A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Egy banánt reggeliztem, meg kóstolgatom az ebédet.

Kép
muzsuzska

Nem tudom,mi van a piriddel. Tényleg menj dokihoz.

Nekem ma reggelre elkezdtek fájni a cicieim. Nem is a cicik,hanem felettük a csont vagy mi, közép tájon féjnak most a cick,nem oldalt, mint menzi előtt. Furák ezek a hormonok.

Kép
flóra 11

annyira már nem fájnak a cicik de jó duzzadtak!

Kép
muzsuzska

Nagyon remélem, hogy most már nem puskázza el este a dolgot. De megyünk ki sütni. Remélem jó idő lesz. Már minden hülyeséget kitalálok, csak ne azon járjon az esze. :lol:

Kép
flóra 11

Nekem már tele a hócipőm az összes hormonommal! Még azzal is ami nincs!

Kép
muzsuzska

Nekem nem duzzadtak, csak kezdtek fájni. Feküdni már nem nagyon tudtam ma rajtuk, csak óvatosan.

Kép
flóra 11

Nehéz elűzni a kacér gondolatait! De fő a cölibátus!

Kép
muzsuzska

Már megint belassult az oldal.

Nekünk főleg azokkal a hormonokkal van bajunk Zsuzsi, ami nincs. Mert alacsony a progeszteronunk, nekem még a pajzsmirigyem is alultermel. :evil:

Kép
flóra 11

Megyek csinálom tovább a kaját!

Kép
muzsuzska

Ez az! Még egy napig ez a jelszavunk. :lol:

Kép
flóra 11

Helló, csajok! Szép vasárnapot! Én ma már idegbeteg leszek, úgy érzem. :?
Flóra, örülök, hogy már csak 1 napot kell koplalnotok, mert egyre kevésbé bírjátok! :lol:
Zsuzsi, ügyes vagy, ma is tanultál valami újat! :lol:
Tancsu, látom, minden oké, és még egyben vagytok. :D

KépKép
benó

Mire beléptem, jó sokat írtatok (ugyanis előtte elolvastam).
Akkor most mind a pirire várunk, vagy nem várunk. :wink:

KépKép
benó

Jó munkát.

Én közben befaltam a reggelimet.

Fiaim nem jelentkeztek, biztos jól szórakoztak.

Kép
flóra 11

Helló Benóka!

Ma ia mentek festegetni?

Kép
flóra 11

Ez van, Benó. Lassan átcsapunk pirivárókká, babavárók helyett! :evil:

Kép
flóra 11

Ha van valami, azért írjatok sms-t. :roll:

KépKép
benó

Nem, mára szabadságot kértem, elmegyünk a Gy.-val a telekre, bár nem tudom pontosan, mihez lenne kedvem, mert most már nyűgös vagyok, és semmihez sincs kedvem. Nyüzsgésben is lennék, hogy ne gondolkozzak a jövő héten, meg nem is, hogy fel tudjak készülni lelkileg a 20 gyerekre a táborban. Ráadásul tegnap találkoztam egy kolléganővel, aki (40 fölött van, jó fej mostanában, de eléggé kimért és szabályszerető, félnek tőle a gyerekek) szintén ott fog nyaralni, ahol mi leszünk most az IDB-sekkel és kérdezte, mikor szándékozok takarodót fújni. Akartam én takarodót fújni? :oops: Persze, méghozzá 8-kor. :roll:

KépKép
benó

Elkészült a reggeli toalettel a F. Csak mosolyog rám,mint a holdacska, jön,ölelget... Tényleg kísérti a sorsot. :D

Kép
flóra 11

Benó, 20 gyerekkel mész egyedül? Nálunk 15 a megengedett. Ha medencébe vag vízbe is viszed őket, akkor 10 gyerekre 1 felügyelő kell.

Kép
flóra 11

Egyébként már annyiszor akartam kérdezni,mi az, hogy IDB?

Kép
flóra 11

De legalább jó kedve van. :D

Tancsu, nagyon fogok neked szorítani, amikor nem leszek itt. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: És figyi, miről maradnál le? Mindent előkészítettél a babának, amit meg nem, azt majd az apja vagy a te szüleid, tesódék megszerzik neki, ne aggódj egy percig se. Nem vagy annyira magadra hagyva. Van kire számítanod. Ha meg esetleg az is eszedbe jut, hogy utána majd te mikről maradsz le, szerintem semmiről, mert mindent el lehet intézni, mindent meg lehet csinálni a babával is, csak akarni kell és elég türelmesnek kell lenni. Neked pedig biztos vagyok benne, hogy lesz hozzá türelmed. :D :D :D :D

KépKép
benó

Iskolai diákönkormányzat :D

KépKép
benó

bizottság, na

KépKép
benó

Nálunk le van ez tojva. Van egy IDB-t segítő tanár, akinek a feladata elvinni a balhét mindkét táborban (IDB és gólyat.), és senki se hülye, hogy maga ajánlja fel a segítségét, amikor mindenkinek van családja, vagy ha nincs, esze ágában sincs segíteni. És végül is ezt is meg lehet érteni.

KépKép
benó

Régen eljött velem az a kolléganő, akiről írtam, hogy nagyon erősen depis lett, de az se volt jó, mert ő meg mindent meg akart engedni, felül akart múlni engem, nem pedig csak betartatni az én szabályaimat. Mert itt az lenne a lényeg, nem az, hogy két dudás legyen egy csárdában. Tavaly egy barátnőm (a Peti volt barátnője) jött velem, de őt meg egyáltalán nem érdekelte, hogy mit csinálnak a gyerekek, az se volt jó. Talán jobb lesz egyedül, csak az lesz a baj, hogy semmit sem tudok majd megvitatni senkivel, csak saját magammal.

KépKép
benó

És ráadásul mindenhová együtt kell mennünk, nem lehet olyan, hogy kettészakadunk, ti ide, ti oda. Este meg sehová se nem. :shock:

KépKép
benó

Igen,jó kedve van, hál' Istennek. :D Remélem marad is. Ehhez persze az kell, hogy holnap jók legyenek az eredményei. Ha véletlenül valami baki lesz, akkor annyi. Azt aztán megszenvedem,míg őt rendbeszedik. Nem hiszem, hogy bírná idegekkel. így pedig nem lehetne őt rendbeszedni,mert a stressz többet ártana,mint a hormonmok javítanának.tehát holnap drukk,hogy minden jó legyen nála. :wink:

Kép
flóra 11

És mindegyik persze olyan okos és önálló. :D (nak mutatja magát)

A tervezett program:
1. nap: lepakolás, tábor előkészítése, séta, este valami közös játék
2. nap: strand? (necces), játékok este
3. nap: a helyi kilátóhoz kirándulás (nem tudom, hol van, majd megtaláljuk együtt), az éves program megbeszélése, este tűzijáték, alvás
4. nap: felkelés - és uzsgyi haza, mivel az ig. kitalálta, hogy érjek haza a 9 órakor kezdődő értekezletre

Ti mit szóltok hozzá? (Jó, tudom, hogy a strand necces, de biztos akarnak majd menni.) Lesz egy-két öregebb gyerek is, majd velük megosztjuk a vigyázást. :wink:

KépKép
benó

Flóra, megy a drukk holnap! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Kérek tájékoztatást a héten a következőkről:
- Timi, Tancsu, Szilzi hogy van
- Flóra, Zsuzsi piri
- Flórián eredmény
- Zsuzsi orvosa mit mond
- én meg írok a saját pirim helyzetéről meg az IDB-sekről :twisted:

Megyek fürdeni, mert a Gy. már kész, és utána indulunk.

KépKép
benó

Azért még fürdés után válaszolok nektek. :D

KépKép
benó

Na, a F. elküldtem a Billába, vásárolgasson,ne legyen itt láb alatt. :lol:
Én meg elindítottam egy adag mosást.

Kép
flóra 11

Benó,okvetlen tájéloztatunk,ne izgulj.

Benó,ahol lesztek,ott nem lesznek 20-ai programok? Mert akkor esetleg elvihetnéd őket valamire. Ha pl.rögtön az első napra a séta helyett beraknád a kilátót,akkor 20-án a kilátó helyett lehetne nekik a program, esetleg koncert, este a tüzijáték.

Kép
flóra 11

Vagy biztos lesz kirakodóvásár, mesterségek utcája, valami helyi színpadon fellépések,program,biztos lesz valami. Nem tudom,hová mentek. Távol lesztek a várostól vagy falutól?

Kép
flóra 11

Igazad van. Városban leszünk, a város központjában. Oké, akkor tudod, mit? Strand helyett vagy után kilátó. Hm?

KépKép
benó

Az olimpián már 4 ezüst és egy bronzunk van eddig. Kicsit csalódott vagyok, mert sokszor lehetett volna arany is, meg sok esetben kiesett olyan,akiről azt hittem érmes lesz.

Kép
flóra 11

Az jó. Vagy délelőtt kilátó, délutánra pedig melegebb van és akkor strand.

A gyerekek a strandnak bizti örülnek, de fél nap nyakik elég belőle. Sokan meg a túrát szeretik. így mindkettő belefér.

Kép
flóra 11

Milyen kilátóhoz mentek?

Kép
flóra 11

Jó reggelt...:)

Jelentem még mindig egyben!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Mivel Benó nem lesz 4 napig, és a Szilzi is ritkán jön,viszont a Zsuzska otthon van,igy az elkövetkező 4 napban ha törénik valami velünk,akkor Zsuzska kap sms-t és majd ő tájékoztat Titeket...:)
Na jól összekombináltam????

Kép

Kép[/
tancsu

A párom reggel bevásárolt,én megcsináltam a reggelit.
Kajcsi után felmosta nekem a követ...:)

Még ki kell teregetnem,mert lejárt a mosógép....
Aztán van pár darab vasalnivalóm,nem sok...
Ő meg még majd kiporszivóz nekem...

Jah és mosogatás van még...:D

Délben pedig jönnek anyósék és irány az állatkert!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!

Kép
flóra 11

N asehol senki???

Akkor teregetek gyorsan...:D :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Flóra.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megyünk. Puszi

KépKép
benó

De jó programod van mára! Megyek veled! :D

Kép
flóra 11

Kösz a segítséget, Flóra. :D (Óvári kilátó, de a Gy.-nak van térképe, ne keresd, köszi :D )
Tancsu, jó állatkertet! Gondolom, már alig várod!
Mindenkinek minden jót.
:D

KépKép
benó

Tancsu,látod,segít a párocskád.

Közben az enyém is megjött,kiraktam a bevásárlást.Most még elment a TESCOba megvenni,amit nem kapott.

Kép
flóra 11

Kiteregettem...

Vagyol?

Kép

Kép[/
tancsu

Benó,pá...

Remélem este még jössz!!!

Megpróbálok leírást keresni neked a kilátóról,nem térképet,tájőkoztatót. Vagy az is van?

Kép
flóra 11

Cupp Benó..:)

vigyázz magadra!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: