Sziasztok
Szöcske!
Nekem a Dóri volt ilyen, hogy nagyon meg tudott rémülni az idegenektől

Eszti se csípi őket különösebben, Ádám viszont kikezd mindenkivel

Ha a család nem tudja tiszteletben tartani Kira igényét, akkor csak nyugodtan sértődjenek meg...
Nálunk is a pasi nem tartja olyan szépen a fejét,mindig oldalra billen neki. Tornáztatgatom, ahogy Vanda is írta, meg sokat teszem hasra, hogy erősödjön a háta. Mondjuk az Ádám lusta, mint a sár, és nem emeli a fejét, inkább elfoglalja magát úgy hason fekve valamivel, hogy meg ne kelljen emelnie a kis glóbuszt. Viszont kitolok vele, mert összehajtok egy takarót formás kis hengerré, és úgy teszem a mellkasa alá, hogy ha nem akar orra bukni, akkor kénytelen legyen tartani magát. Persze nem gyötröm azért túl sokáig.
kaja: nekem Eszti csak 4-szer eszik egy nap, mert éjjel 12 órát alszik egyhuzamban. Én nem ébresztem, mert így is kakil-pisil eleget, és a heti 20 dkg hízása is megvan, szóval nem aggódok. Cserébe nappal nálunk is kevesebb alvás van, csak egyszer alszanak, kb 3 órát. Ádám 5-ször kajál, és ő is 20 dkg-t ránt magára egy héten.
Füllyukasztás nálunk is érik a csajszinak, de még nem tudom, hova tudnám vinni.
Ja, és ma is egyszerre alszanak mindhárman, juhhhhhéééééjjjjjjjjj

Apacska pedig beíratta a Dórit a munkahelyéhez közeli oviba is, ha ide Miklósra nem is, oda talán felveszik