a neuor. Petra 6400 gramm és 68,5 cm.És képzeld tegnap óta ha tornáztatm és hasra görgetem akkor kiveszi egyből ami alul maradt és nem kezd egyből sírni hanem rájött hogy hogyan kell.Már csak egy a forgának kell menni egyedül és minden okés :D
Nekünk azt mondta a doki hogy először hátról fordulnak hasra?? Igaz ez?? Nem kételkeden a szavába de hátról könnyebb hasra nem? :oops: :oops:

Mesi: Édes kis fogak.A képen ahol ül nem is tartja úgy a lábát tök jó.

Timi26: Nagyon édi Rebeka

Heni: Egy olyan nekünk is jól jönne honnan lehet beszerezni és mi a neve mert akkor rákeresek úgy a teszveszen.

Ági

Kép

Kép
agica1126

silka

helyesbítek: kiveszi egyből az alul maradt kezét

Kép

Kép
agica1126

Anitja! Szerintem Nolek a topik legnehezebb babája! :shock: :lol:
Mivel eteted, mákostésztával? :wink: :lol:

Amúgy igaza van a dokidnak. Zsófi is ráérősen csinál mindent. Ekkora koffert emelgetni... :lol:

Szegény Zsófikám tök kész van. Ma legalább nincs hőemelkedése (pár napja volt a fog-áttörés miatt), de semmi nem jó neki! Össze-vissza vannak az evések (pedig azok fixek, ha az alvások nem is). NEm jó ha állok vele, ha ülök vele, ha leteszem, feszt hasra fordul, és sír, ha kimegek azért, ha van rajtam sapka azért, ha nincs azért....
Ilyen nyűgös még nem volt. Most kivételesen elkurjongat a pihiszékében, de szerintem nem sokáig.
A foga, tuti. Lehet, hogy tör előre a többi... Plusz lehet, front is van. Ugyanis ma hóesésben :shock: sétáltunk, du. meg sütött a nap.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! Ez nagyon jó! Szerintem ne aggódj, Petra hamarosan ráérez. Zsófi is későn fordult, de azóta le sem lehet állítani. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk: faogacska= kuszkusz????

KépKép
kaqk
Debrecen

Hajni: remélem már jobban van a kezed! Pihentesdt ( amennyire tudod!)

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma szereti a főztöm, szerencsére....még..remélem majd később is! Egyre többet eszik a főzelékből, gyümiből, pépből + a tápi. növünk is ezerrel!

KépKép
kaqk
Debrecen

Gratulálok minden Ünnepeltnek! sok sok puszi!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

silka: Köszi a linket

Mesi: remélem is :wink:Szegény Zsófi baba ismerős ez ha van rajtam sapka azért...

Kaqk: Emma most hány kiló? Ha jól emlékszem Petrával hasonló súlyall születtek.

Kép

Kép
agica1126

Viranka : Hol vagy??????

Kép

Kép
agica1126

Gratula mindenkinek az újabb fogacskűkhoz!
Gondolom látszik, hogy próbálom utolérni magam! Éppen a búrával a fejemen. Sikerült hajat mosni, becsavarni ...és már mindjárt levehetem ezt a búrát a fejemről és csend lesz, ja és nem ég le a fejem, szemem. :(
De szép lesz a hajam! :D :oops: :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Silka: fejvédő kikötés nállunk is nagy móka ( Emmának ) gratula a mászáshoz!!!!!!! ja és sok sok energia neked!!! :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Emmácska fülbevalót kapot! ( Ő nem akarta, de jól viselte! ) Majd dobok képet!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

"Timi után szabadon" :wink: eszembe jutott, hogy majdnem elájultam, mikor szülés után megláttam egy képet magamról. Most ehhez viszonyítva én is csináltam ilyen volt-ilyen lettet :roll: , hááááát, van még min dolgoznom 8) .

Kép Kép

Sokan mennyit költenek gyúrásra, hogy ekkora hátuk legyen :twisted: :twisted: .

Elkezdődött a tavaszi szünet, Pisti elvitte Bencét anyósomhoz Pilisre, 3 napra :cry: . Most olyan fura, hogy kettesben vagyunk Pankával :shock: , csaj szakasz :wink: . Attól félek, hogy hiányolni fogja Bencét...

Este asszem én is beszállok a chat-partyba, ha lesz :wink: :D .
És legalább vissza is tudok olvasni 8) .
dettyk

ágica. 6300-6400

KépKép
kaqk
Debrecen

kaqk: akkor haladunk együtt szépen :) legalábbis súlyban :wink:

Kép

Kép
agica1126

3 hét, majd egy hónap van Petra és Emma között??? juj Emma jó pici!! 60cm és Petra?

KépKép
kaqk
Debrecen

53 cm-vel született és tegnap volt 68,5 cm. De a párom és én is elég magas vagyok.

Kép

Kép
agica1126

Hahóóóóó hol vagytok csajok? Mindenki fürdet és altat...... mondjuk mi mindig fél 8-kor már alszunk :shock: :?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Jelentem levizsgáztam. Azt nem tudom milyen eredménnyel, nem volt időm megvárni.

Gremese! Bódog évfordulózást!!!!!

Heni!
Mi az a képen???

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

aniko80: Gratula neked!!

Kép

Kép
agica1126

Anikó biztosági fürdetőkarika!

Heni
KépKép
heni81

Timi!Nagyon jók ezek a képek,és egyátalán nem bánjuk sőt szerintem mindenki nevében mondhatom,hogy imádjuk őket nézegetni!!!Nagyon köszönjük,hogy megoztottad velünk!!!

Dettyk!Ne má nincs is nagy hátad!!Látnád az enyémet,mint egy díjbirkózóé :lol: Tesóm kedves megjegyzése,hogy emgem már könnyebb áttugrani mint megkerülni :shock: :? :roll: Az a legsz@rabb,hogy igaza van :cry:

Heni!Te is utálod ha apátok délutános???Én nagyon mert az esti őrületet egyedül kell végigkinlódnom Bertussal.

Anikó!Szívből gratulálok!!!!!!

KépKép
juba

Juba képzeld nálunk minden sokkal nyugisabb ha nincs itthon apa. Sokkal ügyesebben megy minden. Meg a gyerek se hülye, mert ha apa itthon van megy a hiszti öltöztetéskor fürcsi után, ma meg egy sirás nélkül ment minden :wink: Tudja, hogy nekem nem szabad hisztizni :wink:
Már kezdek hozzászokni ehhez a váltott műszakhoz, pedig nagyon paráztam tőle, de mig nem találunk jobbat marad ez :?

Heni
KépKép
heni81

Heni!De jó nektek!!Nálunk ha van ha nincs apa itthol akkor is megy a nyüszi,sírás-rivás,csak ha apa van akkor én könnyebben boldogulok.Amíg én pl fejem a tejcit addig ő szórakoztatja Bertust,aztán hozza a fürdővizet stb nem egyedül futkosok mint egy őrült!

KépKép
juba

Hú, gratula Noleknek a méreteihez! :D

Timi26, nagyon jók a fotók! Szerintem semmit nem változtál az esküvőtök óta, most is ugyanolyan fiatalos vagy!

Jobbulást VikDannak és Silka Lizkójának! És persze Bongyiéknak!
Kép

Emese, nálunk ma napközben ugyanaz volt a helyzet: Dorka egy csomószor felsírt, így ledőltem vele az ágyunkra. Cumirágás, én cumit beteszem, ő össze-vissza hadonászik, kiveszi... Ezt játszottuk egy darabig, utána inkább fogtam a kezecskéjét, úgy nagy nehezen elaludt. Nem tudom, milyen lesz a mai éjszakánk...
Az éjszakáról jut eszembe :wink: :Boldog évfordulót Nektek!

Kaqk, ezek szerint Ti is kedvet kaptatok a fülbevalóhoz Bertus képei alapján :wink: Kérünk fotót!

Csütörtökön végre eljutok fodrászhoz, már nagyon várom!!!

Dorka nagyon édes volt a tegnapi és mai evéseknél:
hétvégén Anyóséknál üveges bébiételeket kapott, mert azt egyszerűbb volt megoldanom. Tegnap és ma már én főztem neki a főzelékeket: úgy habzsolta, mint aki 1 hétig nem evett :shock: És repetázott mindkét ebédnél :D Szó szerint élvezte, hogy végre Anya főztjét eheti :D :D
Mellesleg, amit ma főztem (paradicsomos krumpli), azt 2 napra szántam, de elfogyott ma mind (ebédre és vacsira). Úgy látszik, kicsit alulbecsültem a Drágám étvágyát.

Kép
dotildi

Dettyk: van ott változá rendesen, csak azért nem látod, mert közelebb állsz a fényképezőhőz! :wink:

Anikó: gratulálok a vizsgádhoz, biztos vagyok benne, hogy jól sikerült!!! :D De mit is tanulsz?

Köszi a dicsiket!!! :D :D :D

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Juba te még mindig fejsz? Miért?
Anikó gratula!
Timi szerintem meg még most jobban nézel ki mint annó:-)
Ildi :-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :D

Mesi!
Cuki Zsófka! Karcsikának is van még rés a fogai között.
Boldog Évfordulót nektek! :D

Timi26!
Nagyon jók a képek és Aranyosak vagytok mind a négyen. :D

Detti!
Nem is olyan nagy a külömbség biztos lemegy. :D

Bár még nem mondtam apának a talit,
de akkor én egyedül megyek :(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó Reggelt mindenkinek!

IRINA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT! LEGYEN NAGYON SZÉP NAPOD!!!

Juba: Akkor egy "hátas" csapatot nyithatnánk mert nekem is olyan széles mint egy kajakosnak :D :wink:

Dotildi:Az anyós témához csak annyit szeretnék kérdezni hogy nem az én anyósonál voltál dettó úgyanez :) :wink:

Kép

Kép
agica1126

Panna,Szeli,Ádó boldog hófordulót!!!!

Ági

Kép

Kép
agica1126

Gremese!

Biztosan jól sikerült az évfordulótok, mert még nem írtál! :oops: :oops: :oops:

Köszönöm a gratulációkat!

Heni!

Miért kell ilyen fürdetőkarika?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Fél éves évforduló ünneplésről mutatok egy fotót és hogy utána hogy aludt el Marci már pizsamában. (Nagy buli volt :-)))))

Kép Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Nagyon boldogságos 7. hónapfordulót kívánok ZÉTINEK!

Isten éltesse a fél éves Szelit, Pannát, és Ádit!

Drága Irina! Füled érjen bokáig!!!!!!!!

Zsófi "elromlott". 5.15-kor felsírt, és azóta ébren van. :shock:
A reggeli pelenkázást végigüvöltötte... Nem akarok olyan nyűgös napot, mint a tegnapi... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: akkor együtt keltünk :wink:

Kép

Kép
agica1126

Drága Irina! Nagyon boldog szülinapot Neked!
Kép

Szelikének, Ádinak, és Pankának gratulálok a félévükhöz!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Zétinek is boldog hófordulót!!!

Kép

Kép
agica1126

Nolka "csak" 5.30-kor :lol:

Anikó! Gratulálok a vizsgához :lol: Édesen kifáradt a kis Marci!

Emese! Lehet, hogy Nolka a legnehezebb, de nem a leghurkásabb :lol: Azt szerintem Zsófi viszi :lol:
Az ülésről csináltam képet, elküldöm a gmailre (mezítelen :lol: )
Sajna egy kicsit sötét, de látni, hogy egy popsitörlő dobozon milyen jól meg tud támaszkodni :lol: Esetleg próbáljátok ki Ti is, hogy valamit a lábai közé tesztek, nagyon szépen stabilan, és egyenesen tudnak úgy ülni, persze nem órákig :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Zétikének gratulálok a 7. hónaphoz!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gremese, Ágica!

Egyszerre keltünk! :lol: Bár most visszaaludt Marci!

Zétinek boldog hófordulót![color=red][/color]

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: