A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="evilany"]V írta:evilanyennék 2 dl-es pezsgőt holnapra a házassági évfordulóra szerintetek ihatok egy fél decit?

azért az mennyire komoly lenne, ha holnap megszületne Tomika! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Évi, nekem most olyan, hogy görcsölök, közben majd leszakad a derekam. De a pici is eléggé mozgékony, ami miatt azt gondolom, hogy jósló, hisz ellenkező esetben ő nyugiban lenne , nem?

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"] írta:babaimadovi, nekem most olyan, hogy görcsölök, közben majd leszakad a derekam. De a pici is eléggé mozgékony, ami miatt azt gondolom, hogy jósló, hisz ellenkező esetben ő nyugiban lenne , nem?

Katus mocogott folyamatosan szülés alatt is...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jaj Babaimi drukk neked,én nem tudom kell-e mozognia vagy sem,de nekem meg nem nagyon mozog és még sem szülök,görcsölök én is egyfolytában de,ha derékba sugárzik az biztató úgy tudom mérd és nézd az időt és ha erősödik akkor :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Nah megyek meg fürdöm és jövök még vissza,izgulok most már Babaimi drukk,de jó lenne ha elkezdődne!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Babaimi,ha meleg vízre,sétára,mozgásra nem szűnik,sőt erősödik és sokasodik,akkor nem jósló.
Nekem csak jóslók vannak,cirka 20 percenként :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok.

Vagyok, egyben, ahogy Bévi is írta... :-)

ma vendégeink voltak, folyamatosan, így nem nagyon voltam netközelben...

Egy árva görcsöcske sincs, egy icipici jóslócska sem. Mocorog is Eni, szóval...
Holnap megyek dokibácsihoz, kíváncsi leszek, mit mond majd...

Most megyek is, elfáradtam. TV-zek egy picit, és alcsika... Hátha hajnalban... :-) Persze nem valószínű, csak reménykedek... ;-)

Jók legyetek, holnap megpróbálok jönni és visszaolvasni-reagálni...

szilvás76

Évilány, ez is kb.20 perces, de most beleültem 38 fokos vízbe, majd zuhival fejeztem be és javult a helyzet.

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvás, enyim dokinak ma járt le a szabija, holnap este 7-re megyek hozzá (elvileg) a magánrendelésre ctg-re.

babaimádó
Kép
babaimado

Akkor még várnod kell... :? a doki nekem azt mondta olyannal menjünk be ami 7-8 perces és legalább 1 percig tart...olyanom még nemigen volt..de a Te dokid amit mondott,az a szentírás :wink:

Na eldőlök én is...
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ahogy írtam, nekem tegnap 2-3 órán át kitartottak, és se sétára, se ülésre se semmire nem múltak, sőt egyre erősödtek és sűrűsödtek, aztán 2-3 óra múltán úgy elmúltak, ahogy voltak... Pedig aztán 5-6 percesek voltak és már azt beszéltük, mikor induljunk a kórházba... :( :( :cry: :cry:
Most is érzem, hogy görcsöl a pocim alja és tiszta kemény, de én már nem örülök előre, tegnap is előre örültem, hát el is múltak... :(

Na vacsizunk, aztán fürdés és alvás. Holnap meg 10re megyünk nst-re, amit azt hittem már kihagyunk... :(

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat!

És Babaimi: ++++++++++++++++++++++++++++ remélem neked nem múlnak el, mint nekem :(, és jó hírekre jövök holnap. :)

Kép

Kép
barbcsi

[quote="limo73"]C írta:limo73sillag!.....Pedig ma reggel közöltem csemetémmel, hogy hahóóóó augusztus van, de fütyül rám!
Akartam már kérdezni, megkaptátok már a TAJ kártyát?

megkaptuk...apa szerdán volt anyakönyvit csináltatni és hétfőn már meg is jött a taj illetve a lakcímkártya...gyorsan ment

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
Mesélj! Hogy telnek a napjaitok?????,

Köszönjük...elvagyunk :)
Próbálunk szopizni...nem igazán megy...de valamit szopizik a nagyságos úr...viszont megeszi az adagját tegnap óta (70-80ml)
Bukás már nem mindig van...úgy néz ki szopipárna is beválik :wink:
Tüneményes baba...nem tudok betelni vele :D
Ma voltunk sétálni...Jó nagyot aludt Gergőm a levegőn :)
Röviden most ennyit... :)
:oops: :wink:

és az ígért képek :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Pécsi csajszik!
Apás szülésnél a párotok még OKLEVELET is kap :wink: :D :D

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

elég későre jár...eltűnt mindenki :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag Gergő gyönyörű és olyan kis cuki pofikat vág!!!!!

Kép
bévi

Nekem is feszít és nyílallik Lili feszíti magát eddig meg sem akart mozdulni,már megint csuklott,alul felül feszít kemény a hasam és szurkálódik az egész hasamba,holnap 2010.08.02 lehet hallgat rám és a kedvenc számaimat választja szülési időnek!!!!

Kép
bévi

Bévi köszike :D

Lili szófogadó kislány...lehet bevállalja a kedvenc számaidat!Én szurkolok nektek!!! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megyek...elteszem magam éjjelre... :D etetés idő jön-aztán hájcsika :D
Mindenkinek szép álmokat!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Évi! Nem akartalak ijesztgetni, ha az kell, hát az kell, és minden rendben lesz. Én csak azt próbáltam hangsúlyozni, hogy "csakúgy" nem érdemes! Különben szerintem a dokid is azért vár, mert ha megindul, és akkor csinálja a császárt, akkor már készült rá, kapott azokból a hormonokból, stb, és sokkal jobban alkalmazkodik, mint amikor ő még bent pihizik, és pár perc múlva kint van! Nyugi!
KÖsz a táblázat javítást, nem volt sürgős, csak nem emlékeztem, h elküldtem-e. :)

Feszítés-nyilallás: én is csatlakozom, lehetőleg a legváratlanabb pillanatokban!

Holnap megyek ctg-re, meg a dokimhoz is, remélem minden OK lesz. Majd jelentkezem.
claire

Vizesedem, nem kapok levegőt,nem vagyok jól. Görcs semmi.
Pocak keményedik állandóan...
szilvi35

Gergő és Katus képei egyszerűen tündériek :)

Szilvi szegényke sajnállak polcold fel a lábad talán jobb lesz borogasd is be picit én úgy szoktam beválik legalábbis nálam
Vendég

Ha már a gyomorégéstől nem tudok aludni, akkor gondoltam jelentkezek. "Csak" jóslók voltak végül. :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Csillag, nagyon cuki a Kisfiad!

babaimádó
Kép
babaimado

Nekem a sok víztől, amikor nagyon vizesedtem 2-3 hete nagyon fájnak a kezeim. Olyan, mint az ízületi gyulladás. Azóta a bal csuklómon van egy kemény kis kinövés, ami iszonyat fáj. Olyan, mint ami azoknak szokott lenni, akik sok írással megerőltetik. Mozgáskor "beakad" és vissza kell mozdítani és kattan. Nem tudom, mennyire érthető, amit írok. Persze a háziorvos szabin van..a helyettesítést meg hagyjuk..Krémezem levendula krémmel, borogatom, fáslizom, semmi..

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt csajócák!
Még mindenki egyben van? :oops:

Ircsi!
Katus is egy-másfél hetesen emelgette a fejét és forgott?
Iszonyat Gergő miket tud művelni :oops: :)
Kis izgő-mozgó...tényleg tekergő :D
Ekkora erő egy ilyen pici emberkében :shock:
Annak idején Laca és Fanni nem csinált ilyeneket.
Mivel a bukások miatt megemeltük a fejrészt a kiságyban (10cm-el) gyermekemet állandóan a kiságy végéből szedem össze :D :)
Haláli egy pasas :D
...és amilyen kiscica hanggal tud rendelkezni :) :oops:
Nálunk is megy az:
-eeeeeeh...
-jaaaaaj...jaaaaaaj...
-ejeeeeee
és a
-leeeeeeeeeeeeee :)

Tündériek amikor ezeket nyomják :D
Tényleg nem lehet velük betelni!!!

Istenem de régen is volt Fanni ilyen pindúrka! (10év hosszú idő) :oops: :wink:

Remélem mindenki jól van!
Vizesedéseket,görcsöket sajnálom...de kitartás...tényleg nincs sok vissza csajok!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbim!

Mi újság van felétek?
Gyerekekkel minden rendben?
Párod?

Bocsi de nem tudtam több tizen oldalt végigolvasni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok. Jót aludtam, és MOST SINCS SEMMI. Ez van... Ma doki bácsi (vizsgál is) holnap front... Együtt a kettő hátha.... :-)

Látom, máshol sincs új baba.... Csillag, gyönyörűűűűűűűűűűűűű

szilvás76

Jó reggelt

Kép nincs új baba a láthatáron? :wink:

Csillag,nagyon szépek vagytok!! És a ház hogy áll?
Oklevél nekünk nem jár majd,de majd csinálok neki olyant hogy kibírta a 9 hónapot :lol: :lol:
TAJ kártya hamar ment,remélem nekünk is így lesz.

Hajnal 2 kor ébredtem arra hogy megfulladok,na átcuccoltam a nappaliba,egy órát alukáltam ülve aztán ismét le tudtam feküdni :? nagyon car volt. Mértem vérnyomást de az 120/86. Úgyhogy Szilvi35 együttérzek :(

Vanilla már gondoltam, rád hol lehetsz!

Babaimi,hát,az is valami(jósló)segít nyílni,tágulni...

Nekem is fájogat szinte egész nap,húz,nyom,mensi görcs,hol ez hol az...

Claire,igen gondolom ezért vár a dokim.Kiváncsi vagyok este mit mond.

Ma van a házassági évfordulónk! (ajándéknak kérnék egy babát)
Kaptam egy szép ajándékot már:

Kép

jelképezve hogy hamarosan hárman leszünk!
(szeretem ezeket a szobrokat)

És a nappali ilyen lett a szőnyeggel:
Kép

Tegnap késő este még a pihenőszéket is összeraktuk hogy hátha az hiányzik,de... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.02 06:51-kor.

evilany

Jó reggelt!

Csillag! Gergő nagyon szép, igazi kis pasis :) :) :)

Jobban vagyok, bár reggelre a jobb kezemet nem tudtam ökölbe szorítani, sőt ökölbe zárni sem. Természetesen semmi bajom, mostanában estére leszek vacakul mindig :( ...
Szép napot Mindenkinek! És jöjjenek azok a bébik.....
szilvi35

Babaimi,kezed: :( :(

evilany

Evilany! Szép a kégli (nem valami rokkeres :wink: ) !
Hát ez a nemlélegzés elég szörnyű. Nem is értem miért... és amikor elaludnék, arra riadok fel, hogy nem kapok levegőt.... Gondoltam arra is, hogy lehet szorongás az oka. Mindenképpen rossz. Persze a kicsi is ott van és a meg-meg keményedő méhecske is nyomást gyakorol konkrétan, amikor keményedik előfordul, hogy még a fülem is bedugul. Reméljük, hogy már csak órák kérdése!!!
szilvi35

Szilvi,milyen kéne legyen,fekete,metál rajzokkal és koponyákkal? :lol: :lol: :lol: hát még a mesesarok mennyire nem rockeres :lol: :lol:

Igen,én is úgy ugrok fel fektemből,hogy huhh megfulladok :(

evilany

Igen!Igen! ... és szájból vér csöpögős csontvázakkal, meg zombik is... :wink:

Nem szeretnék okoskodni (de megteszem :)) , de ez a felriadásos történet szorongásos "rohamoknak", de ha nem is rohamnak, de szorongásos állapotnak is megfelel. Meg egyébként is érthető, hiszen megyünk szülni és mindenki saját maga szerint dolgozza ezt fel.

Részemről gondoltam a szorongásra... Nálad persze nem tudom mi a helyzet... ez a "fulladástól való félelem" irracionálisnak tűnik.... Persze tök mindegy, ha úgy érzem megfulladok...
szilvi35

Szilvi,nemtom,tény hogy izgulok,meg sokat álmodok a babáról..
De lehet,hogy elnyomja a nagy ereket is alvás közben...passz.

evilany

Évi, boldog házassági évfordulót! hosszú még a nap, bármi belefér, mondjuk a pezsizés után egy kisbaba! :)

kitartást lányok! átérzem, hogy min mentek keresztül, egyébként az alvás tegnap nálam is nagyon durva volt. lefeküdtem és a gyerkőc mindent nyomott, amit lehetett, szóval nagyon kellemes volt. aztán még ücsörögtem a wc-n kicsit, semmi eredménnyel, aztán nagy nehezen elaludtam!

szép napot, és sok babát mára!!! :)

sophie27

Sziasztok!

Évi: nagyon boldog házassági éfvorudlót kívánok!!! Tomika: ma megszülethetnél :) apa és anya nagy örömére :)

Mindenki lassan a finish-ben, nagyon vigyázzatok magatokra!!

Remélem mindenki hamarosan csodaszép babafotókat fog feltenni, mint Ircsi meg CSillag!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évilány, azt hittem, amjd te babával jössz reggel...2-kor chatelhettünk volna..te a fulladásról, én a gyomrégésről:))) Na, de akkor is kibírjuk!!! BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Szerintem a Babácskátok nyom felfele mindent, rekeszizmot, szívet, tüdőt... Gondolom, ez lehet... De a dokinak érdemes lenne du mondani a légszomjat, de ha a vérnyomi most jó, akkor szinte tuti a helyhiány az ok...

Én aludni most jól tudok, baba nem nyomja azt a pontot a keresztcsontomnál, így a derekam sem fáj...
Csiga vagyok, meg amikor elindulok, feszül minden, amúgy okés.

...papíron holnap kellene szülnöm... :roll: Egyelőre semmi jelét nem tapasztalom.

szilvás76

Frankó a szőnyeg és nagyon jól néz ki a nappali!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvi35,gondoltam rá h.bekapcsoljam a gépet :)

Szilvás,igen,ezért mértem vérnyomást,de az jó volt...Te is ma mész dokihoz nem?

Szőnyeg:na ezt könnyű lesz porszívózni,ebben reménykedünk!(bambusz)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.02 07:22-kor.

evilany

Évi, boldog fordulót!!! :-) De szép ajándék lenne... :-)

szilvás76

Ma mindenki dokizik? Várjuk a híreket. Én este 7-re megyek.

babaimádó
Kép
babaimado

Danubius: szulesrol beszelnek... 8 napot tulhordta a lanyka, amjd 15 órat vajudott, majd aztan csaszar...................ááááááááááááááááááááááááááááááááá :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi, tényleg, lehet, hogy alváskor elnyomtok vmi nagyobb eret is... Attól lehetsz rosszul símán!!!!

Már nincs sok csajok, valahogy nemsokára mindenki babázik!!! :-) Kitartás...

Én 5-re megyek ma, méhszájat is néz, bízom benne, hogy a fronttal együtt elég lesz, és beindul valami...:-)

szilvás76

Nekem folyamat fáj a a hasam ma,finoman,remélem jelent valamit :wink:

evilany

Szilvás,megvetted már a kosár csokit? :lol:

A pénzt más is a 6 hetes kontrollon adja oda? (nem késő...?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.02 07:33-kor.

evilany

sziasztok szép jó napot

Lányok nekem Bencike egész éjjel a bordáimmal játszott úgy fájt alig aludtam :( ilyent nem csinált hogy a bordákkal szórakozik

Évi Boldog Évfordulót !

H osszú házasságok titka,
A zt gondolom, nem is ritka.
Z eng az ének, fut az élet
A hogy telnek hosszú évek.
S zámoljuk az élményeket
S orsunk nem mindig kényeztet.
Á téltünk már jót és rosszat,
G ondoltuk, csinálunk jobbat!
I dõ telik reménykedve

É s bízni kell az életbe.
V agy a sors most lazít, ha hó,
F el, - le, hintázik a hajó
O lykor kikötõt keresünk,
R endben, kicsit megpihenünk
D erûs élet, szépgondolat,
Ú jabb szép éveket hozhat
L egyen könnyû már az élet,
Ó vni kell a szeretetet
R eceptbe még nincs meg írva,
A boldog házasságok titka.
Vendég

Köszönöm a jókívánságokat! :wink:

evilany

Lányok ezek a babák nem akarnak kijönni úgy látom :? Pedig már jó lenne :(

Most képzeljétek el ha nem születik meg 6.-áig még ráhúznak 10 napot ugye akkor hogyan viszem a nagy fiamat 17.-én műtétre a Heim Pál klinikára ??? :shock: :? :(
Vendég

Komolyan mondom sík ideg vagyok ez miatt :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: