ikoka!
igen, arra emlékszem, hogy Zsombi nagyon ügyesen beállította a kis napirendjét, meg anyuka is nyilván ügyes

.
Nekem egy-két napja megint annyi tejem van, hogy iszonyat (kop-kop-kop), remélem most már marad is

. Tuti neked is visszaáll hamarosan

.
Csibe!
Botond még csak 1-2 hetes volt, mikor a tesztet kitöltöttem, de akkor még mindegyikük kisangyal v. mintababa

. Szóval pont a napokban jutott eszembe, hogy kíváncsiságból újra kitöltöm, bár ha jól emlékszem a típusokra, akkor Bobó mintababa lesz, mert eléggé "tankönyvi", kiszámítható baba

.
Nektek mi jött ki?
Nyuszi!
Nem lehet, hogy Lili (is) azért hisztis este, mert már nagyon fáradt? Már írtam, hogy Botond is akkor műsorozott, ha már nagyon álmos volt. És tegnap este, fürcsi előtt is volt egy kis nyekergés, mert kevesett aludt és már nagyon álmos volt...
Ronmay!
Botond is tök keveset eszik este. Egyik este 60-at evett, na, mondom, ebből tuti hamar kelés lesz.

Erre aznap végigaludta az éjszakát és 7-kor kelt legközelebb

.
Napirendetek:gyakorlatilag ez a 4É

! Ezt
írtam Bondnak, hogy vannak, akiknek ehhez nem kell semmiféle tudatosság, beáll, ahogy kell (mint nálatok, vagy Ikokánál), de akiknek ez magától nem megy, azoknak nagyon sok segítséget nyújhat a könyv

!
Breki!
én reggel-délben-este szedem, így amblokk megemelte a cukrom, de este nálam este 9 körülvan egy kiugrás (valamelyik este 17-est mértem

). Ma vettek vért, nagyon kíváncsi leszek...

Mondjuk úgy tűnik megint van tejem dögivel, de most meg félek leállni a moremilkkel, nehogy kezdhessem elölről a vergődést. Pedig vlsz. az lesz, hogy abbahagyom, mert bár nagyjából sikerül kordában tartanom, de ez így nem állapot

!
Altatás: Hajsimi nálunk is játszik, bár nem tudom én szeretem-e jobban, vagy ő

. Nálunk a kis ritulé: felveszem a karomba, és hallkan mondok neki pár mondatot (hogy most mi jön), vagy megnyugtatom, ha sír, aztán leteszem, cumi szájba, pelenka az arcához, és párszor megsimizem a fejét, aztán kijövök. Eleinte ez 5-10 percet is igénybe vett, már csak 1-2 perc

. Viszont este hagyom cicin elaludni! Az így nem 15-20 perc, hanem 30-40, és a tévét is lejjebb halkítom, és a lámpa is csak félig ég

.
Anyós: Megint türhető mostanában. Tegnap is lejött, hogy mizújs velünk... Erre Ricsi meglovagolva a lehetőséget, mondja, hogy menjünk el csak egy negyed-fél órára robogózni. Erre anyós: Na, mi van? Itt maradjak vele? De ehhez a hangsúlyt is hallani kellett volna

. Mintha a világ legnagyobb szivessége ez lenne

! Na most tudni kell, hogy anyósom soha nem vigyázott még Bobóra, (egy ideig nem is fog

), ehhez képest anyu már számtalanszor, mégis mindig ujjong, ha megkérjük, és Niki barátnőm is mindig mondja, hogy "Szívesen, bármikor...úgy szeretem..."(ő a másik akire nyugodt szívvel itt merem hagyni). erre anyósom ahelyett, hogy megörülne, hogy kettesben lehet az unokájával, és nem méregetem a szúrós tekintetemmel minden mozdulatát (

), már az előtt gyakorlatilag szemrehányást tesz, hogy megkértük volna

. És nincs üldözési mániám, mert Ricsi is így érezte! Meg vlsz. törpike is, mert akkor kezdett rá a nyafira, amit én a nemalvásnak tulajdonítottam, de lehet, hogy csak nem akart a mamával maradni

. Olllyan okos

! Így persze nem hagytam itthon

!