A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Rita:Kinek kell megfelelned?Legfőképp magadnak nem?Vagy ezt mire értetted? :)

Eszter

Kép
eszterem

Most is dolgozol még?Hány óra van ott?

Eszter

Kép
eszterem

Ja és fél évesek vagyunk... :D Húú de hihetetlen.Úgy megy az idő,hogy még... :o :D

Eszter

Kép
eszterem

Tényleg Eszter, most nézem! :)
Boldog hófordulót lánykádnak!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Eszter! Boldog hófordulót lánykádnak. Csak figyelmeztetésképpen, szerintem ne tegyél fel meztelen fotókat Eszterről. Ez egy nyilvános oldal, és élnek beteg agyu emberek. Lsd. a legújabb pedofil ügy..... Szóval szerintem ne.
Egyébként annyira irigyellek a medence miatt. Én is akarooooook!!! Az uram azt mondta, hogy majd akkor amikor kútunk lesz. :roll: Szerintem mire Zsófi pancsolna benne nekünk tuti nem lesz. Én akkor is fogok egyet szerezni.

Rita, pontosan mivel foglalkozol?

Én gyerekem fél 8-ra megfürdetve, megetetve, elaludva. Egy kicsit elfáradt.

Holnap megyek Aquaworldbe egy barátnőmmel, a gyerekeivel, és neki egy barátnőjével és a gyerekeivel. Már alig várom.

Kép
Kép
cs_erika

Erika:Basszus,csak nem találnak rá a betegek... :o :oops: Satíroztam volna ki?Többet nem teszek fel így képet...Remélem itt most nincs egy elmebeteg sem!!
:? :evil:
Nekünk van kutunk.

Eszter

Kép
eszterem

Jó reggelt!

Eszter: paint-el tudsz kis karikát rajzolni a kényes helyekre :wink:
Eszterkének boldog félévfordulót!

Upsz, mennem kell... még jövök

Csöre
csöre74

Mági: jobbulást Annának!

Csöre
csöre74

Reggelt!
Erika:Még este írtam a babanet szerkesztőségének és megkértem őket,hogy ha lehet töröljék le a pucér képeket a lányomról.Most nézem ,hogy megtették!
Köszönöm Babanet!!! :D :oops: :P
Legközelebb teszek oda valamit... :roll: Pedig olyan kis édes pucérka volt a képeken.Na megyek,mert még hajat akarok mosni,mielőtt felkel a lányom!

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok.
Tegnap dokinál voltam azért nem voltam fönn.
Majd 15.-én megyek uh-ra, remélem kiderül, hogy mi lesz majd.

A Joel már próbálkozik a térdeléssel, olyan ügyes, délben már főzeléket adok neki, kezd hozzá szokni, hogy nem tejet kap ebédre.
Úgy tátog a kanál láttán mint a csibe amikor adják neki a kaját. :D

manocskak

Közben megnéztem a mail-jeimet és a szerkesztőségtől kapott levélben azt írták,hogy nem voltak annyira intim tartalmúak,hogy a betegagyvelejű emberek ezt felhasználják...Állítólag ezek a beteges emberek ettől sokkal intimebb tartalmú képeket keresnek és hogy nyugodtan használjuk a képküldések lehetőségét,csak figyeljünk a tartalmukra!
Na a lányom,meg közben hátára fordult és úgy alszik tovább.Ezt soha nem csinálta még.És ha el is aludt háton,mindig megfordítottam hasra,különben csak 1 órácskát aludt.
Lehetséges,hogy most a hátonfekvés lesz a menő a meleg miatt?Mert állítólag hason jobban bemelegedik a baba.Bizti,mert most szétdobta magát és durmol tovább... :D

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

De csodaszépek a babák!!!!

vsziszi: Ádám már a mienk :D Lilla szépséges!

Katuska: nem ér!!!! Ádám és Nóra is szépek együtt :D Gyönyörű Petra! És az a haj!

Eszter: nagyon cuki Eszter abban a fürdőruciban! Boldog hófordulót!

Kriszti: örülök, hogy jobban vagy! Vigyázz magadra! Mit kötsz?

Pedo pasi: úúúúúgy szeretnék vele kettesben maradni 20 percre! Az biztos, hogy oktávokkal magasabb lenne a végére a hangja.
magdolnasz

Rita! ezt én sem értem. Soha senkinek nem KELL megfelelni! Lehet és kell is kompromisszumokat kötni de nem kell úgy ugrálni, csinálni ahogy mások elvárják! Egy idő után majd azt veszed észre teljesen elvesztél, folyton csak emészted magad azon, hogy úgy viselkedj ahogy elvárják. Tessék felnőtt módjára, szabadon viselkedni. Akinek meg nem tetszik az nézzen magában vajon Ő maga mindent megtesz annak érdekében, hogy a másik tökéletesnek lássa??? nem hinném...
Hallgass a szívedre! Így is nagyon ügyes vagy, hogy pici baba mellett dolgozol!

Mi is megyünk haza hétvégére csongrádra de sajnos fent van a tisza így nem tudunk strandolni:(

pedig úgy vágynék már újra a homokpartra
katuska79

Somának Boldog Névnapot!!!
katuska79

Tegnapra Eszter babának,
Mára Saci és Ági babáknak Boldog Félévet!

Majd még jövök, csak nyöszi van!
[/b]

Kép

Kép
lucus16

Köszi Luca!

Eszter: a már elküldött hsz-aidat tudod szerkeszteni, tudsz belőle törölni. Ha a hsz tetejére mész, akkor mások hsz-ánál az van, hogy "idézet". A sajátodnál meg "idézet" "szerkesztés".

Rita: Katuskának igaza van... ha csak másoknak élsz, akkor nagyon hamar kiégsz. Tessék magadra is gondolni. És ettől még nem vagy önző, nyugi :wink:

Katuska: sajnálom, hogy nem tudtok strandolni :(
Aj, nálunk megint nagyon melós lesz a hétvége... a fű térdig ér, a barack nagy részét le kell majd szedni, merta fára rohad, felnyalom a lakást, mielőtt hazajönnek a gyerkőcök, meg kimosok mindent, hogy szabad legyen a mosógép a sok mocskos cuccosnak...

Csöre
csöre74

Sacinak és Áginak hepihepihepi félévet!!!

Csöre:Én erről nem is tudtam... :oops: Még egyszer nem mentem rá,megnézni,hogy mi az... :oops: :roll: :o :D

Eszter

Kép
eszterem

Figyeld a kis mohót!!
http://vicclap.hu/pic/4989/

Eszter

Kép
eszterem

Köszi, Eszter!
Jó a kis mohó :lol: :lol: :lol:
Enyém Saci alszik, szerelik a redőnyt, voltunk a dokinál is, megfőztem az ebédet, most leültem elolvasni, hogy mit írtatok, erre pangás van :shock: Eszter hsz-ait elég hamar el tudtam olvasni :D :D :D

Csöre
csöre74

Sziasztok, na ma mar egy kicsit szebb a vilag, de hulla vagyok, mert Ati 3-4 szer ebred, ki vagyok tole.
Munka: butor uzletet vezetek es itt a siesta miatt furcsa a munka ido. 1030-tol 1330-ig aztan siesta es 1730-tol 2030-ig dolgozunk.
A napunk igy telik reggel nyolc kilenckor ebredes aztan szopi, jatszas, reggelizes, munka, Ati jon velem reggel munkaba, itt van neki szopi megint kozbe persze jatszunk, alszunk egyet, utanna megyunk ebedre (anyosomekhoz, o foz miotta baba van, meg az a szerencse) ebed utan szopi, megyek haza takaritok, mosok, vasalok (addig anyos vigyaz Atira, vagyis egesz delutan o vigyazz ra), rohanok munka elott megint szopi, utanna munka, munka utan szopi, jatszas, furdes, altatas.
Aztan kozbe en meg hazakat is adok ki, tobbek kozott a mienket tengerparti turizmusra, anyosomekat meg falusi turizmusra (azonkivul tobb hazat is adok ki, de azokat nem olyan nagy sikerrel, de ezeket teljesen en managelem, mivel en beszelek csak angolul). Egesz nap a butor uzletbol emailezgetek (mert most a krizis betett a butoroknak).
PErsze azt ne is emlitsem, hogy a hazunkat ( amit kiadunk heti rendszeresseggel) sokszor en takaritom, mert a takaritono nem mindig er ra, most is pedaul ma mar haromkor pattanok az autoba (50km-es szerpentines utrol beszelunk csak oda) es megyek takaritani, kb 5 oras munka (mert most kliensek vannak), kozben fejek, es jovok vissza (meg az a szerencse, hogy most jon anyum velem segiteni), ferjem meg az uzletbe marad, anyosom meg a picivel. Es ezenkivul az embernek van egy sajat lakasa, meg egy sajat elete, legyen sexy jokedvu feleseg, es mivel vendegeim vannak oket is vigyem ide oda orszagot bemutatni. Szoval ezert voltam kiakadva. Megfelelni akaras meg lassan el fog mulni, mert ami sok az sok. Anyumnak is mondtam tegnap, hogy nem tudok gyereket szoptatni es ellatni, mikozbe dolgozom, es oket leviszem a tengerpartra, ertsek mar meg, akarmennyire is akarok.

Kép
brestovsky

Jaj Rita! ez rengeteg sok amit csinálsz!!! Nagyon vigyázz magadra!!! Ezek még baba nélkül is egész embert kívánó feladatok!
katuska79

Rita:
én azt csodálom, hogy van még tejed :shock: Nekem ettől jóval kevesebb tennivalóm van, mégis elment.. Le a kalappal előtted... :!:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Még egy ilyen akaratos fél évest nem hordott hátán a Föld! :twisted:
Nekiálltunk enni, ő pedig az előkéjével akart játszani, gyűrte a szájába, amitől én nem tudtam adni neki a hamit. Megelégeltem, és leszedtem róla.. Kár volt.. Ettől kezdve ugyanis a fiam elkezdett üvölteni, és úgy felmérgelte magát, hogy nem volt hajlandó enni sem! :shock: Komolyan, olyan hisztit levágott, hogy elvettem a játékát, hogy a lányom becsületére vált volna... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányomnál az a menő mostanában,hogy az ebédje közben bealszik...Nem cicin,kanalazás közben.Már csukva van a szeme és közben nyammog a kajcsin.Aztán még próbálok neki ciciből inni adni,de nem mindig szopizik,mert alszik... :shock: Berakom a kiságyba és alszik tovább. :D Beszarok rajta... :lol:
Rita:Nem semmi,mit meg szaladgálsz egész nap..Magadra mi időd marad?Azért szerintem szakítanod kellene időt a saját dolgaidra... :D
Jó ez a szieszta dolog...Itt is bevezethetnék... :D
Mágnes:HISZTI :o :D :lol: :P

Eszter

Kép
eszterem

Mági:Jó a vonalzód!!

Eszter

Kép
eszterem

Eszter:
köszi :) utálom az állandóságot.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boldog félévet a babáknak!

Mágnes: nagyon jók a vonalzóid!

Rita: olvasni is fárasztó volt, hogy mi mindent csinálsz!

Moffli: rég voltál! Mi van Veled?
magdolnasz

Jajj hát én is boldog fél évességet kívánok!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:Én csak akkor változtatok,ha van kedvem vele bohóckodni...De fő a változatosság!

Eszter

Kép
eszterem

Rita: ez nagyon durva, vigyázz, nehogy túlhajtsd magad, csúnya vége lehet!!!! Tessék kicsit visszafogni a hajtást!

Mági: hiszti :evil: :lol: :lol: :lol: tuuuuudom, nem mulatságos, de hihetetlen, már most mire képesek!

Eszter: enyém Zaza többször belealudt a kajálásba akkor, amikor már ő kanalazta magának :roll: most képzelheted, amikor a feje a levesben, másodikban köt ki, de még arra sem ébred fel :lol: :lol: :lol: lehet, korábban kéne etetni? Mármint Zazát nem, mert ő már megoldja...

Hozzátápi: hát, úgy tűnik, a sárgabarack bejön Sacinak... majdnem egy egészet megeszik. Először a kezébe adtam, és úgy gyűrte be, de már kanállal is elfogadja. Tudom, hogy ez még mindig a nehezen mérhető kategória, de nálunk nagy előrelépés... úgyhogy almácska akkor játszik újra, ha megszokta a barackot, esetleg azzal keverve... mellékesen a hashajtónak mondott barack teljesen helyretette a hasmenéses gyerekem kakiját.

Most megunta a játékot, mindjárt ideér, hogy vegyem fel :lol: :lol: :lol: 3 órát aludt, 11-14 között. Persze, megint olyan nyomi idő van. :?

Csöre
csöre74

Sziasztok.

Mágnes,megirigyeltem a gyönyörűséges új vonalzóidat.
Hát,én is nekiálltam újjakat készíteni.
De valamiért,nem jelennek meg,csak a kódok,miért lehet???? :roll:

Kép
Kép
Kép
regina74

Boldog félévet Eszter,Saci,Ági!!!!!!!!! :lol:

Somának BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Kép
Kép
regina74

Regina: valami olyasmi linket kellene beilleszteni, hogy [url=http://........]

Csöre
csöre74

És köszi mindenkinek a félév-köszöntéseket!!! :D

Csöre
csöre74

csöre: Zaza :D :D :D :D :D :D
magdolnasz

Sziasztok!

Boldog fél évet Sacinak, Áginak, és Eszternek! Hogy megy az idő... most születtek.
Én is megpróbálom már a sárgabarackot, eddig még olyat nem ettünk, kíváncsi leszek.
Mági: én fiam is állandóan begyűri az előkét a szájába. Mondjuk őt szerintem esőkabátban kéne etetni, belefúj a kanálba, szájába veszi a lábát...stb.
Még mindig nehezen tolerálom a meleget, a fejem folyamatosan fáj.
Rita: nem semmi, amit vállalsz. Már attól is elfáradtam hogy elolvastam.

Szilvi
Kép
xania9

Köszi Csöre,már nem kisérletezem,majd este,34 fok van itt a szobába,tetőtérben van a gépünk,nem lehet kibírni,Kittikém izzad :(
Kint is nagyon meleg van,de dörög már megint..... :evil:

Kép
Kép
Kép
regina74

Regina:
a bbc kódot kell kiválasztani, szerintem te a html kódot linkelted be a profilodba.

Hát engem kikészít ez a kölök... Holnap kiviszem a piacra,elcsderélem egy halra, az legalább csöndben van... :evil: Sehogy sem jó neki, de má napok óta... Ahgy ébred, már kezdi a nyűglődést, ha fleveszem, akkor ideig óráig ok a dolog, de nem bírom már huzamosabb ideig a 9 kilóját.. Apihenőszékben befeszít és üvölt, ha játszom vele, az em jó, a játszószőnyegen folyton hasra vágja magát, aztán ismét üvölt..Én meg dög fáradt vagyok, és érzem, hogy fogya türelmem..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: megértlek, nálunk ugyanez van! Hol van az én nyugis, vigyori lányom?????? Ma is olyan sikítós hisztit levágott, a hajam hullott tőle :evil:
magdolnasz

Sziasztok!

Megjöttünk aquaworldből. Szuper volt. Lányok, szerintem ez az a hely, ahova majd baba nélküli talit kellene szerveznünk, amíg férjeink vigyáznak a csimotáinkra. Persze, amikor már nem kellünk a nap 24 órájából legalább 20-ban.

Eszter, szerintem sem voltak annyira vészesek a képek, nagyon édes volt rajtuk Eszter, de szerintem akkor is jobb félni.

Gyerekem éppen dumál a nagy semminek. :lol: :lol: :lol: Nagyon cuki.

Férjecském ma született. És nem tudom személyesen felköszönteni, mert Sopronban ünnepel már 2 napja. 8)

Kép
Kép
cs_erika

Mági:El ne cseréld már azt a szép fiadat!Kapcsold lejjebb a hangerőt.Ott van a bal bokájánál egy kis csontocska és bele van vésve,hogy volume... :D Lehet,hogy a meleg a baja?Esetleg a foga?Eszter a négykézláb közlekedéssel próbálkozik.Olyan ügyes,már majdnem rájött a technikára.Rakja a térdét,de még nem hangolta össze a kezével... :D majdnem... :P Most mérges,hogy nem halad... :lol: :lol: :lol:
Közben fel kellett venni,megszomjazott.És már alszik is.
Ja és az alvás szokásain is változtatott.Már nem úgy van ám ,mint eddig!Most többször alszik,de csak 1-2 órát napközben és a reggeli után 2-3órát.Eddig reggeli után,ebéd után és este vacsi után aludt.
Változnak az idők... :roll: :)

Eszter

Kép
eszterem

Eszter:
az én fiamról lefelejtették a némító funkciót... :cry: Most alszik, édes a csend... :) Nem tudom mitől lehet, mindent nem akarok a frontra fogni, bár tény, hogy holnaptól szerdáig mondja a hidegfronot.. Miért nem tud az én fiamra is úgy hatni, mint sok babára,akik ilyenkor sokat alszanak???
Csajszid ügyes!!! :lol:

Erika:
csúszdáztál?? annyira vágyom már ilyen pancsolós ,csúszdázós helyre!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Eszter: innen már hamar rá fog jönni, aztán szaladgálhatsz utána :wink: :lol:

Mági: nem tudom, annyira fülledt idő van, tudom, hogy nem lehet állandó an az időjárásran fogni, de fhh ezt épp zgj ésszel bírni :?
(ja, közben fcxSaci segít gépeni)
ott is 73% a páratartaloom? ez iszonyat, be fog durranni az asztmám, percek kérdése... :( Saci is hisztimanó ma délután, olyan 1 órája... most azt próbálom, hátha elalszik a gépet nézve, dfe nem jön össze :(

Csöre
csöre74

Eszter!

Bizony ám! I)steni volt. Addig a barátnőm vigyázott az éppen alvó Zsófira, vaghy az ő barátnője a nem alvó, és teljesen nyugodt Zsófira.
Annyira jó volt kikapcsolódni kicsit, még ha nem is 100%-an.

Kép
Kép
cs_erika

Csajok, ez a gyerek kényszeríti magát, hogy ne aludjon el.... már majdnem lehunyta a szemét, amikor észrevette az egeret... na, gondolhatjátok, milyen csápolásba kezdett... most legalább elvan vele... de tényleg kutya álmos. Én meg folytatnám a takarítást, mert iszonyat koszt hagyott itt ez a redőnyös fazon, de így nem tudom...

Ja, dokinál én is megnyertem a "Kislány vagy kisfiú?" kérdést. Saci rózsaszín fodros, virágos, csirkés napozóban, fehér alapon rózsaszín eprecskés sapiban nyomult... mondom "Hát, igyekeztem lányosan öltöztetni, nem sikerült?"

Csöre
csöre74

Csöre: a jó válasz: nem tudom, a férjem szokta pelenkázni :D
magdolnasz

Erika: Boldog szülinapot a férjednek! VOLT fesztiválon van a férjed?

Mági: halas hasonlat nagyon ott van :-) Azért mégse cseréld el, a hallal egy idő után nehéz lenne Annának játszani :-) Kitartás, Bence olyan nyugis gyerek, majd csak elmúlnak a rossz napjai. Ja, és tök jók az új vonalzóid.

Eszternek, Sacinak és Áginak boldog féléves szülinapot! Somának pedig boldog névnapot!

Csöre: Zaza vicces lehetett :-) Nem is érte, hogy nézhették Sacit fiúnak, hisz olyan kis csajszis...

Rita: nem semmi, hogy mennyit bírsz! Azért óvatosan, ezt nem lehet sokáig bírni!

Eszter: egy könyvben olvastam (azt hiszem, talán a Suttogóban), hogy a gyereknevelés az örök változásról szól. Mihelyt megszoksz valamit és azt hiszed, hogy ez most beállt, hirtelen megváltozik.

Na, ma megvolt Bálint első nem anyatejcsi élménye: evett 5 kanál baracklevet! Fintorgott, de azért mindig kérte a következő kanállal :-) Olyan édes volt. Hoztam is két képet:

Kép Kép

Holnap elutazunk a hétvégére, nagy baráti szülinapozás lesz, így nem tudok majd jönni, így már most jó hétvégét mindenkinek!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Na, nem bírta tovább, bealudt... megyek is mindjárt felmosni fent... aztán a lépcsőházban... aztán lent :? :? :? :?

Edit: de édes Bálint :D Úgy látszik, a baracklé bejön a kis finnyásoknak :D
Jó szülinapozást!

Magdi: ez nagyon jó :D félreteszem legközelebbre :D

Csöre
csöre74

Edit, ott. gyakorlatilag kikényszerítette magának.

Kép
Kép
cs_erika

Szép estét mindenkinek!

Csöre, Sacinak boldog félévet! Kicsi Eszternek szintén tegnapra!

Szerintetek lehet az én sajtkukac lányomat akár egy pillanatra is hordozóba tenni?

Kép
kisbogacs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: