A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

nem ma mennek/mentek????????? fene sem tudja ebben a "káoszban"... :roll: :roll: :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő...de rég volt nekem.... :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Remélem hogy nem ma megyünk, mert akkor mi lemaradtunk :lol:
A többiek meg az almás pitémről :D most sül éppen, remélem jó lesz.

Lányok Nimród nagyon nyügi, már napok óta biztos a hidegfront hatása, meg a foga, ami még mindig nem nőtt ki, bár nem is látom hogy nőni akarna :roll: Csodálom hogy sikerült sütnöm, de Bulcsút azért lepasszoltam anyósomhoz. Most még össze kellene pakolnom holnapra, ami nem kis munka ennyi gyerekre, ugye Katka :wink: Na és vasalnom is kellene mert lassan magasabb lesz a vasalnivaló a kosárban mint én :shock: Meg akartam volna menni a gyerekekkel a plázába gyerekműsorra de azt hiszem azt most kihagyom majd megkérem a páromat menjen el velük. Ja és még holnapra az útra a kaját meg kellene csinálnom. Ááááá csak tudnám miért nem jut időm semmire, állandóan rohanok :evil: és futni is akartam volna még ma, vagy lehet hogy rápihenek a holnapi túrára :D

Ja Csibb ezek a rajzok tényleg nagyon jók. Panna nem rajzol még így 5 évesen :roll:

Akkor mikor találkozunk? 11-kor? Nem biztos hogy tudok jönni mégegyszer, tegnap is délután elromlott a net és csak késő este jött vissza.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Na csak hogy tudjátok miről maradtok le akik holnap otthon maradnak :lol:
Kép
Kép
Kép
Nimród pedig itt még hősiesen tűrte hogy letettem a földre, de most már üvölt úgyhogy megyek is.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

tehuti én eddig amiben altatam Nándit: pamut egyberugi, rá vatával töltött hálózsák/vagy mivel, de ez van ráirva/aztán jöttek a hidegek, tehát a pamutrugira rá egy plüspulcsi-ugye a karja kint van a zsákból. de ebben si hideg lette a keze. ha betakartam plusz egy pléddel, meg megizzadt :roll: szóval most plüssegyberugi-rá plüsspulcsi-rá vattahálózsák, és arra rá egy nagyon ksi vékony polár pléd. úgy tűnik ez kb. jó, bár ebbe is még pöppet hideg a :roll: keze
egy éj alatt nekem is hol kevés a vastag téli paplan-ilyenkor odabújok az "ágymelegítőhöz/férj/", hol meg leveszem a pizsim, meg kitakarozom, mert befülled a szoba...szóval nem csoda, ha taknyos minden pici....napon dögmeleg van, árnyékban hideg....
de még ez si jobb, mint amindenhol hideg....
túrás képeket én is várom nagyon! :)hol is alszotok? faház? nem fogtok megfagy?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Lizi is extra extra nyügi, sikítva üvöltött, aztán szipogva aludt el, ma még csak 3szor evett, jáááááááj, remélem csak a szél miatt, fognak se híre se hamva...

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

nem megy a háton hordozás, utálja. ti hogy kötitek meg? nekem is kényelmetlen :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hűűűűűűűűűűűű, az a pite!!!! hűűűűűűű ez a krapek:oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

[quote="tehuti"]K írta:tehutiirándulóknak minden jót!!!! Bár már nem olvassák..... :oops:

Köszi! :) Dehogynem olvassuk, csak holnap reggel indulunk. :D

Masut
masut

De helyes ez a Nimród! Majd jól megkuksizzuk holnap! :P :oops: :D
masut

jól van, akkor már értem, miért nyűgös Döme (épp üvölt az ágyban, mert hót álmos, de már egy órája próbálom az amúgy is elcsúszott du-i alvásába belevinni...

papillon, hát most mit mondjak, én a teljesen hétköznapi háti mt- megkötést csinálom, a lényeg, hogy jól rázd bele a gyereket! Érzed, mikor kényelmes. Teljesen lapuljon a hátadra.
Először persze, hogy tiltakozik (mennyit hordtad eddig bárhogy?).

Na megyek, nagoyn üvölt,

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is sütöttem bocsi Vica de én is almás pitét, a nagyi receptje szerint csak én teljes kiőrlésű lisztből
ilyen lett (már megkóstoltam)
Kép
Pulcsi - igen hasonló, ez karma karkötő
Csibb - nagyon ügyin rajzol a kis uncsitesó!!!!
küld nekem vki priviben egy tel számot, ha bármi van, h tudjalak értesíteni ( a holnapi túra csapatból)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

ehh, ennyit a du-i alvásról :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nem baj bababi, az enyim a vasi-zalai parasztételek című könyvből van és nem egy diétás süti, zsír van benne :D amúgy még nem is nagyon sütöttem előtte almás pitét, remélem azért ízleni fog nektek is. :wink: Én amúgy almás kevertet akartam de a férjem leszavazott :?

Papillon próbálkozz többször, meg kell szoknia Lizinek is, van hogy Nimródnak sem tetszik a helyzet.
A youtube-on elég sok videó van, hogyan kell felkötni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Micsodaaaaaaaaaaaaaaaa pitéééééééééééééééééék! :P Bár ha minden igaz,anyósom is éppen most süti a keresztelős pitét :wink:
Irigylem a kiránduló csapatot!Biztos nagyon klassz lesz.

Frontos csapathoz csatlakozunk :? Délelőtt még csak-csak,de délután :shock: Az előbb inkább már megfürdettem kínunkban :lol: és már alszik is :shock: kérdés,hogy meddig :?:

Pulcsi!
Nem lehet,hogy a hőszabályozás nem műkszik még rendesen?Okos lányok,javítsatok,ilyenkor már igen???Ha én ennyi mindent adnék Larára :roll: Pedig én is fázós vagyok,inkább túlöltöztetem,mint alul,de ő hosszú ujjú bodyban :roll: van a "paplanos"hálózsák alatt,és azon már nincs semmi.Keze sem hideg,és a lába sem.És a szoba 21-22 fokos.

Kép
Kép
zazzy

Íme:
Kép

Kép
Kép
zazzy

Tehuti, Pulcsi: Minden gyerek másképp működik. Úgy látszik, hogy Nándi ilyen kihülős fajta....

Almáspiték naggyon jól néznek ki!!! :shock: Mi lesz a diétámmal??????? :roll:
Én is sütöttem egy nagyon szimpla csokis sütit (kiderült, hogy Petiapu fű alatt megette az összes csokinyulat :lol:, szóval külön vettem csokit. ) Én nem fényképezek, mert még nem állok jól. Én is teljeskiörléésű lisztből dolgozom.... Remélem azért ehető lesz....
Petiapu el van ragadtatva, hogy kitört belőlem a konyhatündér. Már kérdzete, hogy ugye rendszeresen fogunk babatúrákra járni? :lol: 8)

Na megyek, mert csörög a sütő.....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

No, már olyan régen akartam mutatni, hogy miről beszélek, mint Duna-parti séta:
ÍME

Egy ízelítőül:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

az ÍME kattinthatós linket rejt, ha valaki esetleg... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
hűűű meg haaaa!!! gyönyörűűűű!!!

fúúú, de ennék almás pitét!!! úgy tűnik sütnöm kell a hétvégén! :twisted:

Máté egy pamut rugdalózóban alszik egy közepes vastagságú takaróval. de az ő szobájában 25-26 fok van még, mert tetőtér és déli fekvésű, úgyhogy még mindig felmelegíti a nap. talán most kezdett el hűlni, éjjel már csak 24-et mutatott a babaőrző hőmérője. és mostanában kezdtem el azon gondolkodni, hogy berakom hálózsákba, csak még félek, hogy leizzadna benne, de talán, ha hosszú ujjú body lenne csak alatta, úgy jó lenne... :roll:

Máté is kezd kajasztrájkolni... a gyümölcsöt már egyáltalán nem kéri, és ma már a főzinél is kezdte a kapálózást, pedig azt idáig vigyázülésben ette (300-240 ml-t) úgyhogy holnap lehet, hogy csak cicit kap, hogy tudja, milyen kaja nélkül... csak az a baj, hogy a mellemet meg szadizza egy kicsit a fogaival... :twisted: úgyhogy leginkább magammal szúrok ki...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hehe, az első ráharapás nálunk is megtörtént (akkor nem nevettem...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ja, elfelejtettem újságolni, hogy Petinek kint van (végre!) ez első fogacskája... :P 4 hónappal később, mint a lányoknak.... :shock:

Katka

katka22

katka, mert a fiúk lustábbak :wink:
Gratulálok!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép estét,

Ezek a piték betették a kaput nálam, annyira kívánom a sütit, csak lusta vagyok főzni...öö...sütni :lol: :lol: :lol:

Jó túrát nektek!!

Köszi a hsz-eket, válaszokat, ma reggel se ette meg pürét, de bejött a keresztanyja tanácsa, hogy készítsem a kedvenc püréjét, így egy pár kanállal evett a reggeliből, viszont ebédre már egy kicsit többet a csirkehúsos főziből, viszont extra nyügi, úgyhogy biztos a foggal kínlódik. :roll:

Adryn, küldök privit. :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka, nagy gratula Peti fogacskájához!!!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én ma egész nap mentem a városban, a mai nap nem épp a holnapi kirándulásra való készülődésről szólt... Most állok neki sütni. Egyelőre semmi sincs összerakva, de hát hosszú az este és a reggel :) Sebaj. Listám már van. És ne izguljatok, lesz holnap bográcskaja.
No, lépek is. Ha még benéz valaki: kb mennyi idő lehet eljutni Bp-ről a célig? Másfél óra? Kettő? Nekünk nem van GPS...

erpé

nézd meg útvonaltervezőn!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé azért ne süss egész éjszaka, de tényleg inkább pihizz :wink:
Amúgy írtam privit.
Ja és szerintem nektek elég másfél óra, ti sokat tudtok autópályán menni. Nekünk korábban el kell indulnunk. :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

bakker, annyit beszéltetek a sütésről, hogy főztem gyorsan pudingot. Igen, fél 10-kor!!!
és csak Ti lesztek a hibásak, ha a valahogyan elhagyott 3kg-om visszajön!!!! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Petifoghoz gratula!

Máté ma hosszú idők óta először aludt el az ágyában!!! nem cicin! és nem is a vállamon. kicsit persze ringattam, de még ébren volt, mikor beraktam az ágyába, és simiztem a hátát, úgy aludt el! :D

(nekem már egy kicsit nyűg ez a szoptatás... de tápszert meg nem akaródzik adni neki, úgyhogy még nyomom, de már semmi áldott érzést nem érzek... :oops: )

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

én meg sörözöm... az sem fogyókúrás... és én el sem hagytam egy kilót se... :twisted:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép
Fanni

Kép
Panni művésznő

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú újabb topicfogacska!!! :lol: :lol: :lol: sok sok gratula Petinek!!! mi még mindig szenvedünk az elsővel :?

talisoknak holnap sok sok jókedvet és gyönyörű időt kívánok!!!

Csibb: hát nem semmi a kis uncsitesó!!! tényleg nagyon jó érzéke van a rajzhoz!!! és ha még szereti is... akkor eldöntött a továbbtanulása már most :lol: ja.. és woodoozom távolból hugicád pocakját :lol: :lol:

hmmmm almás piték.. én csak azért nem haragszom a képek láttán, mert mi ma ettük meg a nagymamám sütötte és eddig fagyasztóban várakozó zserbót 8) :twisted:

Bababi: nekem is nagyon tetszik az a kisautó :P csak hát akkora hatalmas hogy a már most játszószőnyeggé változott lakásba fogalmam sincs hová férne :roll: :lol:

hajrá plusszkilók.. :lol: mi itt épp pisztáciát zabálunk (zserbó már nincs :twisted: )

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: de szépek a lányok!!!!!!!! Panninak miért ilyen fiúsan rövid a haja? már a múltkor is akartam kérdezni mikor nálatok voltunk :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: Nekem is tele van vele a törpöm... Peti, amint tud hasra fordul cicizés közben és már kutyázik is (előree-hátra rángatja). Rosszabb esetben elkezd mászni úgy, hogy a cicit szorítja a szájában... :evil: Hát nem érzem azt a belsőséges hangulatot, min régen.... :roll: De azért még szoptatok. Félek, hogy a nagyok eljezdik hazahozni a betegségeket és mi lesz vele védelem nélkül.... De Petinek nagyon jól megy a ht, szóval szerintem magától el fogja hagyni..... :roll:

Na, kaják készen vannak, a pakolással nem állunk még sehogy. Petiapu ma megrántotta a hátát, szegény tiszta hikomat... :( Hogy lesz ebből holnap túra!!! :?
Szóval még rám vár egy hátmasszázs, aztán kúszok aludni.... Szerintem utazásra gyenge 2 órát azért lehet számolni.... :roll:

Ja és időpontok miatt ne görcsöljetek. Ennyi apróság mellett úgyis jobbra-balra fogunk csúszkálni, még nekünk kell hozzájuk igazodnunk.... Ami belefér, az belefér, a többit meg majd bepótoljuk, ha már nagyobbak lesznek. ;)

Nemlajos: 3kiló minuszhoz gratulálok! Ügyes vagy! A pudinhoz meg jó étvágyat! ;)

Katka

katka22

[quote]h írta:ajrá plusszkilók.. mi itt épp pisztáciát zabálunk (zserbó már nincs )

Adryn: Olyan alakkal, ami Neked van én is jól elzserbóznék! 8) Pisztáciázni, szoktam így is... :oops:

Katka

katka22

Kép
legviccesebb haj- első helyezett! :lol:

mai Mátésorozat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
azért, mert még nagyon gyenge neki... egyelőre úgy néz ki, hogy nem olyan erős a haja, mint Fannié, és most próbáljuk erősíteni. persze azt is mondják, hogy ez genetika, hajvágással nem lehet, de azért mégis próbálkozunk.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kezdek benyomni a radlertől... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka
szegény Petiapu... :? nem szerencsés így a túra előtt...
reméljük, arany kezed van! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ááááááááááááááááá nekem is kell egy kisfiúúúúúúúúúúúúúúú! :D

Kép
Kép
zazzy

haj:nem tudom,tesóm fodrász,és mindenáron nyírni akarja Lara haját :shock: hogy erősödjön,dehát én meg alig várom,hogy legyen egyáltalán :lol: Nimródnak micsoda hajkoronája van!Igazi pasi már! :D

Kép
Kép
zazzy

No, itt mindenki eszik???????? Csibb, te meg benyomsz itt nekünk????????????? ajajaj.......... :lol: 8) :D
Máté, Fanni, Panni gyönyörűűűű!!!
Meg minden baba!!!

Nemlajos, Duna télleg nagyon szép. Én is Duna melletti lyány vok,de nálunk azért nem ennyire szép, vagyis szép, csak nincs így kiépítve.

Fogacskákhoz nagy-nagy gratula!

Szonja is elég nyűgi volt ma.
Vettünk neki végül jó kis meleg hálózsákokat. Most abban nyomja, de ebben meg nem tud annyira forogni. remélem azért megszokja.

Akkor a túrázóknak még egyszer szuper időtöltést!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti!
Majd belejön! :D Látod Larát,mekkora zsákban van :lol: de nem akartam,hogy hamar kinője,ez egy 80/86-os :D és már profin tekereg benne! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Ja, néztem Larát is a nagy zsákban!!! :) A miénk csak 74/80as!!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

köszönöm!

hatásotokra én is bedugtam Mátét a hálózsákba! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

szerintetek mennyi ideig lehet nurofent adni egyhuzamban? mármint csak este adnék neki egyszer, de hány napig???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Na jóccakát!
Én nem halózsákba, hanem a paplan alá megyek......... :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

na eldőlök én is, remélem a sör megteszi hatását, és nem várom ki ébren Máté éjfél körüli kelését... :roll:
jóéjt lányok!
jó túrázást holnap, fényképezőt vigyetek, elemet, aksit feltölteni!!!
és persze nyomogatni a gombokat szorgalmasan, nem csak trécselni!!! :twisted: jaj, de jó lesz nektek!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

zazzy, én meg Fannit látva mondtam pont magamban, hogy akarok egy kislányt.
csibb: a hajvágás csak úgy ér valamit, ha nullás gép... Nekem világ életemben ilyen fiús hajat vágtak (míg a szüleim dóga volt a frizurám), aztán se több, se vastagabb hajam nem lett. Dömének hamarosan letoljuk (bakker, még a nyáron kellett volna!!!)
tehuti :D Nálunk aztán végképp nincs kiépítve, az a pados rész az pont akkora, amekkorának látszik, egy ház csinálta meg maga előtt, de egyébként földút, sár, kosz, nádas, keskenyedő út, aztán ösvény.
Tervben van, hogy kiépítik, mint a Rómain, de hát ugye... na hagyjuk :)

Szerintem ma szúrják le Luszit (mérnem lüszinek mondták sose???) meg Cartert a Vészhelyzetben, úgyhogy én még egy órát fent leszek, de itt már elköszönök, jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: