A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Voltunk dokinál, valószinű virus! Kapott kúpot, meg port, nehogy kiszáradjon ha nem iszik eleget, bár nem izlik neki és inkább most a tea megy! Hála istenek megevett vacsira két leváros kenyeret remélem nem jön ki! Drukoljatok, h ne szüljek még Bence nincs teljesen jól!

Anyjuk, remélem ma jobb éjszakád lesz!

Viki nagyon édes, remélem kapunk majd sok képet!

Ne haragudjatok akinek nem tudok reagálni,de nem emlékszem mindenre!

Ja Viki, polója tök jó! :D
bencuri

Muffin ez a kép nagyon jól sikerült! Csini vagy! :wink:

Kép
linda24

linda, köszi :)

férjecském épp a konyhában tüsténkedik és nagyon jó illatok jönnek arról... tegnap előkészítettem egy grillezéshez majdnem mindent csak aztán mégis elmentünk vacsizni és ezért most ő megcsinálja (csak idebent) merthogy nálunk is esett. Persze azt hozzá kell tennem, hogy délelőtt mikor elmentem még kiteregettem és kb. tíz percen múlt hogy nem értünk haza időben úgyhogy minden elázott... örültem neki.
Ja és voltam védőnőnél. Nem nagyon mondta hogy kijön hozzánk. Én meg nem fogom erőltetni. Mondta hogy majd ha megszületett a bébi, akkor hívjam...
Na most eldugulok egy kicsit mert az egész oldalon én leszek... :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Milyen jó hírre jöttem!!!Bár már én tegnap megírtam verának hogy hajnalba szülni megy.Csak nem vagyok boszi???

Wera:Fogadjátok jó kívánságaimat ,te és a féjed,/róla se feledkezzünk meg :wink: /Nóri babához,aki már most olyan gyönyörű kislány!!!Gyors felépülést neked,jó egészséget,kitartást,és sok szeretetet Nóri felneveléséhez!!!

"Kicsi rózsabimbó élted hajnalán,
szunnyadozz csak párnád
fehér haván.
Ringat jó anyácskád
Ezer gondja van rád,
féltő szívvel virraszt sok-sok éjszakán."

KépKép
henka76

Tegnap levették a vérnyomásmérőt,és sajnos megint magasat mért,tehát vissza állított a az eredeti gyógyszerre.Kb 190/90-re ment fel a vérnyomásom.Ja ez mellett most van meg elég erősen vérzek mióta vetéltem.Ennek tetejébe el kellett mennem a bölcsesség fogammal az orvoshoz,mert nem akartam megvárni míg begyullad./elég nagy lyuk volt már rajta./A doki mindjárt átirányított a szájsebészetre,hogy csak ott tudják kivenni.Mondani sem kell az a doki is megjegyezte hogy "izgalmas munka lesz".Jól beijesztett,arra gondoltam lelépek inkább,de már beadta az injekciót,nem volt visszaút.Képzeljétek igaz hogy fájt,de egyben kihúzta,és még este sem fájt a helye ,meg ma sem.Nagyon ügyi volt. Hát ez történt velem egy nap alatt.Örülök hogy a foghúzáson túl vagyok.Nagyon féltem tőle.
Na megyek elteszem magamat holnapra.

Akkor ki lesz a következő anyuka???Ibm,babuli,Szly???? :lol:

Titi neked is kitartást!!
És a többieknek is.
Jó éjt,holnap benézek.

KépKép
henka76

Jó estét csajok!

Sz.andi! Gyönyörű a babád és örülök,hogy újra ittvagy!
Majd ha Vikibaba engedi várunk!

Henka! Sajnálom a érnyomidat,remélem mihamarabb megtalálják a megfelelő gyógyszert és újra babásodhatsz!
Nagyon drukkolok neked!

Viki! A polód király, a hasadat meg jól eldugtad!!

Bencuri! Akkor remélem te még nem mész szülni!
Titiről van híred?

Nekem annyira feszül a hasam!
De amúgy semmi extra!

Kép

Kép
ibm

Amiért jöttem,HÍVOTT WERA!!!

Jó sokat beszéltünk!
Drága kis Nóribabát éppen vitték neki megfürdetve és szépen megfésülve!
Aztmondta jó kis hurkás keze,lába!
Elvileg szombaton hazamehetnek ls majd kapunk szupi fotókat is!
Szépen eszik,teje beindult!
Alapítványi szobába ment végülis,most egyedül van,tegnap még volt egy ikres Anyuka!
A lefekvés,felkelés,fordulás még eléggé fáj neki!
Szülésnél nagyon lassan ment el az idő,estére ugye teljesen kitágult csak Nóribaba nem jól helyezkedett a buksijával,így császár lett,de akkor már nem bánta szegény!
Nagyon megszenvedett!
Kapott EDA-t,az megváltás volt aztmondta,viszont a császárt nehezen viselte!
Szinte mindent érzett,de ezt majd ő elmeséli!!!

Azt üzeni mindenkinek,hogy nagyon örül,hogy túl van rajta,szörnyű volt,de ennél csak jobb lehet mindenkié és bár ő a legrosszabbat kifogta mégis túlélte!!!
És mikor meglátta "bugri Nórit" már semmi nem érdekelte!!!!!!!
Hát "röviden" ennyi,a többit majd ő elmeséli!

Egyébbként jókedvű és érthetően nagyon boldog!!!!!!!! :lol:

Jó éjt csajok!

Kép

Kép
ibm

JA! és volt a festő,nem is csinált nagy koszt,Apa rendetrak,úgyhogy minden okés mire megérkezik "göbmi"!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

De jo!Jo ha ilyen jo hangualtu tud lenni Vera, es pozitivan all a tortentekhez. Igy testileg lelkileg hamarabb fog gyogyulni! HAt tenyleg nem semmi, amit vegigcsinalt, de mindent megert latva a kis hercegnot!

Jo ejjt! LAssan bemereszkedek az agyba....remelem nem a tegnapihoz hasonlo elmenyeim lesznek!
Vendég

Ami!

Köszi a híreket! Szegény Vera, akkor nem volt egy diadalmente! viszont tej az első napon! Az nagyon remek! Reméljük minden továbbra is így lesz....

Muffin! Én láttalak tegnap! ( Fotó!) És még vérvételen is voltam kb 8.40-9-ig, hamar beszólítottak, talán ott is láttál... Basszus beszélgethettünk volna....
Én egy pirosas ujjatlan lenruhában voltam, a CTG-n kb. 9-12-ig ott ültem.
Jövő héten mikor mész??? Én szerdán.
Csak összetalálkozunk még!

Kórházban lévőkről senki semmit nem tud???

Na, jó éjt mindenkinek!

Kata

Kép
andkata

muffin. gyonyoru a pocakod!

De jo, hogy vannak meg hirek Verarol! En is nagyon szeretnek mar beszelni vele! Orulok, hogy gyorsan megindult a teje! Szuper! A kepen is latszik, hogy nem sovany Bugri Nori! :D

jo ejt mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Na, jó "reggelt" mindenkinek!
Ilyen sem volt még, hogy én ilyen korán keljek.... korán.... hisz már 1 óta fent vagyok! :( :evil: Kb. 10-fél 11 fele elaludtam, és 1-től meg csak vergődök az ágyban! fél 3-kor ki kellett jönnöm enni, mert nagyon éhes voltam....azt hittem, na majd utána visszaalszom. Hát nem jött össze! A derekam ha lehet még jobban le akar szakadni mint tegnap (egész éjjel ilyen volt), és voltak fájásaim is...igaz rendszertelen, meg most teljesen elis mult, de fél 3-tól ugy 4-ig volt folyamatosan.

Ami!
Köszönjük a híreket weráról!

muffin!
Nagyon csini vagy! És tényleg nincs is hatalmas hasad!

d.dodó

Jó Reggelt Kismamik!

Még mindig egyben! Úgy néz ki hogy beragadt a fiacskám! :D

Muffin! Nagyon csini vagy és a pocid is szép! :D

Bencuri! Bencusnak jobbulást kívánok! Gyógysimi és Gyógypuszi Neki! Neked pedig Drukk, hogy meggyógyuljon mire jön a kistesó!

Henka! Sajnáálom a rossz vérnyomidat és, hogy újra a régi gyógyszert kell szedned! Az viszont jó, hogy a fogdokin túl vagy! A boszi jóslatot Én is várom Tőled hátha beindul rá a fiacskám! :D

Ami! Köszönjük a híreket Weráékról! Örülök, hogy már jobban van! Nagyon sokat dolgozott ezért a szépséges csajsziért! Örülök, hogy elindult a tejcsi! A festő és Apa is nagyon rendi! Várjuk vissza Weráékat!

Dodó! Sajnálom, hogy rosszul aludtál! Szülni még nem ér! :D

Ma 10-kor NST! Nagyon szeretnék már Én is babázni! Szabi most bizti röhög a markában! :evil:
Vendég

Hát, nem sikerült megelőznöm titeket, hogy ti is olyan szépet lássatok ébredés után, mint én, de talán nem késtem el! :wink:

Íme mégegy fotó Nóri babáról:
:
:lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Szerintem a tekintete pontosan olyan, mint Veráé... :roll:
Nagyon szép kisbaba!!!

Én ma keveset leszek csak, itthon van apa. Most reggel megyünk vásárolni, aztán én salátákat készítek a holnapi napra.
A hátam közepébe kívánom ezt a ballagást, még akkor is, ha csak a nagyszülők jönnek. Nincs ehhez már energiám.
(Verának biztos lenne.. :roll: :wink: )
Esett az eső, jó kis hűvös van odakinn.

Mindenki menjen szülni, aki szeretne, a többiek pedig növesszétek a pocakokat!!!
Később még benézek!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Marcsi! Köszönjük!

Nóri bugri baba egy tündérke! :D :D :D
Vendég

Ja, és betöltöttem a 35. hetet!!!! Juppiéééééééééééééééé :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nagyon édes Nóri baba :D Örülök hogy Vera azért a körülményekhez képest jól van,nagyon ügyes volt.

Mindenkinek,aki megy dokihoz,UH-ra,NST-re,drukk!

Én is ma megyek UH-ra,az utolsóra,11.45-re van időpontom,és végre nem fogok megpusztulni a buszon,mert elég hűvös van.Nagyon kiváncsi vagyok Dominik baba méreteire-nem mindha tutira lehetne rá adni.

Kép
Kép
Kép
kike

Mária:gratula a 35-höz!! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi! Gratula a 35. héthez! :D

Kike! Drukk az UH-hoz! :D
Vendég

Holnap 37-hetet töltök,talán nemrtana végre már összepakolni a cuccomat :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt Törptársak!

Muffin!

Nem vagy szétfolyva! ;) Csini vagy!

Anyjuk!
Nem vagyok szigorú magamhoz. Nem éhezem. Csak nem eszem sok édességet, mert nem kívánom. Mindennap 1szer meleg kaját eszem, sok folyadékot iszom, és gyümizek.
Ált. 6 után nem eszem (de ha mégis nem esem kétségbe). Sokat gyalogolok.

AMi!
Köszi a Wera híreket. Picsogok itt korán reggel.... :oops:

Marcsi!
Gratu a hétfordulóhoz!

Köszi a képet! Nekem ez a Bugri Nőszemély nagyon bejön! Lehet, hogy Lackó fog neki udvarolni ;)

Mi eszméletlen jót aludtunk már virradóra Tegnap este volt egy oltári nagy égzengéssel, villámlással összekötött zivatar. Utána pedig nagyon kellemes levegő lett.
20150601134430

Viki! Örülök, hogy jól aludtál! :D Lehet Szabi is bepróbálkozik majd Nórinál! :D
Vendég

Vikikém! Gratula a 34. héthez! :D :D :D
Vendég

Babu!
köszi!
Majd megvívnak a fiúk egymással a hőn áhított hölgyemény kegyeiért! :wink:
20150601134430

Így van! Nóri majd válogathat! :D Apája meg jöhet a puskával! :D
Vendég

Hű tényleg! Egy vérengzó Apa Tigrissel is meg kell majd küzdeni!
20150601134430

:D
Vendég

Sztem majd inkább Werárak ell hatnunk :wink: :D

Mi a mai programod? Nincs kedved szülni?
20150601134430

Viki! Megdumáljuk majd Werát! :wink:

10-re megyek NST-re! Van kedvem szülni! Remélem a koriból már csak Szabival jövök haza! :D
Vendég

Babu!
Akkor hajrá!

Szabi!

Lsz. ma bújj ki! Ne szívasd Anyádat! meg különben is Viki néni holnaptól nem lesz gépközelben

A kórházi motyódat ilyenkor már szoktad vinni?
20150601134430

Nem viszem! De ha kell Apa itthon lesz 10-től 13óráig és ha hívom utánam hozza! :D

Már egy napja azt mondogatom, hogy ha nem jön akkor másnak kell üzenni! Még az égzengéstől sem ijjedt meg! Stram gyerek lesz!
Vendég

Értem! nagyon drukkk!!!!!
20150601134430

Köszönöm! :D
Vendég

Mindenki más punnyad?
20150601134430

Jó reggelt Kismamik!

Hát én nem számolhatok be túl kellemes éjszakáról. A panellban még mindig trópus az eső ellenére. Szegény párom éjjel 4-kor irtózatos fejfájásra ébredt ( jó kis front) gyógyszerért rohangált, nyökögött, erre én is jól felébredtem, visszaalvás meg úgye kb 1-1.5 óra. Reggelre meg annyira fájnak mostanában a lábaim, forgóim....
Pedig olyan jó lenne kialudni magamat Adél érkezése előtt...

Ami! Köszi nagyon a fotókat! Annyira édes Nóri baba, én biztosan nem tudnék betelni vele... :)
Neked akkor lehet majd mms-t küldeni, ugye? A férjecske telefonjáról majd én is tudok.

Na mindenkinek szép napot, én ma még pörgök, de szerintem ez az uccsó ilyen nap, már nem bírom annyira... ( meglátogatom a barátnőm 3 hetes kisleányát, de jó babázok! :))

Kép
andkata

Bocsánat Ami helyett Marcsit akartam írni!

Kép
andkata

Andkata! Én már nem álmodozom arról, hogy kialszom magamat mire Szabi jön! Sajnálom a rossz éjszakát!
Vendég

Babu! Én meg drukkolok! Hátha ma! Éljen Szabi!

Kép
andkata

szisztok csajok
marcsi kösz a fotot nagyon ari nori baba

sajna akinek rossz éjszakája volt nekem se volt tul kellemes :? :?
mindig arra ébredek hogy ez a kis szaros kitolja magát valamelyik oldalra és annyira nyom hogy fáj

valami jo kis ebéd ötlet???????????
irjatok csajoook itthon van a két kicsi is

Képimg][/url]
Kép
ronix

marcsi gratula 35.ik héthez

babu menjél szülniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Képimg][/url]
Kép
ronix

[quote="andkata"][ írta:andkatab]Babu! Én meg drukkolok! Hátha ma! Éljen Szabi!

Ez nagyon édes!

Roni!
Friss zöldborsó főzi + fasírt a mai menünk.
20150601134430

Én meg csak panaszkodni tudnék,tegnap óta nincs valami jó kedvem :( :? Kiakasztottak a gyerekek,na meg Apa is. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Komolyan mondom,én nem megyek szülni :cry: Nem hagyom itthon a gyerekeket Apával. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Andkata, Ronix! Köszi a Drukkot! Arik vagytok! :D

Nálunk a tegnapi paprikás krumpli lesz ma! Ha ma nem szülök akkor holnap spenót főtt tojással! :D

Most megyek és készülök indulás előtt még benézek! :D
Vendég

Kike! Nagy a baj?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin! Csini vagy!

Jaj, Nóri baba olyan édes! :D :D :D

Ma én sem leszek túl sokat, mert Apa itthon van. :D Igaz, még alszik. :(

Itt is eléggé lehűlt az idő, be is van borulva rendesen! Szegény Apa ahányszor itthon van, mindig esik. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babuli:Hát,most erre mit is mondjak.Van úgy hogy minden összejön,mindenki nyűgös,fáradt,türelmetlen,és nehéz a kölkökkel.És bizony ilyankor borul a bili.Pl:már napok óta szörnyűek a lefekvéses időszakok,hiába vannak nyolckor ágyban,tíznél előbb nem alszanak el,felkelnek az ágyból,meg mászkálnak,és mikor már hússzor van nekik szépen elmondva hogy aludni kell,mert holnap ovoda,és még mindig csinálják a hülyeségüket,akkor jön az odacsapás,vagy Apa,vagy én :cry: :cry: És persze a szívem szakad meg értük,de rettenetesen fel tudják bosszantani az embert.És persze reggel fél hatkor kelnek-és mindenki fáradt,és nyűgös :evil:

És Apa is most sokallt be,mikor már itt vagyok a vége felé,és persze megértem,mert nagyon nehéz velük,és tudom hgy ő is fáradt,de én is,és fájnak a lábaim,forgóim,és fut a lakás,és csak veszekszünk,vagy inkább nem is szólok hozzá,és szívem szerint már bőgnék,annyira kivagyok. :cry: :cry:

Így hogyan menjek be a kórházba szülni nyugodt szívvel? :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Még alszik Apa,én is hulla vagyok,és szomorú.Én vittem oviba őket,Apa em volt hajlandó még elbúcsúzni se tőlük,szóval kissé elegem van.De fel se keltem nem is érdekel,délután megy dolgozni,addig haza se fogok jönni.És mikor délutános,akkor persze csak én szenvedek meg a kölkökkel,és odacsapás lessz a vége-és felhúznak,ami nagyon nem jó most nekem :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

[size=18]Hat ez a NORI BABA gyonyoru! Meg kell zabalni. Tenyleg olyan a szeme, mint Verae! Le se tagadhatna. :lol: [/size]Tudtok valamit, hogy sikerult-e a festonek befjezni Nori szobajat?

Kike! Fel a fejjel!

Marcsi! Gratula a 35. hethez!

Szabinak megy a druk++++++++++++

Mennem kell hajat mosni. Nagyon UUUUUUUUUUUUUUttttttttttaaaaaaaaaaaaaalom!!!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: