A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Brik nagyon szép a babád!

Babaimi,csuklód :(

Fájdalmaim változatlanok,hát ha ezeknek kell rendszeressé,erőssé összeállniuk akkor jövőre se lesz bébi :?

Woody,Vanilla látom Ti már vagyok kiírva..
Kiváncsi vagyok mikor és kinél lesz a következő bébi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ebédeltem és végigolvastam mindent.

Katus, méregzsák édes. :lol:

Gergő, nagyon gyönyörű! :lol:

Évi, Boldog Házassági Évfordulót kívánok!
Nagyon szuper a szőnyeg.
Kiváncsi vagyok mit, mond ma a dokid, ezekre a fájásokra.

Brik, sajnálom a fájdalmakat. De Bence nagyon édes, Gratulálok!

Szilvi, szép a pocakod.

Babaimádó, sajnálom hogy fáj a kezed.

Bmass, nővéreméknél pl. nincs minden nap fürdetés. Ők amerikában laknak és ott a doki szerint nem jó pici baba bőrének, ők 2 naponta fürdettek. Naponta, csak pelenkával letörölték a gyereket.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi, nálam tuti nem lesz ma. A doki nagyon azt mondta, hogy a héten még otthon leszek, utána készüljek rá, hogy a kórházban. Gondolom 29 év alatt, már volt egy-két ilyen esete. Tehát nagyon szeretném a héten megszülni Lilit, de azért kérdéses. :roll:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi
Még sok-sok együttes évet!
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brikancs
Nagyon édes! és majd a tejecskétől megnő idekinn!!!

Csillag
Katus is vándorol az ágyban!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, már hiányoltam, hogy nem jössz.

babaimádó
Kép
babaimado

Voltunk ma doktornál.
Velem minden rendben.
Katus megkapta a 2. Hepa-B oltását (az elsőt születésekor kapta)
Hízik a drágám... ma 3850g :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szeme is rendben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Doktoron nevettem... megkérdezte, hogy mivel turbósítom a leányzót????
Mondtam neki, hogy csak tejecskét kap.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik
Ha fáj, vegyél be fájdalomcsillapítót!!!!!
(pl. Algopyrin)...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

Évi nagyon boldog évfordulót Nektek!!! és még vagy 50-et!!! :)

Brik nagyon szépséges a kispasi! :)

rólunk: voltunk ma uh-on (má' megint a Borsay-t fogtam ki, bár most normálisan kommunikált, köszönt, meg minden... :) )

3 héttel kisebbnek mérte a koránál... kérdezte, hogy ki végzi a terhesgondozást, mert erről tudnia kell... én meg mondtam, hogy már senki, mert a dokim egész hónapban szabin van, és azt mondta, hogy a heti NST-n kívül nincs teendő...
azt mondta, hogy akkor heti 2 NST innentől, mert ez nem normális, hogy ilyen pici ez a baba... :shock:
felhívtam a szülésznőt, akinek rögtön az volt az első kérdése, hogy én mekkora súllyal születtem... és szerinte minden rendben, ok, nem lesz nagy baba, de ne aggódjak...

osztom a véleményét, én is 2550-el születtem, párom se volt nagy baba :arrow: 3kg, és ráadásul az uh-os súlybecslésre nem lehet alapozni...

szóval úgy döntöttem, hogy nem fogok ezen stresszelni, mert az semmiképp se jó... :)
amúgy a lepény 3.fokban érett :) remélem hétvégén meglesz a baby! mondtam már, hogy augusztus 8-ra gyúrunk???

Kép
gtunde75

Sziasztok

Ma voltam nst-n, nem lett a legjobb, kicsit tahycard. Az első 15 percben annyira mocorgott, 160-180 között volt. Aztán kicsit lenyugodott, akkor 140-160 közt mozgott .
2 doki is megnézte, szerintük nem vész, de holnap megyek újra. Ha az is rossz lesz akkor be kell feküdnöm.
Valaki tudja miért lehet ilyen?? Parázok
:roll:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Brik gyönyörű kisfiad van :d Ha fáj a seb, nyugodtan vegyél be algopyrint.

csillag, Gergő is tünemény. Micsoda grimaszok :D

Bmaas, fürcsi nálunk minden nap van. De ezt már kifejtettem. Nálunk vhogy tök alap. Ha nem is lesz koszos a pici, de csak leizzad.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi boldog évfordulót!! Még lehet Tomikát kapjátok :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tünde
Eddig mekkorának mérték a babádat????
A mérhető adatokat nézd meg, azok hogy alakulnak???? (kalkulált súly nem számít)

Samóca
Méhszájad????
Magzati tachycardia leggyakrabban valami fertőzésre utal....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Fürdés
Egy biztos napirendi pont...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

elvileg zárt
és ha fertőzés akkor az mit jelent?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ha zárt a méhszáj, akkor a fertőzés esélye kicsi...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

nem lettem okosabb... nem lehet hogy azért volt ilyen magas, mert folyamatosan mozgott? Tényleg szinte megállás nélkül.

De mégis milyen fertőzés? És ha van akkor mit jelent a babár nézve?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ircsi eddig mindig napra pontosan a korának megfelelő adatokat mértek!

Kép
gtunde75

Bévi?? Szültök ma?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tünde, mikor volt az előző uh? Ahhoz képest fejlődött?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Látom ma sincs új baba (eddig)!

Évi, boldog házassági évfordulót! Képeslap nagyon tuti!

Brik, gyönyörű a kicsi fiad!!!

Katus és Gergó is tüneményesek!

Szilvi35, szép nagy pocak!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Na, megint itt...látom nincs újabb baba...
Enyém ma megállás nélkül mocorog (szerencsére)...szerintem kb. 120-nál járunk lassan, bár tökre nem számolom...

Babaimi...nem tudom, hogy ez olyan-e, mint nekem szokott lenni, de nekem folyamatosan fáslizva volt, és Flectorral, vagy Dolobene géllel kentem...így is sokáig tartott, amíg elmúlt, és sokszor visszajön...remélem hamarosan jobban leszel...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!!!

Szamóca igen én megbeszéltem Lilivel ma jöjjön,de az esély kevés rá!!! :lol: :lol: :lol: :lol: semmi jel mivel a 2 és a 8 a kedvenc számom :lol: sajnálom az eredményt de szerintem is csak azért lehetett mert mocorgott a baba nekem akkor szokott így kiugrani ha fel van véve az nst gépen a hang akkor Lili sokkot kap!

Ircsi garatulálok Katus nagyon ügyes kis csaj növekszik és örülök,hogy rendben a kis szeme,jó kezekben van!!!Az jó ha veled is minden rendben!!!

Tünde Lilit mindig kisebbnek mérik és mi 38 hetesen voltunk 2700gramm,ezek a mérések csalnak is ám,és ha eddig mindig rendben volt akkor tuti csak ez a doki mérte el,minden mérést ugyan az a doki csinált???Csak ezt az egyet csinálta más,nekem volt olyan más csinálta és másnál is kisebb volt a méret,nem bánom majd megnő!!!!Csak egészséges legyen!!!

Évi kiváncsi vagyok mit monda doki,fájások nekem is elmúltak,hmmm érdekes ez!!!

Kép
bévi

Én majd még jelentkezem,meg várom a híreket a többiekről csak írom a papírt a páromnak,soha nem lesz kész,de legalább lefoglalom magam, :lol: :lol: :lol: puszi mindenkinek!!!

Kép
bévi

Ircsi turbósítás :lol: :lol:

Tündi,3.fokú lepény nálad is,de az nem gáz,látod én is húzom a 40.héten is :) Mekkorára mérte?
Mikor mész nst-re? (én ugye minden nap...)

Szamóca,lehet holnapra jobb lesz :? én babám is tachycardabb volt ma mint szokott.

Nah,doki :arrow: nagyon örült hogy lát :) mondta hogy hétvégén ügyelt,gondolt rám :) erre én,hogy mi is magára,egész héten :lol: :lol: lényeg,teljesen zárt méhszáj..pedig most is görcsölgetek :( baba nagyot nőtt,most végre kornak megfelelő,bpd 98 mm,nagy babának igéri...mivel az nst-k tökéletesek,várunk..holnap nst,utána átmegyek hozzá UH-ba,súlybecslés,flow,csütörtökön POSE (pfff) ha bármi romlik(nst,flow) indítja,ha egész héten minden OK,akkor csak jövő héten. Ehhh.
Vicces babám van.

Marha jó lesz egész héten még felmászni a klinikára,ma majdnem megfulladtam már :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Látom nem igen akarnak előbújni a kis baby-k :) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csalódott lettem kicsit :( de hát amíg jól van bent a baba érthető hogy maradjon még...csak 1 hét már...max...

evilany

Évi és mit mondott a doki, hogy tahycard lett? 98 bpd tényleg nem kicsi.
Mi az a pose?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,semmit,mert vissza is ment 140-re,csak alapból tachycardabb mint szokott(130 körül szokott lenni neki) de ez még normális.
POSE:oxitocinos teszt :? figyelik mennyire indulnak a keményedések az oxitocin hatására,és a baba mit reagál rá.

evilany

Megjöttünk dokitól. 2 ctg-t kellett csinálni, mire jó lett. VISZONT: végre nyílik a méhszáj. Gondolom a tegnapi fájások nyitottak ki 1 cm-re.MA már pár csepp tejci is volt. Alakulunk. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Évi csütörtökön 8.30-ra megyek... Te? 34 hetesnek mérte... de én nem hiszek ennek maradéktalanul... pont ő volt az a doki, aki Neked is azt mondta, hogy a mérés függ a körülményektől is... :)

Kép
gtunde75

Persze,ez így igaz.Nekem most pont jól befogható volt a koponya,ezért lett jó a méret is gondolom.
Csütörtökön még passz,aznap pose lesz de majd holnap kiderül hánykor.

evilany

amikor kevésbé mocorgott, akkor nekem is visszament 140 körülre.

Babaimi, neked miért nem volt jó az első nst? Előtej nekem is folyik, sőt néha tenyérnyi foltom lesz :? :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

((((ÉVI)))))))))))))), nem is értem, miért nem nyílsz te sem.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Összeszedem magam és írok, de most önzőn, csak rólunk.
Nem is tudom, mit írjak, hol kezdjem...
19 teljes órája 7 perces fájásaim vannak. Egész jól bírom őket. Viszont a méhszáj nem nyílik, legalábbis a reggeli vizsgálaton ugyanolyan volt, mint szombaton: semmilyen. Doki javasolta, hogy holnap reggel fél 8-kor császárra jelentkezzünk. Hacsak addig erőteljes 5 percesekké nem válnak a fájások - hátha tágulnék is.
Hát ez a nagy helyzet.
Most mennem kell.
Puszi és jók legyetek!

bekri

Kép

Mosoly...

Kép

Ébredezek...

Kép

Sunyi nézés :)

Ez a mai séta utáni termés :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bekri...egy kalappal...remélem elkezdesz nyílni!!!
Én szurkolok neked!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

házzal-költözéssel haladunk...majd csak lesz valahogy...
apa még aug.9-ig itthon van...
a lényeg a szoba...de még van mit pakolni....(csak apránként) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bekri.....
most mondanám hogy sétálj sokat,lépcsőzz-(de nekem sem segített) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bekri szorítok, hogy beinduljon. Holnap legkésőbb meglesz a babád :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csillag, olyan gyönyörűű . De tartanék már itt :D
Most nézem hogy Gergő Tibor? Nem is tudtam hogy 2 neve lett. Szép.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Bekri! Drukkolok nagyon, hogy 5 percesekké váljanak és ne legyen császár!!! +++++++++++++++

Csillag! Gergő nagyon nagyon helyes!!!

Ircsi! Szépen gyarapodtok! :wink: Hihetetlen, hogy Katus már 1 hónapos! :roll: Örülök, hogy minden rendben van veletek!

Tündi! Szerintem se aggódj, ilyenkor már nagyon nehéz megmérni az adataikat, olyan nagyok, és úgy be tudnak fúródni különböző helyekre. És különben is, én még olyat nem hallottam, hogy az uh-s súlybecslés bárkinél igazat mondott volna... Meg aztán, igazad van. felesleges idegeskedni, ha máshol minden rendben és mozog eleget, akkor minden ok! :wink:

Szilvás merre lehet? :roll:

Babaimi! Alakultok tényleg. :wink: :D

Nálunk a helyzet változatlan, türelmesen várunk, hogy ha már megtalálta a kislegény a kijáratot, nyissa is ki és induljon el a nagyvilágba... :roll: :roll: :D :D :wink: Mind a ketten apájával teljes mértékben készen állunk. :wink: Egyébként nekem a 31. héten nézett a dokim utoljára méhszájat, akkor volt a külső 1 ujjnyira nyitva, azóta nem tudom, milyen lehet, de bevallom, jobb is így, legalább nem feszengek rajta és szép nyugiban tud tágulni. :wink:

Ja, közben voltak nálunk a szüleim villámlátogatáson, pont erre jöttek kamionnal, és benéztek 1 órácskára. Úgyhogy most már ez is megvolt, ha eddig erre várt a Törpicur. :)

Lehet, elteszem magunkat holnapra, hátha beindul valami, nem szeretnék fáradt lenni. :) :roll:

Jó éjt mindenkinek!

ui.: Diáék mikor jöhetnek haza? Holnap? Valaki tudja? :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Bekri,nagyon drukkolok!!!!

Diával sms-eztünk,nem biztos a holnapi hazajövetel,mert Áron antibiotikumot kell kapjon,de jelentkezik majd ha hazamehetnek!

Csillag,milyen szép kisfiú,de irigy vagyok!

evilany

köszike csajok!
Nektek is ugyan ilyen szép babátok lesz...sőt még szebb...hiszen mindenkinek a sajátja a legszebb :wink: :oops:

igen 2 keresztneve lett...mivel Lacának és Fanninak is 2 van :) László Viktor és Fanni Szimonetta :D

Gergő Alex volt az első variáció,de apa úgy döntött mégis kapja meg az Ő nevét is :D
Így lett Gergő Tibor :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évilány, miért kell az antibogyó?

Szamóca, csomószor nem mutatott szívhangot, mintha elmozogna, pedig nem, meg ha volt is, nem voltak cikk-cakkok. Dokim mondta, rásegít alulról, megpiszkálja. Na, ott derült ki a méhszáj nyílása. Mondta, hogy még mindig kicsit fent van a baba, de szépen lassan beindul. Abban maradtunk, ha nem történik addig semmi, akkor péntek reggel megyek a klinikára ctg-re.

BEKRI! Nagyon-nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csillag, de édes!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok.
NST kifogástalan. Méhszáj 1 ujjnyira nyitva (a 32. héttől ilyen) holnap töltöm a 40. hetet. Holnaptól naponta ctg a koriban, csütörtökön megint megvizsgál... Szerinte a héten baba lesz... Én ezt már nem hiszem el, max ha segít neki beindulni. Bár én mondtam, hogy tartok a nagyon művi sürgetéstől, mert baromi rossz emlékeim vannak...

Azt mondta, elvileg akkor burkot is repeszthetne, de nem tudom, mit mondjak. Jó lenne elindulni, mert 4 kg felett járunk elvileg, meg minden oké, de :roll:

INDULJON MÁR BE MAGÁTÓL!!!!!!!!!!!! :oops:

szilvás76

Bekri, drukk. Holnap nem igérem, de ha nem zavarok, magkukkollak Titeket CTG után. Vagy legjobb lenne szobatársadnak szegődni.
Drukkolok a sűrűsödéshez!!!!! nagyon!

Diáék... Áron kapott valami fertőzést, kiütése is lett, vérvizsgálat volt, majd gyógyszert kapott, azt kell szedni. Anyuci a helyzethez kéest jól van, holnap varratot szednek neki. Lehet, haza is mehetnek, ha Áron javul még egy kicsit.

Nekem nagyon gáz napom volt, Apu reggel rosszul lett az utcán, szerencsére Anyuval volt, mentőt kellett hívni, kórházba vitték, Koronária örzőben van. Ki kellett ütni, az sikerült, katéterezni is fogják valószínűleg holnap.

Úgy látom, kijut mindenkinek a végére.

Voltam nála délután, azt mondta "úgy gondoltam kislányom, én látogatlak meg Titeket, hát ez most nem fog menni" :cry: :cry: :cry:
Kész voltam, mondtam, nem baj, otthon megdajkálhatod majd!

szilvás76

Bekri drukkk remélem minden rendben lesz veletek!!!
Szilvás neked is mennek a drukkok jó sok!!!

Dia jobbulást nektek!!!

Kép
bévi

Szilvás sajnálom,tényleg minden össze jön a végére,jobbulást neki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Mindenkinek további szép estét nem tudom benézek-e még,de szerintem nem mert írom még a papírt :? elég fárasztó de legalább nem dolgozom addig sem!!!Mindenki ügyeljen magára holnap mennek a drukkok akinek kell(Bekri,Szilvás,Évi,Szamóca,Limo,)és mindenki másnak is!!!Holnap megjön Lili babakocsija is :lol: :lol: :lol: mi meg várakozunk a kis drágára!!!!Sok-sok puszi!!!

Babák nektek meg szép álmokat!!!(Dia nektek meg mielőbbi jobbulást)

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: