Sziasztok!
Végre sikerült hazaérnem ebben a csúszós, nyálkás időben! Egyébként nálunk most éppen havazik.
Az én párom azt mondta nagyon szívesen kiveszi a részét a hajnali felkelésekből is (egy angyal), de azért kímélni fogom, ha bírom, hiszen mégis csak be kell mennie reggelente és sokat is dolgozik, ráadásul észnél kell lennie!
Az AFP nekem is hamar meglett, szóval nem tudom miért ilyen eltérőek a határidők. Úgy láttam a papíron, hogy még aznap ki lett értékelve, persze én a dokitól kaptam meg. (dec. 28-án levették, jan. 4-én megkaptam)
Stella, Mia: szorítok, hogy jó híreket kapjatok! Azoknak is, akik csak később kapják meg az eredményt!
Orsitigris: gratulálok az eredményekhez, el is hiszem, hogy nagyon boldog vagy!!!!!!!!!
Nálam a folyadék napi 2-2,5 liter, elevitet pedig kétnaponta szedek, viszont a vasat megemelték napi 2*2-re.
Ibm: a keresztcsontom nekem is őrületesen fáj. A rucik nagyon édesek!!!!!!!
A pocak néha nekem is viszket, de nem vészes. Én csak sima Baba testápolát használok száraz bőrre, de azt is sokszor elfelejtem, úgy kell magam kényszeríteni.
Bárány: pozitív gondolkodás!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden rendben van!!!!!! A babáink egészségesek!!!!!!!!! Ugyan miért is lenne bármi gond?????? Ne teremtsünk magunknak negatív gondolatokat, mert az nem vezet jóra!!!!!!!!!
Sikerült bejelentkeznem 18. heti genetikaira 14-ére az Istenhegyire. Volt már ott valaki? Tapasztalatok?