Irina! WOW!!!!!!!!! Ez nagggyon szuper! Mikor olvastam a leendő állásodról, fülig ért a szám! Ez igen! Ezt meg kell csípni!!!!!
Ádival meg szerintem addigra nem lesz "gond", simán leléphetsz 1,5 napra!
Remélem hamarosan gratulálhatunk!
Hajrá boszitopik!!!!!!!!
Isten éltesse a 7 hónapos Pálmát és Larát!!!!!
Henikém! Nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Én most kezdek azzal szembesülni, hogy a kikapcsolódás már nem fog úgy menni, mint régen.
Apa említette tegnap, hogy valószínűleg a jövő héten összeülnek a haverokkal. Ez régen úgy ment, hogy én is mentem, mindenkivel jó viszonyban vagyok, megállapodtunk, hogy én leszek az antialkoholista, mert vezetek, és este mentünk, hajnalban jöttünk.
Szóval most, hogy ezt mondta, elkezdtem örülni, hogy de jó, végre megint lesz összejövetel. És akkor abban a szent pillanatban bevillant, hogy van nekünk egy Csücsöriborsónk, és ez már nem úgy megy, mint régen.
Én nem mehetek, mert van egy babám.
És tudom, hogy nem értitek félre, nekem ő a mindenem, imádom, akartuk, csak "picit" megváltoztatja az egész életünket.
Fodrászhoz sem úgy megyek, hogy eszembe jut, és másnap már ott vagyok. Komoly szervezést igényel, hogy ki vigyáz Zsófira, mit fog enni, mikor indulhatok el, és mikor kell érkeznem...
A röpiért meg a szívem szakad meg.
Március végén itthon lesz kupa, és oda nem szerelésben, hanem babával megyek.
De ez így jó!
És igaza van Sensének, mindenkinek meg kell lelnie a maga örömét, ami boldoggá teszi. Mert mi nem kizárólag melegítős anyucik vagyunk, akik nem feltétlenül cserélnek pólót, ha egy kicsi hányás kerül rájuk (

), hanem NŐK, akik elcsábítják az urukat, akik belövik a sérójukat, akik barátnőznek, shoppingolnak, stb...
A minap toltam a babakocsit, és egy építkezés mellett mentem el.
És itt jött a következő változás, mert azok a "drága" munkások nem füttyögtek utánam. Hát igen. Mit fütyüljenek egy babakocsit toló anya után. (Másnap kicsit javult a helyzet, mert legalább utánam néztek).

No nem azért, mintha olyan bombázó lennék, csak értitek...... Valahol ez is kell.....
Úgyhogy én folyamatosan próbálok ismét "emberi formát" ölteni. Már csak 6,5 kiló választ el attól, hogy beleférjek a régi nadrágjaimba. Jövő héten fodrász..... Jó lesz ez.....
No befejeztem a litániámat.