A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Off: tök durva, ahol játszom online játékot, ott kétfajta lény létezik. Én az egyik vagyok, és a másikból jön éppen hozzám vki megnézni a tűzhelyünket. A mail-ja aláírásában van egy úgynevezett harapólink, és abból kiderül hogy az ellenséges táborhoz tartozik. Ha nagyon beleélném magam, tök para lenne! :shock: :lol: Bocsi az OFF-ért, de micsoda véletlenek!!!! Bár ezt a vaterán biztos nem sejtetette. :lol: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Remek laptető. :oops:
Sakocok édesek overálban. Bárcsak enyim is tudna mosolyogni benne. :?
Gyantás választ nem tőled várom Pulcsi de ha tudsz segíteni, a kérdésem, hogy valóban könnyű otthon gyantázni? Lehúzni magunknak a lábunkról a felkent trutyit? (fokozom a laptetőt :oops: )
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli:pont szombaton szedtem le a lábamat gyantával...a térdhajlatnál necces :lol: Egyébként a gépnél úgy vettem észre, hogy nem szabad túl hosszúra megnöveszteni a szörzetet :D

miket játszol :D én inkább nézni szeretem

Kép

Kép
pgyöngyi

jaj, azt tőlem várod, mi? :oops:
hát szerintem nem bonyolult, főleg ezzel a roll-os gyantázóval. nem a hagyományos kenegetőssel csinálom. lehúzod, papír rá, lerántod, és mész tovább. igen, hátul érdekes pózokban lehet ezt művelni. utána olajjal lejön a gyantamaradék.

én is szivesen megnézem majd az új kérót!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bitefight, és Zsoltit is beoltottam. Most ketten marcangoljuk a démonokat és farnakembereket. :lol:
Vevő elment, jó drágán kapta meg a tűzhelyet. Sosem voltam jó vaterás, de hűtő, tűzhely, gardrób elment jó áron. Tűzhelyért majdnem 2x annyit kaptunk mint akartunk.
Köszi a gyantásat. Nekem volt rollos, de vmiért nem jött le. Túl gyengén húztam, vagy erősebben kellett volna rásimítani? Kozmetikus sem gyúrja rá. :roll:
Hagyományos kebegtőssel ifjú és merész koromban (14 évesen kb.) volt egy kalandom. Senkinek nem kívánom. Kevéske bőrömtől megszabadultam, kicsit leégett a többi, a benzin csípte a bibiket mikor a maradékot akartam leszedni, és egész nyáron fehér pöttyös volt a lábam, mert új bőr nyáron elüt a többitől. :evil: :evil: :evil: Most eldöntöttem, hogy ha kell Katának inkább fizetek kozmetikust, mintsem kísérletezzen (bár én stikában akartam intézni :oops: )
kuklika
Budapest VIII. kerület

Milyen aranyosak az overállos babók!!!!! 8) :)
Mi is voltunk kint, de csak 45 percet. Én még nem adtam rá overállt, mert akkor mit adok rá télen???????????? Polár dzseki, alatta két felső, vastag gatya, vastag pléd. Nem volt hideg a keze, lába, úgyh remélem nem fázott. :roll:

Moncsi, mi holnapmegyünk védőnőhoz mérésre, mérlegünk szerint Szonja sem hízott csak kb. 200-at. De én este mérem, védőnő meg reggel kaja után. Majd meglátjuk....

Kukli, én csaomót szenvedtem gyantával magamnak. Főleg utána, mert az istennek sem akart lejönni a maradék, ragadtam össze vissza.
Én is vettem epillátort. Monjduk azzal sem egyszerű, nemtom összeset leszedni, de legalább nem ragadok. Vmikor kozmetikushoz kéne elmennem...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja, Szonja ma csomót alszik. Reggel negyed 10kor kelt. Még jó, h van légzésfigyelő, mert aggódtam volna. Nektek nem???????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Én mára búcsúzom sztem.
Fanninak jobbulást! Szép estét Mindenkinek!
kuklika
Budapest VIII. kerület

tehuti Lívia tegnap ugyanezt csinálta. Rengeteget aludt. szerintem csak az idő miatt van

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Valaki nem jár a Csömöri Decathlonban véletlenül? :roll:
Találtam egy nagyon jó kis kabátot magamnak, de persze hogy nem volt a méretemben :evil: :evil: :evil:
És csak a csömöriben van L-es :shock: VAlaki segítsen!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!
Gyógyultaknak további erősödést! :)

Gyantázás: én nagyon sokáig gyantáztam magamnak a lábam, kenegetőssel. Most van egy epilátorom, de valahogy sosem jutok odáig, ezért leggyakrabban borotválkozom :) :oops:

Bea: az útlevélhez akartam Neked írni, hogy szerintem csak akkor csináltass, he kell, mert nekünk pl csak 2 évre adták és viszonylag macerás, kell hozzá mindkét szülő, nem tudod egyedül intézni.
Viszont úgy tudom, hogy most már lehet a gyerekeknek személyit kérni, amivel az uniós országokba lehet utazni.

Hihetetlen a topikunk, mert minden gyerőc nagyon szép. A fiúk egyre pasisabbak a csajok meg gyönyörűek :)

Ma megkaptam a mei tai-t. Teszek róla képet :)
Lilinek nagyon bejött, csak nem tudtam magunkat lefotózni, majd ha apa holnap hazajön, akkor csinál rólunk képet.

Ma reggel elutazott, és csak holnap jön haza. Ennek örömére átjön anyós aludni, mert fél egyedül. Együtt utazott apja és fia :)
Sőt a holnapi napot is velünk fogja tölteni, mert el akar jönni Levi ovijába megnézni, hogy hova is jár a gyerek.
Na nem baj legalább megvarrunk mindent, amit kell. Csak bírjam idegekkel :)

Kép egyik oldal
Kép másik oldal

Kép

Kép
gabka77

Gabka, nagyon jó ez a MT!

Vica, szombatig félre tudod rakatni? Akkor tudnék értemenni, jövő héten meg ott leszünk Gyenesdiáson (valszeg már csütörtöktől), eljöhetnétek érte.

Julcsi is tök jól aludt ma, délután én is csatlakoztam hozzá, jól esett nagyon 8)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Gabka nagyon szép a Mei Taid :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Zita ti arra laktok? Az nagyon jó lenne ha el tudnád hozni. :D
Írd meg priviben a pontos nevedet és megpróbálom felhívni az áruházat, most még nyitva is vannak.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát nem egészen, de az MO-n könnyen odajutunk, azért csak szombatot mondom. Akkor ráveszem Apát, hogy vigyen el, legalább én is körülnézek, ő meg Julcsizik közben :) Oks, megírom.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Gabka nagyon szép a MT-od!
Gyantázás: hát nálam is inkább ez a nyerő mint az epilátor, ha nem jutok el kozmetikushoz akkor én is gyantázok ( a kozm. kényelmesebb)

Ma Kristóf is nagyon sokat aludt, gondolom az idő miatt. Itt nagyon erős szél volt/van, mi nem mozdultunk ki lakásból.

Nálatok, h megy a pelenkázás/öltöztetés, mert nálunk több mint fél órába telik. Egyszerűen nem akar egy helyben maradni, hirtelen minden nagyon érdekli és pörög,pörög .... azt hiszi nagyon mókás dolog, közben meg úgy vigyorog, jaaaajjj mire befejezzük én már kész vagyok, nekem kellene még egy pár kéz (de hát nem vagyok Siva). Van vkinek vmi jó 5lete?????

Teszek fel pár képet.

Kedvenc játékom!!!
Kép
Annyira koncentrálok, olyan gyorsan jár a kezem, mégsem repülők, miééért?????
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.0228.jpg[/img]
Nincs is hideg!!!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

hoztam pár képet :)
Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Szonjának is boldog hetediket!!!

Overálos babók édesek
Bababi, köszi a hszt
Gabka, szép a meitaiod, és köszi a tanácsot, megfogadom, nem biztos, hogy csináltatok, tényleg macerás, és rövid időre adják, azt hittem, legalább 10 éves, amúgy is apa most beteg is, nem szívesen kérnék szívességet, mert én sem irattam be őt a saját háziorvosomhoz, egyszerűen nem akartam vele egy orvoshoz járni :x amúgy mondtam másban amiben tudok, segítek, elkísérem stb, mert fáj a keze, feje egy ideje, de ezt sem érdemli, mert utoljára Augusztusban láttuk...bocsi az offért :oops:
Kuklika, jól vagyunk köszönjük, nem indiszkrét, indiszkrét részletekről meg úgysem írok :wink: megvolt a "bűvös" szó, ő mondta ki először, én csak mostanában, voltak és vannak pillanatok, amiket akkor sem bánnék, ha most azonnal vége lenne, és reménykedem benne, hogy együtt tervezhetjük a jövőt, egyenlőre jól megvagyunk, ha pár év múlva is így tudok majd válaszolni, szerintem én majd csak akkor kezdem elhinni, mert eddig nem úgy alakult az életem, hogy boldog lehettem volna(szerelmi téren), ha voltam is, csak rövid időre.
Zita, Julcsi jobban van?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gabka: Csini a mei-taiod! És fő, hogy a picúrka szereti...

Bea: Ezek szerint Maja apu nem nagyon küzd az apaságért. :( Örülök, hogy boldog vagy! Jó is az!

Bababi: Látom nálatok is a pillepalack a legtutibb játék! 8) :P

Moncsi: Jók ezek a képek. Ki csinálta?

Kukli: Valld be,. hogy nem is adtad el a sütőt, hanem a gonosz ellenfelet legyaktad és megsütötted..... Vaterán szerezni be a vacsit. Ejnye-bejnye! :lol:

Masut: Merre vagy? hiányzol ám a csapatból! Nem ér sztájkolni, felmentést pedig nem fogadunk el!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Bea köszi a kérdést, már jobban van Julcsi. Még azért nem százas, így asszem még holnap is szobafogságban leszünk :?
És mindenkinek köszönöm a Julcsi dicsiket, bezsebeltük, de asszem Julcsinak nem mondom el, még elbízná magát :lol:
Erpé, a lánykáink szinte egy súlyban vannak, csak enyim kicsit rövidebb. Nem könnyű őket pakolgatni :D
Bea, örülök, hogy ilyen jól vagytok az új pároddal!
Kukli, gratula a jó bizniszhez!
Bababi, Moncsi, a képek nagyon jók! Meg overálos babóképek is!
Papillon, te mire jutottál ma?
Én is epilállok, de nagyon utálom. A végleges szőrtelenítésen gondolkodom, már elérhető áron is van, erről van vkinek tapasztalata? Szoptatás alatt nem tudom lehet-e. :roll: Ja, meg Apa nagyon ellene van, szerinte nem tudni még milyen káros hatásai lehetnek :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Zita, Julcsi hány kilónál tart most? Kata most nagyon begyorsított megint...

Kemse, és merre jártatok, hogy ilyen sokáig nem voltál? Hannalányod gyönyörű, és nagyon örülök, hogy használ a gyógytorna.

Moncsi, nagyon jók ezek a fotók rólad és Liviről!

Gabka, hű de jó ez a MT. Nagyon szép. És remélem, hogy jól fog telni a következő nap anyóssal. Köszi a ma reggeli sms-t!

Kukli, ha jól látom, akkor csomagbontó partit tervezel a jövő hétre :) Ja, mennék én túrni csütörtökön, és odaadnám addig Katát, de végül úgy döntöttem, hogy holnap hazautazom a szüleimhez. Kellene dolgoznom, ez most pedig lehetetlennek tünik segítség nélkül a két gyerekkel...

Bababi, és hova költöztök? Maradtok Sárváron? Jók a képek Kristófról!

Na, megyek, apa filmnézést tervez mára. Gyerkők már kummantanak.

erpé

Erpé, 9100 körül járunk.
Megyek én is, Apa vár.
Jóccakát!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Katka - igen a pillepalack a nagy kedvenc :lol:
Kemse - bocsi lemaradtam miért jártok gyógytornára?
Moncsi jók a fotók!!!!
Erpé, Kukli hát nem maradunk Sárváron (pedig már megszoktam) 5 km-re találtunk egy házat és úgy tűnik az lesz a befutó. Sokat gondolkodtunk mert ahol most lakunk albiba azt is eladnák most (mi már kérdezzük kb.1 éve) közben megláttuk a házat és sok érv van a ház mellett, habár én félek a falutól meg a költözéstől és lehet kicsit nagy is lesz hármunknak. Szval most ott tartunk, h a házon levő jelzálogot intézik.

na még 1x
Annyira koncentrálok, olyan gyorsan jár a kezem, mégsem repülők, miééért?????
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Apa csinálta a képeket :) és köszi a dícséreteket

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bababi jó ez a kép Kristófról :D
Én irigyellek hogy családi házba költöztök, 5 km az nem sok, biztos jó lesz :wink: főleg mikor nagyobb lesz Kristóf aztán lehet majd jókat játszani a kertben, meg kerti bulikat tartani.

Bea tényleg nagyon óvatos vagy a szerelemben, érződik ahogy írsz a róla. Tényleg rád fér hogy megtaláld a boldogságot valaki mellett.

Zita sikerült felhívnom a decathlont :D Írok privit a részletekről. És mégegyszer köszi hogy elmész érte.

Már nem tudom pontosan ki írta hogy megvenné a mei-tai-omat :oops: talán Lilla volt :roll: Szóval már tárgytalan úgy tűnik sikerült eladnom annak akinek kölcsönadtam.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kemse, végre megjöttél. :) Én már többször hiányoltalak ám. :)

Bea, annyira szívet melengető, amit írsz arról, hogy hogy alakulnak a dolgaitok a pároddal. És hogy ő mondta ki először. :roll: :)

Katka, vagyok, csak most inkább olvastam. Tegnap esténk szörnyű volt, a ma esténk is hasonlóan akart alakulni, de 2 óra cicin levés után sikerült úgy letennem Mártit, hogy most alszik, nem pedig visít. Az a legújabb nála, hogy amint leteszem az ágyba, elkezd visítani és a kezeivel csapkodni, ha bármit közelítek a szájához (cumit, cumisüveget), löki el, hogy nemkell-nemkell és még jobban visít. Mindaddig, amíg fel nem veszem. Ilyen eddig nem volt. Remélem, a mostani elalvása most nem félóráig fog tartani... tegnap egy idő után próbáltam hagyni, hadd sírjon, mert nem használt semmi, de az se ment...
Örülök, hogy Ágica már jól van. Zsófiról nem írtál, vele mi van? Ment suliba?

Masut
masut

jó reggelt!

Huh, Vikk 5.30kor ébredt :-( mostanában ilyen koraira veszi a fazont, ...nem túl nagy örömömre.

igen, az overálok nagyon jók, nekünk is be kell szerezni egyett, mi a tegnapi szélben nem merészkedtünk az utcára, de viktor mindkétszer az udvaron aludt el a babkocsijába. Jól bírja. :-)

Julcsinak jobbulást! Holnapra bizti túl lesz rajta.

julcsi , kata, viktor big babyk :) nem könnyű emelgetni őket valóban :-)

nem vica, nem fő utcán lakunk, sőt a kertvárosban, de az utcánk végén van egy élelmiszerraktár, ahonnan kis "transzporterekkel" hordják a cuccokt az ABC-kbe :( nem jó, nagyon nem jó....... sőt egy sittszállitó vállalkozó telephelyet kapott szintén az utca végén, egész nap száguldozik a konténereivel....nem részltezem......

viktor szörnyen nyűgös már 2 napja, nem jellemző rá, de most ez nagyon fárasztó. valszeg a foga, már szinte kint van a felső kettő.

bea :-))

a pillepalack, nálunk is tutira bejön!
anna**

Jó reggelt!

A tegnapi meg a mai éjszakánk nekünk egész jó volt, most már csak 5-ször kelt Máté. Ez már tiszta felüdülés!

Zita Én úgy tudom, hogy szoptatás alatt nem lehet. De nem tuti, és nincs tapasztalatom sem. Én is gondolkodtam már rajta.

Kép

Kép
rszg

ma már mi is zsákban aludtunk, és egész éjszaka mellettem átölelve, nyűgi volt, mert kevés volt a tejem, de éjszaka ittam a teát és bedurrantam :lol:
dobok egy képet, aztán olvasok. Ja, méredzkedtünk, csak 350-et hízott :? és fél centit nőtt.
Kép

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Papillon, szerintem 7 hónaposan a 350 gr hízás egy hónapban nem rossz adat...
Nálunk most bő másfél hó alatt hízott kb 700 grammot Kata, ez havi bontásban (előzővel összevetve), 400-450 grammos havi gyarapodás az elmúlt két hónapban. Jelentős lassulás az első 5 hónaphoz képest. Nyilván Lizi is többet mocorog, és még ht ügyben sem domborít akkorát, szóval ez tök jó szerintem.

Masut, jó, hogy megvagy. Rossz éjjelt sajnálom, szegény Mártit biztos kínozza valami.

Megyek csomagolni, lassan indulunk.

erpé

hehe, ht ügyben semmekkorát sem domborít :oops: de előző 2 hóban 750-eket hízott, most 8750 és 73, 5.

zita: köszi a kérdésed, tegnap szobafogságon voltunk mi is.

kukli: mostmár megnézem ezt a játékot.... :roll:

gabka: tök jó a mt-d, és 2 oldalas? hm :wink:

moncsi, babai: nagyon jók a képek!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

erpé: jó utat!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Az én lányom megjavult! Este 8 után elaludt, éjjel egyszer kelt, aztán reggel 7-ig aludt. És most újra alszik, és a saját ágyában, pedig mostanában nappal csak a nagyágyban tudtam elaltatni 8) Lehet, hogy tényleg csak a fogak miatt aludt rosszabbul az elmúlt 2 hónapban :roll: Remélem holnap meg már teljesen gyógyultnak is nyilváníthatom :)

Masut, sajnálom szegény Mártit, meg téged is, lehet, hogy a fogak indultak el nálatok is?

Rszg, "csak ötször"? Hűűű... :o Minden elismerésem a tied. Nekem már a három is szörnyen sok.

Erpé, jó utat nektek!

Bababi, Kristófnak aztán jó dolga van! Ez egy micimackós habtapi?

Anna, ez nem hangzik túl jól, teherautókat én is nagyon utálom. Tényleg nem ezért költözne az ember vidékre, hogy ezt hallgassa :evil: Viktorról nem raksz képet? Hatalmas lehet már!

Vica, tényleg szívesen elhozom a kabátot, tök örülök, hogy végre eljutok egy ilyen helyre, magamtól nem jutott eszembe. Mióta Julcsi megszületett semmit nem vettem magamnak, igaz szerencsére nem is kellett, mert minden régi ruhám rámjön, de azért már jó lenne 1-2 darabot beújítani :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

folyamatosan elszállnak a hsz-eim :-(

grr..

igen zita, nem azért költözik az ember vidékre. :-( és azt hiszem nem lesz változás, a vállalkozó a megye egyik leggazdagabb embere, és summás iparűzési adót fizet az önkornak.

Persze, próbálkozom, írtam a polgármesternek, stb.stb, nem tudom mi lesz a vége. Csak abban reménykedem, elmegyünk innen 3-4 év múlva. Sok ittlakót nem zavar, mert tényleg nem olyan szörnyű, engem viszont sajnos igen :-(

ugylátszik vikk is beleolvasott a topicba, mióta felébredt egyedül játszik, és nagyokat nevet. :-)

Katka lehet igazad van a jófőző aszonyka kapcsán, meglátjuk, ha 25-30 év múlva is itt leszünk együtt, közvetítek :-)

erpé jó utat!!!
anna**

Sziasztok!

Mi éjszakánk sem volt a legjobb. Krisztián is 5x kelt! :?

Bababi: nagyon aranyos Kristóf. Én is azt néztem, hogy micimackós habtapitok van?

Habtapiról jut eszembe. Én felporszívózom,utána fertőtlenítős ruhával(domestos, flóraszept mikor mi van itthon) áttörlöm.

Gergő a nappaliba:
Kép

Krisztián Gergő szobájába:
Kép

Kép

banokla

Most nézem, hogy a Gergőről készült elég rossz minőségű. Megpróbálk keresni másikat.

banokla

a habtapi tisztásáról szóló bejegyzések kapcsán jut eszembe, hogy a dokinőnk és a védőnő is figyelmeztetett, hogy ha kisbabó kerül a házba igyekezzünk minél kevesebb fertőtlenítőt (domestos, florasept és társai) használni, főleg ha mászik a babó (a feltörléshez is pl) hisz a kezéről a szájába kerül, + sokszor megnyalják a padlót.

én igyekszem pl ecetes vizzel tiszitani, vagy sima vizzel többször felmosni, időigényes, de megéri, ezek a szerek sajnos allegetizálnak, és sok megbetegedés okozói (állítólag).

Éltem Németországban, ott már a 90 évek végén igy takarítottak, akkor is ha volt babus, akkor is ha nem. Hát igen.... itt van még mit tanulnunk.

aztán mindenki maga dönti el, lehet ez is csak egy teória, amit néhány év múlva revidiálnak majd....
anna**

kukli: nem értem ezt a bitefight-ot, h lehet ezzel játszani, a vadászat is nélkülem zajlik....hiába, béna vok az ilyen játékokhoz :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

anna: én egyáltalán nem merek ilyen fertőtlenítőket használni még a kezemmel sem merek hozzáérni, mert Lizi mindent a szájába vesz. ÍÉs totál levok döbbenve azon a reklámon, ami tényszerűen sorol dolgokat, meg, h a játékait is fertőtlenítsük domestosszal :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kép
csináltunk egy ilyet.
/Apa-fia/20*30asban előhívatjuk, aztán osztogatjuk a nagyszülőknek:)

gyanta: nekem volt patronos, de nem volt hozzá melegítőgépem, csak mikróban melegítettem. ragadtam én is mindenhol.és nem jött le olajjal sem!!De bnőm meg tök profin csinálja.Hozzátenném, ő szőke, kék szemű, én meg majdnem fekete-fekete. Sztem a gyanta kicsit szárazabb bőrőn jobban működik. Arra nem ragad rá, csak lehúzza szépen.
Én járok kozmikushoz 1-2 havonta, ha van idő-pénz, de én utána 4 nappal már majdnem ugyanúgy nézek ki, szóval közben a köztes időkben epilálnom kell.

van kérdésem: le szeretném a gyereket szoktatni a cumiról... :roll: hogy lehetne? csak elalváshoz használja,napi játék közben csak akkor adom neki, ha már 2 órája nyavajog, és nem bírom cérnával:)
jobban örülnék, ha rágókára szokna, vagy plüsskendőre. jut eszembe, Lívi nagyon édesen aludt a nyuszijával.
Képzeljétek, egyik éjjel Nándi azért sírt, mert valahogy az arcára -orrára került a plüssjátékkendője, és gondolom nem kapott levegőt. Plusz egy ébredés volt, de örültem neki, hogy életerős gyerek, és nem történt semmi roszz./már nincs légzésfigyelőnk/.
rszg, én megértelek, hogy 5 kelés már jó :) nálunk most 3 volt, plusz egy felsírás, de természetesen Nándi 5kor kel.Tehát azt már nem számolom bele.
anna, kösz az ecetes tippet, pont azon gondolkodtam, h csak sima vízzel kellene felmosnom, mert Nándi nyalogatja a perkattát, amit felfényeztem..
egyébként lehet roszzul mondom, de úgy tudom, a hypós víz száradás után sóvá plusz sima vízzé alakul, így nem ártalmas...de ez lehet nem bizti..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Zita: én megcsináltattam a végleges szőrtelenítést ilyen villanófényes géppel, 1 éven belűl újra szőrösödtem

Ecetes vizes felmosás szerintem is a leg bababarátibb dolog,én nem vegyszerezném túl a játszóterét a gyereknek

Alvás nálunk is gázos

Erpé: jó utat..megint kiesik egy topikosunk, mikor jöttök vissza?

Kép

Kép
pgyöngyi

ja, és a képen ugyanaz a pléd van, 30 éves, Nándi most is azt használja:)
Csak kicsit elkéstünk a fotózással, van afiúk közt így pár hónap különbség.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Szonja ma is negyed 10kor kelt...az igaz, h éjjel vagy négyszer voltam nála cumit beadni. Ez nem volt eddig, viszont kelt 7 fele. Hmmmm....Védőnőt fel kellett hívnom, h várjom meg minket, mert nem érünk oda 10ig. :lol:
Na szóval, Szonjus nem hízott egy dekát sem az egy hónap alatt....védőnő szerint no para, bár lehet doki fog kérni egy vizelet tesztet. De szerinte csak ilyen alkat és lemozogja. Hát nemtom, azért idegesít. Mennyiséggel nincs baj, simán bevág 260 gr-ot főziből....és tej is van elég....

Pulcsi, tök jók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!! És még a pózokat is sikerült elkapni!

ecetes vizes tisztítás jó ötlet, nekem eszembe sem jutott volna. Én nem vagyok nagy fertőtlenítő használó.... :oops: :)

Banokla fiúk is édik!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

áhh, jajj csajok, ma megkaptam életem legnagyobb bókját a gázszerelőtől :oops:
kísérem ki és látja azt a kétszekrénnyi kupát, amit a kuvaszaink kaptak, megkérdi kié, mondom, h a kutyáké, erre mondja, tényleg??? Aszittem, h maga nyerte, maga vmi szépségversenyen :oops: :oops: :oops: hát majdnem elolvadtam, mondtam, h na peeeersze, de azért nagyon köszönöm, aztán még mondta, h de tényleg aszitte, aztán kitessékeltem. De egy tök szerény 30-40es figura volt, nem az a csajozós 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pulcsi: nagyon jó az apa-fia képek!!! Szerintem hasonlítanak is egymásra.

Tehuti: ha eszik rendesen és van tejci is, akkor remélhetőleg nincs semmi baj. Ha jól emlékszem Szonja nem gyarapodott sose kimagaslóan sokat ugye?

Fertőtlenítés: köszi az ecetes vizes ötletet. Én sem naponta fertőtlenítőszerezek, sőt még nem is hetente, de néha igen.

banokla

Igen, soha nem volt egy nagy hízós típus...meg nem született nagy súllyal....remélem tényleg alkati dolog....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

pulcsi: apafia kép, szupi. vmelyik lapan vannak ilyen fotópályázatok, asszem anyák lapja.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

tehuti: egy pisi teszt tényleg nem árt :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ja, meglátjuk mit mond holnap a dokinéni.
A gázost meg hozzánk is küldheted, hátha nekem is bókol!!!! :wink: :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jó reggelt!
Ma egyszer kelt Kata is, Julcsin felbuzdulva. De. rendesen elaludt magától, kezd sztem átállni a 2 alvásra a 3 helyett, és elkezdett reggel 8-ig aludni.
Én nem emlékszem habtapit mivel tisztítottam, de nem tartom kizártnak, hogy azt is bedobtam a mosógépbe. ált. Időnként egy plüss és egy műanyag mosás van nálunk.
Bea jó hallani, hogy alakulnak a dolog. Örülök, hogy nem az a típus vagy, aki beletörődött volna egy rossz kapcsolatba, hanem példát mutatsz mindenkinek azzal, hogy a saját életünket nem kell beáldozni.
Sajnálom Anna, tényleg nem hangzik jól az a sok teherautó. Pedig jó kis környék lenne az.
Rszg akkor hogy vagy mindig ennyire kisimult a képeken? Én elismerésem is bezsebelheted.
Mártit sajnálom. Reméljük egy huncut fogacska gyorsan kibuggyan és onnantól kezdve minden visszaáll.
Erpé jó utat! Holnap nem si lennénk végül. Mivel senki nem jelentkezett, szerveztünk progit.
Gaba tecc az mt. Igazán szép darab sztem. Lassan kezdem az enyimét fapadosnak érezni, de műkszik, az a lényeg.
Nagyon szép Lizi lány! Micsoda pillantás!
Bababi reméljük összejön hamar a ház. Édes a kisfiad!
Nemlajos hiányzol!
Moncsi nagyon szépek a képek!
Pulcsi ezek az apa-fiak tényleg nagyon édesek!
Hát csajok ezt a hsz-t reggel óta írom, most is mennem kell. Ha lesz időm jövök, de nem eccerű 2-vel ilyen időben bezárva.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: