A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Mi is megyünk ma kajázni apával :D , jó ideig tuti nem megyünk újra.
Séta nekem is jól esne, de itt car idő van. Bár enyém babát nem hatja meg semmi, csütörtökön leautóztunk a balatonra, rokonozni, meg sétáltunk akkorát, hogy már alig bírtam szusszal. Tegnap is kirándultunk egyet kristóffal, de ezt a babát semmi nem hatja meg.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt!

Ez megy itten, kérem szépen:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Látom, nem csak nekem volt borzalmasan rossz éjszakám...
Fél5kor még ébren voltam, de fél7kor már iszonyú fejfájásra ébredtem.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt,szép napot!

VANILLA! Gratulálok a fiúcskához!Szép nagy baba! Sok boldogságot,örömöt és rengeteg tejcsit kívánok!!!

De jóóóóóóóóóóóóóóóóó....beindultak a szülések :D :oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!
Remélem hamar elmúlik a fejfájásod!!!
Ez az idő mindenkit kikészít :( :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Akkor hivataloan jelentem nektek a klassz hírt:

Bálint 08. 03-án 4000 grammal és 59 centivel Vácon 11.55-kor vbac-kel megszületett, tehát simán!!! Rendes, mert úgy időzített, hogy a tesója születési dátumát cserélte meg (Kristóf 03. 08.).
Volt egy kis gondunk, Bálint vére sűrű lett, kapott hígítót, én meg nagyon vashiányos lettem, én is kaptam minden jót infúziótól kezdve... Bálint tehát külön volt tőlem a gyerekosztályon. Még mindig vannak problémáim, de talán napról napra jobb és sok pihenés kell. Mindezek ellenére a szopizás is sikersztori, mert csak 80 gr-mal kevesebbel jöttünk haza!!! Bálint ügyes és nekem a homeopátia ebben is segített, csakúgy, mint a tágulásban...

De a szülés a legklasszabb volt, bár a fájdalmat nem tagadom!

Szívből gratulálok az új babásoknak!

Mindenkinek nagy puszi és ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bekri

Sziassztok.

Gratu Vanilla!
Ügyes vagy, itt van még egy lökhajtásos bébi... :-) ?-)

Én piszok fáradt vagyok, de nem Enikő miatt, ma is csak 1/4 3 kor kelt, utána meg 7-kor...
A vasam car még szerintem. Olyan fehér vagyok, mint a hiporeklám, fáradok... Pedig segítségem is van. Megyek is, ledőlök.

Simán hazaengedtek így a koriból, nem írtak fel semmit, pedig csak 80 volt a 120 helyett... Mindegy, van még Maltoferem, beszedem...

Dia. a pólya hatalmas ötlet volt, köszi. Nagyon szeret benne alukálni...

szilvás76

Bea! Nagy-nagy gratula!!!

Képecske esetleg? :D

Kép
xtina75

Szilvás,

Könnyen hasznosítható vasat tartalmazó élelmi anyagok

Vashiányos vérszegénységben mindenekelőtt olyan élelmi anyagokból és élelmiszerekből kell összeállítani a diétát, amelyekben sok a könnyen felszívódó vas. Ilyen a máj, a húsok és a húskészítmények. Tartalmaznak vasat a zöldség- és főzelékfélék is, de ezekből a vas nehezebben szívódik fel, részben éppen fitinsav és oxálsav tartalmuknál fogva (ezek a szerves savak oldhatatlan vasvegyületté alakulnak). Felesleges tehát sok sóskát és spenótot fogyasztania a vashiányos betegnek. A vas felszívódását és hasznosulását gátolja a tea, kávé, tojás, korpa, szójakészítmények fogyasztása. Az ember napi vasszükséglete 10 - 15 mg. Eszerint 10 dkg sertésmáj tartalmazza a napi szükségletet, de jelentős a halhús, a lencse, száraz bab, száraz borsó, kakaó, egyes gyümölcsök és gombák, valamint különösen magas a mák és a mogyoró vastartalma.

http://www.gvmd.hu/htm/siderop.htm

Kép
xtina75

Ha egy üzlet beindul..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vanilla
Gratulálok!

Vérszegénység
Vas mellett jó még a folsav és a C-vitamin is... és egy-egy pohárka vörösbor :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Benéztem nincs-e új baba szép napot mindenkinek!!!

BEA NEKTEK ISMÉTELTEN JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Életjel...

Ma reggel távozott a nyákdugóm (tudom ez nem jelent még semmit...). Apa bezzeg parázik :P !

Babák nagyon édesek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

[quote="bévi"]M írta:bévieghozták a szopipárnát amit apája vetetett Lilinek,hát én nem tudom ezen hogy fog feküdni mert van középen egy lyuk és nem tudom úgy össze illeszteni hogy ne legyen lyukas a közepe!!!!
Csak láttam a csajoknak is milyen édesen fekszenek benne a bébik nah majd valahogy belefektetjük Lilit!!!
Többiek vajon ki hol lehet????

Éppen a lyuk a lényeg!!!! Odakerül a popsija... és a párna támassza meg...Lényegében körbeveszi a gyereket... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Frissensült sajtost hoztam nektek :lol:[/img]

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Bekri szívből gratulálok nektek! Nagyon örülök, hogy teljesült szíved vágy a asimán szülés. remélem hamarosan rendbe jöttök :D

Szilvi én sem hittem volna, hogy a pólyában fog aludni, nem is volt itthon pólyabetét. Gábor úgy ment el venni. Teletömio a pocakját, be a pólyába kicsi dajkálás - nem alszik el, ha csak beteszem az ágyába, ezen még dolgozni kell- és szundi. Hangját akkor halljuk ha nagyon türelmetlen. :lol: Pasiból van no :lol: Egyébként meg arra szoktam ébredni, hogy cuppog :lol:

Maccs az igazség az, hogy lenne segítségem, de valahogy nem akarom, hogy itt ugrossanak körbe és megcsinálják helyettem. Idegesítene. Anyukám elvitte a mosnivalót és kivasalva hozta vissza. Anyósom meg főz most, de főztem én is már. Időbe belefér, kedvem is van hozzá. Nem mondom, hogy minden úgy megy, mint Áron érkezése előtt, de nem kerget a tatár sehová. :lol:

Nemalvósoknak: nemsokára nem lesz gond az alvással :D Tudom nagyon nehéz már nektek, de nem sok van hátra.

királylány

[quote="bols70"]S írta:bols70ziasztok!

Ma reggel távozott a nyákdugóm (tudom ez nem jelent még semmit...). Apa bezzeg parázik :P !

nah, még a végén beelőzöl! :shock: nem akarok utolsó lenni!!!!

Kép
gtunde75

Aztaaaa! Claire, Vanillia, Bea szívböl gratulálok a sok kis óriásbébihez, ügyesek vagytok lányok! Képeket ne feledjétek!

Mi még nyüglödünk, fájdogál a pocakom, de nem az igazi. Furcsa, nem rémlik, hogy bármelyik babámmal ilyesmi lett volna a szülés elötti hetekben!?

Iminek középfülgyulladása is lett, Regö valamivel jobban van, éppen megúsztuk a kórházat, mert a O2Saturációja már a 90-93 között volt. Betoltam neki mindent egyszerre, rectodelttel az élen, azóta müködik! :)

Pocsék éjszakánk volt nekünk is, valahányszor megpróbáltam lefeküdni, mindig fel kellett újra kászálódnom. Imi és Dönci felváltva üvöltöttek, Regö köhögési rohamokat kapott, elkezdett szakadni az esö, ablak becsuk, párom horkolt, szóval teljes a boldogság. A ded is átdolgozta a börizomtömlöimet...

Mentem reggelizni, arra eddig még nem volt érkezésem.

Szép napot!

Barbi
Vendég

Bekri! Szép nagy baba! Gratulálok! :-)

Mi most jöttünk haza a kórházból, minden rendben van, CTG, vizelet... minden tökéletes, de holnap be kell feküdnöm, ha addig semmi... Még van kb 24 óránk. Hátha addig történik valami. Persze a kórházból hazáig bőgtem... :( :( :(

Történjen már végre valami csoda!!!!

Remélem Ti azért jobban vagytok! :-)
napsugar1123

Szilvás76! Nagyon tudom ajánlani Neked a céklát, én tabletta formájában szedtem (meg persze sokat is ettem, de ha nem szereted a tabletta is tökéletes!), a vérképem hibátlan volt végig, a dokim nem akarta elhinni. A vasam is hibátlan még mindig, a laborban is szóvá tette a nő, hogy ilyet még nem nagyon látott!!!
napsugar1123

Napsugár, ne sírj, meglesz a baba, az a lényeg. Semmi gáz, ha befektetik az embert.

Dia, nagyon jó kiscsávót "fogtál ki" :):):)

Lányok, örülök, hogy hazajöttetek babával.

Kismamák, nagyon őrzitek a bébiket, nem ér így húzni más idegeit :lol: Most már tényleg várom a babaesőt :)

maccs01

BÉvi, tényleg a "luk" a lényeg a szopipárnán :) Nálunk csak alvásra jött be nekem és babának is, egyébként nagypárnán szopizott. Ha kényelmetlenül kemény a szopipárna, akkor vegyél ki a golyókból (rakd el későbbre egy párnahuzatba kötve, cippzárazva), mert általában túltöltik. Egy idő után a pgolyók összeesnek, és sokkal puhább lesz, akkor visszatöltheted a felesleget.

maccs01

Jó reggelt!

Mi még 2 az 1-ben, tegnap mintha mintha kicsit görcsöltem volna de nem volt még vészes. Azonban az éjjel a kisasszonyom annyit mozgott :shock: :shock: én meg csak háton néztem a plafont meg a laptopon kártyáztam majdnem 3 óráig. Na ez van fekvést is már unom de ha sokat vagyok állva/ülve keményedik a pocim.
Éjjel én is nehezen tudok aludni de nappal csak pihenek hála szüleimnek. Ma még templomba sem mentem, doki csak este jön így szigorúan feküdtem tegnap is, biztos ami biztos alapon. Anya egyik falubeli kolléganője a tegnap este azt mondta csak ne szüljek még az éjjel, bár szeretné ha ő lenne ügyeletes bent pont akkor, de nem pont akkor.

Szilvás Enikő ahogy azon a képen mosolyog.....tündéri!!! Te aztán nagyon ügyesen és hamar megszültél én is ilyet akarok (mint könnyű szülést, mint tündéri babát)!!!!!

Woddy csak nem vártál meg :lol: :lol: vagy közeleg az én időm is :roll:

Csillag, hogy tud csücsöríteni Gergő megzabálnám!!!!

Mares te, hogy érzed magad még vagy 2-3 hét és neked is kezdődik a "nagy pocakos" korszak, használd ki ha még birod most magad, mert aztán egyre nehezebb lesz a pocidat is cipelni :wink:

Katka te hogy vagy?

Napsugár kisebb furcsa érzéseket gyengén én is észlelek, na meg a drágám csuklását...ott lent jól érzem...kicsit idegesítő :oops:

Bévi Nem volt kicsit fárasztó vendégeiddel ülnöd vagy tudtál kényelmes pozíciót venni? Torta elfogyott? Szopispárna nekem még kicsit ennél is vékonyabb és azt hiszem nagyobb a lyukja, de még nem láttam csak képen, férjem most hozza majd. Én a nagyon nagyon nagynak találtam a méreteimhez aztán majd meglátom tudom-e hasznát venni.

Babaimádó sajnálom, hogy ilyen éjszakád volt kíváncsi vagyok mit mond a doki, a barna akármi lehet a nyákdugó darabja is. Nekem a tegnap reggel volt egy nagyobb kocsonyás valami, este megint egy kevesebb de még nem volt barna, lehet még csak darabokban esik ki.

Évilány most hogy vagy? Levél Mikinek :lol: :lol: :lol: ahogy írtad a reakcióját, mintha az enyémet idézted volna. Mikor a bútort vitték előtte 2x elmagyaráztam neki mit hova kell tegyen és mit csináljon (elfelejtettem lerajzolni) erre vagy 3x hívott, hogy mit hova kell tegyen. Ennyit a pasikról. Nem tudnád esetleg magaddal vinni a ruhákat is amibe hazahozod vagy rakd a hordozóba és akkor tudja kell a hordozó meg ami benne van. Fájásokat nálad is sajnálom.

Szamóca kitartást!!! Holnap nekem is doki ha elindulóban van tuti indítják, kicsit csúnyán hangzik de nem is bánnám. Hétfőn éjjel kedvenc szülésznőm az ügyeletes és ugyebár ha már éjjfél után születne 10.-ikei baba lenne :lol: :lol:

Bekri gratulálok még egyszer!!!!!

Na megyek megjött a család a templomból ilyenkor nem szeretek itt írogatni anya mindig jön. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Vanilla, bekri, gratulálok nagyon a babákhoz! Sok egészséget és tejcsit kívánok!

Ma viszonylag jól aludtam...szerintem megint lejjebb ment a hasam (már hova megy, nem tudom, végig lent volt az elmúlt X hónapban, a köldökömet már nem is látom...)

Tegnap anyóséknál szüli-névnapoztunk (van mindkettő ebben a hónapban, nem is kevés)...kaptam tükröt a fürdőbe a törött helyett, meg csomó cuccot a babához (popsikrémet, meg fürdetőt, stb. ...de mind gyógyszertáras, mármint nem Johson, meg Nivea, meg stb., hanem amit majd amúgyis felír a doki (amit nem ír fel még :? pedig jobban örültem volna, ha megvan ez is, és nem Gábornak kell majd ez miatt is rohangásznia, de mindegy) már csak a hintőpor hiányzik amúgy, szóval azt még túléljük...

Tegnap amúgy egész délután görcsölgettem, aztán fürödtem jó meleg vízben, és tök jól aludtam (na persze a lehetőségekhez képest...mondjuk inkább, hogy sikerült megtalálni a kényelmes pózokat), most reggel kezdett el fájni megint, persze rendszer nuku eddig, de hát ez van, majd egyszercsak szülök, végülis időmbe még belefér, csak jó lenne, ha Gábor is itthon tudna velünk még lenni (25-én kezdődik neki megint a meló a suliban, addig még itthon van)

Most megyek kicsit, mert "bajnokok reggelijét" kér az én bajnokom (ez műzlit takar csomó gyümölccsel :) )

Ilus

KépKép
badzsulka

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hazahozós ruha
Nálunk nem volt összekészítve. Mondtam Ádámnak, hogy hozzon be body-t, nagdágot, kispulcsit... és takarókat... :lol:
A hordozó volt a leglényegesebb!!!! Anélkül nem hozhattuk volna Katust.
Ruhát meg senki nem nézte....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na, reggelit megkapta Gábor...

Tegnap képzeljétek, ráálttam a mérlegre, amithét elején lefogytam egy kilót, az tegnapra plusz egy kilóval visszajött, így most +18Kg...na mindegy, majd lemegy...azért ennyire nem számítottam, amikor elkezdődött a pocaknövesztés...

Most olyan kicsinek tűnik a hasam tegnaphoz képest, mintha csak a baba lenne, és semmi más körülött...egész éjjel kint volt bal oldalon a popója, jobb oldalon meg a lába, így minkét bordámat jól alátámasztotta a kis drága...:)

Ja, anyukám szerint ma szülök, mert ő számmisztikával meg mindenféle izével kiszámolta, és szerinte ma...na erre kíváncsi leszek...nem bánnám amúgy...

Ilus

KépKép
badzsulka

[quote="melisch"]
írta:
melisch
Napsugár kisebb furcsa érzéseket gyengén én is észlelek, na meg a drágám csuklását...ott lent jól érzem...kicsit idegesítő :oops:

Nálam is hatalmas mozgások vannak, szó szerint hullámzik a hasam néha... :-)
Meg csuklik is.

Kaptunk még egy nap haladékot mégis, így csak kedden kell mennünk.

Addig meg fohászkodok... :-)
napsugar1123

Megjöttünk. El vagyok kenődve, folyton sírok mindenért. :oops:
Ctg-t 2* kellett csinálni, mire jó lett. Méhszáj bő egy ujjnyi, nem használtak a fájások. A magzatvizet nem tudtuk megnézni, mert annyira fájt, hiába próbálkoztunk. Közben majd sírva fakadtam, hogy milyen béna rakás sz.r vagyok....Mondta a dokim, hogy gyulladás van és emiatt fáj és nem csinálja tovább. Adott kúpot és holnap reggel 7-ig ügyel, 7-re be kell menni és megpróbálja megnézni. Úgy félek már magától a vizsgálattól...Mondta, hogy sétáljunk sokat, így elmegyünk Ikeába venni egy vágódeszkát, az jó kis séta lesz. Max egy kis Tescozás is lesz.
Ja, még annyi, hogy ha péntek reggelig nem szülünk meg, akkor péntek reggel burokrepesztés és szülésindítás.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!!

Ircsi köszi a választ,akkor lyuk jó,hogy van esküszöm ez a Katus olyan arcokat tud vágni mint egy felnőtt,csak mosolygok rajta,hogy ő egy gyerek és így alszik stb!!!Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!Kell nekem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sütit küldhetsz ide is guszta!!!!

Maccs köszi neked is a szopis párna választ,jól vagytok,gyerkőcök????Adtak hozzá amúgy külön is gyöngyöket nem szedem ki ami benne van igaz kemény kicsit,de ha majd kétszer ráfekszem akkor összébb megy

Melisch én nem hiszem fogom szoptatáshoz használni nem az volt a cél hanem hogy Lili azon feküdjön majd az ágyon és apa meg mellette és majd úgy fogják nézni apa halas csatornáját,horgászni fognak :lol: :lol: :lol: mondtam is neki Lilit legkevésbbé fogja érdekelni,de hagy reménykedjen,haza hozzós én össze készítettem raktam ble pelust is,és azt kell majd hozza a mózessel együtt!!!!Mert nálunk nem kell a kórházba vinni pelust ez meglepett,pozitiv irányba!!!Szülés és páros szám nekem már mindegy lenne :lol: kellemetlen nagyon,hisz a hasam szét van nagyon reppenve alul és ahogy a lábamhoz ér ha pl ülök,akkor izzad és viszket és fáj szét tudnám vakarni sajnos!!!

Évi remélem jó napotok lesz kettesben!!!

Bols nyákdugó nem semmi,nekem se nyákdugó,se előtej én fájást se nagyon érzek,lehet karácsonykor szülök majd vagy nem tudom :lol: :lol: :lol:

Ilus hátha kijön a kis picur míg apucija otthon lesz,nagyon kiváncsi vagyok rá kislány vagy kisfiú lesz-e!!!Már alig várom!!!Az én bajnokom az itt horkol mellettem :lol: :lol: :lol: felkelt evett és durmol tovább,gyakorolom milyen lesz Lili!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt mondta a hajnalba rá üssön ne legyen sírós nyafogós,mondtam egy dologban biztos rád fog,eszik alszik majd,mert ha te itthon vagy akkor így szoktál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia nagyon ügyes csaj vagy amugy nem is vártam tőled azt,hogy megülsz a fenekeden!!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Napsugár ne sírj nem könnyű itt már senkinek,de remélhetőleg hamarosan megindulnak ezek a huncutkák kifelé!!!

Még most se volt senki akinek csak úgy elfolyt a magzatvíz,mindig azt várom valaki bejelentkezik,sziasztok csajok elfolyt a magzatvíz megyek szülni,vajon lesz ilyen köztünk ki tudja :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
bévi

Babaimi sajnálom,nagyon együtt érzek veled,nekem is van most is gyulladás,sajnos,de mivel nekem még méhszájat sem nézet már 1,5 hónapja így nem használtam a canesten kúpot sem,azt mondta nem lehet gond,hát jó de ha nyitva van,nah mindegy,sajnálom hátha megindul kifelé a picurod drukkolok neked,én is ezért félek a magzatvíz vizsgálattól és ezért is reménykedem Lili megindul kifelé,ne sírj,mert az nem segít!!!!!Próbálj sokat sétálni hátha jót tesz!!!!

Kép
bévi

Lányok!
Lazítsatok! Nem szabad ennyire rágörcsölni a szülésre!!!!
Sétáljatok, apázzatok... keressetek valami olyan elfoglaltságot, ami a lelketeknek jólesik...
Most törődjetek még magatokkal!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Vanilla itt is még egyszer gratulálok Nektek, Jó egészséget, Sok Boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok!! Örülök, hogy minden jól sikerült:-))

Bekri nektek is Gratulálok a kicsihez:-) Jó egészséget, Sok Boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok:-)

Kérünk sok-sok képet:-))

Ircsi Katus nagyon édes, annyira szép:-))

Szilvás a kislányod gyönyörűű:-))

Csillag a fiad tünemény:-)

Mi jól vagyunk, fáj a cicim nagyon, nagyon érzékeny:-)) Sok a tejem szinte ömlik:-)) Nem tudom úgy érzem többet is tudna enni ha nem aludna el, nagyon zavar, hogy nem mindig eszik rendesen, meg nem tudom hogy a többit fejem le vagy mit csináljak, megpróbáltam hogy tegnap lefejtem este oda akartam adni, de szerencse vagy nem nem fogadta el a cumis üveget. Szerintem azt gondolta, te hülye vagy, ha azt hiszed ilyen műanyagból eszek bármit is. Utána odaadtam a cicim és azt szívta. Ez mondjuk annyiból jó, hogy a cicim jobb neki, ez így legalább kiderült:-))

Na nem parázok többet a tej miatt:-)) Legalábbis remélem:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Lányok ne idegeskedjetek, tudom könnyen beszélünk, de nem szabad azt a picikétek is érzi:-))

Nyugi mindenkinél minden rendben lesz és sorba jönnek a picikék:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

A sok tejcike az nagyon jóóóóó!:))

babaimádó
Kép
babaimado

Igen jó a sok tejcsi, csak én attól félek, hogy ha nem fejek akkor elapad.

Ircsi szerinted ez hülyeség?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Bence okos baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sok tejcsinél, amit tehetsz
-szoptatsz, és csak annyikat fejsz ki, hogy ne feszüljön a cicid (elvileg egy idő után majd beáll a mennyiség)
-fejsz folyamatosan... raktározod otthon...
-fejsz és leadod

Tesók hogy viszonyulnak Bencéhez? Álmos???? Lili már nagy, okos lány...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik
Én nem fejek...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri,írom a pontos adatokat! Képek? :roll: Szopizásnak is örülök,pihenj sokat.

Ircsi szépen gyarapszik Katus,micsoda pocija van:) nagyon édes.

Szilvás,anaemia - sajnálom... és lehet vasat szedni meg céklát,ilyesmi szoptatás mellett? Ennek is lassan utána kell néznem.

Clarika,fejed jobb?

Babaimi,gyulladás :(

Szamóca szép napot nektek kettesben.

Melisch pihenj Te is sokat,hát igen a pasik ilyenek :lol:
nem akarom becipelni a ruháit,mert raktam hűvős időre kezeslábast,plédet, jó időre kifogót letakarni,vékony rugit...

Nst megvolt,baba lusta volt igencsak. de azért elvagyunk. Limoval találkoztam,szontyolka szegény,de ki ne lenne kórházban :(

Nekünk utolsó kettesben töltött vasárnap ez már tuti :)
Izgalmas..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi köszi:-) Akkor én se fejek, esetleg tényleg csak akkor ha már nagyon feszül:-))

Lili imádja, segít igaz inkább Álmosnál, hogy tudjak pihenni:-))
Álmos, szól ha sír Bence, puszilgatja, simogatja:-)) Megért, legalábbis ezt sugallja, hogy érti azt hogy most anya nem emelheti fel a sebe miatt. Elmagyaráztam neki és nem is kéri:-))

Hoztam én is képeket:-)
Kép

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
brikancs

Hú, de édesek ezek a babák!

babaimádó
Kép
babaimado

Brik
Gyönyörű! A dagi pofija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy-kettőre behozza a kezdeti súlylemaradását!!!!!
Gyerekeid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Jó, ha szoptatós anyuka szed vasat, olyant eszik, amiben van vas... (inkább az állati eredetű szívódik fel...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi képzeld ma néztem a mérlegen. Nem kéne, de meglesem mindig és már 3kg felett vagyunk:-))

Köszönjük a dicséretet:-))

Annyira imádom a gyerekeimet:-)) Mindegyik más és annyi szeretetet adnak:-)
Norbi is a kicsit ahhoz képest, hogy nem volt terhesség alatt mellettem, olyan boldogan mutogatja mindenkinek, nagyon odavan érte. Ahogy a többi gyerekéért is:-)Jó ezt látni nekem:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Barbcsi hír:

"Szia! Túl vagyok az OTT-n, egyszer leesett a vérnyomásom hanyatfekvés miatt, vele a picinké is, de utána végig jól reagált. Hamar megvoltunk, nem is éreztem fájásokat. Most várunk, hogy kitartanak e, néha olyan érzésem van, mintha szivárogna a vizem. Most nincs senki, jó lenne most szülni, jó doki van. Többiek?"

Ezt írta. :wink:

királylány

Barbcsi drukkolunk ezerrel:-)) Köszi a hírt Dia!:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Akkor ne tessék azon keseregni, hogy keveset eszik!!!! :lol:
Apuka: szerintem félt és féltett téged!!!!

Barbcsi
Hajrá!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi lehetséges, hogy úgy volt:-) Nem kesergek:-)) Boldog vagyok, hogy van tejem és hogy szopik ügyesen:-)) Olyan jó volt tegnap nyitott szemmel szopizott, olyan szép szemei vannak:-)) Habár még nem mutogatja annyit, biztos tartogatja a csajoknak kacsingatásra:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Most már majd egyre többet nyitogatja a szemét!
Annyira édesek tudnak lenni!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: