Megjöttem,gondoltam beköszönök,mert még azt hiszitek,hogy ..közbe meg majd kicsit később

megyek postára,főzök és utána meg megyünk szülni hisz Lili tudja ma fog születni

nah jó viccet fére téve
Mi is egyben semmi jele a szülésnek ha megyek nyílal és fáj alig bírok mozogni,de ennyi Lili keveset mozog épp csak hogy vonszolja magát,én csak szerdán megyek nst,de vizsgálat semmi fogalmam sincs hogy áll a méhszájam!!!
Évi BOLDOG ÉV FORDULÓT KÍVÁNOK!!!!Lehet Tomika zet várta és ma jön meglep titeket,nagyon jó a képeslap

kiváncsi vagyok mit mond a dokid!!!
Babaimi sajnálom csak jósló volt,de az is valami!!!
Szilvi 35 sajnálom,hogy szenvedsz,remélem ma már szülsz te is és könnyebb lesz!!!!
Szilvás te szerintem úgy leszel mint Dia itt vagy aztán másnap már halljuk Szilvás megszült,Dia is így volt,te is így leszel nem lesz itt előjel meg semmi
Csillag Gergő kis tündéri nagyon cuki pasi!!!!
Vanilla nyugi van ne streszeljétek túl magatokat,nincs értelme,úgy is kijönnek és nem akkor mikor mi mondjuk,hanem mikor ő jónak látja!!!
Én is várom nagyon,DE majd ő eldönti Katus,és Gergő is eldöntötte,nem vártak és jöttek és mind a kettő cukor és aranyos és egészséges és ez a lényeg,majd babázunk eleget nyugi van,lesz min parázni akkor,egyedül azokat sajnálom,akik szenvednek nagyon vízesedés,vérnyomás,légszomj,meg a társai,jó mindenki várja,de pl nekem azon kívül,hogy fáradok semmi bajom,nyílal és kész,lesz még idő babázni!!!!!!!Szóval türelem babát terem!!!!!!
Ma megrendelem Lili járgányát persze a szomszédba ha esetleg közben kiszeretne jönni nehogy anya meg ne legyen itthon!!!