A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Aprooka: nagyon édes a kollázs Leviről! Nagyfiúsban nyomja!
Most Bence a 80-as ruhákat hordja, de van már neki 86-os, van amelyik teljesen jó belőle (pl. body, rövidnadrág). Hosszú farmerben is olyat vettem most neki, c&a-s, mert alul fel kell ugyan hajtani belőle kettőt, derékban meg állítható, így bízom benne, esetleg még ősszel jó lesz. Bár ki tudja.... Végül is teljesen érthető, hogy ekkora ruhát hord, azon filóztam, mert az egy kilóval nehezebb nővérkéje (igaz, 10 centivel hosszabb), 92-est.

Jó lehetett ez a tojáskeresős móka. Szeretem én is az ilyeneket.

Panna: persze, megérzik ők is a környezetváltozást, biztos ezért volt furi neki a pancsi. Lemaradtam a kérdéseidről, nem tudtam mindent visszaolvasni, de ha valamiben én is tudok segíteni, szívesen.

Ági: nagyon édes Lili! Tök arik, mikor így beszorítják a lábujjaikat a kapaszkodó reflex miatt. Ilyenkor mindig azt mondom Bencének, hogy kis majmom. Múltkor együtt fürdött Dórival a kádban, még ő is beszokta így szorítani, tök arik voltak, ahogy mindkettőnek így álltak az ujjai. A pancsis, koszorús kép is tök ari.
Nekem is kéne venni nyári kalapot Dórinak, csak sajnos ő már nem olyan, hogy megtűrje a fején. Most ari kiskendőt vettem neki a tescoban, ha elfelejtkezik róla, nem veszi le. Bence meg megkapta első (pamut) baseball sapiját. Majmos, cherokee. Tök ari benne!

Amúgy megvannak, most nem annyira komoly betegek, mint egy hónapja, de mindkettőnek kellett éjjel orrot porszívózni, köhögés csillapító kúpot adni. Dóri már nem zihál hál istennek, de sípol a tüdeje. Férjem már ki volt kattanva éjjel, mondja, hogy nincs isten, hogy megint betegek. Mondtam, igazad van, persze, de pont tegnap találkoztunk Emese bölcsistársával, meg mamájával (mama neveli). Egy kisfiú. Most ugye 8 éves lesz. Két éve rákja volt. Most jól van, de nagyon szomorú eseteket mesélt a mama, hogy a kórházban milyen eseteket láttak. Totál kikészültem a témában. Nem szeretek beteg felnőttről hallani, de beteg gyerekről még kevésbé. Mondtam apának, hogy ugye, azért ez a hörgőgyuszi, meg gégegyuszi nem is olyan vészes ezek után.

Hogy kicsit elüssem a szomorúságot. Az állatkertben bementünk a gollira házba, ahol van olyan rész is, hogy üvegek választanak el a gorillától, van ahol ők bent vannak, van ahol kint (mi meg bent). Sehol nem láttunk gorillát, mondtam, hogy nem igaz, hogy nem lát a Dóri gorillát (szegény felállva várta az ablaknál). Ebben a percben, komótosan odasétált egy hatalmas gorilla Dórival szembe és leült. Kb. egy percig ott ült, nézték egymást, persze Dóri először megijedt, hátrahőkölt. De ne tudjátok meg, muris volt és ijesztő ahogy szemeztek! :)

Na megyek, Dóri szedi szét a lakást. Bence alszik, Emese is itthon van, holnaptól lesz suli csak.

Sziasztok

Szilvia

UI: apukád hogy van Ági?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nagyon szuperek a képek mindenkiről! :)
Hatalmasat nőtt mindenki!

Hát nekünk sajna a Húsvét nem telt túl jól. Nekem sikerült 8 hónap után mellgyuszit összeszednem, pont vasárnap reggelre lett lázam, na meg jól meg is fáztam valahol, tiszta takony vagyok. Virág is már 3 hete, de szerencsére a közérzete jó. Persze nálunk volt a Húsvétolás vasárnap, jöttek szüleim meg anyósom, így rám maradt a készülődés így betegen. Aztán tegnap meg Egerbe kellet menni a férjem családjához, hazafelé jó nagy dugóba kerültünk. Virág sztem jobban bírta mint mi! Szóval elég ramatyul sikerültek az ünnepek, pedig annyira vártam már! :( Ettől független azért próbáltam tartani magam, de ma csak pihi lesz, meg Virágot szeretném elvinni dokihoz.

Most megyek is, egy mosást azért bedobok mert muszáj. Igyekszem később visszaolvasni többet, addig is szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
dia123

Néhány Húsvéti fotó:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Nagyon csini Virág ebben az ünneplős ruciban. :D
Levi meg tényleg nagyon nagyfiús már. RÉka 74-80-as rucikat hord. És hétvégén megállapították a haverok, hogy nagyon nagy keze van. :D

Kath! Köszi az ekcémás infót, aanyos vagy, hogy szólsz!

Szilvia! Igazából csak olyan kérdésem volt, hogy sapit még mennyire fontos adni a gyerkőcökre,illetve, hogy ki hogy akadályozza meg, hogy a gyereke megegye a bogarakat, növényeket, ha kirakják őket a kertbe. Rékát egy pillanatra se lehet otthagyni, mert mindent a szájába töm...

panna1

Dia! Sajnálom, hogy nálatok így jöttek össze a dolgok! A mellgyuszi az elég vacak, remélem azóta már rendbejöttél! Gondolom Virág nem kelt fel a megszokott időben enni... De vigasztalljon a dícséret, hogy nagyon szép a kis családotok! :D

Itt elégé vacak az idő, nem süt a nap :cry:
Nekünk elég vacak volt az éjszakánk, RÉka sokszor kelt: hol a pukik miatt, hol azért mert nem kapott levegőt. Érdekes, hogy éjjel nem hagyta kiszívni az orrát, oltári nagy ordítás volt belőle, ami ma is tart még. Habár már javul a helyzet, néha nem tiltakozik az orrszipu elejétől a végéig. Remélem visszatér az, hogy majdnem vigyorog közben... Szegénykémnek nem lehet egyszerű. A fogak is kínozzák, meg most még ez is. De ahogy néztem, a két középső fogacska van kint, meg sztem holnapra kijön a 3. is fent.
Na megyek házitündérkedni, míg alszik a kis horkolóm...

panna1

Sziasztok!

Egy hete tértem vissza zugolvasói pozíciómba, mert februárban költöztünk, csak a Matáv február 24-i megrendelésünket április 6-án kötötte be :( . Másfél hónap telefon, tv és net nélkül :( ... 30 oldalt írtatok ezalatt, de már csak 10 van hátra :lol: , hétvégére utol is érlek titeket. Addig nem is akartam írni, de elértem oda, hogy hiányolt mecsi (naggyon-naggyon köszönöm), így bejelentkeztem. (Megint beletelt egy időbe, míg rájöttem a felhasználó nevemre :oops: .) A részleteket később (ha utolértelek titeket :) ).

Üdv
Judit

Kép
Kép
csutak33

Ági, köszi az infót, örülök hogy bevált a kocsi...Hol vettétek ilyen olcsón? És kupolás, vagy lapostetős? Itt Pakson 15990 a kupolás, amiről tettem fel képet. Én viszont azóta visszapártoltam a bébégohoz, mert találtam a neten szintén 15990-ért plusz postaktg., de ehhez lábzsák is van, és állítható lábtartós... 2 napon belül meg is kapjuk, ha minden jól megy :-D És a pelenkázótáskánkhoz is passzol színben, igaz, inkább fiús, kék-züld, de legalább jó lesz az fiú unokatesónak is (bár a narancssárga is jó lett volna ;-)

Nekünk jól teltek az ünnepek, de mi csak Pécsre utaztunk egyszer, amúgy helyben maradtunk...

Betegeknek gyors jobbulást, vigyázzatok jobban Magatokra... Rékának lehet hogy a fogak okozzák csak a betegséget, főleg ha több jön neki egyszerre, nem? Remélem hamar túl lesz rajta... Szilvi gyerekeinek is jobbulást, meg Diáéknak is!! Nagyon jók a képek, ki csinálta?

Levi képei is cukkancsok, meg Emese, Dóri és Bence is, illetve akit még kihagytam
:oops:

Enikő is növögeti már ki a 74-es cuccokat, de hát már 75 centi és majd 9 és fél kiló a picikém :-)

Húh, Bence is jó húsban van ám :-D

yuyu79

Judit, üdv újra itt! Képet is rakjál!!

yuyu79

Ja igen, Viki,Cintus és Lili is nagyon édes :-) Eni is szereti így felteni bárhova a lábát, mint Lili a 2. képen ;-) A kád szélére is kiteszi, meg a babakocsiban is úgyanúgy, mint Lili :lol:

yuyu79

Julcsi! Remélem jól választottatok, és bejön nektek a kocsi! Mi még nem veszünk mégsem, egyenlőre kölcsön PP-val nyomjuk.
Hát, szerintem ez most Yuyu tényleg egy jó kis nátha. Pici szörcsi előtte is volt, na azt a fogacskáknak tudtam be, de ez most nagyon durva. + én is tiszta dátha vagyok. Azért gyanakszok az autó-légkondira, mert idén kb most használtuk először. Vagyis mi. Apja már használja egy ideje, de a kcisikocsiban nincs. És most mozdultunk ki hosszabb útra mióta jó idő van. pedig fel volt öltöztetve a manó, meg sapi is volt rajta - amíg le nem tépte magáról- lehet hogy későn vettem észre a hadműveletét...

Réka is pakolgatja a lábait kifelé a babakocsiból. GYakorlatilag mindenhol van csak benne nincs. Egyszer megharapom az tuti :lol:

panna1

Sziasztok!

Újra itthon,de már legszívesebben mennék is vissza. Röviden: Nagyon jól éreztük magunkat anyóséknál, töki soha ilyen jól még nem aludt este 9-reggel 9ig ébredés nélkül vagy csak 2xcumihiánya volt.
egész nap a levegőn voltunk, kutyázott, autózott , bébikompozás előre még mindig nem megy csak hátra és oldalra vagy ugrálva előre :lol: :lol: , Zaba hegyek plusz kilók csak úgy pakolódtak ránk :oops: :oops: . Párommal moziba voltunk megnéztük a Halálos iramba címü filmet nagyon szupi volt!! Na és persze vendégség hegyek. Lefele menet megálltunk Zamárdinál a Balaton meseszép és tiszta!
Pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Képeket átfutottam mindenkit csak dícsérni tudok ezért nem is kivételezek ! :D :D

Beni meggyógyult már???

Jajj hát látom lesz kopaszi gátas tali hát lehet elmegyünk nem ígérem de ha jó idő lesz ott a helyünk, valaki tudja lágmányosi hídtól hogy jutok át Budára? Vagy csak sétálva?

Igyekszem még jönni ahogy lehet.

Ja egy kérdés mert nagy dilemmába estem. Párom unokatesója július vége aug.elején szül és megvenné a babakocsinkat a Gracot nagyot. Szerintetek érdemes eladni , persze addig használhatjuk csak hát annyira nem tudom utánna mennyire kellhet e még? Ti mit csinálnátok?

köfike
puszi

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
Minden kis lurkó meseszép! :wink:
Dávid kapaszkodva már úgy szlalomozik két lábon a bútorok között, hogy öröm nézni. :D
Viszont Ági írta, hogy Lili már tapsol meg integet, én hiába tapsi-tapsizok meg pápázok ezerrel, Dávid csak vigyorog rám, de nem csinálja... :( Vajon mikor jön el az ő ideje? Kicsit aggódom, hiszen ő már ha úgy vesszük 9,5 hónapos...

Kép
felicia

Halihó!

JAj, de szép rucija van Virágnak!
Mecsi, de édes bernipásztor. Pároméknál most nyáron "utazott vidékre". Nagyon nagyon csíptük, sajna a mi kutyink nem gyűrhető ennyire.
Sztem, ha még terveztek kistesót, akkor ne adjátok el, de ha nem és a másik babakocsi is dönthető úgy, hogy Áron tudjon benne aludni, akkor csak a helyet foglalja, nem?

Nekünk kibújt az első fogunk végre. Persze emiatt ma kb. semmit sem ettünk, de hát ez van....a lényeg, hogy végre az első pocsék élményen túl van Levi, reménykedem, hogy a többi nem lesz ennyire nyögvenyelős. Főleg, hogy 2 hósan mondta a doki,hogy pár nap múlva fogacska lesz....na, jópár nap telt el, annyi szent.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

[quote="cs-andi"][ írta:cs-andicolor=red]
Szóval akkor jelentkezési lap csütörtökre:

Barbi +4 gyerkőc
Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi
Zsófi-Levi
Bucsek+2gyerkőc
sNiki+kommandósBarnus
Ritus+Zorka
Lei+Csabi
Ági+Lili
Mecsi+Áron
?Zsófi-Beni?
?Andi+Viki?
[/color]

http://www.pipers.hu/etc/ponyva/
Vendég

Elküldtem a foglalást, de jó lenne tudni, hogy ki mikorra ér oda?

sziszka, viszem a kengurudat, de ha korán értek föl pestre, akkor itthon is szívesen látunk...

mecsi, te fogytál már valamit az új étrenddel?mióta nem szopik annyit már áron azóta ment le valamennyi ? utolsó reménységem...nekem a napszemcsis kép a kedvence,nagyon menő :wink:
liliről is az a kedvencem :roll:
Vendég

Csandikám az új étrendemet eltettem a doboz aljára és eszek ami jól esik és semmit nem fogytam még mindig! Én már feladtam most egy időre bár útálom magam!!!! :twisted: :twisted: Áron meg már egyálltalán nem szopizik cicik is olyan puhák mint még sose.

Fontos kérdés akinek Concord ülése van hol és mennyiért vettétek. Valakinél láttam képet róla ahogy ül benne a manó ,már nem emlékszem feltennétek mégegyszer. köszi
mert hogy mi még mindig nem vettünk ülést

Igazából egyenlőre nincs tervezve tesó de babakocsit mindig ki lehet fogni jót. Sokan azt mondják ha elindul a gyerek nem marad meg a babakocsiba csak hát amíg nem megy azért ez mégis kényelmes lenne nyaraláskor meg ilyenek. Gondolom én , legalábbis én inkább a gracot vinném nem a kicsikocsit.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi! Használtan vettétek a Graco-t? Én nem biztos hogy eladnám.... Ha már nagyon nem használjátok majd biztos le lehet tárolni nagyinál vagy máshol, de az meg tök gáz, hogy ha kell, és nincs. AMúgy sógornőmék nagyoon sokáig használták. Sétákon már ha megy is a pici van, sokszor elfárad, és jobbat alszik vízszintesben szerintem. Réka ha ültetve van a babakocsiba,nehezen kapcsol ki, a sok látnivaló miatt, pedig látom, hogy majd leragad a szeme. de ha lehajtom egyből bevágja a szunyát ilyenkor.
Aranyosak az Áron fotók! Mindjárt én is rákontrázok :lol:

panna1

Felicia! Ne aggódj ezen, a fiad meg biztos másban tart előrébb. Réka integetni már kb egy hónapja integet, de ülni pl. még nem ül. Hiába mászik meg feltérdel, feláll, az ülés még nem megy önállóan,csak ha vmibe kapaszkodhat. Tapsolni mi is próbálgatunk, vagyis mutatom Rékának úgy hogy ez ölemben ül, aztán próbálom az ő kezeivel.Erre mit csinál, megfogja az én két kezemet, és azzal tapsol :lol:

panna1

Pedig nem ott voltunk, ahol Mecsiék:
Kép
Kép
:lol:

panna1

én szombaton voltam a dunakeszis kenguruba és ott azt mondták, hogy a maxicosi meg a römer a legjobb.a concordot lehúzták
Vendég

Mecsi, mi Concordot vettünk és maximálisan meg vagyunk vele elégedve, 55e volt akciósan a brendonban kuponnal (65e helyett)
nagyon jó, biztonságos, kényelmes ülés!

Kép

nagyon édesek a babák egytől egyig, Lilinek külön gratula a felálláshoz;)

sniky

most, hogy sikerült egyeztetnem Barbiékkal és néhányotokkal telefonon, így a következőképpen alakul a csütörtök:

kimegyünk pik-nic-ezni 10-körül és 12-körültől átszivároghatunk a kávézóba pl. ebédelni
aki ringatóra megy vagy más dolga van és csak késöbb ér oda ,
az akkor jön amikor tud...
mindenesetre a kávézóban számítsanak az érkezésünkre, főleg, hogy ilyen mennyiségben leszünk jelen.

ha bárkinek lenne még valami véleménye , kérem jelezze!!
bár sajnálatos, de nem vagyok gondolatolvasó :roll:

jóga holnap 11-től
Vendég

Nagyon jók ezek a kutyás képek, meg Barnus is az ülésben :-)

Enikő is felállt ma egyedül, pedig még csak 2 hete kúszik-mászik :!: Nem gondoltam hogy ez ilyen gyorsan fog menni :shock:

yuyu79

Sziasztok!

Igy utolag is mindenkinek kellemes unnepeket - ahogy olvastam mindenkinel jol telt ebben a szep idoben. :) Mi Bogacson voltunk, sokat kirandultunk a kornyeken, voltunk furodni a furdoben - kozben Laura kint jatszott a fuvon, este sikerult egy kicsit elmennunk borozgatni es tancolni a borospincekbe a ferjemmel - ugyhogy minden nagyon szuper volt! :)

Ma kint voltunk a romai parton setalni - az is nagyon szuper hely - es mostmar vannak jatszoterek is. Laura is eloszor nem mert a fuvon menni, de most mar lekuzdotte es maszik szepen. Ma a homok is nagyon tetszett neki - csak nalunk is az a baj, hogy mindent meg akar enni, igy nagyon figyelni kell ra. Ti hogy akadalyozzatok meg, hogy a fuvet, szaraz falevelet megegye? En egy konnyu sapkat szoktam azert raadni, persze amig le nem cibalja. :) Ha ilyen jo ido van,nalunk is csak egy kis body, napozo van rajta, mezitlabasan - igy szeret a legjobban lenni.

Csutortokon lehet, hogy mi is kinezunk, ha mar ilyen sokan lesztek kint, de nem igerem meg, mert az anyosom meg itt van ezen a heten, penteken megy majd haza. Anna, ti a gatra nem jottok ki?

Nagyon jok a kepek egytol-egyig, mindenki nagyon sokat nott. :)

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Levinek gratu a fogacskához!!! Jó sokat váratott akkor magára ;-) de ami késik, nem múlik... nekünk meg még január végén kijött kettő, azóta semmi több...

yuyu79

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a bókokat! Yuyu, a képeket én készítettem itthon.

A Concord ülés szerintem is nagyon jó! Virágot belepróbáltuk a Römerbe stb, de a Concordeba sokkal jobban érezte magát, sokkal kényelmesebb volt neki. Bár mg nem vettünk, de idáig az volt a nyerő!

Panna,
Rékusnak is jobbulást! Virágnak is jönnek a felső fogai, lehet, hogy neki is attól van ez a nyavalyája most. Hát sajna nálunk idáig bevált az a mondás hogy 'egy fog, egy betegség'. :roll:

Ma voltunk dokinál, szerencsére Virágnak komoly baja nincsen csak nátha, kapott nózi cseppet. Nekem meg a védőnéni megnézte a mellem, ha ezen a héten nem javul akkor mell uh kell. De szerencsére már mintha jobb lenne, még fáj de nem annyira meg nem piros.

Hát mindenkinek aki beteg jobbulást, aki meg nem, az nagyon vigyázzon magára/babájára, nagyon csalóka még az időjárás! JA meg a védőnéni mondta, hogy most legtöbb lakás még nem melegedett át tél óta, tehát bent hűvösebb van mint kint, ezért ha kint vannak a babók és túlöltöztetve és amikor behozzuk őket a lakásba és levetkőztetjük, na akkor tudnak jól megfázni. Szóval nem szabad jobban felöltöztetni őket mint amikor bent vannak, csak ha tényleg hűvösebb van kint vagy fúj a szél!

Na mentem, jó éjszakát!

Kép
Kép
dia123

Teszek en is fel kepeket Laurarol:

Kép Ismerkedem a fuvel

Kép Hintazom

Kép Nezzetek milyen magasra hozott apa

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Végre a végére értem a lemaradásnak, Csutak Judit, minden elismerésem a tiéd!!!! Én ha ennyire lemaradok, akkor már nincs energiám végig olvasni, csak képeket szoktam átfutni :) Szóval jó hallani rólatok, tényleg tegyél fel képeket is!

Szilvi: nagyon édesek a képeitek! Szépek a csemetéid egytől egyig :) Annyira kívánom, hogy most ne legyetek már betegebbek!
Jázmin: A te lányaid is nagyon szépek, és mennyire hasonlítanak egymásra! Döbbenet!
Ági: Lili, ahogy eszi az almát...nagyon szuper az a kép, a babkocsis pedig hiper laza! :D
Apró: megtört jég :D Minden képet látok amit felteszel, és ez a kollázs annyira jó lett! Gratulálok a fogacskához!
Dia:Remélem jobban vagy! Virág olyan ebben ruciban mint egy húsvéti angyal :) Éljen az összeöltözés, ugyanolyan jól sikerült, mint karácsonykor! :D
Mecsi: szuperek a balcsis képek, és nagyon tetszik az új hajszíned, nagyon jó lett! Babakocsi, szerintem én sem adnám el, mi még sokat használjuk.
Panna, Réka is édes a kutyussal, biztos nem együtt húsvétoltatok Áronékkal??? gyanús :D
Mazska: olyan jó hallani rólatok is! Remélem ki tudtok jönni egy kicsit, és hogy Laura mennyire az apukája!Legalábbis azon az utolsó képen!

Zsófi, Boni: mi van veletek, betegeskedtek, annyira eltűntetek!

Andi: képzeld, ma főpróbát tartottunk, fel kellett ugranunk a reptérre :) de nem mentünk be a városba, azért nem jelentkeztünk, szerintem fél 10 körül tudunk indulni, és 2 óra az út, szóval ha ott vagyunk felhívlak, hogy merre induljunk, nekünk ismeretlen a terep :)
Köszi, hogy hozod a kengurut :)

Annyira várom a talit, olyan jó, hogy ennyien leszünk, Andi neked pedig külön köszi, hogy ennyire kézben tartod a dolgokat, és mindig megszervezed nekünk!!!! Szóval aki tud jöjjön :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Nagyon aranyos Laura baba is! Jót vigyorogtam magamban: végre egy másik mindenevő baba, kb. ugyenzt a kérdést tettem fel én is Mazska
[quote]T írta:i hogy akadalyozzatok meg, hogy a fuvet, szaraz falevelet megegye?

:lol:

Autósülés: mi is azért döntöttünk a concord mellett. mert abban volt el legjobban. És az sem volt mellékes, hogy sztem az dönthető legjobban. RÉka sokat alszik az utakon, így neki bitos kényelmesebb. De szereti is, nekünk bejött.

Szem Boniék vhol "nyaralnak". Vagyis nincsenek otthon. Mintha ezt írta volna...

Jó éjt mindenkinek!

panna1

Jó reggelt mindenkinek, ma sokáig alszanak a babák :)

Tegnap elfelejtettem Mecsinek írni, hogy Málnus már két hónapja csak tolatni tud a kompban...szóval ne adjátok fel :)

Julcsi, neked pedig elfelejtettem gratulálni Eni felállásához, szerintem semmi meglepő nincs ebben, nálunk pont ugyanilyen gyorsan történt minden, az első kúszás, és kézenfogva sétálás között 3 hét telt el (ebben benne van a felállás a mászás, és a kapaszkodva egyedül lépkedés is...egyedül a felülés volt meg már korábban is) csak azért írom, hogy tudd mire számíts, és pihentesd a hátad :D Kelleni fog a sétáláshoz :)

Panna, érdekes, hogy Málnus is mindent a szájába vesz, de ez mégsem jellemző rá, szerintem megakadályozni nem tudod, csak ha állandóan résen vagy...ez most ilyen időszak, túl kell élni :)
Jöttök holnap Pestre?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

jajj, nagyon jók a fotók! minden baba csodaszép! annyira hihetetlen, hogy lassan 1 évesek!

mi sajnos a csütörtöki mega talira nem megyünk, mert Benedekem még mindig beteg! :( az orrát már nem kell szívni, köhögni sem köhög, viszont a füle még mindig piros! :( tegnap visszavittük, hogy lesse meg a dokink, hogy mi a helyzet, de sajnos újabb gyógyszert kaptunk rá. sumamet, azt hiszem! ezt 3 napig kell szedni, aztán kb. 1 hét alatt fejti ki a hatását, szóval jövő kedden megint mennünk kell! nagyon unalmas már ez a betegség! annyira jó volt eddig, hogy nem volt semmi bajunk, de, hogy ezt most honnan kapta el!? :( talány! szerettem volna menni, meg is kérdeztem a dokinkat, de azt mondta, hogy ne menjünk közösségbe, szóval gondolom, hogy fertőző betegségről van szó. na mindegy! majd legközelebb! :?

Julcsi, azt hiszem, hogy már tudod a választ a bébé go babakocsival kapcsolatban. állítható a lábtartója és kb. 140 fokig dönthető! Beni szokott benne alduni! ;)

sophie27

Sziasztok!

Zsófi, nagyon sajnálom, pedig jó lett volna talizni.
De lesz még máskor is Kopaszi!

Mi megyünk, Andi, nem is köszöntem meg a múltkor a linket, szóval köszi.
Sztem mi ebédre nem maradunk, és olyan 10 körül érün ki, ha persze engedi az MO forgalma.... :?
Hol piknikeztek? Játszótér környéke? Csak hogy hol keressünk Benneteket....

Sziszka, örülök, hogy megtört a jég, és köcc! :wink: :lol:
Tudsz vmit erdélyi különítményünkről?(hrk)

Ja, mi is mindent beveszünk a szánkba, megakadályozhatatlan. Az epének úgyis kell egy kis kavics. :wink: :lol:

Mazska, Panna cépek vagytok, Laura kis felfedező, Réka meg látom, olyan kutybolond, mint Levi!

Na, lépek, mert KisBrekusz nem óhajtja megkezdeni egyedül a délelőtti alvását az ágyában.... :roll: Helyette rombol, most evett meg egy fél papírzsepit, hiába, mást nem kap szegény.

:roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, adj valamit enni annak a gyereknek :D
Hrk-ról nem tudok sajnos semmit, az utolsó mail-re nem válaszolt, de lehet, hogy rossz a cím....viszont pünkösdkor megyünk Erdélybe, tervezzük, hogy őket is meglátogatjuk, Málnusnak ma csináltattunk útlevelet....

Zsófi, nagyon sajnálom! gyors jobbulást nektek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Azt nem tudtam hogy pontosan hány fokig dönthető, de biztos jó lesz... Ma vagy holnap meg is kapjuk, nagyon várom :roll: És igaz hogy fokozatmentesen lehet dönteni? És könnyű összecsukni?

yuyu79

Teszek fel képeket a múlt heti RINGATÓRÓL :)

Lili, Zsombi és Zorka, meg Csabi és Barnus vannak a képeken.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
lei

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
lei

panna: én adok csabira sapit mindig, mi vettünk neki a Decathlonban karimás kalapot könnyű nyári anyagból, meg kapitány sapkát :)

És így áll az ágyban

Kép

Kép
Kép
Kép
lei

és vettem babanapkrémet, BABÉ márkájút, 50 faktorosat.
lei

Julcsi, szuper könnyű összecsukni, kinyitni, tolni, meg minden. A fokozatmentes dönthetőség pedig azt jelenti, hogy nem állásai vannak, hanem egy madzag segítségével akármilyen szögben tudod dönteni, max. a 140 fokig persze!

Aproo. Én is nagyon sajnálom! :( De egy van!
Ja, Leivel beszéltem, hogy mennek ők is a börzére, mi akkor megyünk? Vagy Te hogy tervezed? Levit hozod? Nekem szerintem lesz dolgom utána a városban, meg Benit is apájával hagynám. Én mindenképpen megyek, most már tuti! Eddig sosem jutottam el! :(

[b]Vera, Cs-andi, Aproo, Boni[/b], a tupper partit lemondtam, mert Beni még mindig beteg ugye, de rendelni attól szerintm tudtok, max rajtam keresztül.

sophie27

Sziasztok!

Mi is előkerültünk! :) Végigolvastam mindent és megnéztem minden babót. Csak gratula mindegyik csöppséghez. Jaj nagyon édesek! :)

A hétvége nekünk is jól telt, sokat kirándultunk. Hanna pedig meglepően jól viselte, pedig elég nagy nyüzsi volt körülötte.

Tegnap voltunk szemészeten. átmosták a könnycsatornát. Hősiesen viselte Kismanó(apa már kevésbé). Más most úgy látom, hogy szebb a szeme, igaz még csepegtetni kell és kenni. Ja és jövő héten még egyszer átmossák. :(

Mennyit kell inni a babáknak? Ti mit adtok nekik? Én vizet próbáltam csak egy jó darabig, de nem nagyon itta meg a Hanna. Nemrég vettem teát, azt megissza, de nem akarok olyan sokat adni belőle, mert cukros. Ti hogy vagytok ezzel?

Cs.

Kép

Kép
csimby

napkrém! babé, én is ilyet akarok majd! egészségkártyára is elszámolható! ;)

sapkát én is mindig adok Benire, főleg, hogy most a fülével vacakolunk... :(

sophie27

Csimby, én hipp teát adok neki, de jóval nagyobb higításban, mint ami le van írva! :) kb. 1,5dl-t csinálok a 100ml-s adag helyett, így talán kevésbé cukros... amúgy most már a sima vízet is megissza Benedek, szóval felváltva adom neki!

gratula Hannusnak a hősies szemészeti produkciójáért!

sophie27

Sziasztok!

Úgy néz ki mi is kijutunk holnap a gátra. Vigyünk valamit a személyes cuccokon és egy pléden kívül? Merre lesz a piknik? Szerintem mi is tíz körül kiérünk. Zsófi sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok, jobbulást! Dia nektek is! Levinek gratula a fogacskához és Eninek a felálláshoz! Vikicám is beindult, tegnap két méternyit mászott, édes kis imbolygó popóval.

Mi ilyenek vagyunk sapiban, hátul is van egy kis anyag, hogy a nyakát se kapja meg a nap.
Kép

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Rengeteget vagyunk kint ebben a jó időben, hintázunk, sétálunk, kutyázunk. :D
Nagyon szépek a babák, egytől-egyig.
Beninek gyógyulást!
Hannának gratula a hősies viselkedéshez!

Én is rakok fel egy sapis képet :)
És a lépcsőre felmászás utáni örvendezős :D Kép Kép

Barbi
Kép
manci79

Lei!
Mennyibe kerül ez a Baba napkrém?

Barbi
Kép
manci79

Akarom mondani Beba :oops:

Barbi
Kép
manci79

Az előbb Réka baba lemaradt. Jobbulást nektek is Panna!

Hannának remélem ettől már helyrejön a kis szeme.

Nagyon drágák a fotók!

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Csak gyorsan...mi is mennénk, talán a szervíz mára megcsinálja az autót. :roll:
Mi olyan 12 után érnénk oda, remélem még lesz ott akkor vki?!
Mi még soha nem voltunk a kopaszin, ott láttam a múltkor van egy nagy parkoló, ahogy bekanyarodik az ember. Onnan messze lesztek, merre van a kávézó?

pöttömpanni

Pöttöm, ezek szerint jól vagytok?

Szóval Gergő már lépcsőt mászik, kérem szépen? ;-) Nem semmi :-)

Köszi a gratukat!!

Meg is jött a kocsi, 5 után megyünk "próbaútra" vele :-D

yuyu79

Pöttöm, ezek szerint jól vagytok?

Szóval Gergő már lépcsőt mászik, kérem szépen? ;-) Nem semmi :-)

Köszi a gratukat!!

Meg is jött a kocsi, 5 után megyünk "próbaútra" vele :-D

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: