A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni! SIMÁN!!!!!!!!!

KépKép
juba

Hörcsög! :lol: :lol:

KépKép
juba

Apának fáj a foga:-( pálinkázott rá és kidőlt :shock:

Heni
KépKép
heni81

Apám képzeljétek holnap jönnek babát látogatni :shock: :shock: Mondtam,hogy lassan már a szülinapi tortáját is hozhatják :lol: Kicsit meg vannak késve!!!

KépKép
juba

Attól én is kidőlnék :lol:

KépKép
juba

Nézzétek csak, mit találtam :shock: .

http://www.vatera.hu/sack_n_seat_hordoz ... 07483.html

Tök buli, nem :lol: :lol: :lol: ?
Bongyi, nem csábító kihívás a mélytányér után etetőszéket varrni? :wink: :lol: :lol:
dettyk

Na látom vannak még nagyon unatkozó emberek :lol:

KépKép
juba

Juba nyugi! Még én is várok babanézőket, csak győzzem őket kivárni!
Dettyk nem semmi :shock: és egy darabka anyagért 5000 Ft?

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Jó kis fájdalom csillapítás :lol: :lol:

Juba!
Jobb később mint soha :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Detti!

Igen csak praktikus.
De te ügyes kezű vagy megtudod csinálni. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Csak most olvasom, miket írkáltok itt össze :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Juba, ha az én uram valahányszor virágot hozna, ha focizni megy, már nem férnék a lakásban :lol: :lol: :lol: :lol: . Most is ott van... :roll:
Ne röhögtess, mert felkelnek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !! (Babalátogatók...)

Heni, legalább nem fáj neki, csak majd holnap a feje :lol: :lol: .
dettyk

Csak az a gáz,hogy már ezredszerre nyalom fényesre az egész házat és ez már kezd egy kicsit fárasztó lenni!!!!!!!

Múltkor anyósom jól megszivatott :twisted: Az alsó szinten van a konyha és ott nem raktam rendet,nem volt kedvem elmosogatni.Hát ez a "kedves"mama körbevezeti a házba a rokonait :twisted: Alig bírtam ki,hogy ne szóljak be neki,hogy akkor előtte nyugodtan lejöhet segíteni takarítani ha a kéglivel akar villogni(amihez neki megjegyzem semmi köze) :twisted: :twisted:

KépKép
juba

Hajni: a fiad valami csodaszép, gondolom, már most úgy kell a kislányokat lekanalazni róla... de mi lesz még később?! 8)

Dettyk, Juba: nálunk is sokszor játszik még a zöld kaki (bár pár napig nem volt nemrég, hát annyira örültem). A barátnémnak azt mondta egy szakember, hogy a zöld kakit bizony a sok fehérje okozza (pl. ha sok és erős tejet iszunk), ill. gondolom az, ha a baba is sokat iszik az ilyen tejükből. Nem biztos persze, hogy mindenkinél ez váltja ki, de nálunk is makacsan van, kicsit savanykás szagú, holott csak anyatejet kap Ádi.

Kép
Kép
irina

Gremese: haláli ahogy Zsófi "babázik" :D :D :D :D :D :D :D :D

Dettyk: megnéztem a honlapotokat!!! Naon tetszik!!! És még Rebeka is rajta van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos nálunk is 1 hete éjszakázás van! 2-4 között kel és nem igazán hajlandó visszaaludni! Nem sír, csak elvan!!! :(
Én meg olyan vagyok mint a mosott sz@r! Nekem is sok alvásra lenne szükségem, mint Gremesének!
Bízom benne, ha sikerül kigyógyítani végre ebből a nyavajából visszaáll a régi rend!!!

Megyek is pihizni! Holnap este apa zenél, remélem tudok jönni...ééés akkor kihirdetem az új oldalkezdő és záró eredményt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Heni, szerintem is durva, de az alapötlet jó :wink: .

Hörcsög, csak az a baj, hogy varrni nem tudok, de mostmár kacérkodom a gondolattal, apuéknak van gépe, meg kellene próbálni...és etetőszékeket fogok varrni :lol: :lol: .

Juba, anyósok, nem érdemes bosszankodni rajtuk :roll: .
dettyk

Irina!Nem tudom mert én tápit is adok neki,bár a dobozra rá volt írva,hogy előfordulhat zöld kaki...

KépKép
juba

Juba jó fej az anyósod! :-) elképzetem magam elé, amint idegenvezet a házatokban:-) téged majd szétvet az ideg! Az én anyósom is ilyen. Képzeld akkor mutogatta a házat amikor épp nem voltunk itthon :twisted:

Heni
KépKép
heni81

Kégliről jut eszembe meg terveztem
a mi házunkat apának is tetszik.
A elosztás már meg van még a konyhát akarom.
Remélem még az idén feltudjuk építeni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: hajrá!!! Bár általában az engedélyeztetések miatt lehet csúszás! Anyagbeszerzésben tudok segíteni! :lol: (mármint a téglán meg a cserepen kívül)

Kép
Kép
timi26

A pláne az volt az egészbe,hogy meg lett beszélve vele,hogy miután elmentek Én megyek szülinapot köszönteni tesómékhoz(tehát SIETEK!!!)de vagy százszor elmondta a rokonainak,hogy ráérnek ,maradjanak még :twisted: Szerintem dirett csinálta,hogy engem idegekjen :twisted: :twisted:

KépKép
juba

Horcsog akkor majd megyünk a házavató buliba:-)

Heni
KépKép
heni81

Hörcsög!Csak nem az anyóshoz közel :lol:
Hát szorítok nektek,hogy mihamarabb megvalósuljon!!!

KépKép
juba

Timi!
Tényleg nektek csempe bolt van ugye?

Az egészben az a jó,hogy nem kell telket venni
megkaptam a fél telket anyumtól.
Mivel muszály jelzálogot felvenni amit apum rábólint
már megyünk is intézni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Holnap asszem csak este leszek a látogatók miatt,remélem anyóom is eljön megint :twisted:

KépKép
juba

Irina, igen, volt régebben zöld kaki, amikor gyakrabban szopizott...de ez más volt, szilárdabb és tényleg "epezöld", talán ez a legjobb jelző rá...lehet, hogy az almától...én biztosan nem ettem mostanában sok fehérjét, alig merek tejet inni is :roll: . Előtte 4 órával viszont szép sárgát kakilt :shock: ...

Timi26, iggggen, az olyan jó kép, nem bírtam nem feltenni :oops: . Még nagyon gyerekcipőben jár, de ha van kedvem hozzá, csinálgatom... :roll:
Pihend ki magad, oszt hónap gyere, csetölünk este :lol: :lol: :lol: !!
dettyk

Horcsog: nem csak csempe!
www.revuker.hu (má bocsi a reklámééé... :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
timi26

Köszi lányok :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög!Megkérdezhetem,hogy most hol laktok?Anyudéknál???Néha én is annyira visszaköltöznék hozzájuk,annyira szeretem őket :oops:

KépKép
juba

Timi26, na ezt én is megsasolom... :twisted:
dettyk

Dettyk!Az eper az nem piros????!!!!!!!!! :lol: :lol:

KépKép
juba

Ezt nem hiszem el ekkora király még én se lehetek!!!!!! :lol: :lol: 8) (401!)

KépKép
juba

Timi!
Köszi holnap meg is mutizom apának.
Egy árlistát lehetne kérni vagy az is ott van?

Juba!
Mi apummal lakunk egy háztartásban
de viszont a ház és a telek közös.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dettyk!Én is meg akarom nézni!!!!!!!Titkos?????

KépKép
juba

Nem semmi 1 óra alatt 1 oldal :lol: :lol: :lol:
Reggel lehet olvasni. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na jó éjt csajok! Fáradt vagyok nagyon és félő hogy buli is lesz éjszaka :?

Heni
KépKép
heni81

Hörcsög akkor apukád mellé építetek?!

KépKép
juba

Horcsog: majd megbeszélünk egy talit, átjöttök, szétnéztek. Az árak sajna változóak!

Kép
Kép
timi26

Én is lépek, mert mindjá itt a 4 óra!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Na én is elteszem magam holnapra mert ha megint ötször kelünk akkor nem leszek valami szép látvány reggel :lol: :lol:

Jó éjt csajok!!

Egy élmény volt!!!!!!!

Pussz!
Üdv a reggeleseknek!!!

KépKép
juba

Juba, nemááááá. De legalább zárhattam a 400. oldalt :wink: . Elküldöm püben :D .

Belemélyedtem Timi csempéibe, basszus, bele is szerelmesedtem jó néhányba :oops: :lol: .
dettyk

Timi!oké

Jó éjt mindenkinek

Jó reggelt az elsőnek!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hát akkor jó éjszakát, ha már mindenki megy :cry: . Pedig most kezdtem felébredni :lol: . Apa megint az utolsóval jön, van még időm, lehet, hogy egyedül megnyitom a 402. oldalt :lol: :lol: :lol: :lol:

Na pá-pá!!
dettyk

Juba, nem eper :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!! EPE!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy fogok elaludni ennyi röhögés után?! 8)
dettyk

És reggel olvasgathatom magamat, hacsak nem ébrednek Virankáék újra korábban 8) .

Eldugulok, jóccakát :D !
Kép
dettyk

Kép

Jól van, látom termeltetek éjjel!

KépKépKép
bongyi

Ahogy nézegetem az ünnepeket (puszi, Móni!) március 01. se névnap, se szülinap, és szeptember 01-én sem született babóca, vagyis hófordulós sincs. De! Hát Nectarin Robesza augusztus 31-én született, viszont február 31. nincs. Úgyhogy cselesen meglestem Nectarin a vonalzódat és mára írja a hófordulót, úgyhogy:

Nectarin! Robesznak boldog félévességet kívánok!

Kép

KépKépKép
bongyi

Juba, gratulálok a négyszázadikhoz! Ha valakinek, hát neked ezért muszály gif.-et küldenem!:D

Kép

KépKépKép
bongyi

hordozható etetőszék: szerintem hülyeség.....akkortól kezdve használható, hogy tud ülni a gyerek, de mi értelme, nem fogom fel. Jópofán néz ki, de ha olyan helyen vagyunk, ahol felnőtt szék van csak, pont ugyanígy rá lehet ültetni a gyereket enélkül is a székre. Vagy az az értelme, hogy kikötözzük a gyereket?

Dettyk, milyen honlapotok van nektek? :shock:

KépKépKép
bongyi

Dettyk, már értem a honlapot!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Bongyi köszi a gratut és a gif-et :D

Dettyk! Azt az epret jól benéztem tegnap :oops: :lol: :lol: :lol:

Belestem a honlapra(köszi)Nagyon sok édes képet raktál fel a gyerekekről,és persze magadról,szépek vagytok!!!

Robesz!Gratulálok a fél évedhez!
Kép

Bongyi megvolt a reggeli kávé?Kép

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: