A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Havas eső esik/esett Budapesten!
és nagyon hideg van kint!!!!!!
bszilvi25

Anna
Még nincs kizárva, hogy legyen egy kislányunk... :wink:
Jövő nyárra megbeszéltük a következő akciót a doktor bácsinkkal...
Vendég

Az igazi Marcell-nap aug. 14-én van... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

itt is cudar idő van, esik fúj, s meg lehet fagyni.

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:24-kor.
hékás

[quote="bárány"]G írta:bárányigi gyönyörűek a sötét foltjaid :lol: :lol: :lol:

Akkor többet nem is teszek képet...

(és egyébként is... kicsit rosszul esik, hogy Andóca és Szilvi volt csak az, aki észrevette, hogy 2 éves lett Petim... :cry: )
Vendég

Gigi: ezen ne szomorkodj! Nekem meg az furcsa, hogy meghoztam a hírt Mumin kislányáról, és Neki nem gratulált senki!!! :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

KÉPET TENNI PEDIG KÖTELEZŐ!!! BARI MAJD KIVILÁGOSÍTJA MAGÁNAK!!!!!!
bszilvi25

Jaj,csajok,most tettem le Mátét.Kicsit elcsúsztunk,mivel ma hoztuk el a kocsit és még nézegették anyóséknál.
Nagyon klassz!

Eyi:igen,este szerencsére teljesen jól alszik.Megetetem,leteszem és 5 perc múlva szunyál. :lol:

Mia:nagyon jó Milánnak az a nézés! :lol:

Gigi:egyik aranyosabb,mint a másik.Cukik!

Kép
melike

Nálunk is hideg volt! :lol: :shock: Kép

Kép
melike

Sziasztok!

Bekukkantottam kicsit, 3 nagyobb gyerkőc még alszik, Simon meg itt szuszog a kakanpén...szóval ráérek :D

Látom mindenki jól van, babák nőnek...

Gigi gratula a nagy kisfiadnak a szülinapjához, Isten éltesse. Nagyon aranyosak a fiúk együtt.

Én 2,5 éves fiam rájött, hogy a kisebb gyerekekkel szemben tuti nyert ügye van ezért mindenféle gonosz trükköt kipróbál rajtuk (a szomszéd 6 hónapos kislányán is) Tegnap egy laza mozdulattal fejbedobta Simont a popsikenőcsös tégellyel...éppen a szeme mellett találta el :( Máskor meg ráhasal meg ilyenek..szóval nagyon ott kell lenni mellette, mert nem tudja még mennyire veszélyes amit művel.

Képem sajna nincs...apa Németországban van, elvitte a gépet...:(
Talán a hétvégén tudk tenni.

Puszi
Dana

Kép
danaaia

Gigi ne hari,soha nem nézem a vonalzókat :oops:
Azt hittem a torta csak azért lett fölrakva mert éppen tortákat mutattak a csajok :oops:
A héten veszünk lapmonitort :lol:

[color=red]UTÓLAG ISTEN ÉLTESSE PETIT 2. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL[/color]
Vendég

MARHA JÓ EZ PIROS AKART LENNI :twisted: :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Miért nem akar már jobb idő lenni?

Boldog szülinapot Peti!!!

A gyerekem már megin bőg,pedig tiszta pelus,tele poci.Nem értem.Ilyenkor vagyok ideges. :evil:

Kép
melike

Melike én ilyenen már nem is idegeskedek...csak akkor amikor már rekedt a sírástól.
Vendég

Sziasztok!

Melike: milyen az autó? Rendesen belefér a babakocsi? Nagyon cuki Máté!

Dana: nagyon várjuk a fényképeket!!!

Gigi: nagyon édesek a fiúk!

Jöhetne már a jó idő! Idegesít, hogy be vagyok zárva a 4 fal közé és hideg van!

Ja és nekem 'összementek' a cuccaim tavaly óta... :o :o :o . Botrány, milyen rossz minőségűek manapság a ruhák... :roll: :roll: :roll:

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari:az a baj,hogy addig nem birom hallgatni.Különben most elaludt.

Andóca:hajjaj,ebbe már 3 babakocsi is elférne. :lol: Citroen berlingo.

Kép
melike

Melike: az jó autó! Párom nem szereti a francia autókat. Mondjuk, lehet hogy motorikusan nem a legjobbak, de a kialakításuk szerintem messze a legjobb. Anyukámnak Xsara Picassoja van. Nagyon szeretem. Nekünk Fábiánk, hát mit ne mondjak kombi autó, de ha a gyerekkel elindulunk, akkor majdnem az egész csomagtartót elfoglalja a cucca...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kiváltottam a múlt héten a DMes ingyenes csomagot.Nem sok minden van benne,de van egy kupon füzet,amibe egy csomó termék 100-200 fotinttal olcsóbb meg 2db C&A-s kupon,amivel 50%al olcsóbban lehet vásárolni.
Úgy gondoltam majd téli cuccot veszek belőle Máténak.
Apróságokat meg már vettem is olcsóbban(mellt.betét,domestos,baba víz).

Ti isztok kávét?

Kép
melike

Apa sem szerette ezelőtt... :lol: De most más szempontok szerint néztünk autót és megtetszett.Remélem beválik.
Igen,gyerekkel nem lehet elég nagy a csomagtartó.És mi még szeretnénk egy másik babát is.

Kép
melike

Melike: a DM-es csomag nálunk aug. 31-ig érvényes!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Amikor 1 gyerekem volt kispolskim volt és befértünk...így hárommal már én is gondolkodok valami nagy autón...és pont a fábia kombin gondolkodtunk,de én is azt néztem,hogy hiába kombi nagyon kicsi hátul.Viszon olcsó és jó...
Vendég

Bari:szerintem jó autó a skoda, mi is az ára miatt vettük meg. Nem bántuk meg, mert semmi baja nincsen, igaz csak 1 éve használjuk!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kisütött a nap.Elmentünk sétálni!

Kép
melike

Sziasztok!

Melike: én iszok kávét. Én a terhesség alatt is ittam!!!!
Igaz csökkentett koffeint tartalmú, de kell, mert összeesek ha nem iszok.... (kávé mellett is 100/60 :roll: :roll: )
Most gondolkodom azon, hogy veszek koffein mentest és délután is kávézni fogok. Nekem ez szertartás, és hiányzik nagyon. Abban legalább nincs semmi, és a gyerek sem éber tőle.

Más! Pocsék éjszakánk volt! Vagyis esténk. Ugye 11-kor szopi, de nem aludt el, sőt torka szakadtából ordított utána. Apa hasra fordította a mi nagy ágyunkban, és simizte a hátát (vagy 1 órán keresztűl), úgy tűnt jobb lett, bevittem a kiságyba, sírt megint. Aztán végülis 1-kor még ettünk, és utána szerencsére már elaludt. Aludt is reggel 7-ig :shock: majd fél 11-kor kiabált, hogy: anya gyere már, mert megint korog a poci. Úgyhogy végülis onnantól számítva hogy elaludt, hagyott minket is.. :wink: :wink: :wink:

Kérdés már megint! Mivel mi még nem voltunk gyerekorvosnál, csak ma kell mennünk először, segítsetek! Azt hallottam, hogy vinni kell pelust, meg textil pelust is. Ez igaz? Ti szoktatok?? Esetleg mást is kell???? 3-ig válaszokat kérnék!!!!

köszike

Ja? és igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jöhetne már a jobb idő!!!!!
De hétvégén áll. már 30 fok lesz! :shock: :shock:
bszilvi25

Ma 1 hónapos!!!!!
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:07-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:07-kor.
Vendég

Kriszta: köszi! és az infót is.
bszilvi25

Mercike gratulálunk neked!

Kell textilpelus, én úgy csináltam, hogy vittem egyet amit alá tettem, ugye amikor levetköztettem, és egyet a büfinek, és vittem sima pelust is, amibe átettem. Ja és Kitti lepisilte a védőnőt. :lol: :lol: :lol: (nem a sajátunk volt), de amúgy nagyon jól viselkedett!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Most hívtak az Államkincstártól! Elfelejtettem egy iratot beletenni az igénylésbe :oops: :oops: :oops: (hogy hány alkalommal voltam terhesgondozáson). Én sem vagyok elég figyelmes, de ha pótlom, akkor utalnak azt mondták most. Úgyhogy nyert ügy!!!!!
Ma úgyis megyek a gyerekorvoshoz, utána ha fel tudom vinni a babakocsit a postához, be is megyek.
bszilvi25

Gigi: gratu a Kétévesnek. :wink:

Szilvi, hogy eltelt ez az egy hónap... nemtom, másnál mintha gyorsabban telne az idő, mint nálunk. :D gratu nektek!

kávé: én iszom napi 2-t. rendeset. illetve ha épp nem ilyen zimankó van mint most, akkor reggel egy kávé tejhabbal és fahéjjal, délután pedig egy jó hideg frappé, a teraszon, a leanderek árnyékában elkortyolgatva. 8)

Szilvi: hát hogy felejtetted el? még bezséltünk is róla telefonon... :lol: amúgy nekem ez a papír volt aminek csak a másolatát küldtem be (a honlapon azt írták mindenből jó a másolat), de kérték az eredetit, úgyhogy ezt kellett pótolnom. következő héten meg is jött a pénz, úgyhogy sztem ne aggódj. :)

mi jövöhét szerdán megyünk oltásra, de ezen kívül még nem voltunk az egészséges tanácsadáson. az 1. és a 3. héten jött a doktornő hozzánk, a 2. és a 6. héten a védőnő... azóta semmi, bár ha lenne kérdésem, mindkettőt hívhatnám, nagyon kedvesek. az oltástól meg úgy félek. :(

autók: a zuram német autó párti... szóba sem jöhetne más. nekünk egy régebbi tipusu a6-os avant (=kombi) audink van, mondjuk imádom én is, mert annak ellenére hogy nem nagyon szeretek vezetni, ez egy álom. és még nem volt olyan, hogy ne fértünk volna el benne, volt már hogy 5 személlyel mentünk 2 hétre nyaralni, full megpakolva, de úgy is kényelmes volt. és keveset fogyaszt (6,5 liter megpakolva, klímázva). szóval szerintem ha esetleg lecserélnénk, szerintem ugyanilyet vennénk csak újabbat. ha meg esetleg 3 gyerekünk lenne majdeccer, akkor volkswagen multivan ami mindkettőnknek tetszik. de mindkettő sok pénz... nem elég rá a családi pótlék. :lol:

mia_snow

Doki:én is viszek mindíg pelenkát eggyet aláterítek egyet a mérlegre..
Mi kéthetente járunk+3 naponta jön a védőnő,de már nem utálom..valahogy megszoktam.
Vendég

NÉZZÉTEK MIT SIKERÜLT MOST KÉSZÍTENEM!!!!! :lol: :lol:
Kép
bszilvi25

Szilvi: nagyon cuki Merci.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!

szilvi Mercike nagyon édesen mosolyog és most majd már egyre többet nyitott szemmel is!csak bírjuk kivárni

Kép
Kép
eyi

Eyi: mosolyog Ő nyitott szemmel is, de ez nem az a pillanat volt. Ennek is örülök, ez az első ilyen képünk!!!!! :D :D
Itt különben már szinte aludt.....
bszilvi25

úgy értem, én azt várom, hogy minden percben csak mosolyogjon, már ha csak ránézek is!!olyan jó érzés az! mikor először a szemembe mosolygott kijöttek a könnyeim.

Kép
Kép
eyi

Márti: Boldog Névnapot Kristófnak!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Sehol senki?

Kép
melike

én itt vagyok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én meg itt.

Kép
melike

Végre kezd jó idő lenni.Holnapra (lagzi) talán igazi nyár lesz. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

Boldog szülinapot utólag Petinek, és boldog névnapot Kristófnak!

Ki milyen pelust használ? Mi Liberot, de sokszor tiszta pisi a derekánál a rucija Levinek. Nem tudom hogy csinálja, mert a pelus éppen hogy pisis. Már a 3-ast használjuk, tehát az sem lehet hogy kicsi! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

jó reggelt!
Rossmanos ocsóóó pelust használunk. :lol: :lol: :lol: de jóó :wink:
Vendég

Anna:mi is Liberót használunk és még a kicsit(utolsó csomag),de utána már a nagyobbat.Nekünk is volt vagy kétszer,hogy pisis volt a háta.

Kép
melike

Anna: Boldog Névnapot Kívánok!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari:mennyi az az olcsó?
Egy barátnőm a Rossmannba dolgozik és ő is mondta,hogy viszik,mint a cukrot.

Kép
melike

Ki festi a haját?
Szerintetek szoptatás alatt sem károsabb,mint terhesen,nem?

Kép
melike

HÁÁÁT MELIKE MOST MEGFOGTÁL :oops: :oops:
őszintén nem nagyon nézem az árakat,mondták ,hogy ez a bébilove olcsó és jó, én meg veszem :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: