A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!
Ha minden jól alakul, mi is kinézünk a Kopaszira, de nem ígérem biztosra. Dávidnak ha megfogom a két kezét, már lépegetünk előre és sétálgatunk. Ma voltunk a bölcsiben mondókázáson és a játszóházban. 700,-Ft volt. Nagyon jól viselkedett, egyáltalán nem volt megszeppenve vagy ilyesmi, pedig sosem volt még ennyi baba és idegen ember között, ekkora hangzavarban. Sőt, kinézett magának egy fénylő kis motort, amivel egy idősebb kisfiú játszott. Dávid odatrappolt négykézláb és elvette tőle... :D Élelmes a drágám, szerencsére a kisfiú nagyon rendes volt, nem vette zokon és elkezdett játszani mással.
Én is most kezdek gondolkozni azon, hogy milyen naptejet vegyek és mikortól kell kenni őket vele.
Dávid szinte csak tiszta, forralt és lehűtött csapvizet iszik, teát nem adok neki. Engem még kiskoromban állandóan cukros teáztattak és meg is látszik a fogaimon sajnos, rengeteg tömött van. Dávid az elejétől fogva elfogadja és szereti a vizet, aminek nagyon örülök.

Kép
felicia

Elhelyezkedés

Éttermünk Újbuda legszebb részén, egy 2,5 hektáros csodálatos parkosított terület közepén helyezkedik el a Lágymányosi híd Budai hídfőjétől 50 méterre, a Budafoki út, a Dombóvári út, és a Duna által határolt területen.

Nem rólunk szól, de talán mégis a terület kicsit olyan mintha Hegyes-halomnál elhagyta volna a határt és sáskahadnyi kertész dolgozna ottani módszerekkel egy ilusztis vendég fogadásán. A fű nemhogy golfozásra, hanem egyenesen golfkocsik fogadására alkalmas, a fák szépek ápoltak és gondozottak, a fű az egyszerűen mesés, és bokrok takarónővények tökéletes zöldharmóniát alkotnak a területen lévő épületekkel. Nem jöhet be autó, és a kukákat 50 méterenként helyezték el. Játszótér, homokos strand és vitorlá-skikötő várja a vendégeket. A területnek saját rendőrőrse, és kajak-klubja van. Az öböl vizét folyamatosan motoros ellenőrzi, míg a területet biztonsági őrség tartja rendben. A saját parkoló 200-250 autó egyidejű elhelyezésére alkalmas és a betérők jelentős bicikliforgalommal és gyerekek hadával találkoznak.

Ennek a területnek a közepén helyezkedik el a Café PONYVAREGÉNY Kávézó, Étteerem és Vitorlásiskola.
Vendég

Megközelítés

A Café Ponyvaregény központi elhelyez-kedéséből adódóan könnyedén megközelíthető Budapest bármely nagyobb közlekedési csomópontjából tömegközlekedéssel. A Café Ponyvaregény a Moricz Zsigmond körtér felöl a 3, 33, nappali és éjszakai járatokkal, a pesti oldalról a Népliget felöl vagy a Kelenföldi Pályaudvarról közlekedő 103-as busszal érhető el.

Autóval érkező vendégeinket őrzött parkoló várja a Lágymányosi Híd budai hídfőjénél, a Dombóvári út Dunával határos végében. A Dombóvári úti bejárat megközelíthető köz-vetlenül az Egyetem rakpartról, vagy a Budai Alsórakpartról déli irányban haladva az Infopark és a Műegyetem felöl, valamint a Budafoki útról a T-Mobile székház utáni kereszteződésnél a Dombóvári útra kanya-rodva.

A kopaszi Gátnak a másik, Hengermalom úti bejárata a Budafoki útról közelíthető meg a Hengermalom útra fordulva a Duna irányába. Ennél a bejáratnál is parkoló várja vendégeinket (őrzés nélkül), azonban azok akik itt hagyják autóikat egy 40 perces sétával a Kopaszi gát körül gyönyörű környezetben érik el a Café Ponyvaregényt. Külön kérésre motorcsó-nakunk (max 7 fő) áthozza vendégeinket az öböl vízfelületén a bejárattól az étterem előtti mólóhoz.

Azoknak a vendégeinknek, akiknek a bejárattól történő 15-40 perces séta megerőltető, kilenc személyes elektromos autó áll rendelkezésre az étterem eléréséhez. Az autó kiállását és indulási időpontját előre telefonon egyeztetni szükséges az étterem dolgozóival.
Vendég

Szóval akkor jelentkezési lap csütörtökre:

Barbi +4 gyerkőc
Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi
Zsófi-Levi
Bucsek+2gyerkőc
sNiki+kommandósBarnus
Ritus+Zorka
Lei+Csabi
Ági+Lili
Mecsi+Áron
Pöttöm-Nonoka
Andi+Viki

aproo, szerintem a játszó környékén leszünk, de biztosan nem fogsz elmenni mellettünk :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók a fotók, ismét! Majd én is dobok sapisat, de még nem csináltunk!

Nem mindig adok rá sapit. Amikor egyáltalán nem fúj a szél, leveszem Bencéről. De akkor napernyő, vagy babakocsi tető éri. Mondjuk a napfény nem árt nekik, jó kis d vitamin forrás. Csak uv sugárzásra kell figyelni!

Valaki kérdezte a babakocsikat. Nekem az egyszemélyes és a tesó kocsi is graco. Nagyon szeretem. Nem nagy, jó minőségű és strapabíró. Én nem vettem külön sportkocsit és mózeseset sem. Nekem tavaly egy szem babakocsija volt Dórinak, a graco és most is azt használnánk, ha nem lenne Bence. De ma pl. Bence utazott abban, Dórika meg már elkezdett motorozni. Ha csak a közelbe megyünk (pl. játszótér, Emese edzése, már nem viszem a tesó babakocsit). Szóval egy a lényeg, szerintem a graco nagyon jó babakocsi és kitart simán, amíg babakocsi kell!

Felicia: örülök, hogy ki tudtatok kicsit mozdulni Dáviddal. Biztos ari lehetett, ahogy a motorért küzdött! :)

Én szombaton az állatkertben már bekentem a piciket és Emesét is naptejjel, a kilátszó testrészeket. Én mindig 40-50 faktorosat veszek. De nem mindig márkásat, volt már avonos és rossmanos is, és teljesen jó volt az is. Égés még nem igazán volt (Emesénél egyszer-kétszer előfordult, de nem a krém hibája volt. Inkább, hogy nem lehetett kiparancsolni a vízből).
Nyáron egész nap kenni kell őket, amíg le nem megy a nap, kb. 6-ig. De a legszerencsésebb, ha 11-15 óra között nem mentek ki velük!

Zsófi: hogy van Benedek?

Nekem jobban a kicsik, Dórika még hörög (tüdő), meg orra még ömlik, de sokkal jobban van. Azért még elég hisztis - nyűgös. Bence minimálisan beteg.

Irigy-irigy a holnapi talitokra! :( Érezzétek jól Magatokat!

Pöttöm: hogy vagytok azóta?

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

[quote="cs-andi"][ írta:cs-andicolor=red]Szóval akkor jelentkezési lap csütörtökre:

Barbi+férj+4 gyerkőc
Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi
Zsófi-Levi
Bucsek+2gyerkőc
sNiki+kommandósBarnus
Ritus+Zorka
Lei+Csabi
Ági+Lili
Mecsi+Áron
Pöttöm-Nonoka
Andi+Viki
Felícia+Dávid
[/color]
Vendég

15 felnött
20gyerkőc
:shock:
Vendég

16 felnőtt, férjem is jön... :D

Kép
felicia

Akarom mondani, inkább 21 gyerek... :lol:

Kép
felicia

jó reggelt!

Szilvi, köszi a kérdést, olyan, mint, aki nem is beteg, de ma még megkapja az utolsó adag gyógyszerét, aztán várjuk a hatását. Remélem, hogy végre elmúlik ez a makacs fülgyulladás... :(

Felícia, a cd-t tegnap feladtam postán! Remélem, hogy megérkezik épségben! ;)

nagyon jók a sapis fotók! Beninek is van egy örökölt sapija, amit imádok rajta, meg vettünk a Tesco-ban is édes lehajtható hátút, hogy a nyakát se tűzze a nap, de rendszerint lekapdossa magáról...

lányok! jó találkozást nektek mára! érezzétek jól magatokat! lélekben mi is ott vagyunk Benimmel! :'( :'( :'(

(már 2. napja nem kel fel éjjel 2 körül... csak 4-1/2 5 között, akkor meg már jön a nagyágyba és szundizunk tovább! :oops: )

sophie27

ja, Julcsi, majd számolj be, hogy tetszik a babakocsi! amúgy az tényleg hátránya az ilyen kis kocsiknak, hogy kicsi a pakolós része, de ez van! :)

sophie27

Zsófi: nekünk nagyon bejött múltkor Emesénél és Dórinál is a GARASONE fülcsepp. Receptes. Naponta kb. 3-4 szer csepegtettem, Emese mást nem is kapott, és két-három nap alatt teljesen helyrejött. De Dórinak is nagyon jó volt. Itt olvastam a neten róla.

Mindenkinek jó szórakozást ma!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Mi is szívesen mennénk ma kopaszizni, csak kicsit körülményes a kijutás. Hordozókendőben nem bírom el Emmát egész nap, a babakocsink meg egy tank, és kicsit nehéz így eljutni BKV-val a gátig. Ha esetleg valakihez be tudnánk társulni valakihez, aki jár mifelénk (Hősök tere, Nyugati pu. ), akkor tudnánk menni! Ha nem, jó gátazást nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sushy 2009.04.16 08:26-kor.

sushy

Jó talizást Nektek mára, olyan jó, hogy ennyien lesztek :) irigy-irigy :wink: Vigyetek sokan fényképezőgépet :!:

Zsófi, tegnap csak kb negyed óra volt a séta, mert Eni már álmos volt, úgyhogy ma lesz hosszabban kipróbálva a kocsi. Majd beszámolok! Hát igen, a pakoló része inkább csak arra jó, hogy egy kis takarót, textilpelust, ilyesmit rakjon bele az ember, vagy egyéb könnyű dolgokat. De mondjuk szatyrot talán lehet a tolókarra akasztani, csak nem tudom, nem terheli-e meg nagyon a kocsit...

yuyu79

Anna, Neked eddig se volit vonalzód?

Írj, ha már tuti, hogy jöttök jövő szerdán, meg hogy mettől meddig lesztek itt.... szerintem párom is szeretne Veletek találkozni kicsit, mert érdekli ez az Erzsébet szálló-dolog...

yuyu79

Sziasztok!

Enikő: megnéztem most a 8 hónapos Eni fotókat... hát hallod, nem semmi ez a gyerek! Én még ilyen alvópózokat nem láttam! :) ESZMÉLETLEN!!!! Ari.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Julcsi, okés, várom! ;) amúgy én szoktam pl. pelenkázó táskát akasztani a karra, semmi baja nem lett eddig!;)

Eni tényleg eszméletlen... :)

Szilvi, a lányok vonalzóján miért van olyan érdekes helyen a kis katica, illetve kutyus? én azt hittem? Én eddig azt hittem, hogy a két szám közé teszi, ami felé éppen tart a gyerkőc... Bencénél kb. jó is! Nem?

Anna, Emma még mindig nagyon édes! Amúgy Ti gondolkoztok azon, hogy kullancs féle oltásokat beadattok Emmának?

van még olyan baba, akinek nincs foga!? :shock: persze rajtunk kívül? :)

sophie27

Sziasztok!

Enikő hozzászólásomat persze Julcsinak címeztem! :)

Zsófi: én sem értem vonalzómat. Pedig alatta az éves leírás megfelel. Bencéé jó. Nem értem! Volt valakinek ilyesmi tapasztalata?

Nekünk (Bence) sincs még foga. Pedig már 5 hónaposan azt mondta dokinőnk, hogy szerinte pár hét. Rág ezerrel, ömlik a nyála. De ezzel nem kell foglalkozni. Mindig azt mondják, minél később jön ki, annál egészségesebb. Emesének 7 hónaposan jött ki az első, aztán lassan jött a többi is, Dórikának tavaly extra későn, 11 hónaposan jött ki az első (jó, akkor már pánikoltam) és utána rohamtempóban. Már 16 foga van. Az első 1 héten 4 jött ki neki egyszerre. És nagyon szépek neki! :) Bencénél már ezért nem aggódom, mikor jön. Úgyhogy nyugi, Benedeknek sem kell protézist rendelned! :)

Az előbb összekötöztem egy jókora halom újságot, mert ma újsággyűjtés van a suliban Emesének. Most vasalok, aztán kettőre megyünk a csajért.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Hazaérkeztünk. Mi nagyon jól éreztük magunkat, kb. 40 percre van tőlünk a Kopaszi, egész közel. Dávid már a kocsiban bevágta a szunyát, de én is elfáradtam a jó levegőtől. Felteszem a képeket, bár nincs sok és mivel párom fényképezett zömében, szinte csak bennünket... :oops:

Kép
felicia

Kép
Apával a játszótéren.

Kép
Ebéd után édes a pihenés.

Kép
Teperek ezerrel.

Kép
Anya elkapott.

Kép
Elég bejövős a kiscsaj, vajon megharagszik a mamája, ha megpuszilom?

Kép
felicia

Felícia, nagyon jók a képek! ;) Látom Dávid rástartolt Málnusra! :)

remélem a többiek is felteszik majd az általuk készítettet!

sophie27

De jó nektek, hogy enniyen taliztok! :?
Jók a fotók Felicia! Ugye jól látom, hogy Peg Perego babakocsitok van? Asszem a miénk is ugyanilyen, mármint a kölcsönkocsi...

Mi most indulunk a városba csvaarogni. Délelőtt siekrült eltörnöm a műanyag orrszívót, úgyhogy be kell szereznem egy másikat :(

panna1

Zsófi! Köszi a cd-t, holnap szerintem meg is kapom!
Panna! Igen, Peg Perego, tesómtól kaptuk, ott 2 babát már kiszolgált, de semmi baja, és marha sok mindent lehet pakolni az alsó csomagtartóba :wink:
Szombaton megkapjuk tőle a másik, sport babakocsijukat is. Az könnyebb, de kevesebbet is lehet a hálójába pakolni.

Kép
felicia

Sziasztok!

Jó volt ma látni Benneteket, bár igaz ez a 10 perc nem volt túl sok....majd legközelebb. mi végig azt hittük, csak Csandiék vannak ott és ők beültek az étterembe, ezért nem jöttünk, mert nem akartunk benn csücsülni a játszótól messzebb.... :oops: Nagyon sajnálom, majd legközelebb szemfülesebbek leszünk, vagy átszóltok. :wink: :roll:

Gyerkők meg még szebbek mint a képeken, mindenki büszke lehet, de tényleg!!!! :wink:

Barbi, Felícia örülök, hogy végre személyesen is megismertelek Benneteket!

Zsófi, szuper módon alszik Benid.

Lei, nagyon köszi a képeket, aranyos vagy.

na, mára ennyit engedett a Kapitány úr!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi a bóbokat ;-) Én is néha úgy mosolygok rajta, hogy hogy tud elaludni...

Jó lehetett a tali... képeket, még, még :!: Zósfi, akkor elkerültétek egymást, vagy mi? :cry:

yuyu79

Sziasztok!mi még úton,épp most szeljük át Paksot, szia Julcsi :D

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!mi még úton,épp most szeljük át Paksot, szia Julcsi :D

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Én is rakok fel néhány képet. Sajna nem sok mindenkiről tudtam csinálni, mert mint Zsófi írta egy ideig máshol üldögéltünk, aztán mire átsétáltunk a többiekhez már dél volt, úgyhogy a kisfiamnak ebédet kellett szerválnom, ami nem volt egy gyors menet. Mire végeztünk a többiek ültek be ebédelni, és sajna nekik sem volt rövidebb :( Aztán meg már jöttünk haza :( Szóval bocs, hogy nem lesznek túl változatosak az alanyaim a képeken :)
Örülök hogy láttalak benneteket személyesen. :wink: Remélem még lesz alkalmunk találkozni máskor is.
Barbi: jól elvoltak a gyerekek együtt :wink:
És akkor a képek.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
bucsek

Sziasztok, szerencsésen megérkeztünk :)
Annyira, de annyira jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen, nagyon jól sikerült egy nap volt, sajnos a fényképező itthon maradt, így mi képeket nem tudunk tenni, de nagyon jó volt a hangulat és mindenki nagyon aranyos volt, szóval köszönjük!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Végre eljutottunk egy talira... Talán ha szóltatok volna, hiszen tudtátok, hogy ott vagyunk... Azért jól éreztük magunkat, de jó lett volna a többieket is megismerni.

KépKép
jazmin2005

Andi: ha adsz egy e-mail címet elküldöm a többi képet is Vikicáról :wink:

Kép

Kép
bucsek

KépKép
jazmin2005

sziszka, szilvia.szabo -val kezdődik az emilcímed?mert küldtem ide ikea hírlevelet, pont most jött az új kertibútoros... :wink: ha még nem késő :roll:
jó kis nap volt, jók a képek is és várjuk a többit is :P
Vendég

Szia Andi!
:D :D :D Nem én vagyok a Szabó, én Tegzes vagyok, és tegzes.szilvia-így kezdődik :D :D :D Egyébként nem késő, mert az Ikeáig el sem jutottunk :) Addigra Málnus kipurcant, majd legközelebb :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

jázminandi,én ezt nem értem, bocsi, de nem mellettetek jöttek el a többiek a sétányon?
én azt hittem itt már mindenki ismeri egymást...én késöbb csatlakoztam a fórumba...

sajnálom, ha valami kellemetlenül alakult én csak próbáltam segíteni a leszervezésben amennyire tudtam, de nagyon nehéz ha nem mondja el mindenki az igényét amihez alakítható esetleg a program.
Vendég

szisz, elment akkor ide is oda is :D
Vendég

jó reggelt!

jelentem tegnap megkapta gyermekem az utcsó adag gyógyszert, most már jöhetünk, mehetünk! :( kár, hogy nem sikerült ez a procedúrát csütörtökig letudni! :(

Aproo, köszi. ma már újra keltünk 2kor... :( ;)

nagyon jók a képek! remélem, hogy lesz még több is! és milyen szép időt fogtatok ki!

Cs-andi, a Szabó Szilvi a RizsiSzilvi! ;) szerintem!

na. most megyek, mert gyerek nem nagyon van el a járókában... ezt is megunta mostanra!

Aproo, ma talizunk az oázisban? és Andi, veletek is?

sophie27

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a képek. És milyen ügyesek a babák! Már úgy várom, hogy Emma is üljön, vagy másszon! De annak is eljön majd az ideje :wink: . Legközelebb remélem mi is tudunk csatlakozni!

Zsófi - Emmának sincs még foga, és nem is tűnik úgy, hogy hamarosan ki akarna bújni. Mondjuk a tornán van egy nálunk 2 hónappal idősebb kisfiú, és még ő is fogatlan :shock: :D .

Kullancs - hát igen, Emmát be kéne oltani, amennyit kirándulunk. Nem emlékszem, írtam-e, de a múltkor egy picit piknikeztünk egy hegycsúcson (sok más emberrel együtt), és a ledobott hordozókendőből 18 kullancsot szedtem ki, a pokrócot meg ki kellett dobni, annyi volt benne :( . Szerencsére nem mászott belénk kullancs. Gyereknek úgy tudom 1 éves kor alatt nem lehet beadni az oltást, és én sem kaphatom meg, amíg szopizik. Szóval marad az alapos, többszöri átvizsgálás, kullancsriasztó szpré, és szükség esetén a kullancscsipesz.

Julcsi - Szerdát még nem tudom, talán ma beszélek a főnökömmel. Nem biztos, hogy a párod bejöhet az építési területre, de ha vannak kérdései, szívesen válaszolok (megpróbálok :) ). Eni tényleg hihetetlen pózokban képes aludni :D

sushy

Sziasztok!

Köszi a biztatást lányok! Nagyon szépen javul Hanna szeme.

Szuperek a talis képek. Ilyenkor picit irigy vagyok! :)

Zsófi:Köszi a teás infot. Ezentúl akkor én is más hígításban csinálom.

Ma megint alig bírok a kiscsajjal. Lehet emiatt a nyomi idő miatt van. Megint nem jó neki sehol... :( Mindjárt le is megyünk sétálni, de azt hiszem csepereg az eső.

Tegnapi méreteink: 7940 g és 68 cm.

Nem tudom megint mi lehet a vonalzómmal...... :( Szilvia látom neked sem az igazi!

Cs.

Kép

Kép
csimby

Zsófi! Mi megyünk, illetve Apró is azt mondta tegnap, h jönnek. Örülök, hogy végre letudtátok a betegséget.

Kaptam mailben egy aláírásgyűjtőt a gyed lerövidítése ellen. Nekem most nem sikerült aláírnom, errort írt ki, de berakom a linket:

http://www.petitiononline.com/gyed01/petition.html

KépKép
jazmin2005

Jaj de király lehetett ez a piknik! Én is irigykedek ám rendesen!

Ma beugrottunk dokinénihez sinlac receptért és sutyiban megmértem Rékát. Hát 74 cm tuti van, itthon meg pucéran mérem esténként, most olyan 8900körül van. De már volt, hogy elérte a 9 kilót is.

Teát én nem adok Rékának, csak vizet iszik a szopin kívül. Abból viszont napi 1-1,3 dl-t. Nagyon ritkán (kb 2 hetente) kap egy kis gyümilevet, de azzal pohárból próbálkozunk, így sok nem jut a pocakba :lol: . Tegnap át kellett öltöztetnem fürcsi előtt egy órával, mert a a fél oldala elöl-hátul barackleves volt. Hát nem viiselte túl jól. Ment a hiszti, aztán keserves forgolódása közben bekoppantotta a fejét az asztallábba. Utána meg azért volt bömbi. Van most szép kék foltja a homlokán. :lol: :cry:

Lassan kikecmergünk a náthából is talán, már nem kell félóránként szívni az orrát :?
Jó, hogy mondjátok ezt a kullancsos dolgot. Nekem eszembe se jutott. Hát akkor marad a riasztó-spray.

Felicia! a mi kölcsönkocsink 3 gyereken van túl, igaz a harmadik ritkábban használta, mert csak utazásokkor vitték magukkal. Eddig mi is csak úgy használtuk, de most már csak ez maradt. Azért a miánken már érződik a használat. Vagyis gondolom új korában stabilabb volt.

Járóka Tényleg! Ti használjátok még egyáltalán? Mi nem nagyon. Mondhatni nagyon ritkán. RÉka 10perc után üvölt benne. Még délelőtt, ha jó kedve van csak-csak, de délután-estefelé már reménytelen, hogy belerakjam, mert nyűgös és ordít, hogy korlátozom. Ilyenkor a hinta a favorit. Abban fél órát-órát elvan még nyűgösen is.

panna1

Sziasztok!

Örülök, hogy jól alakult a tali. Most végül is volt olyan, aki nem találta meg a másikat?

Kullancs: én a két lányt mindenképp be akarom most oltatni, Bencét amikor meg lehet. Én is 1 éves kortól tudom. Volt osztálytársam 6 éve lyme kórban halt meg, kullancstól! :(

Járóka: nekem elvan benne Bence, elég nyugis kölök. Egyedül is, de ha Dórit beteszem, még jobban. Mostanában néha hárman együtt fürdenek. Bence visong örömében! :) Egyik nap úgy ültek, hogy elől Dórika, középen Bence, hátul Emese! Olyan édesek voltak, mint egy kis husos szendvics! :)

Nemrég hoztam haza suliból Emesét. De lassan indulunk is tovább, ötkor kezdődik a helyi mekiben egyik osztálytársának buli. Mindhárom gyerekkel megyek, aztán apa jön értünk majd. Holnap meg moziba viszem Emesét. Kettesben akar velem lenni. Édes szívem! :)

Jó hétvégét mindenkinek!

Betegeskedőknek jobbulást!

Zsófi: örülök, hogy meggyógyult Benedek! Enyémek még szüttyögösek. Állandóan ömlik az orrukból a takony.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Mi is jol ereztuk tegnap magunkat es tenyleg nagyon klassz ido volt. Megismelhetnenk maskor is, valamikor elmehetnenk a Varosligetbe is.

Ime par kep:
Kép

Kép

Kép

Kép

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Hát irtóra röstellem magam, elküldtem e-mailon a babanetnek, hogy lesz babás felvonulás, fel is rakták, ahogy látjátok, de a 2 évvel ezelőtti felvonulás linkjét tettem be :roll: :( :(

Szóval vasárnap a Kodály köröndnél van gyülekező, 15.30-kor. A többi stimmel. Van kedvetek jönni? Utána piknikezhetnénk a ligetben! Állítólag egész jó idő lesz.

sushy

Már ki is javították! Szuper!!!!!!!!!

Képzeljétek, egy barátnőmtől megtanultam hordozókendővel a hátamra felkötni Emmát! Bár 3x lehányt, a próbálkozás sikeresnek mondható. Legközelebb majd nem szopi után csinálom :D .

Nem tudom, van-e rajtunk kívül még olyan béna szülő, aki 8 hónapos koráig sosem nézte meg a babáját hátulról meztelenül. Hát mi most láttuk először így, mikor a hasára fordítottuk a kádban. Annyira édes kis popsija van :D :D :D , hogy lehet, hogy ezt eddig nem vettük észre?
Kép

sushy

Az hogy lehet, eddig csak héton fürdettétek Emmát? ;-) Mi mindig hasra szoktuk fordítani, most meg már nem is akar a hátán maradni...

Párom volt már egyszer valakivel az építési területen, de kérdései biztos lesznek, mert olyan fajta ;-)

Tényleg nagyon cuki a kis popója :-) És megint mekkora a haja!! A vonalzós kép is nagyon tetszik!!!

Jók a talis képek is, de jöhet még több is, ha van ;-)

yuyu79

Mármint Enikőt szoktuk hasra fordítani természetesen:-D

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: