Rossz éjszakákat sajnálom!!!
Mi az éjjel jól aludtunk (az nem járja, h éjszaka is meg nappal is oké legyen) ezért a tegnap nagyon nyűgi volt. Így majdnem egész nap sétáltunk délben gyerekkocsival 3 órát (közben aludt a drágám) hazajöttünk megetettem, kiterítettem de már zsimbi volt újra, bármit csináltunk nem volt jó. 1/2 5 kor vettem az erszényt (amiben még sosem ült) beleraktam és kimentünk sétálni (próba a hétvégére) hát nagyon élvezte 1/2 7-ig sétáltunk közben a párom begyűjtött és hazahozott. Kristóf elaludt az erszényben és még 1/2 órát lógott rajtam. Próba sikeresnek tűnt. De így én végül csak 7-kor ebédeltem.
A mai nap meg úgy kezdődött, h a fiam 10-ig aludt (hát az anyja is), gyorsan ódatettem a krumplit és céklát. Közben babó bekakilt (én nem törölgetem, ha itthon vagyunk mindig a csap alatt megmosom) bevonultunk a fürdőbe mikor öltöztetem látom kerekedik a szeme hát újabb adag. Kezdtünk mindent elölről. Mikor kijöttünk a fürdőből érzem nagyon égett szag van. Hát mindkettő leégett. Mondom a gyereknek azt hiszem ma koplalás. Tejci víz sem volt főve.

Hajaj mennyivel egyszerűbb a szopizás. Olyan sok macerával jár ez a tápszer. Apropó aki még tápszeres még mindig fertőtlenítitek az üvegeket??? Mert én még igen és a cumikat főzöm..... a vizet felfőzni megvárni, h kihűljön.... Na de aztán leültem bekaptam mérgemben én egy kis reggelit és újra nekiugrottunk a főzi készítésnek. 12-re meg is lett (a holnapi is)
Még mi vár ránk ma?????
Lilla - onkológia!!??? Bátor választás!!!
Rszg - lehet, h mégis a foga miatt volt nyűgi Kristóf, mintha a felsők is akarnának bújni. A képen azok fehér sziklák nem havas a táj.
Zita - ha arra járunk annál a kilátónál mi is mindig megállunk valóban csodálatos onnan a táj
Adryn - almák és véncsajok

jót nevettem
Erpé - Kata milyen ügyes lány!!!! kész tünemény amilyen büszkén néz!!!! Amúgy mi is szeretünk sátorozni. Utoljára 2007-ben voltunk 2 hétig 1 hét osztrák és olasz alpok 1 hét olasz városok egész Livornoig mentünk le. (a kép a dolomitokban is akkor készült) Majdnem minden éjjel máshol vertük fel a sátrat, na ez egy kicsit fárasztó volt de megvolt a varázsa.
Bea- én is drukkolok!!!!
Papillon- kaki HT után megoldódik tutti, ma már 3 emberes adagot nyomott a drágám .... oké nem részletezem.
Csibb- Kristóf is gurulva közlekedik. Én is csak olvasom miket produkálnak ezek a babók, mi még csak forgolódunk de azt nagyon ügyesen. A nappali már egy nagy játszószőnyeg de természetesen ha egy pillanatra elmegyek máris a kövön találom.
Nemlajos - etetés, hát nehogy azt hidd, h erővel tartom a kis kezeit sőt már nem is kell tartani, csak egyik kezére teszem az enyémet. Közben a kezecskéivel is játszom meg mondókákat mondok neki meg pofákat vágok ő meg nagyokat nevet.
Ja még azt akartam kérdezni, nektek is harapja a kanalat?? Nekem vennem kell újat mert ezt Kristóf megrágta.
Jó kis regényt írtam. Volt időm mert most alszik, megébred megyünk sétálni. Ajaj megébredt és még nincs kész a tejci, szerencsére a víz ...... basszus ma mindent oda égetek mikor leültem írni feltettem a vízet és most szaladtam ki, hát ez is odaégett

ez nem lehet igaz !!!!!!