No, itt vagyok. Szóval Ágica tegap elment apukájával, de volt egy rossz éjszaka és egy rossz lázas reggel is, szóval mondtam apukájának, hogy hívja ki az ügyeletet, mert ez már 48 óra és nem javul.... Ügyletes doki azt mondta, hogy hall valamit a tüdejében, vigye be röntgenre a Sote II gyerekklínikára. Be is vitte, ahol kiderült, hogy ügyeletben NINCS röntgen

, de azért nézbek egy vérképet és az nagyon rossz lett. Baktérium érték 10-szerese

a megengedettnek, szóval mondták, hogy Ági marad. Ugyan nem tudják, hogy tüdőgyuszi vagy valami hörghurut szerű, de olyan antibiotikumot kap intravénásan, ami mindkettőre jó.
Most voltam bent délután éppen láztalan volt, szóval 3 órát játszottunk. Vittem neki új mesekönyvet, meg foglalkoztatót, szóval örült. Meg vittem egy laptopot is mesékkel, hogy jobban teljen az idő. Most apukája van bent vele, Zsófi a nagyijánál van. Holnap délelőtt lesz bent a nagyi (ZSófi lesz apával), én váltom a nagyit ebéddel, aztán délután jön váltani apája. Igyekszem úgy szervezni, hogy szopi ne maradjon ki Petinek, de hát szegénykém most így is jóval kevesebbet lát.
Ágica jól viseli az egészet, az összes tortúrát.... Remélem minél előbb hazajöhet. Most azt nézik, hogy reagál az antibiotukumra....
Köszönöm a drukkokat, jól esik nagyon...