A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Használja ki mindenki a jó időt!!! Bár gondolom így is van, mert nem pörög a topik. Mi is megyünk hekkezni, ha Szonja felkelt.

Papillon, örülök, h minden szent a béka. Én is simán bőgök ilyen dolgokon, nyugi.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

és megint laptetőőőőőőőőőőőőőm van!!!!!!!!!!!!!! Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

akkor jó :wink:

én nem mek sehová :?

jó hekkezést

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok

elkészült a mei-tai-m :P van egy képem róla: (közöset ((én és a mei-tai)) majd ha megkaptam.. reméljük a posta nem csigul vele :D

Kép mei-tai sztem q..a jó :P

bocsi, most csak ennyi, extranyűgi van

KépKép
KépKép
adryn

Papillon, örrrülökk, hogy kibékültetek és jó buli volt!!!!

Adryn, nagyon szép lett, használdd egészséggel.

Túrázók, jó buli volt este? :wink:

Mi is kimoccantunk, szép idő van, keresztanyumék kertes házához indultunk, de több helyen megálltunk, többek között régi kertes szomszédaimnál is, Maja meg mint, mindig élvezte a nyüzsgést, még nem indultunk vissza, bealudt a keresztanyám szobájában, így átlógtam tőle a netre 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Húúúúúúúúú de jóóóóó lehet a túrázóknak. Jó idő, szupi társaság. Remélem hamarosan láthatunk képeket, és lesz beszámoló is.

Adryn: nagyon szép a mei-tai-d!!!

Már elég régen voltam, ezért nem emlékszek semmire. :oops: :oops: Olvasni olvastam, de reagálni nem jut eszembe mire akartam.

Nyűgi napokat sajnálom. Mi is benne vagyunk rendesen. Krisztián beteg. Takonykór már lassan 1 hónapja tart. Most meg már köhög is, de nagyon csúnyán. Voltunk dokinál. Láz hála Istennek nincs. De annyira köhög, hogy éjszaka hányt is. Na jó ez "csak" egyszer volt, de remélem többet sem lesz.

ÉÉÉÉÉÉÉs 3 fogacska van már 2 lent, 1 fönt, és pár nap, és meg lesz a második is fönt (ha belenézünk a szájába, akkor olyan, mintha már kint lenne, de az ujjammmal nem érzem).

Nemlajos: medveotthon??

Tehuti: jó hekkezést!

Papillon: sajnálom a veszekedést. Jó, hogy hamar kibékültetek. Anyudéknak nagyon sok boldogot!!!!

banokla

Visszakuksiztam az előző oldalra.

Csibb: nagyon ügyi unokatesó :wink: Gyerekek gyönyörűek.

Kukli: csodaszép Kata! Azok a szemek.... Azt hiszem kergethetitek a fiúkat!! :lol: :lol: Csak ámulok, milyen ügyesen áll!!

Bocsi, mennem kell sütök a családnak gofrit..

banokla

Hazaérkeztünk, nagyon jó volt :D
Most megyek pakolni, majd jövök képekkel este. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok, :P , megint itthon!

Mi is megjöttünk.... És persze nagyon jó volt és jól éreztük magunkat..... :D
Néhány képet majd teszek fel én is este.... De több százat csináltam... :oops:

Kirándulók: Egy szerverre fel fogjuk tenni az összes képet. Egy kupacra, nem galériásan, hanem letölthetően. Nem lesz gyors a letöltés, de aki szeretné így az összes átnézheti. Én igyekeztem mindekit fényképezni. ;) Jó ez így? :oops:

Tehuti: Ezek smiley-k nagyon jók! Jókat derültem rajtuk.

Pappilon: Sírás normális. Csak a szülinapokra edzesz (ezt lehet, hogy nem így írják?Nemlajos?). Minden Lizanna szülinapon el fogsz morzsolni néhány könnycseppet, vagy titokban vagy látványosan, de elfogosz.... :D

Nemlajos: Medveotthonról kérünk képeket ls beszámolót. Komolyan, jó hallani, hogy kimozdultok együtt. :)
[/b]

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Mi is itthon már egy ideje (kb 5-től), de eddig a család férfitagjai foglalták a laptopomat, most meg indul az esti fürcsis része a napnak. Na, majd jövök, meg majd én is mutatok képeket.
Katka, szerverre feltöltött képek jó ötlet.

Örülök, hogy többen is kimozdultatok a hétvégén, csodaszép napos idő volt.
Kirándulás pedig jól sikerült, mi nagyon jól éreztük magunkat. Legközelebb gyertek többen is!
Masut, párodnak ezúton ismét köszi a főzést, megmentette így a vacsoránkat... :)
Lépek, fürcsi jön.

erpé

Nálunk már alvászat van, Márti nagyon kifáradt. Egyébként kb. 1/4 5-re értünk haza, de mivel Márti kb. 10-15 perccel előtte aludt el (holott "könyörögtem" neki, hogy aludjon útközben, mert én is szerettem volna aludni...), így én még kint maradtam vele az autóban aludni. Így sikerült valamennyire kipihenni az éjszakai nyikorgós ágyat és következményeit. :)
Most angol házit írok, de ragad le a szemem. Még egy csomó szót meg kell néznem és elvileg meg is kellene őket jegyezni. :)
Jó volt kint lenni a levegőn, a fák közt, a várban, jó volt találkozni.
Jó éjszakát nektek! én mindjárt kidőlök..

Masut
masut

No, örülök, hogy jól sikerült a túra!
Adryn, nagyon dizájnos a mt-od!!! :shock: :D
Igazi szemzsibbasztó :wink:
Kíváncsi leszek az akciós fotóra! :)

Medveotthon: Veresegyházán van, ami tényleg nincs messze Pesttől. Fotó kettő készült... :oops: :oops: :oops: Egy apahordozásról, egy meg Dömefejmellettimedve, aztán meg elbeszélgettük az időt, nem fotóztam többet (hülyeanya). Nem baj, majd jövőre, akkor már totyog Döme :wink:
Hja, és még egy állatkertezésre is hajazok, bár lehet, hogy kitalálhatnánk egy talit oda is (könnyen dumálok, pedagógusoknak ingyenes, akkor megyek, amikor akarok 8) )

Hja, és a fényképezőmet egyelőre nem találom, úgyhogy ezt a két nyiszlett képet se most :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: A 2 kép is tök jó lesz! Várjuk!

Mi mgnéztük itthon a túrán készült képeket. Háááááát! Jól elszúrtam. A szombati túrán szinte minden kép homályos lett... :shock: :twisted: Minek fényképezek ilyen kunsztos géppel, ha nem értek hozzá! Vittem volna a saját kicsi autómata kütyümet.... :twisted: :oops: Ez van.... :x

Katka

katka22

Nemlajos: ja ja szemzsibbasztó :P de nem kell sokáig nézni :lol: :lol: bár gondolj el egy részeg embert.. rátekint és megy a mosdóba hányni :lol: :lol:
Veresegyházán én is jártam már... még 2005-ben.. csak akkor lettem rosszul mikor élő nyulat dobtak a medvéknek ebédre :x :?

talisok: örülök hogy jól éreztétek magatokat.. bár eléggé fáradtnak látszotok (pezsgőzés, borozás? 8) ) várjuk ám a képeket...!! nem szúrjátok ki a szemünket egy csapatos tegnap délutánival ám ;) :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Élek ám én is, bár pénteken nem voltam benne biztos, hogy még írok ide :)
Engem is elkapott a nyavalya, szóval csandáztam rendesen. Most meg szurkolok, hogy Lili ne kapja el.

Szombaton tartottuk Levi zsúrját, ahova elvileg 5 kisfiú jött volna, ebből sajnos csak egy ért ide :( De ők nagyon jól érezték magukat és szét is kapták a lakást :)
Ma meg a család jött köszönteni, nem olyan régen mentek el.

Holnap meg kezdődik az ovi, Levi nagyon várja én meg izgulok :)

Teszek majd mindjárt pár képet :)

Örülök, hoyg jó volt a kirándulás, legközelebb mi is megyünk remélem.

Nem tudom mire akartam volna még reagálni, bocsi, de az elmúlt pár napban nem is nagyon jutottam a gép elé, és most meg az agyam 0 :oops:

Kép Lili mászik :)
Kép Levi tortája
Kép Levi elfújja a gyertyákat :)
Kép Az új szoba és a kölökök :)

Kép

Kép
gabka77

Valld be, hogy sok volt a bor a bográcsosban!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

juj, Gabka, mondd meg az én kis Levi pajtásomnak, hogy nagyon, nagyon sok ölelést küldök neki a szülinapi zsúr alkalmából! (a szülinapjára már küldtem :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka: nagyon szupi az új kölökkuckó :D csak én a padlószőnyeget utálom... a lakás azon részeiben ahol az volt én lelaminátparkettáztattam... de ez csak az én fóbiám :roll: Lilinek kellene küldenem egy hasonló mászós Supernicot.. hátha belézúgna... :roll: :lol: de nagyon nyomja ő is.. leteszem kimegyek a konyhába.. mászik utánam... jaj.. mi lesz még itt később... :lol: :lol: kábelek még mindig ott ahol voltak... apát már uszítottam pedig.... :roll: na de olyasmi kaliber mint nemlajos Zura ( :lol: ) rugdosni kell hogy csináljon valamit...

KépKép
KépKép
adryn

Na, dobok pár képet. Ezek a képek a megérkezéskor készültek. Szép szorgalmasan vártuk be egymást. Mi olyan 20 percet késtünk, ha jól emlékszem ezzel második befutók voltunk. De a nap sütött, a kert hatalmas szóval jól elvoltunk.

Masut család, ha jól emlékszem, akkor ők voltak az elsők:
Kép
Befutnak Erpéjék is. Kata baba a földön egy ping-pong ütőt csócsál jóízűen. :D Fehérpólós szakállas nagy mackó a Kataapa.
Kép
Itt fogadásokat kötöttünk, hogy melyik gyerek esik bele elsőnek.... (Ági, Zsófi, Panna és a krokodil)
Kép
Itt már nagy a létszám 8) :
Kép

Peti fiam élete első sajtoskiflijét megszerezte és úgy vetette rá magát, mint aki még ilyen finomat nem evett... :shock: Persze tele van a cucc tiltott dolgokkal... :oops: Egyébként nagyon szeretett ücsörögni a kövön, ha közben a túracipőm madzagját foghatta. :lol:
Kép

Nimród is megérkezett 8)
Kép
Erpé és Samu a magaslesben
Kép
Már indulnánk, de a csipetcsapat fent tömöröl a ház legfelső szintjén (asszem ez Vicáék szobája)
Kép
No, ennyi bemelegítésnek, de most megyek aludni, majd folytatás lesz ám, csak nagyon fáradt vagyok....

Katka

katka22

Köszi Nemlajos, átadom Neki holnap, mert mára kidölt rég :)

Adryn: alapból én is ellene vagyok a padlószőnyegnek (nem is kicsit) és parkettát is terveztünk, csak sok vívódás után mégis ez lett. A padló nagyon hideg lett volna, mert a padlófütést nem tudtuk megoldani és alulról nincs szigetelve, mivel terasznak készült.
Ha majd már nem csak a földön fetrengenek, akkor majd a szönyegre rakunk laminált padlót :) Addig meg pórszívó állandóan :)
Várjuk a Szupernico képet! :) És jobbulást a fiúknak!
Lili is hihetetlen sebességgel mászik, bár ha nagyon siet, akkor még visszavált kúszásba. Ja és ha álmos, akkor ordítva mászik a lábamhoz és lerángatja rólam a nacit, mert megpróbál felállni :)

Na eldugulok és megyek is lassan aludni, visszaadom a pályát az éjszakai műszaknak :)
Jó éjt

Kép

Kép
gabka77

Gabka:ezen az ordítva mászáson, nadráglehúzáson jót röhögtem mert mintha magunkat látnám :lol: :lol: :lol: felállás neki az ágyában megy.. a többi helyet még nem találja biztonságosnak... (amit nem is bánok .../kevesebb huppanás )

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,
Mi is hazaértünk kb.7 körül mi megálltunk még Bakonybél környékén kajálni. Kristóf majdnem végig aludt az úton, mégis extra nyügis volt miután hazaértünk ( most már alszik, remélem reggelig).
A kirándulás nagyon jó volt. Köszönjük a jó idő kívánságokat bejött!!!
Gyorsan pár kép és megyek mert nagyon hív az ágy.
Peti,Kristóf,Nimród és Kata
Kép
Kristóf Katának udvarol
Kép
itt pedig Petivel van vmi megbeszélni való
Kép
csoportkép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

nagyon jó lehetett!!! jók a képek!

most csak ennyi, bár én nem túráztam, de megyek aludni! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Mi fél hat körül értünk haza, Panna és Bulcsú már Cseszneken bealudtak, Nimród egy kicsit később, ő még nyüglődött egy kicsit de ő is elaludt és egészen Keszthelyig aludtak, nem is kellett megállnunk, jól bírták az utat.
Amúgy jól éreztük magunkat, jó volt veletek találkozni, és tényleg jó lenne ha legközelebb többen lennénk.

Na én is teszek fel néhány képet.

Többek között ezért is késtünk, mert meg kellett állni Nimródot etetni, aki fél óráig evett egy üveg kaját :oops: közben Bulcsú és Panna is evett na és persze nagyon jól érezték magukat a kukoricatáblában. :D
Kép
Megérkezéskor mi nem csináltunk képet, mert igyekeztünk összepakolni, ugyanis ránk vártak csak hogy elindulhasson a túra :oops:
Egy kis igazítás Kata babán Erpé hátán
Kép
Bulcsú így utazott Gábor hátán, az elején még nagy lendülettel indultak neki, de aztán idővel kiderült hogy azért Bulcsút sem könnyű cipelni ilyen hosszú ideig :?
Kép
Már az elején elbizonytalanodtunk hogy akkor most jó irányba megyünk? :lol:
Kép
Itt már menetelünk :)
Kép
Dani és Samu :D
Kép
A gyerekek persze minden lehetséges meredek és veszélyes helyre felmásztak. Itt például fel kellett menni értük, bár le tudtak volna jönni, de csak seggen csúszva. :D
Kép
Na ez volt nagyjából az első nap. Ja és a szálláson persze még ettünk egy jó kis gulyást. Mégegyszer köszi a főzést Masut párjának. Nagyon finom volt a leves. :wink:
Majd jövök a második napi fényképekkel, de most én is megyek pihenni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja amúgy az erdőben készült képek nekem sem lettek valami jók :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

óóóóóóóóó, ha lecserélhetném a Zuramat, és nyertünk volna a lottón, de szerettem volna ott lenni!!!
Nagyon jók a képek, s bár nem szoktam, de most én vagyok picit irigy :oops:
Szuper az egész!

Adrynra meg gabkára viszont a mászás, ordítós nadráglehúzás miatt lettem szintén picit irigy, de hát csak elindul egyszer Döme is (egyre többen mondják, hogy lehet, hogy kimarad neki, amit nem szeretnék)
No, én is jó éjt, mostanában minden délután kidőlök, alig bírok magamhoz térni, szerintem feléltem a tartalékaimat :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

óóóóóóóó, még izgisebb képek a túráról! :shock: :D

Tényleg, a pasik hogy vették az ötletet, hogy ismeretlen nickekkel mentek őszölni? És a társaságot hogy vették?
Áhh, kijöhetne már a továbbfejlesztett Lajos2.0, mert megőrülök a régi lassúságától, megfontolt(?)ságától :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Kata 2 napja 2x kelt (illetve 2x hagytam, és visszaaludt), Boti pedig ma éjjel magától visszaköltözött az ágyába. KOPKOP!
Túrázok üdv itthon! Szupik a képek! MÉG! MÉG! MÉG! Édesek a picik, és nagyon jól érezhettétek magatokat! Krokodil beesett végül? :lol: Erpé jó lett a hajad! :P Kár hogy gulyásillatot nem lehet felrakni. :twisted:
Adryn nagyon szupi a mt-t. Gondolom már alig várod! Mi is a közös képeket vele! :P
Gabka nálatok is jók a képek! Lili továbbra is vmi gyönyörűség! A kis villám. Nekünk nem fér el a sátor jelenleg kinyitásra, de Botiék is imádták. Viszont olyan székszoknyákat varratok, amik jó kis kuckók lesznek! Kép
Ilda sztem Zsolti se jönne ilyen találkozóra, már ha megnyugtat. Ezek a pasik tényleg nem semmik!
Sztem ma már tényleg leszek. Ha más nem nézelődni! :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
jók a képek!! biztos jó lehetett a kirándulás!mi továbbra is min. 6szor kelünk, de cserébe Nándi jófiú, alszik fél7ig, és miután fennvan egy órát, még kb. 9 ig ! 8) igaz, h az alatt az egy óra alatt kiveri az álmot a szememből, de azért visszafekszem vele, hogy bírjam az éjt.
gabka, jó a gyerekszoba!! nálunk itt az albiban most a hagyományos parki van, de iszonyú hideg-gyerek lábán harisnya+bolyhos zokni, de sztem ez si kevés..szóval amikor építkezünk,én gyerekszobákba tuti padlószőnyit rakok. másrészt a parkettán meg laminálton én is elcsúszom, ha sietek, nem egy épp járni tanuló gyerek...egyszerű lerakni, egyszerű kicserélni, sztem jó!
kukli, jók a székszoknyák!!színe is ilyen lesz? szép!

mi tegnap Székesfehérváron voltunk, gyülekezeti talin. jó volt, Nándi tök jól viselte, és minden idegenre mosolygott/ffiakra nem annyira:)/
nem is volt nyügi.
ma reggel átpelenkáztam Nándit, ő csont száraz, a pizsimet viszont mindenhol melegség öntötte el..én nem tudom, hogy tudott úgy lepisilni, hogy ő tök száraz maradt!!!meg hogy észre se vettem!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja, ajánlok egy filmet házasoknak, / special nemlajos :wink: /nem kell letölteni, az oldalon kapásból megnyitod, és megy,
banokla, te lehet ismered.
fireproof a címe.
ittend:
http://www.oromhirek.hu/kbgyifi/?p=135

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Szép reggelt!

Peti reggel 6-ig aludt cicizés és cumikérés nélkül. Úgy látszik kimerült, mert ilyet már 5 hónapja nem csinált. Mondjuk utána már nem aludt vissza, de nagyon jót pihentem én is. 8) :P Bárcsak rendszert csinálna belőle....

Gabka: Szülinapi képek nagyon jók! És látom tényleg jól érezték magukat a skacok!

Bababi, Vica: Képek tök jók lettek! :)

Nemlajos: Az én párom szeret jönni-menni, mondjuk nem a legbarátkozósabb fajta, de ez a csapat tetszett neki. Meg nálunk az szokott a baj lenni, hogy Daninak nincs fiú társasága és most Samuval jól összehaverkodtak, szóval még ez is megoldódott. (Régen láttam már a Danit ilyen oldottnak, mostanában nagyon görcsös, szóval jó volt az egész, na.)
A lányok meg Pannával játszottak sokat, illetve Mártit és Masutot nyúzták rengeteget, de mindkettő jól bírta a kiképzést.... 8)
Ja és én sokat mesélek Petiapunak a csaparól, szóval névről nagyjából ismeri a csapatot, csak persze keveri a tejszínt a kocsiszínnel. :D

Katka

katka22

Micsoda szuper képek!!! Ezekből is látszik, h jól sikerült a kiruccanás!!!
:)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tejszín-kocsiszín, nagyon jó!!! :D:D:D
Kómás vagyok, egész éjjel pörgött az agyam, alig bírtam aludni...
Pulcsi, köszi a filmet, már meg is nyitottam, remélhetőleg meg is nézem :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Min pörgött az agyad?
Vendég

hehe, természetesen kreatívkodáson, meg hogy hová tudnám elsúvasztani a számítógépemet, hogy ne legyen ennyire szem előtt.
Jó, hogy mondod, mérek is egyet-kettőt :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:(
4 centin múlik, hogy a monitor nem fér be a térelválasztóba... :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Ezen ne keseredj el! Ez csak egy egyértelmű jel, hogy a monitornak ez a hely nem jó. ;)
Ügyes vagy te, találsz másik megoldást.

Katka

katka22

Nagyon jók a képek. Biztos jól éreztétek magatokat. Lehet még képet kérni???? :roll: :roll:

Nemlajos: ahogy én ismerem az én párom sem lenne benne egy ilyen kirándulásba. :roll: Sajnálom a 4 cm-t. De biztos vagyok benne, hogy kitalálsz valami tuti megoldást.

Pulcsi: köszi a filmet. Hallottam már róla, de nem láttam még. Jöhet ám még ilyen :wink:

Gabka: tetszik a szoba, és a torta is. :D Te sütötted a tortát? Nagyon sok boldog szülinapot Levinek így utólag is. Nagyon falatka mászós-mosolygó Lilibaba!!

banokla

Ti hol tartotok a ht-ben???? hány szopit váltottak már ki???? Én egyet, de gondolkodom, h lassan vacsira is főzit adok neki.

Kukli, jók ezek a székszoknyák, szép a színük.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti, én 2- déli ebéd főzi, du uzsi gyümi. de azt mondta védőnő, h sokat kelő babáknál lehetne közvetlen fürdés előtt egy főzi, és fürdés után szopi. csak sztem ez nándinál nem menne, mert ha ő nem éhes, nem akar sehogyse szopizni :? meg akkor a gyümit délelőttre át kéne tenni, és akkor az már 3 szopi kimaradás..és még "csak " 8 hónapos lesz :oops: maj sztem ha végleg nem bírom cérnával az éjszakai etetést, akkor kipróbálom.
ja, a filmet meg nem csak házasoknak ajánlom, hanem bárkinek,aki kapcsolatban él:)

pulcsi

De jó képek, még!!!

Ti gyerekeitek szuszizik már? Most kezdte, halálra röhögöm magam, felhúzza az orrát, szuszog és pofákat vág :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos megértem a monitor dolgot, én is hányszor bosszankodok hogy nem fér el valami. Hát ez van sajna nem túl nagy a lakás :? Például a hűtőnk már csak a nappaliban fért el, még jó hogy amerikai konyhánk van nem annyira fura :D Na és a gyerekszobában is kellett ügyeskedni hogy elférjünk.

Na teszek fel még néhány hétvégi képet. :wink:
Vasárnap reggel mi már viszonylag korán felkeltünk, köszönhetően a gyerekek szokásos ébresztőjének, így reggeli elött még kimentünk az udvarra.

Bulcsú a szekéren
Kép
Megnéztük a vendégház lovát is (ha jól emlékszem Marcinak hívták, ami amúgy villanypásztorral volt körülvéve, de a gyerekeket nem zavarta, persze hogy megfogták, de Panna szerint nem csípett :D
Kép
Reggel után pedig volt nagy játék, Balázs Erpé párja elővette a távirányítós autójukat és azt kergették a gyerekek :lol: Samu,Panna,Bulcsú
Kép
Aztán elindultuk megnézni a Cseszneki várat.
Elöl Panna,Zsófi és Samu, mögöttük Bababi és Masut, aztán Erpé párja Balázs, és azt hiszem mögöttük jön Katka és párja.
Kép
Bulcsú mutatja a várat. Szegény csak eddig jutott, miután telerakta a pelusát így vissza kellett vinnie Gábornak peluscserére az autóhoz, de már nagyon fáradt volt így lent maradtak a kocsinál.
Kép
Petiapu,Peti és Dani :)
Kép
Még mindig a vár felé megyünk :D
Kép
Bababi és Kristóf
Kép
Lányok a várfalon Masuttal
Kép
Csoportkép a várban
Itt Gábor és Bulcsú kivételével mindenki rajta van
Kép
Zsófi és Panna :D
Kép
Zsófi és Panna a várfalon (mindenhova felmásztak :) )
Kép
Panna így pózol :lol:
Kép
Erpéék Danival lefelé a várból
Kép
És még egy utolsó kavicsozás a vár aljában, Ágica és Panna
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nagyon jók a képek!

nekünk meg hírességek anyukája vette meg a kengurunkat :lol: íme a levele:

"Kati,

ha van kedved a fiaimat megnézheted itt:
http://www.youtube.com/watch?v=gX_66E3Igko

(Dávid a rövid hajú gitáros-főszereplő, Olivér a hosszú hajú basszeros:-))))

Puszi."

beszarás :P :P :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, és melyik gyereket teszi a kenguruba? A szólógitárost vagy a basszusgitárost? :D

Jó képeket tettetek fel, én is megnézem már lassan a mieinket. Bár mi nem fotóztunk annyit...

Ma ment Levi először oviba, és Gabka+Livi itt volt délelőtt nálunk, hátha hívják az oviból, mert gond van a gyerekkel. Persze nem hívták :) Mi gond lenne... De jót dumáltunk, kávéztunk, kalácsoztunk. Szegényt elrángattam bótba, és még főztem is.

erpé

a kis Lizát :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bea: Lizi kb 2 hete grimaszol és orrot felhúzva FÚJTAT

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, én tegnap Benedek Tiborék labdáját kergettem, mert Boti lenyúlta tőlük. :lol: Észre sem vettem kivel passzolgatok, míg Zsolti nem szólt. Hát ennyire nézem meg a pasikat mostanában. :roll:
Ilda 3 hét múlva én is méregethettek. Eddig azt hittem sok időnk van. :shock:
Szupik a képek! Ennyi szép gyerkőt együtt! Biztos sokan irigykedtek akik láttak titeket. :lol:
S.O.S. egész nap teli a jobb cicim. :o Már lefejtem plusszban 120 ml tejet (3*40-et). Mi a szösz lehet? Elég kellemetlen, de tényleg. Kata már2x extraszopizott, és nem akarom, hogy beálljon jobb cici erre a dologra. Bal cici rendesen műkszik, de érzem megint lassan fejhetek a másikból. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Beja nem lesz videó?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli: hehe :lol:

Kati&Lizi