kicsit sok a programunk mostanában...
tegnap Fannit oviba, haza, férjet melóba (másik kocsi szervízben..), majd Mátéval hajfesték vásárlás, barátnőmmel hajfestés, délre oltás Máténak, utána férj laptopját bevinni neki, mert itthon hagyta...
ma meg megkért egy volt rokon???, hogy sminktanfolyamra jár, és nagyon nehezen talál modellt, nem vállalnám-e. persze igent mondtam, de bele sem gondoltam, hogy milyen hülye vagyok... jól bekavartam magamnak. 9-re kellett odaérnem a belvárosba. hát Máté buszozott életében először egyet, anyuéhoz bedobtam, szopi, elrohan, sminkelés, visszarohan, busszal vissza, mert kettőkor tetőcserepeket hoztak és ki kellett nyitnom nekik a kaput.
és most nemsokára megyek Fanniért az oviba... kicsit fárasztó...
amúgy a sminkelés tök jó volt, amennyire anyáztam magam, hogy milyen hülye vagyok, hogy igent mondtam, annyira élveztem...
azért az utcára nem mertem így kimenni, úgyhogy lemostuk. bár megmutattam volna anyuéknak, de féltem is, hogy Máté megijed tőlem... meg a hajam is snassz volt egy ilyen fejhez...
meg jót nevettem, hogy rámnézett a főnök, és rögtön egy hippi smink jut rólam eszébe... én meg gyanútlanul megkérdeztem, hogy a 60-as évek, az olyan marilyn monroe-s???
bocsi, most nincs energiám reagálni...