Anabique, nem csak a nagy, mindenki témában van, még az ismerősök gyerekei is
Ők hozták a könyvet (én javasoltam, hogy ezt hozzák, nem számítva ilyen részekre...), van nekik is 2 kisfiúk, 4 és 2 évesek, az enyémek pedig 8, 5 és 3..Nos, nagyfiam megkapta a könyvet, bevitte és arra lettünk figyelmesek, hogy bent a szobában a többieknek olvas és magyaráz a könvből.."ez a magzatburok", "9 hónapig van az anyukája hasában", "itt bújik ki"....
A legjobban középső fiamat érdekelte a dolog, azóta is azt bánja, hogy azt a könyvet nem ő kapta (a két kicsi egy-egy Thomasos könyvet kapott)...őt nagyon érdekli a meztelen nők

, szereti nézegetni őket, ebben pedig az is van, ugyebár emberi test, nő és férfi... Nagy fiamat minden tudományos érdekli, a középsőt a nők
Szóval reggel nagyjából tisztáztuk a dolgokat, kiváncsi vagyok, mik lesznek az utóhatások..na meg akkor lesz érdekes és aktuális, amikor megtudják, hogy baba van a hasamban, akkor majd jönnek a kérdések megint, tudományosan alátámasztva
Más: szabad vagyok..a fiúk elmentek moziba, mind..ilyen sem volt még soha, Nimród még sosem volt moziban, kiváncsi vagyok hogy kibírja végig és férjem hogy bír velük (amúgy náluk a pocsolyába eséses sztorinak az lett volna a vége, hogy: apa gyermeket leszid, hogy miért nem figyel oda, máskor vigyázzon jobban, most nincs mese, haza kell menni, program lefújva..nadrág le, autóba jól befüt és hazajön....úgyhogy Addisz értékeld az emberedet

)
Kimaradt..szabad vagyok, hogy nyugodtan főzhessek és takaríthassak