A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Szóval akkor jelentkezési lap csütörtökre:

Barbi +4 gyerkőc
Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi
Zsófi-Levi
Bucsek+2gyerkőc
Vendég

Sziasztok!
A csütörtöki talira csak ti mentek a gyerkőccel, vagy a papák is jönnek?

Kép
felicia

Sziszka, köszi, de szerintem kihagyjuk, elég macerás lenne.... Ugye mi a hordozót is kinőttük és továbbadtuk már, a 0-18 kg-s ülést meg nem lenne egyszerű ki-be rakosgatni...Meg Enikő is olyan kiszámíthatatlan mostanában, van mikor egy hangja sincs, de néha meg egész nap nem találja a helyét... szóval nem merem bevállalni :oops:

yuyu79

Sziasztok!

Kitti: Hannának 2 foga van, de még nem mászik. És 3 héttel "idősebb"! :)

Beninek jobbulást! Remélem a nyuszi ezt is meghozza neki!

Mindenkinek nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! és sok-sok piros tojást és locsolót!

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
Verocs+Miksa
l.veronika

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Csandi, milyen ott kinn a kajálda? Mi még odáig soha nem jutottunk el, a játszó volt a végcél.
Bár mi ebédre már nem maradnánk sztem.

Boldog Húsvétot Nektek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

helyzet egyelőre változatlan. igaz, már nem folyik az orra, de még mindig szívni kell, néha összegyűlik jó sok motyó benne, de most kaptam tuti tippet, szóval nyomulunk és akkor jövő csütörtökön talizhatnánk! ;)

csak kérdőjellel, de légyszi szorítsatok, hogy meggyógyuljunk:

Barbi +4 gyerkőc
Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi
Zsófi-Levi
Bucsek+2gyerkőc
?Zsófi-Beni?

mindenkinek kellemes ünnepeket, szerintem tavaly sem akartunk sok locsolót, szóval akkor idénre is ugyanazt! ;)

Panna, ez a napkrémes dolog nekem is kérdőjel egyelőre! most, hogy piri a füle, én adok rá mindig sapit, na jó, ha full szélcsend és nagyon meleg van, + babakocsiban van, akkor talán nem, de amúgy mindig!

Sziszka, én is letettem Benit itt a kertben a fűbe és vadul tépkedte a füvet! :D ő szerencsére nem volt meglepődve az új közegtől! ;)

köszi a fülfelszúrásos infót, reméljük nem kerül rá sor, de azért jobb tudni, hogy ezt is lehet!

Aproo, ha meggyógyulunk, akkor természetesen megoldom! ne aggódj! a tupperes cuccot is megoldjuk. a honlapjuk www.tupperware.hu innen mazsolázhatsz, ha érdekel valami, akkor majd én megrendelem, úgy kb. 2 hét az átfutása és csak akkor kell fizetni is!

Vera, okés, akkor jövő szombat, remélem, hogy el tudtok jönni, majd egyeztetünk csütörtökön ;)

Felícia, szerintem apa is jöhet bátran a talira, csak lehet, hogy ő nem érezné magát annyira kényelmesen egy rakat nőci között! :)

neked még mindig lógom a cd-vel... sajnos apája vitte el, és szegényem eléggé feledékeny, szóval marad a jövőhét, akár talin, ha tudtok jönni, meg mi is tudunk menni, vagy akkor postázom most már magam! :) :oops:

megyek gyereket felügyelni, mert a férjem valamit számot akar megtanulni, de gyerekem folyamatosan letámadja gitárostól, kottástól, szóval megy kint a balhé :D

sophie27

Boldog Húsvétot és jó pihenést mindenkinek!

Én is feliratkoznék kérdőjellel, Vikica is gyógyulóban, remélem tudunk menni. Zsófi milyen tuti tippet kaptál?

Barbi +4 gyerkőc
Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi
Zsófi-Levi
Bucsek+2gyerkőc
?Zsófi-Beni?
?Andi+Viki?

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

rákerestem a Google-n, hátha van-e vélemény az exxema Repair nevű krémről.

Kata vagyok, 18 éves, csak azért regisztráltam, mert láttam, hogy valaki erről a termékről kérdezett.

Születésem óta ekcémás vagyok, 8 éve diagnosztizált lisztérzékeny, és a többi allergiámat fel se tudom sorolni, valamit mindig kihagyok.
Nálam atópiás dermatitis jelentkezett, tetőtől talpig, úgyhogy a hab változatot vettem meg (recept nélküli, 2600 forint), (képzelhetitek, hányféle krémet kentem már magamra.... folamatosan reménykedek)
először a kezemre kentem belőle, és csípett.. de nem volt annyira vészes.

aztán fürdés után bekentem magam tetőtől talpig. úgy égtek utána a vörös foltjaim... csípett iszonyatosan, le is feküdtem, utána jobb lett, de addig még a könnyem is kicsordult.
A csomagoláson, az internetes oldalon is az olvasható, hogy nincsen mellékhatása, és kisgyerekeknél is lehet alkalmazni...
eddig minden krémemnél oda volt írva mellékhatásnak, ha volt vörösödés, égő, esetleg viszkető érzés.
Az arcom folyamatosan ég, de az biztos, hogy a nagy vörös foltjaim eltűntek (pl. combról), kis hegesedés maradt utána.

Fontosnak tartottam, hogy leírjam a tapasztalataimat, mert nem szeretném, ha egy kisbabának nagyon csípné a kis érzékeny bőrét...
kath8

zsófi, szerintem jó és bőséges a választék is csak hétfön vannak hiányosságok a durva hétvégék után
http://www.cafeponyvaregeny.hu/main.php ... hun&open=4
itt egy kis tájékoztató :wink:
Vendég

akinek bármi kérdése van táplálékallergiákkal, vagy ekcémás tapasztalatokkal kapcsolatban, nyugodtan írjon nekem a balazskata[kukac]citromail.hu-ra!

további jó babázást :)
mindenkinek Boldog Nyuszkót és Sok Egészséget :)
kath8

Sziasztok!

Annyira örülök, hogy bővül a lista :) Annak meg különösen, hogy olyanok is lesznek, akikkel még kismama korunkban sem találkoztunk :)

Viszont az előkerült zugolvasóink egytől-egyig nagyon eltűntek...

Julcsi, oké, ha addig még változik a helyzet, akkor él az ajánlat, Lackó pedig majd szereli az ülést, és cipeli a babakocsikat :)

Felícia: nekünk jön apa is, de dolga van Pesten, így csak kitesz, aztán értünk jön.

Vikinek, Beninek gyógyulást hozzon a nyuszi!

Koadri, nem tudom mi van veletek, de ha olvasol bennünket jelentkezz! Aggódok Dorcáért!

Van egy kismama ajándék kupponom (újságból) a 25.-ei babaruha börzére, a kuppon+345 Ft ennyiéer lehet bejutni, ha kell valakinek, akkor elhozom csüt-re, mi biztos, hogy nem megyünk!

Nagyon Boldog húsvétot mindenkinek, sok locsolót, és piros tojást :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, nagyon köszi az ajánlatot, ha mégis rászánjuk magunkat, akkor jelentkezem ;-) Tényleg nagyon kedves vagy :-)

Esernyőkocsi beszerzés folyamatban, ma megnéztük élőben ezeket:

Kép

Kép

Egyelőre a top rider a favoritom, és úgy tűnik, csak 1 fokozatban dönthetőt veszünk, mert az is elégnek tűnik. Van valakinek ilyen? (qx103)

Egyébként nem sok különbség van a kettő között, csak a top rider tolása nekem kényelmesebbnek tűnt, jobb a fogása, vagy mi...

Azt nem tudja valaki, hogy babakocsit el lehet-e valahogy számolni egészségpénztárra?? Vagy mást kell hogy írjanak a számlára?

yuyu79

Amúgy épp tojást festek, csak nem pirosat, hanem kéket és sárgát, ilyen festék maradt tavalyról ;-) :oops:

yuyu79

Julcsi: Eninek nagyon sok boldog 8. hónapos szülinapot kívánunk :D

Babakocsiban passzolok, nekünk sincs még.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boldog hófordulót a napokban "ünneplő" babáknak, Beninek, CsengiBoginak, Enikőmnek, és bocsi, akit kifelejtettem, csak a vonalzókat néztem itt az utsó oldalon...

yuyu79

Visszamenőleg Emmának is boldog 8 hót, neki is most volt!!!

Panna, ezt a Liberós pontgyűjtést akkor sajnos elnézted, pedig szerintem itt is volt szó régebben erről, hogy a nyuszikat régebben lehetett gyűjteni, de jóideje már csak a vonalkódot :cry: Sajnálom!!

yuyu79

Ja és mi már előhúsvétoltunk bátyáméknál Pécs mellett, Eni is nagyon élvezte, kiraktuk kicsit a fűbe plédre, meg nézte, hogy tombolnak az unokatesói :-) És az utat oda-vissza végigaludt, hazaértünk, evett, és 9-kor aludt tovább. Úgy látszik jót tett neki a friss levegő ;-) Igaz, reggel is negyed 7-kor kelt, 8-kor meg már vissza is aludt fél 10-ig... Ilyen rég nem volt nálunk!

yuyu79

yuyu,
áginak +lilinek van tudtommal ilyen járgányuk pár hete vették ők is.érdeklődj nála, mert már biztosan van tapasztalatuk...

köszönjük a köszöntést és mi is nagyon boldogat kívánunk a többi lurkónak!!
Vendég

Csandi, igen én voltam! :D
Legközelebb szóljatok, ha ligeteztek! Olyan nehezen jutok el bárhova a munkám miatt, de a liget egy köpésre van, ha szóltok, 10 perc alatt kinn vagyok.

Yuyu, köszi :) Nektek is boldog 8 hót,meg a többieknek!

sushy

Sziasztok!
Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Dávid is megismerkedett a héten a földdel, homokkal, meg a fűvel. Először csak az egyik kezével támaszkodott a földön, azzal is csak azért, nehogy orra bukjon, a másik kezét a magasba emelte... :D , de aztán lassan nekibátorodott, megszokta az új dolgok érintését és elkezdett teperni. Utána meg már tépkedte a füvet, annyira belejött... :lol: Jópofák nagyon, ahogy ismerkednek a nagyvilággal.
Úgy néz ki, nem tudunk menni a talira, mert csütörtökön van itt a bölcsiben a beiratkozás, és ott akarunk lenni, érdeklődni, hogy mi várható, hol állunk most a várólistán, meg ilyenek.
Pénteken meg nyaki ultrahangra megyek. Párom állandóan éjszaka dolgozik, így nappal alszik, úgyhogy nagyon nehéz bárhova is eljutnunk.
Barbi, ha férjem délután felébred, megbeszélem vele, mikor tudna bevinni hozzátok Pestre, és ma felhívlak. Valószínű kedden késő délután vagy inkább szerdán lesz belőle valami.

Kép
felicia

Sziasztok, csak gyors bekukk, mert semmire nincs időm;(

jelentkeznénk mi is a csütörtöki talira és szerintem Ritusék is jönnének?!

Mi szépen növögetünk, ügyesedünk, amióta ilyen szép idő van mindig úton vagyunk, amit Barnus nagyon élvez;)
rengeteget kúszik itthon a lakásban, így semmire nincs időm, állandóan a nyomában járok;) nyitogatja a szekrényajtókat, pakolgatja apja cd-it;) már a konnektorokat is kiszúrta magának, szóval nem unatkozunk;)

na most mennem kell, mert felébredt a kis kommandósom;)

Nagyon kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

sniky

sziasztok

mi is megyünk csüt a kopaszira :)
sziszka: a börze kupon engem érdekelne!

zsófi: Beninek sok gyógypuszit küldünk.
lei

Csütörtökön hány órakor találkoztok a kopaszin és hol?

Kép
felicia

Sziasztok!

Kellemes húsvétot mindenkinek! :D
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

Lei: Oké, a tiéd :) Csütörtökön hozom :)

Beninek és Emmának Boldog hó fordulót kívánunk :D

<
sziszka78
Tolna

Ildi: most jutott eszembe, hogy nem válaszoltam az sms-re, nem direkt volt, csak sz@rakodik a telefonom :( és mire jó lett teljesen kiment a felemből....Boldog nyuszit nektek, ha jöttök Tolnára véletlenül locsolni, akkor ne feledkezzetek meg rólunk :wink:

Annyira jó kedvem van, kedden hazarepül a legjobb barátnőm Orlandóból :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi +4 gyerkőc
Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi
Zsófi-Levi
Bucsek+2gyerkőc
sNiki+kommandósBarnus
Ritus+Zorka
Lei+Csabi
?Zsófi-Beni?
?Andi+Viki?
Vendég

sushy,
az hogy a ligetbe ismegyünk már útközben derült ki és nemtudom a tel.számodat ezért sem tudtam szólni amikor elsuhantál mellettünk :(
csütörtökön a kopszin szerintem 10-12 között gyülekező aztán mindenki addig marad amíg jólesik neki vagy tud maradni.szerintetek jó ez így? vagy hogy legyen?
Vendég

zsófi,
engem a tupperea 44.oldalon lévő hablabda érdekelne.hogy működik,olvashatok valahol róla bővebben?
Vendég

JázminAndi, 2 evőkanál lenmagpelyhet kb. 1,5 dl vízben 2 percre beteszek a mikróba. vigyázni kell vele, mert kifut, szóval nagyobb edénybe kell tenni! aztán a masszát, fontos, hogy vászon anyagba elosztjuk kétfelé! aztán a baba arcához érinthetjük, egyre hosszabb időre, ahogyan hul. vigyázni kell, mert mindenképpen meg kell emelni időnként ezt a kis csomagot, mert hamar átmelegíti az arcát és akár meg is égetheti. amúgy hamar kihűl, szóval nem akkora nagy para, csak figyelni kell. ezt napi 4-5x lehet ismételni, ha úgy érzed, hogy 1-2 nap múlva már nagyon összeállt, akkor a melegítés előtt be kell áztatni vízbe! én kb. 20 mp-re szoktam betenni, és utána még várok egy kicsit, utána jöhet a menet. orrszívás előtt szoktuk csinálni, sokkal több felszakad neki a trutyiból, mint amúgy! ;)

ja, a lenmagpelyhet bio boltban tudod beszerezni!

Cs-andi, megkérdezem, hogy mit tud a dolog, és akkor referálok! ;)

köszönjük a hófordulós köszöntéseket mindenkinek! pont apájának a névnapján lett 8 hónapos! :)

mi is sok boldogságot kívánunk minden babócának, aki most ünnepel, Eni azt hiszem pont ma! :) gratulálunk hozzá!

Yuyu, nekem a top rider azért nem annyira volt bejövős, mert nincs lábtartója! :( ha mégis elalszik a babó a kocsiban, mert előfordulhat, akkor a lába csak úgy lóg :( tudod, nekünk a bébé go van, én maximálisan elégedett vagyok vele!

jók legyetek, szép napot mára is! most lassan indulunk vendégeskedni! ;)

sophie27

Zsófi, szóval ami nektek van, az ugyanaz, mint amiről tettem be képet, a 621-es, és annak fel lehet hajtani a lábrészét? Most jöttem rá, hogy itt Pakson csak a 609-es van, és az se lábtartós, de a neten ez a 621-es 15990 plusz majdnem 2000 a postaköltség... ez így megéri szerinted? Ti mennyiért vettétek?

Ági, ti meg vagytok elégedve a top riderrel?

yuyu79

Zsófi, és a tiétek mennyire dönthető? Mert csak azt írják, hogy fokozat nélkül...

http://www.neobaby.hu/index.php?PHPSESS ... 591ca931c1

yuyu79

És a biztonsági öve párnázott vagy nem?

Közben már Anyuméktól írok... Tegnap anyóséknél voltunk, tegnapelőtt meg bátyáméknál. Olyan szép idő volt eddig, itt ma már kicsit hűvösebb és szelesebb az idő...

Enikő tegnap "felállt", igaz az egyik hónaljánál segítettem egy kicsit, de tényleg napról napra ügyesebb, egyre többször felhúzza megát térdelőállásba ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Megvagyunk mi is, nem tűntem el, de mindig volt valamit. A jó idők miatt mi nagyon keveset vagyunk fent, három gyerekkel sokkal jobb lent. Nem egyszerűbb, mert hát Dórika fut ezerfelé, és akkor figyelni a nagylányra és hát Bence....
Csütörtökön és pénteken nagytakarítottam, ablakpucolás, függönyök, takarítás, ami szintén nem egyszerű három gyerek mellett. Ami alapból kb. két óra, egész nap csináltam.

Szombaton Pesten voltunk az állatkertben, mert még Dórikám nem volt. Hát... jó volt. Fárasztó, meleg, de jó. Dórikát a pingvinek varázsolták el leginkább. Bence nagyon ügyes fiú volt végig. Reggel itthon evett tápszert, ott két üveges kaját, indulás előtt meg tápszert. A cukiban melegítették meg a vizet hozzá.

Tegnap anyóséknál voltunk, este meg maratoni vasalást rendeztem. Megint betegek kezdenek lenni a gyerkőcök. Vagy jobban mondva szerintem meg sem gyógyultak. Tök elegem van már ebből. Dóri lázas volt éjjel, kapkodva vette a levegőt. Felhívtuk éjjel az ügyeletet, hogy jöjjenek ki. Nem jönnek, menjünk. Keltsük fel Emesét is és menjünk. Hát hagy ne mondjam. Meg miért nem mentünk napközben már. Mondtam, hogy éjjelre lettek rosszabbul, meg legutóbb mikor mentünk, lecseszett az egyik doki, hogy csak köhög és ezért jöttek le??? Most eldöntöttem, hogy valahova panaszt fogok tenni. Elegem van ebből!!

Ma locsolkodók már voltak, az utolsó is elment! Délután leviszem őket ügyeletre, de remélem valami normális dokit fogok ki.

Na léptem, majd jövök fotókkal.

A betegeskedőknek jobbulást, bocsi, hogy most csak magamról írtam.

Ja, én úgy szoktam porszívózni, asszem Zsófi kérdezett technikát, hogy betekerem egy pokrócba, törcsibe és úgy. Csak a fejét kell lefogni!

Szép napot, ami még hátra van.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Végre megjelenek egy hét után, akkor sem jön senki, egyedül vagyok, mint a kisujjam! :)

Azért dobok néhány képet Nektek...

Szilvia

UI: a kicsik ismét betegek, ma voltunk ügyeletes dokinál, Dórikának hörgőgyuszi, ő kapott megint antibiot, meg orrcseppet. Bencének gégegyuszi, ő nem kapott, még nem vészes. Király... :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Most tényleg ki kell jönnöm??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese edzés előtt (judo)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Állatkerti nyuszi simi (Dórika)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Apa meg a lányai (állatkert)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép (Kölcsön) kutya sétáltatás

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Imádom, mikor a száját beszívja Bencém!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Voltunk méreckedni is a héten. Bence 8 hónap: 10 kiló 70 deka (visszafogyott a betegség miatt 20 dekát:)), 73 centi. Dórika 21 hónap: 85 centi és 12 kiló. Egy ruhaméret van már csak köztük (Dórika 92-es, Bence 80-86).

Eddig még csak kétszer adtam hozzátápit Bencének, de a héten nekiállunk a háromnak. Egy husos főzi, egy gyümi, meg babajoghurt, vagy babapuding.

Na jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szilvi! Bocsi, még nem is üdvözöltelek. Jobbulást nektek! Sajnos ismerős a szitu. :(

Hoztam két képet én is:

Kép

Kép

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Még mi is megvagyunk, csak elutaztunk, ma érkeztünk vissza. Remélem mindenkinek jól telt az ünnep!

Lili nagyon jól van, a múlt héten már fel is állt, tud tapsolni, ha kérem, integet. Teszek fel pár képet, mert nagyon régen nem mutattam már :) Jártunk fürdőben is, Lili imádja a vizet :)

Yuyu, a Top Rider babakocsi nagyon bevált, irtó könnyű-4 kiló- két fokozatú a háttámla, van karfa, ami le is vehető, nekünk nagyon bevált, kirándultunk is vele, bírta a nehéz terepet is. 12 ezer volt az ára. Ami nekem hátrány, hogy elég kicsi az alsó tároló viszont van rajta pohártartó, ami irtó praktikus.

A csütörtöki talira mi is benevezünk :)

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
columbine

Sziasztok! újra Pécsen...

Nagyon jók a fotók, édesek a pindurkák! Ági! Lili második képen mint egy balerina :D

Betegeskedőknek jobbulást! Sajna mi is belehúztunk e téren, de sztem az autóban a légkondi a ludas. Én is és RÉka is durva megfázásos tüneteket produkálunk: orrfolyás, tüsszögés egész nap. Szegény kis Tücsök horkol is a másik szobában ,annyira nem kap levegőt....

Amúgy jól sikerült a hétvégénk, Réka jól bírta az utakat, csak esténként a fürdésnél ordított. De akkor nagyon. Pedig itthon szeret fürdeni, igaz, főleg azóta, mióta csúszásgátlót raktunk a kádba. BP-en, Szgeden nem volt, sztem azért ordított, mert nem érezte magét biztonságban. Ma viszont akkorákat sikongott a kádban örömében, hogy zengett tőle a ház. :lol:

Hétvége termése még, hogy kibújt felül a második fogacska is. Vagyis úgy érzem, mert RÉka most nem nagyon hagyja hogy megtapogassam. Biztos érzékeny neki még a többi. De csak haladunk már lassan ezzel is. Illetve még valami: elcsattant Réka életében az első csók: egy barátunk 14 hónapos kisfiával, úgy ahogy kell, szájból szájba :lol: Mellesleg a kissrác nagy nőcsábász, úgyhogy még nem vesszük túl komolyan :lol: Ott taliztunk a baráti társasággal, 5-6 gyerkőccel egyszerre. Réka nagyoon élvezte. MEg nyósoméknál a kutyát. Odáig volt meg vissza. Libikókáztunk is egy 9hónapos kisfiúval, az is tetszett neki nagyon. Szóval jól telt a hétvége.

Köszönöm lányok a sok kérdésemre adott hasznos válaszaitokat! Úgy tűnik, hogy csak az én lányom akar bogarat, füvet, virágot enni...

Babakocsit, hordozót leadtuk, most már kötögethetjük át a concordot egyik kocsiból a másikba. :cry:

Na megyek, elteszem magam holnapra.

panna1

Sziasztok!

Zsófi,Andi, Szilvi, hogy vagytok?

Lili, nagyon szép vagy!

Nekünk szuper volt a Húsvét, volt hajnali tojáskeresés megint anyósoméknál, akiknek duplatelkük van Bfokon, kb 25 gyümifával (csak hogy bemérjétek, mekkora a terep :-) ) és minden évben hajnalban névreszóló, egyre kisebb dolgokat rejtenek el nekünk a terepen, egyre durvább helyre. Mindenki 7 körül kel és miséig begyűjtjük a cuccot. :-) Már aki megtalálja. Most találtunk tavalyi cukorkát is, totál sértetlen csomi, de persze belül már semmi.... :wink: :lol:
Nagyon jól sikerült, szombaton és hétfőn is végig családoztunk.

Levi jól van, bár eléggé szorult, szegénykém egész nap bogyózott, amitől annyira kisebesedett a popija, hogy vérzett is. :cry: :?
Most már jobb sokkal.
Mi most rákattantunk a sétára, ahogy lecsücs, azonnal sikítunk, szóval egész nap derékszögben állok, vicces, mert estére úgy is maradok. :wink: :oops: :lol: Nagyon édesen berreg és írtó büszke, tudományos arccal próbál szaladni a kutya után.
Dobok egy kollázst (Bucsek érdeme a képáradat! köszi érte)

Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, és persze Emese, Dóra, Vikica, Cintus,Bence édesek a képek Rólatok!
80-86os ruci, Te Jó Ég! Mi sztem majd a 2. szülinapunk tájékán, pedig ránk is mindenki azt mondja, hogy nagyok vagyunk.... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: