A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Andi: dejó, holnap már te is babázhatsz! Drukkolok nektek nagyon!

Manó: igen, nálunk is rengeteg a légy, úúúútálom. pedig itt se kutya se macska!De még a környéken se!

Fektetés: Samu álltalában a hátán alszik, de tegnap is meg ma is volt, hogy rajtam aludt el hason, és úgy tettem az ágyába! Máté csak hason tudott aludni és soha semmi probléma nem volt belőle!
Büfi:Enyém gyerekek nem szeretnek büfizni. :lol: Szopik utánn megpróbáljuk, de ha nem megy leteszem, ha látom, hogy feszeng felveszem egy ujjabb próbára vagy hasra fektetem.
Fekveszoptatás:pont úgy ahogy leírtátok :lol:

Köszönjük még egyszer a képdicséreteket! Nekem is az alvós a kedvencem :wink:

Samu 34cm-es fejkörfogattal született. 9nappal előtte a BDP91mm-volt.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Na, Csajszikák, Orsi esemesezett. A méhszáj teljesen zárt, befektették, de nem indítanak neki. Nincs miért, minden tök jó. Elvileg a dokija szabira megy holnap, e miatt nem érzi annyira jól magát, de megnyugtattam, hogy Sónkánöri ott lesz. Azt mondta, hogy egy hét türelmi időt kapott. Vár engem szerdán.... És puszil mindenkit. Ennyit írt.

Kép
zsuzsi**

Gurgi: Samu egy imádnivaló kis Nyúlgyerek, nem kínajiiii :D Ja, róla csak 3 kép van a gyűjteményemben, úgyhogy tegyél fel még!!!

ÉS EZ MINDENKIRE VONATKOZIK!!!!

Szivvi: Lilkó barátnémról is régen láttam felvételt!!!! Irgum-burgum!

Kép
zsuzsi**

zsuzsi: köszi az Orsi infót. Ezek szerint igaz, hogy 2 hét túlhordás az normálisnak számít a Szent Imrében. nekem ezt a múltkor mondta egy lány, amikor nst-n voltam, és utána mindketten vártuk a nődokit. Ő akkor épp 6 nap túlhordásnál járt, de amikor megvizsgálta a dokinő, el is folyt a magzatvíz. Nagyon örült neki :D :D
Húúú, én nem szeretném túlhordani, azt már nagyon nem!!!!!!!

Kép
Kép
moni1973

Móni: Na parázz, nem fogod túlhordani. Jön ő minnnyá! :D
Lehet, hogy mi még bent leszünk, amikor te bekerülsz :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Nem hinném, hogy rám, ránk vonatkozna a MINDENKI. Hisz én nem csak 3 képet raktam fel. Na jó. Összesen. Nem ma :wink:

Kép
kissmanó

Baszki! Orsi is az Emi sorsára került. Bennfogták ebben a kutya hőségben :(

Brigi! Ezt a nagylegényt kéne gyerekülésbe fogni? Vagy hogy is vót, mikor ezt írtad? Amúgy télleg kész nagyember már.

Kép
kissmanó

Gurgi: Éééédes a kis Samubéb! :D :D :D
Bablevest??? :shock: :shock: :shock: Ki mondta hogy mindent lehet enni? Én úgy tudtam hogy hüvelyes növényekből készült cuccost nem. (bab, borsó, stb.) Az pocifájást okoz.

Basszus, el is felejtettem hogy Emi (Lynia) küldött szombaton sömöst. Babója alieneset játszik, de nem akar kigyünni. Cuppol Mindenkit.

Megirtam végre Don Tömzsi McKanári születésének történetét és továbbítottam Dorkának. :D :D :D
Vendég

annee: szerintem ezek a kajára vonatkozó tiltások, csak nagy általánosságok. Gondolom, hogy sok mindenkinél okoztak problémát a hüvelyesek, meg a káposztafélék, és ezért aztán azt mondták, hogy tiltólista......Pedig szerintem egészen biztos, hogy nem mindenkire vonatkozik. A párom nagyija csecsmős nővér volt aktív korában. Ő is mondta, hogy ezek már ezer éves történetek, azóta annyi minden változott, étkezés terén is sajnos. Sok hülye műkajára, tartósítószerre gondolok, amit bármennyire is odafigyelünk, azért viszünk be jócskán a szervezetünkbe. Nem hiszem, hogy ezek jobbak lennének a babáknak.
Bocsi, nem okoskodni akartam, de mostanság, én is inkább azt hallom, hogy ki kell mindent próbálni, és menet közben kiderül úgy is, ha nem tetszik a babának. Kár lenne valamit tiltólistára tenni, csak azért, mert úgy hallottuk.....Pláne, amit szeretünk. Én pl. a káposztástésztát imádom, jó borsosan, alapból biztosan nem fogok lemondani róla, csak ha a bébi jezi, hogy ezt aztán nem kellett volna :wink:

Kép
Kép
moni1973

Móni: Ez tök jóóó! Akkor bezabálok borsófőziből! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

annee: az is tök fini, kár lenne kihagyni, hátha a babának is ízlik majd :wink: Bízzunk benne!!!!! :wink:

Kép
Kép
moni1973

Gurgi: Egyem meg Samukádat, de édesen alszik! Enyém most így nyomatja :wink:
Kép

Bizony Manó őtkelett volna gyerekülésbe préselnem :roll: Szerencsére lemondtak az ilyen hüleségről és maradt a 150cm.

Orsi, Emi: megy nektek a drukk! Csak azt nem értem, ha minden rendben van és nem indítanak miért kell befeküdni :roll:

Gurgi: én is eszem mindent amit megkívánok. Mondjuk ebben a melegben nem nagyon kvánok semmit, de szerintem hülyeség elsőre kilőni a kajákat, Ráérünk akkor, ha problémát okoz 8)

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jah, há' azt nem mondom, hogy nem bírok mit csinálni, de apa beállította nekem a szopisarkot: laptop rákötve LCD TV-re vezeték nélküli billel és egérkével. :lol: Így egy kézzel tartva, egy kézzel gépelve megy a babanet.

Manó! És hátradőlve pocónalvós pózban hol a bill? Két kézzel gépelsz?

Bori, érdekes ez a Lőportál u., mert én amikor rákerestem az államkincstárra, valami tök más címet találtam. Akkor tuti minden bp-inek oda kell menni? Tudsz esetleg ügyfélfogadási időt írni?

kétfiús anyuka
babdorka

Akkor nem tudom, mit csinálok rosszul, úgy látszik, én vagyok nagyon béna. :? Állandón bimbó bekap-kiköpöt játszunk ilyenkor, azt látom rajta, hogy sehogy sem jó, amíg fel nem adom, és felülök.

kétfiús anyuka
babdorka

Ha nem gond, én szívesen látnám a nehézségeket is a táblában összegyűjtve: vajúdás hossza, esetleges komplikációk, gátmetszés, szülési póz, előkészületek (homeo, málnalevél).
Dorkának privibe, vagy freemailre menjenek a válaszok.

MÁK. én felhívtam egy XI. ker szervezetüket, és ott mondták, hogy nem foglalkoznak minden irodában minden mák üggyel, és családtámogatást csak a lőportában intéznek.
nyitvatartás (május végi info): H, K 8-15:30, Sze 8-17:30, Cs 12-15:30, P 8-12
most nem találom, hogy ezt honna tudom, csak magamnak fel van írva.
Dorka! Édes a férjed, hogy segített a sztgép sarokkal!
Vendég

Nem hiszem, hogy béna lennél :wink: Lehet, hogy Balázsnak nem kényelmes így. Marci például csak és kizárólag fekve volt hajlandó szopizni. Ő bekap-kiköpöt játszott, ha ülve próbáltam szoptatni :roll: :lol:

brigi73

Fekvő szopi nekem 2 hete megy. Amikor eleinte próbáltam, feladtam végül. Asszem 2 hete próbáltam meg újra, amikor az aranyeremtől (!!!!) nem tudtam ülni (!!). Nekünk kellett hozzá, hogy tapasztalt szopisok legyünk mindketten.
Vendég

Dorka: Emilt megkaptad? Mostanában nem mindig továbbitja a leveleim a citromail. :roll:
Vendég

ja, Adriennek meg akkorra jött meg a fekve ehetnéke, mikor 1 éves korában felment a cukrom, s többet nem voltam hajlandó tartani neki a cumósüveget. Na, akkor aztán attól a perctől kezdve bárhova lefeküdt, imádott helye az asztal alatt volt. Most is az ágyában issza meg fekve az üveg tejkót.
Szal nem bíztos, hogy nálad a baj, Dorka.

Amúgy símán fél kézzel intézem én is a babanetezést, sőt telefonommal már fél kézzel is megy a fényképelés.

Kép
kissmanó

Fekve szopi simán megy! Sőt, még oldalt se kell váltanom a bal és jobb cici között. Egy oldalról bele tudom lökni a szájába. Na, de Riska tőgye kutya füle az én mellemhez képest! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meg, már fel is raktam!
Bori, köszi az infókat!

Az jó, ha a pocaklakó oszlopban mindenkinek még egy sort beszúrnék BPD / cm (=születési fejkörfogat)?

kétfiús anyuka
babdorka

Bori, még egy infóhiány: Lőportál u. hány szám?

kétfiús anyuka
babdorka

Lőportár u. 3/b.

de nekem bpd 17 nappal korábbi, mint a születési fejátmerő!!!
és ez gondolom egyenként különböző lesz, hogy hány nappal az uccsó uh után szültünk!
Vendég

Móni, nyugi, van még időd, ne siettesd a dolgokat (bár tudom, ezt könnyű mondani). Én is onnantól már türelmetlen voltam, amikortól tudtam, hogy ha kijönne nem lenne semmi baja, de ettől minden nap rossz volt, hogy vártam, hogy mikor születik már meg. Aztán akkor nyugodtam le, amikor a dokim közölte, hogy minden rendben, a kiírt időpont előtt nem várható a szülés. Akkor "feladtam a reményt", hogy korábban jön, lenyugodtam, és megbeszéltem magammal, hogy végülis miért kéne neki korábban jönnie, elvégre van még idő a kiírt időpontig. És ettől kezdve lettek jobbak a napjaim. Szóval gondolkodj Te is aug-ban, és akkor csak meglepi lesz, ha hamarabb jön, de ne számíts rá, szüksége van még arra a bent töltött időre!

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Látszik, hogy valamit felpakoltál Annee-hoz a táblában, csak épp azt írja, hogy nincs olyan file, a ..... nem elérhető.
Megnézed kérlek?

Kép
kissmanó

Dorka: Nekem azt mondja rákattnál hogy valami nem stimm... :?
Vendég

Nem Lőportár? :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Hűű, de egyszerre, Manó! :lol: :lol: :lol:
Vendég

aha :wink:

Kép
kissmanó

Köszi, Bori. Ha már így benne vagyunk, meg tudnád írni - ha megvan - az oep ügyfélfogadási idejét is, ahol a TGYÁS-t kell intézni?

kétfiús anyuka
babdorka

Kép
így voltunk plázázni szombaton..
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Bocsi, igen, rtf-et nem enged, de átraktam doc-ba, és feltöltöttem újra.

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi: Na végre! Má elvonási tüneteim voltak!

Manó: Te meg miből gondolod, hogy Gréturól elegendő képet kaptam? :D Imádom nézegetni!!!

Kép
zsuzsi**

Annee: Sírok! Annyira édes vagy!!! Don Tömzsiiii jippiáj! :lol:

Kép
zsuzsi**

oep nyitva tartást nem találom :(
Vendég

Én ezt találtam Dorka:

Ügyfélszolgálat
nyitvatartási ideje
hétfő, kedd, csütörtök: 8.00-14.30
szerda: 8.00-17.30
péntek: 8.00-12.00

Telefonszám:
06-1-288-5100, 06-1-288-5150

Kép
zsuzsi**

1139. Bp. Teve u. 1/a-c.
Postacím: 1387 Budapest, Pf.27.

Kép
zsuzsi**

Annee - aranyos volt a történet, megérte eccerre rácuppanni Dorkára.
S az uccsó mondat...... na attól totál kész lettem.

Zsuzsi - há abból kiindulva, hogy mán Adriám is el bír számolni több mint háromig :wink:

Kép
kissmanó

Gurgi! Sameszen az a pelus ugyi nem new born?

Kép
kissmanó

Csajok! Lehet, hogy ez az oldal segítség nekünk. Azoknak, akiknek első babájuk születik, született...

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... o_elsohet1

Kép
zsuzsi**

Kép
zsuzsi**

Annee: Basszus nem végigbőgtem ezt is?? :oops: Mármint a szüléssztoridat :D

Szivvi: Lilkó gyönyörűűűűűűűűűűűűűű :D

Szarvasbori: Támogatom a táblázatinfó ötleteidet! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!!

No végigolvastam a mai termést.

Szopi: Mi csak fekve szopizunk, mert a csaszi miatt ülve nem tudtam, és mivel még mindig érzékeny, ami hastájékon van, szerintem egy ideig nem is fogunk. Úgyhogy, mi fekve szopiban profik vagyunk.

Alvás: Marci hason nem nagyon szeret. Ő az oldalán szeret leginkább, amit nem is bánok annyira. Pont ma volt, hogy büfiztettem, volt kettő is, letettem az oldalára, odanézek és akkor bukott. Hát...

Büfi: Hol van-hol nincs. Általában, evés,majd alvás éés kelésnél van büfi.

BDP: Nekünk 100mm-es volt, és 35-ös fejkörfogattal született. És hát nem fért ki. Akárhogy is próbálkoztam. :( Így biztatni én senkit nem tudok nagy BDP-nél, de tudjátok kivételek mindig vannak. Ja és nekem is EDA-val volt a csaszi és tőlem a szülőszobán reggel, mielőtt az oxit bekötötték vettek vért (ha jól emlékszem), a szülésznőm.

Andi, minden drukkom feléd száll a holnapi napon, és kívánom, hogy életed legszebb pillanatait éld át.

És akkor Marci: Kép

kispiskóta

[quote="zsuzsi**"]A írta:zsuzsi**nnee: Sírok! Annyira édes vagy!!! Don Tömzsiiii jippiáj! :lol:

Ahogy Drága Barátom szokta volt mondani: Ne rijjá, Pipi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Édesek a babós képek. Olyan jó, hogy már ilyeneket nézegetünk.

Zsuzsi! Örülök, hogy jó a kedved!!!!

Dorka! Szopival én is így vagyok...

Egonnal minden ok. Megint jól megvizsgálták. Mikor meghallotta a drnő, hogy jövőhéten megyünk No-ba, elküldött minket uh-ra is (csütörtökön lesz) mondván, hogy ne gondolják a németek, hogy a magyarok annyira csórok, hogy ilyet nem is csinálnak. :D

Emi! Jól van! Még mindig egyben. Holnap fél 10 körül csinálják a csaszit. Kéri, hogy nagyon szorítsatok akkor neki.
Átadtam a jó kívánságaitokat és már úgy várja, hogy újra köztünk legyen :-)
Egy 6 ágyasban van, de a szobatársak rendesek, viszont kukacok mászkálnak a zuhanyzóban és tegnap a kenyéren is
:twisted: Csak azt nem értem, hogy akkor mire a nagy szigor, hogy a babákat csak üvegajtón kersztül szabad megnézni, hivatkozva a higiéniára. hazamenetelig, még meg sem foghatja az apuka :evil:

Hát, ez van....

Kinder Andi! Megy a drukkkkkkk....

Annee! Andris, hogy van? Annyit gondolok rátok.

Itt tikkasztó ez a meleg. Nemsokára lemegyünk sétálni.
molkata

Ja, a kis drágám neve kibővült.

Don Tömzsi McKanári
pelusbatermelési főminiszter

Esküszöm csináltatok neki névjegykártyát! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Kata!

Köszönjük kérdésed, Andris jól van. Tegnap óta itthon. Holnap reggel 8-ra viszem vissza a kórházba vérvételre. Remélem jó eredménye lesz.:)
Vendég

Annee - névjegykártya - hihihihihi

Akkor holnapra két drukkjelöltünk megvan, Kindereke, indíthatod a zuhanyrózsát.
Hisz potenciális csatlakozók lennének (gondolok itt Uxira, Enikőre, Mónira, Orsira, s tuti nem ugrik be mindenki, elnézést tőlük - ja, Zsuzsi szándékosan kihagyva a holnapi napról), s ha a múlt héten hétfő volt a nyerő, most miért ne lenne a kedd az? :roll:

Kép
kissmanó

Ja, tuttam, félkezesben csak elfeledek valamit, avagy valakit: Marci bébet megdícsérni. Stramm kis legény.

Kép
kissmanó

Pelusbatermelésért versenybe szállunk amúgy. Hisz ma 2x is eljátszadoztunk azzal, hogy tiszta pelusba rotyizni élvezet (a Trabanttal szállni élvezet mintájára.....)

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: