A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Megjött apa, azért tűntem el.

Lányok, ennek fele sem tréfa!
Olyan a lábam, mintha zselatinnal lenne kitöltve. Ahogy lépek, reng a bőröm alatt a víz, mint a kocsonya... :shock: ilyesztő...

De már a kezem is dagad, pedig iszom a csalánlevélteát, eszem az almát...
Ja, nem csinálok semmit csak fekszem, de hiába is, mert reggelre sem kisebb.
Félek, hogy mit szól hozzá a doki.
Vendég

Marcsi! Amíg a vérnyomid és a vizeleted jó, nem számít sokat. Addig biztos nem lesz következménye!

Kép
szly27

Babuli! Hát én is majdnem elolvadtam, amikor azt mondta Roli az ajándékot meglátva, hogy: AZTA! Eddig még ilyet nem nagyon mondott! :lol:

Kép
szly27

vizeletet a 24. héten néztek, a vérnyomi a múltkor magas volt.
130/ valamennyi, + pulzus 125
Most megyek laborba, pénteken.
hétfőn doki. ezért tartok tőle... :roll:
Vendég

Nálunk kapnak ajándékot. A kicsi kisvakondot, plüssből, ötéves Thomasos könyvet, kilencéves mp3-t, nagylány meg vmi parfümöt kért. Na most ezeket amúgy is megkapnák előbb-utóbb, a könyv pl maradék, szülinapon nem leltem, van hozzácsomagolva egy vonat, kisvakondunk egy volt, és mindne este összekapnak rajta, hogy ki aludhat vele, mp3 ból olcsó verzió, és a lány állati régi vágya. Szóval így. De mindig kaptak, és EMLÉKEZNEK RÁ, mit hozott a tesó.

Wera, gyönyörűséges Nóri. Amúgy azért szenvesztették, mert hitték, hogy megszül simán. Sztem gyakorlatilag jóslókkal ment be, rákötöttek oxyt, repesztettek burkot, és akkor már muszáj születnie. Amúgy lehet, hogy ha otthon pihenget még Wera, esetleg csak ma vagy holnap születik a kiscsaj. De ez van. Ha negem kérdeztek, ne menjetek túl hamar kórházba. Kivéve ha vmi gáz van, pl. burokrepedés, vérzés stb. Na de kinek mi a túl hamar, ugye... Engem meg azzal csesztetnek, hogy addig húzom majd, hogy itthon szülök, jelzem az sem lenne jobb.

potyka

Sziasztok!

Ági, köszi a hiányolást! Természetesen a suliban voltam! :lol:
De nem sokáig, Zsuzskáék ma indultak három napos erdei iskolába (!!!). De most hétfőig nem kell dolgozni semmit. Mindennap át kell mennem, mert onnan hozunk az esküvőre tányérokat, poharakat, azért holnap megyek, aztán pénteken meg jönnek haza, akkor Zsuzsiért megyek, meg pénteken valami tantestületi rendezvény is lesz.
Ha ott már esik, akkor remélem ide is hamar ideér, nem vagy messze!
Nálunk nem hoz a kistesó ajándékot, három gyereknek már sok is lenne, meg különben is a kistesó az ajándék!! :lol: Zsu olyan régóta nyúz már érte!
De a babafelszerelés jó ötlet, mert Zsu már egy ideje nem babázott, meg akartam szabadulni a komplett Baby born felszereléstől, de azt mondta, hogy megszületik a kistesó, akkor ő is fog velem együtt babázni. És azóta megint egy csomót babázik.

Kép
Kép
patr

Azért kicsit sűrűbben nézhetnének vizeletet! :shock:
Nekem minden hónapban nézett a védőnő!
Az a 130/ vérnyomás még elmegy!

Kép
szly27

Marcsi! Terhesség alatt a vérnyomi 140-ig jó!

Szly! Rolkó egy tündér pofa! :D

Potyka! Ezek szerintem szupi ajándékok!
Vendég

Lassan kelnie kéne a fiatalúrnak! Már 3és fél órája alszik! Ha így haladunk, megvárjuk az esőt és esőben megyünk boltba! Pedig egész nap hétágra sütött a nap!

Kép
szly27

Potyka azért otthon ne szülj! :lol:

Kép
Kép
patr

Mivel én mindig le vagyok maradva egy brossúrával:

Wera, nagyon-nagyon gratulálok, lehetett volna egyszerűbb is, de Nóri baba nagyon gyönyörű!!

Kép
Kép
patr

bocsi, nem tudok visszaolvasni! Bence hány, hőemelkedése van és apa is éjjel dolgozik! Már bőgtem egy sort! :(
és csak este hattól van doki és zuhog az eső!

Nóri tényleg nagyson formás!
bencuri

Bencuri! Sajnálom Bencét! Szegénykém! Nem tud házhoz menni a doki? Nálunk kijön, persze az plusz pénz, de sokszor nekem így nagy hassal nagyon sokat jelent!

Kép
szly27

Bencuri! Jobbulást Bencének! Nem tudod kihívni a dokit házhoz?
Vendég

Babuli! Nagyon egyre gondoltunk!

Kép
szly27

Bencuri, sajnálom!
Ilyen járvány van! Viszont csak rövid ideig tart! Legalábbis állítólag.

Kép
Kép
patr

Szly! Igen!
Vendég

Bencuri:Sajnálom Bencust,jobbulást neki,neked meg kitartás. :?

No,ennyit a medencézésről,besötétedett,és oltárian fúj a szél.Apa most ment el a gyerekekért az oviba-felszereltem hosszú ujjú rhákkal,meg hosszúgatyóval,meg esőköpenyekkel.Reggel mindketten nyáriasan öltözve mentek,ma még medencéztek az oviban is-legalább ott igen,ha már itthon nem.Kiváncsi vagyok mi lessz ebből a viharból :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sajna nem tudom kihivni, mert betegrendelés előtt meg tanácsadáson van! Majd szólok apukámnak vigyen el minket!
Köszi lányok!
bencuri

Szegény Bencének jobbulást!

Azt hiszem mára elköszönök. Még pihizek, kicsit rendet rakok, aztán hatra megint csak fogorvos. A múlkori után csak jobb lehet!

Vigyázzatok magatokra és írjatok sokat, legyen mit reggel visszaolvasnom!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát Kiki! Mi is most fejeztük be az evést és indultunk volna boltba megjátszóra. Itt viszont már esik az eső! :cry:
Pedig mindenképpen el kell mennünk, mert az éjszakának 1 szem Rennievel nem megyek neki!

Kép
szly27

Bocsi! Kike!

Kép
szly27

Kriszti! Drukk a fogorvoshoz!

Nálunk még nem esik de legalább a szél fúj!
Vendég

Légyszi küldjetek ide is szelet meg esőt!!
Én lassan megfulladok ebben a hőségben!

Kép
Kép
patr

Potyka, tényleg nagyon jó ajándékokat találtatok ki!

Bencuri, nincs más segítséged, akit tudnál hívni? Nagyon nehéz egy beteg gyerekkel... pláne nagy hassal! Hátha kimegy a gyerekorvos, és legalább oda nem kell elvinned.

Patr... iskolában.... nahát. De ha az esküvőre készülsz, akkor megbocsátok :D

Kike, ilyen szuper oviba járnak a gyerekeid, hogy ott még medence is van? Gondolom, élvezik a fürdést!!! Jó, hogy bevállalják az óvónénik a medencét!
Mi lett végül a lányod hajhullásával? Biztos írtad, csak hétvégeként nem vagyok itt, és tuti lemaradtam.

Marcsi, jeges víz, kis lábtorna, magasra fölpolcolás, almakúra mind megvolt? Hívd fel a dokidat, és ha azt mondja, inkább menj be, akkor hajrá. Legalább megnyugtat, nem?

Na, lépek lassan, ha megjön a váltótársam.

Akinek jólesne, az menjen szülni, a többiek meg vigyázzanak magukra, és aludjanak jól!

KépKép
szkagi

Szkagi:igen,ilyenkor nyáron mindig pancsiznak kinnt a gyerekek :D

Vercsi hajhullásával az lett hogy vettünk neki hajhullásra sampont,mivel minden kivizsgálás eredménye jó lett-szerencsére :D Így maradt a tüneti kezelés,vagyis a sampon.Szerintem használ neki :D

Szly:sajnálom hogy nem sikerült útnak indulnotok eső előtt,itt még nem esik,csak a szél fúj,meg dörög.

Kép
Kép
Kép
kike

Egy kicsit ledölök mert most valahogy nem jó itt ülni! Fáj a hátam, a derekam és a hasam is sokszor keményedík!

Ha van valami jelentkezek!
Vendég

Én is elköszönök...nem tudom ma benézek-e még. De mindjárt jön apa haza, és eszünk. De valahogy nem találom ma a helyem..... egész nap (reggel óta) le akar szakadni a derekam, kisugárzik a combomba is, a szeméremcsontomba is. Néha keményedek is. De fekve sem jobb!!

bencuri!
Bencének jobbulást!!

Azért este még lehet benézek, hogy na-e ujabb babahír!

d.dodó

Sziasztok!

Na, végre sikerült visszaolvasni!

Annyira gyönyörű Nóri baba! Gratulálok!!!

Bencuri! Mi van Bencével! Próbáld meg itatni két hányás között, sós, cukrotozott lehűtött teával lassan kortyolva....

Titiről, Magdiról hír?

Muffin
! Te most az I-esre jársz CTG-re? Mert tegnap én is ott
töltöttem 4 órát! Ha Téged nem zavar, akár össze is ismerkedhetnénk! :wink: Jó, hogy jó szívvel jöttél el tegnap el és találkoztál egy rendes doktorral!!!

Patr! Jó hallani Rólad! Hajrá esküvő!

Sziszka
!!! Híreket akarunk!:)

Kriszti
! Sajnálom a pénzügyi kalamajkát!

Potyka
! Én annyira bírom a hozzászólásaidat, mondtam már? Bölcsek és mindig és a helyén vannak! ( Egyébként nekem is 5 perces fájásokat mondtak kórházbaindulásra :)- előbb nem is akarok )

A többieknek nem tudok reagálni, mindent keverek....

Én tegnap CTG-n jártam, azzal minden ok. Hüvelytenyésztés természetesen Streptococcus poz. de csak szülés közben kell antibiotikum....Mondjuk ettől nem vagyok túl nyugodt. És ha először reped a burok és utána kezdődik a fájás???

Este felhúzott jóapám, ma reggel meg a panel műszaki ügyeletese...
4 hete nem jó az elszívó kb. Kétszer telefonáltunk neki ( egyszer párocska, egyszer én) , hogy mondjon már valamit, 28 C, 66% ! páratartalom, tiszta trópus. Erre ma agressziven nyomja a csöngőt, hogy ha még egyszre telefonálunk se fogják az elszívó motorrendszerét hamarabb megjavitani és nem tudja mikor lesz kész- és AZ NEM ÉRDEKES, HOGY VÁRANDÓS VAGYOK ÉS NÉHÁNY HÉTEN BELÜL ITT KISBABA LESZ- így. Hát igen, ez csak minket érdekel. Mégis mi a fenének fizetek közös költséget??? A z elnézés nem jött ki a száján, egyszer se. :evil: :evil: :evil:

Mindegy azóta kifőztem magam ( habár nehezen megy, nyomi vagyok) lett marhapörkölt ( először életemben és nem is rossz) illetve esti vendégeknek gyümölcssali. Kicsit kezdenek fárasztani az ilyesmik, pedig még tegnap is jógáztam és eddig elég fittnek éreztem magam... Dehát ez már a vége...

Kép
andkata

Bocs, hosszú lettem!!! :D :D :D

Kép
andkata

na mir mindenki lepett en lettem ismet.
Most tretem vissza az elok soraba:) Legalabis remelm marad ez az allapot mert meg csak most probalkozom az elso faltjaimal....
Agyikoban voltam aludtam is pihiztem is, es szerencsere kozben az ido is huvosebb lett, nem bannam nem kezdodne az evessel elolrol a gyomor mizeria...............
Meg szerintetek normalis, hogy a rugkapalasaval szuro erzest erzek?
Helyileg akarhol ahol epp mocorog, de nem faj, hanem szur :? :shock:
Vendég

Igen, Anyjuk az tök normális...
Nekem néha csíp, szúr, kifejezetten fájni is tud...

Kép
andkata

Sziasztok!

Lehetetlen visszaolvasnom. Azt láttam, hogy végre Nóri baba is megjött, gratulálok Weráéknak! Szegény. Jó sokáig szenvedett. De nagyon édes hajas baba lett Nórika!

Meséljetek már, hogy kivel mi van, mert tényleg nem tudom követni az eseményeket.
Viki úgy lefáraszt! Ma pl. 1-től még csak most aludt el egy negyed órája. Ilyet még nem csinált. Nem sír, nem nyűgös, de nem alszik. Biztos az eső.

Szóval légyszike mondjátok már el, hogy mi történt eddig, persze csak nagyvonalkaban. :lol:

Teszek fel két képet Vikiről. Nagyon tünemény. (Szerintem :oops: ):

Kép

Kép

sz.andi

Szasztok csajok!

Itt akkora vihar készülődik hogy csak csuda!!!!!!!!!!Remélem Áronbabát is előcsalogatja!

Babu! Mizu??
Nekem is keményedik ezerrel,de félek ennél több megint nem fog történni!!!

Lehet még a net is elmegy,nagyon durván sötét lett!

Na majd még jelentkezem,szugeráljátok,hogy induljon el!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Szia Andi!

Üdv újra a fedélzeten! :lol:
Viki tényleg nagyon tünemény! Szerintem is! :lol:
Aztán most már nem ér eltünni.

Nagyvonalakban mindenki egyre nyugdíjasabb és egyre pingvinebb.
Én is eléggé le vagyok maradva, az esküvői előkészületek, no meg a három gyerek nem sok időt hagy. Olvasni még csak-csak szoktam, de írni....
Többen vannak már sajnos kórházban is.

Kép
Kép
patr

Andi: ez a Viki lanyka igen jofej! Olyan kis szemelyiseg- tudod nem olyan tomeg baba kinezetu- !
Tok edi!
HAt elhiszem hogy faraszto igy az elejen.
Parod otthon van Veletek?
Minden megy a baba koruli teendokbol?
Tenyleg konnyen bele lehet tanulni?( leeht hulye vagyok, lattam mar par csecsemot, es megis ezen parazom mi lesz ha benazok majd ossze vissza...)

Olyan voros folt ocsemnek is volt, az micsoda? Ha merges vagy kakil akkor sotetebb lesz nem?

A fedelzeten a szitu?
MAgdi , Tita korhazban, ja meg szilvi, meg meg valaki, ki is, valaki, aki mar tulhordja a babat.
Amugy sokan varakozo uzemmodben, tobben szenvedoben, es nehanyan fitten es tevekenyen( ilyenbol azt hiszem egyre kevesebb van).
HAt roviden ennyi.
Vendég

Hene, elfelejtettem: annyira gyönyörű Gergő!!! Örülök, hogy jól vagytok!

Andi!
Annyira gyönyörű, pufók kisleányod van!!! :)

Wera
végül császárral szűlt, sokáig tartott szegénynek a vajúdás nagyon, de a baba rendben gyönyörű és jó nagy.

Titi kórházban, toxaemiának néz ki. Vszinű császár lesz, hogy mikor kérdés.

Sziszka hétfő óta szintén kórházban, akkor este még volt hír, írt, de azóta én semmit sem hallottam.

Magdi bizonytalan rosszulléttel kerüt szombaton kórházba, róla se tudok többet.

Mi többiek, hátfájással, keményedésekkel, egyre kevesebb alvással, de még 2in1....

Kép
andkata

Köszi a felvilágosítást!
Azt láttam, hogy Magdolnam is bent van. Mi van vele? Tudsz valamit?

sz.andi

Vérérdaganat van Viki fején szerintem, eltűnik egy éves korra... Ezen nem parázni!!!

Van tejecske rendesen Andi?

Kép
andkata

Hú, Akata! jól összefoglaltad. Köszi szépen! Jaj, én már úgy örülök, hogy túl vagyok rajta.

Anyjuk! Te kérdezted, hogy milyen. Hát... Nehéz, de ezt nem lehet leírni. Annyi minden jön magától. Anya itt volt, mikor hazajöttünk, se szegény nem tudott mit segíteni, mert mindent megcsináltam a baba körül. Olyan tehetetlennek érezte magát. Mondta is, hogy sokat nem tud segíteni.
A párom itthon van velünk, csak ma nincs. Ő is rengeteget segít. Takarít, megmelegíti a kaját, ilyenek.. Nagyon sokat ér, hogy itthon van velünk.

Majd a szülést is leírom, elkezdtem, de nem haladok vele. De ígérem nemsokára!

sz.andi

Ja, igen, az a fején az, amit Kata írt. Én nem parázok rajta, az öcsémnek is volt. El fog tűnni.

Van tejem, nem bőséggel, de annyi pont elég, amivel jóllakik Viki. Iszom a teát, de nem akarok belőle sokat inni, nehogy bedurranjon tőle.

sz.andi

Andi: akkor nagyon ugyi vagy! En is ebben bizom, hogy minden jon majd. es en nem is szeretnek plussz segiseget. Az nem jo hogy ferjem csak ot napot tud majd tthon lenni, de mast nem szeretnek magam korul latni:)
Hu nemsokara ott tartok majd en is! Sokat gondolok ra! Hihetetlen nagy elmeny lehet!:)

Szep napokat Nketek, es ha idod engedi gyere olykor!

Magdi: o van azert korhazban mert tul nagy a baby, asszem, tita meg magas vernyomas miatt.
Vendég

Andi! Nagyon szép Viki! :lol: Jó lenne, ha már mi is babázhatnánk!

Kép
dittke

WERA! Hogy milyen gyonyoru es cuki a Nori baba! Meg kell zabalni! Megerte a varakozas!

KépKép
KépKép
mush589

Viki baba es nagyon cuki

KépKép
KépKép
mush589

Andi!
Sztem Viki nagyon szép!

AKata!
Nyugi, nem fog hamarabb megrepedni a burok!!!

Bencuri Viki!
Bence Macinak jobbulást!

Na lehet szörnyülködni (fejem és a poci miatt).

Kép

Kép

Kép
20150601134430

Nagyon jó a póló! :lol: És hol a hasad? :wink:

Kép
dittke

Jaj de édes Viki baba! Olyan szép babók születtek eddig itt a topikban!

Titi: úgy hallottam, hogy valószínűleg holnap császározzák!

Én nem tudom hogy fogom bírni a babázást, mert ha így marad az energia szintem mint ma van , még megszülni sem lesz erőm!
Vendég

Viki: marha jó a pólód!
Vendég

VKata!
Egy másik fórumról kaptam egy kedves topiktárstól.

A babázást fogod bírni! Hihetetlen energiával, amire csakaz anyukák képesek!

Dittke!
A hasamat lenyeltem :D
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: