A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ircsi,ej ej Te már babázol...mi irigykedünk rád :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Enyém gyereknek már megigértem, hogy megeszem... :lol: :wink:
Vigyorog ezerrel.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

háááát ennyit arról, hogy ez volt az utolsó munkanapom... még kell mennem... sikerült az utolsó ellenőrzések közepette egy sikkasztást kiszúrnom... tök véletlenül... ááááááááááá... el sem tudom képzelni, hogy ez hogy fordulhatott elő... és hogy merte megtenni az adott kolléga... nem térek magamhoz... :( :( :(

Kép
gtunde75

Sucer, mintha csak én írtam volna:(

Tünde, sajnálom, jól kiszúrt most veled...

Ircsi, én meg babázni szeretnék már:)))

Szilvi35,ez saját fotó?

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde! ez nagyon durva! És most ezt még neked kell lekártyázni???

Bévi! Szerencsére egy ház 3 szintjén lakunk, és igen , nagyon nem mindegy, hogy kikkel, családon belül sem. (Pl tök jó, h a párom öccse lakik itt a családjával, és nem a bátyja!)
És mindenki tudja, h sokat kell alkalmazkodni, és tényleg igyekeznek a családtagok elég intelligensen kezelni a dolgokat. És ezzel együtt ne úgy képzeld, h totál súrlódás mentes minden. De azért igyekszünk a pozitív oldat hangsúlyozni :)

Strepto: nekem többször is csináltak terhesség közben, és amikor az egyik pozitív lett, nyomhattam be a semicilint. Most legutóbb már neg volt, mégis azt mondta a dokim, h szülésnél szóljak a sznőnek, h volt streptom. Ránk ártalmatlan, de a bébikre nem, meg az mostmár kevésbé izgi, de állítólag korai burokrepedést idézhet elő!

Claire
claire

Katus nagyon fotogén :) :) :)

Nem, nem saját kép! Dehogy!
szilvi35

Ircsi! Naygon látványosan javul a kis szeme!!! Hurrá! C
claire

claire igen, hiszen az ügy legfelsőbb felelőse vagyok... aki átveszi a helyem a beosztottam lesz... tehát az ügy felgöngyölítése az én felelősségem!

ja, és azt még nem is írtam, hogy reggel arra mentem le az autóhoz, hogy defektes a bal hátsóm... miután elaludtam és eleve másfél órás késésben voltam... szóval ez nem igazán az én napom... :(

Kép
gtunde75

Tünde :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde!

Sajnálom! :(

Nekem sikerült ma dolgozni utoljára az irodába.
Mintha érezte volna a Réka, alig tudtam hazajönni, annyira fáj a csontom ott lenn, hogy szó szerint húzni alig tudom a lábam. :cry:

A lábam, meg nem a melegtől dagad, az már tuti....
Amiért eddig nagyon jól bírtam, s nem volt SEMMI problémám, most fogok szenvedni? :shock:
Remélem nem.....

Párom szerint ma szülünk.
Doki reggel azt mondta zárva vagyok, s a gyerek még nem akar kijönni!...

Úgy érzem itt lesz az ideje összepakolni a cuccost....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Még 2in1 vagyunk! CTG rendben, jelenés hétfőn!

Évi!......Én is 10.30-ra megyek hétfőn.
limo73

[quote="clárika"]
írta:
clárikaPárom szerint ma szülünk.
Doki reggel azt mondta zárva vagyok, s a gyerek még nem akar kijönni!...

Úgy érzem itt lesz az ideje összepakolni a cuccost....

A párod csak tudja.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Nagyon rég nem voltam, ég a fejem, de egyszerűen képtelen vagyok követni a fórumot. Kicsit benéztem, hogy érkeznek-e már a minik, látom, azért páran már megszültek, nagyon sok boldogságot, és rengeteg tejcsit kívánok nekik!

Ahogy olvasgattam kicsit, láttam, hogy a táblában azért még benne vagyok, ezért gondoltam, gyorsan bejelentkezem, hogy mi még egyben vagyunk Olivér fiammal, remélhetőleg már csak max egy hétig, mert kezdem nehezen bírni.

Üdv mindenkinek,
stelly

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!!

Ircsi Katus mennyit változott kis kerek arca lett látszik fejlődik rendesen a tejcsitől,aranyos nagyon!!!

Évi akkor lehet hozok nektek házassági év fordulóra ajándékot!!!De az lenne az igazi nektek ha Tomika is megérkezne!!!

Tünde sajnálom,hogy nem tudtad befejezni a munkát és más miatt most neked kell maradni szemét emberek :evil: autódat sajnálom :cry:

Claire gondolom nem minden zökkenő mentes minden esetre ügyes vagy azért nagyon :lol:

Szilvi35 sajnálom,hogy szenvedned kell jobb lenne már picurodnak kint,de láttod nem lehet ezeknek parancsolni!!!

Én is örülnék neki amúgy ha lett volna kenet vétel,de mivel nem csinálják nem szeretnék emiatt szólni,mert így is már elég sok mindent kértem,de szülésznőnek majd még megemlítem ezt erre figyeljen oda,mert neki említettem és azt mondta nem lesz gond úgy is kap majd a baba szemcseppet,meg nem tudom mit mondott még,nah megpróbálok nem idegeskedni ezen,ez van nem lesz semmi baj ÁMEN!!!

Kép
bévi

Tündi :cry: :cry: sajnálom...mindenhol vannak ilyenek :(

Clarika,pont ma? Nekem a Miki keddet,szerdát igérte :(

Limo,semmilyen kék pohár nincs a tescoban...
Hétfőn találkozunk! :wink:

Stelly,szia,remélem jól vagytok.

Ircsi én nem látom a képeket :(

Majdcsak kijön eccer:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi nem tennél fotókat g-re? Esetleg egy Katus album?

evilany

Évi jó nagy pocid van neked is!!!!

Hát olvasgattam erről a kenet vétel dologról és úgy döntöttem nem akarok többet olvasni róla csupa rosszat írtak,most kezdjek ezen is idegeskedni,ááááááááá miért pont itt a vége felé van ez, :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Ne törődj vele,ha nálatok nem protokoll,akkor ne aggódj ezen.

Milyen vicces 7 hónapja a frász tört ki ha jött egy hasi görcs vagy bármi rossz érzés odalent,most meg azt várjuk :roll: :roll:

evilany

Évi megpróbálok nem rá gondolni de majd megemlítem a szülésznőnek minden kép,mert amúgy is van folyásom bőven és most viszketek is :? már nem bánnám ha vége lenne ennek amúgy és nem lenne az ember ideges ,jó mondod eddig az volt ne görcsöljünk most meg ha jön egy görcs akkor örülünk,és képzeld nevetni fogsz lehet nekem székrekedésem van egy ideje és félek a wc-re menni mi van ha elfolyik az erőlködéstől a magzatvíz,persze gondolom ez nem olyan egyszerű!!!Már mindenki nagyon várja a babáját,nem bánnám már én sem mert most megint ez a hüvely viszketés elegem van már a félelemből!!!!

Kép
bévi

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi nem tennél fotókat g-re? Esetleg egy Katus album?

A blogban ott vannak a képek :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Stelly
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó, hogy jelentkeztél :wink:

Évi
Szép nagy a Tomi-lak :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na megyek kicsit lepihenek annyira felhúztam magam,nem kellett volna olvasnom utána,már tök nyugodt voltam és nem idegeskedtem semmit,minden rendben lehet,most idegesít ez a kenet dolog,félek Lilinek valami baja lehet,remélem nem lesz!!!!Most is viszketek hüvelyi folyás nah de ilyeneket nem írok,boccsesz!!!Most megyek nem rontom a levegőt!!!!

Kép
bévi

Van egy barátnőm, ők is lombikoztak... mindig azt mondta, hogy a pozitív teszt nem a megnyugvást, hanem 40 évnyi aggodalmat hoz :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Viszketés :cry:
Az inkább valami gombafertőzésre utalhat!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hehe, pont ezt írtam én is Ircsi, csak elszállt! Nyilván felborult egy kicsit a hüvelyflóra, felszaporodott a gomba. Sztem egy kis canesten segíthet. És nyugi, a kicsinek nem lesz ettől baja!!! C
claire

Évi!.....Köszi, hogy megnézted. Kár, hogy nincs :cry: de ennél nagyobb gondom ne legyen! :)

Egész este carul voltam....biztos a front, mert mióta esik jobban vagyok!

Délelőtt voltam CTG-n, babó totál passzív volt, csak akkor mozgott, ha a szülésznő rázta a hasam. Csak azért nem paráztam össze magam, mert a bent lévő másik 3 kismami is így volt. Úgyhogy a szülésznő járt köztünk és rázogatta a pocakokat :)

Tündi!.....Meló :twisted: :twisted: :twisted:

Clárika!.....Van türelmed, ha még nem vagy összepakolva! :) és most már pihenj!

Ircsi!......Megnéztem a fotókat! (már nem is írom, milyen aranyos) Szinte hihetetlen, hogy már 1 hónapos!

Bévi!.....Most már ne olvasgass, mert minél több dolognak nézel utána, annál több új dolog is előkerül, amitől lehet parázni.
limo73

Sziasztok!
Még mi is egyben vagyunk.

Ircsi! Boginak még hiába mondogatom, hogy testvérkéje lesz, úgy látom nem igazán érti. Annyi változás van, hogy egyre anyásabb, és kezd féltékenykedni az unokatestvérére is. Biztos nem lesz egyszerű, de muszáj lesz átvészelni. Végülis a testvérke érkezése mindig megviseli a nagyobbik tesót. Hát remélem ügyesek leszünk.

Amúgy nálunk sincs kenetvétel, ellenben mindenkinek előírják az antibiotikumot megelőzésként. Érdekes ez az ahány hely annyi szokás...

Tünde! Hú ez nagyon rosszul jött így szülés előtt. Nem kis stresszel járhat. Sajnálom.

No megyek, mert nagyon fáradt, álmos vagyok. Hátha hagy a nagylány aludni.

sziasztok,

Katka
KépKép
katka77

Még vissza jöttem,most fogok menni fürdeni,és úgy döntöttem megpróbálom nem idegesíteni magam ezen,más anyuka is szült ott és nekik sem lett baja nekünk sem lesz!!!De megemlítem a szülésznőnek azért majd szerdán,ha megyek!!Ha meg megyünk szülni akkor!!!

Ircsi igazad van(a barátnődnek is)mikor az ember azt várja terhes legyen,azt mondja pozitív teszt minden rendben lesz utána,kezdődik csak a 12 hétig legyen rendben és így tovább,most azt mondom ha kint lesz akkor könnyebb lesz,persze akkor is fogunk aggódni mindig valami másért!!!

Claire van itthon canesten krémem kenni fogom magam,meg mosdok kamilla teában hátha segít,tudom nem kellene házilag stb,de szerintem ezzel nem árthatok,kúpot már nem mernék de a krém nem jut fel szerintem!!

Limo babucid lehet már kifelé akar jönni azért mozog kevesebbet lustizik,vagy a front volt rá hatással,nálunk jó idő van remélem nem is fog esni,és megpróbálok nem olvasni semmit csak titeket!!!

Kép
bévi

Katka és mikor kapjátok az antibiotikumot,mert most,hogy ezt írtad nekem is rémlik mintha a szülésznő azt mondta úgy is adnak mindenkinek,de már nem tudom mit lehet ott is az antibiotikumot!!!Hmm nem agyalok most már!!!Tesó lehet megviseli a lányodat de szerintem hamar túl lesz rajta és legalább neki is lesz egy kis játszópajtása,meg majd segít neked pelenkázni stb!!!

Kép
bévi

Pájinkás Jó Reggelt Kihányok Mindenkinek!!! (vagy ilyet a kismamik nem mondanak?)

Nagyon jót aludtam. Szinte alig voltam ébren és esküszöm régen pihentem ki magam ennyire. Most eddig még nincsen semmi bajom és a bébi is olyan benyomást kelt, hogy idén még egyben leszünk, ami nem is aggaszt különösképp.
El sem hiszem!!! Semmi, de semmi bajom!!! Nem fáj, -lüktet, -nyom, -dagad, -húz.... nem aggaszt semmi
:) :) :) :) :)

Mindenkinek hasonló ébredést kívánok sok szeretettel!!!

Kép
szilvi35

Hétalvó banda!!!

Kép
szilvi35

Cs-sssssssssss, még alszanak :D :D

Kép
xtina75

:D :D :D
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
szilvi35

Sziasztok, jó reggelet!
Érdekes, ma én is rendesen aludtam, se éjszaka, se hajnalban nem akaratak szétrúgni! az élet apró örömei :D

Bévi! Én is krémre gondoltam. Fürdőből a kamilla sem rossz, de a cickafark jobb női bajokra!

Claire
claire

ÚÚÚ! Claire! Tényleg! Neked 8 van, pontosabban 4 kéz és 4 láb! :) :) :)
Érdekes lehet nekik ott, egymáshegyén, hátán :)
szilvi35

Jó reggelt!

Mi változatlanul 2 in 1. :D be van betonozva a babám.
És eddig elég passzív, néha bök egyet, de nem viszi túlzásba.
Vérnyomásom fogjuk rá, rendben van.

Ircsi, Katus lassan 1 hónapos, tündéri. Blogba majd belesek.

Szilvi 35, ma is gondolunk rád :D :D :D

Bévi ne agyalj!! Valahol van kenetvétel, és mégis adják az antibiót nega eredménynél is. Lehet nálatok is így van. Nyugi!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ó! Szamocamoca! Te egy igazi éndzsölke vagy! Azt hittem "csak" a tegnapi nap az enyém.... de, hogy a mai is!!!!
:) :) :) :wink:
szilvi35

Kép
Továbbra sem osztódtam én se.

Jó car éjszaka volt,mondjuk este bekajáltam nagyon,az se tett jót,meg a nagy eső,éjfél-1 körül,olyan párás lett a levegő,arra ébredtem,megfulladok :? ülve volt csak jó,úgyhogy falnak dőlve aludtam..
Ma nemigen leszek mert megyünk anyukámhoz.

evilany

Hű látom már csak 3 napod van... én már olyan türelmetlen vagyok :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Nektek mennyit mozog ma? Mert nekem eddig alig-alig. :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,még nem ettem,de azért ficereg már.

evilany

Szilvi ma is gondolunk rád,de te mindig hamarabb kelsz mint mi!!

Szamóca ne izgulj jön az nem sokára,nekem még most Lili nem is mozgott kb fél órája keltem,hajnalban mocorgott,és ma még semmit nem baj hagy pihenjen!!!

Claire akkor kenem és fürdök,de minden kép említem mert mintha a vízeletem is csípne kicsit de nem nagyon!!! :cry: neked milyen érdekes lehet 2 szer az érezni bent nekem néha LILI is olyan mintha többen lennének,hát akkor neked :lol: :lol: :lol:

Brik írt üzit jó vannak fájásai vannak ezt nem tudom mire értette nem fejtette ki,de van sok teje és minden oké!Ircsi kérte tőlem a te számod én nem tudom a számodat ezért leírom neked priviben az vét,de nem tudom mennyire jó ötlet nektek telefonálgatni hisz te külföldön vagy ehhez nem értek!!! De ha majd üzensz Briknek akkor megírom neki szívesen!!Holnap,vagy utána meg már lesz gépnél!!Ma majd csak délután leszek,ert megyek a barátnőmmel vásárolni költözik Gödöllőre :cry: utána meg szilva befőttet csinálok!!

Évi jó utat és vigyázz magadra nagyon!!!

Többiek is tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Na közben nekem is beindult a mocorga, megnyugodtam :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt!!!!

Sehol egy újabb baba???????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

2 in 1 rendet raktak és piacoztak, anyósékat várjuk.Csak gyorsan adtam hírt, mert tudtam, hogy vártok!:)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok, jó reggelt (vagy már inkább napot)!

Nekem ma car éjszakám volt, fájásra ébredtem 2.30-kor. Ezek voltak az első jóslók. Utána már nem tudtam elaludni, most bezzeg... majd leragad a szemem (2 óra alvás után mit várok). Még a reggeli zuhany sem ébresztett fel igazán.
Kisfiam folyamatosan mocorog, hihetetlen mit művel :shock:

Babaimi, többiek?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Baba, jól van, látom közben Te is írtál.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

ha itt vagyok, akkor sehol senki :? hétvége van... vagy szülni vagytok?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: