A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Még valami! Van itt olyan gyerkőc, akinek bejött a piaci alma reszelve, magában???? Enyim kiköpi, de nem is csodálom, magában nem annyira fini... :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csikban lakunk pontosabban Csikszeredatol 6km-re
Katuska; Kolozsvar nagyon messze van innen ,habar borzira bevannak telepitve a ,,testvereink'' vannak jo erzesu magunk fajta is es batran meglehet szolalni magyarul .De persze beszelunk romanul mind a ketten sot mar a nagyobb fiam is tud par szot mert oviba kotelezo es ha segithetek kerdezetek,s ha erre jartok szivesen lattunk.
A pampers nekunk sem valik be mert a szines tartalom mindig ott sargalik a ruhan :cry:
A doki nenink meg nem ajalota a kaja potlast Bencenek,hogy eler 6 honapos koratol,addig kostoltassak csak izeket,igy o gyakorlatilag csak anyatejet kap.
Amugy meg csak hat hetes koraig vigyaztam a kajaval,hogy semmi K betust nem ettem meg es utana mindenbol ettem egy keveset elore mig hozza szokot,most mar nincs problema.

Tetyk& a fiúk
tetyk

Barti: nekünk bejött a natúr alma

Na, húzok én is vasalni. Ki tudja, meddig alszik Ádám.

krisz78

Barti! nekünk is bevált a natur alma. Nem mindegy milyen fajtát veszel!

Tetyk! voltunk már Csíkban, meg csíkszeredán is teleltünk mikor a HArgitán sieltünk:) De a kedvenc hely a Vargyas szurdok völgy, Homoródalmás, az Orbán Balázs barlang. Annál a tájnál festeni sem lehet szebbet.Meg természetesen Szováta, Parajd... ERdélyben naná, hogy magyarul beszélünk :wink:

Szerintem nyaralni is megint arra a környékre megyünk, csak még olcsó egyszerű szállást kell találnuk. Máskor úgy mentünk, hogy ad hoc jelleggel magánházaknál szálltunk meg, de most már két gyerekkel nem árt valami fix pont.

ÍRott szöveg fordításában kellene segítség a prospektusunkhoz amit visznek ki hétvégén. A srác aki valamit még beszél románul elég rosszul fordít és már egy hete kérem, hogy csinálja meg. Nem egy nagy valami pedig...

A lovaglás szerintem is nagyon nagyon klasz dolog de nagyon nagyon drága is:(
Én preferálom a küzdő sportokat is mert határtalan önfegyelemre tanít és az én gyerekemnek arra nagy szüksége lenne. Én tanítottam kicsiket aikidozni, fantasztikus fejlődésen mentek keresztül a kezdeti verekedésektől, ugrabugrálásoktól feleselésektől a fegyelemig, odafigyelésig.
katuska79

Az én lányom is habzsolja a natúr piaci almát is :!: Te hogy készítetted el?Mert először,mikor adtam,kicsit megpároltam... :roll: Azután már nyersen is adtam. :)
Na megyek ki egy kicsit a lánnyal...Takarítok,mert megint kutyahúgyos a terasz... :? :x

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, csak az ovis résznél tartok, de muszáj erre írnom.
Benci: a Vasúti villasoriba vették fel? Mert az szeptembertől református ovi lesz!
Igen, törvény van rá, hogy nem lehet kötelezővé tenni a foglalkozásokat!!! Hála a nagy liberális OM vezetőknek, az ovikat már sikerült elcseszniük. Az iskolákat is próbálják. Büntetés, fegyelmezés gyakorlatilag lehetetlen. Majmoljuk nagy Amerikát, aztán nincs hét, hogy ne hallanánk, hogy lövöldöztek, késeltek ott. Erre tartunk mi is :(
A másik, a sulik/ovik ellátása: igen, a fenntartónak kéne ellátni, de pl. a III. kerületben rengeteg iskola van és nincs rájuk pénz. Így mi is kértünk mindent. Sokszor én vettem a napközinek ezt-azt, hogy tudjunk értelmes dolgot csinálni.
magdolnasz

Tetyk: Mi tavaly voltunk Erdélyben. Csikcsicsón volt a szállásunk, onnan jártuk be kocsival a környéket. Nagyon szép volt minden.

krisz78

Nálunk a faluban van itt egy szomszédunk akiknek van lovaik, így hála istennek nem kell messzire mennünk, ha a gyerekek lovagolni akarnak. Bár az attól is függ, hogy ők hogyan érnek rá. Megpróbálok képeket föltenni a lovakról.

Kép Bár itt egy kicsit sárosak, de szépek nagyon. A fekete sörényes őt Ibolyának (Ibcsike), A világos sörétest Fárlepnek a 3.-at én csak öreg lánynak hívom, bár az igazi nevét nem tudom.

manocskak

sziasztok,

én is zugolvasó leszek lassacskán... :oops: :lol: de most képeket is hoztam :lol: :wink:
Kép Kép

LESZ HOLNAP TALI????????????? Kik jönnének?

Móni, gratula az esküvőhöz! Szépek a lovak!

Xania, Peni! Engem nagyon agitál a gyerekorvi a Meningo-ra, de még nem döntöttem...itt a recept, csak ki kell váltanom júliusra, mikor megyünk legközelebb. Ti mi alapján döntöttétek el, h beadatjátok? Hány szuriból áll?

Barti, Levente is evett már almát, nem akkor volt gond, hanem később, szorulása lett tőle...

Csöre, olvastam, hogy Saci kétfogú lett ! Gratula hozzá!

Moffli, nagyon-nagyon boldog szülinapot Neked! Hogy vagytok?

Kata, nagyon édi Husi-Martin :lol: Gyere gyakrabban!

Zitocs, mi is rengeteget bukunk. Próbálok nem aggódni rajta, bízom nagyon benne, hogy hamarosan kinövi... :roll: A hozzátápival csak romlott szerintem, a pocakjában összevesznek az anyatejjel és rengeteg cucc jön vissza... :( A teát, püréket is visszaküldi, nem tudom, folytassam-e a hozzátápit, vagy várjak pár hetet, hátha javul a helyzet... :roll:

Lucus, OK átküldöm a táblit, dobsz priviben egy emailcímet?

Kép
vickybabe

Ja a bukás miatt, most azon parázok ezerrel, hogy jövő héten keresztelő, mi van, ha lehányja a papot? Irtó ciki lenne... :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
vickybabe

vickybabe
Köszönöm szépen.
A fotók tüneményesek, gratulálok. :D :D

Tudjátok mi az érdekes? Anyukámnak 2 keresztneve van és nekem a személyimben csak 1 szerepel, most lehetett elkérnem anyámtól a születési anyakönyvi kivonatát, hogy megnézzék. Természetesen az én születésimben is anyukám nevénél 2 keresztnév van. Annak idején a születésim alapján csinálták meg a személyimet és akkor már nem írták bele érdekes.

manocskak

A meningo szurit én egy évesen adatom be úgy ahogy Máténak. Akkor csak egy szurit kell kapni.Úgy kell felíratni, hogy még ne töltse be az egy éves kort mert addig támogatott de a szülinap után kell beadatni. És nem kell megismételni. Egy éves kor alatt kettőt adnak és ismételni kell. HA jól emlékszem.

Vickybabe! Nyugi nem a papot fogja lehányni, hanem aki tartja ....majd a pap lemossa a keresztelő vízzel:)
katuska79

Móni! nekem az anyakönyvi kivonatom is rosszul van megírva! Most derült ki, hogy engem nem úgy hívnak, mint a testvéreimet....annak idején a büdös harisnyás tyúk egész egyszerűen lehagyta az ékezetet....
katuska79

Mofflinak én is Boldog SZülinapot Kívánok!!!!!
katuska79

Sziasztok, nagyon nagyon regen nem jelentkeztem mar, bocsika, de nagyon elfogalt voltam (habar gondolom mindenki az), vegetert az anyasagim is nem reg (na nem mintha eddig nem dolgoztam volna, csak nem volt fix munkaidom), ugy hogy most mar itt vagyok munkaba, es igy tobbet is vagyok gep elott szeretnem Atikamat is bemutatni nektek, aztan ujra bekapcsolodni, vissza olvasas lehetetlen, de neha itt ott vissza olvastam, de nem igerem, hogy teljesen kepben leszek.
Velem velunk minden ok, Ati itt van velem az uzletben delelott, delutan meg anyosom vigyaz ra. Kiegeszitjuk egymast, egyszer o megeteti ot cumis uvegbol (en meg fejek tejcit) a tobbi meg szopizas, mert ugye mi meg csak szopizunk, az orvosom 6 honapos korig letiltotta a minden egyebet. Mink, is hol itt hol ott atalusszuk vagy nem az ejszakat, utolso etetes a 10:30 esti, ugye akkor megyunk mi itt agyba, mert itt spanyolba csak 11-kor sotetedik, es 9-ig huzuk, persze nem eves nelkul reggel hatkor mar szopizunk, neha meg elotte is. Roviden ez az alvas rendunk
Otthon is voltam 4 hetet, de nem sikerult mindenkit meglatogatni, foleg, hogy a nagyszulok betegek es korhaztol korhazig mentunk, hol egyiket hol masikat latogatni. De azert jo volt, es nagyszulok is elveztek az unokajukat. Kép Focizunk vagy mi?
Na roviden ennyi folyamatosan bekapcsolodom majd.
Jaj es el ne felejtsem MOffli boldog szulinapot!!!
Kép A hetvegen mar furodtem is:) a legujabb vasarnapi kepunk
Kép Igy alszom
Kép Apucival ket honaposan
Kép Ket honaposan ugy szinten, anya kedvenc fotoja

abba is hagyjuk mert tenyleg sok lesz belolunk

Kép
brestovsky

Rita! gondolat olvasó vagy..épp arra gondoltam merre járhatsz:) NAgyon szépek a képek és gratulálok hozzá, hogy ilyen ügyesen megoldottad a munka-gyerek kérdést!!!!
katuska79

katuska
Nagyon sokaktól hallom egyébként, hogy valamit annak idején elírtak. Bár ez is érdekes, hogyha anyakönyvi kivonat szerint csinálták nekem a személyit akkor miért hagyták le az anyukám 2. nevét? A párom szerint régen nem volt "divat" akinek két keresztneve van annak a 2. nevét odaírni. De ebből most nekem lett volna egy kis gondom szerintem.

Moffli
Most olvasom a többiektől, hogy szülinapod van. Én is csatlakozom hozzájuk, és NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

brestovsky
Nagyon aranyosak a képek. Most olvastam a hírekben, hogy milyen meleg volt most nálatok, gondolom nehezen bírta a picur.

manocskak

Sziszi: rossz hírem van, nem megyek főzni, Mama kivasalt 2 kosárnyi ruhát, és ma viszi el a harmadikat (80 cm magas :roll:)... viszont van még juhgtúrós-sonkás gnocchi :D küldjek fénypost?

Viki: nagyon édes Levente :) Mi megyünk holnap.

Rita: de jó, hogy jöttél :D Szép baba Ati :D Pucin alszik? Lassan itt is le kell hántani egy réteget a gyerkőcökről éjszakára is :D

Pelus: Csajok, ránk még mindig nagy a libero 3-as pelus :roll: a lányom kis giliszta :D :D

Hol áll a cserkó a hozzátápi listán? Mert lassan érik :roll: Meg a sárgabarack is, bár annak még kell pár hét.

Csöre
csöre74

Félreírás: nekem a népességnyilvántartóban hiányzik az i a nevem végéről, nem kis problémákat okozva... mert mindenki onnan szedi az adatokat, tb, apeh...

Csöre
csöre74

vigyek holnap cserkós és túrós buktát? ellenérvek???

Csöre
csöre74

Moffli, boldog szülinapot!

Rita, de jó hogy jelentkeztél! Attila gyönyörű! :) :)

Másnak a gyerkőce is felszedi a habtapit folyton maga alól? :roll:

Levente szemébe beleestem... egyszerűen hihetetlen milyen szép
:shock:

Tetyk, Csíkmadaras közel van hozzátok? Régen a családnevünk része volt, csak a dédapám megváltoztatta (lerövidítette). Gyerekkorom óta szeretnék egyszer eljutni oda.
kisbogacs

Rita: nagyon szép Ati! Jó, hogy visszatértél!

Tetyk: üdv köztünk!

Móni: az én anyukám nevét is össze-vissza írják, általában kihagynak egy h-t. Én már nem foglalkozom vele.

Csöre: grat a fogacskákhoz!

Mágnes: szorítok az orvosok miatt. Ma nálam is lecsó volt :)

Minden baba gyönyörű!!!!
magdolnasz

Moffli: boldog szülinapot!!!!! Mi van Veled? Rég voltál erre.
magdolnasz

Nahát, alszik :lol:

Eszter: köszi, megnéztem őket (kerítés), ilyesmire gondoltam. Bár ez a lányzó sehol sem marad meg nélkülem, majd pont ebben fog :roll: De jó lesz valami biztonságos hely neki, most már a kiságya sem az, hogy leszedtük a fél rácsot :?
Ja, megcsináltam a palacsinta receptedet, nagy nyami!!!

Csöre: na MA megyek Mártihoz. Hihi, imádni fog a sok hülye kérdésemmel :)
Hm, közben megfőztem ugyan, de vasalnivaló itt is van, küldd légyszi Mamát :) Meg a juhtúrós receptjét is, ha már szóba került, köszi! :wink: Mióta sokat főzök itthon, állandóan bővítenem kell a kínálatot.
Esetleg a buktáért cserébe ...izé...lesöpröm a teraszotokat :lol:

Erdély: mi Tusnádfürdőn nyaraltunk pár éve, eltúráztunk a Szent Anna tóig, én nagyon szerettem ott lenni, bár pár nem túl kedves megnyilvánulással találkoztunk, ami elkedvetlenített :? De tagadhatatlanul gyönyörű hely. Katuska, Parajd környékén elkerülhetők ezek a "kedvességek"?

Megyek haptapi vadászatra hétvégén! :)

Hanna: nemtudom, miből gondoltam :roll: De azért közel vagy Te is :)

Zitocs: szólj, ha sétálsz, beszállunk :lol: Bár Lilla jó esetben az út felénél kikéreckedik babakocsiból, a háromnegyedétől pedig a MT-ból is, így cipelhetem a senekét :roll:

Hajjjaj, hasznossá teszem magam.

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Kisbogacs: Lilla még nem tudja felszedni, bár abba kapaszkodva igyekszik kúszni. Legtöbbször sírás a vége, mert még nem megy neki :roll:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Sziszi: na, a teraszt akár naponta többször is lehetne söprögetni :( iszonyatosan poros folyamatosan :(
Ja, a gnocchi semmi különös, mintha csuszát csináltam volna, csak gnocchi tésztával és juhtúróval.... jóval táplálóbb, és finom is :D
Hajrá MT :D

Kész vagy a gyerekeimtől :? amikor altattam Sacit "krumplinyomóóóóóó" és "ananász" csatakiáltással ébresztették fel :x 1 órára rá újra próbálom, most meg Dart Vader és klónok meg egyéb hangos dumával zavarták... komolyan mondom, majdnem kimentem megkrumplinyomózni őket :evil: :evil: :evil: Viszont végre alszik... már nagyon nyöszke volt. Fáradt is, meg láthatóan fura neki, hogy két izé figyel a szájában :shock: :lol: bizergálja a nyelvecskéjével :D
Magdi: köszi, remélem, túl vagyunk a nehezén.

Moffli: boldog szülinapot!

Saci nem szedi szét a habtapit :shock: ne adjatok neki ötleteket :) befogom a szemét, ne is lássa, mit írtatok :D

Csöre
csöre74

Csöre: te gyúrtad a gnocchit, vagy van valami tuti jó, amit csak kifőzni kell? Lustalusta :oops:

Hm, Lilla még a gépelésre is ébredezik, csendben és lassan kell :?

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Sziszi: bóóóti :D hűtőpultban árulják, de Apus vette, gőzöm nincs, hol. Nálunk ő a konyhatündér :oops:

Csöre
csöre74

Kép
kisbogacs

Oké, megvan a jövő heti takarmány :lol: Köszi! :D

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Kriszti: Ágnes még mindig gyönyörű! És milyen ügyesen fog. A szombat/vasárnapi találka ugye még mindig jó? Valamiért rémeket látok. :?
Ma Brúnó megfogta az asztal szélét, és egyenesen ült, anélkül hogy tartottuk volna. Egy kis ideig. :)
nboglárka

Jól csinálja Ágnes :lol: :lol: :lol: :lol: (a mi állatos habtapink ehhez a fajtához tuti nem passzol :?) Ez a 26 db-os?

Bukta begyúrva, keledezik... cserkó meg rotyog :) Mesi dagasztotta :) egy ideig ....

Csöre
csöre74

Csöre:Miféle bukta? :D Kik lesznek holnap Mágiéknál?
Most bizti takarít,mert ma még talán nem is volt.Mági :!: Ne takaríts,pihenj :!: :lol: :P

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok:
hat igen a meleget nagyon jol nem viseljuk, epp legkondit keszulunk vasarolni, mert estenkent na meg napkozben is 26 fok a hazunkba es meg csak junius elejen vagyunk. MI kibirtuk tavaly mert ugye alig voltunk itthon, de a picurival mas. Szoval be kell ruhaznunk legkondira.
Pucin alszunk? Hat van olyan is, foleg napkozben, estere azert raadok egy bodyt.
Gnocchi hu de finom:) en is akarok, csinalok is a heten
koszi amugy a fogadtatast:)

Kép
brestovsky

magdolnasz
Nálatok is a h betű, szegény édesapám amikor élt és amikor meghalt akkor is a h betűvel volt a gond.
Amikor anyukámék megismerkedtek édesapám rendőr volt valamiért kereste őt telefonon (apukámat Bernáth Istvánnak hívták), erre aki föl vette a telefont megkérdezte anyut, hogy h-val vagy h nélkül, erre anyu azt mondta neki mindegy hogy h-val vagy h nélkül adja csak ő beszélni akar vele.
Mikor szegényem meghalt akkor is amikor a halotti anyakönyvi kivonatot kértük ki akkor is ahol édesapám apukája született le kellett onnan kérni az ő születési anyakönyvi kivonatát, hogy a h betű, szerepel-e, vagy csak oda került az évek folyamán.
De kiderült, hogy valóban h betű kell a végére.
Viszont nekem a népesség nyilvántartóban is csak 1 keresztnév szerepel anyu nevénél. Na mindegy, úgy látszik ezzekkelmindig gondunk lesz. :D :D

manocskak

brestovsky:mi is csak egy bodyban nyomulunk már,estére egy zoknival bővül az öltözet.A vonalzód nem látszik,mert nem jó címet másoltál be az aláírás részbe.Ami url-al kezdődik,azt írd be.
Ja és nagyon édes a fiad :!: :!: :!: :wink:

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok!

Tegnap enni sem volt időm, Julcsinak valami titokzatos baja volt. Reggeltől estig megállás nélkül üvöltött, kivéve mikor a cici a szájában volt, és azt a negyed órát, amennyit aludt. Estére olyan fáradt voltam, hogy leültem 9-kor, és zuhanyozni is csak 11 körül bírtam felkelni.

Képek nagyon jók, és az eltűntek is látom, visszatértek.

Julcsinak bejön az alma, én egyelőre csak meggyet adok hozzá.

Pelus: nekem a Schleckeres pelus jön be most legjobban, a tescosból nagyon sokszor kifolyott ez-az :oops: .

Nekünk is van pelusos AC vödör, egyelőre nem érzem a szagát, bár már kezd büdi lenni a kaki. Persze mikor kibontom, akkor jön a bűz, de hát ez természetes. A betét nagyjából 1 hónapig jó, de jó, hogy írtátok ezt a vaterás dolgot, meg is nézem... mert azért közel 2000-be kerül.

Na megyek, Julcsi kezd türelmetlenkedni.

Kép
petne

Rita: ezer éve nem jártál erre! Szépen megnőtt a kis Attila! Jaj, nagyon édes azon a félpucér képen! :lol:

Megjártam a heti bevásárlást. Jövő hét végén megyünk félig kiöltözős buliba, így ruhát is vettem. Már muszáj volt, mert az utóbbi időben csak Ádámnak vettem. (elvonási tüneteim voltak :oops: )

Én még pizsirugiban altatom Ádámot. Eszter: nem fázik bodyban?

Kriszti: nálunk csak kapirgálja a habtapit a kölyök. Milyen hosszú Ági! Vagy csak ilyen szögből van fényképezve?

gnocci: az Auchanban szokott lenni. Én is szeretem.

krisz78

Sziasztok!

Hogy ti mennyit írtatok! :shock: mennyi csodás baba fotót láttam már megint :D ;)

Mágnes: használtan 4500,- ez a járássegítő Fisher price. Láttame gy Chicco-t is 6 ezerért, ez is ahsznált, de mindkettő jól néz ki. Most meditálok :roll: (Párszor meditáltam már néhyány vételen, aztán jól elvitték az orrom elől :?)

Lucus: az ingyen Hipp pürével kapcsolatban, nekem is az a bajom, hogy túl sok minden van benne, de leginkább a narancs zavar, amiatt kérdeztem, hogy mit szóltok hozzá.

Edit: akkor végülis mentek a holnap talira? megvan még az a két hely? :roll: nagyon szeretnénk menni, tudnánk valahol talizni útközben?

Rita: na végre, jól eltűntél, annyiar szép Ati :D

Csöre: grat Sacinak a két fogasckához, de édi lehet, ahogy bizergálja :)

Olyan sokat írtatok, hogy nem is tudom mire reagáljak. Ez az ovi téma, hát jajj, eddig még nem aggódtam olyan távolinak tűnt, meg azt se tudom, hol fogunk lakni... Reményeim szerint már Bicskén, ott meg egy köpésra van egy ovi, de hogy az konkrétan milyen fogalmam sincs :roll:

biga.csiga

Anyém mennyi elütés... :shock: Bocsi :oops:

biga.csiga

Anyám, na nem megy ez ma :lol:

biga.csiga

Sziasztok!

Vicky, igazából én még nem írattam fel, azért is jöttem érdeklődni, hogy érdemes e beadatni. De úgy látom igen. Így be is fogom.
Peni: mennyibe kerül az oltóanyag?

Az én fiam el sincs a habtapin, csak egy rövid ideig, utál hason lenni még mindig.
Azt szeretné ha mindig hurcimbálná valaki a sejhaját, meg hogy a kutya mindig szem előtt legyen... imádja, hatalmasakat kurgongat neki.
Erdély: én is voltam pár éve, Parajd, Szováta, Korond... nagyon szép volt, vágyom vissza...
Sajna mi idén nem megyünk nyaralni, nem férnénk be ennyi cuccal egy kocsiba... :shock:

Szilvi
Kép
xania9

Csajok!

Bedobtam a járássegítős témát, aztán 4 között hezitálok (bővült ám a dolog még kettővel :roll:)

Az egyik, amit korábban betettem képet.

Aztán versenyben van még ez a Chicco:

Kép

Ez az Fisher price autó:

Kép

És ez a Fisher price viziló:

Kép

Mindegyik használt, a vateráról. De nem tudok dönteni, Apácska meg közölte, hogy neki tök mindegy... Szóval help!

biga.csiga

Vazze, hát ez miniatűr :shock:

Nagyítót nem adok mellé, mindjárt intézkedem :roll:

biga.csiga

Chicco:

Kép

Fp autó:

Kép

Fp viziló:

Kép

biga.csiga

Oh, most nézem, mielőtt beperelnek a két cég emberei pontosítok: az autó nem is Fisher price, hanem Playskool :oops: :roll: 8)

biga.csiga

Nah mindjárt visszaolvasok.

A fél pofám zsibbad, voltam fogorvosnál (akit mindannyian ismertek :wink: ) Gyökérkezelve vagyok...

Nődokinál is voltam, azt mondta megnézi, nem vagyok- e terhes... Nem tudom mit szóltam volna.. :)

Holnapi nap? Ki mikor?? Nekünk olyan 9-10 től már okés a dolog.

Kép
Kép
Kép
mágnes

biga.csiga: nem értek hozzá, de nekem a chicco tetszik :) Jól látom, azon van olyan formabedobálós játék?
magdolnasz

csöre:
bukta? Ellenérv? Az nincs! (hacsak, hogy nehezen tudok rágni..:) )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: látom, megjártad az orvosokat. Hogy vagy?
magdolnasz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: