A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

csoibb, benne van a hazsni utmutatoban, hoyg 3 napig lehet adni max!!!!
/nurofem/ utána lehet hup, avgy panadol baby.
zazzy, nálunk 20 fok van, d einkább 19. és árnyékos a lakás, minden ablak előtt 30 éves fák. ja és 30 éves panel :roll: és hideg a keze...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

köszi, már végig néztem minden fellelhető videjót mt megkötésrűl.

jó utat a csavargóknak, mi ma ünneplünk, apum névnap plusz nekik 40 éves házassági évforduló :shock: deszép :oops:

apu kedvence az almáspite, megprób én is sütni..

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

de szép idejük van a túrázóknak!

Pulcsi
köszi, csak arra gondoltam, hogy ha nem 3-szor adom neki per nap, hanem csak egyszer, akkor lehetne tovább... :roll: persze lehet, hogy rossza gondolatmenet...

Papillon
apudéknak boldogot!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Szonjához éjjel többször be kellett menni cumit beadni, mert nyöszörgött. Lehet fura volt neki a nagy hálózsák...viszont tovább aludt, mint mostanában szokott. Hmmmm...annyira rossz akkor nem lehetett neki. :) ÉS a keze sem volt hideg reggel... :lol: 8)

Papillon, apudéknak bóódogot!Süti biztos finom lesz! :wink:

Nemlajos, pedig a képeken olyanrendezettnek tűnik...stég, pad stb. De a vadregényes is romantikus... :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok jó reggelt!

kirándulósoknak jó kirándulást

csak nagyjából tudtam visszaolvasni, mert nem sok időm volt,a nagy erkélycsinálás közepén . este majd megpróbálok visszaolvasni.

mostanában nekünk is elég rossz éjszakáink vannak. Ma is 3 órán keresztül fél óránként felkelt valamiért. Nem tudom mi lehet vele mert soha nem csinált ilyet. Remélem a foga miatt van

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos: GYÖNYÖRŰ helyen laktok! Nagyon nagyon tecc.

Turázoknak szép időt, szívesen cserélnék velük :wink:

csibb: természetesen csuda szépek a porontyaid.

most ennyi, köszi a jókívánságokat szülőknek. Anyuval ép most vesztem csúnyán össze.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Naaaa, min sikerült? (ha nem indiszkrét...)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hüleség....inkább nem fárasztalak titeket :? bunkó voltam vele, mert, amire megkértem tök máshogy csinálta...na mindegy

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok

nálunk fiúk betegek.. én még tartom magam.. úgyhogy átmentem ápolónőbe :? éjszaka óránként kelt Nico sírva, és nagyon nehezen aludt vissza.. úgyhogy zombik vagyunk mindannyian. ő is nyűgi, mert orra folyik, nem úgy kap levegőt ahogy megszokta ezért sír és nem tud jól aludni.. csak hőemelkedése van, amíg nem megy fentebb nem adok neki lázcsillapítót. ráadásul reggel mondtam apának etesse meg gyümivel amíg én fürdőszobázok.. erre jól bekajáltatta kivivel :shock: jól le is szidtam, aztán ment netre megnézni mi újság kiviügyileg, mondja hogy itt már 6 hótól adható a kivi, de mondom otthon csak 18 hótól.. és mondjuk ok hogy megnézte.. de már azután hogy megetette vele nem előtte.. ááááááá remélem nem lesz baja.

Papillon: szüleidnek boldogot. anyudtól meg kérj bocsánatot és fogd rá a hülyeséged a nyuszira ;)

hajnyírás: mi próbáltuk nullás géppel letolni Nico haját egyszer, de annyira megijedt és félt hogy ez a dolog félbe is maradt.. nem érdekel.. majdcsak lesz haja előbb utóbb, nem kínzom szegénykémet.. épphogy a porszívóval megbarátkozott.. eddig nagyon zokon vette amikor takarítok :lol: de mióta rátalált csendes állapotában és jól megvizsgálta azóta jóban van vele :lol: de a hajnyírót nem szándékozom a kezébe adni 8)

jah.. és elvileg ma elkészül a mei-tai-om.. várom is a képet róla nagyon :P aztán a többi a posta dolga 8)

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, jobbulást a fiúknak!!!! Kivitől sztem nem lesz baja...sztem csak a magok miatt nem lehet, mert allergiát válthat ki. De ha vki az lesz, az úgyis az lesz....sztem....amúgy nem értek hozzá... :lol: :wink:

Én le nem nyírnám Szonját..... :shock: egyszer úgyis mindenkinek lesz haja... :)

Pappilon, béküljetek is ezen a szép napon!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: egy egyetemi barátosném volt úgy, hogy semmi haja nem volt babakorában, olyan fiús haja volt, mint Panninak. Aztán a nagypapa rábeszélte a szülőket, és letolták a haját. De akkor már nagyobbacska volt, emlékezett rá. Hát gyönyörű, erős, dús haja lett! :shock:
Úgyhogy én inkább még most tolom le, míg nem emlékszik rá (igaz, Döme fiú, az könnyebb :wink: )

papillon: azóta nézted már meg, vagy azelőtt? Magyarul: sikerült segítenem, és sikerült jobban felkötnöd?

Nekünk se volt egyszerű az éjszaka, igaz, Luszi még él, viszont Döme is felébredt éjfél körül, nem is aludt vissza 2-ig... Aztán ébredt 4-kor... Ehh :?
Viszont átléptünk a 7 hós kajákra, vettem brokkolit (fagyasztottat, mert az élő rusnya volt), biorépát, körtét, paradicsomot, csirkemellet.

Hja, akartam is kérdezni, Ti hogy adjátok a paradicsomot? Gondolom se a héja, se a magja nem mehet. Hogy lehet ezt legkönnyebben megoldani?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

lehet, h van benne vmi.... Kép

mondjuk szonja nem kopirnyó, csak egyelőre szünetek vannak a hajszálak között Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Hát teljesen visszaolvasni sincs időm. Amióta Kata halad, pakol, kicsit jobban el lettem látva felügyelnivalóval. Állandóan ott van vhol. Mondjuk ált. Boti vonatos dobozában matat, abban meg „ehető” dolgok vannak, direkt csak neki (egy kis sín, egy kis mozdony, egy kis rágóka becsempészve).
Ilda valóban szép helyen laktok. Ott én is lennék hattyú is akár.
Katka hívott, már lent vannak, épp Vicáékat várták még, és az ő számukat kérte volna el, de későn értük utol egymást. Biztos nagyon jól fogják magukat érezni. Remélem tolnak majd pár képet.
Máté gyönyörűűűű! Hihetetlen cuki a frizkója! Kata csak így nézett:
"Anya lesz még kép róla??????"
Kép
Hajvágás; a fodrászom megmagyarázta (belegondolva igaza van) semmi értelme, mindenkinek erősebb röviden a haja, mert más az esése, de erősödni nem fog tőle. Szte csak praktikus. Szval úgy döntöttem én Katáét (már ami van)hagyni fogom. Persze ahány elv, annyi.
NA kisasszony pityereg is utánam. Éjjeleink amúgy katasztrófák.
Majd jövök még ha tudok.
Moncsi tök rég írt. Meg Gabka is. Meg még sokan persze.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

nemlajos: már előtte megnézegettem, de köszi :wink: te keresztezed a hátán v csak a lába alatt viszed át?

adryn: mt képet :!: és jobbulást nektek :!:

tehuti: hogyan raktad be ezeket az emotionokat?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papilon, jók, mi??? egy másik topikból kukkoltam.... Kép

http://smileypark.gportal.hu/

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: de minden egyes szmájlit becsatolsz, mint egy fényképet???

papillon: én a fenekén keresztezem, úgy viszem át a lába alatt.

kukli: én csak abból indulok ki, hogy folyton azt mondták, ne borotváljuk a lábunkat, mert erősödik tőle a szőr, no meg a fű is úgy sűrűsödik, ha sokat vágják, no meg a növények is... de az mondjuk más tészta, mert az azért elágazódik :wink:

ahan, megy a vita a terhes nők oltásáról. Mondtam én!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon: 10-én 10-14-ig lesz Budaörsön hordozós klub, gyere el,megmutatják a kötéseket a csajok :D De asszem zuglóban is szokott lenni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Nemlajos, Kép minden smájlit becsatolok.....van időm, mi???? Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

bocs, ha vkit idegesít....de most élvezem.... Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nekem nagyon tetszik :)
És az összeset lementetted a gépedre? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

áááá Kép nem az összeset! csomó van, csak pár kategóriából.... Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

na jó, de a lényeg, hogy gépre mented, onnan csatolod, nem onlány, ugye?
(jól szétoffoljuk a topikot, de a java meg éppen most részegedik le :P )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

de onlány ha lesz, ha beszúrod!!!! Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Egy meglepi üzenet:
"Nagyot túráztunk. Itt a vonatot várunk. Utána gulyásparti. Minden szuper! Puszi a csapatnak! Túrázók" :P
Kép
Ennyi gyereket lecsutakolni. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Micsoda meglepi üzi!!!! Örülök, h minden oké velük.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nahát!!!
Küldjünk nekik mi is egy csoportmontázst, ahogy mindenki ül a gép előtt... :D Csak nincs itt moncsi, hogy megcsinálja :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na nálunk szunya van.
Nekem is kell smile-ííííííí! Tök jók. Lehet majd megpróbálom eccer.
Adryn milyen lett? Akkor készen van? Mutíííí! Fiúknak jobbulást, neked kitartás!
Ilda sztem a szőrösödést, hajasodást az „Állítólag”c. műsornak feladhatnánk. Én pl. borotválom és nem erősebb. Sztem paradicsomot forrázzad le, le a héjjal, többit pedig paszírozzad át, és szűrd le. Akkor mag sem lesz, meg héj sem.
Gyöngyi hogy vagytok? Bevált az új csodaszer? Alszotok?
Most nézem Moncsi. Mit csináltok az erkéllyel? Bocsi, lehet lemaradtam.
Csibb nekem volt, hogy több napon át kapott nurofent Boti esténként. HA fogzott, volt hogy akár másfél hétig. Nem lett baja, csak nyugodtabban aludt. Én Katának szintén bártan fogok adni. Igaz még csak nem is fogzik.
Zazzy Kata is Boti 80-as zsákjában alszik. A többi nekem rövidnek tűnik.
Csibb Noddy biztos bejönne fiamnak. Panni is de szép! Du.csak Mátét néztem.
Új fogacskákhoz gratula! Ugye vannak akiknek még szintén nincsenek kis reszelői?
És egy off: akinek nagyobb gyereke van, annak volt alvásproblémája 2,5 év körül? Boti lassan 3 hete fél az ágyában. Nem tudni mitől, de este nem mer befeküdni. Most külön alszom vele, de ez nem megoldás. Szegény Zsolti ki van rekesztve. Védőnő azt mondta adjunk neki kis időt, de félek megszokja. Tippek? Bocsi az off-ért.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sikerült, és ez aktuális is. :lol:
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kitört a szmájli lááááááááz........ Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kukli
köszi!!!
Fanni 2 évesen "romlott" el, ő is elkezdett félni, de nem az ágyában, hanem a sötétben. én nem aludtam vele, csak ott kellett maradnom, míg elalszik... volt, hogy másfél órát... :x
és ami elkeserítő, hogy még mindig ez van, csak most már hamar elalszik, főleg, mióta ovi van. viszont, ha vmiért ki kell mennem, és kimegyek a szobájából, mint egy kiskutya rohan utánam, és követ.
2 éves koráig bevittem az ágyba, jóéjt puszi, elköszönés, és magától elaludt egyedül... de jó is volt!!! :roll:
úgyhogy nyugi, ez teljesen normális, de találj vmi olyan megoldást rá, ami hosszútávon kivitelezhető.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tehuti, jók ezek a smiley-k, nos akkor lopásra felkészülni és tátám.... :arrow: .... Kép
Túrásoknak tök jó, csak nekem olyan távoli a kép, nem látom ki kicsoda , csak Katkát középen, meg Vicát hátul :lol:

Csibb, sörözgettél :wink: ? Tényleg csodaszép gyerekeid vannak, a Panna, ő unokatestvér?

Adryn, jobbulást nektek!!! Szegény Nico, kezdek félni, mert Maja is szörcsögött az este, remélem csak a jóllakottságtól, mert mostanában észrevettem, hogy úgy mozog szopi közben, hogy már az orrán is jön a tej :shock: kitartást a zombizáshoz

Kuklika, mekkorát nőttek, nem? 80-as zsákok, és a ruhák, egy doboznyit tettem el, amit kinőtt, most szárítom hozzá a narancshéjat.

Papillon, anyudéknak gyönyörű az a 40 év, én is ilyet szeretnék, párom szüleinek most volt az 50. házassági, az olyan szép amikor ennyi évet leél együtt két ember, viszont a vitát sajnálom, próbálj valahogy kedveskedni anyudnak, gyorsan el is felejti!

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, mire jó a narancshéj????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

levendula, narancshéj: a molyok ellen, lehet, sőt biztos évekig ott fog állni, mire újra felveszi őket valaki, jobb esetben Maja testvére :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, mi 80-as??? :shock: :shock: :shock:
És valóban, minek a narancshéj? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

aszem lopok egy ilyen tickerplayground tickert is, akkora képet lehet hozzátenni és ez tetszik :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, Kuklika írta, hogy 80-as hálózsákban alszik Kata

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, te ma nagyon lopós vagy!!! Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

jaja, de nem sikerült, na de majd most :lol: :wink:

hát nekem nem lett akkora a kép :o :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na sziasztok! Itt az éjszakai ellenőrzés! Jó csevegést estére. ;)
Most, hogy a gyerekek alszanak mi is kezdjük az éjszakai csevegést, cssak mi real-time.... :lol: :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Na, a függők, azért megnézik, mi újság van itthon! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ja, nem bírják ki, h ne nézzenek be!!! Biztos félnek, h kibeszéljük őket! :D

Túrázósoknak: Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Bea, beleolvastam a blogodba és olvastam az önéletrajznál a célodat. Sztem jól tetted, h őszintén leírtad a dolgokat. Kiváncsi lennék, h mit szólnak hozzá....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

na mára eldugolok Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti, igen egy kicsit betette a kaput a cégem, azt hittem úgy megyek majd gyedre, hogy sok boldogságot, kis kelengye ajándék, + várunk vissza, hát azt nem ecsetelném, hogy 4 hónapos terhesen miken mentem keresztül, van amiben segítőkészek voltak, de összességében csalódtam, de ezt nem is taglalnám itt ki, annak idején priviben elküldtem a csajoknak, mára meg már beszélni se szeretek róla :twisted:

Katka
, örülök, hogy legalább ti live nyomjátok , egy pohár bor vagy pezsgő mellett talán:wink:

Maja is taknyos, remélem nem túl vészes, szörcsög, de semmi nem jön az orrából, viszont orrszívóra, ordít, mint a sakál, úgy sajnálom, eddig nem csinálta ezt, igazából mondjuk újszülött korában szívtam az orrát utoljára.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én is jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, én is elolvastam. Hát igen... ez az önéletrajzírás is akkora baromság, írd le a célod, aztán baromira tudja az is, aki írta, az is, aki olvassa(?), hogy úgyis csak azt írod le, ami jobban imponál... Hát most adtál nekik :wink:
No, én is el, jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na jó van már, ilyen mikor volt, hogy én legyek az első, késő reggel??? :? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ma nem leszek, megyünk a medveotthonba! :D
Hálás köszönet a szomszédoknak, magunktól sose indulnánk neki...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Nemlajos Medveotthon? Hol van? Biztos jó lesz. Jó szórakozást. Csinálj ám majd képeket!

Túrázóknak tényleg nagyon szép idejük van. És köszi a fotót.

Papillon Én múlt héten sütöttem almáspitét, egy nagy adagot. El is fogyott, nagyon szeretjük :) A veszekedést meg sajnálom!

Adryn Én is tuti megrémültem volna a kivitől. Nico haja meg majd megnő! Mei-tairól majd kérünk mi is képet!

A többit majd később, Máté sír. Aztán meg ebédet kell csinálnom. Sajtos.tejfölös csirkemell lesz az ebéd ma.

Kép

Kép
rszg

Kibékültünk hamar, buli is jó volt.

Most itthon egyedül gyerekdalokat hallgatok és halász judit Boldog születésnapot zenéjének utolsó strófáján elkezdtem bőgni, normális vok :?: http://ovizene.freeblog.hu/categories/GYEREKEKNEK/
itt található.

Örülök, h túrázók jól érzik magukat!

Bea én is elolvastam :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: