A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

köszönjük a köszöntéseket!
kicsit sok a programunk mostanában...
tegnap Fannit oviba, haza, férjet melóba (másik kocsi szervízben..), majd Mátéval hajfesték vásárlás, barátnőmmel hajfestés, délre oltás Máténak, utána férj laptopját bevinni neki, mert itthon hagyta... :roll: barátnőm közben elhozta az oviból a kisfiát, ők is vissza, majd 3-ra oviba Fanniért, fenti szamos kertjében játszás, fagyizás, játszóterezés, férjért lemenni a melóhelyre, és haza.
ma meg megkért egy volt rokon???, hogy sminktanfolyamra jár, és nagyon nehezen talál modellt, nem vállalnám-e. persze igent mondtam, de bele sem gondoltam, hogy milyen hülye vagyok... jól bekavartam magamnak. 9-re kellett odaérnem a belvárosba. hát Máté buszozott életében először egyet, anyuéhoz bedobtam, szopi, elrohan, sminkelés, visszarohan, busszal vissza, mert kettőkor tetőcserepeket hoztak és ki kellett nyitnom nekik a kaput.
és most nemsokára megyek Fanniért az oviba... kicsit fárasztó...

amúgy a sminkelés tök jó volt, amennyire anyáztam magam, hogy milyen hülye vagyok, hogy igent mondtam, annyira élveztem... :oops: 60-as évek beli sminket kellett csinálnia nekem a lánynak, hippi korszak, twiggy???(így kell írni???). hááát elég érdekesen néztem ki... nagyon fekete firkálmányok a szemem körül, alul festve 3 vastag pilla, felül egy nagy fekete félkör, műszempilla, izzó pink száj. :shock: :lol: na így még sosem néztem ki, az biztos, életem első műszempilla élménye (rebegtettem kicsit :lol: ). szóval, mennék szívesen mégegyszer! :oops:
azért az utcára nem mertem így kimenni, úgyhogy lemostuk. bár megmutattam volna anyuéknak, de féltem is, hogy Máté megijed tőlem... meg a hajam is snassz volt egy ilyen fejhez...
meg jót nevettem, hogy rámnézett a főnök, és rögtön egy hippi smink jut rólam eszébe... én meg gyanútlanul megkérdeztem, hogy a 60-as évek, az olyan marilyn monroe-s??? :lol: mondták, nem, hippi!!!

bocsi, most nincs energiám reagálni... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

annett: a szüléstől visszaszámított 20. héten :D :D :D
Nekem a 18-on volt egyértelmű, és Döme valóban 3 héttel hamarabb jött.

katka: a menzesztől 8)
Viszont remélem, nem lesz mindig ilyen, nagyon görcsöltem, és nagyon erősen véreztem.
Vagy csak elszoktam tőle...

Izgalmas órán vagyok túl, parlament előtt a jelnyelvi törvény. Erre a vita előtt elnapolták...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb, fotó??? :lol: :lol: :lol:
Legalább telefonnal csak megörökítetted??? :shock: :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja, és Rszg: Mátédnak is nagyon boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nem mondod Csibb, hogy erről egy kép sem készül???????????? :evil: Én annyira megnéztelek volna! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

én nem... :oops: de a lány, aki tanulja, neki le kellett fényképeznie. van előtte és utána kép, majd küldi. nem tom mikor...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

de ha még megyek, legközelebb viszek gépet...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

amúgy nagyon szimpi volt az oktató, én is kedvet kaptam ilyesmire...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és az is kiderült, hogy nem vagyok erre vmi jó modell, mert könnyen fénylős a bőröm, a szemhéjam ilyen lelógós, elég kreténnek éreztem ám magam... :roll: :lol: meghát tényleg annyira vad volt a smink, hogy az én szimpla kis hajam hozzá, nagyon vicces volt. úgy néztem ki, mint egy bohóc, aki levette már a nagy piros parókáját...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Klassz lehetett. Ha nekivágnál eccer szívesen ülnék székbe, hogy bohócot csinálj belőlem! :lol: :lol: Műszempillát úgy kipróbálnám. Vki tett már fel magának csak a hecc kedvéért? Eccer lehet veszek egyet. Persze tudom a profi az más. A képeket várjuk. Hm... avatarnak... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk még mindenki alszik. Én már tiszta vagyok és jóllakott. 8)
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok. köszi az avatar dícséreteket:)

voltam dokinál és gyöngyinek volt igaza. árpa
:? :?
azért remélem nem tart sokáig

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kukli
nem volt ez olyan profi cucc azért, ilyet mi is fel tudnánk rakni!!! úgyhogy hajrá! én sem tudtam elképzelni, hogy milyen, de semmi különös. ettől a ragasztó dologtól féltem, meg nem értettem, hogy mi az, hog beragasztózni az ember lányának a szemét... de nem gáz. és képzeljétek, olyan a cucc, hogy amíg nem szárad meg, addig fehér, ha megszárad, akkor befeketedik! :shock: mármint a ragasztó!
ha rászánom magam, jegyzem, hogy jelentkeztél modellnek! :wink: nem occsó.. 300valahányezer.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Anett: Babavárához nagyon gratula, de szerintem el vagy tévedve.... Ez a 2009 márciusi topic a Te kis csöppséged pedig 2010 márciusában fog születni.... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok,
Kukli nem tudtam, h ez ilyen drága. Nekem a bnőm küldte (egy dobozt 50 db) a mellszívóval együtt de nekem sajnos nem volt mit fagyasztani eddig.
Nemlajos Görcsölést sajnálom, nekem eddig 2x volt már és én is nagyon görcsöltem és nagyon véreztem (magamhoz képest)
Katka szállás ügyben jeleztek?
Moncsi gyógyulást. Felírt vmit a doki, h gyorsabban gyógyuljon?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

igen kaptam cseppet ugyhogy remélem gyorsan gyógyul mert elég szar így :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Helló!
Moncsi jobbulást! Sosem volt árpám, de hallottam hogy nagyon xar. Remélem hamar rendbe jösz.
Csüccsvideó töltődik, addig küldök egy állósat :wink: Felvétel forog
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... HRkeUXVEHe
Egész délután ezt csinálja ha megfogja a kezemet.
kuklika
Budapest VIII. kerület

hm, van itthon alma, banán, répa és krumpli... várok receptötleteket, aminek következtében a gyerekem nem fog bebetonozódni a szarba. Illetve fordítva 8) :roll:

Úgy döntöttem, a 11-es gyümit átrakom 3-ra, és a 11-esből lesz a főzi, hátha egyszer eltolódik délre.
Úgyhogy délelőtt szabad vagyok.
És így talán estére több tej marad, meg kevésbé marad éhes Döme.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ilda én így csinálom Katussal és nekünk bejött. Remélem nektek is jó lesz így. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mindig elfelejtem, annyira édesen dumál MAJA!!!!!! Nekem ilyet sosem csinál Kata. Ez a brümmögés! Zabálnivaló!!!! :lol: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bakonytúra: Csak annyi visszajelzést kaptam, hogy a pénzt megkapták, úgyhogy rájuk telefonáltam...
Bababi: Nem kapták meg a plusz egy család emailt, de van hely és elküldtem nekik mégegyszer.
Bográcsozás: Tüzifát és bográcsot kapunk. Minden mást nekünk kell megoldani. Erpé: Ennek vállalod a főszervezését? Már nem azt, hogy egyedül csináld, csak hogy minden meglegyen és hogy ki mit hoz.... A kemping részen van egy kis konyha, hideg-meleg vízzel... :roll:
Reggeli: A reggeli svédsztalosnak van mondva, de azért elég szerény, viszont friss volt a kenyér és a körözött meg házi.... Szerintem ennyi pénzt nem ér meg, de én biztos, hogy lusta vagyok és rendelek.... :roll:
Kérek minden családot nyilatkozni, hogy kér-e reggelit.

Gyöngyi: Ha kicsi lányod rosszul alszik, annak szerintem leginkább lelki okai vannak.... Én a helyedben kineziológushoz cuppannék be, hogy oldják ezeket a dolgokat (rajtad keresztül lehet oldani) és ott azt is pontosan megmondják, hogy mi okozza. :roll:

Csibb: Nem semmi mikre vállalkozol, de örülök, hogy élvezed, olyan feldobótott volt a hsz-ed.

Katka

katka22

Ígérem utccsók.
Szval így örül ha ül:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/o ... b5rfgeqiuA
Így ül fel:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... RRWpRC6ypq
Na viszem aludni a csajt.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli nagyon édes :D:D:D ha van még jöhet ám nincs elegem belőle :D:D ügyi katababa :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

kukli, hát akkor baj nem lehet :wink:
Mondjuk a babaszakácskönyv is azt ajánlja, hogy előbb a du-i maradjon el (csak én összekeveredtem a kóstolással. Érted?! Előbb kóstoltass, de délelőtt, mindig egy picivel többet adva, majd fokozatosan váltsd ki a du-i kaját!!! :shock: Hát nagyon logikus, mondhatom... :? )

Micsoda videók, hangok, tettek, lányok!
Jól van, majd lassan én is elkészítem Döméről a portfóliót :wink:

(azt már csak tényleg zárójelben jegyzem meg, hogy továbbra is összeveszés minden nap, legalább egyszer :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi Moncsi, sztem ez elég lesz. 8)
Ilda várjuk Dömét. Veszekedéseket sajnálom. :cry:
Átadom a starfétát az éjszakai műszaknak.
Szép álmokat!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli
nagyon ügyes ez a Kata lány! és csajos is!!!! és a csajosság belülről jön, nem csak a külső számít!!!

én is olyan nehezen tudom elképzelni, hogy Máté is mindjárt ilyeneket csinál... :roll:

Katka
igen, élveztem.. :) sőt most gondolkodom, hogy tudnám-e használni valamire, ha kitanulnám... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

most visszakeresem Maját... arról még lemaradtam.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy hívatlanul belekotyogok a beszélgetésetekbe, csak hátha...
Vettem a kisebbik lánykámnak egy téli 74-es méretű overallt a C&A-ban. Úgy gondoltam, hogy jó lesz neki a télre. Úgy tűnik, novemberre ki fogja nőni. :roll: Így újat szeretnék neki venni ehelyett:
Vadonatúj, címke is rajta van, sérülésmentes. Egybevarrt a lábrészével, két oldalon elől hosszú cipzár van rajta a könnyebb öltöztetésért, hozzátartozó kesztyűvel.

Kép
A kapucni belülről finom szőrme-hatású pamut.

Kép
Hímzés és eredeti ár.

Kép

Ára: 5000 Ft + postaköltség (utánvéttel postán vagy személyesen Budapesten/Szigetszentmiklóson.)
Ha érdekel, kérlek írj egy privit!
Köszönöm:
Jázmin

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Kukli, nagyon szuperek a videók! Jöhet még bármennyi! Kata nagyon ügyes! Asszem mi nem mostanában fogunk még ilyeneket művelni, egyelőre csak a hasról hátra fordulásban vagyunk profik, de nem aggódom, merthátugye a majd 9 kilót nem olyan könnyű megmozdítani :)

Erpé, örülök, hogy meggyógyultatok és hogy ilyen jó a kedved!

Katka, per letudva, ez azért jó hír. Én is tíz perc alatt váltam el, és az még jogerős is lett azonnal. Mindenesetre nem túl jó érzés bíróságra járni, akárhogyis. Dani ügy nagyon nehéz lehet, sajna nem jut eszembe semmi jótanács :?

Csibb, nem semmi napjaid vannak :o Múltkori Fanni fotók nagyon profik, következő talin majd talán ellesek tőled pár dolgot, az új gépem lehet tud már ilyeneket, de lassan haladok a kitanulmányozásával. :)

Avatarok, fotók nagyon jók, nem sorolom egyenként, mert biztos kihagynék valakit :oops:

Én is teszek kettőt még a hétvégéről. Szombaton volt Julcsi 5 hónapos, így apukája úgy gondolta itt az ideje, hogy elkezdjen vezetni tanulni.

Kép

Aztán meglátogattuk Julcsi dédszüleit.

Kép

Sajnos Julcsi is abba a korszakba lépett, hogy csak Anya és Apa veheti fel, mindenki másnál azonnal bömböl :? Pedig 3 hetes kora óta hurcipáljuk mindenfele. Remélem ez elmúlik majd mihamarabb.
Viszont megzabálom, hogy most már minden este majd kiugrik a bőréből, mikor Apa hazaér :lol: Rúgkapál, sikongat, vigyorog, annyira édes, egyszer megpróbálom levideózni :)

Akkor holnap nem jön senki strandolni? Lehet akkor egyedül (vagyis persze Julcsival) vágok neki :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Szép estét

Ma ujjongtam, hogy Maja felült a pelenkázón, erre anyukám közölte, hogy neki ezt már rég megcsinálta, akkor mit írjak be a babanaplóba, én is tudom, hogy ül, de még csak ma kaptam el a teljes folyamatot elölről, ti tudjátok ennyire napra pontosan vezetni a babanaplót, sok helyre csak azt tudom írni 3 hósan, öt hósan...pont pont pont :lol:
Holnap megyünk 6 hós tanácsadásra, én mindig azt hittem jó kis hurkás babám lesz, de ő inkább csak olyan hosszú visszafogottan párnás, kíváncsi leszek mennyit híztunk viszont.
Amúgy olyan idiótán érzem magam ma este. Lehet már írtam 1X, hogy mostanában találkozgatok valakivel, én nem igazán vagyok egy szerelmes típus, de dobog a szívem, várom, hogy hívjon, 2 napja láttam utoljára és két hónapnak tűnik, olyan idiótán érzem magam, ezt a baromságot valahogy le kell küzdeni, mert nem vagyok ehhez hozzászokva, és nem tetszik ez a feszült helyzet, addig jobb volt, amíg csak szórakozásnak tekintettem. bocsi az offért :oops:
Jó lesz ez a Bakonyt, hiába mindenről lemaradok, de majd ha fölköltözöm :wink:
Csibb, azt a sminket én is megnézném.
Kuklika, nagggyon édesen örül Kata!!!!
Anett babaváró, gratula, gratula, ha el is tévedtél, sok boldogságot, szép babavárást neked, és most fog megmozdulni!!
Moncsi, mint mindig gyönyörűen mosolygósak vagytok!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jaj de megható ez a fotó a dédikkel!! Julcsi egy gyönyörű hurkás, keresztlányom típusú baba :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Elfelejtettem, Moncsi jobbulást a szemednek! Egyszer nekem is volt kezdődő árpám, de nekem a kamillától visszament szerencsére. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

bea, én nem vezetek babanaplót (a bloggal is van egy ... ööö... kis lemaradásom :oops: ).

Viszont a pasiügyben drukkolok! :twisted:
De azt is értem, miért nem örülsz, hogy kezdesz a hatása alá kerülni. Kiszolgáltatottá válsz, és így nagyon sarkítva csak rajta múlik, hogy boldog leszel, vagy boldogtalan (én legalábbis mindig így voltam vele...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vagyok én is közbe :) Lívia elaludt :)

köszi :) már egyre jobb ugyhogy remélem egy két nap és már semmi bajom nem lesz..

Bea ne érezd magad hülyén :) nincs miért ... :) :)

hol van a többi éjszakai műszakos ?? adryn ?? nemlajos ??? :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja bea a videóra már akartam reagálni :D maja nagyon aranyos. Lívia is valahogy így szokott kerregni vagy mit csinálni :D:D:D nagyon cuki :P :P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos, sajnálom a napi egyet is!4, nem lehet valahogy leülni a nagyasztalhoz és kiteregetni az egymással való problémákat(nem akarok belekotyogni :oops: , valami papírraproblémaleírós játékra gondoltam, ha szeret játszani az Urad, tréningeken csináltunk ilyen pszichológiai játékokat, és nagyon sok minden kiderül egy emberről így) :roll:

pasiügyben, pont ez a problémám, jól megfogalmaztad :roll: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.09.22 20:46-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

nemlajos megvagy .. épp most hiányoltalak :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea, köszi. Én is meghatódtam, és sajnálom hogy csak nagyon ritkán jutunk el hozzájuk :? És csak most tudtam meg, hogy nagypapám legidősebb nővére (tízen voltak testvérek) is Júlia volt és pont 100 évvel korábban, 1909-ben született :) Szóval nagypapám nagyon örült a név választásunknak.

Jah, nem kicsit hurkás Julcsi, holnap megyünk 5 hós mérésre, majd jövök a nagy számokkal, legalábbis ami a kilókat illeti :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

julcsi is nagyon édes.. dejó :) biztos meghatódtak rajta :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Zita :) :)

Moncsi, köszi, van ilyen hangosan kacagósa is, majd feltöltöm azt is :lol: :lol: az kicsit régebbi

Zita, most akkor ők hány évesek(a dédik a képen)?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.09.22 20:51-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

mindjárt én is hozok egyet.. egyik nap csináltam .. kukuccsolósat játszottunk de már sikított a röhögéstől :) most töltöm majd belinkelem :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, ok, kíváncsi vagyok, lehet addig én is belinkelem :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

azt olvastam a kacagtatást és a játékot akkor kell abbahagyni, ha már oldalra fordul, vagy lepillant a gyerek, mert akkor már elfáradt és veszélyes lehet, nekik még nagyon megterhelő a sok "szórakozás" :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

megterhelőnek megterhelő persze de azért csak nem veszélyes... :shock: :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jaj nagyon aranyos Livi!!! :lol: :lol:

na itt az enyém is, Keresztanyáméknál falun, ( egy hónapja kb) a szomszédjuk szórakoztatja Maját :P

http://s423.photobucket.com/albums/pp311/bea1978/?action=view&current=Vide0065_mpeg2video.flv

Bea, Maja

Kép
bea1978

Amint ígértem írok az előzményekről.
Kb.12 éve gondoltuk, h jó lenne egy babó. 2 év után elmentem dokihoz, h mi van, megnézett hát még próbálkozzunk volt a válasz.
Pár hónap után kaptam valami bogyót, semmi eredmény. Időközben Sárvárra költöztünk elmentem egy másik dokihoz az azt mondta, h kellene petevezeték átjárhatóságot nézni.
Megtörtént a laparoszkópiás vizsgálat is. Eredmény mindkét petevezeték átjárható. Uazt a bogyót írta fel ez a doki is. További pár hónap szedés eredmény nélkül. Elmentem egy 3.dokihoz. Ujabb hormon vizsgálatok után felírt valami hormon készítményt(Puregon), injekció formában, 2 hétig szuri, közben ultrahang aztán mikor úgy látta, h a tüszők elég méretesek tüszőrepesztő szuri és "action". Ez is tartott kisebb nagyobb megszakításokkal kb.2 évig.
Rákérdeztem a dokira, h meddig próbálkozunk ? nem lehetne valami mást? ekkor mondta, h ő nem tud mást menjek meddőségi központba további kivizsgálásokra.
(Ezt mondhatta volna egy-két hó sikertelen próba után is sztem, mert az évek csak teltek). Aztán elmentünk Győrbe. Vizsgálatok, aztán elkezdtük a lombik programot. Újra egy rakás hormon szuri. 1,2 sikertelen a 3. beültetésre megtapadtak.
Nagy volt az öröm ikreket vártam. 7. héten elkezdtem görcsölni egy reggel pedig véreztem, irány a korház. KI sem engedtek. 8.héten a korházban egy éjjel arra ébredtem, h nagyon fáj a pocim, kivánszorogtam a fürdőbe véreztem, hívtam az ápolókat kaptam még egy szurit (ezt kaptam naponta ennek hatására majdnem egész nap aludtam) reggel jött a doki én görcsölve a mosdóban, elvitt ultrahangra hát egy nagy fekete gömböt láttunk, ő gyorsan katéter, a húgyhólyagommal történt valami kb.3-4 l vizeletet csapolt le. Másnap ultrahang amikor közölte, h sajnos csak 1 szívhang van, ezt az érzést nem részletezem. Kaptam megint valami szurit, h bírjam elviselni a lelki részét, mindenki azt magyarázta, h a másik babóra kell csak gondolnom.
17.hétig voltam a korházban sokáig még hétvégére se mehettem haza, már kezdtem begolyózni és depis lenni. Talán 15.héttől hétvégére hazaengedett. Mikor 17.héten kiengedett a korházból, szólt, h bejelentett magzatvíz vizsgálatra (Z-egre).
Pénteken jöttem ki a korházból hétfőn mehettem a másikba. Kérdeztem valami gond van? Mondta, nem de legyünk 100%ban biztosak, h minden oké. Megvolt az amnió, jól éreztem magam a 21.hét végén hívták a párom, h pozitív az eredmény. Jött haza én aludtam felébreszt latom az arcán, h nagy baj van. Kérdem mi van mondja pozitív az eredmény (kromoszóma rendellenesség), nekem nem akart a tudatomig eljutni és nem értettem, h mi van.
Pár napunk volt eldönteni hogyan tovább (tudjátok 22.hétig lehet megszakítani). Gondolatok cikáztak a fejemben este felhívtam Czeizel prof-t. Kérdeztem tőle nem lehetséges, h a másik magzat sejtjei miatt lett ez az eredmény.
Mondta nem lehetetlen főleg ha csak 2-3 tesztet csináltak(már nem emlékszem, h mit) mondtam nem mert azt mondták, h 18-21 teszt. Erre már azt mondta, h hát akkor lehet,h az eredmény korrekt, de ha gondolom vérvételből is megállapítják (70-80%-ban).
Adott egy tel.számot az általa vezetett centrumban de az eredményre még sürgősségi díjjal is 1 hetet kellett várni, mert Angliába küldték volna ki a vért. Reggel indultunk Pestre útközben felhívtam az Istenhegyieket (oda is min 1-2 hó volt a várakozási idő) mondom, h szeretnék egy vizsgálatot, elmondtam miért, nagyon rendesek voltak hívták a dokit s megbeszélték, h soron kívül fogadnak, menjünk. Így az Istenhegyire mentünk, végül csak ultrahang volt.
Hosszasan vizsgált a doki és mondta, h sajnos nagyon komoly szívrendellenesség is van meg víz a tüdő és szív között, ha ki is bírná a baba a 9 hónapot lehet a szülést már nem és szerinte ha még ezt is akkor is ő most úgy látja, h csak pár hónapig élhetne. Ne tudjátok meg azokat a napokat, nekem kellett eldöntenem mi legyen a szívem szakadt meg az agyam mégis azt mondta ne kínozzuk. Nem tudtam eldönteni most mi az önzőség az, h megtartom mert végre eljött hozzánk vagy az, h mégsem mert csak egy kin lenne neki az élet. Nehezen de döntöttünk 22.héten elengedtük a kis angyalkánkat. Ez 2006 nyarán történt. Az ezt követő hetek hónapok hát...,
1 hónap után visszamentem dolgozni, h teljen a nap. Közben a régi munkahelyem megszűnt új helyre új közösségbe kerültem akik nem tudtak semmit rólam nekem meg nem volt erőm beszélni.
Sok kisgyerekes anyuka volt körülöttem, ők a babákról meséltek én meg falat húztam magam köré nem kommunikáltam. Így utólag gondolom nem voltam valami kedves kolléga. Akik meg tudták, h mi történt azokat kerültem mert ha a legkisebb részvétet is láttam a szemükben az én szívem újra vérzett és csak bőgtem és egyre depressziósabb lettem. Időközben voltam természetgyógyásznál, kineziológusnál.... Ezek valamennyit segítettek.
A párom inszisztenciájára amint lehetett elmentünk egy újabb lombikra aztán egy újabbra és végül a 6. alkalom sikeres volt. Ez úgy indult, h beültetés után 2 hétre vérvételre kellett menni.
De én a 11.napon bevéreztem gondolhatjátok milyen lelkiállapotba kerültem újra. A párom erősködött hívjam a klinikát és kérdezzem meg most mi a teendő. Hívtam mondták, h szedjek vérzéscsillapítót (Rutascorbint) és 3 nap múlva vérvétel (HCG szint mérés) ott kiderül mi van. Másnapra nem véreztem de én nem akartam menni vérvételre, se tesztet csinálni, a párom kért menjünk el hátha, hátha. Elmentünk, vérvétel előtt én már azt kérdeztem mikor mehetünk legközelebb (habár megbeszéltük, h ez az utolsó alkalom mert már nem bírom lelkileg ) mondták várjunk még az eredményig. Tudtam csak a lelkemet kímélik azért beszélnek így. Vérvételt követően 2 órán belül lett eredmény. Mondták megvárhatjuk vagy telefonon is érdeklődhetünk. Elmentünk Győr központjába s 2 óra múlva telefonáltam. Mondják az eredmény pozitív én: " ez lehetetlen valószínű összekeverték a vérem".
Mire a tudatomhoz jutott, h most csoda történt már az ájulás szélén voltam a boldogságtól. Du-ra a nagy izgalomtól ujra véreztem, gyógyszer, ágy. Nem volt zökkenőmentes a várandóságom de eddigi életem legszebb időszaka kezdődött.
Az elején senkinek sem mertem mondani, h babát várok, boldog voltam világgá kürtöltem volna de féltem. Minden vizsgálatot elvégeztünk csak a 100%-os amniot nem. Azt nem mertem vállalni újra. Az első 3 hónapban vérezgettem aztán meg a 15.héttől görcsöltem, keményedet a pocim majdnem a végéig.
Hát ez a mi szomorú de happy end-el végződő történetünk, röviden és tömören leírva.
Képzeljétek mindezek után pár napja néztük a babónkat és a párom azt mondta, h azt hiszi, h mi a sors kegyeltjei vagyunk, h mégis megadatott nekünk egy ilyen gyönyörű és egészséges baboca.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

nagyon ééédes ::):):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

bea: ha a Zuram szeretne játszani, vagy bárhogyan másképp pozitívan reflektálni a világra, már nem volna semmi bajom...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jaj Istenem Bababi miken mentél keresztül! Borzasztóan fantasztikus nő vagy, hogy ezeket mind végig csináltad!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, hastánc :wink: :oops: :wink: :lol: :?:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: