A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

évi: hajrá kettesben programszervezés:-)

szöcske: legkésőbb nyáron járni fogunk arra, bár ahogy a csajomat (meg persze magamat) ismerem, bármikor előfordulhat, hogy gondolunk egyet és megyünk....

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Voltunk ellenőrzésen. Minden rendben van velünk.
Sophia és Lucas érkezik hozzánk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Szuper twinsmomma! Akkor egy fiú, egy lány! Mocorognak már?

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske

Twins!
Naggyon szép nevek! Vegyespárossal szép az élet! :lol:
vovanda

twins: a legjobb párosítás, 1 fiú, 1 lány...tökéletes :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Kép
Lucas

Kép
Sophia

Már nem fértek rá egy képre :wink:
Vendég

[quote="1szálpasi"]t írta:1szálpasiwins: a legjobb párosítás, 1 fiú, 1 lány...tökéletes :lol:

Ha már csináljuk, akkor tökéletesen.... :wink:
Vendég

Twins!
Nem is kell elaprózni! Formásak a bébikéid! :lol:
vovanda

énisénisénis ikreket akarok :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasi!
Mitakarsztemég???? Ikreket? Azt már nem én szülöm meg.... :P
vovanda

evi! jo szorakozast!

twins! edibebiknek csoda szep nevuk van

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok,
Ahogy látom, Pasiban már egy egész állatkert veszett el! :lol:

Remélem, minden betegeskedő is kihevert már minden kórságot!

Pasi,
Kérdőív jöhet! 8) Mi is csináltunk a fősulin ilyen szivatósat :lol:

Évi,
Dóri milyen nagylelkű tesó, h így megosztja a nyalókáját is! :D
Én szeretek vasalni, csak szólj, ha összegyűlt, megyek! 8)
Képek jók! Milyen kis mosolygósak a gyerekeid! :D
Milyen volt a céges buli?

Az akkor 3 éves keresztlányom azt mondta, h az öccse - aki akkor született - azért nem tud még beszélni, mert kicsi a szája :lol:

Szöcske,
Nagyon jóóó a vonalzótok! :D

Lekri,
Szia! 8)
Esetleg képek a fiúkról? :D

Vanda,
Milyen szépen ülnek a nagyok a pacikon! :D Tetszett nekik?

Andi,
Gratulálok a vegyespároshoz! :D Milyen kis formásak már!

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

kata! kicsi a szaja, nagyon cukki :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

[quote="1szálpasi"] írta:1szálpasinisénisénis ikreket akarok :lol:

Egy ikerpár nem is elég :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok :)

Twins!

Gyönyörűek a babák, egyem a kis pisze nózijukat :) Szép neveket fognak kapni :)

Kata!

Éppen szárad 3 adag mosás, úgyhogy akkor holnap sok szeretettel várunk a vasalóval :twisted: :twisted: :twisted:
Ez a"kicsi a szája" beszólás nagyon ott van :) Olyan aranyosakat tudnak mondani ezek a manók :)

A buli valami isteni volt, kár lett volna kihagyni. A Várszínházban volt, először volt egy Experidance előadás, majd állófogadás. A táncosoktól az állam leesett, annyira lenyűgözött, még sose láttam ilyet, eddig csak hallottam róluk. Itthon is rendben ment minden, anyósom nagyon ügyes volt. Esztikém is evett szépen cumisüvegből, bár ő nem nagyon szereti. Ádámnak meg tök mindegy, hogy miből kap enni, csak kaja legyen. És jó sok. Pasi... 8)

És most 24-et fogok nézni, egyszerűen imádom 8)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Az egyik közeli barátnőnk az Experidance-ben táncol, így, ha Miskolc felé jönnek, mindig megnézzük őket (megnéztük...). Minden elfogultság nélkül európai színvonal.

Kata! Végre Vandus elmagyarázta és sikerült elkészítenem a vonalzót. Kellett hozzá 1 év, bár végeztem valami 365 napos gazdasági informatika sulit.

Tegnap megvettem a keresztelőruhákat, iszonyat ára volt. Az eladónő viszont teljesen megzavarodott. Nem fértünk be a boltba, így az ajtóban hagytam a picurokat. mondom a nőnek, mi kellene. Alig akarta megérteni, hogy fiú és lány ruha is kellene. Aztán leesett neki a tantusz, hogy nagy a család. Egész nap csavarogtunk, délelőtt a Corában voltunk, délután a városban lógtunk babakocsival, csak mi hármasban. Be kell látnom, az élet nem az ikres babakocsiknak van kitalálva. Néhány ajtón és liftbe nem fértünk be. Aztán volt 1-2 emberke, aki "Jé, ikrek" felkiáltással bámult, de arrébb nem ment volna, hogy elférjünk. Annyira nézett, hogy megállt benne az élet. A járókelők némelyike pedig hülyeségeket kérdezget, bámulnak, mint valami csodamajmokat, néha olyan Vilmásnak érzem magam a Frédi-Béniből: Enikővel és Benőkével sétálgatok, amíg Frédi hajtja a melót. Végül itthon a parkolóban ismét megszólított egy asszonyka, de addigra annyira immunis lettem, hogy fel se néztem rá, csak úgy félvállról válaszolgattam. Erre mondja, hogy neki is ikrek a lányok, ott álltak mellette, olyan 16 év körüliek lehettek. Én meg elszégyelltem magam, mert ikresekkel olyan jó szóba elegyedni, de hát a nap végére a sok bamba emberből elegem lett. Végül aztán sok tapasztalatot adott át az asszonyka.
Mára ennyi, vettünk még a héten két fürdőkarikát, egy halom ruhaneműt, így a csládi költségvetés kipukkadt. Még járókán, vagy valami karámon gondolkozok, igaz, van talán még 3-4 hónapom, de bele is kellene szokniuk. Egyébként állandóan ölben lógnak, sehol nem maradnak el. Azt gondolom, ez ellen kellene valamit tenni, mert semmit nem tudok csinálni.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske

Szöcske!
Olvasgass vissza, haidőd engedi. Itt egy időben gyűjtögettük, kitől mekkora baromságokat kérdeznek.
Eléd meg azért állnak, hogy ne tudj menekülni. :lol:

Bébitornázótok van? Nekem kb. 20-30 percet elszórakoznak vele.
Járókám, karámom sose volt, nem is lesz. Egyrészt nem fér, másrészt ha már mozog, hadd menjen. :wink:
vovanda

kata drága: többi csaj leszavazta a kérdőívet+bővítést, így ez elmarad....esetleg neked külön csinálok egyet :P

twins: ha "csak" egy babánk lenne, akkor unatkoznánk.....és különben is: ikres szülőnek lenni a legjobb a világon ;-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

sziasztok

kérdeznék tőletek.olvastam,hogy elmentetek zárt topikba.itt a babaneten lehet kérni,hogy zárt legyen a topik?ha igen eirnátok nekem hogyhol? és hogyan?

nagyon szépen köszönöm a választ előre is

mi elmentünk innen az anyatanyára,de az se müködik valami jól és most mindenféle vírust küldözget igy lehet vissza jönnénk ha ez megoldható
Vendég

lekri: írni kell apa nevű felhasználónak vagy egy fehér betűs moderátornak, meg kell adni az adatokat (topik címe, nyílt, zárt, moderátor kell-e, meg majd még úgyis megkérdezik, amire kíváncsiak), és létrehozzák nektek.....
a mi esetünkben ez úgy működik, hogy csak azok látják, hogy egyáltalán van ilyen topik, akik a tagjai....

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

köszönöm szépen a gyors választ :) :)

remélem jól telt a Hévíz mindenkinek ha jól emlékszem most voltatok valamikor :)))))))))
sziasztok
Vendég

Sziasztok,

Évi,
Bocs, 7végén vidékeltem. :( De tényleg szeretek vasalni, szóval megbeszélhetjük :D
Örülök, h jól sikerült a buli és a törpök is elvoltak. 8)

Pasi,
Jöhet a kérdőív! 8)

Milyen volt a tali?

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

hévíz szuper volt, pasis szűkszavúsággal...ha részleteket akartok, kérdezzétek meg a csajokat :D

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Kata!
Szeretsz vasalni??? Gyere, itt annyit vasalhatsz, amennyit csak akarsz!!! :wink:

Hévíz:
Nagyon jól sikerült, tényleg mindenki olyan lökött, mint gondoltuk. :lol: Hévízen keltettünk némi közfeltűnést, pedig két turnusban sétáltunk... 8)
Gyerkőcök jól bírták (az összes), aranyosak voltak. És nagyon jó helyünk volt, merem ajánlani mindenkinek!
vovanda

Sziasztok,

Vanda,
Szeretek biza! :D Ha Felétek járok, mindenképpen megyek vasalni! 8)
Tökjóóó lehetett Hévíz! :D Esetleg képek? :oops:

Pasi,
Ezek szerint tényleg a sarokban üldögéltél csendben? :lol: :shock: Neeeemhiszemel! :wink:

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Küldök képet priviben.
vovanda

kata:
gyere el hozzánk vasalni, és ha nagyon akarod, akkor demonstrálom neked, hogy hogy kell csendben üldögélni a sarokban :P

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Vanda,
Köszi a képeket! :D Jöhet még! :wink:

Pasi,
A vasalás túl van tárgyalva! :D Láttam ám, hogy tudsz a sarokban üldögélni! Igaz, a csend nem látszik :lol:
Egyébként én is tudok csendben üldögélni a sarokban 8)

Kata
kata1977
Hatvan

na, egyszer majd veled is kipróbálom :D

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Kép

Bár, lehet, hogy nem is én vagyok... Pasi szerint :wink:
Vendég

Pasi,
Akkor igyekszem a köv. taliig beszerezni egy ikerpárt :wink:

Andi,
De szééépen nőnek ezek a csöppségek! :D

Kata
kata1977
Hatvan

[quote="kata1977"]P írta:kata1977asi,
Akkor igyekszem a köv. taliig beszerezni egy ikerpárt :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nem úgy indultam, hogy ikreket akarok... és azok lesznek :wink:
Vendég

Bocs Andi, javítom:
igyekszem beszerezni egy gyereket - aztán hátha kettő lesz belőle 8)
:lol:
kata1977
Hatvan

Twins!
Szépen növögettek!

Pasi!
Már kértem, hogy ne az orrom előtt csajozz... :P
vovanda

kata: nem kell ikerpár...arról volt szó, hogy jössz hozzánk vasalni :D

twins: én nem kételkedem.....max abban, hogy ilyen kicsi még mindig a pocakod :D

vanda: nem csajozok, szervezem neked a vasalóasszonyt :lol:

bakker ti tényleg látjátok, hogy nő twins pocakja????
tudom, pasiból vagyok és majd csak akkor veszem észre, ha akkora lesz, mint a csajomé a legvégén :P

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasi!
NŐ!!! 8) De örülök, hogy még mindig pasiból vagy...
vovanda

[quote="vovanda"]P írta:vovandaasi!
NŐ!!! 8) De örülök, hogy még mindig pasiból vagy...

na most akkor pasi nő vagy pasi?
vagy mi van? :D
a plasztikai sebészet tudom, most már csodákra képes, de köszönöm szépen, jó nekem pasinak lenni, nem akarok nő lenni :P

már csak azért is, mert a csajom 100% hetero, őt pedig nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni :wink:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Ne kötekedj! Twins pocakja nő. Méghozzá látványosan...
vovanda

twins nő, ez eddig oké
a pocakjában pedig van egy nő és egy pasi....
de hogy ebből hogy állapítod meg a pocak nemét??? :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

KépKép

Pasi
Hogy lásd a különbséget :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Olyan 7 hét különbség van a két fotó között :wink:
Vendég

Pasi,
Ja, együtt fogunk vasalni?! :shock: Én azt hittem, h a sarokban üldögélést szeretnéd velem is kipróbálni (az ikres talin)... :lol:
Látjuk hát! :D
Igaz, az egyik osztályvezetőnket nem tudod felülmúlni: az egyik beosztottja bement hozzá kb. 34 hetes (hordónyi) pocakkal megbeszélni, h akkor még egy hetet dolgozik, stb., erre a pasi totál meglepődött, h hogyhogy, elmegy a cégtől?! :shock: :lol:
És ne is akarj nő lenni! Így is többen vagyunk, ne rontsd még Te is az esélyeinket! :wink:
Kata
kata1977
Hatvan

twins: a cicid nem kezdett még nőni? arról nem teszel fel képet? :lol: :lol:

kata: te fogsz vasalni....és mivel nálunk 3 gyerek és 2 felnőtt után kellene vasalnod, nem vagyok szőrös szívű, ha közben nem is tarthatsz szünetet, de a végén megpihenhetsz, akkor ülhetünk csendben, hallgatva egymás mellett a sarokban.

és köszönöm, továbbra sem akarok nő lenni :P

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasi,
Te tényleg nem figyelsz! Látszik az is, h nőtt Andinál a cici is! :D Vagy azt csak akkor látod, ha pucin van? :lol:
Már indulok is vasalni! :D Mindig is ilyen kedves főnököt szerettem volna! 8)
kata1977
Hatvan

na akkor mostantól egész alakos meztelen képekkel kérjük illusztrálni twins terhességét.....legalább heti frissítéssel, hogy jól nyomon tudjuk követni :lol:

kata: válság van, a munkaerőt meg kell tartani, muszáj kedvesnek lenni, ha már egyszer főnök az ember....ha meg a munkaerő még jól is dolgozik....bármi megtörténhet :P

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasi!
Javíthatatlan vagy. Most már friss terhesekkel is kikezdsesz? nem csak kisgyerekesekkel??? :P

Pasim rendreutasítását követően pár kép a gyönyörű alomnyi kölkömről :lol: :

Ébredés után:

[törölt kép]

Hát te meg ki vagy?

[törölt kép]

Dani bömböl... mit is kéne csinálni?

[törölt kép]

Nesze tesó, egyed a kezed!

[törölt kép]

Ha nem hallgatsz el, meghúzom a füled!

[törölt kép]
vovanda

Sziasztok!

Először is gyerkőcök nagyon szépségesek!
Hévízről ide nem raktok képet? Vagy ahhoz be kell jelentkezni vmelyik családhoz vasalni???

Más:

Ti mit hallottatok a bifidus essensis függőségről? Valóban van ilyen, vagy csak kamu az egész?
Azért kérdem, mert a férjem unokatestvérének a babája bifidus-os tápszert kap...
m@ndy

M@ndy!
Képekhez nem kell vasalni, csak priviben küldtem.
Bifidus függőség??? Na ilyet sem hallottam még. A bifidusos táp egyébként olyan szempontból nagyon jó, hogy a legtöbb baba hasát a normál táp befogja. Ezen a bifidus ugyebár segít (bár ihatnánk mi is...) Szóval ilyet még nem hallottam, de szerintem a hétvégén talizok a sógorommal, kifaggatom (gyerekdoki).
vovanda

[quote="1szálpasi"]n írta:1szálpasia akkor mostantól egész alakos meztelen képekkel kérjük illusztrálni twins terhességét.....legalább heti frissítéssel, hogy jól nyomon tudjuk követni :lol:

Majd ha te is teszel fel egész alakos, meztelen képet, hogy a fütyid méretét tudjuk követni, akkor igen...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vanda
Gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: