A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Mági: örülök a jó hírnek :)

Pedo pasas: én is a herélés, majd farkánál fogva lógatásra szavazok!!!
De az, hogy minden pasas, aki bébiszitter, az pedofil, az durva túlzás.

Biga.csiga: ok, nem gilisztázom le, de nem hiszem, hogy csúfolják, a búrája kompenzálja :wink:

Csöre
csöre74

Hanna!

Én ezt mindjárt továbbítom a wiw-en. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Jaj, Csajok, be sem merek lépni ezek után a wiw-re :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Érdekes, hogy mindenki ma kattant ki... egy csomó ismerősöm írt hasonlókat a wiw-en...

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Esélyem sincs végigolvasni, mit írtatok, csak belekukkantottam.

Talán a legfontosabb: Kisbogacs, hogy vagy???

A hétvégénk jól sikerült (MT bevált, képet Apa nem csinált :evil: ), volt vadaspark, pizza, brendon, szóval teljes körű szolgáltatás :lol: Megvettük az etetőszéket, háta Lilla abból jobban kilát, amikor eszünk, és békén hagy (nem hagy :? ).

Azóta szavamra, egész nap vagy Lillázok, vagy főzök, vagy a lakást vakarom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mikor kezdhetek megint valami egyéb tevékenységbe? :roll: :roll: :roll:

Ráadásul teljesen kivagyok, tegnap jöttek a kollégáim Lillát nézni, négyen, de az egyik csajszinak nem vállalta be a férje a gyerekeket (két gyerkőc, 2 és 4 kb.), és idepasszolta őket. Ne tudjátok meg. Én nemtom, ekkora gyerekeket mennyire lehet már megnevelni, de ezek a gyerkőcök...az egész lakást birtokba vették, a hálószobát is, agyoncsesztették szerencsétlen hörcsögeimet (tipikus mindent a szemnek állatkák), majdnem bemásztak a frissen húzott ágyunkba nem épp tiszta ruhában, állítólag nem éhesen úgy ettek, mint akik még sosem. Mi soha nem kajálunk a lakásban mászkálva, takarítok én eleget, de ők az egészet teleszórták, kb. mint a kismalacok...fél éjjel azt szedegettem...A kollégákkal egy szót sem tudtam beszélni, a holtfáradt férjem idegen gyerekek után futkosott, enni sem tudott...még mindig nem térek magamhoz. Voltak már nálunk gyerekek, de ilyet még nem pipáltam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja, és valami jó is: Katuska, kértem Mónitól egy hálózsákot meg egy kisruhát tesztelni :D

Visszaolvasok...

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Sziasztok!

Végre jó idő!!! Felállítottuk Ádám kis kunyhóját, felfújtuk a mini medencét. Szerettem volna a nagyot, de nem mertem kockáztatni, mert vannak kiscicák, aztán hamar annyi lenne neki. Olyan édes volt a fiam, úgy élvezte a strandolást. Aztán meg elaludt a meleg vízben. Most anya elment vele sétálni.

Szegény anyamacskát elvittük ma ivartalanítani. Itt kóvályog a lakásban, nem lehet kieengedni holnapig. Totál meg van zakkanva.

Csöre: engem is csúfoltak, mert vékony voltam. pl.: ropi Rambo, csontrakéta :lol: Mindig hízni szerettem volna. Hetekig voltunk nagyanyám hízókúráján tesómmal. :lol: Nem volt mese: uzsonnára 4 felvágottas kiflit be kellett nyomni. (8.-ból 45 kg-mal ballagtam)

Mindjárt teszek fel pár képet Ádám strandolásáról. (szóljatok , ha sok már a fiam fotóiból)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.07.01 13:50-kor.

krisz78

Kép 21 hetes Lilla

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

1. Férfias pihenés:

Kép

2. Kényelem:

Kép

3. Bealvás a meleg vízben

Kép

krisz78

Kép

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Szilvi: olyan okos szemei vannak ennek a lánynak, hogy csak na!!! Tündéri. :lol:

krisz78

Köszönjük :D A Te babád is olyan édes. Khm...van már barátnője? Lilla érdeklődne...meglátta a képet és csápol... :lol: :lol: :lol:
A szemei...hát, senkinek nincsenek ilyen szemei a családban. Lapulok... :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Ádám barátnője Magdi Nórája. :lol: :lol: Dúl a távszerelem. :lol: :lol: Vele beszéld meg! :lol: :lol:
Tetszik a nappalitok. Azok az antikolt szekrények ikeásak? Jól néznek ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.07.01 14:04-kor.

krisz78

Nekem is küldözgetnem kell most már ezeket a leveleket. NAgyon jók!

Sziszi!épp most jöttünk haza Móniéktól. Egyébként igen iylenek a kisgyerkek...kb, mint a hurrikán utánuk a lakás. Persze azért vannak dolgok amikre meg lehet tanítani de ha belelendülnek a játékba akkor igen nehéz fegyelmezni őket. Máté is idegen helyen azért fegyelmezett, de ha van egy két vele egykorú gyerek akkor aztán elengedi magát és játszik, tömi magába a nasit összekenve mindent. Mindenhol eljön az az életkor amikor romokban hever a lakás és nem is érdemes túl aggódni a dolgot mert csak rosszabb lesz. NA akkor kell majd minden olyan dolgot elrakni amit féltünk, ami kupit okoz. Nem véletlen van nálunk is bedobozolva a sok sok dvd, könyv, újság, bizbasz, nem véletlen preferálom az oyaln játékokat amik max két darabra szedhetők, nem véletlen a szőnyeg hiánya sem hisz nem adhatom és vehetem le róla a cipőt ahányszor csak ki be rohan (kb két percenként). Így most nincs patyolat rend és tisztaság de már nem is izgat. A nap végén vagy csak félresöpröm a játékokat, hogy ne lépjünk rá éjjel vagy bevágom őket egy ládába, jó esetbe a láda a szobájukba is bekerül, a legoptimálisabb esetben pedig még a polcra is felrámolom őket.
Szóval ha kisgyerek érkezik főleg ha kettő akkor bizony rá kell készülni, hogy minimum két nap utánuk feltakarítani és egy hónap múlva is fogsz kiszedni az ülőbútor mögül ropit, kekszet pedig arra nem is jártak. Az olyan helyeket ahova meg nem mehetnek be kell zárni hisz kíváncsiak.
katuska79

Szerintem összeillenek Lilla és Ádám! NAgyon szépek a képek!

Petra számítógépezik: (kb olyan fejet vág, mint egy rendszergazda aki egész éjjel telepített)

Kép
katuska79

Petra, mint rendszergazda :lol: :lol: Imádom a nagy sörényét!!! Itt minden kislány olyan szép, hogy pár év múlva behülyülnek a fiúk tőlük.

krisz78

Katuska: Magdi haragos lesz. Még azt hiszi, hogy a leendő veje félrekacsingat. :lol: Nóri, nyugodj meg: szerelem volt első látásra :lol: (de azért a többi szép lányt is megnézzük) :lol:

krisz78

Krisz: milyen gonoszak a gyerekek :) Én 42 kg voltam nyolcadikban, de nem csúfoltak... lehet, nem mertek :lol: :lol: :lol: :lol: a hátam mögött meg azt csinálnak, amit akarnak.
Mesit nem csúfolom, csak aggódom a súlya miatt.... olyan sovány :(
Ádám, Lilla és Petra is nagyon édesek :D
Ádámon milyen bugyi van? Fürdőpelus? Bevált?
Fú, Ádám tud élni :D Sátor, strand, pálmafák, nők :D :D

Kupi-gyerek téma... hát, Saci még nincs ugye fél éves sem, de már szétszór mindent, az egész lakás egy nagy felfordulás :D Igaz, ő még nem mászik be mocskos ruhában az ágyba :D
És igaza van Katusnak, gyerek mellett nem lehet patyolat rendet tartani. Ha megpróbálod, megőrülsz, ha a gyereket akarod annyira megregulázni, hogy ne csináljon kupit, akkor ő őrül meg. Egyébként lehet, hogy a kolléganőd gyerekeivel is ez volt a helyzet, anyuka lazábban fogta a gyeplőt, ők meg kihasználták.
(Olyan rend, ami Lilla mögött a háttérben látszik, nálunk nem is emlékszem, mikor volt utoljára :roll: :oops: :lol:)

Csöre
csöre74

Csöre! én emlékszem még nálunk mikor volt utoljára oylan rend....több, mint két és fél éve :lol: :lol: :lol:
én nem mernék most képet csinálni itthon. Persze most ráérnék rendet rakni de az alvó oroszlánokat nem ébreszteném fel egy papír zörgéssel sem:)

Krisz! most már tényleg be kell szereznem valami hajbavalót neki. Szegény tökre le szokott izzadni, olyankor behullámosodik a haja és kakadu lesz belőle.
katuska79

Bébik gyönyörűek!

Csöre! Katuska! Na, most ég a bőr a képemen. Nekem egy gyerek mellett is halál kupis a lakás. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

De édesek a babák! :) Petrának mekkora haja van :shock:

Képzeljétek ma egyedül mentem át a WC-ből a fürdőszobába (kapaszkodva ugyan, de egyedül)!!! Megvan az első 5 önálló lépésem!!! :D :D :D :D :D

Többi baba hogy bírja a meleget? Ágnes tiszta nyűg ma :(
kisbogacs

Tök jót pancsiztunk a lányommal.Úsztattam is és tökre élvezte!Olyanokat kurjongatott,hogy majd meg ettem! :lol: :D
Aztán úgy kifáradt,hogy mikor betettem az ágyba,míg levettem magamról a vizes f.rucit,már el is aludt háton. :shock: Nem is szokott így aludni!Aztán ki kellett vennem sajna,mert menni kellett a doknőhöz féléves kontrollra.Szedénykém a kocsiban ébredt fel,mikor már majdnem ott voltunk.7450g és 70cm a lánykám! :D Ja és az egészbe az volt a szép,hogy csak a védőnőnk meg az asszisztense volt bent,mert őt valami baleset érte.Na mindegy.Most megint alszik! :P Én meg ki találtam egy recit.Ha finom lesz,akkor leírom,hogy mi az.Csak nem tudtam mit kitalálni a pulykamellből,amit tegnap este levettem... :roll: Csak jó lesz...Szar nem lehet,ha csak finom dolgok vannak benne... :roll: :oops: :lol:
Csöre:Sovány?Szerintem nem.Egy kicsit,de hát nem lehet mindenki olyan szép gömbölyű.Láttad volna húgomat... :roll: Ő Olyan volt mint egy pálcikaemberke úgy 13éves koráig.Azóta szépen kikerekedett...Most csini.
Katuska:Tényleg jó nagy és dús a haja a lányodnak.Az enyémnek meg csak ez a kis babahaja van még... :D
Nálunk kupi nincs...Csak a port törlöm le kevesebbszer mint eddig... :roll: :oops: De leszarom.Nem áll vastagon..azért 2 hetente megcsinálom :oops: Felmosni is minden nap fel mostam,mióta megszültem,csak egy héten 2x.Porszívózni viszont még mindíg naponta...Csak a habtapis balhé miatt tűnik úgy ,mintha kupi lenne :roll: De hát gyerek van!Az ő kényelme fontosabb,mint a rend!Nem? :P

Eszter

Kép
eszterem

Kriszti! de jó! egyébként mit mondtak mennyi idő alatt jössz helyre?

Nálunk alvás van ezerrel idebent jó hűvös van...

Én meg Bing Crosbyt hallgatok és potyognak a könnyeim. Apukám kedvence volt, mindig azt hallgatott. Tiszta hüyle vagyok mit kínozom magam??? De így oylan, mintha velem lenne.
katuska79

Eszter! feltétlen jöhet a recept!

Húúú Neked is szép nagy a lányod! Petra nem lehet több hat és fél kilónál de majd hétfőn kiderül. De kb 67-68 cm.
katuska79

Katuska: :(
Hanna:Ez jó(körüzi)Én is megkaptam már ezt egy párszor.De még ha ilyenek küldenének... :roll: De nem. :evil:

Eszter

Kép
eszterem

Ja.Növöget... :lol: Kis csííínos! :D Igen?Azt hittem ,hogy ő is van vagy annyi kg... :o De centiben majdnem egyformák :D Pedig a te lánykád volt a legnagyobb újszülött.Vigyáz az alakjára!Jól teszi! :D

Eszter

Kép
eszterem

A körlevelezőknek:
S.O.S. LÉGYSZI RAKJÁTOK KI MINDANNYIAN!!!
NAGYON FONTOS!!!
Vettem 6 db zsömlét a mai napon, de anyukám mondta, hogy nem kell csak három. Légyszíves írjatok, ha kell a maradék három vagy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy nem kell-e nekik a többi zsemle. Rakjátok ki az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám.
Légy szíves segítsetek túladni rajta!!!
Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt! Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!!! Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és minden levél után - mert Bill Gates most osztja szét a vagyonát - 220$ -t küld neked, nem vicc!!! Anyukám zsömleárusa is továbbküldte, és már rögtön 3 perccel később kapott 3 kiflit! A következő órában még további 6-ot! Ez nem vicc! Próbáld ki!!! Küldd tovább minél több embernek!!! De ha nem küldöd tovább akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben, és szegény is maradsz! Egy lány nem küldte tovább, és 3 évig azt hitte magáról, hogy BKV busz. Egy Seattle -i férfi továbbküldte rögtön 3 perccel később, és rá három órára 8 -as ikrei születtek! Micsoda szerencse!!!EZ IGAZ!!!!! KÉPZELD CSAK EL, KÉPZELD EL ÉS MEG IS TÖRTÉNIK!!! Érezni fogod a változást!!! Segíts így TE is a zsömléken!!!

Ha nem küldöd tovább neked nincs szíved!

Eszter

Kép
eszterem

Most már komolyan kezdek kiakadni!

Már megint kaptam egy "ha kitörlöd meked nincs szived" levelet.

Katuska, Petra :lol: nagyon édi!

én kedvencem:

Kép

Kép
Kép
cs_erika

Eszter! :lol:

Most raktam ki üzenetet az üzenőfalra a wiw-en. Kár, hogy nem hamarabb olvasom, mert akkor ezt raktam volna ki. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Eszter!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti! kipróbáltam én is azt a forgó csajt a jobb és bal agyféltekkel. Tényleg forog mindkét irányba! Ezzel szórakozom, hogy hol erre hol arra forgatom :lol: :lol: most akkor tényleg melyik táborba tartozunk? (szerintem a hibbantakhoz)
katuska79

Erika: naggyon vagyány :)

Eszter: szépen nő kicsi Eszter! Mi pénteken mentünk volna... na, majd meglátjuk.

Kriszti: hajrá séta :)

Hanna: milyen lakásról is beszélünk? Hol van ott kupi?!
Én próbálok naponta felmosni, de nem mindig sikerül. Portörlés: izé, az nem az én feladatom, fel vagyok mentve :roll:

Csöre
csöre74

Forgó csaj: ez hogy jött elő? Én is néztem korábban, de nekem csak egy felé forgott, akármennyit néztem :? defektes vagyok :?

Csöre
csöre74

Aki főz lekvárt, mivel tartósítjátok? Nem a dzsemfixes lekikre gondolok...

Csöre
csöre74

Án most már ott tartok, ha valaki körüzeneted mer küldeni nekem, szó nélkül törlöm az isnerőseim közül! :twisted:

Kupi:
Az igényem meg lenne a rendre, de lehetetlen... 1 kicsi gyerek mellet is, szóval ez nem gyereklétszám függő. Úgy vagyok vele, hogy most ez van,ők vannak, aztán, majd mikor már elindulnak oviba, suliba, ráérek akkor suvickolni éppen eleget..

Kép
Kép
Kép
mágnes

véégre abbahagyta a fiam a kiabálást, sikítozást8nővére alszik). Felfedezte az orgazmus függönyt, azt bűvöli :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Krisz:
hol vettétek Ádámnak ezt a vagány kisgatyót???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:ORGAZMUS FÜGGÖNY?? :lol: :lol: :lol: Az az organza? :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Csöre, Mágnes: a kisgatyót anyukám vadászta zsírújonnan egy turiban. Még a papírcimke is rajta volt, meg az a kis műanyag izé. 300 Ft volt. Megnéztem a neten, a boltban 3000 körül van az ilyen úszópelus. Talán Olivérnek van valami hasonló.
Ma debütált a gatya, úgyhogy még véleményt nem tudok mondani, csak azt, hogy irtó cuki volt benne.

Erika: Zsófi nagyon vagány a napszemüvegben.

Eszter: szép méretei vannak a lánykának

Kupi: Én rendmániás vagyok (még) Aztán, ha nő Ádám, biztos kevésbé leszek az. Naponta porszívózok, mert sokat van a játszószőnyegen a gyerek. Felmosás hetente kétszer, a konyha-étkező naponta. Szívatom magam, mert pihenhetnék helyette.

Sziszi: csak, hogy megnyugodj, tegnap nem a hurrikán csapott be hozzátok: a barátnőm a lányainak megengedi, hogy télen zsemlemorzsával homokozzanak a nappaliban. :shock: Amikor megláttam, azt hittem elájulok.

krisz78

Na az mondják már tényleg sok...prézli homok..

Csöre! én így tartósítok mindenféle adalék nélkül:
Először is üvegek kupak nagyon alaposan elmos, kifőz!
A lekvár bele színültig, hogy ne maradjon levegő, majd fólia rá és úgy a kupak. Majd az üveget fejre állítom két percre így kiszorul a levegő és vakuum keletkezik. Majd jöhet a dunsztolás. Az üvegeket egyenként papírba csomagolom, majd ládába teszem amibe paplant raktam és jól betakargatom a paplannal, párnával. Így szép lassan hül ki!
HA kihül mehet a polcra. Felbontás után viszont hűtőbe vele és egy két nap alatt megenni. Éppen ezért mindig kis üvegekben lekvározok. Most pl bébiételesben.
katuska79

Biga.csiga: milyen volt a film? Olyan édes a kisfiad!!!

Krisz: Igen, IKEA. Köszi :) A férjem állandóan vegzál, hogy nem is illenek a lakásba, de én szeretem, mert őrült sok mindent elnyelnek :)
Óóóó, most hol fogjak férjet a jányomnak??? :roll: :roll: :roll:

Kupi: Lááááányok, nem vagyok én rendmániás, sem tisztaságmániás. Heti egyszer portalanítok és fürdőszobát suvickolok, heti háromszor főzés után felmosom a konyhát, mert úgy főzök, mint egy boszorka, és naponta egyszer délután körbejárok a lakásban és rendet rakok. Az persze alap, hogy a felnőttek (hallod, Ádi?) ha valamit elővesznek, vagy szennyes, szemét, stb. az menjen a helyére. Így szerintem rend van. A folyosó, erkély...ne tudjátok meg....de az már luxus lenne :roll:
De azért ez picit több volt a soknál. Én biztosan igyekszem majd úgy nevelni a kislányomat, hogy legalább tökidegen helyen minimálisan viselkedjen. A kis csibészek egyáltalán, semmit nem hallgattak az anyukájukra, egy picit sem :shock: Szegény Lilla úgy üvöltött, mikor elmentek...
Na, mindegy is, szóval engem az zavart, hogy ennyire semmibe vették, hogy idegen helyen szedik ízekre a lakást, és a kisbabám holmiján taposnak, az anyjuk meg hagyja :evil:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Katuska:Olyan finom lett a kajám,hogy majd be szartam magamtól! :shock: :lol: :D :o
Feldobjam a másikba?Gyorsan kész lett.Összedobtam pikkpakk! :D

Eszter

Kép
eszterem

Sziszi, nem csodálom hogy kiakadtál... anyuka legalább nem győzött bocsánatot kérni vagy neki ez volt a természetes?

Eszter, mit főztél?

Zsemlemorzsával homokozni :shock: :shock: :shock:

[quote="katuska79"] írta:katuska79Ezzel szórakozom, hogy hol erre hol arra forgatom :lol: :lol: most akkor tényleg melyik táborba tartozunk? (szerintem a hibbantakhoz)

Katuska, multifunkciósak vagyunk :lol: Ezentúl vállalok szkennelést és nyomtatást is :lol: :lol: :lol:
Csöre, hogy lennél már defektes? Ha az emberek többsége nem egyfelé látná forogni a csajt, nem lenne értelme a tesztnek!
kisbogacs

[quote="katuska79"]K írta:katuska79riszti! de jó! egyébként mit mondtak mennyi idő alatt jössz helyre?
Néhány (1-2-3-4) hét.
kisbogacs

Kriszti: ok, értem én, csak a munkahelyemen csináltuk, ott is mindenkinek forgott minden irányba :roll: mindegy, defekt ide vagy oda, felnőttem :wink: :lol:

Eszter: jöhet a recept :D Vagy már ott is van?

Katuska: köszi a tippet! A csurig + fejreállítás nálam is megvan, fóliát nem szoktam (nem is tudom, van-e otthon, ha van, kipróbálom). Kis üveg: na, ez szép vadászat lesz. Nekem nincsenek bébiételes üvegeim :( De majd lemegyek a NAGY ÜVEGTÁROLÓ SUFNIBA és megnézem, mink van :D (őrizgetem a kemencémhez...) Dunszt: OK, ilyet sem csináltam még, itt az ideje, hogy elkezdjem :D
A bogyósok meg őszi, szilva jók dzsemfix-szel, Apus úgy szereti, de a sárgabarack szerintem gáz úgy :?

Jön a vihar!!! (Bár pillanatnyilag megint csönd van.)
Jó, hogy hazaértünk (szülőin voltunk... nem iskolai, táboros).

Saci, a kis varacskosmalac, délelőtt tök jól elvolt a babakocsiban, amikor a faluba mentünk... még el is aludt. Ilyen melegben csak akkor kötöm fel, ha már semmi más nem működik. Erre délután, a 30 fokban kiverte a hisztit, hogy ő bizony háton óhajt közlekedni... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is volt melegünk :?

Krisz: igen, néztem a neten, a bambinomio hasonló, az 3200 körül van boltban :? na, majd keresgélek még. Turi ugye itt nincs, meg ilyen kincseket kifogni, nagy szerencse kell.

Csöre
csöre74

Sorry, offolok: :oops: Lányok, ért valaki a google-docs féle táblázathoz? Lehet benne valahogy az excelben ismert autoszűrőt készíteni?
kisbogacs

csöre:Már gfeldobtam...
Varacskosmalac :lol: :lol: :lol: de gyagya vagy! :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Csöre: nekem is csak egy irányba forgott a csaj, kb. egy fél másodpercre fordult meg, hacsak nem képzeltem... :)
Krisz: prézlivel homokozni? hú, az már elég durva.. :shock: kisgatyó amúgy tényleg nagyon édes!!

én nem vagyok kimondottan tisztaságmániás, de szeretem a rendet. szerencsére a zuram is megcsinál mindent.
Ti hogy viselitek ezt a meleget? Én UTÁLOM! Tiszta rosszul vagyok egész nap, fáj a fejem két napja, szédülök, minden bajom van. Lehet valami vitamint kéne szednem???

Szilvi
Kép
xania9

Csöre: ez Floaties úszópelus. A Vaterán vagy egyéb helyen biztos van olcsóbban, mint a boltokban.

krisz78

Kriszti: ezzel a google izével kapcsolatban nem tudok segíten, konkrétan azt sem értem mit kérdezel....mentségemre szolgáljon, hogy bölcsészként végeztem :lol: :lol: :lol: :lol: .
Grautla az 5 önálló lépéshez, hamar helyrejön biztosan:-)

Katuska: annyira dögös Petra ekkora hajjal. Zéténynek 4 szál haja van....nem soronként, ÖSSZESEN. Soma fiam 2 éve koráig tök kopasz volt....azóta már nőtt valami kis libatoll a fejére.
Én is pont így főzöm a lekvárt mint te! POnt így dunsztolok, anyám így csinálta gyerekkoromban, ezt láttam én is. Én csak barackot főzök, a fiúk azt szeretik. Néha veszek 1-1 üveg meggy vagy ribizli lekvárt de az tényleg évi 2-3 üveg úgyhogy azzal nem éri meg pacsálni....

ROta: úgy van ahogyan Katuska mondja amikor Soma elkapta másodszor sokkal enyhébb lefolyású volt mint elsőre. Teszem hozzá az enyhébb lefolyás is 2 nap korházat és x üveg infúziót jelentett.....
:roll:

Ez a meleg nekem nagyon nem jó. Úgy fáj a fejem 3 napja éjjel nappal, hogy majd elpusztulok!!! MInden bajom van migrénem, hányingerem, szédülök...ájulás van rajtam folyamatosan....nem is értem. :roll:

KépKép
peni

Köszi, Krisz, rákeresek.

Kriszti: sajnos én sem vagyok otthon google docs témában

Szilvi: hát, én néztem azt a csajt vagy 20 percig, és többször is :roll:

Csöre
csöre74

Valószínűleg én lemaradtam valamiről,mert nem értem ezt a csaj mozgásos,nézés dolgot..Mi ez?Elárulja valaki,vagy haljak meg kíváncsian? :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: