A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

jó reggelt

este már nem jöttem, megint elég nehezen ment az altatás, utána már nem volt erőm írni

köszönjük a jókívánságokat, talán segítettek, mert javult a szörcsi
a kanalas orvosságot viszont nem tudtam belediktálni Julcsiba, kiköpte, aztán üvöltött, így hiába próbálkoztam újra :? tippek? amúgy köhögésre kapta, hát elég xar íze van, nem csodálom, hogy nem tetszik neki :evil:

látjátok úgy látszik Julcsi a fogak növesztésére gyúr (a kilóin kívül :lol: ), viszont a mozgásfejlődésben még sehol sem tart a szuper bébikhez képest :roll: még mindig csak hasról hátra fordul... de nem baj, majd alakul ez is. remélem a fogzásban most tartunk egy kis szünetet

alvás téma... nálunk is egyre rosszabb a helyzet. 1-2 hónaposan volt a legjobb, akkor simán elaludt egyedül ha letettem. aztán 3 hósan már volt némi sírás is hozzá, 4 hósan meg megtanult hátra fordulni, na onnantól kezdve vagyok meglőve, mert hason tudna elaludni, de ő hátra vágja magát és ordít... szóval azóta cicialtatás van :? és simán el tudom képzelni amit Erpé írt, hogy ha hagynám sírni annyira behergelné magát, hogy rosszul lenne. nagyon durván tud hisztizni, vörösödik, öklendezik közben :? szóval én sem hagyom sírni ilyenkor

Manduca és ergo között mi a különbség? Ezeket meddig lehet használni? Engem is elkapott a hordozós láz :oops: :lol:

Katka fotóit nézve, Peti és Kata között valami nagyon komoly dolog volt kibontakozóban :D Állós Peti meg igen ügyes! Meg persze SuperNico és a kiscsajok is! Én úgy érzem, nálunk ez még fényévekre van :)

Kukli, a masszázshoz nekem is meghoztad a kedvem, én is küzdök a hátfájással. Már csak azt nem tudom mit csináljak Julcsival. Szörnyen anyás lett ő is, nem marad el senkinél, max Apára lehetne hagyni, ő meg ugye dolgozik. :roll: Megdöbbentő amit írtál az alfaélményedről. :o Katalány meg zabálnivaló mikus cuccban! Új lakás szupi lesz! Akkor nemsokára babazsúr? :wink:

nah, biztos akartam még mást is, de asszem így is pótoltam a lemaradásom :)

mindjárt jön az új védőnénink, a régi pont akkor köszönt le, mikor Julcsi született... kíváncsi vagyok milyen lesz

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Erpé, síelés sokáig nem vonzott engem sem. Aztán kipróbáltam, és azóta minden télen megyek. Kivéve tavaly, ugye pocakkal. Nagyon remélem idén télen már eljutunk. Tényleg, ezt akartam, Rszg, ti hova mentek? Ha valaki tud tippet, hogy hol van gyerekbarát szállás, ahol síelni is lehet, azt szívesen veszem! Elsősorban Ausztria, esetleg Szlovénia érdekelne.

Jah, és még múlt héten fotóztam Julcsi hurkáit. Nagyon durva, csoda hogy nem mozog? :roll:

Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Hát irigykedem azokra akik síelni mennek vagy szoktak menni. Én eddig még soha nem voltam, de más kiskoromban állandóan a sielést néztem télen a tévében. :D Valahogy soha nem volt rá felesleges pénzem :? Gábort pedig annyira nem izgatja a dolog mint engem, persze szokta mondani hogy menjünk és ő majd vigyáz a gyerekekre. Illetve ezt még akkor mondta amikor még csak egy gyerekünk volt :lol: Szóval régi nagy álmom, talán majd néhány év múlva. Bár engem a sífutás is érdekel. Hát igen a futásmániást mi más is érdekelné :oops: :lol:

Ma én vittem Panná oviba. Hát nem volt egy egyszerű reggel. Ez a hideg idő nem hiányzott. Felöltöztetni 3 gyereket ehhez már mutatvány kell hogy egyik se melegedjen be. Ráadásul Panna iszonyú lassan öltözik, állandóan noszogatni kell és már kissé mérges voltam rá. Nimród is csak nyüglődött mert korán felébredt. Persze hazafelé akkor aludt el mikor a ház elé értünk. :evil: Ja és Panna sírt az oviban hogy nem akar bemenni :shock: Hát ilyen is régen volt. Ugye ritkábban viszem én és ilyenkor nehezebben megy be, ma meg ráadásul sokat mérgelődtem vele az öltözés miatt :oops: na meg el is esett az ovi előtt :(

Zita mi úgy szoktuk a gyógyszer ha nem eszi meg, hogy szabályosan belefecskendezzük a szájába :oops: Általában azzal, amit a Nurofen szuszpenzió mellé adnak, olyan mint egy fecskendő, ki lehet vele mérni a gyógyszert.
Julcsi tényleg nagyon husi.
Ergo és Manduca között igazából nincs nagy különbség. Én próbáltam mindkettőt. Én az Ergot nem tudtam olyan jól beállítani magamnak. Szerintem érdemes felpróbálni őket. Mindenkinek más jön be.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jóregg!

Jó fos az idő odakünn és én is ma is mászkálni szeretnék....aaaaaaaaaaah

Ja, nemlajos, hiányzol ám :wink:

Bea: Maya cuki, csak én elég pixelesen látom őt a videjón.

Adryn: még csak beutalóért voltam, és a pajzsom adata alacsony, de azért mert túlműködik. Vmi olyasmi, h a pajzs olyan infót ad az agynak, h alulműxik, ezért az agy túlműködésre kényszeríti. Áhhh, te ehhez jobban értesz :roll: Még meg kell keresnem, h ez az ambulancia, azt időpontot kérek...oszt meglássuk.

Krisztián nagyon cuki vidám fickó :lol:
Julcsi, gyógyulj meg, te hatfogú szépség :P
Livi nagyon cuki azzal a kisnyuszival :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Vica, a sífutás is nagyon jó sport! Én próbáltam párszor azt is. Sokkal fárasztóbb, mint a síelés, de a te kondiddal biztos jól menne neked! A sífutó pályákon legtöbb helyen nem kell fizetni, a felszerelés sem drága ha használtan veszed, szóval jóval olcsóbb mulatság, mint a síelés.

Köszi a tippet, bár nem tudom, így lenyeli-e majd.

Rossz időt ne is mondd, olyan bosszantó, múlt héten még izzadtunk a nyárban, most meg itt tél, már fagyokat mondanak hétvégére :twisted: Szerencsére nekünk ma nem kell menni sehova.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Katka Kemény kiscsaj Ágica, örülök, hogy jobban van, és főleg, hogy otthon!

Katka Én úgysem fogok egész nap síelni. Sőt! Délelött lesz időm gyorsan összedobni. Vagy nem? Na mindegy. Majd meglátjuk. Lehet befizetünk, azt majd meglátjuk. De abban tényleg igazad van, hogy úgyis elötte pár héttel fogom látni, mit és mennyit eszik. Pályaszálláson leszünk, kék pálya a háztól lefelé. Veszek majd Máténak egy babaszánkót, és irány a kékpálya. Feketére meg majd akkor megyek, ha Apa elfárad és vigyáz Mátéra.
Vica Neked is köszi!

Adryn Én lehet, hogy vennék neki ilyen hogy is hívják? Asszem kutacsvédő. Olyasmi, mint a bukósisak. Direkt babáknak van. Jobb, mint a fejtörés Vikónál.

Krisztián és Julcsi is milyen édes! És Julcsinál már 6 fog!? Nem semmi. Nekünk elöl még csak nyoma sincs fogzásnak.

Kép

Kép
rszg

Papillon, köszi :) Hááát, mennék én is mászkálni szívesen, de az idő is gáz meg Julcsinak is jobb lesz ma itthon. Most nagyot alszik, főznöm ma nem kell, úgyhogy most itt lógok nagy örömötökre :) Délután meg alszom vele egyet, ha minden jól megy 8)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Máté így hintázik. Nagyon tetszik neki!

Kép

Kép

Kép
rszg

hehe, lógjál csak itt :lol:

még mi is az első fogakkal küzdünk, már nagyon dagad, de semmi :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

rszg: hol és mennyiért vettétek a hintát? Nekünk is kell ilyen!!!
Milyen kedvesen mosolyog és bölcsen 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Azta, de jó dolga van Máténak! És mintha ő ezt tudná is :)

Lizinek boldog hetediket!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Papillon Kb. 1 éve vettük a nővérem kisfiának ajándékba, és most megörököltük, mert kinőtte.
Az új ára asszem olyan 15 ezer körül van, mi használtan vettük teszveszen.
Bergon babahinta

Kép

Kép
rszg

KÖSSSZI :lol: :lol: :lol: a hinta tippet is rszg

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Peti ma extra nyügi. Második fogacskára gyúrúnk. ;)
Ágicás jókívánságokat köszönöm! Már teljesen jól van. Én ezt a csibészség szintével mérem.... :lol: 8)

Én egyenlőre úgy oldom meg, hogy ne legyen nagy kopp, hogy a nappaliban eltologattuk a kanapét, így csak egy bejárata van. Ott ritkán talál ki. A bútor nálunk puha, a szőnyeg meg dupla (az alsó egy vastag birka szőnyeg) így nem koppan olyan nagyot. Inkább a kudarc miatt tud sírni. Azt nem tudja elviselni.... Hiába: Férfi! ;)
Ha meg nem a nappaliban vagyok, akkor inkább beteszem járóka, az biztonságos vagy ha nem marad el és főznöm kell, akkor az etetőszékében szórkaztatom. Ha jobban megindul, akkor én is bajba leszek. Nálunk járólapos lépcső visz az előszobába (jó kemény és éles :( ) és a konyha és a nappali közötti pult fala is nagyon szép terméskővel van kirakva, ami még véletlenül sem bababarát.... De valahogy majd lesz.... :?

Már megint sírás van.... fogzunk...

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!

Katka: örülök, hogy Ágica jól van.

Rszg: nagyon aranyos Máté a hintába.

Zita: remélem Julcsi hamar teljesen meggyógyul.

Felénk is elég rossz idő van. Fej fájással ébredtem. :cry: Az éjszakánk sem volt valami fényes, Krisztián elég sokszor kelt.

Köszönöm a dicséreteket. :D
Amúgy Krisztián nem egy nagyon mosolygós baba. Sokszor megjegyzik, hogy milyen komoly.

banokla

Lizinek boldog hetediket!!!

A kopkop-okat, nem tudom, hogy fogjuk elkerülni. Gergőnél mi is le habtapiztuk a nappalit. :)

banokla

Lizikének Boldog 7. Hófordulót!!
Kép

Édes Máté a hintában, meg Julcsi hurkái :wink:

Papillon, nem tudom miért pixeles, lehet mert telefonnal készült és 3GP-ből konvertáltam MpegII-be, az eredeti felbontás meg csak 176-os.
Jó is lenne egy kamera :lol:
Valaki csináltatott már útlevelet a gyereknek?, csak gondolkodom rajta, hogy megújítom az enyémet és akkor már jó lenne neki is :roll: kíváncsi lennék mennyibe fáj :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Katus sztem beleolvasott a topicba, és már vagy 4x aludt el egyedül, ügyesen. Vagy csak az idő. Na meg VÉGRE MÁSZIK!!!!!!!!!!!!!!!
Julcsi hurkái továbbra is lenyűgözőek, édes ez a csaj, és mennyi fogacska! Mi velünk egyidős Nimróddal nem növesztünk még semmit. Máté is nagyon husi! Kis hintabajnok. Milyen ügyesen ül benne.
Csibb hát nem semmi ezt végigtakarítani (bnőmék vmi speckó ragasztóval ragasztották össze, műkszik). Biztos nem vállalnám, igaz én nem is szerettem a tapit, nekem Boti körme mindig betört rajta. Jut eszembe Katka hogy vannak a körmeid? Mindig meg akartam kérdezni. Most legalább eszembe jutott. Elég gázul hangzik a lépcső. Biztos találsz rá megoldást, Peti meg hamar tanul majd.
Nekem oltári mákom van. Kata sem esős, Boti sem volt az. Ha meginog, eccerűen leül. Koppanások inkább 4kézláb voltak, onnan meg nagyon azért nem lehet duccolni. Fog még nagyokat esni, ha bátrabb lesz, de most az ácsorgásnál nem esik. Kop-Kop!
Örülök, hogy Ágica jobban van. Zsoltiéknál céges szinten kitört a H1N1. Erre fogják Zsolti múlt heti 2 napos rosszullétét is, nem tom, mi biztos nem kaptuk el ha az is volt.
Héten kész a lakás!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem Katus a 1500 Ft-os hintában ropja, Boti is ezt használja. Bocsi ha beleszólok, de ha vki venni akar sztem ilyet érdemes. Ez nagyobb terhet bír (sokáig jó ), és később nagyobbra lehet lökni, meg bepörgetni (Az nagyon fejleszti az agyat). Persze ha kaptunk volna mi is ezt használnánk.
Zazzy köszi, ha lesz időm olvasom. Sztem kinyomtatom apával estére.
Idő nagyon szörnyű és le kellett mennünk a kabátomért a zipzárashoz. Ráadásul bnőmék nem tudtak eljönni, nemrég költöztek, és apuka jól elrakta a télikabit a padlásra. Viszont ebédre „téli hammát” ettünk. Héjában sült krumpli sültbacon-ös-fokhagymás tejföllel.
Na menek, Botinak kb. ennyi türelme lesz.
Puszi kicsi Petinek!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

JA Julcsi hurkáit mindig elfelejtem megdicsérni! :oops:

Vica: sajnálom a reggeli sírást. Panna anyás lett mióta meg van Nimród?

Síelés: én még soha sem síeltem. Lehet csak egyszer kellene kipróbálni. :roll:

banokla

Lizinek boldog 7-et! Hm.. mennyivel korábban elkezdett pedig készülődni kifelé. :lol:
Elfejetettem :oops: Maja hihetetlen ügyes! Jól látom van neki is kis hátsó hajkopása? :) Édes!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: gratula Katának a mászáshoz!!! De jó, hogy a héten kész lesz a új lakásotok!!! Mikor költöztök?

banokla

Bea overalos kép nem elsz egy ideig. kata ordít benne, nagyon tiltakozik!
Viszont tegnap vásárolni a cuki fehér bundás mellényében volt, a kis bélelt next mályva nacijával. Na azt le fogom fotózni. Igazi bombázó volt benne. 8) Ráadásul tegnap kb. 6 órától folyamatosan röhögcsélt. A boltba, itthon, erősen gondolkoztam mit ehettem. :oops: Cuki volt. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Boti még verdázik
Jövő héten költözünk. :) Csütörtökön kezdünk pakolni, szombaton már ott alszunk. :P
Aztán nyomom majd a kecófotókat (dobozhegyekkel) :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

én gyerekkoromban síeltem sokat, azóta nem :(
ez a szél szörnyű, nem merek miatta kimozdulni, inkább asszem fényképeket mahinálok, töltök, rakosgatok :lol:

és ha már hóforduló tehuti Szonjának is BOLDOG HETEDIKET!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

kukli: gratula a mászáshoz és a költözéshez!! Mi még mindig NEEEEM :evil: (biza, korán akart jönni, azaz a dokik hitték azt :lol: de kordában tartottuk a kicsikét)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

kukli: milyen hinta az?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

A tök sima, tescoban, összes játékboltban kapható, amit fel lehet akasztani ajtó alá.
http://www.regiojatek.hu/termek-19262-m ... hinta.html
kuklika
Budapest VIII. kerület

Papillon várjuk a képeket! :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tudtam én ,hogy valaki született Lizivel egy napon. Csak arra nem emlékeztem, hogy ki :oops:
Tehuti: Szonjának is boldog hetediket!!!!!

banokla

http://www.regiojatek.hu/termek-19891-e ... 45kod.html
Nekünk ilyen dudás van. Onnatól, hogy ülnek stabilan, már jó nekik.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

VALAKI MÉG EMLÉKSZIK RÁM???

Remélem mindenki jól van és ha legközelebb ki mertek menni ebbe a szupi időbe és talit szerveztek megpróbálok elmenni. Igaz felajánlottam hogy nálunk is lehet majd egy zárthelyi találkozó.

NA hazajöttünk, aztán meg a lakást kellett kissé pucba vágni mert elég k.o. volt plussz mosás, a szekrények üresek voltak.
Most meg az idő!!!!!!!!!! :evil:
Terv volt kimozdulni, nem kötelező de jó lett volna egy két dolgot elintézni.
Kukli: még tartozol Hanna ikertestvérénke a fényképével aki kisfiú :lol:
Kukli neked még egy info: megkaptátok már az illetéket? mi tavaly költöztünk és elég szép összeget számoltak, aztán adtunk be módosításra meg részletre. 1 év elteltével kaptunk választ, de közben az Apehtől kaptam 30ezer forint késedelmi pótlékot mert nem fizetem még be az illetéket. :shock:

Milyen volt a kirándulás ( bakonyi)?? kb amikor utoljára olvastam még a 390 oldalnál jártatok most meg már...

Emese

Kép útra fel

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Rszg, nagyon tuti ez a kép Mátéról! :D

Zita örülök, h jobban vagytok!

Katka, jó hír Ágica csibészsége! És otthon van még, vagy már oviban? Petinek meg drukk, h kibújjon a foga!

Voltunk védőnőnél. Kata nem nőtt hosszában (vagy az előző mérés rossz volt), viszont hízott rendesen. 74 cm és 9050 gramm. Most megint hurkásodik.
Nálunk az elmúlt két éjszaka jó volt, Kata végig aludt. A saját ágyában. Ilyen már hetek óta nem volt. Viszont nem tudom, h mi volt a rossz éjjelek oka, mert foga még mindig nincs.
É

erpé

Köszönjük a 7. hónapos köszöntést!!!!!!!!!!!!!!!!! Lizinek is boldogot!!!!!!!!!!!!! Kép

Ágicának hurrá, h meggyógyult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Babák (már nem is babák, hanem gyerekek??? Kép egytől egyig tündériek!!!
Lassan mindenki áll, meg mászik??????????? Szonja még nem produkál ilyeneket....Kúszik körbe-körbe, meg minden morzsát felvesz, az ujjaival babrál mindent. :lol:

Szelet, hogy bírjátok???? Mi voltunk anyóséknál kajálni,majd elvitt. Szonját úgy beöltöztettem, h meg sem tudott moccanni a kocsiban.

Nekünk is van hinta, elektromos, még lökni sem kell. Tök szereti ő is. Mi is kaptuk, nem vennék az tuti ennyiért. De majd én is akarok olyan ajtófélfára szerelhetőt.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Írtam egy hosszú hszt, de elszállt.... :evil:

Rszg: Máté nagyon édes baba! A síeléssel kapcsolatban meg azt írtam, hogy mi vittünk nagyszülőt és így mindenki tudott minden nap síelni. ;) Meg az a tapasztalatom, hogy 1 évesen még nem tudják értékelni a szánkót. Szerintem tök mindegy, hogy babakocsiban vagy szánkóban van. Mármint neki. És én félteném a pályán, hogy jön egy örült -síelni nem tudó- kaimkáze, aki elüti.... :oops: Persze én dumálok, aki Zsófival a hátán síelt. Akkor tök normálisnak éreztem, de innen visszanézve tiszta idióta voltam.... :oops:

Én is tervezek februárra 2 nap síelést a lányokkal. Petit az apukájával szeretném hagyni. Peti szempontjából persze ez elég kemény, viszont a lányok már tavasz óta könyörögnek, hogy menjek velük síelni télen (tavaly ugye nem voltunk) és tényleg nagyon rendes nagytesók, akiknek egy hangjuk sincs, hogy én folyton Petizek, szóval ennyi nekik is jár asszem. Nem könnyű mindenkinek a kedvére tenni. :oops:

Erpé: Ágicát a héten itthon tartom. Erősödjön csak.... Ráér a jövő héten menni.

Kemse: Azért jó, hogy jöttél, már hiányoltunk! És ez a komoly nagylány tényleg a Hanna? :shock: :shock: :D Forgás, hogy megy? Jártok még tornázni?
Bakonytúra nagyon jó volt, ha van sok időd, akkor www.rajowszki.hu/sgal . Itt találsz képeket..., ha jól emlékszem.

Bea: Maja felállás nagyon aranyos. Édes kis falat kislányod van! :P

Tehuti: Szonja már 7 hónapos? Nagy-nagy gtarula a nagylányodhoz! 8) Hogy megy az idő!

Katka

katka22

Zita: Neked akartam írni, hogy Julcsi hurkái nagyon édesek és ne aggódj 2 éves korára szépen ki fogja nyúlni magát.

Anna: Viktor szép nagy baba! De hát az nem baj, ha egy pasi szereti a hasát.... Majd figyeld meg 25-30 év múlva egy prodin főző nőt fog választani magának.... ;)

Katka

katka22

Katka: valamit elírtál az oldalal mert ilyen oldal nincs...

Igen elemntem a Dévény intézetbe is mert a neurológus rögtön magángyógytornászt ajánlott, ott voltunk 4 alkalmat és utána utaztunk, aztán amikor hazajöttünk október 5-én hivott az intézet titkárnője tudunk e esetleg ma meni mert a kéthét múlva időpont törli az intézet valami egész napos hülyeség miatt, szóval Hanna felébredt és utána pont pihenten mentünk a Dévény Annához. Ránézésből kicsit mogorvának néz ki de tök rendes meg nagyon kedvesen nyúl a gyerekekhez. Először barátkozott Hannával de ő már tulajdonképen már akkor is vizsgál, majd következik a tényleges vizsgálat. Aztán másnap már mentünk időpontra és vasárnap már meg is fordult Hanna rendesen az a hasára de még csak a jobb oldalára. Ülni még nem ül, és nem a könyökével megy előre hanem a lábával négykézláb emelkedik és a felsőtestét "előredobja" aztán megint felhúzza magát négy kézláb és ismétel, nem a hagyományos kúszás mászás. A tv távirányító mert más távirányítót is próbáltam de semmi csodákra képes. A kezeléseknek meglett az eredmyénye már. De még fogunk járni. Haladunk lassacskán de megéri meni. Foga még nincs Hannának. Az éjszakát átalussza egyszer kel fel akor vagy sikerül visszaaltatni vagy szopizik egyet, meg kb déltől - kettőig szokott aludni még napi egyet. Hát itt tartunk mi Hannával

Én igazából aki 4-5 hósan kevesbbet csinál elvinném, mert Hannára aki most is 7,5 kiló mindig megkaptuk hogy lusta vagy kövér, Szóval ez arra volt nekem lecke az életre, hogy ha a doki mond valamit nem hagyom magam mert a doki átlagokról beszél meg általában és ha korábban viszem akkor már Hanna is előrébb tartana.

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Kemse persze hogy emlékezünk rád, Hanna pedig tényleg milyen nagy lett :)

Hinta: nekünk is ez a legegyszerűbb fajta van mint Kukliéknak. Nimród még nem ült benne, de hát aki lusta felülni. Bár párnával lehet hogy kitömöm.

Erpé, Kata nem semmi súllyal rendelkezik :shock:

Na nem tudom még mit akartam :oops: Anyósom átjött, Bulcsú elaludt, Nimród talán nemsokára, én pedig most jól elmegyek egyet shoppingolni a Decathlonba 8) vagy csak nézelődni. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csajok, megőrülök, anyósnak öröknaptárat szeretnék csináltatni Liziképpel és nem tudok! Vki számítógép guru tud segíteni??????????

(Persze, kicsit önző szempontból, mert az öröknaptárán Andris exe alatt van közvetlen az én szülinapom is feltüntetve, de míg nála ki van írva, h xy szülinapja nekem már csak macskakörmözve van :twisted: :twisted: :twisted: )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Hmmm síelés, úgy meghoztátok a kedvem, már most mennék, a tavaly kimaradt, azt hittem az idén is mert még túl kicsi Kristóf de olvasva benneteket lehet mégis elmegyünk pár napra!!!! :P
Alvás: nálunk kop-kop, este fürdés-tejci-beteszem az ágyba - zene - 1-10 perc és alszik, napközben ha nem sétálunk (mert akkor a babakocsiban simán bealszik) akkor elkezd nyűgi lenni látom semmi nem jó neki, veszem vagy a mi ágyunkon vagy a nappaliban a földön ami egy nagy játszószőnyeg, melléfekszem átölelem énekelek neki és kb.5 perc múlva alszik felveszem és beteszem az ágyába (1/2 12-től aludt most ébredt)
Bea- mi csináltattunk útlevelet 2500 ft volt és 3 évre adták, pár nap alatt megvolt, Maja video nagyon cuki!!! :D
Zita - Julcsi hurkái nagyon zabálnivalok!!! :D
Rszg - Máté nagyon édes és milyen nagyfiús!!!! :D
Moncsi - Livi továbbra is nagyon édes !!! :D
Kemse - nagyon szép Hanna!!!!
Kukli - hamarosan (1-2 hó) mi is költözünk, hát én nem is tudom várom-e vagy sem, pedig én akartam nagyobb teret. A költözés részét azt nagyon kihagynám!!! és tél meg hideg lesz, na ez az amitől félek!!! Majd mesélj milyen babóval a költözés????

Megyek mert nem akarom kivárni mikor fogy el Kristóf türelme, egyelőre olyan aranyosan beszélget a macijához a kiságyban, h mindjárt megzabálom.
Na eddig volt a türelem .....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Ez a Julcsi lány milyen szép :D

Katka:örülök, hogy Ágica jobban van. Ha együtt marad jövőre ez a csapat, szervezhetnénk egy sítúrát....no,lenne kedv?

Vica:sielésselMi dettó így állunk :D

Kukli:de jó, akkor meglátogatlak majd:) és elrángatom magammal Katkát is, hogy ne unatkozzont otthon 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

az én fejem is fáj... :?

Fannit ma nem engedtem oviba, nagyon csúnyán köhög éjjelente, meg most már nappal is... orra nem folyik, torka nem piros, nem tudom, mi ez. ma pihen egyet, aztán holnap meglátjuk. eddig nagyon jó napunk volt, olyan aranyos, én meg úgy élvezem, hogy itt van! :D Máté is rajonghat egész nap.
és úgy hallom a köhögése is jobb, mert kúrálom ezerrel!

Krisztián gyönyörű szemei igézőek!!! :D

Máté már mikor megszületett, akkor is jó pasi volt, de most!!! :shock: :D nagyon aranyos!

Maja is tündér!

Lizinek és Szonjának boldog hetediket!!!

Papillon
teljesen igazad van naptárügyileg!!! :twisted:

Nemlajos nekem is hiányzik!!! remélem, úgy gondolta a netcsökkentést, hogy naponta nem 50-szer néz be, csak 20-szor! 8)

Kukli
hajrá költözés! ha gondolod szívesen vigyázok a kis szexbombára a költözés alatt!!! Meg Máté is! 8)
vagy van segítségetek? hogy fogjátok csinálni?

Julcsi hurkái zabálnivalóak! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

NA MOST alszanak gyermekeim. Nehéz ilyen időben Botit lefárasztani. Folyik a fürcsi vizem, szárad a rizsmaszkom, és készen van az új névtáblánk az új ajtóra. Gyöngyi nagyon szívesen látunk titeket 2 hét múlva. Több gyerek több dobozt tud kipakolni. :lol: Jönne Lili, esetleg Ágiva is ha Katka engedi akkor már lógni. Aztán muszáj lesz rendet vágnom. GYERTEK SZÉTSZEDNI A LAKÁST!!!!!!!!!! KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Síelés….de rég voltam… Zsolti ping-pong bajnok, amúgy lusta! Tom tom, rávehetném…. :roll:
Természetesen Tehuti neked is gratulálok a 7 hós gyönyörűséghez!
Üdv Kemse, vedd fel a fonalat azt nem eltűnni. Hm majd keresek Levi képet. Bár nem tom szülei mit szólnának hozzá. :roll: Hanna nagyon nagylány lett tényleg! Nagyon szép nagylány! :)
Erpé szép méretek, de a hossza is megvan hozzá. Formás kis szépség! :P Julcsi is csak ő másképpen! :wink: Micsoda csajaink vannak!
Vica jó kukkolást, vásárlást! Boti hintázott talán kitömve nekem. Asszem.
Öröknaptár? Jó ötlet. Engem is érdekel! :idea:
Bababi merre költöztök? Bizti túl leszünk rajta. 2 nap nem a világ.
Bea aKkor héten nincs tánc? :? Romanc hogY halad? Ha nem indiszkrét? Többet kéne róla mesélned. Itthon ülő kismamik vagyunk, kell a romantika a kakis peluk mellett (persze vicc volt, élvezem én a kakis pelukat)! :lol:
Adryn mikor megy Mic vissza? Lejjebb került csókosszájú MAFFIOZÓ ágyikója?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Dadadam, a tábla Kristóf adataival bővülten, és Petivel aki talán nem is 71 cm. (ma megmérem Katalányt is :oops: )
Kép
Nemsokára őszi szünet van, nem? Gondolom Zsófi már várja. Ő jól van már?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok

Lizinek és Szonjának Boldog hetediket!! hamar telik az idő olyan furcsa hogy LÍvia is elmúlt már 8 hós...

Voltunk ma lent védőnőnél és Lívia nem hízott szinte semmit :shock: :shock: Azt mondták több főzit adjak neki de ha egyszer nem eszik többet akkor tömjem belé ? :? :?

Ma már elővettük az overált is mert r*hadt hideg van
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Minden baba szépséges, és külön egyéniség!
Boldog 7.-et Lívinek, Szonjának, Lizinek! Remélem, nem hagytam ki senkit :oops:
Maja kis csokibaba!:)
Máté kis helyes, mindkét Máté szívtipró lesz:)
Julcsi hurkái nekem is tetszenek..6 fog, nem semmi :shock: Mennyi D vitamint kap ez a kislány? :lol:
Nándinak egy csücsök van kinn, de azzal is harap..persze utána ha feljajdulok, kiröhög :cry:
Bocsi az offért, de a férjem epilátort szeretne nekem venne szülimre, és csak meg szeretném kérdezni, valakinek van -e olyan, ami bevált, jó, szereti, ajánlja..
Köszi :wink:
nekem braun silkepil van, sztem kb 7 éves, de ezer év, mire kiszed bármit is..sztem elhasználódott.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja, én még tavasszal vettem overalt 6-12 hós korig, mondanom sem kell, Nándi csak harisnyában fér bele, sehogyse nadrágban meg pulcsiban :? most pont jó rá, de 2 hét múlva már nem...aztán hol van még a 12 hótol, és nme is nagy kölyök..még jó, h kaptunk egy nagyobbat kölcsönbe.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Csibb drága vagy, köszi, de gyermekelpaterolásban már vannak tervek. Mondjuk szívesen összeengedném már Mátéval, de erre jelesebb alkalmat keressünk. :wink: Amúgy tényleg szegény Kata alig talizik kortársakkal. :? Szval nemcsak itt ígérgeti mindenki, hogy majd jön. )Megjegyzem jó szakács hírében állok :wink: ). Szval Kata a környéken lesz bnőméknél, Boti meg egy napot anyunál, egy napot barátjánál, de akkor du. viszem is őket egy vidéki zsúrra. Gondoltam addig Zsolti is pakolászhat (halak, szval lassú víz, partot mos, stb...............).
Moncsi neked szerencséd van akkor. Kata sosem mosolyogna overalban így. Édes Livi! :)
Találtam egy jó kis képet, mert letöltöttem a képeinket. Szval a puszit adó fiúk ilyen pofira számíthatnak (de semmi meztelenkedés a kádban!!!! :twisted: :twisted: :twisted:) .
Kép
Pulcsi én még a gyantás választ várom. Nekem is braun-om van, de fáj lábon. Sztem az én hibámból.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mi kimerészkedtünk délután, de nagyon hideg van! 9 fokot mutatott a babakocsi. Azért 2 órát sétáltunk. Engem is néha majd elvitt a szél.

Kép

És még egy kép:
Kép

Kép

Kép
rszg

kukli, milyen gyantás választ? :oops: elsiklottam sztem fölötte.

pulcsi

Pulcsi: ti miért nem vagytok a táblában? Nem akarsz benne lenni? :shock: Vagy véletlen kihagytunk? :oops:

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: