Csöre – törékeny kiscsajszim nem bántódott meg kell neki egy kis edzés!!
Sajnálom, hogy szita agyam elfelejtette a MT- Na majd legközelebb.
Hanna – Olivérnek tegnapra boldog Hófordulót!! Zille is kapott ám a meggyopálás mellett puszit Sacitól, de elkönyveltem barátnői puszinak!!
Mert ugye nekünk ott van Milán baba (bocsi a többi fiútól, akik persze szintén nagyon helyesek, ügyesek és szépek) aki élőben is nagyon bejött nekem, gondolom/remélem Zillének is, együtt gagyogtak! És tényleg csak kis motiváció kellett Milánnak nagyon ügyesen forog!
Új csatlakozók – a tábla frissítéshez kellenének adatok
Hol szültetek. Életkor. Mikor született a babóca. Hányadik hétre hét + nap. Hol született. Neve. Súly. Hossz. Szülés módja.
Móni te sem vagy még rajta, küldd el légyszíves Te is az adatokat.
Régi fórumozók amióta én is csatlakoztam (február) nem jelentkeztek néhányan kivegyem őket, vagy hagyjam bent??
Erika – Sajnos Apus munkába menéséhez nem esik útba a 18 kerület, így míg nincs autó én csak oda tudok menni, ami neki útba esik!
Magdi – Kb- 2 hét és 2 hónap is lehet, mire kiváltasz egy szopi/tápit, ahogy ő kívánja. Zille 3 hete kóstolgat gyümit, 2 napja főzeléket, de még nem váltottunk ki semmit, nem is baj. Gyümiből egy fél üveggel eszik meg, tízóraira és tegnap előtt, meg ma megevett egy fél répát délután.
Enikő Pici fiad a fiúk közül viszi a pálmát mozgás terén!! nagyon ügyes! És az az alvós kép, nagyon jó!!
Krisz -nagyon helyes a panelpancsis Ádám!!
Rita – miért tiltottak le a hozzátápiról? allergiás valamire Ati? És tényleg mi az a kitoló reflex?
Kellemes kánikula mentes hétvégét mindenkinek!!

a>

[/url]