A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok,

Barbi, Katka, Évi,
hatalmas gratula a babákhoz!!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

És jó egészséget, sok tejecskét, gyors felépülést nektek!!

Barbcsi,
neked mennek a drukkok, bár már lehet, hogy babázol!! :wink: :wink:

Mi ma voltunk uh-n, magzatvíz fogy, áramlás jó, lepény okés, a gyermek 3900 gr. körüli :roll: :roll:

A lábam dagad tegnap óta, a fejem alakul. Péneteken ctg, majd szombaton aztán kedden is, ha addig nem jön a baba.

Tegnap 11-ig pakoltuk a konyhát, ki vannak takarítva a szekrények, tiszta a hűtő.

Nagyon drukkolok mindenkinek, bár már azt érzem, lassan én is csatlakozom hozzátok, babások :wink: :wink: . Megyek picit pihenek, mert nagyon elfáradtam.

Drukk-drukk mindenkinek, mindenki használja amire csak szeretné! :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Már egyre jobban közeleg a sor vége..... :( :( :(

Azért remélem még nekünk is jut drukk a sor végére.... :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

nekem is IRem van, de azt mondta az endós dokim (talán Ircsi hallotta már a nevét, talán könyvet is írt Alföldi Sándor), hogy terhesség alatt csak a cuki a fontos, az inzulint nem kell nézni... nem tudom, hogy miért, vagy miért nem, de ezt mondta! gondolom, hogy akkor amúgy is mindenkinek szarabb az inzulin értéke, vagyis így reagál a cukira a szervezet, hogy magasabb lesz az inzulin. vagy nem!? :)

névvel azért vagyunk meglőve, mert egy sincs, ami mind a kettőnknek tetszene! :) ez van! (egyelőre)

sophie27

Évi!!!.....Gratulálok, sok-sok boldogságot!!!!!!

:) Kb. pont akkor tájt mentem fel a szülőszobára! :D

Clárika!!!....Mielőtt felmennél Évihez, beszólnál hozzám és mehetnénk együtt? Persze én legszívesebben már most mennék, hiszen pár lépcső csak a távolság, csak jobb lenne nem egyesével!

Nálam új hír: ha addig semmi, akkor PÉNTEK a nagy nap!

Sucer!!!!....Ezek a drukkok sosem fogynak el! :D
limo73

Sziasztok!!!
(az elköltözött 2010 júliusiból vagyok... :D )

nagyon nagyon nagy gratula mindenkinek a babócákhoz és nagy nagy drukk a szüléshez!!!

na de most Barbcsi miatt jöttem!!!

Nagyon nagyon gratulááálok neked Bencéhez....!!!!!!

és bocsi hogy eltűntünk.....

bocs az OFF-ért

puszi mindenkinek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Limo!

Persze! :)
Akkor hívlak téged, felmegyek hozzád, s akkor csörgünk Évinek.
11-re kell mennem.... nem tudom, hogy van ott s mi időben (vizit, ebéd stb....).
Jobb ha előbb megyek, s utána megyek csak terhelésre, nem?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

IR: terhesség alatt csak cukrot néznek, mert az inzulin úgyis elszáll olyankor, azt mondták nekem.

babaimádó
Kép
babaimado

Mókibuci, én valamiről lemaradtam... mondjuk, hogy Barbcsi megszült :)???

maccs01

Babaimi, Zsófi, köszi az IR-es hozzászólást!

Zsófi, most már kíváncsi leszek a nevére is :):):)

Sucer, kifogyhatatland a szurkolótábor drukkokból és gratulációkból! :lol:
Mihamarabbi babázást Neked is. Ha meg fogyogat a magzatvíz, akár indítás is lehet miatta.

maccs01

sziasztok!

Clárika, Limo gyerekágyon 11.30-tól 13.00-ig nincs látogatás! :) jó ha tudjátok, így inkább terhelés előtt menjetek! :lol:

Limo péntek 13-án??? az szerencsés nap nekem! :lol: :lol: :lol:

Évi itt is gratula!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ügyik voltatok!

Nálunk: ma NST után taliztam a szülésznővel...

NST: szinte nulla méhtevékenység, baba aludt (csoki, baracklé, túrórudi ellenére)... 40 percig noszogattuk... de végül is beindult, és minden ok... következő NST csütörtökön...

szülésznő: mozogjak sokat, sok szex, málnalevél tea, homeobogyók és esténként forró fürdő... ha nem indul be, akkor 26-án bevonulok a koriba és 27-én indítás...

mindenesetre ma elmegyek a csajokkal egy utcabálba... hátha... :)))

Kép
gtunde75

Babanet-Krisztiben javítottam a dátumot. Az eredeti milyen nagy már :)
Csillag, Te raktad nagyba vagy így volt? Mert akkor lehet, hogy hozzányúlok :) Most Eni szunyál.

maccs01

Tündi, akkor tedd oda magad :oops: :lol:

maccs01

Sziasztok, nagy gratu az Anyukáknak!!! Évi. +++++++++++++!

Bévi. Bendével brutál aranyeret kaptam. II fokú, fáj, vérzik stb azóta is... Persze proctologus felügyeli :?
MOST semmi, tényleg semmi nem jött ki. Jó, nem is kellett másfél órát nyomnom, csak kb 10 percet.

Kaki. ne foglalkozz vele. Mondjuk én még otthon voltam wc-n, de tuti maradt egy kis ajándék a szülésznőnek... :-) szerinted érdekli őket?????? NEM, hidd el.

Ma vagyunk egy hetesek... Hihetetlen. :-)

Olvaslak ám titeket, igyekszem is jönni, de most is csak úgy tudtam, hogy gyermek itt LÓG A SZEREN . :-)

szilvás76

Barbcsi még nem küldött sms-t, hogy meglenne Bence.... :roll:

Na mire leírtam, ebben a pillanatban kaptam az sms-t:

" A mai napon úgy döntöttem, hogy feladom luxusalbérletem anyánál és 16 óra 14 perckor kiköltöztem. Jó volt nála, de mivel 3600gr , 54 cm-ig nőttem szűkös volt a hely. Üdv: Bence"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Végre! Ezt vártuk egész nap :lol:

Na majd jövök még......

királylány

Kép

Évi
szeretettel gratulálunk Tomika világrajöttéhez!
Jó egészséget, sok örömöt, boldogságot kívánunk az egész családnak!

Többi maminak és bébinek hasonló jókat kívánok!

KépKép

KépKép
szivvi

Ó, de szuper! Barbcsi, nagyon ügyesek voltatok!!! Gratulálok Bencéhez!

bekri

[quote="szilvás76"]O írta:szilvás76lvaslak ám titeket, igyekszem is jönni, de most is csak úgy tudtam, hogy gyermek itt LÓG A SZEREN . :-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BARBCSI, GRATULÁLOK!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
xtina75

BARBCSI, GRATULA!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!!

Szilvás nem baj ha nem jössz mindig csak majd rakj képet arról a gyönyörű kis csajról!!!

BARBCSI HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!!!!!!!!!SOK EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT!!!!!

Mi voltunk dokinál minden rendben Lili nem fordult meg koponya fekvés maradt,folyás is nem lehet mit kezdeni csak terhesség után,és méhszájam nulla nincs nyitva ez viszont nem boldogít,ahoz képest holnap lejár az időnk ha nem nyílik akkor magzatvízet sem tud nézni holnap megint Nst,nem tudom mi lesz,de majd csak alakulunk,de hogy cx2000 ennyi volt 18 hetesen is!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Barbcsi!....Gratulálok!!! Minden szépet, jót kívánok nektek!

Évi du. küldött sms-t, hogy felmehetek ha gondolom....gondolom-e??? ha-ha....rohantam....már amennyire ez mostanság megy nekem...az élményekről majd mesél Évi...előljáróban annyi: Tomi baba egy cukorfalat!

Clárika!....Elméletileg mire jössz, már nincs vizit, de ezt itt sose lehet tudni!

Tündi!....remélem nekünk is szerencsét hoz!!! Biztosan!
limo73

[quote="maccs01"]B írta:maccs01abanet-Krisztiben javítottam a dátumot. Az eredeti milyen nagy már :)
Csillag, Te raktad nagyba vagy így volt? Mert akkor lehet, hogy hozzányúlok :) Most Eni szunyál.

ilyen nagy is volt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi!Ezer gratula nektek is!!!Jó egészséget,sok boldogságot és sok-sok tejcsit :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsit is beírtam a táblázatba :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi gratulálok Nektek!! :lol:

Tomika valóban nagyon szép baba!! már vannak képek!

Kép
gtunde75

Barbcsi...nagyon nagyon gratulálok bence érkezéséhez!!!

Mi ma sétáltunk egy nagyot apával, meg fagyiztunk...most itthon punnyadunk...várom, hogy kezdődjön a kis főzőműsorom, Gábor meg vacsizik, addig ideültem...

Tök jó, hogy már szinte minden nap van egy babácska...:)
Remélem hamarosan a mi gyermekünk is kikívánkozik már...

Ma hozott neki nagymami+nagypapi egy lámpácskát a pelenkázó fölé, egy kis átlátszó gombaházikó, ami kékesen világít, nem túl erős a fénye, pont amilyet akartam az esti pelusozáshoz/etetéshez...

Kíváncsi vagyok, holnap ki lesz a soros...drukkolok mindenkinek!
Szép estét mindenkinek...

Ilus

KépKép
badzsulka

nagyon szép Tomi baba...és igazi csöppség :)
méretei alapján majdnem akkorka mint Gergőm volt :)
gyönyörű!!!
Évi-még1szer gratula :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Puszi Mindenkinek!
Holnap teszek fel képet!
Egyelőre gatya vagyok!!! Nem olvastam vissza és megyek is.....

Puszi!!! Sz.
Tiva 4200g 56cm Helyes kis pasi ám!
szilvi35

mindenkinek jó éjt-puszi anyáknak és babáknak...csók a 2in1 ben lévőknek :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok anyukák és leendő anyukák :)

Megjöttünk a kórházból sajnos vissza olvasni nem volt időm mivel nagyon hulla vagyok és Bence lefoglalja életünk minden másod percét :) főleg apjáét ,de ígérem mindent pótolok

HATALMAS GRATULÁCIÓM AZ ÚJONNAN SZÜLETETTEKHEZ !!!!

Folyamatban jöttek ma a vendégek és szuszani sem volt ma időm most viszont megyek mert majd leesem a székről de holnap már lesz picit több időm és végig olvasok mindent mert nagyon kíváncsi vagyok már

pusszantom az anyukákat és kitartás a leendő anyukáknak
Vendég

Barbcsi, GRATULÁLOK KISFIATOK SZÜLETÉSÉHEZ! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJECSKÉT!

Szilvi35, Vanilla, üdvözlet "Itthon"! A java most jön :) Sok puszi nektek!

maccs01

Tomika nagyon aranyos és szép baba!!!!Gratulálok még egyszer!!!

Vanilla Szilvi 35 de jó már ti otthon kiváncsian várom a beszámolókat!!!!!!!!És sok egészséget nektek!!!!!

Én fekszem most már le,holnap megint doki este 5-kor nem tudom mikor fogok jönni,ez méhszáj nem megy ki a fejemből olyan érdekes vannak fájásaim nem kicsi és c 2000 hmm ennyit a fájásról :lol: :lol: :lol: !!Jó éjt sok puszi mindenkinek!!!!!

Kép
bévi

Képzeljétek kattogás ma nekem is volt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nevettem eszembe jutott Szilvi 35 mikor írta,ma nekem is volt!!!!!!!!!!!!!!!Kopácsolt kifelé!!!!!!

Kép
bévi

Barbcsi, gratula Bence fiúhoz!
Sok örömet, jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

BÉvi, akkor remélem, hogy holnap Te jössz! :) :lol:

maccs01

Jó reggelt (vagy hajnalt vagy mit)!

Bmass, Katka, Évi és Barbcsi! Mindannyiótoknak szeretettel gratulálok a pici Manókhoz!

Rólunk: tegnap rohanós nap volt, 3. NST-n minden rendben, Korinna farfekvéses továbbra is. Becsült súlya 3100 gr, hosszú combú bomba nő sok hajjal :D :D :D Az UH lelet szerint most majd 1 héttel nagyobb a koránál :) Háááááááát szerintem csak azért nézik nagyobbnak mert anyukája sem kicsi, apukája meg aztán végképp nem az (2 méteres kosaras bácsi).
(Szülésznénink szerint nem húzzuk jövő hétnél tovább, szerintem meg igen... :roll: )

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!
Továbbra is 1 in 1. Nemsokára indulunk ctg-re, megyek reggelizni, készülődni. Mindenkinek szép napot!

babaimádó
Kép
babaimado

Évi, Barbcsi
Sok szeretettel gratulálok. Nagyon sok szép pillanatot és sok-sok tejcsit kívánok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,

Katust megvonod tőlünk? :) :( :) :(

Vanilla, Szilvi35, majd ha lesz egy pici időtök, képet kérünk!!!

Meg minden babázós zárkózzön fel Katus képmennyiségéhez!!! :lol: :lol:

Kép
xtina75

Tina
Hagyok helyet a többi baba fotójának.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Barbcsi GRATULA! :)

Limo!
Arra gondoltam, elindulok 9 körül, felérek sztem fél10-3/4 10 között, s akkor hívlak.
Biztos ami biztos.... ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ircsi, teeeennnngernyi hely van itt!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)

Kép
xtina75

sziasztok!

életjel... még egyben! :lol:

ma ki hoz nekünk babát??? :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Jó reggelt mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Évi: Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Kép

Barbcsi: Gratulálok! Sok boldogságot!

Kép

királylány

Sziasztok!

Barbcsi,
sok szeretettel gratulálok Bence babához!!! Jó egészséget, sok tejecskét nektek!! :) :)

Megnéztem a baba képeket, minden babuci nagyon édes!

Megyek ma szilvás gombócot csinálok!

Maccs, Limo,
okés köszi előre is a drukkot! Azért kérdeztem csak ezt, mert anno Ilangom augusztus 20-án született, mire már szinte mindenki megszült körülöttem, és érthetően nem velünk voltak elfoglalva és az nem volt annyira jó, hogy szinte senki se reagált arra, hogy szülni indulunk, vagy ilyesmi. Csak ez jött elő belőlem. De ez most más helyzet, tudom, meg én is érzékenyebb vagyok biztos. :wink: :wink:

Limo,
péntek szép nap én aznap ctg-re megyek :wink:

Maccs,
a vízre azt mondta a doki, hogy kevesebb a mennyisége, de nem kóros, bár túlhordást már nem biztos, hogy engedni fognak, ha nem indul magától. Persze ez nem a saját dokim volt, Ő szabizik, de nincs okom kételkedni a szakvéleményében. Az egészség a legfontosabb, minden más mellékes :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer persze, hogy jut nektek is a drukkból. :) Én igyekszem lépést tartani a fórummal, de nagyon nehéz úgy, hogy a 2 pasi állandóan kitúr a gép elől. Gábor ma már dolgozik, de Bence itt rágja a fülem, hogy ide szeretne ülni. Még jó, hogy Áron most született és ő még csak enni kér :lol:

3900gr :?: :shock: Azta :!: Tessék pihenni kost már neked is. Készen vagytok egyébként?

Én ma már félig kitakarítottam, csak a gyerekszoba van hátra meg felmosni. Mosógép megy, kaját kell összedobni, de ezek a következő etetés utánra maradnak. Sétálni csak késő délután megyünk ebben a hőségben....

királylány

Dia, nálunk szuper idő van, semmi meleg, inkább langyi :P
Te egy Kincs vagy, hogy ennyi mindent csinálsz már!

Sucer, meg se forduljon a fejedben :) A gratulációkra - mint látható - mindenki ráér és mindenki örül!
Aug.20.? Akkor tüzijátékkal ünnepelték :):):) Minnyá szülinaaaap!

maccs01

Maccs sőt egy egész ország ünnepli Illangó szülinapját :lol:

Valakinek meg kell csinálnia :D És ilyenkor látszatja is van, mert ha apa is itthon van akkor csak dolgozok-dolgozok, de nem látszik, mert folyamatosan pakolni kellene utánuk. :twisted: :)

királylány

Sziasztok!

Még mindig nagyon föl vagyok dobva, hogy Évi és Barbcsi is babáznak :D

Sucer, ne aggódj, szerintem, itt mindig lesz valaki, akinek nem kerüli el a figyelmét a másik öröme, bánata :)

Dia, azért óvatosan a sok házimunkával, nemrég szültél! Persze, Te érzed, hogy mit bír el a szervezeted, de azért ez a regenerálódás időszaka, Te vagy az első, nem a lakás! :oops:

bekri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: