este már nem jöttem, megint elég nehezen ment az altatás, utána már nem volt erőm írni
köszönjük a jókívánságokat, talán segítettek, mert javult a szörcsi
a kanalas orvosságot viszont nem tudtam belediktálni Julcsiba, kiköpte, aztán üvöltött, így hiába próbálkoztam újra
látjátok úgy látszik Julcsi a fogak növesztésére gyúr (a kilóin kívül
alvás téma... nálunk is egyre rosszabb a helyzet. 1-2 hónaposan volt a legjobb, akkor simán elaludt egyedül ha letettem. aztán 3 hósan már volt némi sírás is hozzá, 4 hósan meg megtanult hátra fordulni, na onnantól kezdve vagyok meglőve, mert hason tudna elaludni, de ő hátra vágja magát és ordít... szóval azóta cicialtatás van
Manduca és ergo között mi a különbség? Ezeket meddig lehet használni? Engem is elkapott a hordozós láz
Katka fotóit nézve, Peti és Kata között valami nagyon komoly dolog volt kibontakozóban
Kukli, a masszázshoz nekem is meghoztad a kedvem, én is küzdök a hátfájással. Már csak azt nem tudom mit csináljak Julcsival. Szörnyen anyás lett ő is, nem marad el senkinél, max Apára lehetne hagyni, ő meg ugye dolgozik.
nah, biztos akartam még mást is, de asszem így is pótoltam a lemaradásom
mindjárt jön az új védőnénink, a régi pont akkor köszönt le, mikor Julcsi született... kíváncsi vagyok milyen lesz

útra fel

egytől egyig tündériek!!!