Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a múlt hetemben csak egy jó dolog volt, mikor vége lett... Valahogy minden összejött, meg talán én is nyűgösebb voltam, de most már asszem jobb. Kölkök is dinkák voltak, én is, jól kiakasztottak a nemalvásukkal. Ezt a hetet is túléltük, és falhoz se kentem őket.
Remélem nem én vagyok az egyedüli, akit ki tudnak borítani a dedek...
Szöcske!
Nagyon szépek vagytok!
Twins!
Micsoda gyönyörű pocak, de irigy vagyok! Én örülnék annak, ha most ekkora lehetnék
Csatlakozom az előttem szólókhoz, minden megpróbáltatás ellenére iszonyú jó ikrek szüleinek lenni! Én is gondoltam már rá, hogy sikítva világgá szaladok, de eddig inkább mindig maradtam

És fenntartom, hogy még mindig könnyebb kettejükkel együttvéve is, mint a Dórival egyedül volt. Rendkívül melós kiscsaj volt, és a mai napig is az.
Binyek!
Aranyosak a kicsik, ahogy játszanak. Kiscsávó már most igazi pasi, simán tűri, hogy a húga fuvarozza a fenekét

Vagy cseréltek néha?
Juci!
Gyönyörűek a lányok. És milyen jó kis barnák!
Egyébként én nem fogom bizonygatni, hogy én tényleg én vagyok, és a gyerekeimet se a kukoricaföldön találtam. Aki hiszi hiszi, aki nem, annak az ő baja

Szerintem látszik, hogy nem két hete regisztráltam, jópár fórumra is írtam többé-kevésbe rendszeresen, és még sehol sem kérdőjelezték meg az épelméjűségemet

Esteleg az iwiwen nyomozhat akit érdekel, Gyurcsics Éva néven "futok".
Tegnap viszont igazi pihentagyúak módjára járunk el. Úgy kezdődött a sztori, hogy elhoztunk anyuéktól egy kis hintát, ami náluk az ajtófélfába volt fúrva, és a tesóm gyerekei használták, mikor anyu vigyázott rájuk. Gyerekek megnőttek, hinta uncsi lett, így elhoztuk. Ügyesen kitaláltuk, hogy majd mi jól felszereljük a teraszon a gerendába. Vettünk is hozzá jó kis kampókat, karikákat, miegymást. Egyre nem gondoltunk csak, hogy a terasz gerendája vagy másfél méterrel magasabban van, mint egy ajtófélfa, így a gyerek hintája 160 centi magasságban lengedez... Úgy röhögtünk majd' megpusztultunk, muszáj volt lefényképeznem, íme a mű: